עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by lalnage,

איך הCorsair HC200EX-1001? יש ב1266 ש"ח בפאנדס.

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  2. שלום יש לי שתי שאלות 1. יש לי פנטיום 3 של אינטל (667MHZ) ולוח של ASUS P3V4X שעובד נכון לעכשיו על 133MHZ רציתי לשאול אם יש דרך כולשהי שאוכל לפתוח את מכפלת המעבד בבקשה?? 2. מה הטמפרטורה הממוצעת שאמורה להיות למחשב כמו שלי(ללוח ולמעבד)? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 401 צפיות
  3. Started by TermiNal,

אני כרגע עובד עם מערכת חלשה ולפני המחשב החדש אנ יארצה לנצל ואתה - AXP 1800 Epox 8k5a2+ Genric 256 SDram אני כרגע עם המאוורר סטוק וגם עם הHSF סטוק. האם יש פה מצב לOC קטן ? הנה הטמפ' שלי - לוח - 33 מעבד - 47. אכן כן המצב רע \: . יש מצב ? אם כן איך עושים OC ? אפשר תדרוך קצר ? תודה.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  4. Started by Baridy,

אני רוצה לקנות את Cooler Master 590 איך האיוורור בו? כמה מאווררים יש בו? או שכדאי לקנות מארז אחר אם קירור טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  5. Started by KF,

המחשב משום מה לסרב לשמור את נתוני האוברקלוק , צירפתי תמונות . כשהמערכת עולה הבאס נשאר אותו דבר. לעומת זאת כשאני נכנס לביוס הנתונים של האוברקלוק נשמרים. מה אני מפספס ? GA EP35 DS3R (לוח אם) E8400 4GB DDR 800MHZ

6. אני לא מצליח להיכנס ל MS-DOS כדיי לצרוב ביוס חדש. ניסתי בכל דרך אבל לרוב הוא מציג NDLR או משהו חסר... הפלופי מת גם אז דיי בעייתי אני מנסה דרך הרד דיסק אחר... מישהיו יודע איך ניתן להיכנס לMS-DOS ללא סיבוכים? *מישהו יכול להכין דיסקט BOOT בXP ולשלוח את הקבצים שנוצרו? לעלות לכאן: www.mytempdir.com

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  7. Started by henB,

מה זה AUX? רשום לי טמפרטורה 40C

8. Started by NETANELKOREN,

כותרת

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  9. Started by TaZeR,

תקשיבו, יש לי מעבד e6600 וקירור למעבד big typhoon! איך אני יכול לעשות אוברקלוק יציב???

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  10. Started by furyanaor,

קירור שקט לI7 \ 2011-3 ללא כוונות OC האם יש טעם להשקיע מעל I11 \ I30 ? הם שקטים ? יש יותר שקטים בטווח מחירים הזה ? האם קירור מים הוא שקט יותר משמעותית ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  11. היי קניתי לוח אם חדש P41 של גיגבייט, ראיתי שיש ללוח 3 חיבורים של מאוורים + חיבור לCPU, 1 חיבור עם 4 פינים+2 חיבורים עם 3 פינים, מניסיון שלכם את המאוורר הקידמי המכניס אויר ,לאיזה חיבור מומלץ לחבר? כי ראיתי שמהירות הסיבובים שלו קטנים ולא מספיק לקירור המארז. רוני

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  12. הי. אני מתכנן לקנות קירור לכרטיס מסך,ועימו מגיע גופי קירור לזיכרונות. הייתי רוצה לדעת,האם לאחר שאני מדביק את גופי הקירור אני יכול להסיר אותם ללא חשש ובעיה. תודה. MuTaTiOn.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת באיזה כיוון לשים את המאורר של המעבד בנשיפה למעלה או למטה(על ההיט סינק)?? בתודה דניאל

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  14. Started by ABITIS7V2,

רציתי לדעת מהי הטפרטורה הממוצעת,הממולצת,והמקסימלית למעבד P4 פרסקוט תודה

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  15. Started by hosham,

אני קונה את המארז הנ"ל והייתי רוצה להוסיף לו 2 מאוררים של 92 מ"מ מקדימה. על איזה אתם ממליצים? תודה.

