אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום! מה אתם אומרים על הטמפרטורות הבאות: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום קניתי את הקירור נינג'ה 2 ואני לא מצליח לעשות אוברקלוק המחשב שלי: פנטיום 4 פרסקוט 2.8 ג'יגההרץ ו1 גיגה ראם לוח אם של MSI (צ'יפסט של ויה PT880) וזה סוקט 478 בקיצור המעבד היה עם קירור סטוק מגיע ל64 מעלות במאמץ ועכשיו ל53 כשאני עושה אוברקלוק המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס וישר קורס ועושה ריסט (חוץ מכמה פעמים שזה הצליח לכמה שניות ואז הטמפרטורה לא הייתה גבוהה בערך 54 מעלות) וכל זה רק באוברקלוק קטן של 200 מגההרץ למעבד בלבד ולא לזכרונות. את הזכרונות (400 מגההרץ בדפולט) הרצתי ב300 ומשו מגההרץ ככה שזה לא הם וגם יש לי קירור די טוב במארז והוא נקי והכל כשעשיתי אוברקלוק יותר קטן שמתי לב שכשאני מריץ OCCT המתח של הליבה יורד מ1.38 ל1.35 בערך או 1.36 ואז כשזה יורד טיפה מתחת הוא מפ…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
טוב אחרי שקראתי קצת אתמול והיום החלטתי לנסות לעשות אוברקלוק ל e4600 שיש לי והעלתי את ה FSB ל250 , את הזכרונות שלי שמתי ביחס 5:8 כדי לשמור על תדר העבודה המקורי שלהם, וואלה נראה לי שזה בסדר ככה, אני מעדיף שמישהו יאשר לי שזה באמת סבבה ככה ואז אני אוכל להתחיל עם בדיקה של יציבות מצורפות כמה תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
הוא מראה שהמעבד עובד במכפלה של 6 איך אני משנה את זה בביוס או משהו? כי יש לי רק אופציה לשנות תמהירות של הזכרונות
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הבארטון הזה חזק באוברקלוק.. לאן הגעתם איתו? אפשר להביא איתו איזה 2.5 ככה? לציין קירור לוח זכרון ושאר השטויות *חשוב****
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא (באיזור תל-אביב עד אשדוד) window molding? בהום סנטר ושאר החנויות הגדולות אין. אני מחפש גם מכרום ולא רק מגומי. וגם איפה יש שרוולים לכבלים? בבקשה רק מי שבטוח יודע איפה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
עשית OC במעבד הנ"ל ללא שינוי מתח (המתח הוא דיפולט 1.525V) ובטמפ' של המעבד עלתה ל 37 מעלות ב IDLE , ב LOAD עדיין לא בדקתי :-\ , עליית המהירות : 2.4GHZ - ל - 2.53GHZ מהירות ה FSB 860 אני עם הסינק המקורי של אינטל 1.האם הטמפ' האלו נורמליות ? 2.מה הם המגבלות בטמפ' ? 3.עד כמה אני אצליח להגיע בטמפ' כאלו ??(הערכה גסה)
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכם -רציתי לשאול -קניתי אתמול 2 מאווררים של : Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm והכבלים של המאוררים קצרים יש דרך להאריך את הכבלים ? למי שלא הבין אני מתכוון לכבלים של ה- 3 PIN שמתחבר ללוח האם תודה !
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש את הכרטיס מסך הזה: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3?. רציתי לדעת לדעתכם אם הוא טוב ? יעני החברה XFX ...! ואם אפשר בבקשה תוכנה בישביל לעשות לכרטיס OC בבקשה...תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
האם כדי להחליף אותם לארקטיק קולינג ולמישהו יש מושג עד כמה הם רועשים\שקטים וגם כמה חזקים??
