אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי מערכת קירור מים שהרכבתי לבד לפני כ-3 שנים. המיכל מים שלי מההתחלה (קניתי משומש) טיפטף טיפה מים. סידרתי את זה עם הרבה דבק חם. עכשיו אחרי 3 שנים , כנראה שזה כבר לא עובד. אני רוצה להחליף את המיכל שלי לחדש. באתר של פנדס יש מיכל יחיד ובודד שעלותו 265 שקל , לא כולל משלוח , ובתכלס הוא עולה בחו"ל 17.95 דולר = פחות מ-80 שקל. מצאתי גם מיכל מים של thermaltake מדגם wc-0009 , אך הוא נראה לי קטן (מחיר: כ-110 שקל) מבחינת הגודל של הצינור. אני משתמש בצינורות בקוטר פנימי של חצי אינץ , ככה שהרבה מוצרים של thermaltake למשל לא מתאימים לי (הם קטנים יותר). על המיכל מים שרשמתי (ה-wc-0009) , יש מחבר שמאפשר לחבר חצי אינץ , אבל אני מניח שאז החיבורים עצמם הם יותר קטנים מה שיקטין לי את הז…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אוקי, אני רוצה להבין איך עובדים המהירויות של מעבדי Amd החדשים. למשל במעבד Amd64bit 3500 Winchester, כתוב שה Fsb הוא 250, זאת אומרת שיש Ratio 5:4, כדי שהזכרון נגיד שקניתי 400 מה"ז, ישאר במהירות של 400 Mhz האם הבנתי נכון? עוד משהו, אם אני עושה אוברקלוק למעבד Amd64bit 3000 Newcastle, אני עושה 9*250, ומשאיר את הזכרונות ב Ratio 5:4, האם זה יהיה שווה למעבד Amd64bit 3500? כי ההפרש הוא רק 200 מגהרץ, שאפשר להגיע לזה בלי להוסיף קירור מיוחד. תתקנו אותי בבקשה
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
אהלן עשיתי קצת OC מ275 ל300 ו550 לזכרונות מ500 נראה לי לא זוכר עריכה: אופס בטעות שמתי בפורום הלא נכון
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
כמו שהבנתי אין היטסינק מסדרת slk שמתאים לסוקט 478
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
-
יש לי לוח msi neo 2 platinum זיכרון 2x256 ceon 2.5-3-3-7 ספק 400w מעבד venice 3000+ fbs 275 זיכרון 1:2 מתח מעבד 1.536v ווינדוס xp 64bit אני מנסה לבדוק יציבות אבל תוכנה s&m לא מצליחה לעבוד-האם היא תומכת בxp 64bit? אני מריץ primenet כבר חצי שעה -והטמפ' 51 מעלות יציב -האם טמפ תקינה? שאלה האם זה הטסט שעושים בprime והאם יש עוד תוכנות שבודקות יציבות תודה
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 100/200 64 mega רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות לו אוברקלוק ואם כן עם איזו תוכנה אני עושה זאת ועד לאן אני יכול להגיע איתו
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
מדובר על P6T DELUXE של ASUS עם I7 920 כרטיס GTX 280 ? מארז ARMOR של TK .. מאוורר מקדימה גדול ומרעיש קצת יש דרך לווסת את המהירות שלו ?? שבוע טוב לכולם. בלי קשר.. יום רביעי בע"ה ברכת החמה זה קורה פעם ב28 שנה וזה מצווה חביבה ונדריה! ממולץ בחום חברים.(למי שלא מכיר אשמח לענות וגם אפשר לחפש בגוגל...).
