אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
קניתי מנועה את המאורר למעבד הבא : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 זה לא מסוכן למעבד אני ממש רואה אותו מסתובב לאט [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הHSF שלי הוא ספארק 7+, כרגע עם הטרמי שמגיע איתו (יש לי גם בלו 2, אבל אני עוד לא רוצה לשים אותו) במאמץ לפעמים אני יכול להגיע ל70 מעלות (אחר כך המחשב מצפצץ ובלי ברירה אני מוריד מהעומס), בIDLE ניסיתי שני תנאים, הראשון: מארז סגור, טמפרטורת החדר 25 מעלות, טמפרטורה בערך 43 מעלות. השני: מארז פתוח, טמפרטורת החדר 25 מעלות, טמפרטורה יכולה להגיע ל33 מעלות. גם כשמארז פתוח הטמפרטורה יכולה לטפל בקלות ל70 מעלות, המאורר על מקסימום כמעט כל הזמן (חוץ מבלילות) הכבלים במארז יחסית מסודרים. (אני מחליף בקרוב את הכבלים לכבלים מעוגלים) יש לי SF2 בקידמת המארז והוא מכניס אוויר, גם מאחורה (קצת מעל לכרטיס מסך) שמכניס אוויר. מאורר 60 מ"מ בצד הימני של המארז, בחלק העליון (מקביל ללוח אם) ועוד מאורר …
-
היי רכשתי כרטיס של חברת GIGABITE R9250 VIVO.אומנם עם הכרטיס מגיעה תוכנה שאמורה לאפשר לבצע אוברקלוקינג אבל הביוס נעול. האפ אפשר למצוא ביוס פרוץ או דרך אחרת לבצע המהרה? תודה
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
אחרי האוברקלוקינג לכרטיס מסך ati readon x300 פתאום במאפיינים נהיה לי 500X series. אפשר הסבר על כך? האם זה טוב? יש בעיה? כי זה מסומן בסלש...עם ה-300X..תודה.
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
התקנתי סיילנסר אתמול ואני רוצה לשים גם סינקים לראם של הכרטיס מסך. עכשיו יש את הסינקים של TT שאומרים שהם טובים אבל הם לא מחסים את כל הציפ של הראם. זה בסדר שהסינק לא מחסה את כל הציפ? או שאני ישים 2 על כל ציפ? מה אני צריך לעשות כדי להגיע לקירור האולטימטיבי?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
עשיתי OVERCLOCK במעבד P4 3 G פרסקוט והגעתי ל 3400 GHZ עם ב245 באס... אבל המערכת לא יציבה ורק עושה עוד יותר בעיות... על איזה תדר לנעול את הPCI-E והPCI? כי ניסיתי לנעול על כמה תדרים וזה נתקע...(100 ו200)
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
זהו המפרט שלי שנרכש לאחר שילוב הצעותיהם של Integral ו-dr. Snob: Intel Pentium D 920 Presler ASUS P5LD2 Deluxe Socket T pqi TURBO DDR2 2GB Leadtek WinFast PX7800GT Extreme TDH Geforce Hauppauge WINTV-PVR-150 Maxtor DiamondMax 10 250GB Enermax 420W EG425P-VE FMA בנוסף קיימים במערכת הרכיבים הבאים שכבר היו ברשותי: Maxtor 120GB WD 80GB TOSHIBA DVD-ROM X16 NEC DVD-RW 3500 כל זה ארוז בCoolermaster CAC-T05 Centurion 5 קניתי את הביג טייפון אבל עוד לא התקנתי אותו כי אני חושש להסתבך. בלעדיו, המעבד נמצא על בערך 50 מעלות בזמן "מנוחה" (עבודה באינטרנט והורדות אבל לא משחקים או רינדור גרפי אחר) והלוח אם על 37 מעלות לפי הPC PROBE (תוכנה שבאה עם הלוח) ולפי \SpeedFan אחד הרכיבים, כנראה כרטיס…
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
