עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by redti,

הגיוני שאני לא מצליח עם OCZ HPC REAPER pc 6400 cl 4 להגיע ל996 על טימינג של 5-5-5-18 עם מתח של 2.2 ? אני לא מצליח להעלות את המחשב על ההגדרות האלה וזה משגע אותי חשבתי שהם טובים לOC , מה יכול למנוע ממני להפעיל אותם בהגדרות האלה? יש לי E8400 HD4850 EARTHWATTS 430 WATT

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  2. Started by idanohh,

אני יודע שיש את הסטיקי בשביל המלצות וכ'ו ... אבל בכל אני רוצה לשאול עוד כמה דברים בנושא קירור טוב אז ככה אני רוצה קירור טוב ל OC אז לפי מה שקראתי בפורום ובט'רדים תנו לי לראות אם הבנתי נכון : טוב אז ככה אני לא אדבר על הקירור של זלמן מכיוון שהוא הכי פחות זמין לרוב הלוחות ( במיוחד לשלי ) וגם שמעתי שהוא איננו מתאים ל OC מה שלא נשמע לי כ"כ הגיוני כי הוא נראה ממש טוב ועולה יקר ( גרסת ה 7000 cu)/ מכך שאתם ממליצים על ה ANX800 הזה שלקח לי לפחות שעה לברר מה זה והתברר שזה רק הסינק ולא בא עם מאוורר אני בדילמה מאז מה זה ה SP2 הזה או בכלל איזה מאוורר לקנות בבקשה תשתמשו בשמות מלאים כי משתמשים יחסית חדשים כגון "אני" לא מכירים את כל המונחים הצבאיים שלכם... למרות שאני עצמי בצבא... מכאן חש…

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  3. Started by tulicooli,

טוב יש לי את הכרטיס מסך ואני לא יודע איך אני יכול לראות את הטמפרטורה של הכרטיס כי פעם ראיתי משהו כזה תוכלו לעזור לי??

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  4. המחשב שלי הורג אותי מרוב רעש ולכן ב48 שעות הקרובות הוא יעבור השקטה מהירה עם כמה וולטמודים ואנדרקלוקינג בגלל החום הכבד אני רוצה לדעת טמפ' (גבולות )לA64 ול NF4U שניהם כרגע אצלי ברמה של 46-47 מעלות (מוזר אבל הטמפ' של שניהם לרוב זהה)

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by dudu26,

יש לי E6400 עם פריזר 7. שמתי את הפריזר על אוטומט דרך הביוס ומסתבר שהוא הופחת ל-33% (מאוווד שקט). כעת הטמפ' הן 44-47. אם אני מפעיל את הפריזר ידנית על MAX, אני מקבל 30 וקצת. השאלה פשוטה: מהי הקונפיגורציה הטובה ביותר לעבודה יומיומית? השקט מאוד חשוב לי והפריזר די רועש כשהוא על MAX. האם יש סיבה לשמור על המעבד קפוא? האם יש סיבה לא להישאר על 47 מעלות? זה פוגע במעבד? ואם יש צדיק בסדום שיואיל למצוא לי את טווח הטמפרטורות המדוייק למעבד (לא מה שכתוב ב-FAQ, לא מצאתי כלום ב-INTEL) - מאוד אודה לו. תודה!

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  6. Started by skp333,

שלום לכולם עשיתי OC רציתי לדעת אם למישהוא יש חומרה כמו שלי ועשה אובר, או אם מישהוא מכיר את החומרה שלי ויכול להדריך אותי לאובר יותר חזק לתת עצות עד כמה אני יכול להגיע. תודה חומרה זכרון - kingston 2X 512 cl3 מעבד venice AMD 3000 לוח gigabyte K8 nsc אני עכשיו ב-OC של mhz2300 מעבד זיכרון - 209mhz מחלקים -166mhz 3.3.3.6 3X-HTT

