אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני בזמן הקרוב הולך לקנות את המעבד הזה ואני רוצה לדעת איזה קירור כדאי לי לקנות לו? יש לי מארז MID TOWER IN WIN G7 ויש לי כרגע קירור 3.0 PERFORMER C THERMALTAKE. כדאי לי להישאר איתו או להחליף למשהו אחר? אם כן,תמליצו לי בבקשה על קירור טוב. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נתחיל משאלה בנוגע למעבד, כאשר הייתי על מתח של 1.275 ואוברקלוק ל 4.4Ghz המחשב קיבל מסך כחול ב3Dmark וכאשר העלתי ל1.3 התייצב ועבר את הבדיקות בהצלחה. האם לנסות להוריד את המתח ולנסות שוב או ש1.3 זה בסדר ואולי דוקא לנסות להעלות את תדר המעבד? בנוסף האם יש דרך שבמנוחה המעבד יחזור לתדר של 3.5Ghz כמו ללא אוברקלוק ורק בזמן מאמץ שיטפס ל4.4Ghz במקום 3.9Ghz? ובנוגע לכרטיס המסך, הכרטיס הוא Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti Gaming OC ונמצא על מוד OC בתוכנת AORUS של גיגבייט וכאשר אני משחק אני רואה שהתדר יכול לטפס ל1900 + ומצד שני להיתקע על 1200+ למרות שאני נמצא בסביב ה65 מעלות ואין סיבה להפלת התדר. האם הגיוני שהתוכנה מרימה את התדר כל כך גבוהה למרות שכתוב על OC …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב משום מה לסרב לשמור את נתוני האוברקלוק , צירפתי תמונות . כשהמערכת עולה הבאס נשאר אותו דבר. לעומת זאת כשאני נכנס לביוס הנתונים של האוברקלוק נשמרים. מה אני מפספס ? GA EP35 DS3R (לוח אם) E8400 4GB DDR 800MHZ
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי מפרט הבא: i5-3570K (עם קירור Scythe Mugen 2) Gigabyte GA-Z77-D3H Corsair XMS3 CMX8GX3M2A1600C9 4 GB DDR3-1333 X2 AMD Radeon R9 280X 3GB ספק כוח ENERMAX 680W (כלשהו לא זוכר בדיוק) עד היום אני עם OC למעבד ישן מאוד שמחזיק יפה (4.2GHZ). חשבתי לנסות ולהקפיץ אותו עוד קצת אולי לכיוון 4.5 אם זה אפשרי ופה אני צריך את עזרת המומחים. אני מצרף פה תמונות מסך מהביוס כי אני חושב שיש הגדרות מיותרות או לא אפקטביות שיכולות למנוע ממני OC טוב. מה הייתם משנים לפי התמונות? אנא עזרתכם, ותודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נחשב לקירור טוב? אני רוצה לקנות אותו בשביל מעבד I9 7920X או I9 7940X(עוד לא החלטתי איזה מהמעבדים אני קונה)ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג תודה מראש לתשובות
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה צינור יתאם לי למחברים האלה XSPC G1/4" to 14/10mm PETG https://www.amazon.co.uk/XSPC-Triple-Fitting-Black-Chrome/dp/B00ZC0Q2FK לינק לצינורות http://www.frozencpu.com/cat/l2/g59/c681/list/p1/XSPC_Products-XSPC_Tubing_.html?id=HwBnG778
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך sapphire radeon r9 280x (לא משהו אני יודע... חח) שמתי לב שבמשחקים מסוימים (במיוחד משחקי יוביסופט) הכרטיס מרעיש מאוד מאוד מה שאומר שהוא מתחמם זה לא קורה הרבה בכלל אבל כשזה כן קורה זה דיי מציק (ומלחיץ.. לא רוצה שיתפוצץ לי המחשב חלילה חחח) השאלה היא אם אפשר להמליץ על קירור מסוים לכרטיס מסך שיעזור לי לפתור את הבעיה הזאת . תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש מצב שאני הולך לבנות מערכת קירור למחשב החדש שלי ואני רוצה עזרה לגבי מה אני צריך להזמין בשביל שהכל יעבוד - אז דבר ראשון המחשב החדש שלי מכיל: core i7 7700k Z270 GAMING M5 (MS-7A78) NVIDIA GEFORCE GTX 1080 CORSAIR LPX 32GB (2X16GB) 3200MHz be quiet silent base 600 Samsung 850 EVO 250GB ssd אז זהו אני לא יודע איזה חלקים לקנות אני אשמח אם תרשמו לי איזה חלקים אני צריך לקנות תודה לכולם!!
