עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yair_gobani,

איזה מאוור טוב יש לסוקט 370 (סלרון) וכמה סיבובים לדקה הוא עושה ומה מחירו

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. לפני קצת פחות משנה הרכבתי את המערכת הבאה: מעבד: Q6600 G0 לוח אם:ABIT IP35 PRO קירור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM זיכרון:2 * OCZ DDR2 PC2-6400 CL 3 FlexXLC Edition כרטיס מסך: X1950Pro bar;! מארז:Antec Performance One P180 ספק: Corsair hx520 הצלחתי להאיץ את המערכת עד 3.3 ועבדתי איתה תקופה דיי ארוכה. לפני חודש נשרף לי הכרטיס מסך (X1950Pro) ככה סתם, ואני מתכוון שפתאום התחיל לעלות ממנו עשן(!) בזמן גלישה באינטרנט... בכל אופן, מאז התחילו בעיות משונות עם המערכת ואשמח לעזרה. 1. לא ניתן להדליק את המחשב בצורה רגילה, אם אני מנסה להדליק אותו הוא נתקע בזמן זיהוי המעבד ומציג שקיימת רק ליבה אחת. יש לכבות את הספק למספר שניות, להדליק אותו ורק אז המחשב עולה. 2. לא ניתן לשמור ערכים בביוס…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי מעבד ATHLON XP 1600+ AND VOLCANO 6CU+ HSF אני קבילתי עם המאוורר משחה כזאת אבל אני לא מוצא אותה אז התקנתי את המאוורר ללא משחה טרמית אני רוצה לקנות משחה טרמית משהו יכול להמליץ לי על משחה טובה ואיפה בדיוק מורחים אותה? והאם היא מגיעה עם הוראות מובנות??

• 19 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. Started by Culandur,

סוף סוף הגעתי להחלטה אני לוקח את הרדיאון 9100 של ספייר אני עכשיו צריך המלצה ל HSF לליבה סינקים לזכרונות ודבק טרמי תודה!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by barak_11,

הרגע נתקלתי בקירור חדש לכרטיסי במסך מבית זלמן. ה-VF900-CU סוף סוף קירור מבוסס HEATPIPE!! מחיר הכרטיס בפנדה-235 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13133&PHPSESSID=93e1dafb7742ec74b303c3428b918d65 נראה מצויין!!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. ASUS Super Memspeed Technology Surpass the Limit with Easy Overclocking Automatically לוח Asus P5KR מעבד Q6600 Arctic Cooling Freezer 7 Pro זיכרנות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBHK CL4-4-3-5 כרטיס מסך 512M G92 8800GT Twintech האם אפשר להשתמש באוטומטי ובכמה אחוזים רצוי בהתחשב בקירור למעבד , לא מחפש משהו גדול בסיסי ומבלי להסתבך יותר מידי .

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by davis5,

יש לי מארז של Thermaltake עם מאוור אחורי שמוצאי אוויר יש הכנה מקדימה למאוור נוסף השאלה אם כדאי לקנות מאוורר 120 של Thermaltake או חברה אחרת וכמה זה יעזור באמת להורדת טמפ?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכם אני קונה איי אם די 1700 במקום איי אם די 2500 בארטון כי אני רוצה לעשות בו oc ואני רוצה לקנות קירור מושלם כל מה שאני רוצה לדעת זה איזה גוף קירור לקנות Zalman Tt Tr איזה???? ותקציב לא ממש משנה אבל לא לעבור את ה200....

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. איך אלו ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11423

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by hagaii,

שלום למומחים. בעקבות שני לוחות שרופים כאלה, עם אוברקלוק של C2D 6420 למהירות של 3.2 גיגה במתח של 1.475 וולט (שאר המתחים נשארו בAUTO ואני מניח שהם הדיפולט לכל רכיב ורכיב) רציתי לדעת האם מישהו נתקל בבעיה דומה של לוח שרוף? הלוח הראשון עבד 10 ימים לפני שנשרף. הלוח השני לא הצליח לעבוד אפילו 10 דקות. מדוע לוח נשרף בגלל אוברקלוק? האם זה עניין "שגרתי" באוברקלוק או שמדובר ברכיב (כלשהו) מקולקל? לפי מחקר שעשיתי באינטרנט לא מדובר במתח גבוה מידי למעבד, מה גם ושאר הרכיבים קיבלו מתח דיפולטי. כמו כן לא מדובר במהירות חריגה עבור מעבד קונרו ונתקלתי בהרבה פרסומים של אוברקלוקרים שהגיעו גם ל3.6 גיגה בקרור אויר. שאר הרכיבים הם זכרון 800 מה"צ של PQI, מגדל קרור של טוניק למעבד, כרטיס מסך אסוס 8800G…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Real_Me,

