אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני קונה Chieftec Dragon DA-01BD Black Full Tower עם 3 מאווררים עדיף אותו או את Thermaltake Xaser II 6000A Plus Aluminium Tower Case ההבדל הוא 250 שקל זה שווה? אני הולך לעשות OC כבד אז איזה גוף קירור כדאי לי - SK-7 או SLK-600(שניהם עם SMART FAN II)?
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מתכנן למקם עוד מאורר אחד על דלת המארז אני רוצה למקם אותו ככה שיקרר את המעבד ואת הצ'יפסט וגם את הכרטיס מסך אם אפשר השאלה היא איפה בדיוק כדאי לי למקם אותו? מול המעבד בדיוק או קצת מתחתיו? כבר יש מאוורר אחד באחורי המארז שדוחף אויר לכיוון המעבד ועוד אחד בגג המארז (אגזוז)
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בבקשה שלי 34!!! עם קירור ונטק 1.616 מתח לצ'יפ + משתמש בכרטיס מסך און בורד
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
המקלדת בבעלותי מזה מעל שנתיים, והיום החלטתי לבצע את הניקיון היסודי ביותר..... ומורכב.... Genius Wireless, עכבר + מקלדת אלחוטיים תמונות: שבת שלום, אבנר
-
- 12 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אתמול קניתי הרד קנו 5 חדש משום מה אין תצוגה בחלון הטמפ' יכול להיות שחיברתי משהו לא תקין [המאורר הקדמי עובד ,וגם השליטה על מאורר המעבד עובדת ]
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
פרטים מדויקים: אחרי משחק קצר בNBA על רזולוציה 1600 ו32 ביט (לא יודע עם זה קשור) לקראת סוף המשחק המחשב התחיל להשתגע ועבד עם תקיעות קשות! ואז יצאתי מיד מהמשחק וראיתי שהמעבד על טמפ' 81 !! והלוח אם על 40 !! :'( :'( שאלתי היא כזו: 1) מתי אמור להישרף המעבד ? 2) האם המעבד שלי במעלות סבירות? (יש לי מעבד 3.06 ) 3) איך ניתן לתקן זאת? 4) מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש!!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 Memory CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 Low Latency CAS2 Memory CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory Twinmos PC3700 512MB 466MHZ או שבכלל משהו אחר?
-
- 63 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כ"כ הרבה זמן לא התעסקתי עם לוחות של אינטל עד שהעניין כבר ברח לי מהראש, (הלוח לא מיועד לי) אני צריך המלצה ללוח טוב ל-O/C עד 800 ש"ח ~ תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
טוב, היה לי פעם לינק למדריך כזה אבל הוא נעלם במסתוריות... (כנראה מחקתי מרוב חוסר שימוש) נו... ומה אתם יודעים - עכשיו כשיש לי controller אין את הלינק... בקיצור - חיפשתי בהרבה אתרים ובגוגל - נאדא... למישהו יש?
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
חברי אני חדש בארץ אז יש לי שאלה תיפשית. איפה איפשר לקנות LEDs? ני פשות לא יודע את מי לשאול אז שואל כאן. םליחה.
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 256DDR333 של מיכרון הוא מגיע ב CAS 2.5 - רציתי לדעת עם אני מוריד אותו ל 2.0 איך אוכל לבדוק יציבות (בהנחה שזה יעבוד) - כלומר באיזו תוכנה להשתמש בבדיקת שגיעות על הזיכרון ? שאלה נוספת היא האם שינוי הגדרות אלו יכולה בתווך ארוך לפגוע בזיכרון וביכולותו להציג תזמונים מסוימים, ובסופו של דבר אצטרך לרדת שוב ל CAS 2.5. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
בעקבות המפרטים המומלצים שבאתר קניתי מחשב מבוסס AMD 1700+ ואני ממש מתחרט על שלא בחרתי סלרון או פנטיום. הסיבה היא שאת כל הכסף שחסכתי בהעדפת ה-AMD גיליתי שלאט לאט אני מוציא על פתרונות קירור למפלצת הזאת הטמפ' מזנקת בקלילות אל מעל 60 מעלות ובמשחקים כבדים המחשב כובה (וזה גם שיפור שלמזלי הוכנס למעבדי AMD אחרת הוא היה נשרף לי ביום הראשון כשהפעלתי אותו ללא משחה טרמית בטעות) עכשיו בקיץ, עם כל החמסינים חבל לי על הזמן... ולא חשבתי אפילו על לעשות לו OVER CLOCKING
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי תקיעות לא מוסברות. שמתי לב גם שהמחשב חם כשנוגעים בו - בעיקר האיזור של ספק הכוח (תמיד הוא היה ככה אבל זה אף פעם לא השפיע) בקיצור, אני רוצה להיות בטוח שהכל תקין, אני רק צריך לדעת בערך מאיזה טווח של טמפ' משהו כבר לא תקין? כרגע הטמפ' שלי הן - 46 בחיישן אחד ו - 59-60 בשני.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מתלבט ,למרות שראיתי כאן כמה ת'ארדים בקשר לזה: SK-7 +SF2 AEROFLEW VANTEC Zalman CNPS6000Cu Cooler for AMD מה משלושתיהם לקחת?? זה מה שקרוה אצלי במחשב: מעבד AMD 2000 0.18 ,קירור VOLACNO 6CU ,ומארז לא כ"כ מאוורר. לכן אני צריך לדעת איזה קירור מבין שניהם יעבוד יותר טוב אצלי. הטמפ' של המעבד שלי כרגע היא 57 מעלות!!!. כדי להמשיך לעבוד במחשב פתחתי את המארז ושמתי מאוורר רגיל של רצפה מולו והופ איזה הפתעה נעימה... הטמפ' ירדה ל-52. כמובן שאני לא אמשיך ככה אז איזה קירור יותר טוב בשבילי<????
