עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by furyanaor,

קירור שקט לI7 \ 2011-3 ללא כוונות OC האם יש טעם להשקיע מעל I11 \ I30 ? הם שקטים ? יש יותר שקטים בטווח מחירים הזה ? האם קירור מים הוא שקט יותר משמעותית ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. בעובי של בערך 3-5 מ"מ. אני רוצה לחתוך את זה במידה שאני צריך. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. המעבד שלי במקור עובד על 2.8mhz והמהרתי אותו ל 4.0 יש לי זכרונות 4x4 של קינגסטון במהירות 1600MHZ ו CL9 ועוד זיכרונות חדשים שקניתי שגם כן של קינגסטון 1600MHZ אבל CL11 עד עכשיו שביצעתי את האוברקלוק לא נגעתי בתזמונים, כרגע הבנתי שעלי לאזן את התזמונים ל cl11 אני לא כל כך מבין בכל המספרים שבביוס ולכן העליתי תמונות כדי שאתם תגידו לי האם הגדרתי נכון ומה עלי לשנות? בהתחלה המספרים בצד שמאל היו 9 9 9 24 ושיניתי אותם כמו שכתוב בצד ימין 11 11 11 28 בתודה מראש תמונות>>>>>

• 1 תגובה
    • 4.9k צפיות
  4. Started by ORLY9992,

מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-C12P SE14 1 מארזים: מארז ללא ספק CoolerMaster CM690III מאוורר למארז Noctua NF-A14 PWM 14cm Fan 1500RPM http://ksp.co.il/?uin=19680 שאלתי על מאוורר מעבד ותודה שעזרתם לי. עכשיו אני שואלת בקשר למאוורר מארז . מעוניינת בחברת Noctua בלבד ולא חברות אחרות, במאוורר גודל 140 מ"מ , סכום עד 90 ש"ח. מבין כל דגמי החברה , זה בסדר זה שבחרתי ( בלינק למעלה) ? למרות שהוא 1500 סיבוב ורמת רעש בהתאם לכך, קראתי כאן בפורם שעדיף לקחת 1500 ומקסימום לנתב ולשנות את אח"כ את נתוני הרעש ומספר הסיבובים. או אולי אתם ממליצים מבין אלו יותר טוב ומשתלם ממנו : https://www.ivory.co.il/catalog.php?...%5D%5B%5D=2997 ובנוסף אלו http://ksp.co.il/?list_compare=.132…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  5. Started by watch out,

הי אני מחפש לקנות מאוורר 12 ס"מ למארז דגם מומלץ קונה רק בירושלים

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Frequency,

היי, לא הצלחתי למצוא את ההבדל בין השניים פה בפורום או בכלל באינטרנט. ה 4 יקר באיזה 40 שקל והרבה מקומות לא מחזיקים כבר את ה 3. תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Sh_Dor_Lq,

יש לי בעיה שהייתה עם WINDOWS 7 וגם עם WINDOWS 8.1 וגם היום עם WINDOWS 10. הבעיה היא שהקבצים שאני מוריד נפגמים וזה קורה כאשר מצב OC MODE מופעל במחשב. יש לי לוח אם של MSI וכרטיס מסיך של MSI, ברגע שאני מפעיל מהBIOS את הOC אז המעבד עובר פרופיל של OC, הכרטיס מסך עובר לפרופיל של OC וגם הזכרונות, שבזכורנות שם הפרופיל הוא XMP. אם מצב הOC כבוי, הקבצים שאני מוריד אינם נפגמים והכל פועל כרגיל. מה עושים בכדי שהOC יעבוד מבלי לגרום נזק?

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  8. Started by super4life2,

שלום הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור למעבד זה,אני לא מתכנן אוברקלוק לכן הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור שישמור על הטמפ בסדר ובמחיר סביר שלא יהיה יקר,תקציב כ 100שח והקנייה מתוכננת ב פלונטר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by itzkoo,

מפרט: i7 4790k @ 4.4Ghz Gigabyte G1 GAMING GTX 980 4GB 16GB Kingston hyperX 1866Mhz ASUS MAXIMUS VII RANGER seasonic 650w gold x-series NZXT H440 לאחרונה עדכנתי את הBIOS ל2801 והפרופיל של המתחים התאפס לי. מכיוון שאני מפחד להתעסק במתחים ללא מדריך, אני לא מצליח למצוא מדריך ל4790k בשביל adaptive voltage. יש ברשותי עוד 2 מאווררים שבאו ביחד עם הh100 ואני חושב להתקין אותם גם. איפה כדאי להתקין אותם בשביל סירקולציה טובה? המאווררים הקדמיים והאחורי מחוברים לHUB שבא עם המארז. המשאבה מחוברת לCPU בלוח אם והמאווררים של הרדיאטור מחוברים ל chs_02 כמה דברים שאני הולך לעשות בעקבות הדיונים שקראתי פה בפורום: חיבור המשאבה ישירות לספק החלפת משחה טרמית צריך את עזרתכם ! תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by yotam.m,

