עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. תודה ויום נעים 8)

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  2. Started by coolmeen,

אני צריך זיכרונות זולים , שיעבדו ב 240 באס, בתיזמונים נמוכים תודה, הכוונה ל oc-amd או שיותר , יותר חשוב לי התיזמונים עריכה:: הבעיה נפתרה למחוק!!!

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  3. הזיכרונות OCZ (1024Mb * 2) 800Mhz CL5-5-5-12 gold edition הם טובים ל OC??

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  4. Started by Cranchh,

טוב, אני החלטתי שהמערכת שלי צריכה ליהיות קרה יותר(למטרות אוברקלוקינג גבוהה יותר...) ומה שיש לי עכשיו: מעבד: מאוורר מקורי של אינטל (מעדיף שלא להחליף) ומשחה טרמית מה שהיה כ.מסך: קירור של אסוס- שאני מעדיף להחליף מארז: 2 מאווררים של צ'יפטק עכשיו במחיר תקציבי של עד 200 שקל מה אני יכול לקנות? הכי חשוב זה - משחה טרמית וקירור כ.מסך תודה.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  5. שמעתי שאפשר לשים משחה טרמית או משהו כזה... במידה וכן, מאיפה אני משיג אותה ואיך אני שם אותה... ? תודה..

6. Started by Lethal_Acid,

יש לי שאלה: יש לי מארז MIDI רגיל מאורר אחד מכניס אוויר לפני הH.D. מאורר מאחור בגובה מעבד מוציא אוויר הטמפ' סבבה ב O.C ל 2.7 רק 38+- מעלות. לפני כמה ימים פתחתי את המארז כאשר הוא עבד וכשהכנסתי את היד גילתי שכל החלק העליון (ספק--> CDROM) מאוד חם. האם עדיף להשאיר את המארז פתוח כל הזמן או שזה פוגם בזרימת האוויר? הפנאל הקדמי של המארז סגור בלי שום חורים למאורר הקדמי. מאיפה לוקח המאורר את האוויר שלו (האם זה האוויר החם שנמצא כבר בסרקולציה) לא עדיף במקרה הזה כדי לקבל קירור אופטימיל להשאיר את המארז פתוח? המארז דומה לזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-853885863.htm רק פחות מכוער ;D שאלה נוספת כמה לדעתכם מאוררים יכול להחזיק ספק 300 WAT (לפי המפרט שלי + שני מאוררים 80מ"מ)

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  7. Started by taimor,

שלום, יש לי AMD 3500+ ולוח ga k8n ultra-9 עכשיו אחרי התלבטיות רבות עשיתי OC עלתי כולה ב10 מ 200 ל 210 ועכשיו שמרתי את הגדרות ואז הביוס עשה ריסט ומאז יש לי מסך שחור =\ אין תגובה כעיקרון אין לי ממש מושג מה הבעיה =\ אם מישהו שמע על בעיה כזאת או דומה? ואם מישהו יודע את הפיתרון??

• 5 תגובות
    • 490 צפיות
  8. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. לאחר שבתחילת הקיץ הורדתי את הOC (פרטים ניתן לראות במפרט בצד ימין).. חזרתי השבוע שוב לתהליך הOC. בנתיים הגעתי ל: 365*9=3285mhz זיכרונות 547.5MHZ בתיזמונים 5-5-5-12 מתחים: CPU vCore 1.600V FSB Termination 1.550V NB Vcore 1.450V Memory 2.250V טמפ' במאמץ בסביבות ה65. ------ 1. מכאן לא הצלחתי להגיע ליציבות, אני מפחד גם להעלות עוד מתח כי 1.6 זה די הרבה. יש אולי דברים אחרים שאני יכול לעשות? 2. האם עדיף להריץ זיכרונות על 450MHZ בתזמונים 4-4-4 או ב547MHZ ב5-5-5? 3. המתחים בסדר? או גבוהים מדי? תודה מראש Install

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  9. Started by eranisra,

שלום לכולם, כשאני מנסה להריץ ריוהטיונר על ויסטה 64 אני מקבל את המסכים המצורפים. מישהו יודע איך לפתור את זה? כמובן כשאני עושה לו YES ועושה ריסטרט זה לא נפתר... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  10. Started by gshhar,

האם יהיה הבדל אם יש לי קורסייר 256M 400 MHZ לבין אם יהיה לי אותו הזיכרון אבל 512M בסטיק אחד?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  11. Started by wollmann,

קניתי לפני שנה וקצת את המעבד שלי AMD AthlonXP 2800 - יכול להיות שהמכפלה שלי הגיעה פתוחה?

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  12. אני קונה מאוווררים למארז ואני צריך המלצה על מאוורים טובים 120MM שיהיו שקטים יחסית (לא רועשים מידי) (בלי לדים ) אני לא הכי מבין בנושא הזה של פתרונות קרור תודה

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  13. Started by סער_שי,

מישהו ניסה? יש תוצאות? אצלי יש את הביוס השישי, ומשום מה הוא נתקל בגבול כשהוא מנסה לעלות מעל 420, למרות שמבחינת טמפ' הכל תקין. לפי התוצאות שאנשים אחרים השיגו, מעניין לדעת האם הביוס החדש פתר את הבעיה. מישהו?

