עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המטרה של התרד הזה היא ליצור לנו מרכז מידע לגבי אפשרות ההמהרה של מערכת מסוימת , כל אחד יכול לרשום את המפרט שלו בדגש על ה"שילוש הקדוש " וכמה הצליח להמהיר , אנא הוסיפו מתחים ,FSB , תזמונים זכרונות וציוני הבאנצמארקים . שימו לב ואני לא מתכוון לחזור או להזהיר עוד פעם !!!! משתמש שיהפוך את הדיון הזה לסיפור אישי כבד או יסטה מהנושא , הודעתו תימחק לאלתר ותשקל הרחקתו מהפורום ! אין בכוונתי לנהל גנון - תתנהגו באתר כמו בביתכם . *** ניתן ואף רצוי לתת לינקים להשוואות תוצאות של תוכנות הבדיקה ***

• 221 תגובות
    • 25.4k צפיות
  2. יש לי מעבד פנטיום 3 ישן שנישאר לי עדיין ואני חושב שהוא גם עובד... אז ככה איזה לוח כדי לי ליקנות כדי לעשות עליו oc?????

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  3. הרכישה תתבצע דרכי מחו"ל. אין מדמי משלוח. הקנייה לא תבוצע מיד, ולכן יש לכם זמן לחשוב טוב טוב מה אתם רוצים בדיוק. צרו קשר דרך האייסיקיו להזמנה. אפרט את המוצרים האפשריים: לד כחול 3 מ"מ (מצויין כדי לשים במקומות קטנים, ש 5מ"מ לא נכנס), 6 ש"ח ליחידה קוד 284-1386 מסך 7 segments, קטודה משותפת, 10 ש"ח ליחידה. קוד 588-639 מקלט אינפרא-אדום (לבניית שלט למחשב), 40שח ל-5 יחידות. קוד 321-9213 10 קליפסים ללדים 5מ"מ, 10 ש"ח ל-10 יחידות. קוד 589-569 לד שלשה צבעים. קתודה משותפת, רגל לאדום, רגל לירוק, צהוב מתקבל כאשר שני הצבעים דולקים. 2 ש"ח ליחידה. קוד 578-294 לד 10 מ"מ פשוט. 12ש"ח ל-5 יחידות. ירוק-590-187 אדום- 590-171 צהוב- 590-193 לד אדום 5מ"מ חזק מאוד (10…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  4. כמו שאתם רואים בתמונה, זה שרטוט של בייבאס. ממה שהבנתי מהשרטוט צריך לחבר את החוט האדום רק לרגל האמצעית בצד ימין של המתג... הבעיה היא שהרגל השמאלית העליונה גם אמורה לדעתי להיות מחוברת ל 5 וולט... מה דעתכם? האם המתג מחבר פשוט את הרגל האמצעית לרגל מעליה/מתחתיה בתלות במצב המתג או שיש עוד משהו שמתחבר? תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. יש לי לוח אם של ASUS מדגם A7V333, הבעיה היא שהוא מתחמם מאוד מהר . לכן קניתי עוד מאוורר(מהדגמים הפשוטים ) והייתי מעוניין לקבל המלצה איפה כדאי לי להתקין אותו בתוך המארז כדי לקבל אפקט מקסימלי של קירור. ולמרות שהשאלה הבאה תישמע לכן טיפשית אני חייב לשאול אותה - לאיפה בלוח אם אני אמור לחבר את החיבור של החשמל של המאוורר? ישנם כל מיני חיבורים של 3 פינים (שזה הגודל של החיבור) אך לאיזה אחד מהם בידיוק אני צריך לחבר אני לא יודע. אודה לכל מי שיוכל לענות לי תודה. ועכשיו אלך לי לעבודה......

• 6 תגובות
    • 519 צפיות
  6. אז ככה אני רוצ הלעשות oc לכמה רכיבים במחשב שלי לפחות שיחזיק מעמד עוד שנה ככה אחרי הoc עד שאני קונה מחשב חדש... הנה המפרט intel p3 1000 asus mother board cuv4x-c עד כמה אני יכול לעשות המהרה למעבד ללא סיכון וצורך בקניית מאווררים נוספים??? gigabyte radeon 9000pro2 128mb אותה שאלה... ואם אפשר גם תוכנה שאומרת את הטמפ של המעבד וכל זה... וגם תוכנה להמהרה בשביל הכרטיס מסך... ואם אפשר גם הסבר קצר איך א עושה את ההמהרה לעמבד - זה משהו בביוס אני יודע...

• 12 תגובות
    • 784 צפיות
  7. Started by alfalfa82,

אתר או חנות תודה

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  8. הי חיפשתי כמה תוכנות וכל תוכנה מראה לי Temp N\a הS.M.A.R.T עובד. אם איזה תוכנה אני רואה תודה.

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  9. אני מעונין לקנות את גוף הקירור SK-7 למעבד ואני יודע שצריך לצרף לו מאוורר. יש איזה מאוורר שאתם יכולים להמליץ לי עליו? שלא יהיה יקר מדי אבל שיעשה את העבודה בצורה טובה. רצוי גם תמונה... נ.ב = הקירור הוא למעבד AXP 2500. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  10. Started by gabbay,

בהתחלה הזמנתי את ה MUSHKIN PC3500 אבל אמרו לי שהקוסיאיר 3200LL יותר טוב אז החלפתי מה נכון? אם אפשר להביא גם השואות

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by iakovl,

1. כמה W הוא מספק לכל ערוץ (נחוץ כדי לדעת איזה מאוורר אפשר להשים) 2. מה הטווח של נגדים המשתנים ב-V (למשל בין 5ל12V) 3. האם כדאי לקנות אותו? 4. הערות וכו'... עריכה: אותם שאלות רק לגבי HARDCANO 8 של TT בבקשה לא לתת לי לינקים לאתרים אלה רק לענות על השאלות. תודה

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  12. Started by ccc,

אני בעליו של מאוורר GREEN POWER ג'נרי 3900 סל"ד כבר כמעט שנתיים והוא שירת אותי דיי טוב עד שהוא התחיל לעשות בעיות ועברתי לVANTEC המומלץ כל כך!! או קיי רכשתי את הוונטק אני מרכיב אותו עם המשחה שלו אני בטוח שהרכבתי טוב! ואני מגלה שהמאוורר הג'נרי שהיה לי מקרר במעטי יותר טוב מהוונטק הזה.. אני מקבל עם הוונטק 39 מעלות שהווינדוס עולה כאשר בג'נרי אני מקבל 35 מעלות באותו מצב חשבתי שהוא טוב.. כנראה שהוא לא שווה אגורה שחוקה מה יכולה להיות הסיבה?

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. לא ה DP-101 כי הוא יקר אני מדבר על הפחות יקרים

• 5 תגובות
    • 491 צפיות
  14. האם יש ביוס מומלץ ללוח הזה עבור אוברקלוקינג? מתי אני יודע שאני צריך להעלות את המתח של הצ'יפסט? תודה

• 88 תגובות
    • 6.1k צפיות
  15. המפרט שלי: לוח Epox 8rda3+ מעבד AXP T-Bred 1700+ זכרון Winbond 512MB 3200 כרטיס מסך GeForce 4 420MX 64MB ( :-[)

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by shloosh,

i OC my Athlon xp 2000 0.18@2300 1.83 GHZ but now3dmark 2001 and 2003 dont want to work any more!! what can i do?? when i OC to@2200 1.81 ghz windows didnt work well,and comp didnt start sometimes!!! what can i do about that?? it is with my new SK-7 and smart fan2... cpu temp is 45-6c.

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  17. כידוע לכם המערכת שלי באובר קלוק עצום. אני צריך הצעה של עד 200 ~ שקל גג . צריך שקירור יגיע מהאתר : www.pch.co.il מטעמי נוחות ומחיר. עריכה: באפשרותי לקחת או sk-7 ויש לי sf2 בבית או את הוונטק או את הטורנדו של ארו קול ירדתי מהוולקנו 11 כי א הייתי מרוצה מ9

• 13 תגובות
    • 676 צפיות
  18. קיבלתי את המחשב סוף סוף ! עכשיו, יש לי מאורר 120 של אנרמקס בקדמת המארז שלפי הנתונים דוחף 95 CFM ואותו אחד מאחורה ! (זה אמור לעבור את הביצועים של 2 של 80 שמכניסים ומוציאים ~), ד"א הם על המהירות המקס' לינק לנתונים שלו - http://www.enermax.com.tw/uc-8fab.htm על המעבד יש SK-7 ועליו SF 2 במהירות מקס' המשחה הטרמית שנמרחה היא ננו טרם בלו. ובכל זאת המעלות שלי ב-IDLE (עוד לא התקנתי וינדואס כי אין לי דיסק כרגע ) הם 36-37 ! לדעתי זה גבוה מידי למעבד הזה ועוד ללא O/C וללא שום שינוי מתח. מה יכול לגרום לזה ?! נ.ב יכול להיות שהביוס קצת מזייף באיזה כמה מעלות ואני סתם בלחץ ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מעביר את ה-DUTC למחשב השלישי (שלושה מחשבים בבית עם 1700+ 0.13 מיקרון ) תוצאות בהמשך..... ייקח קצת זמן כי אני גם מחליף את ה-HS של ה-NB בוולקנו 2 ממעבד ישן

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  20. אני רוצה לעדכן את הביוס אבל לא יודע לאיזו גרסא הכי כדאי... ד"א עם איזו גרסא בא הלוח ? ושאלה אחרונה - כעקרון כל מה שמרוים לעשות זה להעתיק את 2 הקבצים לדיקסט ואז לעשות ממנו בוט ומה אז צריך לכתוב ? (אני לא זוכר ולא מוצא כרגע את הדיסק של הלוח). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  21. כמו שאמרתי אני צריך קירור חדש המעבד שלי נמצא על טמפ' של 52 במנוחה גם כשמארז פתוח ו-60 במאמץ... זה עם הקירור המקורי אני צריך קירור יותר חזק למעבד עד 170ש"ח מה מומלץ לי? אני גם לא רוצה משהו מרעיש מדי חשבתי על Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler AeroCool Glacier CPU Cooler for AMD המפרט : AMD ATHLON 2000XP PALOMINO GIGABYTE GA-7VAX KINGSTON 256MB DDR333 מארז TSUNAMI AeroCool Glacier CPU Cooler for AMD

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  22. Started by CaRTeR,

אז ככה דבר ראשון הייתי רוצה לדעת איזה חברה מיצרת את המאוררים שרשום עליהם Tt דבר שני אני רוצה לקנות מאוור כזה ולשים אותו על המעבד שלי במקום המאוור הקטן שיש לי עכשיו אייך אני עושה את זה דבר שלישי אני רוצה להוסיף מאוררים שקופים במארז עם לדים של איזה חברה המאוררים האלה ואיפה ניתן להשיגם בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  23. שמעו: לפני הכל ככה יש לי על המעבד מאוור וולקינו7+ יש לי מארז של צונמי הכחול 350W בקשר לטמפרטורה: המחשב שלי נמצא על השולחן צנמוד לקיר בחדר דיי חם! שאני פותח מזגן בחדר אז הטמפרטורה יורדת ה3 4 מעלות! אני יכול לעשות OC למחשב הזה: AMD ATHELON XP 2000 לוח אם של ג'יגהבייט VAXP זיכרון של קורסאיר 256 400MHZ 3200 יש לי על המעבד וולקינו 7+ וכרטיס מסך: GF4 TI4200 AGPx8 של לידטק והנה הטמפרטורות לפי Hmonitor לאחר פעולה של המחשב במשך 5 שעועת: CPU1:58.5 C CPU2:48.5 C HDD: 42.5 C COOLING FANS- Power:4963rpm אפשר לעשות משהו? נ.ב. אני לא מבין בזה אבל אם אפשר לעשות משהו אים לי בעיה להזמין אנשים שאני מכיר שיעשו לי ??? ;D

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  24. Started by Hitman_47,

אני לא יודע מזה אבל אני חושב שזה משהו לקירור

• 8 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים