אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי! אני מחפש המלצה לאיזה מבין האפשרויות הבאות יהיה הכי יעיל ואיכותי (ורצוי גם שקט יחסית) עבור קירור המעבד שאני קונה בקרוב (על לוח Asus ROG x99 Strix Gaming): 1.Cooler Master 120V Plus 2.Arctic Cooling Liquid Freezer 120 3.ID-Cooling Icekimo 120mm 4.Corsair Hydro Series H60 5.Silverstone Tundra Series TD03-LITE 6.Antec Kuhler H2O 650 7.ID-Cooling Frostflow 120L CPU AIO 8.Deepcool Maelstrom 120T AIO 9.Deepcool Gamerstorm Captain 120 Water AIO תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מחליף מארז ועובר ל NZXT S340 White ,שמעתי שהקירור שלו [אחורה ולמעלה] הוא לא הכי איכותי שיש אז אשמח לדעת למי שיש חוות דעת ובנוסף לקבל המלצה על זוג מאווררים 140ממ לקדימה ,1 140ממ ללמעלה ועוד אחד 120ממ לאחורה. המערכת: i5 6600 + arctic freezer 7 pro rev.2 msi gtx 970 gaming msi h170a gaming pro samsung 850 evo antec hcg 520w
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה שמטרידה אותי מעל לשבועיים ,המעבד שלי מתחמם, מקרטע ולעיתים נתקע לגמרי. המעבד מסוג - i5 3570 הגירסה ללא האוברקלוק, לוח אם - Asus P8B-75 M-LX. חשבתי שאולי שהבעיה הינה במשחה הטרמית ולכן מרחתי משחה מחדש - לצערי הדבר לא עזר. החלפתי לקירור ל Noctua דגם NH-U14S (מקירור ZALMAN) - ולצערי המחשב עדיין מתחמם ממש. צירפתי תמונה עם הטמפ' של המעבד במאמץ. ניסיתי כבר הכל וכבר אני לא יודע מה עוד אפשר לעשות . אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה קניתי את המחשב הזה אתחיל מהרכיבים החדשים ואסיים בישנים: 1. Intel I7 6700K 2. Asus Z170-A 3. HyperX Savage Black 8GB 2400MHz DDR4 CL12 4. Samsung 850 EVO 250GB 5. Corsair Hydro H115i Extreme 6. Gigabyte GeForce GTX 1080 XTREME Gaming פריטים ישנים: 7. Fractal Design Define R4 8. HCG-620M 9. Seagate 2TB Barracuda X 2 10. Lite on DVD זה יהיה כל המפרט התיכנון לבצע OC למעבד ולכרטיס מסך והמחשב ישמש בעיקר למשחקים אבל כמה שאלות בנושא. 1. האם הספק מספיק לתיכנון כזה למערכת הזאת ? 2. האם קירור המים שבחרתי אוברקיל או ישנו אלטרנטיבה יותר טובה ? 3. אני עובד עד היום עם המ…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד I5 - 3470 , עשיתי לו המהרה קטנה דרך הביוס מ3.2 ל3.4ת שמתי לב שבעומס כבד הוא מגיע ל82 מעלות, איזה קירור מומלץ? האם קל להרכיב קירור למעבד אם בחיים לא עשיתי דבר כזה? (אני יודע לחבר הארדדיסקים וכרטיס מסך וכו', תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני מחפש משטח קירור למחשב נייד 14'' . שיהיה שקט עם תאורה ויכולת להגביהה את הלפטופ . ראיתי את זה בKSP : http://ksp.co.il/?uin=14206 מישהו מכיר? מומלץ? התקציב שלי 150+- . אם מישהו מכיר משהו דומה וטוב יותר אשמח לשמוע. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אתן לדוגמא את הכתבה כאן: https://hwzone.co.il/מעבדי-ה-kaby-lake-מדגימים-תוצאות-המהרה-מרשימו/ אז יפה שהגיעו ל 7300 מגה-הרץ אבל אני שואלת האם זה יציב הדבר הזה (בהנחה שיש לו קירור אין סופי )? זכורה לי כתבה שהגיעו ל 9+GHZ אבל האם זה יציב? או שכל הסיפור פה זה פשוט לדחוף את המעבד אט אט למהירות גבוהה עד שהוא שובק? ואם מדובר על OC יציב.... כמה זמן הם מחזיקים אותו יציב? שעה? שעתיים? שלוש? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
לא ידעתי אם להעלות את זה או לא אבל אמרתי למה לא נפרגן:P בעקבות הערוץ שלי שמתפתח לו לאט לאט EK נתנו לי קוד עבור 10 % הנחה חד פעמי על CART....אם יש מישהו שרוצה להצטרף ולבנות לולאה מגניבה אפשר לקנות יחד