אהלן, קניתי את המוצר על מנת שאוכל להוריד קצת את רמת הרעש בחדר (ישנים בו). למערכת מחוברים 5 מאווררים מה שמנצל את כל חיבורי המאווררים. 3 מאווררים שמגיעים סטוק עם המארז של פרקטרל ו-2 נוספים של נוקטואה (או משהו כזה). מסך המגע עובד נהדר המעבר בין המאווררים עובד נהדר מלבד זה שאין אפשרות בשום צורה להוריד את מהירות המאווררים, אף אחד מהם. ניסיתי לשנות מפרופיל שקט לביצועים לידני ה-Slide Bar שאמור להוריד את הסל"ד אינו מגיב ונשאר תמיד על מקסימום (כנ"ל לגבי החיצים שהיא עוד אפשרות שניתן דרכה להוריד ולעלות סל"ד) ניסיתי לנתק ולחבר כל מאוורר בנפרד חשבתי שאולי אחד מהם תוקע את המערכת אך שום דבר, 100% סל"ד כל הזמן. יש למישהו רעיון, פתרון הצעה? נ.ב המערכת מגיעה גם עם חיישן טמפ' שנותק…

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  11. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

שלום רציתי לשתף אותכם בטמפרטורת המערכת שלי ולדעת אם הם תקינות.. מישחק שעבד עליו בבדיקה הוא BT4

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Tal86,

שלום חברים, הפנו אותי אליכם מפורום מעבדים חומרה.אני משתדרג למעבד i5 6600k ומבין כל לוחות האם שהמליצו לי עליהם אני אלך על ה GA-Z170X-UD3 של gigabyte. במקור חשבתי על Z170-K של אסוס אבל ירדתי מזה בגלל משהו שנקרא power phases, אני לא בקיא בעיניין האוברקלוקינג אבל אני יודע שהיום זה קל מתמיד. בכל מקרה בינתיים אני חושב על Corsair vengence LPX 2400 mhz CL14 שני סטיקים של 8 gb. המלצות אחרות לזיכרון יתקבלו בברכה, כמו כן דעות על הלוח אם הנבחר, אשמח לשמור על מסגרת התקציבבעיקר למטרות גיימינג. האם יהיה קל לבצע אוברקלוק יציב ואמין למפרט הנ"ל ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. קניתי לפני שבועיים מחשב חדש עם קירור נוזלי למעבד Cool Master Seidon 240m (היה מחיר ממש טוב בבלאק פריידי) למעבד i7 skylake 6700K. רציתי לדעת כל כמה זמן אני אמורה להחליף את המים בקירור, אם בכלל? אם כן, איזה נוזל אני שמה בדיוק בפנים? זהו מחשב העבודה שלי, פתוח 7 ימים בשבוע 10-12 שעות כל יום. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  14. Started by noni7070,

מה הבדל ברמת האיכות ורמת השקט בין Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לבין Arctic Alpine 11 Rev.2?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. בפעם הראשונה מזה שנים, אוברקלוקינג משמעותי למעבדים בעלי מכפלות נעולות זמין לכולם. לקחנו את הפנטיום G4400 של אינטל לסיבוב וראינו כמה ביצועים אפשר לסחוט ממנו בשיטה החדשה כשפורסם בפני החומר לסיקור הדור החדש של מעבדי הסקיילייק הייתי מעט מבולבל. צוין בפני שתדר הבסיס של מעבדי ה-K החדשים בעלי המכפלה הפתוחה ניתן לשינוי דינאמי מלא. משמע, אפשר לשחק עם התדר מבלי להתעסק עם המכפלה וכך להעלות את תדר פעולת המעבד. באותו הרגע הבנתי שמשהו הולך להיות שונה בדור הזה. מאז, פעולת שינוי תדר הבסיס הייתה שמורה למעבדי ה-K היוקרתיים בלבד וחסומה לכל מעבד סטנדרטי אחר בתושבת LGA1151 החדשה. לאחרונה נודענו כי יצרנית לוחות האם אסרוק פרצה את הסכר ואיפשרה המהרה למעבדים בעלי המכפלות הנעולות באמצעות…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Imapotato,

אני בונה מחשב חדש עם המעבדים החדשים של אינטל broadwell E ו אני באמת רוצה לעשות קירור מים עם Hard tubing ו אני צריך מישהו עם נסיון שיארה לי איך עושים את זה ו אני מוכן לשלם סכום יפה אם הוא רוצה לעשות את מערכת הקירור שלמה אני מתכנן למערכת קירור שלמה כלומר המעבד ושני כרטיסה המסך כל הקניות של הציוד תהיה מEK תודה

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

היי האם הטפרטורות הבאות הגיוניות או שהחיישן מזייף? 6600K@4450 Gigabyte GA-Z170-HD3P NH-D14 HIGH Antec P280 x2 Nanoxia 120 intake x3 Antec TwoCool 120 exhaust

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  18. Started by OfirOfir,

שלום, אני מעונין להחליף במארז שלי את מאווררי ה-120mm מקדימה ומאחורה בדגש על כאלה שיהיו שקטים אך אפקטיביים. בדגש על שקטים כמה שאפשר. אודה להמלצה על דגם מומלץ, עד 100-150 ש״ח למאוורר (יש עדיפות ל-Noctua?). תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by רפאלח,

