אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, בראש ובראשונה אני מצטער מאוד כי אני בטוח ב100% שכמעט כל הפורום הזה מדבר על המאוורר האידיאלי גם ל P4 וגם לAMD אבל פשוט אין לי זמן לקרוא את הכל ואני מזמין את המחשב ביום ראשון אז נמשיך? אני צריך מאוורר טוב שיתן לי ביצועי OC נחמדים ל AMD אז ככה, המפרט שלי זה זה AMD Athlon XP 2800 + BARTON Abit NF7-S TwinMos 512mb 400ddr Hercules Radeon 9500 pro אני מחפש מאורר טוב שלא יהיה יקר מדי ושלא יהיה רועש מדי, ושיתן לי ביצועי OC טובים. בעיקרון אם תוכלו תרשמו את סוג המאורר שאתם ממליצים לי עליו, ולאן אתם חושבים שאני אוכל להגיע איתו. תודה רבה ושוב אני מצטער
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש מישהו שקנה שיודע כמה היא חזקה?ובכלל אם כדאי.. הMulticolor Light Tube הארוכה...
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות אובר קלוק לבאס של המעבד כי הגיעו אלי זיכרונות של 400 mhz ואני לא יכול לנצל את כולם כי הבאס שלי נמוך איזה מערככת קירור/מאוורים אתם ממליצים לאובר קלוק של מעבד פנטיום 4 2000 mhz? תודה רבה. נ.ב רעש לא מפריעה לי...
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם! הכנתי מסך LCD וחיברתי אותו ל- PARALLEL PORT לפי הסכמה שבאתר והכל עובד מעולה! (נ.ב, ישנה טעות בסכמה, פין 5 של המסך מחובר שם לפין 14 של הפרלל. פין 5 של המסך צריך להיות מחובר להארקה (חוט שחור במולקס) אחרת המסך לא יפעל וישים תצוגת איתחול תמיד... הפינים המאורקים: 1,3,5) בכל מקרה, ברצוני עכשיו להוסיף כמה כפתורים (4 בערך) על מנת לשלוט בפונקציות של המחשב מהם. האם מישהו ניסה? אני יודע שלפורט יש בערך 5 כניסות או יותר אפילו אך לא ניסיתי ורציתי לדעת אם יש אולי סכמה לכך. תודה, נדב
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
האם לדעתכם שילוב של קטודה UV עם מאווררי לדים הוא שילוב לא יפה? האם כאשר אני שם טקודת UV במארז אני צריך להתאים את כל שאר הדברים ע"מ לקבל את האפקטיביות של הUV?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני צריכה לוגואים כאלה יפים: כי אני רוצה לשפשף את הפרספקט שלי ואני לא מוצאת שום אתר שיש בו ... אז למי שיש אתר יפה עם כל מיני לוגואים או צורות יפות שיכתוב בתודה מראש רעות
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ואני מקווה שאני רושם את ההודעה במקום הנכון.אם לא אז סליחה מראש. אני מתעניין בשני מארזים שראיתי באינטרנט.האחד הוא Lian-Li 6070 והשני הוא ThermalCare . הבנתי ששניהם טובים.במה כדאי לי לבחור? ואם כן מי מוכר אותם בארץ? מאוד חשוב לי הקירור והאפשרות להוספת דיסקים בעתיד (Raid). תודה מראש, קובי
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
ראיתי שההבדל בין ה9600 פרו לxt הוא הבדל של 100 מגה הרץ במהירות הליבה וחשבתי לנסות הורדתי את התוכנות שנמצאות במדור ההורדות בhwzone אך הן לא עובדות על הכרטס הספציפי הזה מישו יכול להמליץ לי על תוכנת אוברקלוק לכרטיס הזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
יש לי על הכרטיס מסך מאוורר קטן אני רוצה לשים ע הכרטיס מאורר 80MM האם כדאי שהוא ידחוף אוויר לתוך הכרטיס או יוציא ממנו ?
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את היטסינק הזה http://www.pch.co.il/docs/pd1964125499.htm. יש לי מעבד AMD2400 את הלוח אם הזה: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7VT600-L.htm ומאז tower די ג'נרי של חברת task. יש איזשהו סיכוי או סכנה שהלוח אם לא יתאים להיטסינק או שתהייה בעייה עם המארז או משהו כזה? או איזשהי בעייה? שאלה קצת ניובית כי אני לא רוצה להסתכן.... תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום ... ברשותי כרטיס מסך ASUS V7100 האם אני יכול לעשות לו OC? שווה לעשות לו OC? מה היתרונות והחיסרונות? תודה מראש! *אני לא מתכוון להחליף כרגע כרטיס מסך... כי אין לי צורך בזה...
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
אהלן. סליחה אם הנושא נדוש אבל אין לי זמן וכוח לעשות חיפוש תשובה לשאלה הספציפית שלי. את'לון 2600+ , ברטון... איזה קירור אשים לו? את הגוף קירור שבא בקופסא של AMD? או את הזלמן 6000 (שמתקרר עם מאוורר 70 ממ דק של קולרמסטר (ה92 מת..)) כוונתי לביצועים, פחות לרעש (כי לשניהם אסרס את המאוורר ) ראוי לציין שהבדל גדול לא ראיתי בין ההיסטינק שבא עם ה1800+ הנוכחי לבין הזלמן שיושב עליו עכשיו ההבדל היה ממש מזערי (1,2 מעלות, אבל לזה כבר יש סיבות אחרות...)