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הבן שלי רוצה להתקין על המחשב שלו קירור מים. הסוקט הוא 1151. איזה קירור הייתם ממליצים. אני באילת בקרוב ורציתי לעבור לקנות לו. בערך 300-400 ש"ח תקציב. האם יש משהו כזה? תודה אביב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אני עם מארז Corsair Air 540, מעבד 6700, עם GTX1080 ולוח H170-Gaming 3 של Gigabyte. כרגע מאוכלסים לי שני סלוטי 8G DDR4 בדואל צ'אנל ואני לא יכול להוסיף עוד שניים מהסיבה שהקירור הנוכחי שלי, I30 CO פשוט תופס מקום של אחד ( וסלוט בודד של 8 פשוט לא סימטרי לי, לא בעין ולא כ24GB במחשב ). מחפש קירור טוב יותר. מתעקש על זה שיהיה שקט באותה המידה. מעדיף אוויר כי זו פחות תחזוקה ובואו לא נתווכח שאין באמת הבדלים עם קירורים טובים, כי אין ( מניסיון עם הI30 CO שעולה חצי מקירור מים ). כן, הוא ממש לא אמור להתחמם מדי אבל אני רוצה להיות בראש שקט. תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח להמלצה על קירור שקט למעבד i7 2600K. יש לי כרגע קירור של AC Freezer 7 Pro אך הוא גדול מדיי ונוגע בגוף קירור של אחד הזיכרונות (עד עכשיו הייתי עם שני כרטיסים, הוספתי עוד שניים) המעבד ב-OC של כ-4Ghz, אשמח למתוח אותו קצת יותר לכיוון ה-4.3/4.4 אם הקירור יאפשר. הלוח - Sapphire pure black hydra p67 המארז - Fractal Design R5 התקציב - 300 ש"ח (דינמאי). נ.ב. ללא קשר לקירור, שואל עבור מכר - אשמח להמלצה על משחה טרמית טובה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בדיון הזה ננסה לעלות רעיונות שונים לבניית מערכות קירור ובכך להגיע אל הרעיון הטוב ביותר לקירור הרעיונות לא חייבים להיות מעשיים ופרקטים אלה רק לבדוק סוגי רעיונות שונים אבל מומלץ שהיו מעשיים ופרקטים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של MSI Z270 PRO CARBON ומעבד I7 6700K ועשיתי אוברקלוק ל4.6 ומבחינת המתח אני לא רומה לעלות יותר מדיי ושיניתי קצת את הBASE CLOCK מ100 ל101 וזה שיפר קצת את הביצועים האם זה יכול לגרום נזק שמעלים את הBCLK? הבנתי שזה מאיץ את כל מה שיש בלוח. עד כמה אפשר להרים את התדר מבחינת שזה לא יגרום נזק חלק אומרים 103 וחלק אומרים יותר אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי היום EVGA Superclock שיושב אצלי כמה שנים בארון למעבד, i5 4570. טכנית הוא לא תומך בתושבת אבל 1155 ו-1150 זהים מהבחינה הזו והכל יושב טוב. המאוורר הקודם עבד והסתובב, ככה שהחיבור על הלוח תקין. אבל כשאני מחבר את המאוורר למעבד של EVGA, הלד נדלק אבל המאוורר לא מסתובב, זה נראה כאילו הוא מנסה להתניע ולא מצליח. הוא נותן סיבוב קצרצר ואז נתקע, ככה כל כמה שניות. ניסיתי לשנות את ההגדרות בלוח האם, לשים מהירות מקסימלית, ידנית וכו'- כלום. לחבר אותו לחיבור של מאוורר למארז שעובד- כלום. ניתקתי את המאוורר מגוף הקירור, למקרה שמשהו איכשהו חוסם אותו- אותו דבר. כשאני מנסה לסובב ידנית את המאוורר הוא מסתובב, ככה שזה לא שהוא תקוע. אם אין ברירה אקנה מאורר רגיל למארז של 120 מ"מ ואשי…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את המאוורר של המעבד, במקום הסטוק של אינטל לשים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2. הבעיה היא שזה מאוורר קצת יותר גדול ולוח האם יחסית קטן - Gigabyte B360M DS3H. אני חושש שהמאוורר לא ייכנס בגלל שיתנגש עם הסלוטים של ה-DDR. אני משתמש כרגע רק ב-2 סלוטים של DDR, הסלוט הקרוב ביותר למעבד פנוי. לא מתכוון לשנות את זה בקרוב. עוד לא קניתי את המאוורר. מישהו יכול לעזור - האם המאוורר מתאים בגודל?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הן הדרישות להרכבת מערכת קירור מסדרת Hydro X של חברת Corsair