-
- 14 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתציג לי את הטמפרטורות... אבל תוכנה שלא תזיף משהו טוב! תודה.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
קניתי מעבד AXP 1700+ (מהסוג של ה-1.5V) וקיבלתי את המעבד עם המאורר הזה, עכשיו הבעיה היא שעל הקופסה רשום שהוא מפיק 27 cfm ב- 30DBA אבל באתר של TT כתוב שהוא מפיק 20 CFM ב- 35DBA ואילו באתר אחר כתוב שהוא עושה 20 cfm ב 37 dba לאיזה מן הנתונים להאמין?
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זיכרונות של קרוסיר מהאתר בחו"ל רצית לדע מה אתם אומרים עליהם עבן OC בריא: http://www.crucial.com/store/PartSpecs.asp?imodule=CT6472Z40B&cat=RAM בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המשחה הנ"ל מציגה תוצעות טובות ביותר לא מוליכה חשמל - אבל קשה לניקוי : האם יש בארץ ?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כל הזמן רואה אנשים ממליצים על SF2 כקירור למעבד אז תרשו לי לשתף אתכם בסיפור קטן: גם אני קניתי את המאוורר הזה... ושמתי אותו על ה AX-7 שלי במחשבה שאני לא צריך לדאוג יותר בקשר לטמפ' של המעבד (שנמצא באוברקלוק - והמחשב עובד 24/7) והכל טוב ויפה... עד שיום אחד אני מדליק את המסך וקולט מסך כחול... כן, כן - אותו מסך כחול שאין משתמש Windows שלא מכיר אותו. טוב, מה כבר אפשר לעשות? Reset. וזה מה שעשיתי... ומה אני קולט לתדהמתי? שג'יגבייט מצטערים להודיע לי, אבל המעבד שלי נמצא ב 90 מעלות!!! כמובן שישר הבנתי מה קרה, כיביתי אותו, נתתי לו להתקרר - וכשהדלקתי אותו שוב עם המארז פתוח - ראיתי את הבן-#$%& הכתום הזה שעלה לי כ"כ הרבה כסף, פשוט יושב שם ולא זז!!! כן, כן - משום מה הוא הח…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, החלפתי היט סינק למעבד Athlon XP 1800 (וולקנו 7 פלוס) ניקיתי את המשחה הקודמת, ומרחתי משחה על הליבה ועל ההיט סינק. הרכבתי אותו על המעבד - וכשהדלקתי, ב-BIOS ראיתי שטמפרטורת המעבד הייתה על 75 ובמגמת עלייה. כיביתי את המחשב דר"א, מההיטסינק+מאוורר יוצאים שני כבלים , זוג ובודד. הזוג הם להפעלה והבודד (צהוב) הוא בטח לסנסור או לשליטה על המהירותץ עכשיו, לא ניתן לחבר את שניהם ביחד ללוח, אז חיברתי רק את הזוג שמאפשרים לו לפעול. מה הסיבה שהייתה מצויינת טמפרטורה כל כך גבוהה ? בגלל שהחוט הצהוב לא מחובר ? בגלל שיש יותר או פחות מדי משחה טרמית ? סיבה אחרת ?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
-
יש לי מעבד AMD1700+ שעל התווית שלו רשום: AXDA1700DLT3C 9392457260560 JIHUB 0310XPMW כפי שרשום פה: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030322034857.html הפסרה השמינית והתשיעית ( שהדגשתי ) מיצגות את המהירויות האמתיות של המעבד במקרה הזהAMD 2600+ עכשיו המעבד מוגדר כ-1700+ יש מישהו שיודע משהו על התופעה הזו ויכול להסביר? תודה
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני רוצה לשים את גוף הקירור על AMD 2000+ 0.13 מיקרון מה עדיף? Thermalright SK-7 Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Cooler ZALMAN CNPS6000-Cu FOR AMD VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD או משהו אחר
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-