נפל לידיי קירור של מעבד פנטיום 3 זה גוף קירור מאורך שכולל צלעות קירור ומאוורר 30-40 ס"מ אני רוצה לדעת מה יהיה השימוש הכי יעיל של הקירור באוברקלוק, יש לי GF 4 עם היטסינק בינוני, ועל הצ'יפסט בלוח יש לי היטסינק המעבד שלי עם קירור סטוק של אינטל באובר של 400mhz , ואם אני מרים עוד 100 אז מתחילים מסכים כחולים ונפילות, האם קירור לצ'יפסט יעזור בעניין הזה ? ? ? ? הכרטיס מסך של עומד בערך על +60 לליבה +55 לזכרונות, אם אני מעלה את הזכרונות יותא מזה אז אני מקבל ארטיפקטים, גוף הקירור מאורך אז אני יכול לקרר איתו גם את הזכרונות, אתם חושבים שכדאי ? זה ימנע את הארטיפקטים והכי חשוב: תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי מחשב חדש. בגדול המפרט שרלוונטי הוא: e7200 w alpine 7 msi p35 - combo ThermalTake 430 PSU gigabyte HD4850 מארז ג'נרי של KSP אם מאורר 18 על הדלת. הבעיה היא החום הרב - ראשית המעבד עומד על 45 מעלות בidle - נבדק בrealtemp במעמץ הוא לכיוון ה58 שנית בכרטיס המסך - הכרטיס מסך ב idle בטמפ 70 (כששיניתי את מהירות המאורר ל40%, ללא זה הטמם היא 80), שאני עובד עם הכרטיס הוא יכול להגיע בעומס ל92-3, העלתי את השימוש במאורר ל65% (6500 RPM!!!! טרקטור!) והטמפ בעומס היא כ84.. עדיין מאוד גבוה, כמובן שכל סביבת הPSIE במארז רותחת בזמן זה. טמפ הסביבה כפי השמראים הסנסורים לא גבוהה במיוחד כ 45 מעלות. - כמה פתרונות שעלו בראשי א. מאוור קטן נוסף מתחת לספק כוח יכול לעזור? ב. ייתכן…
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
יש לי 4400 עשיתי אוברקלוק לא גדול ל2.6 והטמפרטורת מעבדים עומדת על 42 בערך ויש לי את הטוניק מכוון כמעט עד הסוף השאלה אם זה בסדר? כמו כן עוד שאלה.. בתוכנת אוורסט רשום לי cpu 20 מעלות cpu#2 42 מעלות cpu#1 42 מעלות מה שאני רוצה לדעת זה מה זה בכלל הcpu 20 מעלות כי השניים אני יודע שזה הליבות ומה זה אין לי מושג אם מישהו יודע.....שיגיד תודה
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
בדקתי כמה אני יכול לעלות את הHTT שלי והגעתי ל290*8=2240 זאת אומרת הלוח מסוגל לעבוד ב HTT של 290 עכשיו אני שם על 260*10=2600 וזה הכי רחוק שהצלחתי להגיע עם האוברקלוק גם אם אני מעלה את המכפלה ל11 ומוריד את הHTT עדין לא עובר את 2600 אני לא יודע מה מגביל אותי המעבד או הלוח???? ד.א הורדתי את המחלק של הזכרונות ונעלתי כל מה שצריך לנעול תודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
האם אני יכול להוסיף מאווררים למארז שלי והאם שווה לי להחליף את מה שקבלתי עם המארז למשהו שיותר טוב ותנו המלצות על מאווררים אם שווה לי להחליף
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותי Q6600 עם Tuniq, לוח של Gigabyte X48-DS5, זיכרונות 4GB Corsair XMS2 4-4-4-12 800mhz, ספק TT ThoughPower 500w ושאר מרעין בישין שלא מביישים שום בן אדם עם אהבה לאוברקלוק. הבעיה מתחילה מתי שאני מנסה לעשות אוברקלוק למעבד (ובואו נודה, זאת הסיבה שמלהתחילה קנינו את המעבד הזה), למרות שהמערכת יציבה טילים בקונפיגורציות של 8x400 או 9x333, ולא יצא לי שום קריסה או משהו בסגנון ... זה לא משנה שאני לא מצליח לגרום למתח לעלות מעל ל1.2750 (זה הdefault). אני מנחש שאני מפספס משהו ברמת הלוח אם, הוא מלא בפיצ'רים עד אין סוף, ואני בטוח שיש הגנה כזאת או אחרת ששכחתי לבטל. תעזרו לבן אדם מסכן כמוני להגיע ל4 ג'יגה :-[
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
-
המפרט שלי בחתימה .. אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך..... יש עליו צלעות קירור ואני רוצה עוד קירור.. ולמעבד אני רוצה גם לעשות OC משו עצבני ולהוסיף עוד 2 מאווריררים למארז.. יש לי עוד אח מקדימה ואחת מאחורה להוסיף אחד 80 אחד 120 רק לא יודע איזה דגם חברה או שזה לא משנה ואם כדיי לקנות פוטנציומטר לקבוע מהירות למאווריויום..... 200+ למעבד 150+ לכ מסך 80 + למאוורריםץ.... לא צבעונים..
