עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by benx,

יש לי GeForce FX 5600 256DDR עכשיו קיבלתי תוצאות עלובות למדי בבנצ'מארק (300 ב 3DMark05 למרות שזה נראה לי נמוך באופן חשוד אפילו לכרטיס גרוע כזה...) המהירות האכשוויות שלי הן VGA Memory Clock 399.0 MHz VGA Core Clock 300.9 MHz זה כשעדיין לא נגעתי בו... עכשיו הורדתי את GeForceTweakUtility נכנסתי לתגית NV Clock והלאה, קראתי איפה שהוא בחיפוש שצריך לעלות בקפיצות של 5 עד שמתחילים להופיע ארטיפקטים... אז מה אני צריך לעלות ב5 ? את ה Core או ה Memory ?? אז קיצר, מה אני מעלה, ואז כשאני מעלה Clock אחד צריך להעלות גם את השני ? אם כן אז באיזה קפיצות ? עריכה : הצלחתי בסוף לעשות קלוקים עם Power Strip קיצר העלתי את זה לאט לאט עד שמהירות הזכרון היתה 425 והליבה היתה 340 התו…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  2. Started by nehmia,

או קי באתי לחבר שלי עשינו לו אובד קלוק לכ מסך והעלנו את התוצרה שלו בaqua mark3 מ 6711 ל8003 העלנו את הכור מ 250 ל288 והזכרונות מ280 ל 425 מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 516 צפיות
  3. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3408 מה המחיר ומה החלק ולא הבנתי איך זה קירור

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  4. שלום ברשותי קירור Thermalright Ultra-120 eXtreme , ואני מעוניין להוסיף מאוורר נוסף מהצד השני שלו, ואני לא מצליח למצוא קליפס ברזל שמוכרים בארץ בEBAY הכי זול שמצאתי כולל משלוח סביבות 50-60₪ האם יש מקום בארץ שניתן לרכוש במחיר נורמלי? (או בחו''ל, אבל יותר זול) תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ^Z^,

הקניה בוטלה בגלל קשיים מסוימים... אני אעדכן במידה והיא תתחדש.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by davidbr,

1. מישהו מתכנן איזשהי קניה מרוכזת? 2. מישהו מכיר אתר טוב שעלות משלוח בו היא זולה?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by americium,

לאחרונה החלטתי להחליף את המדבקה הטרמית שעל ההיטסינק במשחה טרמית כדי לייעל את המגע בינו לבין המעבד. התחלתי לחפש בארץ את Arctic Silver 5 מכיוון שהיא הגרסה האחרונה מבית Arctic Silver ולאחר שבזבזתי מספר לא מבוטל של שעות כדי לחפש חנות באינטרנט או חנות רגילה שמוכרת בארץ את המשחה שאני מעוניין בה כל מה שמצאתי היה מזרק 3.5גרם של Arctic Silver 3 במחיר מגוחך של 50-60 שקל (ללא משלוח). חשבתי לעצמי שלבטח ישנו מספר של אנשים אשר משתמשים במשחות טרמיות ונאלצים להסתפק ב-Arctic Silver 3 מכיוון שרק את זו יש בארץ. לצערי אני לא יודע מי היבואן של משחות אלו ולפי איך שזה נראה היבואנים אשר רוכשים את Arctic Silver 3 במחיר זול ככל הנראה מוכרים אותה במחיר די יקר ועושים רווח די נאה. לאחרונה התברר לי שא…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tavor21,

אני רציתי לקנות לדים חזקים אבל כשבאתי לחנות אמרו לי שזה עולה כ5 ש"ח חיפשתי באינטרנט ומצאתי חברה שמוכרת בזול יותר אך רק בכמויות אז מי שרוצה לדים שיכתוב פה את ההזמנה או שיפנה אלי באי סי קיו 166688046 מחירי הלדים : לדים חזקים בצבעים (אדום,ירוק,צהוב,.......) ו לדים דו צבעוניים עולים 0.3$ שזה בערך 1.35 ש"ח

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  9. לפני כמה חודשים קניתי מחשב שהורכב במארז COMPUCASE 6A21 ובאו איתו שני מאווררי 12 ס"מ אחד קידמי למטה ואחד אחורי... האמת שהתחיל להמאס לי מהם... קנף אחת במאוורר ההקידמי נשברה והוא בקושי מכניס אוויר למארז (גם לפני שהקנף שלו נשברה העוצמה שלו הייתה חלשה אולי מפני שהוא מחובר ללוח אם ולא לספק.. אבל אני לא רואה אפשרות לשנות את החיבור לספק) והמאורר האחורי מוציא אוויר אבל מאוד מרעיש. הייתי רוצה המצלצה מכם על שני מאווררים טובים.. ממולץ עד 100 שקל או 120 גג. ללא לדים ושטויות. (חשבתי על TT או AC) תודה.