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by m0sh,

טוב אז עוד כמה חודשים אני הולך לקנות מחשב מאד חזק 64 ביט עם 6600GT ו1ג'יגה זכרון פנימי 200 ג'יגה הארדיסק זה מחשב שיהיה פתוח 24 שעות אני כמעט סגור,אולי יהיה משהו בצבא ואז אני יוותר על המחשב בכלל השאלה שלי היא אם אני צריך קירור מיוחד כלומר אני מתכנן לקנות מארז CHENBRO Gaming Bomb האם זה מספיק ? כי אני לא הולך לעשות אוברקלוק...או שיש קירור שכדאי לי להוסיף למערכת... תודה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  8. אני הרכבתי מערכת קירור מים באתר בחו"ל:המערכת נועדה לקירור 4 חלקים CPU,2X VGA,CHIPSET XSPC DC1000 Water Pump (1000 liters/hr.) Fitting Size 3/8" Barb for 3/8" ID tube Swiftech Radiator - MCR320 Quiet Power Series Triple 120 mm - Black - Fitting Size 3/8" Barb for 3/8" ID tube Koolance Hose Splitter, F 3/8-3/8 X6 Scythe "SLIP STREAM" 120mm Case Fan" 1200 rpm Quiet Case Fan - Medium Speed X3 68CFM 24DB Swiftech APOGEE GTX CU Limited Edition Full Copper Universal CPU Water-block - Water Block Hold-down Plate Stock Hold Down Plate - Fitting Size 3/8" Barb for 3/8" ID tube Koolance Liquid Coolant Bottle, 700mL Fluorescent Yellow 2X\ Tanky - Dual 3 1/2" Bay Reservoir - UV …

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  9. Started by RoNiMaN,

יש לי GF 6600 של GIGABYTE והטמפרטורה של הכרטיס ממש ממש ממש גבוהה ( 70 מעלות .... ) השאלה שלי האם זה נפוץ אצל עוד כרטיסי 6600 ? כי לחבר שלי יש בדיוק את אותו הבעיה מה אני יכול לעשות כדי להוריד את הטמפרטורות בצורה משמעותית ? ( אני רוצה לעשות OC לכרטיס ...) האם כדאי סיינלסר או שהוא לא יעשה את העבודה ? ואם הוא לא יעשה מה אתם ממליצים לי לעשות ? מערכת מים באה בחשבון אבל עדיף שלא .... אני רוצה לקנות את מערכת הקירור של TT היא דיי זולה ( 500 ש"ח ) אבל רוב הסיכויים שאני לא יקנה אותה כי אין לי ממש 500 שקל בכיס... תודה רבה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  10. Started by benbaler,

שלום יש לי כרטיס מסך X1950PRO של SAPPHIRE ואני רוצה לקנות לו קירור יותר רציני בגלל הקיץ ושות'. ממש אהבתי את הקירור הזה : EverCool - VC-RHC Turbo 2 אבל באתר של החברה לא כתוב שהוא מתאים לכרטיס שלי רציתי לדעת במידה ואני רוכש אותו האם יש דרך כלשהי להתקין אותו על הכרטיס שלי אם כן אז מהיא ואם לא אז למה?! תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by Sake,

היי,המעבד שלי הוא 19 מעלות ללא מאמץ ו21-22 כשהוא במאמץ...עם קירור רגיל שבא עם המארז לא הוספתי כלום...אז רציתי לשאול, זה לא קצת מידי ה19 מעלות? ??? זה בסדר שזה ככה?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  12. Started by Baz34,

מה מתח הסף ב-OC למעבד E6420 שאותו לא מומלץ לעבור עם מקרר TUNIQ. יש לי כרגע מע": 1. מעבד E6420 (1.45V FSB=415,+0.3v זיכרון: G.skill 800M cl-4 (F2-6400CL4D-2GBPK x2 2.2V 3. לוח: GA-965-DS3 4. ספק LIBERTY 400W כרגע אני לא מצליח לעלות ב-OC מעבר ל-3.3G , נראה לי קצת מוזר שאני במקסימום מצליח לעשות OC לזיכרון עד 850M שמעתי מאנשים שעלו גם ל-915M עם הזיכרון הזה. אנא עזרתכם בנושא , (אולי הבעיה בכלל לא מהזיכרון?)

