אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
תמיד תהיתי אם קירור של ה-North/South Bridge יניב איזשהם פירות... עכשיו, אני שואל אתכם, האם קירור טוב יותר של הגשרים מביא ליציבות או לאוברקלוק יותר טוב? למשל, האם קירור הגשר הצפוני יתן לי להעלות את ה-FSB שלי יותר גבוה? תכנוניי הם כאלה... קניתי TI500 של הרקולס שבא עם BLORB מוחלש. כמו כן, קניתי גם CRORB. אני רוצה להחליף את שניהם, לשים את הבלו אורב על הגשר הדרומי ולקנות עוד קריסטל אורב ולשים אותו על הגשר הצפוני. האם זה כדאי? תודה, עומר
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל e6600 ויש לו מאוורר שבה יחד איתו.. המאוורר מסתובב על 1000rpm ובזמן מאמץ הוא מסתובב על מקסימום 1300rpm.. זה לא איטי מדי? יש דרך לגרום למאוורר להסתובב יותר מהר? וד"א אם זה משנה יש לי לוח גם של אינטל DG965WH. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
אני מעונין לעשות אוברקלוקינג לכרטיס asus v8200 ti 200 , יש תוכנה מומלצת לענין ?
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה, אף פעם לא ביצעתי בעבר OC,אני רוצה לנסות את זה על מחשב ישן שיש לי )פנטיום 90) השאלה, האם בכלל ניתן לבצע את זה במחשב כל כך ישן או שלא שווה בכלל לנסות?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול נתקלתי בבעיה מוזרה שאין לי מושג מה הוא הגורם שלה. הבעיה היא שיש לי פיקסלים ירוקים מהבהבים בכל המסך, והפיקסלים הם לא סטטים הם זזים עם התמונה, הם מופיעים בצבעים כהים אך של גוון מסויים, באתר זה לא מופיעה הבעיה אך כאשר אני מפעיל משחק כגון באטלפילד 2 או קונטר-סטרייק הפיקסלים שם וזזים עם התמונה. חיפשתי באינטרנט אך אני לא מוצא תשובה חד-משמעית לבעיה. את המפרט שלי ניתן לראות בצד, אני כרגע מריץ את המעבד ב3.3 והורדתי את תדר הליבה של הכ.מסך ל600 אך אין שום הבדל, ניסיתי לנתק את הכבל ולחברו מחדש אך אין כל השפעה. פירמטתי את המחשב וחזרתי לוונדווס XP אחרי וונדווס 7 כדי לראות אם זאת בעיה של דרייברים אך אין כל הבדל. כאשר אני מוריד בהירות במסך למינימום ומעלה למקסימום אין כ…
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
חיפשתי, וחיפשתי וחיפשתי עד שמצאתי את הדבר האידאלי ה"פלטת קירור"... להסביר איך היא עובדת אני לא יכול כי זה מסובך, אבל הבנתי מתמונות וממאמרים שזה יוצר שכבת קרח עליו תוך מספר שניות בעת הפעלתו... הבנתי שהם עובדים לפי הספק (וואטים) ומצאתי אחד גבוה יחסית במחיר נמוך יחסית, דרך אגב הפלטות לא יקרות בכלל !!! צירפתי קישור של מכירה של המוצר הזה... *מיש'ו יכול לתת לי חוות דעת על המוצר הנ"ל ?! *שווה את המחיר ?! *יש לי ספק חיצוני להפעיל אותו !! http://cgi.ebay.com/Gigantic-62mm-350-Watt-Thermoelectric-Peltier-Cooler_W0QQitemZ7565475199QQcategoryZ4660QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה הקירור אוויר הכי טוב שיש בלי להתחשב במחיר רק ביצועים נטו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנה תוכנה שנותנת לי את השליטה על המאורר? בקול ביטס יש אפשרות דומה אבל זה לא 100 אחוז פעילות כל הזמן... המאורר פועל על מדיום... אני זוכר ש riva tuner ישנה אופציה דומה? יש המצלצות? עריכה: אוקיי הדרתי פרופיל חדש למאוורר בריוה ואכן אני חושב שזה עוזר... שמתי 100 אחוז ב פעילויות 3D וב 2D לא שיניתי אולי טיפה... הרצתי פיר איזה 6 דקות ויצאתי המעלות על 55... אתמול ששיחקתי שחבר שלי היה אצלי יצאנו והיה איזה 60, אני לא יודע אם זה בגלל שעכשיו הדלקתי את המחשב ועדיין הכל לא הספיק להתחמם אבל ניראה...