• 16 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by DoR TnT,

אני מתלבט בין 2 מאווררים למארז: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1818 או זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1819 למארז NZXT APOLLO אני רוצה לשים אחד מקדימה ולהחליף את האחורים כי הוא מאד חלש. יש להם ביצועים טובים מאד, מה כדאי? עוד משהו: אם אני לוקח את שניהם בגירסאות הכי חזקות שלהם וקונה בקרת שליטה אני אוכל להוריד את המהירות בלי בעיה נכון? אם כן, תמליצו לי על מערכת בקרה שתכנס טוב למארז שלי עד 200 שקל רצוי מהחנות פנדה כי אני מב"ש (אפשר גם מנועה כי אני קונה מהם את המאווררים). שמתי עין על זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1881 הוא לא יפריע לדלת של המארז להסגר? תודה ענקיתת

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  11. לוח אם Gigabyte GA-K8VM800M איך אלו ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4298 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=8249

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by tzafrirs,

שלום, ברשותי מחשב ישן שהפכתי לשרת בעזרת FreeNAS. השרת מורכב משלושה כוננים של 2TB שעובדים ב- raid5. הפחד הגדול שלי הינו מהתחממות הכוננים, לכן הפתרון שחשבתי עליו הינו קניית 3 * cool drive. הנה פרטים על המוצר: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=103 http://www.madshrimps.be/articles/article/217/0 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=8341 (מצטער שלא השתמשתי באפשרות של קישור ישיר אל הכתובת, מסובך לי קצת עם האיפד לבצע זאת) יש לי שתי שאלות: 1) האם נתן יהיה להתקין את שלושת הכוננים אחד מעל השני בכוננים ה 5״ ללא פגיעה בביצועי הקירור? 2) האם לכל cool drive יש צורך בחיבור לספק הכוח של המחשב (בנוסף לחיבור הכונן הקשיח אל ספק הכוח ואל לוח האם)? אם כן, יש…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Lumber_Jack Jim,

איפה ניתן לקנות פלטות אלומיניום בעובי מילימטר או יותר במחיר הגיוני?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום, יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.4... של נורטווד. אתמול העלתי אותו ל 2.996 ג'יגה הרץ... אבל כשאר הפעלתי 3dmark03 ( לא משנה כל כך גירסא) המעבד כבה לי אחריי דקה... כי רציתי לראות הבדלים בתוצאות של המעבד. כן נאי יודע כמובן שצריך למצוא נקודה יציבה.. מתח נכון.. כל זה אני יודע. אבל אני רוצה להזחקי אוות בכ 2.9 ולסגור מארז.. עכישו נאי מתלבט לקנות ביט טייפון לקרר אותו ולהיום עם 2.9 או שזה לא כל כך קריטי , והאם הסקוט שיש לי 478 אני אקנה את הקירור הואיתאים לי בעתיד ללוחות החדשים? כי ראיתי תמיכה ב 775.. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  15. Started by RGL2006,

מישהו יודע איזה חנות מוכרת בלוק לכרטיס מסך אבל שמחזיקה במלאי עד 300 ש"ח

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by zivi99,

אני רוצה לקנות גוף קירור למעבד שלי, אני לא יודע איזה גוף קירור לקנות. תוכלו לעזור? אני מוכן להשקיע בין 200-0.(יש לי מקום במארז לגופי קירור גדולים) תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by huber,

כשהוצאתי את ה HEATSINK של המעבד לנקות אותו, נשבר לי איזשהו זיז קטן על הסוקט של המעבד שעליו נתפסה כל יחידת הקירור. ניסיתי להדביקה עם חומר מיוחד, אך כנראה המגע בינה לבין המעבד לא טובה מספיק כי החום קופץ לכמעט 80 מעלות (לפני כן הוא לא עבר את ה 40). לפי דעתי, אם אשים גריז טרמי זה יפתור את הבעיה אך כמה שאלות לפני כן: 1. במגע בן משטח ה HEATSINK לגוף המעבד יש חומר לבן קשה (המוליך הישן?), איך מורידים אותו? 2. אפא קונים גריז טרמי (עדיף את הארקטיק סילבר) באיזור נהריה עד חיפה? 3. למה לשים לב בעת מריחתו?