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  13. טוב למי שלא יודע אני משתמש מאוד ישן פה פעם אחרונה שהגבתי הייתה לפני 4 שנים .. כן כן לפני 3 שנים כשעוד נישאר לי מעט מידע על מחשב ועל מה שקורה והולך ועוד ידע טכני לפני שהספיק להשחק קניתי מחשב ותיכננתי אותו שגם בעוד 3 שנים אני אצטרך לסחוט אותו עוד קצת עם הביצועים,לא קניתי משו מטורף ל OC מכיוון שבחנות לא היה את החלקים שאני צריך ומכיוון שקיבלתי מעל ל50% הנחה בקומבינות אז היה עדיף לי באותו זמן לקנות את מה שקניתי המערכת כפי שידוע לי וכפי שתיכננתי יכולה לבצע OC סביר +- יש לי Gigabyte K8NS Pro Athlon 64 3000+ Kingston DDR 400MHz Geforce 6800 Club3D - זה מהכרטיסים האלה שהיה אפשר לפתוח להם את הפייפליינס למי שזוכר...לפני כמה ימים אני בעצמי ניזכרתי שכחתי מזה לגמרי חחחח היה לי…

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  14. לפי וויקיפדיה יש לו TDP השווה ל-68.3 וואט. קניתי את המחשב המבוסס על המעבד הנ"ל לפני למעלה מ-3 שנים והוא הגיע אליי מ-KSP בתוך מארז עם אוורור צדדי(המארז הפופולארי של HEC). אני שוקל אופציה לשים לו דופן צדדי ללא האוורור ואת הדופן הצדדי המקורי לשים למארז אחר שמחזיק בתוכו מעבד pentium D820 שהוא בעל TDP השווה ל-95 וואט.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  15. בוקר בוקר, אחרי שנתיים וחצי של פעולה דיי רצופה (כמעט בלי לכבות את המחשב), המאורר של המעבד התחיל לטרטר (מה שאומר שהוא מתקרב לסוף חייו הטבעיים והגיע הזמן לשמן או להחליף אותו) אבל לדעתי חבל להתחיל להתעסק עם משהו לא יקר אם אפשר להחליף אותו בקלות. הסתכלתי בהמלצות שיש בפוסט העוגן, אבל מכוון שההיטסינק שלי דיי ישן, לא הצלחתי להבין מה כדאי לי לעשות. האופציות שלי הן כאלה: 1. לקנות SF2 חדש ולשים במקום הישן (יש חיישן מתחת למעבד ולא צריך לפרק את הסיפור הזה כדי להוציא אותו). 2. לקנות איזה מאורר חדש. 3. להתרגל לטירטור (לא, לא באמת ). עוד קצת נתונים : מבחינת טמפרטורה, הטמפרטורה של המעבד היא בסביבות ה40 במנוחה (גם אם יש לי חשד שהתוכנה של הלוח אם קצת מרמה) ובמאמץ אני לא כל כך זוכר כ…

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  16. Started by yot,

יש לי מעבד Athlon64 3000+, בביוס של הלוח אם (EPoX EP-8KDA3J) יש לי אפשרות לשנות את המכפלה מ-8 עד ל-10 אבל לא מעל ל-10. לא יכול להיות שהמכפלה נעולה, משום שאפשר להוריד אותה, אבל למה אני לא יכול להעלות? אני בטוח שהביוס מאפשר את זה, פשוט צריך להגדיר משהו משום שראיתי תמונות של אותו ביוס עם אותו מעבד אבל כשהביוס מאפשר העלאת מכפלה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by Yaron-Cohen,

יש לי שאלה...למה אני לא מצליח להגיע ליותר מ245?? (הצלחתי להגיע ל350 עם מכפלה 4).... הביוס הוא OCWBETA2....אין מודים.... האם צריך?? הטמפרטורות קרירות...