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
מפרט בצד Arctic Cooling Freezer 13 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6120 או Scythe Katana 4 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8605 או Arctic Cooling Freezer 13 PRO http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6170 חשוב שיהיה שקט,לא מתכוון לעשות אוברקלוק. מה אתם אומרים? אם יש לכם הצעות נוספות גם טוב..תודה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום, כידוע לי, לוח האם שלי (MSI G31M3-F) הינו mATX במחיר נמוך יחסית ונורא משתלם, וזאת חוץ מעובדה אחת שלא ידעתי עליה עד אחרי קניית לוח האם - הBIOS לא מאפשר העלאת VCORE כמעט בכלל, כל שהOC המקסימלי היציב לו אוכל לצפות ינוע בין 3.5-3.6GHZ (תקנו אותי אם אני טועה) כרגע במארז הקטן והג'נרי (אייבורי+מבצע 22"+מחשב ב2200 ) שלי יש מאוורר קדמי להכנסת אוויר, Arctic Cooling Alpine 7 Pro לקירור המעבד, ומאוורר שהוצאתי מקירור המעבד במחשב הישן, שלCOOLER MASTER מאחורה, להוצאת אוויר. כרגע ע"פי אוורסט ALPINE מסתובב על סביבות ה2100RPM וה-COOLER MASTER מגיע ל2400RPM פחות או יותר. המחשב ללא פעילות רבה, טמפ' בסקרין כאן - http://i175.photobucket.com/albums/w144/ripzombie/screenie.jpg הרבה פרט…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
יש לי standard cut-off disc 36 חתיכות שבערך נשארו 25 ואני חתכתי רק רבע חלון ואני רואה בחוברת של הדרמל שיש גם Havy cut off disc עכשיו השאלה היא מה לקנות הבעיה היא לא שהם נשברים למרות שהם נשברו כמה פעמים בעיקרון הבעיה היתה שהם פשוט נגמרים מחוסלים פשוט חח אז מה אתם אומרים לקנות חדש או לקנות את הhavy כי בכל מקרה אני ישתמש בעוד מהדבר ועוד דבר לגבי חור מאורר אין לי בעיה להשיג מקדח כוס 80 MM אבל אני לא יודע עם מה יותר טוב לעבוד עם המקדח כוס או עם הדרמל בשביל לעשות חור למאורר אני עושה חור אחד על פרספקס וחור אחד על פח למאורר מה אתם אומרים? תודה מראש חשוב לציין שיש לי דרמל של בלאק אנד דאקר ולא דרמל מקורי
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש לי E4300 עם הטוניק ב OC ל 280M והטמפרטורה של הליבות 43-47 בעבודה סטנדרטית OFFICE אינטרנט וכדומה, זה לא גבוה בשביל הטוניק ? הלוח והכ.מ ב 35 מ' וה HD ב 31 ו 36 מ'. שאלה נוספת שאני משנה את ה V LINK SPEED בביוס ל FAST המחשב הופך ללא יציב וקורס יש למישהו מושג מה עלולה להיות הסיבה ?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
אמרו שהקירור של ה 8800 GT לא משהו, אז איזה קירור מומלץ לי לקנות בשבילו? וגם, אני קונה מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=, וחשבתי לשים לו ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL. הצעות? ובלי OC.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
האם לטומיק חייב לפרק את הלוח כדי לשים פלטה? איזה קירור שווה לו במחיר ובביצועים ולא צריך? עד 250שקלים לא עושה OC תודה על ההמלצות
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני מתכוון לבנות קירור מים למארז Corsair 800D שאני ארכוש בקרוב ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה הכל. 1. אני מתכוון לקנות בלוקים לCPU וGPU של EK, איזה סוג הוא הכי טוב? כי על כל מודל יש 4 ווריאציות (מתכות שונות עם או בלי acetel(מה שזה לא יהיה)). או לחילופין אם אלה לא טובים מה כן טוב? 2.אני מתכוון לקנות רדיאטורים Black Ice GTX אחד של מאוורר אחד ואחד של שלושה מאווררים, האם אלה טובים או שיש יותר מומלצים? 3.איזה משאבה להשיג? 4. כשאני אבנה את המערכת איך לסדר את הכל במעגל אחד בצורה הכי אפקטיבית שיש? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש לי volcano 10 על פנטיום 3 איך מוציאים אותו?
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
יש בקטגוריית המודינג שני מדריכים של איך לעשות כזה בקר של מאווררים מה ההבדל ביניהם? ועוד משהו.. יש לי 3 מאווררים של מארז לא כולל וולקנו של המעבד עדיין אפשר לעשות פן באס?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
מה הטמפ' הממוצעת הרציונלית של הרכיבים הבאים? לוח אם מעבד CPU כרטיס מסך GPU הארדיסק ובמצב מקסימום עד איזה טמפ' כבר יכול להיגרם נזק לחומרה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
טוב, אז עשיתי OC למעבד הנ"ל. צלח בדיקת יציבות בתוכנה OCCT. בדקתי בהתחלה חצי שעה, שעה וחצי ולבסוף, 8 וחצי שעות. הינה צילום של CPU-Z: (לוח אמ - m2a-vm HDMI, 1GB RAM 667MHZ). שיפור חביב מאוד של 25% D: ניסיתי להגיע לקצת יותר ב-OC הזה, המטרה הייתה 3GHZ אבל הבנתי מהר מאוד שאני לא אצליח. אם אני אעלה עוד את המתח, זה לא ילך? ניסיתי להעאלות את המתח אבל זה קרס... הטמפ' בעומס (8 שעות עם OCCT) הייתה 43 מעלות. עם קירור סטוק, כן? טמפ' במנוחה 30 מעלות. מבחינת הטמפרטורות, אני יודע שאני בסדר. יש מצב לעוד קצת? ד"א, ראיתי פה בפורום שאמרו למישהו עם מעבד בעל 4 ליבות שאם הוא ישנה את ה-FSB (או משהו אחר, לא זוכר כבר) ל-800 הוא יגיע ל-3.2GHZ לפי החישוב של 800*4. זה נכון לגבי כל המעבד…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי מעבד עם קירור Zalman 9700NT + Amd 64 +3200 2ghz @ 2.3GHZ nForce GA-K8-SLi ו 2 סטיקים של זכרונות 512MB במהירות 200MHZ (לא עשיתי להם OVERCLOCK הורדתי את המכפלה,209MHZ אם זה משנה) אז העלתי את הBUS ל 230MHZ,והמערכת יציבה(עשיתי בדיקה עם S&M הורדתי את המכפלה של ה HT LINK ל4 ושל הזיכרון ל 1.86 אם אני לא טועה. ואם אני מעלה ל240MHZ המערכת מתחילה להתקע אחרי הPOST או לפני שנכנס לוינדוס.. מה אני יכול לעשות כדי להעלות את הבאס יותר?להעלות מתח? להוריד את המכפלות? אין לי מושג .. עזרה בבקשה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד I3 2120 ורציתי לשאול שאלה לגבי הטמפרטורה שלו ובהבדלים בין קיץ וחורף חשוב!! אני גר באילת כרגע אצלנו כבר 35 מעלות בצל בקיץ זה מגיע גם ל 45 במצב רגיל ללא מאמץ הטמפרטורה של המעבד בין 32 ל37 עכשיו זה בערך 40-42 במאמץ בחורף אף פעם לא ראיתי יותר מ44 עכשיו זה מגיע ל50 ביחד בשעות הערב שאז החום מצטבר בבית ככה זה באילת המחשב חד הוחלף לו לוח אם לפני חודשיים והותקן קירור freezer 13 השאלה האם הטמפרטורות תקינות ? שאלתי מספר טכנאים והרבה אמרו שזה לא נורא וזה תקין אבל מקריאה פה בפרום הבנתי שמעל 50 זה לא בריא במיוחד קירור מים יותר אפקטיבי? יש משהו פשוט שלא צריך להשקיע בו הרבה זמן ומאמץ? וגם לא יקר נורא?
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
אני יודע שזה נושא שחרשו וטחנו מכל כיוון אבל אני צריך דעה סופית בשביל חבר קרוב איזה קירור אוויר יתן את התוצאות הטובות ביותר ללא הגבלת תקציב ובלי בעיה עם רעש לא ממש בא לי להמלציץ לו על ביג טייפון יש משהו יותר רציני?
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
אני צריך הסברים מלאים ולא מסובכים. אני עשיתי חלון ואני רוצה לחבר לדים כתאורה כי אין לי תקציב לקטולדה אז בבקשה תעזרו לי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
הייתי רוצה לעשות OC לכרטיס שלי (8800GT) מישהו יכול לתת לי דרך איך לעשות את זה ואיזה מאוורר כדאי לקנות לו??? המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 LG DVDRW H62NK X18 SATA RAIDMAX SAGITTA ENERMAX NOISETAKER II 420W
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
אני הזמנתי 2 מטר של 1/4" Neon green wire sleeving אם אני לא טועה 1/4 של האינץ 'אמור להספיק ואני מוסיף גם כמה Heatshrinkים השאלה היא איך אני מוציא את הכבלים של המולקס מתוך החיבור שלו? ואיך אני מחזיר אותם?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-