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מעבד 7700K לפניי שנה מבחור שעשה דליד עם מתכת נוזלית ועכשיו לאחרונה אני שם לב שהטמפרטורות עלו הרבה ואני רוצה לחדש את המתכת הנוזלית הזמנתי Thermal Grizzly Conductonaut Liquid Metal Thermal השאלה שלי איך מנקים את המתכת הנוזלית מהליבה? עם מגבון אם אלכוהול מה היא הצורה הכי נכונה והכי בטוחה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, בעת החלפת קירורים, שברתי פינים של הקירור שלי, ואני לא מצליח למצוא תחלופה. מבאס לרכוש קירור חדש בגלל איזה פלסטיק שנשבר, מאוד מרוצה מהקירור. מישהו יכול לייעץ איפה אפשר לקנות תחליפי ? באתר של AC ניתן לקנות, אבל המשלוח מאוד גבוה ויוצא חצי מעלות הקירור. חשבתי גם על להחליף את החיבור לחיבור bolts through אבל אני לא מצליח להבין מה להזמין. מצרף תמונות - הפלסטיק הלבן קיים ושלם, מה שנשבר הוא החיבור השחור שלוחץ את הפלסטיק הלבן בבורד. לצורך המחשה - גודל הפלסטיק הלבן - אורך 1 ס"מ, קוטר 0.6 ס"מ. החלק השחור שמקבע - 1x3 מ"מ ואורך 1ס"מ תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המשחת הטרמית ששמים על המעבד זה אותה משחה ששמים על ה GPU של כרטיס מסך ? אני רוצה למרוח משחה טרמית מחדש על ה GPU ואני חושש שזה יהרוס את הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם יש לי לוח ASUS PRIME Z370-A ומעבד I7-8700K קירור מים של ANTEC 240MM זכרונות g skill 3600mhz cl17 2X16GB עשיתי אוברקלוק ידני קטן שמתי את כל הליבות על 47 מתח כרגע 1.17 בעומס מלא בcinebench r15 הטמפרטורה מגיעה ל80 מעלות ברוב המשחקים בין 60-65 מעלות שזה סביר לדעתי. אני שוקל לעשות דליד למעבד האם כדאי מומלץ? מה הטמפרטורות המומלצות למעבד הזה ל7\24 שלא יגרם נזק ולגביי הזכרונות הפעלתי XMP הם עובדים על 17-19-19-39 3600MHZ האם ניתן לשפר קצת ביצועים או שכדאי להשאיר את זה ככה? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,יש ברשותי מעבד i7 9700 לוח אם z390 aoures pro כרטיס 2080 ti זכרונות הצלחתי לעשות אובר קלוק מ3000 16-18-18-40 ל 3033 14-16-16-33 על מתח 1.470. ספק כוח 750 טיטניום ססוניק, יש מדריך לעשות אוברקלוק למעבד ללא k? תודה לעוזרים❤
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תכננתי להזמין מאמאזון את ה-Mugen 5 Rev. B של Scythe, אבל בגלל שהם הפסיקו לשלוח לארץ עד שהמצב ירגע קצת נתקעתי. חיפשתי בארץ ואני רואה שאין אף חנות שמוכרת קירורים של Scythe, לא מאווררים למארז ולא גופי קירור. זכור לי שבעבר ה-Mugen 2 נמכר ב-TMS. מעבר לזה, סקייט חברה סופר איכותית שלא נופלת מנוקטואה באיכות אבל עולה חצי מחיר- המוגן עולה 50$ באמאזון ומציג אותם ביצועים של ה-NH-D15 שעולה 100$ (או 117$ עם מיסים). ה-D15 שקט בדציבל וקריר במעלה, אבל זה ברמת הטעות הסטטיסטית. יש סיבה לדבר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, באחד המחשב שלי יש מעבד AMD A10-7800 כשאני מפעיל HWMONITOR מוצג הפרש עצום בין טמפרטורת Package לטמפרטורת Cores הפרש עצום של כמה עשרות מעלות כפי שרואים בתמונה... ממה זה נובע לדעתכם ומה הטמפרטורה הנכונה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-