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  18. כשקניתי את המחשב שלי, הוא היה AMD Athlon XP 1700+ . לאחר מכת ברק (LOL) נשרף לי המחשב במסגרת האחריות החליפו לי אותו. כשהם החליפו לי אותו, הם שמו לי AMD Athlon XP 1800+ , דבר דיי שכיח שאחריות עושה במקרה של חוסר בחלפים מיושנים. עכשיו הבעיה: בזמן האחרון, שמתי לב שהמעבד שלי מזוהה כ AMD Athlon prossessor , וכי הוא עומד על 1150Mhz , בכל התוכנות שבדקתי (Aida, EVEREST, CPU-Z, WINDOWS) . לפי אותם התוכנות, המעבד הוא בטכנולוגיית Palimino, והוא אכן Athlon XP. לפי הידע שלי , ה 1800+ רץ על 1.5Ghz ולא על 1.1Ghz, ובכלל, איך לא מצויין הדגם המדוייק של המעבד?! האם יכול להיות שאני צריך לעשות עידכון BIOS או משהו? ולשאלה אחרת, אני כנראה משדרג בזמן הקרוב את הלוח והמעבד. חשבתי ללכת על AMD Athlon…

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  19. והאם הוא מספיק טוב או שעדיף לקנות אחד אחר ואיזה???

20. Started by המהנדס,

איך מצמידים מאוורר לצלעות קירור שעל הצ'יפסט של הלוח אם?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  21. Started by Xstyle,

יש לי בעיה המחשב שלי מאז שהחלפתי גריז טרמי במצב של מנוחה הוא על 60 64 מעלות וברגע שאני מדליק משחק הוא ישק קופץ לי ל 74 למה זה יכול להיות הכול תקין אצלי מאוור מסתובב 4700 סלד אבק מנוקה הכול מחובר טוב גריז טרמי מוחלף ???????????????????????????????????.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  22. Started by DJPOWER,

כנראה אני בונה קירור מים... הרכיבים: בלוק TT שיש לי כבר עקב טעות משאבה 1800 ליטר לשעה טבולה (אקווריומים) שיש לי כבר מהמערכת הקודמת רדיאטור: סוויפטק והמיכל(בערך) הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_394&products_id=3310 עכשיו הוא מאלומניום זה לא יעשה בעיות?? תודה יונתן

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by danielhasan,

אני כבר כמעט שבוע מתעניין בקירור ובכל האמצעים להורדת הטמפ' של המחשב. המפרט (נקנה לפני 3.5+ שנים) : מעבד : AMD Athlon 64 Processor +3200 לוח אם : nForce 4X ATX Socket 939 זיכרונות : 2GB DDR II 400Mhz כרטיס מסך : Nvidia 6600 256MB DDR2 דיסק קשיח : WD 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II החומרים בהם השתמשתי : מגבונים , כימגת מנקה חלונות , חולצה ישנה ומברג פיליפס. לפני הניקויי הטמפ' של המחשב שלי היו : 50 מעלות במצב של מנוחה ו 54 מעלות במצב של מאמץ. אחרי הניקויי הטמפ של המחשב הם : 35 מעלות במצב מנוחה ו- 39-40 מעלות במצב של מאמץ. תמונות : תמונה מהתוכנה CoreTemp : http://img247.imageshack.us/img247/6194/35cje5.png המחשב: http://img361.imageshack.us/img361/3458/08062008254xj4.jpg http://…

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  24. אז ככה אני קונה מחר לוח אם EP31 של GA ומתכנן לעשות OC ואבל אני לא יודע איזה קירור יותר שווה לי AC F7P או OCZ ונדטה [ זה הונדטה הרגיל לא 2 ] ההבדל בנייהם הוא 6 שקל.. אז תעזרו לי בבחירה.. תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים