אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני מאמץ רעיון של מישהו מהפורום ובסמל אובונטו שיהיה לי על המארז אני רוצה להרכיב מאורר גריל,עם לד כתום/אדום אני צריך בבקשה הצעה כי אני לא מבין בזה,המאורר הוא בתכלס רק ליופי כי המחשב לא מתחמם כ"כ הרבה. משהו זול ויפה,ואם אפשר אז להסביר איך להרכיב את זה (ז"א איך שמים את זה שיהיה יפה) היומן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227361.new#new עריכה: חח הבנתי בעצם משתמשים במאורר רגיל ושמים עליו גריל יש לי גריל 9X9 איזה מאורר יתאים לי? חח עזבו אני מחפש מאורר 80MM כתום/אדום (אני רוצה כתום אבל לא מוצא) זול ופשוט... איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2348_2349&products_id=15759 איך הוא מתחבר למחשב?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מה הנתון של STATIC PRESSURE נותן ?? כמה זה טוב יותר פחות?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות OC למעבד וכיביכול לצרוב את ה-OC על המעבד כך שאם אעביר אותו ללוח אם שלא תומך OC המעבד ירוץ בתדר של ה-OC שעשינו בלוח אם שהעברנו ממנו? סליחה על ההתנסחות בלבלתי לעצמי ת'מוח
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם.. מחפש קירור למעבד Q9450 בסביבות ה- 200 ש"ח.. (אם זה חשוב: לוח ASUS P5Q DELUXE בתוך מארז ANTEC P182) המחשב בשיא השימוש יהיה לעריכת אודיו כך ש- צריך שיהיה גם שקט וגם קריר (וגם תחת עומס).. אבל.. אני לא עושה OC ומה שיותר חשוב: עניין השליטה במהירות הסיבוב של המאוורר נתפס אצלי כחיסרון היות ולא הייתי רוצה להתחיל להתעסק עם זה בין אם זה כפתור בתוך או מחוץ למארז ובין אם זה דרך תוכנה כלשהיא.. הייתי רוצה שהוא יידע לבד מה צריך לעשות.. (נראה לי שאני מבקש משהו הגיוני שמזמן קיים אפילו בניידים!!) חברה... בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
P4 2.66 i845GE MB: Intel Brownsville 2 D845GEBV2 DIMM1: Elpida 512 MB PC3200 DDR SDRAM 400mhz DIMM2: Micron Tech. 512 MB PC2700 DDR SDRAM 333mhz R9800P 128mb. Cooler: ARCTIC ATI SIlencer 1 rev.2 ספק hec 400 לא פראייר בכלל מארז מאוורר פלוס טמפרטורות נמוכות 2944 3DMark 05 :\ אפשר לעשות פה משהו? מעבד אולי זכרון ואז לעשות ששניהם ירוצו על 400MHZ או לרדאון כי יש עליו קירור טוב
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
ערב טוב אני רוצה להוסיף מאוורר בצד המארז שלי ואני צריך את התמונות ששמים וקודחים לפיהם מאוורר למארז חיפשתי באתר פה אבל במדריך יש רק לחור משושה כזה ואני צריך עגול ל 80 מ"מ
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
-
היי, אני מתלבט בין NINJA REV B ל V1 , המעבד הינו Q6600. מה ההמלצה שלכם? Pros&Cons ? בתודה Fireman
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
תגידו לי אם זה בסדר שככה עומד אצלי ההארד דיסק כי זה ניראה לי קצת מוגזם..
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
מפרט בחתימה שמתי מחלק 5/6 כי עדיין אין לי קירור לזכרונות והמעבד לא מוכן לזוז מ 260 באס מכפלת ה HTT היא 3 וגם שאני מעלה מתח ל 1.5 ד"א זה לא שהטמפרטורות גבוהות הם עומדות על 32 מעלות לנסות לעלות עוד מתח או שזה פשוט קצה היכולת של המעבד? הסטפינג הוא CPAW 0520 ב xtremesystems ראיתי 2 תגובות על המעבד הזה אחד אומר שהוא לא עובר ת 2200 גם אם הוא מעלה מתח ואחד רשם שהוא עשה 2500 והוא מקווה עוד לעלות...
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם שעושים אוברקלוק לכרטיס מסך אין אחריות? אם נגיד אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך והוא נהרס יש אחריות?