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי אז קניתי לא מזמן מחשב חדש: core i7 6700k hyperx savage 2400hz 32g noctua nh d15 asus z170 pro gaming בין היתר... ניסיתי להמהיר לבד את המערכת הפעלתי על ידיד מעקב אחר מדריכים שונים באינטרנט(אין עדכני באתר וזה הניסיון הראשון שלי בנושא) הרצתי את בדיקות של realbanch ו aida64 והם לא מצאו לי בעיות אולם עדיין המחשב נופל(לרוב במשחקים אבל גם בלי סיבה מיוחדת) ונתקע. אשמח לעזרתכם בנושא
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתי שמח לעזרה בoverclocking ל-r9 295x2 של sapphire אני מצליח להגיע ל1100 Core clock ו1500 mem clock האם ה-Voltage בסדר ואיך לבדוק שהאוברקלוקינג תקין? אשמח להדרכה בנושא, אני די חדש בתחום.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, האם למישהו יש 4 מחברים לצנרת גמישה? אני מעוניין לקנות במיידי.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, המאוורר האחורי שהגיע עם המארז עבד טוב 6 שנים ולפני חודשיים התחיל לקרטע ולעבוד חלש עד שהפסיק לעבוד. שאלתי ואמרו לי זה משהו שקורה עם מאווררים עם הזמן. קניתי מאוורר חדש לפני 42 יום ואותה הבעיה במאוורר אחורי. RPM 0 SYSFANIN מדוע זה קורה? בעיה במאוורר, בספק כוח או בחיבור ללוח אם ? אני יכול לנתק אותו מהלוח אם שהמחשב דלוק או לא מומלץ ? (כמובן התקנתי כשהיה סגור). לפעמיים הוא זז ועוצר, מגיע מקסימום ל- 200-400 RPM וחוזר ל- 0 . המאוורר החדש היינו: NOCTUA NF-S12B redux-1200 נמצא בחיבור CHA_FAN1 עם 3 פינים. יש לי את התוכנות: CPUID HWMonitor and Speed Fan אשמח לשמוע על פתרונות בבקשה או אם צריכים …
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור טוב ולא יקר מדי למעבד Intel Core i7-7700 Desktop Processor 8M Cache, up to 4.20GHz 7th Generation אשמח לקבל המלצה לקירור טוב שיעשה את העבודה. המחשב ישמש לתוכנות כבדות ומשחקים כבדים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
דגם Noctua NH-U9S רשום שמתאים לתושבת 1151 אבל דגם NH- U12S לא כל האתרים מציינים שזה 1151 כמו KSP ומצד שני אתר היצרן כן מציין, אז היצרן זה מה שקובע בוודאות? לגבי הדגם NH-C12P SE14 אין אותו כבר בשום מקום. לא מייצרים אותו והוא לא נמכר כבר? (ידוע לי שיש דגם שדומה לו Noctua NH- C14S , ואני לא מעוניינת בו) ובמידה והוא מיוצר עדיין או שלא , התושבת שלו היתה 1151?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה למים מזוקקים טובים למערכת קירור מים - מחשב ביתית? לינק או מקום לקנות למים שכאלה שטובים מנסיון של אנשים.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש ערכת קירור מים של חברת EKWB שעולה $367.99 + מהאתר הרשמי שלהם בארה"ב: https://www.ekwb.com/shop/ek-kit-p280 יש להם 2 סוגי שליחויות - DHL Express with tracking $ 58.95 Post Priority No tracking $ 68.98 השאלה שלי היא - אם אני בוחר בDHL - יקחו לי אקסטרה כסף על השליחות? וסביר להניח שגם מכס? כמה צפוי לעלות בסוף?.. אולי עדיפה השליחות השניה בכלל? יש מקום יותר זול לערכה הספציפית הזאת? מעוניין בזאת בגלל החברה והחלקים האיכותיים.. נכון שזה יקר אבל זה ישתלם לטווח הארוך. (לא לשאול אותי למה וכמה , שימוש ודברים דומים, אני פשוט פריק של טמפרטורות נמוכות בגיימינג). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי. אני מנסה להוריד את הקירור, או לפחות את המאוורר עצמו, אבל לא מצאתי שום סרטון או הסבר איך עושים זאת. צפיתי בסרטונים בYOUTUBE איך מרכיבים את הקירור, אבל כשאני מגיע לקטע של להפריד את הסיכות ברזל מהגוף שצמודות למאוורר, אני לא מצליח (מפחד לשבור משהו או לעקם). https://www.youtube.com/watch?v=3Ewr7x3BXO0 (דקה 4:11) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