18. Started by greenday,

מישהו יכול לתת שם של אתר או חנות שאפשר לקנות שם דברים למודינג ( גרילים למאווררים , כבלים מעוגלים וכאלה )

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  19. שלום לכם תומכים נחמדים! (טוב,לאחרונה לא הייתם נחמדים אבל שיהיה..) כמו שבטח ראיתם בשבעים אלף ת'רדים שפתחתי אני מתכנן אוברקלוק רציני לכרטיס מסך ולכן אני מעוניין לקנות היטסינק לזכרונות של הכרטיס מסך. השאלה,או אולי שאלות, היא\הן: *אני קונה בלוק מים TDX של Danger Den ולכן אני צריך היסטינק שיוכל גם להתלבש טוב ולשמור על הזכרונות כמו שצריך וגם אחד שיתאים בגודל.. (המחיר הוא לא הבעיה,אז אל תקחו את זה בחשבון).. *האם זה מסוכן להתחיל אוברקלוק לכרטיס מסך למרות שאין לי עדיין היטסינק וקירור מתאים? (אבל בינתים אין ארטיפקטים או בעיות) תודה רבה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by broke_overclocker,

אני רוצה לקנות למחשב הדפוק שלי לוח אם: של DFI תמליצו מה הכי טובים למישחקים מעבד: של amd או intel מה הכי טוב? כרטיס מסך: לא משהו יקר אבל טוב או של ati או של nvidia לא לחרוג מסביבות ב-2500 שקל!!

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by liors,

I need to buy new M.B I need it to have LGA775 socket P4 3Ghz 64 bit 1M Also I need to have support DDR 1 And AGPx8 Also I need to know if this M.B have unlock cpu multiplier

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  22. Started by questionman,

שלום, יש לי arctic freezer pro 7 rev 2 שהפסיק לעבוד פתאום (אחרי 3 שנים). חיפשתי באינטרנט ומצאתי שניים: Freezer pro 7 rev 2 כמו שיש לי שעולה 101 ש"ח Arctic alpine 11 rev 2 שעולה 38 ש"ח האם ההבדלים ביניהם שווים את המחיר? האם ניתן לקנות רק את המאוורר? עוד שאלה: האם ניתן להשתמש במחשב בלי מאוורר למעבד רק לגלישה באינטרנט ויוטיוב?

23. Started by llivny,

הלך לי המאוורר של המעבד הוא פשוט לא פועל. אני רוצה לקנות איזה מע' קירור של זלמן ב200 ש"ח בערך אבל אבא שלי לא מבין במה מאוור של 200 ש"ח יתרום יותר ממאוורר של 120 ש"ח. השאלה היא לא במה הוא יותר טוב אלא במה הוא יתרום יותר למחשב?? אני מדבר באופן כללי לא על משהו ספציפי. intel core 2 quad q9550 asus p5kpl-cm המחשב משמש למשחקים כמו gta IV, crysis ועוד כאלה כבדים (אם זה חשוב אני משחק אותם בFHD). תודה.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by urizi,

אני רוצה לקנות איזה מאוורר לאתלון 1800 שלי. רציתי דעת אם יש באזור חיפה והקריות חנות שיש בה מאווררים(מארזים של חברות טובות) וכל שאר הדברים שדרושים למודינג ואוברקלוקינג? או שאני אצטרך לקנות באינטרנט אז באיזה אתר כדאי?? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by lavbatigol,

שלום לכולם מה קורה מהנשמע? לפני שתבינו תבעיה אני מודה לכם שאתם קוראים את בעייתי!! טוב יש לי מעבד פנטיום 3 866 והמאוור שלו נדפק כרגע המחשב פועל אם מאוורר חלופי אני צריך שתביאו לי שם של מאוורר הכי טוב ועדיף שקט למעבד פנטיום 3 אנא עיזרו לי!! דרך אגב אתמול כמעט נשרף לי המעבד! הוא הגיע לחום של80 מעלות!! אני צריך מאוור שיתין לי לפחות 40 מעלות....תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים