עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by badolev,

שלום לכולם, יש לי מארז של ATX מי שמכיר הוא יחסית קטן למארזים של היום. שמתי 2 מאווררים של 80 מ"מ למעלה על המארז ממש מעל המעבד .זה המקום היחידי במארז הזה שיש בו מקום למאווררים כאלו. השאלה היא אם אני צריך לשים אותם באופן כזה שיכניסו אוויר למארז או יוציאו אוויר מהמארז, או בכלל אחד מוציא ואחד מכניס. אשמח לקבל תשובות. תודה רבה לכם.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  2. Started by eranzo,

Asus 7300gs בעבודה רגילה לחלוטין הגיע גם ל73+. זה לא חם מדי, מה הגבול? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  3. Started by סער_שי,

מישהו ניסה? יש תוצאות? אצלי יש את הביוס השישי, ומשום מה הוא נתקל בגבול כשהוא מנסה לעלות מעל 420, למרות שמבחינת טמפ' הכל תקין. לפי התוצאות שאנשים אחרים השיגו, מעניין לדעת האם הביוס החדש פתר את הבעיה. מישהו?

4. Started by DownLoad_Master,

עד כמה רחוק אני יכול להגיע איתו? ואם אני משלב אותו עם הזכרונות של סלשוק?

5. המארז 6a19 compucase תודה.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by Nitro,

השאלה בכותרת. תודה רבה. נדב.

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  7. אלהן כולם. אני רוצה לילמוד קצת יותר על האוברקלוק אני רוצה להיכנס לתחום חזק,בקרוב אני קונה מערכת ואני רוצה שיהיה לי ידע כדי לעשות למחשב אוברקלוק ועוד כמה דברים. אם מישהו יוכל בבקשה לעזור לי אני מאוד אשמח(: , msn- amirsource10@hotmail.com

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  8. Started by לוח שנה,

אם אני אוציא את המעבד שקבלתי מאינטל ואשים במקומו מאוורר איכותי נגיד של זלמן ואני לא עושה אוברקלוקינג, אני ארויח מזה משהו? המעבד יעבוד יותר טוב?(אני פשוט לא מבין בעניינים האלו וראיתי שיש סוגי מאווררים יקרים ואני מתעניין בשביל מה)

9. Started by ofir38,

לאחר הרבה התלבטויות החלטתי ללכת על הBT VX .. יש לי כבר קירור סטוק על המעבד משהו כמו 9 חודשים.. השאלה שלי היא.. האם מגיע עם הקירור גם משחה טרמית? ואם לא איזו כדאי לקנות ואיך מורחים? הבנתי שיש משחה לזלמן קלה למריחה אבל אין אותה בחנות שקרובה לבית שלי.. ויש את הAC שהיא טובה אבל אין לי מושג אם היא קשה למריחה או לא.. מה אתם ממליצים? תודה.

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  10. אני מעוניין בחוות דעת בקשר לשני גופי קירור(לאינטל ואמד), כמה הם שווים והאם הם טובים? COOLER MASTER AERO 4 LITE למעבדי אינטל COOLER MASTER ALPS HHC-L61 למעבדי AMD הם טובים(אמרו לי שהם שווים בערך 150 שקל) או שעדיף לקבל כסף במקומם?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  11. יש לי תמעבד שבמפרט למטה ה P4 העלתי 200@220 והזיכרון על ל 533@585 הטמפ' בלי מאמץ 40 (לפני ה OC היה 30-38 ) ... הטמפ' במאמץ 52-57 (לפני ה OC 48-50 ) האם כדי להשאיר את זה?.... או שאני יחזיר בחזרה ל 3GHZ (הגעתי ל 3.3GHZ )

• 6 תגובות
    • 517 צפיות
  12. Started by ranyr,

קניתי מסך עם בקר הלחמתי חיברתי הדלקתי... עכשיו אני רואה שני שורות של רובועים התקנתי את Crystalfontz עכשיו איך אני מגדיר את היציאה ואת המסך????

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  13. Started by boludo,

שלום אני רוצה לקרר את המחשב, חם לו בזמן האחרון XP SP 2 Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Prescott-2M Asus P5AD2 Deluxe Socket 775 3072MBDDR2 SDRAM 4 hard disks 2 dvd rom NVIDIA GeForce 6600 256mb מחפש המלצות ל 1) מארז שקט עם 3 מאוררים 2) ספק חזק ושקט 3) קרור למעבד ושקט אשמח לקבל המלצה למקום בירושלים בו עושים את השידרוג וכמובן מסדרים את המארז והכבלים לזרימת אויר!!! כל הכבלים שלי הם צינורות ארוכים!!!! אבל כבלי המולוקס קצרים מדי לשיפצור!!! סכום השקעה בין 1000-800 ש"ח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  14. Started by kovar,

יש לי 8800GTS 320 EVGA עשיתי OC רק בשביל נסיון והעליתי את הכרטיס מסך ב 12% הפעלתי את ה 3DMARK 2006 והתוצאה ירדה ב 1000 נקודות. החזרתי את הכרטיס להגדרות המקוריות ושוב חזר לתוצאה הרגילה. מישהו יודע למה זה ואיך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  15. Started by giloman,

אני רוצה XP120 שכבר הזמנתי ואני לא רוצה לשמוע שום דבר על הסינק אני רוצה לשמוע רק על המאוורר שאני לא יודע איזה לקנות כי אני לא רוצה את מה שבדביק כי אני רוצה ביצועים ולא שקט (אני פאן בוי של רעש ) אני צריך המלצות על מאוורר 120 מ''מ הכי טוב שיש ....

