עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מה הנתון של STATIC PRESSURE נותן ?? כמה זה טוב יותר פחות?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  2. עולה בנועה 135..

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  3. Started by eins,

שלום, קניתי מחשב חדש ואני חושב שהמארז די מתחמם, האמת גם המסך אבל זה אני יבדוק בפורום LCD יש תוכנה שיכולה להגיד לי מה הטמ'פ של הלוח אם \מעבד?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה לדעת אם למישהו פה יש התנסות ב OC לזכרונות של ADATA עם צ'יפים (נראה לי תוצרת ADATA ולא סמסונג או ווינבונד - דגם: ADD8608A8A-5B ) ובאיזה מתח מומלץ לעבוד איתם ? אני כרגע על 2.6 וחשבתי להרים ל 2.7 .. יש לי לפעמים גיהוקים בגרפיקה - וזה לא חשוב אם זה במשחק סרט או כל דבר אחר.. גם כשהמחשב מפורמט ונקי וגם עם כרטיסי מסך אחרים וגם ללא OC . מאז שקניתי את המחשב (שנה) יש לי את הבעיה הזאת. מן עצירה או קירטוע בגרפיקה למשך שניה וקצת ואז זה משתחרר (בדרך כלל אני כבר תקוע בתוך קיר אחרי זה ומאבד את ההובלה ב NFS:MW חח ) אותו דבר בסרטים ובכל משחק.. יש קשר בין הזכרונות לזה? זה החשוד היחיד שעדיין לא בודדתי לבדיקה.. עריכה : יכול להיות שהייתי צריך לפתוח באוברקלוקינג וקירור ? אם…

• 5 תגובות
    • 504 צפיות
  5. Started by yosside,

לפי מה שהבנתי ניתן להשיג ביצועים טובים יותר בקירור במידה ומחליפים מאוורר הגעתי להחלטה שברצוני לעשות כן. אני חושב על המאוורר הזה המאוורר מגיע גם עם קונטרולר יעודי מה דעתם?? אפשר לקנות משהו יעיל יותר (שיתן לי תוספת משמעותית בביצועים) ???

• 5 תגובות
    • 504 צפיות
  6. יש לי תמעבד שבמפרט למטה ה P4 העלתי 200@220 והזיכרון על ל 533@585 הטמפ' בלי מאמץ 40 (לפני ה OC היה 30-38 ) ... הטמפ' במאמץ 52-57 (לפני ה OC 48-50 ) האם כדי להשאיר את זה?.... או שאני יחזיר בחזרה ל 3GHZ (הגעתי ל 3.3GHZ )

• 6 תגובות
    • 504 צפיות
  7. אני רוצה להתקין עוד מאוורר בחלון ואמרתי אם כבר נתקין 120 יש לי גריל הבעיה היא שאני לא מוצא שום מקום בארץ שמוכרים 120 שמאירים.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  8. Started by eegg,

אני חדש בכל התחום הזה של oc אני רוצה לעשות oc קל עם קירור סטוק המפרט: מעבד פנטיום IIIe 1ghz לוח אם trigem cognac כרטיס מסך על לוח אם מארז טרנס עם כל המאוורים מקסטור 80 גיגה המחשב הוא ממחשב hp כבר בנוי משנת 2000 והוא בא עם me אבל הוא עם xp זיכרון 190 שדרגתי מ128 חשבתי אולי להעלות ל1.1 לדעתכם אפשרי עם קירור סטוק

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  9. Started by giloman,

אני רוצה XP120 שכבר הזמנתי ואני לא רוצה לשמוע שום דבר על הסינק אני רוצה לשמוע רק על המאוורר שאני לא יודע איזה לקנות כי אני לא רוצה את מה שבדביק כי אני רוצה ביצועים ולא שקט (אני פאן בוי של רעש ) אני צריך המלצות על מאוורר 120 מ''מ הכי טוב שיש ....

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  10. אז ככה, המטרה היא לא בדיוק למארז של מחשב. אבא שלי הביא איזה מתקן וצריך שם מאורר חזק בשביל לשחק, והמאורר שקיבלנו קצת חלש... לא חשוב הרעש! צריך מאורר עם ספיקת אויר גבוהה במיוחד, לא חשוב גם המחיר. כמובן 120 מ"מ יש לכם משהו טוב יותר מזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14562&catid=1130 ?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  11. אני צריך 2 מאווררים, אחד 80 אחד 120 עדיף כמה שיותר שקטים (לא יותר מ20dBA) וכמה שיותר CFM התקציב לא משחק תפקיד. שקלתי כמה אפשרויות אבל אני לא יודע אילו חברות שולטות בתחום המאווררים... מה אתם אומרים על SILENX? קצת יקר אבל הם שקטים ויש להם זרימת אוויר טובה יחסית... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140_2592 אשמח לעוד אפשרויות. תודה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  12. אוקיי חבר'ה הפרטים שיש לי בחתימה לא כל כך מעודכנים. הנה הפרטים המעודכנים : AXP2600M @ 230X11|1.75V PQI PC3200 400MHZ@460|2.5-3-3|2.8V NF7-SL vmodd ככה,עד עכשיו בחורף המעבד שלי הגיע במאמץ ל 42 מעלות ככה עם SP97,מאורר 92מ"מ עובד על המקסימום קבוע (3000RMP) היום הוא עומד לי במנוחה על 43 מעלות,ובאמץ מירבי אחריי שעתיים שפריים רץ רצוף הוא מגיע למקס' של 54 מעלות. אבל לא למעבד אני דואג..אני יותר דואג ללוח,בחורף הוא לא עבר את ה 30 מעלות,עכשיו הוא כבר מגיע לי ל 37/38 ואני זוכר שקיץ שעבר הוא לא עבר את ה 35 =\\ ועוד החלפתי לו את הקירור ל Thermalright NB-1 + DELTA FAN 45MM@7500RPM מה דעתכם? צריך לשפר את המעלות של הלוח לא? או שזה בסדר...פשוט כל החורף זה לא כל כך עניין אותי אבל עכשיו לקר…

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  13. Started by Shape.,

אוקידוקי יש לי מחשב שדיי מספק אותי אבל כאשר קניתי אותו, רציתי לפתוח לי את האפשרות לעשות OC, והנה כמו שאתם רואים אני חושב שאני גם הולך לממש אותה. המערכת שלי היא : AMD A64 3000+ S939 Winchester - קירור סטוק. DFi LanParty ultra-D nfroce 4 ultra 512MBX2 Twinmos SpeedPremium BH5. כפי שאתם רואים לטעמי המערכת מתאימה ל-OC, מה גם שיש לי מארז מאורר עם 5 מאווררים של אנטק - 1080AMG+. בכל אופן אין לי ניסיון ממשי עם OC, בעבר עשיתי OC של 200MHZ ככה בלי להעלות מתחים אבל חוץ מזה כלום. הייתי רוצה לשאול איך לעשות את האוברקלוק ולקבל קצת מידע על כל מיני מושגים כמו "מחלקים" וכדומה... אגב, לידיעתכם הזיכרונות שלי אמנם טובים אבל לפי מה שאני יודע מתחממים מאוד מאוד מהר כאשר מעלים להם את המ…

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  14. Started by Impreza,

הוצאתי סינק ריבוע מלוח שלא עובד כבר ואני רוצה לשים אותו על הזכרונות של הכרטיס מסך איך לחתוך אותו למלבנים קטנים? (אין לי כלים ומסור) ואיך לשים אותו? עם דבק טרמי או משחה? לשים את הדבק או המשחה על הזכרון של הכרטיס מסך ולשים את הסינק?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  15. שלום לכל הגולשים. יש ברשותי מחשב ישן של AMD סוקט 754. הוא משמש אך ורק לאינטרנט. אני צריך המלצה לקירור שקט במיוחד למעבד. משהו עד 200 שקל גג. אני לא הולך לבצע בו אובר קלוקינג וכאלה. הדבר הכי חשוב לי הוא שיהיה שקט. אודה לכם אם תמליצו לי על משהו טוב שיתאים לצרכים שלי

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  16. Started by kattash,

מעבד 3500+ לוח DFI Lan Party SLI DR זיכרונות 2XKINGSTON 512 2.5CL 2Xwd120JS Raid 0 Enermax 485W Noisetaker Gigabyte 6600GT 128MB קירור סטוק של FX-55, מאוררים 12CM מקדימה ומאחורה משחת קירור TT התחלתי במהירות התחלתית של 200X11- 2200MHZ טמפ 33 מנוחה- 38 מאמץ במתח סטוק הכי גבוה שהגעתי- 2500MHZ מתח 1.55 עם 10% תוספת 303X9 2729MHZ מחלק זיכרונות 180MHZ. CL2 Super PI32M- 27m31s. יציב בPRIME95 למשך 16 שעות. טמפרטורת מנוחה 38 מאמץ מלא- 46 יש סיכוי שאם אני ארד למכפלה נמוכה יותר אפשר לדחוף את המעבד קצת יותר? או שחובה לעבור לקירור אוויר אחר? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  17. למישהו יש המלצות?.. אני לא מבין בזה בגרוש, אבל אני יודע שהכרטיס ממש מתחמם עד למצב שאני לא יכול לגעת בו ולא נראה לי שזה בריא... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  18. שלום ובוקר טוב לכולכם! כשהמארז שלי יחזור מהיבואן אני רוצה לעשות לו כמה מודים ואגב אני אף פעם לא עשיתי שום מוד פיזי למחשב שלי אבל אני יודע היטב איך לטפל בו..... D: 1. אני רוצה לעשות מאחורה חורים, שיהיו גדולים יותר, הם קטנים מדי ככה וזה חוסם את כל האוויר ויוצר רעש נוסף, בעזרת איזה כלי עדיף לי להשתמש? האם מקדחה רגילה תספיק? 2. אני רוצה להחליף את המאוורר ואולי גם את הHS שיש לי על הכרטיס מסך, אני צריך שתמליצו לי, בעיקר על מאוורר שיהיה שקט כי מה שבא עם הכרטיס הוא רועש לאללה, ומי שיש לו את אותו הכרטיס בטח מבין אותי: GIGABYTE R9000 pro II וגם אם יש משהו בדרך אז אולי על גוף קירור לכרטיס מסך אבל זה לא מה שחשוב, מה שחשוב זה המאוורר כי כרגע הוא עושה לי חור בראש ואני לא מצליח לישון אי…

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  19. מפרט מחשב בצד. אני מעלה את הבאס ל-166 בביוס, וכשאני מפעיל את XP אני רואה ב-EVEREST שמהירות המעבד עלתה כמו שצריך ל-3300 MHz בערך. הטמפ' במאמץ למעבד היא 55-53C, ולכרטיס מסך 51C. אני משתמש במחשב במשך כמה שעות, משחק במשחקים, עורך סרטים בלי שום בעיות. אבל אם אני מפעיל מחדש את המחשב, ה-OC מתבטל בצורה אוטומטית וחוזר למהירויות סטוק! עדכנתי לביוס האחרון F10 ללוח אם, כדי שיתמוך במעבד שלי. בפורום ביט-טק הציעו לי לעשות clear cmos, אבל זה לא עזר. מה עוד אפשר לעשות? אני ראיתי הרבה אנשים עם הלוח+מעבד שיש לי, שהצליחו להגיע ל-OC מרשים, למה אצלי ה-OC ממשיך להתבטל לבד ???

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  20. Started by ed@15,

שלום! חשבתי לקנות את הקירור מים הזה, השאלה אם הוא משתלם בכלל?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  21. ראיתי את המחשב הבא בנועה. יש להם מעבדי נורטווד במחשב הזה ונראה לי שזה המעבד הטוב ביותר לאוברקלוק. דיברתי איתם וניתן לשנות חלק מהמפרט במחשב. מה דעתכם על המפרט שהם מציעים? מה הייתם משנים אבל ללא שינוי מחיר מהותי? http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2042&catcode=222 בגלל שהמעבדים הללו נעלמים ומהר - אשמח לתגובה מהירה.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  22. המחשב שלי הורג אותי מרוב רעש ולכן ב48 שעות הקרובות הוא יעבור השקטה מהירה עם כמה וולטמודים ואנדרקלוקינג בגלל החום הכבד אני רוצה לדעת טמפ' (גבולות )לA64 ול NF4U שניהם כרגע אצלי ברמה של 46-47 מעלות (מוזר אבל הטמפ' של שניהם לרוב זהה)

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  23. אני מתכוון לבצע אובר קלוק.(לפי המדריך של האתר זה בסדר?) על קירור סטוק...מה המהירות המקסימלית בלי להעלות מתחים?ואיך מעלים מתחים לכרטיס מסך? והאם אחריי פירמוט ה oc ישמר?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  24. Started by ABL,

יש לי AMD 2500+ עם NF7-M וזכרונות מסוג PC2700 (333MHZ( הצלחתי להגיע לOC של 11X193 ובמאמץ הוא בקושי מגיע ל50 מעלות. אני רוצה להגיע למהירות של 3200. השאלה עם זכרונות כמו שלי איך אפשר להמשיך. ומה שינוי של המחלק אומר? מה עושה להוריד אותו ומה עושה להגדיל אותו וכיצד זה משפיע על יתר הרכיבים?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  25. Started by dudu26,

יש לי E6400 עם פריזר 7. שמתי את הפריזר על אוטומט דרך הביוס ומסתבר שהוא הופחת ל-33% (מאוווד שקט). כעת הטמפ' הן 44-47. אם אני מפעיל את הפריזר ידנית על MAX, אני מקבל 30 וקצת. השאלה פשוטה: מהי הקונפיגורציה הטובה ביותר לעבודה יומיומית? השקט מאוד חשוב לי והפריזר די רועש כשהוא על MAX. האם יש סיבה לשמור על המעבד קפוא? האם יש סיבה לא להישאר על 47 מעלות? זה פוגע במעבד? ואם יש צדיק בסדום שיואיל למצוא לי את טווח הטמפרטורות המדוייק למעבד (לא מה שכתוב ב-FAQ, לא מצאתי כלום ב-INTEL) - מאוד אודה לו. תודה!

• 1 תגובה
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.