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מדובר ב Arctic-Cooling MX-1. כותב, תודה רבה על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 3 1000 ו256 מגה זיכרון אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד, כדאי לי? אני ירגיש בשינוי? ואם אני יעשה אוברקלוק אני יצטרך להוסיף לו עוד מאוורר? או שהמאוורר המקורי שקיים מספיק? אם לדעתכם כדאי לי לעשות אוברקלוק אז אם איזה תוכנה אני עושה אותו?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח MSI Z270 PRO CARBON ומעבד I7 7700K עשיתי דליד למעבד וכרגע המעבד נמצא על 5GHZ עם מתח 1.38 וטמפרטורה מקסימלית של 70 מעלות האם זה בסדר ל7\24 מה המתח המקסימלי שאינטל אומרים שאפשר לתת למעבד הזה? והאם כדאי למשוך אותו יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן... היום קיבלתי את הוולקנו 7+ מבית TT. רוצים לראות קצת תמונות? ;D אני לא יתקין אותו בקרוב כי אני מחכה ללוח אם החדש שאני יקבל בקרוב. :saint:
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! בימים הקרובים אשדרג מחשבי... אני כנראה יילך על זכרון 800GHZ הסטנדרטי אבל הייתי רוצה ללכת על יותר מזה. אז האופציה היא לעשות אוברקלוק לזכרון 4G 1066GHZ. (מעבד E8400) והתעוררו שאלות: 1. האוברקלוק ישפר את מהירות המעבד? איך זה יבוא לידי ביטוי??? 2. האוברקלוק לא יפגע בזכרון? אם האוברקלוק מאיץ את הזיכרון, למה לא כל זכרון מגיע ישר עם אוברקלוק? אין שחיקה או משהו? 3. אם כן אז איך עושים אוברקלוק לזכרון? תודה רבה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום חברה יש לי מעבד intel pentium 4 3.00 ghz כאשר אני גולש בחלק מהאתרים או רואה HD הניצול של המעבד בין 50%-100% רק והוא מגיע ל65 מעלות משחה תרמית שמתי לפני איזה חצי שנה ואבק אני מנקה כל כמה חודשים אולי גם צריך להחליף מאוור למעבד אם כ ן איזה עדיף תקציב 100-150 או שפשוט לשים שוב משחה טרמית ולבדוק
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם צריך קירור יקר למעבדים האלה (יקר בשבילי זה עד 250 ש"ח) או שאפשר להסתפק בזולים ?? אני לא מתכנן OC למעבד .ובמארז עצמו כבר יש 4 מאוורים . חשבתי ללכת על ה Freezer i30 - http://ksp.co.il/?uin=14895. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמתי לב שהמאווורר של הכרטיס מסך הלך לעאזאל, הוא נשרף או משהו כזה, הוא לא פועל לי יותר, דבר זה מוביל לכך שכל פעם שהוא מתחמם יותר מידי המסך מתכבה לי, ואני רוצה להחליף אותו כבר. אני צריך המלצה למאוורר שיתאים לNVIDIA GeForce 9500 GT התקציב שלי הוא עד 150 שקל. תודה!
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שיש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכמה משחקים. בדמו של קול אוף דיוטי 4, בTWO WORLDS ובMOH:AIRBORNE עד עכשיו. הבעיה היא, שכל כמה דקות הFPS יורד בצורה רצינית. אני מפעיל את המשחקים הללו בצורה דיי חלקה, אבל אחרי כ10 דקות המשחק מתחיל לעבוד לאט. חשבתי שיכול להיות בגלל הקירור הלא משהו שיש לי. ניקיתי את המאווררים בצורה יסודית אך הבעיה לא נפתרה. למישהו יש רעיון למה זה קורה? (הורדתי את הדרייברים הכי חדשים, כן) זה מה שיש לי: Intel Pentium 4, 64 bit Windows XP SP2 px7600GS 256 MB 1024 RAM ולוח אם של ASUS , לא זוכר בדיוק איזה ולא נראה לי שזה רלוונטי למשחקים. **אני מקווה ששמתי בפורום הנכון כי זה דיון על משחקים וחומרה אז לא הייתי בטוח ^^ ** טוב חברה תעזרו לי בב…
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
האים גוף קרור למעבד מידגם: ARCTIC COOLING FREEZER 64 PRO יתאים ללוח-אם מידגם: GIGABYTE-GA-M61-SME-S2 SOCKET AM2 תודה לכל העונים משה!
-
- 7 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אוקיי אז אני רוצה לעלות את המעבד שלי עוד בגלל שעכשיו חורף והוא עם הOC שעשיתי לו נמצא בטמפ' טובה עכשיו הלוח שלי נמצא במפרט ויש אפשרויות בביוס שאני לא מבין מהם:CPU SPREAD SPECTRUM K8 CPU CLOCK RATIO ואני לא מוצא בשום מקום מחלקים ומהירויות של זיכרון וגם את הHTT אין לי מושג איפה כל זה נמצא אולי מישו עם לוח כמו שלי יכול להגיד לי
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
תגידו לי בבקשה עם המיקום ששמתי אותם טוב אז ככה: 2 של 80 מ"מ בדלת אחד מוציא ואחד מכניס 1 מאחורה מוציא 1 מקדימה מכניס תודה מראש... ;D ;D ;D
-
- 11 תגובות
- 840 צפיות
-
-
לא בדיוק הבנתי, גם מהמדריך באתר
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 Pro מתוצרת Sapphire שהגוף קירור שלו רועד בצורה מטורפת ויוצר רעש חזק מאד, ניסיתי לנקות אותו ולראות אם משהו משוחרר אבל הכל נראה תקין(הגוף מוחזק במקום על ידי שני פינים שיושבים בתוך קפיצים) הקפיצים עצמם גם תקינים, בגלל ששמעתי שיש סוגים מסויימים של כרטיסי מסך שפיתרונות הקירור הרגילים(Vga silencer) לא מתאימים להם בגלל חורים במקום לא מתאים(אני מקווה שההגדרה מדוייקת) קיוויתי שתוכלו להתסכל על הכרטיס שלי ולהציע לי פתרון קירור מתאים בסכום של 150 שקל 200 גג!(סימנתי בחץ את מיקום הפתחים שיש לי והעלתי גם תמונה נקייה) וכמובן אם יש לכם עצות שיעזרו לי להמנע מההוצאה של כסף שאין לי אני ישמח לשמוע תודה מראש נ.ב הכרטיס כבר לא באחריות
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מארז Antec P182 Special Edition, וזהו מפרט המחשב המלא: 1 x Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM 1 x Creative X-Fi FATAL1TY Pro SCXFIFATP 1 x Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA 1 x Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 2 x Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS 1 x Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular 1 x Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 1 x ANTEC P182 SE Aluminium ¤1143 1 x Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים 1 x Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 אני שוקל להוסיף מאוורר למרכז המארז, שיימצא בתושבת בכלוב המרכזי (בו ניתן לשים גם כוננים קשיחים)…
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-