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  16. האם יש בארץ חנות שמוכרת מאווררי מארז של noiseblocker ? אם אין, מאיזו חנות אמינה בחו"ל ניתן להזמין? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. במחשב שיש לי ישנו I3 530 מומהר ל 3.652 GHZ (ע"י מכפיל בלבד - ללא קביעת מתחים ) שיושב על לוח PJ של איטל שעובד מצויין כולל כל בדיקות היציבות, הבעיה החלה כשהחלפתי ל GTX460 1GB מומהר - הכל עובד מעולה וחלק רק שמאז במאמץ מלא לאורך זמן למשל ב B:BC2 החום של ה CPU עולה ומגיע גם מעבר למותר (כתוב 72C) ומגיע גם ל 76-77 ושמתי לב למהירות המאוורר שעולה לאט מדי ו"מפגרת " לגמרי אחרי המאמץ והחום... כשהחום מתקרב ל 70 רק אז נראה שהמאוורר מתחיל לעבוד בסלד גבוהה יותר ולפעמים רק אחרי שהמעבד עובר את ה 75 הטמפ מתחילה להתייצב ואף יורד לאיטה ל 71-72... הקירור הגרוע (שיוחלף בעתיד ..) שיש לי זה ה ALPINE 11 AC .. ניסתי להתקין ולהפעיל תוכנות כמו ה SPEEDFAN שמאפשרות קביעת פרופיל מאווררים לפי פרמטרים של …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

מישהו יודע אך בונים קירור גז לישהו יש לינק

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  19. Started by pwntigo,

שלום, לאחרונה הטוניק טואור 120 שלי התחיל לזייף (מתחיל להרעיש וכבר לא מקרר כמו פעם; (גם אחרי החלפת משחה)) כרגע מחפש קירור חדש ומתלבט בעיקר בין Noctua לבין MUGEN 2 לא אוברקלוקר רציני, אבל המעבד שלי e6300 רץ על 3.15GHZ , צריך סטיק טוב כדי לקרר. קראתי מספר ביקורות, אך עדיין לא יודע מה לבחור, וגם לא יודע אם אני אצליח להכניס אותם למארז. יש לי מארז http://hothardware.com/Reviews/GIGABYTE-Triton-180-Case/ והטוניק בקושי נכנס בו (יש עוד כ 4ס"מ עד לדלת) כמו כן בעתיד הקרוב מתכנן לשדרג מעבד (כניראה ל 2500K) צריך שיתאים גם. במידה ויש קירור אחר שנותן ביצועים יותר טובים ופחות רעש אני אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Refaelo,

שלום לכולם אני מעוניין לעשות OC לכרטיס מסך 6600GT בינתיים רק בתוכנה וללא תוספת קירור מיוחד ,מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על תוכנה ומי שיודע עד לאיזה רמה אפשר להגיע אני אשמח לשמוע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  21. Started by eladhor7,

כשאר לא עושים אובר קלוק למעבד, אז היחס בין הזיכרונות לבאס הוא לא אחיד - 1:1, אז למה כל כך חשוב בעצם לשמור על יחס זה בעת אובר קלוק??, ולמה כאשר אין אובר קלוק והיחס הוא לא שווה, לא אומרים על זה כלום?? תודה :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  22. איך אני יכול לפתוח צינורות ב RADEON 9600 של ATI?? אם בכלל אפשר..

23. Started by matteo,

ישנו קירור למעבד g power של ג'יגה בייט הוא נראה קירור מעולה(הסקרים מדברים בפני עצמם) הוא גם נראה העתק של הגוף קירור של טרמלרייט(גוף קירור מעולה ומצורף מאורר לא רע בכלל רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הקירור

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  24. Started by waizman,

מישהו יודע אם האתר 2CoolTek שולח לארץ? אם כן, כמה זה עולה ואיזה סוג של שליחה אני צריך לבחור? תודה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  25. האם ה9500 הוא OC יותר טוב מ9600 והם ניתן לעקוף אותו<?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.