אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ממ אז השאלה רשומה בכותרת.. מה עדיף ? ברשותי מארז 3D Aurora ככה ששניהם יתאימו לי טוב. תושבת 478 כמובן - ראה מפרט. בתודה, איתי
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, אני עושה OC ובביוס המצב של ה מתח הוא ב AUTO(הנורמל הוא 1.500) בכל מקרה, 1.500 הוא שהמעבד בסטוק, 2000. עכשיו המעבד ב 2500 והמתח על 1.600, רציתי לדעת אם זה הרבה ומה הMAX שניתן לתת לו בלי לדפוק אותו.(מעבד בחתימה). תודה.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 542.02 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 673.71 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1209.68 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 82.29 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case [ ¤ 339.8 ] 1 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - RED [¤ 67.05 ] 1 אני קונה אותה בעוד כמה ימים...האם אני יצטרך להוסיף אלייה קירור או משהו? כדי שאני לא ילך לחנות…
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קניתי מארזז של HEC הזה שעולה 300 שקל מקבלים שם מאוור 120MM התכנאי אמר שיש למאורר חישן רק שהמחשב חם המאורר פועל זה נכון? כי אתמול פתחתי את המארז והמחשב הייה חםםםםםםםם והמאורר לא פעל איך אני מסדר את זה? אפשר שתמיד המאורר היפעל? ושאלתי אותו אתה ראיתי שהמאורר פועל אז הוא אמר לי כן אז כחה זה פועל המאורר הזה? אפשר שהוא תמיד היפעל?
-
- 9 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
צריך תוכנה לבדיקת טמפרטורות של כרטיס מסך FX 5200
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
טוב לאחר יום משעמם נוסף החלטתי לקחת את ה-OC שלי צעד אחד קדימה. אז נכנסתי למאמרים ולכל מיני אתרים שמדברים על OC לכרטיס שלי ובכלל... הורדתי תוכנות וקדימה לעבודה. ואז הבנתי בעצם שכמה שאתה לומד יותר יש לך יותר שאלות ולפעמים מזל של מתחילים מביא תוצאות שמקצוענים חולמים. טוב בלבלתי לכם את השכל יותר מידי. רק לפני השאלות אני צריך לציין מה עשיתי עד עכשיו בכדי שתבינו. **חשוב אני בסופו של דבר מוריד את ה-OC, הכל למטרת לימוד בלבד. אז OC לכרטיס מסך הכי טוב שהגעתי זה 500@1120 ----> 546@1272 שזה נתן לי תוצאה של 6947 3DMARK 2005 לינק:http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1510476 ו-OC למחשב מ- 200MHz ל-240MHz כאשר ב- 238 כבר לא עלה לי ווינדוס אז הורדתי זכרונות ל-166 שאלות:…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לעשות מערכת של קירור מים (בשביל הכיף ), אני צריך בלוק קירור,רדיאטור ומשאבה. עכשיו: אני צריך שיהיו לבלוק 2 חיבורים של צינורות, הסוקט - בעיקרון ל-AM2 אבל אני עושה ניסוי על מעבד P3... - תנו לי ל-AM2,אני כבר אמצא דרך להפוך אותו לאחד שיתמוך בלוח של ה-P3. רדיאטור אני צריך אחד שקט ועיל. וכנ''ל לגבי המשאבה. יש לי תקציב של כ-500 ש''ח (מק'ס 600 - אבל אני מעדיף כמה שפחות). נ.ב אם מישהוא יודע איך אפשר לחבר את הגוף קירור לבלוק אודה לו אם הוא יוכל להסביר לי. בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שמעתי שיש הרבה היטסינקים לAMD וS370 שתומכים גם בS7 אז רציתי לבקש מכם שתתנו לי הצעה להיטסינק כגון זה שעולה סכום כסף הגיוני (זה בכ"ז רק S7) תודה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ככה עשיתי OC עבד מעולה העלה לי ב500 נקודות ב3DMARK נפלא את הOC עשיתי עם הCCC של הכרטיס ושליטה במאוורר בעזרת ATITOOLS העלתי את הכאטיס ל 662/927 רציתי לנסות להשתמש בATI TRAY TOOL במקום ATITOOLS ומאז צרות לא מצא חן בעיני אז מחקתי אותו ואז בCCC לא רואים MEMORY ו CORE של הכרטיס טוב התקנתי DRIVER מחדש ומאז אני לא מצליח לעשות OC אני יכול לדפוק OC הרבה יותר מטורף ממקודם ו זה לא ידגדג את הרטיס מישהו נתקל בזה פעם אני חייב עזרה כי נהנתי יותר מידי כשהOC פעל תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אפשר בבקשה המלצה למאוררים למארז הזה http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137428718&ProdName=Sunbeantech-ACRYLIC-Case או זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=1646 כתוב באתר היצרן שיש לו 5 מאווררים(1 מלפנים, אחד מאחור, שניים מהצד ואחד למעלה) אני צריך המלצה לחמש מאווררים uv בסגנון כאלה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2539 ואם אפשר גם המלצה לפאנל שליטה תודה.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם....תראו שהפעלתי תמחשב ושניכנסתי לביוס אז מצאתי את שני ה core speed ואת ה bus speed אבל הם היו מבוטלים ואז לא הצלחתי לעלות משמה כי הם היו מבוטלים ולא הייה לי מושג איך מסדרים אותם אז מצאתי משהו אחר משמה שכחתי תשם שלו והעלתי 2 עליות של 35 מגה הרץ ואז שהפעלתי תמחשב ראיתי זה שיפר תמעבד הגיע ל 2520 מגה הרץ מתוך מה שיש לי שזה 2.40 מגה הרץ הנה תראו תמונה... ואז שהמחשב עלה לא רציתי להמשיך כי הטמפרטורה של המעבד הגיע ל 55 סלציוס ופחדתי להמשיך למרות שהייה רשום שאם מגיע ל 60 סלציוס זה טוב אבל לא המשכתי... אז השאלה שלי למה ה core speed bus speed היו מבוטלים וזה המעבד שלי של אינטל הנה... שם המעבד: Motherboard Name ECS P4VXAD(+)/P4VXAS(2)/P4VXMD/P4VXMS / Matsonic …
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין שני האינדיקציות האלה בEVEREST? הראשונה מראה לי 57 והשניה 33 שזה לא ממש הגיוני... את אותם המספרים מראה לי גם התוכנה שבאה עם הלוח אם רק ששם כתוב SYSTEM 1 ו-2
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי במחשב מקום ל-3 ארדיסקים אז שמתי את שלי באמצע ואני רוצה לקרר אותו עם מאורר השאלה שלי איפה לשים את המאורר למעלה או למעטה.. יענו איפה לקרר את הארדיסק בחלק האחורי או הקדמי?