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
גם יפה גם אופה. http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=1958
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי לוח של אסוס ואני לא מוצא כל אפשרות לOC עליו. איך אני עושה איתו OC? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ברצוני לעשות לו over clocking אך בביוס של המחשב אני לא יכול לשנות את המאפיינים שלו(המהירות FSB וכ"ו) המחשב הוא של חברת nec, אז אפשר לעשות overclocking או לא? והאם אפשר לעשות אותו דרך windows (דרך תוכנה כלשהי)?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
היי.. במחשב שלי ישנם 3 מאווררים, 2 מאווררי 80 מ"מ מאחורה שמוציאים אוויר, מאוורר 92 מ"מ (קצת רועש, מפורק מספק כח) מתחת לדיסק הקשיח שנושב עליו אוויר. ומאוורר של gigabyte על המעבד.. אבל אני מעוניין לקרר עוד את הכרטיס מסך שלי.. כיצד ניתן לעשות זאת? הנתונים לפי תוכנת אוורסט הם: מעבד + לוח אם = בין 38 ל-39 מעלות. דיסק קשיח = 35 מעלות. כרטיס מסך = 50 מעלות במנוחה (אבל הדרייבר של nvidia אומר 60 מעלות, מי צודק?) כיצד ניתן להרכיב עוד מאוורר שיקרר את הכרטיס מסך? כי הוא די חם.. אפילו אם הוא 60 - זה נורמלי? כמו כן איך ניתן לסדר את חוטי הספק בקבוצות של חוטים (כמו כבלים עגולים של כוננים)? הם כרגע קצת מבולגנים אבל דחפתי אותם בין הכוננים כדי שלא יפריעו.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ב-ATI TOOLS אני רואה את כרטיסיית ה OVERCLOCKING. אבל לא מבין בדיוק מה לעשות ואיך לגעת ואיפה לו וכו' וכו' אשמח אם מישהו ינחה אותי. נ.ב. כדי גם לגעת ולשנות דברים שמחוץ לכרטיסיית ה- OC שמה? כי ראיתי כל מיני אפשרויות OPTIMIZATION ואחרות :
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אז ככה. רציתי מאוד את Thermalright ULTRA 120 eXtreme. העניין הוא שאם אני קונה ומתקין אותו אני נאלץ להסיר את הקירור המקורי של הצ'יפסט שלי. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2531 אני ממש לא מעוניין בלהסיר אותו ולכן הוא לא בא בחשבון. נראה לי ש- AC pro7 יעשה את העבודה. האם למישהו יש המלצות לקירור אחר שלא יצריך הסרה של קירור הצ'יפ? נ.ב. יהיה OC.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם אוברקלוק לכרטיס מסך מקצרת את חייו? כרטיס: 9600 xt 256mb מהירות מקורית: vpu clock : 500 memory clock : 290 ואני עושה לו: vpu clock : 547.71 memory clock : 331.71 ואף פעם הטמפרטורה לא עברה את ה 65 מעלות במאמץ. האם פעולה זו מקצרת את חייו?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם ...... יש לי מערכת מחשב ממש חזקה ואני לא מצליח לעשות אוברקלוקינג נורמאלי ...... אז אם למישהו פה יש קצת זמן ומוכן לעזור ....... אשמח אם תצרו עימי קשר . msn : shaycohen75@hotmail.com icq : 81924056 תודה מראש ....... זה המפרט שלי 8) 1. מארז : .Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower 2. ספק כח : ENERMAX EG465P-VE 3. לוח אם : ASUS P4P800 Deluxe 4. מעבד : INTEL Pentium 4 - 2.8 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL 5. קירור מעבד : Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler 6. זיכרון : 1 גיגה 2 * 512MB Micron DDR PC3200/400 -Micron original 7. כרטיס מסך : ASUS V9480 TVD TI4800 vivo 8. הרד דיסק : 2 * WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA + WD 80GB-8MB JB -72…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש דרך לשלוט במאורר של הכרטיס הזה? המאוורר רועש יותר מהמאוורים של ה CPU והמארז ביחד. בATI Tray Tools כתוב שאין תמיכת חומרה - זה הגיוני שבמעבד חדש יחסית לא תהיה אפשרות כזו? הכרטיס חדש, ואין שם בעיה פיזית -הוא פשוט קטן ורועש... לנתק אותו לא נשמע לי בריא במיוחד.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני לא בקיא כל כך בענייני האוברקלוק והקירור ובקרוב אקנה מחשב חדש, כנראה 6600 עם לוח 965 של ג'יגהבייט. אני לא מתכוון לבצע אוברקלוק בשלב הראשוני ורציתי לדעת אם במצב כזה יש צורך בקירור למעבד ? במחשב הזה אני שם דגש על שקט ובגלל זה אני מתכוון לקחת את הP150 של אנטק - האם הוספת קירור פסיבי למעבד כמו sonic tower יוכל לעזור בהשקטה נוספת של המחשב (הכוונה היא לשיפור בשקט שאבחין בו ולא רק "על הנייר")? האם הוא יכנס למארז הזה (הבנתי שהוא די קטן) ? תודה מראש, ליאור.
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
רק עשיתי סידור קבלים וסידור מאווררים טוב לפי המדריך פה המפרט הוא: Pentium® 4 CPU 2.80GHz 512 RAM Geforce fx5200 128
-
- 8 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כרגע יש לי שני גלובפאן שנותנים 67CFM ו-34DBA (במהירות הגבוהה שלהם), ואני רוצה להחליף אותם במשהו יותר חזק. לפי מה שראיתי המאוורר החזק ביותר שאפשר להשיג בארץ (יחסית לכמות הרעש) הוא זה של ENERMAX שנותן 94CFM ורק 30DBA, אבל עולה 100 ש"ח. לעומתו יש את הגנרי בזיגזג שנותן 87CFM, אבל רעש ברמה של 38DBA ועולה 50 ש"ח. השאלה שלי היא - האם השיפור בקירור מצדיק בכלל קניית מאווררים חדשים, או שהשיפור יהיה מזערי כך שכדאי להישאר עם מה שיש לי עכשיו? שאלה נוספת היא הכדאיות של האנרמקס - האם הבדל של 8DBA מורגש מאוד, וכמה אני ארגיש את הרעש של המאווררים לעומת מה שיש לי עכשיו (34DBA)? וחוץ מזה, אם למישהו יש הצעות למאווררים אחרים שיספקו כמות אוויר נאה (לא רועשים מדי), אשמח לקבל אותן... תודה מראש לכ…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
ממ אז השאלה רשומה בכותרת.. מה עדיף ? ברשותי מארז 3D Aurora ככה ששניהם יתאימו לי טוב. תושבת 478 כמובן - ראה מפרט. בתודה, איתי
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-