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
-
היי חברה יש לי את הלוח הנ"ל הנה הקישור: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=A7N8X-VM&langs=01 עכשיו מה המוזר שלא משנה מה הטמפרטורה הכי נמוכה שאיי פעם המעבד היה עליה זה 45 מעלות עכשיו יש זלמן ויש איוורור רצחני עידכני ביוס לגרסה הכי עדכנית ועדיין כאלו מעלות?? ברטון 2500 מישהוא יודע למה? עכשיו בלי כל קשר הלוח ממש מצויין יש לו כרטיס מסך גי 4 440 עם 128 מגה היציאת טלויזה און בורד ויש גם קומפ וגם אס וידאו אם לא ציינתי הלוח יש בו גם כרטיס קול של ריל טק 650 ויציאות דיגיטליות שיכולות גם לשמש כאופטיות (יש שם הכנה של 5 וולט מסונן) אבל מה שמטריד אותי זה המעלות בלי קשר עם הכטיס מסך און בורד הצלחתי לעשות אובר קלוק של 18 מגה הרץ מה שהיוו את ההבדל בין אנ רייל בפול רזולוציה עם הכי א…
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מפרט אפשר למצוא פה <------------------- בעיקרון הוא עשה כבר 3200 בוינדוס אבל עוד לא יצא לי לבדוק יציבות אני עובד שעה, מרכיב הכל,הכל מוכן, מעבד ולוח חדשים, SLK800 ישן ומאובק. איך שאני מפעיל אותו עולה ענן לבן מההיטסינק, אני בטוח המעבד נשרף ואני מת. אני מתפלל, מסתכל על המסך ויש boot. מה הולך פה?! רק אחרי דקה (והתקף לב) הבנתי שמה שראיתי זה ענן של אבק ולא עשן קיצור תמונות לא הכי איכותיות (כיווץ עצבני) אפשר למצוא בלינק הבא http://photos.walla.co.il/holy666 תחת - מחשב חדש.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בהרחבה מהו אוברקלוקינג? כיצד הוא מתבצע ומה החסרונות והיתרונות שלו ? תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
איזה מומלץ? יש אחד שהוא פשוט שקט? (20 db) ואם אפשר (רק אם אפשר) גם יעיל... אם אני אחבר אחד לאיזה fan mate או אחד מדומיו איך זה ישפיע על הled שלו?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את תזמוני הזכרון שלי... איפה אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלומות חברים, אני כאן מנסה לטגן את המחשב כדי לבדוק מעלות במאמץ עם ה Prime 95, והוא פשוט מסרב להתחבר, הוא מריץ לי ארור בצורה רציפה לאחר כמה נסיונות שבו הוא אומר שהוא לא מצליח להתחבר ושזה ינסה עוד 60 דקות, משהו יודע מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? תודות לעוזרים, DrowNz
-
- 1 תגובה
- 405 צפיות
-
-
אני רוצה לראות מה הטמפ' של המעבד שלי בעומס אז הורדתי את התוכנה פריים 95. איך אני משתמש בה? מה אני ממלא שם בכל השדות האלה? אתם יכולים לפרט בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
שלום לכולם קנתי מסך , נגד משתנה של 100 קילו אום , רגלים להלחמה וחוטים הלחמתי את הרגלים למסך והלחמתי כל חוט לרגל השאלה שלי היא לאיזה מספר חוט אני צריך להלחים את הנגד (לנגד יש שלוש רגלים...) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
האם צריך ואפשר להוסיף מתח לAGP ברמות אוברקלוק מסויימות? באיזה רמות?
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
היי, אני ממש לא מבין בשביל מה ומי דרוש אוברקלוקינג? אני מצליח להבין אנשי וידאו שצריכים לבצע רינדור שדורש הרבה משאבים. אני מניח שרוב החברה כאן לא עוסקים בוידאו...או אולי כן?! אנא, תאירו את עניי!
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אוקיי יש לי R9600PRO sapphire אני רוצה לעשות לו OC ורציתי לדעת כמה להעלות בליבה וכמה בזכרונות כל פעם? ואחרי שאני מעלה כל פעם את המהירות כמה פעמים להריץ 3DMARK?? והאם להעלות בהתאמה את הזכרונות והליבה הכוונה אם אני מעלה X בליבה להעלות ביחד עם זה X בזכרונות ??או אחרת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
אהלן, עשיתי היום בדיקה ב- 3DMAERK 03 לפני ואחרי OC לכרטיס מסך. התוצאה נראית לי נמוכה- 837 בסטנדרט, כאילו בלי OC. אחרי OC ל- 280\430 קיבלתי 934 נקודות (סטוק 250\405). איך התוצאה? אני ראיתי אצל משתמשים במפרט תוצאות כמו 2000 ומעלה (עם OC כמובן). המפרט מחשב שלי נמצא אצלי בחתימה ובמפרט.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-