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכל אנשי הפורום לפני מספר חודשים רכשתי את הכרטיס הנ"ל כחדש של חברת sapphire מבחור באינטרנט. הכרטיס הגיע בקופסא תקין לחלוטין וללא בעיות. הבחור קיבל/ קנה אותו מארה"ב. לפני יומיים כאשר השארתי את המחשב עובד כ2 ימים בערך ואז התחיל רעש מעצבן מן המארז, רעש של מאוורר שנוגע בנייר או בפלסטיק. כמובן ישר האשמתי את המאוורר של המעבד ואפילו הוצאתי וניקיתי אותו. מסתבר שהרעש מגיע מהמאוורר של הכרטיס מסך בסופו של דבר. המאוורר בנוי בכרטיס למי של מכיר בתוך מבנה פלסטיק והוא מסתובב בתוכו וזורק אוויר לצלעות קירור שנמצאות גם כן מתחת לפלסטיק. משום מה .... אינני יודע למה ?! המאוורר החל לפגוע בפלסטיק ומשמיע רעש בלתי נסבל, בחיפוש באינטרנט ישנם מקרים זהים לחלוטין לבעיה המתוארת. אצל אנשים בארה"ב…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי AMD 4200 (939), ו7800GTX. אם צריך תקציב גדול יותר אז תגידו, ואם נשאר עוד כסף ויש גם מספיק למאוורר למארז אז תוסיפו תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
באיזו מהירות מתייצב ה ASUS A7N8X עם ATHLON XP 1900+ palomino זה לוח עם ציפסט של NFORCE 2 SPP
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני דיי נוב בקטע של האוברקלוק אז ככה יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 נורטווד (18*133) לוח אם P4S533-MX המכפלה שלי נעולה איך אני יכול לשנות אותה? בקיצור תדריכו אותי איך להגיע ל3 גיגה הרץ או משהו כזה מצורפת תמונה על המעבד שלי :
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל שלום שמי טל פעם ראשונה שאני רושם פה אני מתעסק במוד של מארז כבר הרבה זמן עשיתי מודינג של מאוורים חלון מנורה וזה עכשיו אמרתי אני רוצה לעשות משהו אם המקלדת שלי אז הלכתי לחנות קניתי לדים לוח סיליקון ומלחם והחומר שאיתו מלחימים ראיתי באתר שיש מוד של 2 מנורות בצד של המקלדת שעשות אור פצצה כזה עכשיו רציתי לדעת איך עושים את זה הקיצר איך מחברים את הלדים למקלדת תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2774&products_id=20656 לאיפה הוא יכול להגיע ולמתחכמים אני יודע כבר שהוא בא עם עובר קלוק(קטן)
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי מאורר וואנטק אירו פלו שלא משנה כמה אני מוריד לו את הrpm הרעש שלו לא יורד עד שהוא מפסיק להיסתובב... מנסיון... אפשר להשתיק את הטורנדו??? עם fan mate ודומיו
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי ATI RADEON 9550 128MB ואני מנסה לעשות אוברקלוקינג. אני משתמש בתוכנה ATI TOOL, אני שם הגדרות קלוק אבל כשאני עושה ריסטרט זה לא נשמר... אז עשיתי 2 פרופילים, אחד רגיל ואחד למשחקים, הגדרתי הוטקייז וכשאני לוחץ על נגיד F12 זה טוען לי את ההגדרות המומהרות. זה נחשב אוברקלוק? גם אם זה לא נשמר לי אחרי ריסטרט? (יש אפשרות שהתוכנה תטען פרופיל מסויים על STARTUP אבל חבר שלי אמר לי שהוא רק עושה SET CLOCK ואחרי ריסטרט זה עדיין נשמר...?) אוי סליחה טעות בפורום...
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מה זה בדיוק צריבת ביוס אני רואה את המושג הזה די הרבה ולא הצלחתי להין מה זה בעצם? איך עושים את זה (באופן כללי)? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם מישהוא יכל להגיד לי מהם שלבי העבודה שלו מיכוון שהלד דולק אבל המאורר עצמו לא זז השאלה שלי זה אם זה צריך להיות ככה המאורר פשוט לא זז הפלופלר עצמו :bash:
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-