האם יש בארץ חנות שמוכרת מאווררי מארז של noiseblocker ? אם אין, מאיזו חנות אמינה בחו"ל ניתן להזמין? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני קונה ממש בקרוב מחשב חדש. מעבד AMD Ryzen 7 1700x או 1800x. סביר להניח שאני אלך על ה-1700x בגלל שעכשיו עם כל המעבדים החדשים שיוצאים לא ממש בא לי להשקיע יותר מדי על מעבד שעוד שנה אני ארצה להחליף למשהו מפלצתי עם 18 ליבות. בכל מקרה, אני קונה את המחשב בשביל עריכת וידיאו, ורציתי לדעת על איזה קירור כדאי לי ללכת. אין לי כוונה לעשות אוברקלוקינג, לא מבין בזה, ואני גם לא רוצה להתעסק עם קירור נוזלי. אז השאלה שלי על איזה קירור ללכת, מבחינת מאווררים. ברור לי שזה תלוי במארז ובחומרה, אבל כמה מאווררים כדי לשים? ראיתי מארזים עם מאווררים מקדימה, מאחורה ואפילו למעלה. מה ייתן לי את התוצאות הכדי טובות מבחינת קירור ועבודה חלקה. אני כן אשמח גם שהעסק יהיה שקט יו…
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז הגיע הזמן לשדרג את המחשב ולהחליף את השילוש: מעבד / לוח אם / זיכרון. כיוון שיחסית הרבה זמן לא התעדכנתי בכל נושא הקירור למעבד אז אני מבקש את המלצתכם. אז אני מבקש המלצה לקירור אוויר למעבד Intel(R) Xeon(R) Processor E5-2699 v4 לסוקט LGA2011-v3 . הייתי רוצה שהקירור: * ייתן מקסימום ביצועים לתקציב שלי. * שיהיה שקט. * קל יחסית להרכבה. היום הקירור שלי הוא scythe mugen 2 rev b אז קירור בגודל הזה אמור להיות סבבה במארז הנוכחי שלי. תודה מראש על העזרה, אלי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ב newegg מעבד 1600X . רק לא סמתי לב שמעבד מגיע בלי קירור סתוק אף פעם לא השתמשתי עם קירור שלא סתוק ומחפש המלצה מה כדי ועדיף עד 150 ש"ח , אפשר מאמזון לא מתכוון לעשות אוברקלוק תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בס"ד אהלן , לפני מספר חודשים , רכשתי מחשב די חזק . המקום שבו אני עובד עם המחשב , חם ומלא אבק . 90 אחוז שאחליף מארז בשביל למנוע כניסת אבק מסיבית ורצון לקירור גדול יותר עבור רכיבי המחשב. לדעתכם ! כמה מאווררים אמורים להיות במחשב ? (או שבכלל עדיף קירור מים) המחשב בשימוש רציף של 3 עד 5 שעות ביום , (מעבד I5 ללא כרטיס מסך תושבת 1151) כרגע יש מאוורר 1 , המחשב שקט מאוד אבל לא קר , המטרה שלי להיות עם ראש שקט ! ולדעת שהוא בטמפ' טובה עבור הרכיבים הפנימיים . תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש והוא הגיע היום, מפרט בקצרה - 7700K , 16GB RAM 3000,ZOTAC GTX 1080 TI AMP EXETREME המחשב עובד, הכרטיס מסך עובד אבל המאוררים שלו לא עובדים בכלל בשום טמפרטורה. עכשיו ראש השנה ועד שיטפלו לי בתקלה יקח זמן , אולי יש פתרון שאני לא מכיר? כל עזרה תתקבל בברכה! שנה טובה!!! פירסמתי גם בפורום כרטיסי מסך.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי 3 שנים ששירת אותי נאמנה הלפטופ שלי מתחיל להתיישן. המאוורר בצד ימין בתחתית המחשב נשרף ולא עובד יותר כך שאירי שימוש של 20 דקות התחתית מתחילה לרתוח. המחשב כמובן לא בשימוש עד התיקון. שאלתי חבר שהוא טכנאי והוא אמר לי שעולה באזור ה250 להחליף את המאוורר . אפשרי להזמין בebay ודומיו את החלק ורק להרכיב בארץ? מישהו אולי מתקן את זה בפחות מ250? הדגם של המחשב הוא dell inspiron 15z 5523 יש לומר שאני שוקל במחיר הזה של התיקון אולי לקנות כבר מחשב חדש. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם הקירור noctua u9b מתאים ללוח z370?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-