עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ofir123,

אם אני יקנה מתאם מולקס ואחבר אותו הוא אז אני לא יוכל לחבר לשם התקים נוספים נכון? איפה אני יכול לקנות מתאם כמו שמגיע עם כל המאוררים? כלומר מתאם זכר עם חוטים ועוד מתאם נקבה. אני רוצה לחבר את זה כמו שמחברים בכל המאוררים.

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  2. מצב מאוד מתסכל אני משתמש בגירסא 0.95 מכיוון שהתוכנה קורסת לי על המערכת הבאה Q6600 G0 gigabyte p35c ds3r יש אפשרות ללינק או המלצה לתוכנה אחרת לניטור מעלות

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by aracer,

שלום, יש לי מחשב ישן שאני רוצה לנסות לעשות לו OC סתם כדי ללמוד אליו.. עכשיו רציתי לדעת עם בכלל אפשר לעשות לו: מעבד: Pntel Pentium 4 CPU 2.40GHz לוח אם: MSI MS-6737 כרטיס מסך: nVIDIA GeForce FX 5200

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by yuval_cohen,

קניתי מסך LCD 16X2 עם תאורה.... ומה שאני הולך לעשות זה... לקחת ריבוע פרספקס בגודל של החריצים של הסידירום ולהכניס בו את הLCD ומאחורה לשים לד כחול.. מה אתם חושבים?? מה שחסר לי.. זה נגד אחד קטן ומעצבן!!! מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה ברחובות??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

ניסיתי בסופ"ש הזה לעשות OC פיצי, של 63 מגה-הרץ, הומחשב פשוט לא עמד בזה והוינדוס לא עלה. אחרי שהוא עובר את VERIFYING DMA POOL DATA, הוא מציג לי מסך שחור, חוץ מרבע מסך למטה שרשום בו WINDOWS98 כמה, "מפתיע". בכל מקרה, אח"כ הוא רושם לי CANNOT FIND WIN.COM והוינדוס לא עולה ואני מקבל דוס. האם זה יכול להיות מכיוון שהזזתי את זכרונות הSDRAM שלי מ10NS ל8NS? תודה. עוד משהו- יש לי על המעבד מאוורר שעובד ב4000 RPM בקירוב, ועל הטמפ' אני לא יכול לסמוך, כי הוא אומר שהמעבד ב0 מעלות C והמערכת ב52C. עוד משהו2- זה סלרון 500 מגה הרץ.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  6. פתאום הכרטיס מסך שלי רוצה להתחמם.. ניקיתי את המחשב והכל וזה אותו דבר... כרטיס מסך 4850 על 35 אחוז, טמפ' 63 זה תקין? מה אפשר לעשות אם לא?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by itaysk,

???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by barakv,

אני מודאג קצת לגבי 2 רכיבים אצלי במחשב... המעבד והדיסק הקשיח... המעבד הוא פנטיום D 930 והדיסק בקשיח הוא של היטאצ'י 250 GB ו SATA 2 הטמפ' במנוחה פחות או יותר היא: (האינטרנט והביטורנט (אזורוס) הם התוכנות היחידות שפועלות כרגע והמחשב עבד 19 שעות ברצף (הסתכלתי כמה זמן אני מחובר לאינטרנט חח) מעבד: 40-41 דיסק קשיח: 38-39 וגם 40... רציתי לדעת אם אלה טמפ' גבוהות לחלקים אלה בזמן מנוחה... נ.ב- הקירור הוא קירור סטוק תודה!

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  9. Started by DakloN,

שלום.. אני יכול לעשות O.C למעבד 4800+ (2.4GHz) להגיע ל2800.. מבלי להחליף לו קירור או משהו?? AMD Athlon 64 X2 יש לי את הזלמן 9500... אם כן, איך אני עושה את זה??

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  10. Started by SeaMonster,

אני הולך להחליף את הקירור של המעבד שלי (הקירור הגיע היום). עם מה אני אמור להוריד את המשחה הטרמית הישנה?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by BigMs,

שלום, אני יודע שיש תוכנות שמראות את הטמפרטורה של הדיסק. נראה לי שאחת מהם נקראת HD Monitor. מה שמסקרן אותי זה איך התוכנה יודעת את הטמפ' ? האם יש צורך בחיישן חיצוני שקונים בחנות? מה היא טמפ' תקינה לדיסק קשיח ? יש ברשותי : WD 10k RPM 36GB SATA תודה רבה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  12. צבעתי בצבע כסף את כל הדלתות של המאורז כולל הגג, אבל, לאומת הצבע המגניב הזה הפנים של המארז (הפנל הקידמי) נראה לא ממש מגניב... חשבתי לצבוע אותו (את הפנל הקידמי) בצבע זהב. האם הוא יראה טוב מול הכסף של הדלתות או שיש לכם רעיון אחר.... :

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  13. Started by avivboker,

אני מחפש קירור שיחליף את קירור הסטוק בהתחלה חשבתי על קירור מים בגלל שהוא אסטטי (קטן) אבל שקראתי הבנתי שקירור אוויר באותם מחירים הרבה יותר יעילים ושקטים חשוב שיהיה שקט גם במאמץ (למרות שלא יהיה מאמץ קיצוני..) ואם אפשר קטן מיימדים(אבל שלא יבוא על חשבון ביצועים) המעבד הוא I5 4670 ולא מתוכנן CO תודה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by EroSenin,

שלום אני רוצה לבצע OC למחשב שלי והמפרט שלי הוא כזה Q6600 P35 DS3 2GB BNQ הצלחתי להגיע ל3.2 רק על ידי העלאת מתח למעבד ולזכרונות. יותר מזה אני לא יכול. מה אפשר לעשות? חשבתי לעלות מתח לגשרים ולציפט ולFSB אך אני לא מוצא את האפשרות בלוח. גם אשמח לדעת מהו מתח מסוכן ומהו לא.