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המאוורר הזה למעבד Core 2 Duo E6600 ועכשיו שהמחירים Q6600 ירדו בעשרות אחוזים אני רוצה לקנות אותו. לפי האתר של Thermaltake לא רשום שהוא תומך ב - QUAD אבל מתאים לסוקט 775 שגם Q6600 יושב עליה. אתם חושבים שהוא מתאים גם למעבד 4 ליבות שלפי מה שאני מבין בפורום מתחמם מאוד (אני לא מתכוון לבצע OC). באופן אישי המאוורר נראה תותח חבל על הזמן השאלה היא אם הוא תומך ב - QUAD. אשמח לשמוע תגובות ממי שמבין בתחום. תודה,
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
או קיי תראו לאחר שפתחתי פה תראד וגם תוצאה די גבוהה... אז אמרו לי שהמצב שאני נמצא פה מפחית משמעותית את חיי המעבד שלי והוצאתי די הרבה כסף על הזכרונות 512 500 של טווינמוס והמעבד והכל אז הפסקתי ועשיתי דיפולט להכ מתחים באסים מכפלות הכל והזכרונות הפכו ל333.... מה עושים.? ד"א אז היה מתח מעבד 1.9 מתח זיכרון 2.8 מאמץ מעבד 63 נראה לי... מאמאץ מערכת 35 כיביתי עכשיו זה מאמאץ מעבד 48 מאמאץ מערכת 30 ובמנוחה של הכל זה 42 מעבד 26 מערכת..... או קיי מקווה שתעזרו בקשר לזכרונות.. עריכה קטנה למי שלא הבין: העניין הוא עשיתי דיפולט והזכרונות הפכו מ400 ל333 ולי שחושב אולי שזה בגלל הסיכרון הזה של ה3\3 זה לא זה...
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
באיזה חנויות בארץ? באיזור המרכז? או באינטרנט? ואיזה גדלים בדיוק קיימים הנמוכים מ80 מ"מ?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי Q6600 ואני רוצה לעשות לו OC. (יש לי מישהו שמבין שעושה את זה כאין לי מושג....) שאלתי היא האם עם הזמן המעבד נהרס בגלל זה? הוא אומר שנעלה ל3.2 והוא אמר גם שעם אני אקנה זכרונות שמתאימים לOC אז הם לא יהרסו.. כי הוא טוען שזכרונות שפחות מתאימים נהרסים עם הזמן.... עכשיו אני מישהו שפחות משחק ויותר תוכנות אינטרנט מדי פעם משחקים וסרטים... האם הOC יורגש? והאם הוא צודק? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כרטיס חלש ב-OC... יצא לי לשמוע את המשפט הזה לא מעט פעמים ולא בדיוק ברור לי למה הכוונה. האם לא אוכל לבצע OC לכרטיס חלש בגלל שהוא יתחמם מהר מאוד ויישרף או בגלל בעיות זיכרון/מהירות ליבה וכו' שמהוות מגבלה אחרת מלבד הטמפ'? אם תיאורטית הטמפ' נשארת נמוכה ואני מבצע OC חזק האם יתבצע כשל בכרטיס מאיזושהי סיבה אחרת? תודה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אהלן אני חדש פה אני רוצה לדעת רק על אוברלוקינג עם עלול לקרות משהו למחשב שאני עושה את זה? כמובן שאני עושה את זה בזהירות וכמידת הצורך.. יש לי GEFORCE 6200 עם מישהו יוכל לעזור לי לעשות אוברקלוק ולדעת במה זה יעזור לי זה אחלה או שיסביר לי לפחות ~) תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
כמו שאמרתי מחשב חדש לגמרי: asus commando e6600 8600gts 2gb g.skill בתוכנה PC PROBE שמגיע עם הלוח מראה לי בעיה עם המתחים: there are some warnings: vcore voltage יש לי פה את כל הנתונים וכמה מהם צבועים באדום: SB Vcore: 4.08v SB SATA : 4.08v DDRII: 4.08v DDRII Termin...: 4.08v NB Vcore: 4.08v עם אני רוצה להכנס בביוס ל HARDWARE MONITOR כדי לראות עם באמת זה נכון, הוא פשוט לא נכנס, לא מגיב.
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-