14. Started by seladlev,

קניתי לפני כמה חודשים מחשב עם מעבד amd 6000 הציעו לי קירור למעבד galaciatech igloo 7221 ואני שלא מבין בזה לקחתי עכשיו הבעיה : מסתבר במאמץ של 75% המעבד מגיע ל 61 מעלות אז נכנסתי לאתר יצרן ושם רשום שהקירור מתאים מקסימום ל amd 5600 האם יש לי סיבה להיכנס בהם?

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  15. Started by tfo,

יש לי לוח EPOX 8KDA3J מעבד AMD ATHLON 3200+ ו RAM OCZ R2 PC3200 מתי שאני מנסה לעשות OVER CLOCK מה שקורה זה שהמחשב ניתקע, למי יש רעיון מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה? ועוד שאלה מאיפה אני יכול להוריד ת BIOS הכי חדש

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  16. Started by AKULA,

אפשר לדעת מה זה בדיק:http://www.thermaltake.com/products/subzero/subzero4g.htm יש מגש כזה,מה זה?

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  17. Started by segevgabay,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5201 האם זה מתאים למעבד 6300?

18. עולה בנועה 135..

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  19. Started by לוח שנה,

אם אני אוציא את המעבד שקבלתי מאינטל ואשים במקומו מאוורר איכותי נגיד של זלמן ואני לא עושה אוברקלוקינג, אני ארויח מזה משהו? המעבד יעבוד יותר טוב?(אני פשוט לא מבין בעניינים האלו וראיתי שיש סוגי מאווררים יקרים ואני מתעניין בשביל מה)

20. Started by klips,

יש כרטיסי מסך 9800GT X2 מחוברים בSLI יש בעיה שבשום תוכנה הקיימת הוא לא מראה לי טמפ הכרטיסים הם של I3NNOD השאלה שלי היא אם בכרטיסים האלה לא אמור להראות את הטמפ וגם יש לי את האפשרות לשנות את כרטיסי המסך לדגם אחר או לסוג אחר מה הייתם ממליצים לי בבקשה ????

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  21. יש לי: DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D A64 3000 939 E6 VENICE 2*512 OCZ PLATINUM REV2 TCCD CHIPS 480WATT THERMALTAKE X800GTO FIRE BLADE SAPHIRE אני יודע שלהרבה אנשים פה יש כבר מערכת מאוד מאוד דומה אז אם אתם יכולים תמליצו לי לשלבים שכדי לעשות מה קודם לעלות ואיזה מתחים וכו'. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by yosside,

לפי מה שהבנתי ניתן להשיג ביצועים טובים יותר בקירור במידה ומחליפים מאוורר הגעתי להחלטה שברצוני לעשות כן. אני חושב על המאוורר הזה המאוורר מגיע גם עם קונטרולר יעודי מה דעתם?? אפשר לקנות משהו יעיל יותר (שיתן לי תוספת משמעותית בביצועים) ???

• 5 תגובות
    • 490 צפיות
  23. שלום חברים המאוורר של המעבד (AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 ) התחיל להרעיש וגם ניקוי לא עוזר זהו המאוורר מקורי של AMD (נרכש בתצורת BOX) ואין לי בעייה עם הטמפרטורה של המעבד כך שחיפשתי מאוורר חליפי פשוט ולא הצלחתי למצוא מישהו שמוכר את המאוורר בלבד או לחילופין גוף קירור מקורי ל-AMD מה שהצלחתי למצוא זה: http://www.arcticcooling.com/cpu2.php?idx=93&data=1&disc= (נמכר בנעה ב-55 כולל משלוח) מה דעתכם? האם יש למישהו נסיון עם גוף הקירור הזה ? כמה הוא שקט? והעיקר, האם מסובך להרכיב אותו ? (יש לי חבר שלמרות שאיננו מאותגר טכנית, הצליח לקצר ולהרוס לוח אם בהרכבת קירור למעבד כך שהעניין קצת מדאיג אותי...)

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  24. Started by boludo,

שלום אני רוצה לקרר את המחשב, חם לו בזמן האחרון XP SP 2 Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Prescott-2M Asus P5AD2 Deluxe Socket 775 3072MBDDR2 SDRAM 4 hard disks 2 dvd rom NVIDIA GeForce 6600 256mb מחפש המלצות ל 1) מארז שקט עם 3 מאוררים 2) ספק חזק ושקט 3) קרור למעבד ושקט אשמח לקבל המלצה למקום בירושלים בו עושים את השידרוג וכמובן מסדרים את המארז והכבלים לזרימת אויר!!! כל הכבלים שלי הם צינורות ארוכים!!!! אבל כבלי המולוקס קצרים מדי לשיפצור!!! סכום השקעה בין 1000-800 ש"ח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  25. Started by TaMiRn2,

אני מחפש מאוררים שקטים למארז (הרכבה לא תהיה בעיה ), למעבד וכרטיס מסך את ההארד דיסק אני כניראה יתלה באוויר (כמו שראיתי שמישהו עשה בגלריית מודינג) תקציב דל 450 ש"ח (ואם אפשר פחות) המטרה היא לא קירור היא יותר שקט הקירור יכול להיות ממוצע בלבד... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.