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
שלום, אתן לדוגמא את הכתבה כאן: https://hwzone.co.il/מעבדי-ה-kaby-lake-מדגימים-תוצאות-המהרה-מרשימו/ אז יפה שהגיעו ל 7300 מגה-הרץ אבל אני שואלת האם זה יציב הדבר הזה (בהנחה שיש לו קירור אין סופי )? זכורה לי כתבה שהגיעו ל 9+GHZ אבל האם זה יציב? או שכל הסיפור פה זה פשוט לדחוף את המעבד אט אט למהירות גבוהה עד שהוא שובק? ואם מדובר על OC יציב.... כמה זמן הם מחזיקים אותו יציב? שעה? שעתיים? שלוש? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
זה הלוח אם שלי : http://www.microlandcomputer.com/ssproduct.asp?pf_id=10160337 השאלה שלי היא לאן אני מחבר את החוט של המאוורר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
(למפרט הראשון שבצד- e6300 ללא OC ולא מתוכנן) כרגע ARCTIC ALPINE קרור לא מספק בהחלט, 55 במנוחה, 60-65 במאמץ , בהחלט לא סביר מותקן היטב כולל משחה MX-2 פשוט קרור לא מספיק טוב. מבקש המלצה לקרור איכותי שכולל משחה , בתקווה שיצניח לאזור ה40-45 מעלות שמתי עין על הBLUE/RUBY ORB שגם נראים טוב, מה אתם אומרים? -שכחתי לציין, הכי חשוב שיהיה הכי שקט שאפשר! תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר מדריך לvmod ל.מסך sapphire hd3650 512 ddr3 AGP ? חיפשתי בפורום ובגוגל אך הדבר לא הניב פרי.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
כמה MHZ אפשר להוסיף למעבד 1.8A של אינטל לפני שצריך לעלות את המתח?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
-
שלום, אם למישהו פה יש SilentWheel / Thunderblade / SF של TT ויוכל לכתוב דעה שלו על המאוורר אני אודה לו. אני רוצה לקנות מאווררים ומעניין אותי לדעת איך המאווררים של TT, למשל במידת רעש וכו'. או אם יש למישהו ביקורות... (הקטע שאני רוצה גם לשאול אנשים זה בגלל שידוע ש-TT לא מדייקים בנתונים שלהם באתר ו-16DB אצלם זה לא באמת 16DB, + למשל ראיתי אנשים שדיווחו שה THUNDERBLADE שלהם רועש). אפשר גם להמליץ על מאווררים של חברות אחרות... פשוט אני מזמין משהו מ-CD-LOG ורציתי כבר על הדרך להזמין מהם כמה מאווררים (יש להם רק של TT וזלמן...) אבל שוב גם של חברות אחרות מחנויות אחרות יהיו טוב אני רוצה מאווררים שקטים אבל שיספקו גם הרבה אוויר . לדוגמה מאוורר >48cfm ו-<22dB יהיה טוב. המאווררים …
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך 7300GT. כפי שידוע יש לו קירור פאסיבי. בזמן מנוחה הכרטיס בד"כ על 67 מעלות ובזמן עבודה כ74. עשיתי לכרטיס אוברקלוק : בזמן עבודה הכרטיס הגיע לכ80 מעלות+. לקחתי מאוורר של הכרטיס מסך הישן שלי והרכבתי אותו על הקירור הפאסיבי בכרטיס הנ"ל וכעת בזמן אוברקלוק, ומנוחה הכרטיס עומד על 47 מעלות ובזמן עבודה עד 60 מעלות. האם המצב האחרון תקין? האם התדרים (500 למעבד ו900 לזיכרון של הכרטיס) הינם גבוהים מידי או שניתן להעלותם? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
-
מי 2500 ל 3200 ויש אפשרות גם לבחור לבד כמה באס אחשהוא נעלם לי האפשרות של ה 3200 ואני רוצה לעשות OC יש לי מעבד 2500 AMD ! מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
מה אתם אומרים או שביחלל עדיף איזה זלמן?? זה נורה דחוף אני סוף סוף מצאתי איך להגיע ל 800 Mh"z מהמעבד שלי שהוא 600 אבל במעבד מיתחמם יותר מידי אז אני חייב ליקנות מעברר טוב ואני לא יודעה מה תעזרו בבקשה!!!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום, קניתי מלפני כמה חודשים מחשב עם מעבד Q6600, וקירור Thermalright Ultra 120 extreme , עם מאוורר scythe slipstream 1200RPM אני לא מרוצה מהמעלות שאני מקבל. כי לדוגמה עכשיו, בערך יש 20 מעלות בבית/בחוץ. כשניסיתי להעלות את הFSB ל400 כך שבמעבד יהיה 3.6ghz , עם וולטים v1.395, נכנסתי לEVEREST והרצתי שם את הניסוי של היציבות, וראיתי שהטמפרטורות לפעמים קופצות אפילו ל75! זה הפחיד אותי אז סגרתי ישר את המחשב והחזרתי בחזרה ל3.0ghz מה לא בסדר? הבנתי שעם thermalright ultra 120 extreme זה אמור לעבוד בלי בעיות על כזאת מהירות. ומה יהיה בקיץ? בקיץ בכלל תהיה טמפרטורה של 35 מעלות. ואז מה יהיה.. מה יכולות להיות הבעיות שהטמפרטורה היא כזאת גבוהה??
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום חברים!!! יש לי שאלה בקשר לגוף קרור איזה גוף קרור טוב לכרטיס מסך RADEON X550 256MB http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image1.jpg http://www.sapphiretech.com/is/productfiles/116image2.jpg ושיהיה שקט וטוב תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי המלצה למשאבה מים הכי שקטה שאפשר מחיר לא חשוב ואם אפשר לדעת כמה dba
-
- 1 תגובה
- 383 צפיות
-
-
הרבה פעמים אני נתקל בחברים בפורום ,השואלים איך עושים OC והיכן ניתן למצוא מדריכים. נתקלתי במדריך נחמד הנותן תשובות לשאלה-ומראה כיצד לבצע OC למעבד,כרטיס נסך,לוח אם וכ'ו. מצורף בזה לינק למאמר. מקוה שעזרתי ולו במעט. http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1804&page=1
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-