עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gilad121,

טמפ הלוח אם והמעבד ניראות לי ממש גבוהות . מה אתם אומרים ? המיפרט רשום בצד . התצלום במנוחה, שום דבר לא פועל ברקע. גם שאני מעלה את הקירור של המעבד ל 1500 rpm זה נישאר אותו דבר. כרגע,כמו בתצלום הוא על אוטומטי- לפי הטמפ. [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by matvey99,

G965P DS3 הלוח הוא... אני מחפש קירור כמה שיותר קטן.. ( כמה שיותר נמוך וכמה שיותר צר) כי הטוניק שלי לא מאפשר לקירור גדול להיכנס... אא כן , ושהקירור יהיה טוב תודה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום רב, כבר הרבה זמן אני חושב איך לשאול את השאלה זהו. יש לי את המפרט הנ"ל <----- והאוברקלוק והכל עובד אך יש רק בעיה קטנה אבל ממש מציקה ברגע שאני מבצע RESTART לא ממשנה ממה ( ידני או אחרי התקנה של משהו) המחשב לרוב (1\100 שכן) לא עולה פשוט נשאר במסך שחור מדבר קצת אם עצמו ולא יודע מה הוא בדיוק עושה אבל אחרי זה יש כזו פרוצדורה של כיבוי לחקות 10 דקות ורק אז הוא שוב עולה רגיל בלי אוברקלוק האוברקלוק מתאפס ""||||| כל פעם אני צריך לעשות את זה אם אני עושה RESTART אם אני פשוט מכבה רגיל ואז מדליק כמובן אחרי 2-3 דקות זה עובד חלק. מה אפשר לעשות? למה זה קשור? האם יש לזה פתרון? !"תודה רבה! מראש לעוזרים !"

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by hag911,

אני צריך קירור מים בשווי 200$... תודה... חשבתי ללכת על Swiftech Apex Ultra H20-220 With Apogee G

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. זה המפרט שלי : Intel Pentium D 3.0Ghz 4MB + Arctic Cooling Freezer 7. MSI 945GCM5 V2 - 1333 FSB. Kingston 2GB (1GB X 2) DDR2 667Mhz CL 5-5-5-15. MSI RX1550 512MB PCI-e. WD 160GB 8MB 7200RPM SATA2. Windows Vista Ultimate 32Bit. אלה הפרטים המדוייקים של הלוח שלי : http://www.msicomputer.com/product/...5-F_V2&class=mb וזאת התמונה של הביוס שלי : יש לי ידע גבולי+ בביוס ולא כ''כ מצאתי את ההגדרה : CPU HOST CONTROL. אשמח אם מישהו יעזור לי להתקדם ! תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הזכרןות הישנים 2 ג'יגה SUPER-TALENT 667mhz cl5... החדשים 2 ג'יגה corsair xms 2 880mhz cl4 לא יודע מה הולך פה הישנים עבדו על 305.Mhz הזכרונות החדשים שהם הרבה יותר מקצועיים ואיכותיים עובדים רק על 306mhz אני משתגע כבר. מתחנן לעזרה להלן תמונות מהCPU-Z של לשונית הזכרונות. מי שיכול לעזור לי שיסתכל ויגיד לי מה הולך שם, אני לא יודע איך לקרוא את זה. תודה!!!!!! [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. למערכת HIGH END חדשה ואם צריך להוסיף אז איזה מאווררים?(דגש על שקט)

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Satlan,

כמו שאתם רואים בתמונות כן.. מאיפה אני מתקדם לפה ? אחרי שאני מעלה מאיזהשהו ערך המחשב פשוט לא עולה ונכנס ל-SAFE MODE הגדרתי ככה DDR33.. ה-HT על 4X והמעבד על 10x250 ! העלתי בחצי וולט את הזכרון ואת הזרם ללוח אם. מה אני עושה עוד כדי להמשיך?בתודה מראש נ.ב יש לי קירורים אז אל דאגה[br]פורסם בתאריך: 17.02.2008 בשעה 22:01:37 ג'אמפ[attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מעבד פשוט 800 מגהרץ. רוצה להגיע ל1333, או 1066... לא יכול, בשניהם הוא לא יציב, ניסיתי להעלות מתח למעבד ל1.40 או ל1.35 ניסיתי להעלות מתח לזכרונות ל 2.090 כלום לא עוזר, המעבד מסרב לעבוד בכזה FSB.... מבקש עזרה, נואש!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Demagh,

אני מנסה לאוברקלק X1950XT, אוקע? עכשיו, הסטוקים שלו הם 621 \ 900 (1800 יענו), וכשאני מעלה את הליבה מעבר ל 648, אני מקבל ארטיפקטים... מעבר לזה הכל מתרסק הזכרונות דווקא יותר מגיבים, ויציבים ב 950 (1900), אבל אני עדיין רוצה עוד. למה הכרטיס כזה אוברקלוקר מסכן? זו מגבלה של הצ'יפ או משו? הטמפ' בסדר... עם הקירור ה HOME MADE שלי הוא על 73-75 מעלות עם אוברקלוק במאמץ... מה מפריע לו להגיע רחוק יותר?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by LORIANTA,

קניתי מערכת חדשה מTMS ובבדיקת עומס בS&M CORE TEMP מראה 64 מעלות זה תקין או שיש בעיה כי אני עוד רוצה לעשות אובר קלוק?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מערכת חדשה מTMS מפרט מחשב בצד קראתי את כל המדריכים אבל אני רוצה את עזרתם של חברי הפורום איך להתחיל עם איזה תוכנות איזה תמונות להעלות וכו? תשתדלו לכתוב הכל מסודר

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הכי טוב למחיר הזה?http://tms.co.il/product/4371 בשביל מעבד לעשות לו אוברקלוק. תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by hagaii,

שלום למומחים. בעקבות שני לוחות שרופים כאלה, עם אוברקלוק של C2D 6420 למהירות של 3.2 גיגה במתח של 1.475 וולט (שאר המתחים נשארו בAUTO ואני מניח שהם הדיפולט לכל רכיב ורכיב) רציתי לדעת האם מישהו נתקל בבעיה דומה של לוח שרוף? הלוח הראשון עבד 10 ימים לפני שנשרף. הלוח השני לא הצליח לעבוד אפילו 10 דקות. מדוע לוח נשרף בגלל אוברקלוק? האם זה עניין "שגרתי" באוברקלוק או שמדובר ברכיב (כלשהו) מקולקל? לפי מחקר שעשיתי באינטרנט לא מדובר במתח גבוה מידי למעבד, מה גם ושאר הרכיבים קיבלו מתח דיפולטי. כמו כן לא מדובר במהירות חריגה עבור מעבד קונרו ונתקלתי בהרבה פרסומים של אוברקלוקרים שהגיעו גם ל3.6 גיגה בקרור אויר. שאר הרכיבים הם זכרון 800 מה"צ של PQI, מגדל קרור של טוניק למעבד, כרטיס מסך אסוס 8800G…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. לאנשים ביננו שהרכיבו את גוף הקרור\ראו את המעבד האם גם לכם קיימת מדבקת אחריות של אינטל על המעבד ? אני חושש שהיא הסיבה לטמפ' הגבוהות של המעבד שלי העיניין הוא שלא ראיתי את המדבקה הזאת אצל כולם, ודוקא אצל מי שלא ראיתי, הטמפ' היו נמוכות בצורה משמעותית האם זוהי הסיבה?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. לאחר שקראתי את הסקירות של XBIT עליה מאד התלהבתי ממנה (ביצועים מצויינים,שקט, העובדה שהיא חיצונית והעיצוב) ואני שוקל ברצינות לקנות אותה במיוחד שבעתיד אני רוצה לקנות ולהמהיר את ה - INTEL Q6600 שידוע בפליטת החום הרבה שלו ואני חושב שגם הטוניק שלי לא יסתדר איתו ב - OC, במיוחד בקיץ. מצאתי אותה פה ב - 690 ש"ח שזה נמוך בהרבה ממחירה בשאר החנויות - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11481&catid=213 הנה הסקירות שלה: 1) http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/16watercooling_19.html 2) http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/thermaltake-coolers-roundup_11.html לפי הסקירות הבנתי שחלקים החלשים שלה הם הבלוק של המעבד והמשאבה/ות החלשה/ות שלה. יש המלצות ל…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי ברשותי מעבד 478 פרסקופ 3.2. כרגע הטמפרטורות הם 50 מעלות במנוחה 65 במאמץ איזה גוף קרור מומלץ ?? מחיר עד 250 ש"ח תודה

• 19 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by eli_t,

היי, כרגע יש לי מארז של SONATA 3, לגבי הקירור יש לי 3 מאווררים (ואחד נוסף של ה 4850 שמגיע בסטוק) אחד מהם של זלמן 7500 (למעבד) והשניים הנוספים הגיעו עם המארז (אחד ללוח אם ואחד קדמי בעיקר להארד דיסקים). הבעיה היא ששני המאווררים שהגיעו עם המארז על low אבל עדיין המחשב רועש מידי לטעמי, לפחות בלילה כשאני מנסה לישון... השאלה היא מה אפשר לעשות מפני שאני אני אמנם לא עושה אוברקלוק אבל אני כן מריץ משחקים כבדים מאוד. השאלה אם אפשר לוותר על מאוורר אחד או להחליף אותם, מה אני עושה אנשים ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם, 1. במארז ANTEC P182 הקולר של המעבד יעמוד בהצטלבות עם המאוורר העליון והמאוורר האחורי.. אם מאוורר המעבד דוחף אוויר לכיוון הלוח (המעבד) אז אין בעיה.. אבל.. אם מאוורר המעבד עומד אז לאיזה כיוון צריך שיפלוט אוויר כלפי מעלה או אחורה ???? 2. בחרתי את המארז הזה בגלל השקט אבל אנשים רושמים בפורום שהם מחליפים לו את המאווררים לשקטים יותר.. אני גם צריך לעשות זאת ?? אני לא עושה OC אבל מאוד חשוב לי השקט !! 3. עדיין מתלבט בקירור למעבד והרבה עונים לי דברים מנוגדים למשל בקשר לפריזר 7 פרו.. כן שקט.. לא שקט.. לא יעמוד בעומס .......... מרשימת גופי הקירור המומלצים בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=65412.0 מה שנראה לי הכי הגיוני זה ה- ט'רמלטק V1 אבל הוא נראה לי ממש…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. השאלה בכותרת,זהו המארז שלי: מקווה שאפשר לראות,מה שמותקן אצלי כתוב במפרט שלי פירוט טמפרטורות(במצב מנוחה ללא OC):

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Alroit,

שלום לכולם לכל המבינים - אנא ראו מפרט מחשב יש לי בעיה עם טמפ' לוח אם SYSTEM TEMP לפני כמה ימים הטמפ' עלתה ל - 74 מעלות IDLE למרות שהמעבד - על 38-40 IDLE כרטיס מסך על 34 IDLE לא זכור לי שהתקנתי משהו לאחרונה תוכנתית ובטח לא חומרתי. היש למישהו רעיון למה פתאום קופצת הטמפ מ-35-40 מעלות IDLE ל 74 IDLE? אשמח לתגובה מקצועית... תודה

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. ***כותרת*** ועוד משהו האים זה: http://tms.co.il/product/5716 3 מאוורים או מאוורר אחד?כאלו מוכרים את זה מאוורר אחד ב 74 שקל או 3 ב 74 שקל?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום,אני מתכנן לקנות את המעבד CORE 2 DUO E7200 אני לא מתכוון לעשות OC והוא גם לא ישמש למשחקים,אלא רק לפוטושופ,תכנות במטלב,אינטרנט וסרטים המטרה היחידה של המאוורר של המעבד זה שיהיה שקט האם יש גוף קירור/מאוורר שבמחיר נמוך יתן לי הבדל משמעותי לעומת הרעש של המאוורר שבא עם המעבד?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by psychuil,

השתעשתי במחשבה לעשות קצת OC למחשב החדש שלי (במפרט). בין השאר בעיקר כדי ללמוד מה איך ולמה. השאלה אם יש טעם בכלל לעשות OC שפוי? כי זה לא נראה שיתן לי הרבה.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.