• 9 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by B.D.B,

[ltr]I recently bought a nice upgrade for my computer an AXP-M 2600+ and an Abit AN7, for overclocking obviously. now originally the HSF was an ALX800 with SF2 80mm (with a PCI controller[rheostat]). now the store informed me of an SLK947 on sale for 5 nis more, it was very nice of them and I'm going to take it. but now it means I need a 92mm fan and I need it to be strong enough when I need it, ~80 CFM should do it and quite enough when I go to sleep. I'm not so sure if I can trust the so called "smart" solutions. any ideas of a quality fan which can be controlled (either manually or by the mobo)?[/ltr]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני רוצה לאריך את הכבלים של הספק... ובמקום 4 יציאות אני רוצה לעשות למשל 10 (המספר יכול להשתנות) יש לי שאלה האם הספק יעבוד יציב אחרי שאני יעשה זאת ? יש לי עכשיו 8 מאוררים (תוכלו לראות במפרט) לא כולל ספק כרטיס מסך ומעבד. אני רוצה לאריך ולהוסיף כבלים לספק בשביל לסדר את החוטים טוב יותר ויפה יותר ... אז השאלה אם זה לא ישפיעה על היציבות כי כשיו הכל יציב פיקס והספק 600 וואט אבל הוא ג'נרי

17. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם משהו יודע איך אני יכול לחשב כמה הספק המאורר צריך, לי יש מארז ATX MIDI רגיל אני לא יודע מהו הספק שלי אך אני רוצה להוסיף עוד כמה מאוררים.

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by The_Byter,

מצאתי את הדגם הזה E1U-N61SS-03 של coolermaster לקניה בארץ. 210ש"ח אחד 36.5dBA יהיה רועש ?

• 12 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by ofir5300,

שלום לכולם המחשב שלי אצלי כבר חודשיים הכל טוב ויפה בהתחלה הוא היה שקט וקטלני אבל לפני שבועיים שלושה המחשב התחיל להיות רועש הרבה מעל למצופה,והרבה יותר מקודם לכן כלומר הרעש הוא לא רעש מטורף של מחשב שקשה לו, אבל הרעש מאוד מציק. עכשיו ככה המחשב מטופלל מצוין לא מוזנח לדקה. אני מנקה אבק ושומר עליו טוב. הרכיבים הם רכיבים חדשים,ולא אמורים להרעיש(כך לפחות אני יודע) ניסיתי לברר את מקור הרעש ולא כל כך הצלחתי... מה גם שהמארז שלי מאוד אטום, ואמור להיות שקט, ע"י חסימת רעש שעלול להיגרם בפנים. אבל הרעש מתגבר על המארז. מה עושים? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by roeiw,

מזה אומר והאם זה טוב? 1510

• 3 תגובות
    • 448 צפיות
  21. Started by Radeon38,

בבקשה חברים הנה הדגמים היה לי דיון לא מזמן.אני לא רוצה דיון חוזר אלה רק מי מהם נחשב הכי מומלץ. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1818 על זה נאמר שהוא ביצועיסט ולווא דווקא שקט http://www.skypc.co.il/pl_product~D12SL-12-BW~18~0.htm# שני דגמי הנקסוס http://tms.co.il/product/5716 ודגם אחד של SCYTHE תודה

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by 00Amir,

רב האנשים שעושים OC עם מערכת קירור מים משקיעים ב CPU וב GPU , אבל מה עם שאר החלקים? כמה חשוב והאם כדאי להשקיע בקירור בצ'יפסטים בלוח האם, ובקירור לזיכרונות או אפילו לHDD ?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by MoAv,

אהלן, אני מחליף מערכת קירור מים ובנתיים פירקתי את הקודמת כדי לקבל עליה החזר. עד אז תיכננתי לחזור לקירור המקורי של המעבד, אך לא מוצא את התושבת שמחזיקה את הקירור נראית כמו בתמונה, אולי בגרסאות שונות ללוחות שונים. אני אשמח לעזרה אם יש למישהו שוכב בארון לתקופה קצרה מאיזור חיפה. ממש תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  24. TRUE Copper http://icrontic.com/articles/thermalright-true-copper-review/4 http://www.thermalright.com/new_a_page/review_logo/cpu_cooler/true_copper/TRUE%20copper.pdf באם אין אז TRUE Black 120 http://www.thermalright.com/new_a_page/product_page/product_cpu_cooler.html האם משהו יודע מי היבואן

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  25. יש לי אמנם מארז ג'נרי ומעבד כמו שאתם רואים במפרט בצד... אם לדוגמא אני אקח BIG TYPOON ויחבר אותו למחשב איזה יתרונות אני אקבל? ביצועים/שקט או מה בדיוק? תודה מראש לעוזרים נ"ב אני לא מתעסק ב-OC...

• 5 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.