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  16. שלום. האתר הזה נראה אתר מצוין וכך גם הפורום, רואים שזה מקום איכותי ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי מחשב 3.2 MHZ, כרטיס מסך X1800XT, 512 MB של ATI ויש לי בעיית התחממות של המעבד אינטל שלי. במאמץ הטמפרטורה של המעבד שלי אף מגיעה ל - 73 מעלות וזה ממש גרוע, בזמן מנוחה הוא נע בין 48 ל - 53. יש לי כרגע מארז די גרוע לטעמי, מאחורה יש רק מאורר אחד קטן ובאחד הצדדים של המארז יש עוד מאורר ועוד מלבן כזה. אני רוצה לקנות מארז חדש וטוב בעל 3 עד 5 מאוררים על מנת להוריד את הטמפרטורה בזמן מאמץ ובנוסף לכך לקנות משחה טרמית איכותית שתוריד לי את הטמפרטרוה בעוד 5 מעלות, שמעתי שה - MX1 היא משחה טובה אבל אני לא מבין בתחום ולכן אני רוצה שתעזרו לי. תציעו מארזים ומשחות טובות בבקשה, מארז אני רוצה לקנו…

17. Started by Ac1D,

שלום. הייתי כבר בטוח בעצמי שאני הולך להזמין את ה-ZALMAN 7000BAIcu, כשלפתע התגלה לי שלוח אם שלי לא תומך בו X: הייתי שמח אם תמליצו לי על קירור ל-Socket478. לא BT, ולא לעבור את ה-200. תודה.

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  18. שלום. אחרי שמרחתי משחה טרמית וחיברתי את הגוף קירור של זלמן לכרטיס מסך הבחנתי שהקירור לא מכסה את הליבה לגמרי ( המגע הוא מלא , פשוט יש פינה קטנה שהיא לא מתחת לגוף קירור משום מה..אולי ברגים דפוקים). עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לנקות את הליבה ולמרוח מחדש את המשחה כי רק ביום שני מרחתי אותה.

19. Started by HiTiT,

אני רוצה לשנות את המכפלה שלי מ x11 ל x11.5 האם זה אשרי עם Gigabyte GA-7S748 ? תודה. הנה התמונות מהbios: כשאני נכנס לפה: http://img330.imageshack.us/img330/6432/dscn1179yj2.jpg] זה מה שיש לי: [וזה המקסימום, אחרת המערכת לא יציבה או בכלל לא עולה] http://img288.imageshack.us/img288/584/dscn1177qt0.jpg

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by kipi25,

אהלן, לחבר שלי יש מעבד D920 + קירור סטוק, ללא O.C. האם זה הגיוני שהמעבד לאחר כמה רגעים מגיע לטמפ' של 50 מעלות, במנוחה וללא שום מאמץ?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by MoRtZkInG,

יש לאח שלי P3-933 ישן, על לוח של אינטל.... לוח: d815epea2 כמו לכל לוח של אינטל, אין גאמפרים וגם לא אפשרות לOC בביוס.... השאלה היא יש איזה דרך להמהיר את המחשב הזה? דרך תוכנה או משהו? תודה..

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  22. הי אני רוצה לבנות מערכת קירור על בסיס קירור אוויר ואני מעונים לבנות בסיס מתאים לסוקט 478 ולכן אני צריך את המידות שלו. אני השמח לקבל איזה קובץ/אתר או כל דבר אחר שיעזור. :-) תודה נ.ב הוא אמור להתאים לכל לוח מהסוג הזה נכון?

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  23. משהו יודע מה זה אומר FSB של מעבד ומה זה מכפלה??

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  24. Started by BoRiS.K,

(שמתי גם פה ביגלל שלא ידעתי לאן זה מתאים) יש לי כרטיס GEFORCE 6800GT http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1068הבעייה היא שהוא עומד עכשיו במנוחה על סביבות ה-73 מעלות( שלא נדבר על כמה הוא עומד במאמץ) קניתי אותו בKSP אני חושב שלא אמור להיות כזה חום והוא לא על אובר קלוק ולא על כלום איך שקיבלתי אותו ככה הוא עדיין מה אתם אומרים מה אמורה להיות הטמפרטורה הנורמלית שלו והאם שווה לשים לו מאוורר יותר טוב אם כן אז איזה (היום שלחתי אותו לתיקון למרות שהם אומרים שככה הכרטיס יכול לסבול אני לא מאמין)

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  25. Started by Sp_RuS,

אז ככה... אני רציתי לעשות OC למעבד.... אני לא מבין בזה הרבה...רק בסיסי... אז אני פונה אליכם...אני עושה אותו דרך הביוס... יש לי פנטיום 3 550מגהרצ... לוח אם של VIA... קבלו תמונות: נכנסתי בביוס לCPU SPEED... ושם כמו שאתם רואים(בקושי...מצלמה חרא...) הCPU RATIO הרגיל היה x2...ובדקתי המקסימלי הוא x8 והPCI CLOCK היה ב DEFULT... ואז בדקתי ואני יכול לעשות שם מלא אפשרויות... המינימלית זה33\100 (ה33 זה MHZ)והמקסימלי זה 35\140 (ה35 זה ב MHZ)...והיה משו שם גם אפשרות של משו חלקי 45MHZ...לא זוכר...קיצר יש שם אפשרויות... השאלה שלי: מה לשנות לOC? צריך עוד משו לשנות? לכמה לשנות את זה? בתודה מראש! תוספת: התמונות הם ברזולוציה גבוהה מידי...תעשו על כל תמונה לחצן ימני, שמירה ב…

• 2 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים