עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני לא ממש מנוסה בOC. הפעלתי את הCIA2 ושמתי אותו על FULL THRUST. אבל בCPUZ זה עדיין מראה FSB 201MHZ למרות שהCORE SPEED מגיע גם עד 2.15GHZ. קראתי שגם בלי להחליף קירור למעבד הזה אפשר להגיע איתו בקלות ל3GHZ. מה הן ההגדרות שצריך לשנות ולאילו ערכים בBIOS כדי להשיג את התדרים 2.4GHZ ו3GHZ? המפרט הוא: E2160 Gigabyte 965P-S3 rev3.3 Starex 2X1024MB DDR2 667MHZ CL5 מה זה SYSTEM MULTIPLIER? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  2. Started by danielhasan,

אני כבר כמעט שבוע מתעניין בקירור ובכל האמצעים להורדת הטמפ' של המחשב. המפרט (נקנה לפני 3.5+ שנים) : מעבד : AMD Athlon 64 Processor +3200 לוח אם : nForce 4X ATX Socket 939 זיכרונות : 2GB DDR II 400Mhz כרטיס מסך : Nvidia 6600 256MB DDR2 דיסק קשיח : WD 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II החומרים בהם השתמשתי : מגבונים , כימגת מנקה חלונות , חולצה ישנה ומברג פיליפס. לפני הניקויי הטמפ' של המחשב שלי היו : 50 מעלות במצב של מנוחה ו 54 מעלות במצב של מאמץ. אחרי הניקויי הטמפ של המחשב הם : 35 מעלות במצב מנוחה ו- 39-40 מעלות במצב של מאמץ. תמונות : תמונה מהתוכנה CoreTemp : http://img247.imageshack.us/img247/6194/35cje5.png המחשב: http://img361.imageshack.us/img361/3458/08062008254xj4.jpg http://…

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  3. אבל שהכל יהיה יציב כמובן

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  4. Started by badboy2k,

אהלן כולם, יש לי מקרר שאני רוצה להשתמש בחלקים שלו לקרר את המחשב שלי, פשוט לקחת את המיכל גז, רדיאטור ומדחס ולהכניס עם צינור אוויר למארז. השאלה היא האם הדבר לא יצור לחות בתוך המארז שתסכן רכיבים?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  5. Started by THE FOX,

פשוט מדהים! 631 Cedarmill @ 5674.66 MHz http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=132323 קירור אוויר מעולה, בתוספת רעש מחרידה אבל התוצאות מעולות

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by credo,

AMD Athlon 64 3500+ Clawhammer GIGABYTE "GA-K8NF-9" NVIDIA nForce4 A-DATA 512MBx2 SDRAM-DDR PC3200 400MHZ ATI Radeon X800XL,256MB GDDR3,256-Bit,DVI,PCI-E Western Digital 120GB S-ATA 8MB L1730B זה במפרט.. עכשיו רק התקנתי וינדוס,התקנתי כמה דרייברים וזה.. הורדתי EVERST ורציתי ליבדוק טמפרטורות ואני רואה שיש לי 71 מעלות על CPU! ואחרי כמה שניות המחשב ניתקע.. כשאני לא מדליק זה לא ניקתע..וזה ככה בכל תוןכנה SPPEDFAN גם.. בביוס אני רואה רק 34.. זה יכול להיות בעיה בוינדוס ???

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  7. המוכר בחנות הודיע לי שמאוורר zalman CNPS9500 לא מתאים ללוח-אם Intel D975XBXLKR. האם זה נכון? קישור: http://www.zalman.co.kr/product/cooler/9500_LED_775_eng.html

8. Started by lowdez,

שלום חברים, יש ברשותי Q6600 עם Tuniq, לוח של Gigabyte X48-DS5, זיכרונות 4GB Corsair XMS2 4-4-4-12 800mhz, ספק TT ThoughPower 500w ושאר מרעין בישין שלא מביישים שום בן אדם עם אהבה לאוברקלוק. הבעיה מתחילה מתי שאני מנסה לעשות אוברקלוק למעבד (ובואו נודה, זאת הסיבה שמלהתחילה קנינו את המעבד הזה), למרות שהמערכת יציבה טילים בקונפיגורציות של 8x400 או 9x333, ולא יצא לי שום קריסה או משהו בסגנון ... זה לא משנה שאני לא מצליח לגרום למתח לעלות מעל ל1.2750 (זה הdefault). אני מנחש שאני מפספס משהו ברמת הלוח אם, הוא מלא בפיצ'רים עד אין סוף, ואני בטוח שיש הגנה כזאת או אחרת ששכחתי לבטל. תעזרו לבן אדם מסכן כמוני להגיע ל4 ג'יגה :-[

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  9. שלום אני מנסה לעלות את התוצאה ב 3DMARK עכשיו הצלחתי להגיע ל12270 בתדרים 800 לGPU ו 1100 לזיכרונות עכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות לדוגמה את ה GPU ל 820 אז אני מקבל תוצאה נמוכה יותר 12200 הבדיקה עוברת ללא בעיות והמחשב לא נתקע וחום של ה GPU לא עולה על 75 מעלות למה זה קורה ? יש משהו שאני לא עושה כמו שצריך?

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  10. המפרט שלי בחתימה .. אני רוצה לקנות קירור לכרטיס מסך..... יש עליו צלעות קירור ואני רוצה עוד קירור.. ולמעבד אני רוצה גם לעשות OC משו עצבני ולהוסיף עוד 2 מאווריררים למארז.. יש לי עוד אח מקדימה ואחת מאחורה להוסיף אחד 80 אחד 120 רק לא יודע איזה דגם חברה או שזה לא משנה ואם כדיי לקנות פוטנציומטר לקבוע מהירות למאווריויום..... 200+ למעבד 150+ לכ מסך 80 + למאוורריםץ.... לא צבעונים..

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by parAzoid,

יש לי לוח אם של גיגהביט בדגם: GA-K8NF-9 ואני לא מוצא איפה לשנות יחסי זיכרון בבקשה עזרה.

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  12. Started by offirs,

קראתי עשרות שירשורים בפורום על קירור למעבד,ועל ההמלצות לקירור. יש לי מפרט שמורכב ממעבד Q6600 לוח אם P35 מארז לקסה ספק קורסייר 450 זיכרון 4 ג'יגה למארז יש 4 מאווררים ולא מתוכנן OC השאלה אם דרוש קירור למעבד,או שניתן להסתפק במאווררים הקיימים? אם בכל זאת כדאי, חשבתי על AC PRO 7 או ביג טייפון. תודה.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  13. Started by elerock,

בניתי לא מזמן מערכת מחשב מבוססת על P2 ערכתי כמה בדיקות והמעבד (SLOT) עובד על 25-29 בעלות. המעלות נמוכות כי יושבים עליו 2 מאווררי 6CM על הגוף קירור חחח... בקיצור ברצוני לבצע OC אבל לא דרך הביוס כי המחשב גם ככה לא הכי מהיר אז אין כוח לעשות ריסט כול חמש דקות. האם יש למישהו תוכנות שיעבוד בwindows 98? תודה למגיבים:]

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  14. Started by l0l9l8,

שלום, יש לי Q6600 ואני רוצה לעשות לו OC. (יש לי מישהו שמבין שעושה את זה כאין לי מושג....) שאלתי היא האם עם הזמן המעבד נהרס בגלל זה? הוא אומר שנעלה ל3.2 והוא אמר גם שעם אני אקנה זכרונות שמתאימים לOC אז הם לא יהרסו.. כי הוא טוען שזכרונות שפחות מתאימים נהרסים עם הזמן.... עכשיו אני מישהו שפחות משחק ויותר תוכנות אינטרנט מדי פעם משחקים וסרטים... האם הOC יורגש? והאם הוא צודק? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  15. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני לא מבין יש לי רק לשנות את המתחים ואת הפרונט סייד באס לאן נעלם המכפלה?

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by x-pac,

העלתי את המעבד שלי מ133 FSB מכפלה 18 ל144 מכפלה 18 ויצא לי 2592 מגה הרץ עכשיו השאלה היא אם כדי לי להעלות עוד FSB אחד ויהיה לי 2610 אני יודע שזה לא משנה אבל מה יותר יפה יציב?

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  17. Started by F-You,

מה עדיף יותר Scythe NINJA PLUS או Thermaltake BigTyphoon תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  18. Started by Do As Infinity,

עריכה: לא משנה עכשיו גיליתי שזה מתחמם בצורה דרסטית רק באובליביון ובשאר משחקים (CSS, DODS) אין לי ארטיפקטים / טמפ' גבוהה.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by taimor,

שלום, יש לי AMD 3500+ ולוח ga k8n ultra-9 עכשיו אחרי התלבטיות רבות עשיתי OC עלתי כולה ב10 מ 200 ל 210 ועכשיו שמרתי את הגדרות ואז הביוס עשה ריסט ומאז יש לי מסך שחור =\ אין תגובה כעיקרון אין לי ממש מושג מה הבעיה =\ אם מישהו שמע על בעיה כזאת או דומה? ואם מישהו יודע את הפיתרון??

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  20. כרטיס חלש ב-OC... יצא לי לשמוע את המשפט הזה לא מעט פעמים ולא בדיוק ברור לי למה הכוונה. האם לא אוכל לבצע OC לכרטיס חלש בגלל שהוא יתחמם מהר מאוד ויישרף או בגלל בעיות זיכרון/מהירות ליבה וכו' שמהוות מגבלה אחרת מלבד הטמפ'? אם תיאורטית הטמפ' נשארת נמוכה ואני מבצע OC חזק האם יתבצע כשל בכרטיס מאיזושהי סיבה אחרת? תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  21. Started by Chura,

שלום עד היום לא נגעתי בOC ואני אשמח קצת לדעת איך מי למה וכמה לפני שאני רוכש, שאני אדע יותר טוב. נגיד ואני אוכש מעבד E6600 אז איזה זיכרונות אני צריך בשביל OC טוב ? מגה הרץ גבוה ותיזמון גבוה או מגה הרץ נמוך ותיזמון נמוך ? 667 : 3-3-3-12 \ 800 4-4-4-12 ? מה זה קשור מכפלה וכדומה ? אשמח לעזרה :-)

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  22. שלום לכולם... משום מה היה לי דחף למשיך לעשות אוברקלוק למעבד שלי שכבר שנתיים פעל על 400X8=3200mhz אז חשבתי למשוך אותו עוד צעד קדימה ל 425X8=3400mhz.... קבלו כמה תמונות להמחשה ורציתי לדעת אם אפשר להריץ בטמפ כאלה את המערכת 24/7....? אם הטמפ בסדר אולי אני ימשיך קצת עוד... המפרט שלי בצד והינה תמונות כולל תמונות ביוס...מה אתם אומרים? תמונות ביוס: ואלה תמונות ממצב מנוחה ומצב עומס: אז הטמפ העומס הכי גבוהה הייתה 62 לכמה רגעים ואז שוב חזר ל 57-58C..... עכשיו אני פתוח להצעות מה אפשר לשפר וכו..סך הכל הטמפ בסדר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by TheShadow,

בNVSYS אני לא יכול לעשות OC לשום דבר.. הכוונה כל אופציה שיש בתוכנה חסומה לי... ובריבה טיונר אני לא מצליח לעשות OC לכרטיס מסך גם שם כמו בריבה אני לא יכול להזיז את הבקרה הזאותי... יש לי לוח EP 8KDA3J ומעבד AMD 64BIT 3000+ וכרטיס מסך ג'יפורס 5200 לא זוכר של איזה חברה..

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  24. Started by wollmann,

קניתי לפני שנה וקצת את המעבד שלי AMD AthlonXP 2800 - יכול להיות שהמכפלה שלי הגיעה פתוחה?

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  25. שלום לכולם. בשעה טובה קניתי את hardcano 9 של Tt. לקח לי שעות להתקיו אותו ואת הALX800 החדש שלי, אבל סיימתי! שאלה אחת לי, יש חיישן כזה קטן וממש דק ששייך לפאן באס מה לעשות איתו? בזיגזג המליצו לי סתם לשים אותו במארז שיתן לי את הטמפ' של המארז. אבל זה לא ממש נראה לי שבשביל זה הוא קיים.

דיונים חדשים בפורומים