היי חבר'ה, לאחר כ5 שנים שהמעבד ברשותי, התלבטתי אם לשדרג אותו או לעשות לו OC, והחלטתי לעשות OC. כל התהליך לקח כשבוע עם הרבה ניסוי וטעייה עד להגעה ליציבות ומהירות מירבית עם הקירור הבהמתי D15, לאחר שהקירור הקודם לא סחב כלל (נינג'ה). עם הקירור החדש המעבד לא עובר את ה55 מעלות ב4200מ"ה, כאשר הקירור הקודם הגיע ל70 מעלות ב3400מ"ה. קראתי המון לפני שהתחלתי את התהליך, ובסופו של דבר נעזרתי בעיקר בשני המדריכים האלו: http://www.tomshardware.com/forum/263043-29-1156-core-core-overclocking-guide http://www.overclockers.com/3-step-guide-overclock-core-i3-i5-i7/ כיוון שיש לי 8GB ראם מהסוג הפשוט ביותר ללא צלעות קירור של חברת Transcend, לא ניס…

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  20. שני מאוורים של 120 לרדיאטור של 240... תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  21. Started by mordydd91,

אני לא מצליח לגרום למערכת להיות יציבה יותר מהתדר הזה להלן המפרט לוח אם : rev2.0 ma78gm-s2hp motherboardמעבד:amd phenom ii x6 1055t 95wקירור : 125w Wind Trainer i-200 CPU coolerזיכרון DR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dualספק :hec cougar 550wמארז :colermaster cm 690טמפרטורות : לפי occt+ speed fan כולם מתחת ל 40אני תקוע פה (בתמונה אחרי prime95 (

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  22. Started by jambo222,

יש לי כרטיס מסך HD6770 SAPPHIRE זיכרון 1GB אני רוצה לעשות לו אוברקלוק זהיר ויש לי מספר שאלות. 1. יש את התוכנה RIVA TUNER ויש את ATITOOL מה עדיף , האם עדיך להמהיר את הדרייבר או את הכרטיס המסך. 2. אני רוצה לעשות לו אוברקלוק קטן מבלי להוסיף מאווררים עד כמה אני יכול להגיע. 3. איזו תוכנה מנטרת את הכרטיס ( חום מאמץ .. ) 4. אני לא רוצה אוברקלוק קבוע אלה רק בזמן שאני מפעיל את הסימולטור P3D, וכשאני משוטט ועובד על תוכנות אחרות אני לא צריך את ההמהרה. 5. והכי חשוב האם אוברקלוק זהיר ישנה משהו וישפר את הגרפיקה או שאני לא ארגיש הבדל . פרטים נוספים מעבד E8400 זיכרון 6GB DDR2 לוח P5Q

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  23. היי, בבקשה תעזרו לי למצוא ברגים ארוכים/גבוהים, אני רוצה לחבר מאוורר 140MM מקדימה והדרך היחידה היא עם ברגים ארוכים שמבריגים מחוץ למארז, לא מפנים. דוגמאות: השחורים מימין. הצלחתי למצוא ברגים כאלה רק במערכות קירור מים וכדומה. לא מצליח למצוא בנפרד. מישהו מכיר איפה אפשר לקנות/להזמין מחו"ל? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by wraithLord,

נתחיל במצבנו עד כה. הG3250 שלי, פנטיום כפול ליבה מבוסס Haswell, פשוט לא זריז מספיק לעשות פעולות הדורשות מאמץ כביר ומיידי, דוגמאת פיזיקה->ראם או מיפוי Java לplugin או רנדור של תוכן עמוס. *תמונות בהמשך* אז לקחתי את מתח היסוד שלו והמהרתי את כל הstepping ב0.007 וולט. עם 110% current efficiency בהגדרות בסיס בביוס. אנחנו מדברים על לוח H81M-a של אסוס. יצא בדיוק מה שרציתי. כל תהליך הstepping נעשה הרבה יותר יעיל ועם היכולות המוטבעות של השבב אני צורך למען האמת הרבה פחות אנרגיה ומקבל תוצאות יותר מהר (נא לציין שהשבב(ים) לא עובר עדיין את המחסום ה3250 GHZ ולמה לו? הוא מבצע את כל רמות החישוב בהמהרה. מה שיוצא לי לבסוף עם הsetup הזה הוא: מיליונים של F…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Hoobastank,

זה המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=73940 אני מתלבט בין cnps5x לבין i11 לבין freezer 7 pro rev.2 המחשב מיועד לעריכת גרפית בFHD, וגיימינג אנצל את הנושא לעוד שאלות במקום לפתוח עוד שרשור... -כדאי לדעתכם להוסיף עוד מאוורר שיכניס אוויר לHDD? -הלוח אם b150m-a בסדר בשביל המעבד הזה? הבנתי שהוא די קריר ועם מטעפת חום כמו של i5 6500 למשל... אז לא אמורה להיות בעיה, נכון? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.