בשעה טובה ומוצלחת קבלתי ה-AMD החדש והיה שווה את כל ההמתנה המעצבנת. לכל מי שחשש שיעשקוני אני שמח לבשר שלא זאת בלבד שקבלתי את כל מה שרציתי אלא שכבונוס בלתי צפוי ולא משולם הגיע מעבד 1700 במקום 1600 ו-H+ במקום H ל-GA VTX אני בשלבים של בדיקות ומבחנים והשאלה שכרגע הכי דחוף לי לשאול היא זו: ניכר שמץ של ריח חריכה מן המחשב. אמר לי הטכנאי בחנות שזה דבר טבעי בכל מערכת חדשה שיחלוף תוך ימים מספר. האמנם? הטמפרטורה בביוס, ללא מאמץ, עולה עם פתיחת המחשב מ-38 מעלות ל-46 אחר כמה דקות ואני במישור החוף החם. עם MBM עוד לא ממש הבנתי איך לעבוד כי יש אופציות שונות שנותנות טמפרטורות שונות כך שלא ברור מה קורה במאמץ.אני קורא את ה-HELP ומקווה שיתבהר. ועוד שאלה קטנה : האם עבודה עם מחשב לא סגור מ…

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by kaki356,

אני רוצה לעשות OC רצחני לQ6600 ועכשיו יש לי התלבטות לגבי שני קירורים האם לקחת: Sunbeam Tuniq Tower 120mm+ Scythe 120mm MINEBEA- החלפה של המאוורר הרועש או Thermalright Ultra 120 Xtreme+ Scythe 120mm MINEBEA X2 במערך דחיפה והכנסה... זה שווה את ההפרש?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שמעו לפני איזה חודש התחלתי להתעניין נכנסתי לכל אתר ולכל פינה שיש על המודינג באינטרנט לפי מה שהבנתי כל העניין של המודינג הוא עניין של יצירה עצמית ואומנות ומה אני רואה אנשים חוסכים 500 שקל קונים הכל ומרכיבים מה הקטע פה? איפה האומנות מתבטאת? איפה היצירה האומנותית שלכם? כל העסק נהיה ממוסחר... זו דעתי אני אשמח לשמוע תגובות מאנשים שנמצאים בתחום הרבה זמן לפי דעתי מודינג זה ענייין של השקעה ויצירה לא קנייה והרכבה... אז מה אם עשיתם את המחשב שלכם יפה? תבטאו קצת את עצמכם קחו את זה כפרויקט... טוב אני סיימתי את הביטוי העצמי שלי אני בעסק הזה זמן מאוד קצר ולא לקח לי הרבה זמן להבין שזה עניין של יצירה עצמית אז למה כולם קונים הכל ומרכיבים? מקווה להרבה תגובות בנושא! תודה!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by moshe55501,

איפה אפשר לחפש מדחסים לקירור משהו זרוק (וכמות גדולה כדי שאני במקרה אמצא משהו עובד) (אני מאזור תלאביב יד אליהו) כי כרגע אין לי תקציב לקנות ואני ממש ממש רוצה לבנות קירור גז בבקשה תעזרו לי ורציתי לדעת כמה טמפ' אפשר להגיע עם קירור גז שלב אחד

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Bh,

שלום.. אני מנסה לעשות OC למעבד P4 1.7 . עכשיו המעבד פועל בתדר הרגיל שלו(1.7), אך כאשר אני מנסה לשנות מעל כפולות של 1.7 השינוי לא נשמר. אני שומר בביוס בעת היציאה, אך בכל זאת השינוי לא נשמר. יש לציין ששינויים אחרים נשמרים אך שינוי תדר המעבד אינו נשמר. מה יש לעשות? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nw,

יש לי מעבד פנטיום 3 450.. קראתי שהוא טוב להמהרה ועם קירור מתאים יכול להגיע אפילו ל 600 העניין הוא שהלוח שלי תומך רק בFSB100 ולא 133 האם אני עדיין יכול לעשות לו OC? אפשר לעשות OC רק דרך המכפלה? 100*6 או שאני צריך להמהיר גם את ה- BUS? לוח: ASUS P3B-F

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יתכן גם תקציב ל bt מי שלא יודע יש לי מעבדnortwood 2.666 יותר מידי חם!! 58 במאמץ בלי oc אז האם כדי לקנות מאוררים או לקנות קירור למעבד? אני מעדיף קירור אוניורסלי[לא יודע איך רושמים] כמו ה bt שתומך בהרבה סוקטים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by galgul,

התקנתי Omega drivers ,עכשיו כשאני נכנס לאפשרויות זה מראה לי משהו כזה: http://img160.imageshack.us/img160/8282/untitled3fh1.jpg עכשיו..מה ההמלצה שלכם לאוברקלוקינג..(יש לכרטיס מסך מאוורר של עצמו). אני יודע שזה כרטיס מסך חלש יחסית,אבל אל תסתלבטו..פשוט רק תגידו מה ההמלצה שלכם..לאיזה מספרים לשנות?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום רב! יש לי מעבד intel pentium 3.0 northwood. (עם קירור מקורי שבא עם המחשב) המעבד כשהוא במנוחה נמצא על 33 מעלות, וכשהוא במאמץ הוא יכל להגיע ל -45 מעלות. אני מעוניין לקנות את גוף הקירור הידוע ה- BIG TYPHOON. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1) מה הטמפרטורה המקסימלית שמעבד זה יכל לפעול בו מבלי שיפגע. 2) כמה מעלות בערך אתם מעריכים שהקירור הזה יוריד. 3) האם הוא מתאים לביצוע OC דיי רציני. 4) האם אתם ממליצים על קירור אחר עד סכום של 250-300 ש"ח. 5) כמה אמורות להיות המעלות של המעבד עם גוף קירור בסיסי במאמץ ובמנוחה. אשמח מאוד אם תענו לי על כל התשובות, ואעדיף אם תרשמו על איזה תשובה אתם עונים. תודה מראש בר!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן לכולם! היום בזמן שהייתי בחנות מחשבים בחדרה ראיתי מאוורר זלמן ושאלתי את המוכר אם הוא יביא לי את זה בחינם? התשובה הייתה כן! (להפתעתי) רק הבעיה שלמאוורר אין תושבת... האם יש אפשרות לחבר תושבה כזאת או שזה סופו של המאוורר? המאוורר:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2969&CatCode=414 התמונה:

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני מעוניין בשני מאווררים 120mm שקטים אם אפשר חרישים למחשב שלי מתוך ניסיון שלכם אשמח לקבל המלצות לדגמים שנחשבים הכי שקטים ואמינים בתודה איציק

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by shaharezra,

כמו שחלק ממכם יודעים ומי שלא יודע מוזמן להסתכל בפורום יומני פרוייקטים בשבוע האחרון בניתי מערכת קירור גז למעשה זוהי EMP- K2 בבניה עצמית שלי אין לי הרבה זמן אז היום השתעשעתי קצת וזו התוצאה (הזמנית בהחלט) שיפור נוסף בקרוב. בינתיים תבלו http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=144035

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by mekaya,

יש לי את המארז הזה http://www.jsp-tech.com/index.asp?ind=b2&type1=5&id=16 האם יש דרך כלשהיא לשלוט על המאוורר הענק שבצד ? כלומר, להעלות לו את המהירות. יש גם מאוורר אחד מאחורה, לא בטוח אם יש מקדימה... תודה רבה

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. אהלן, כמו שאתם יודעים אי אפשר לעשות OC ל-R9500P בכלל עם הביוס המקורי שלו. בישביל לפתור את זה הסתכלתי קצת בחדשות ישנות, ויש כמה מדריכים שם. באחד מהם פורסם הביוס הפרוץ של ה-9500P. אז הורדתי אותו (9500WARP.BIN) והיה שם גם קובץ ATIFLASH לא יודע משהו כזה.. אקיצר הורדתי גם את זה. עכשיו הבעיה שלי שאני לא יודע מה לעשות אם זה.. ועוד משהו חשוב - אין מצב שאני משתמש ב-Floppy - הוא מקולקל. יש לי DISK-ON-KEY ואני גם יכול לצרוב דיסק.. אז בבקשה תגידו לי איך אני מחליף את הביוס שלו עם הביוס החדש? תודה לעוזרים :-*

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Cha0stAlker,

נושא הדיון שונה. רדו לעדכון החדש.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.