אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
35 » -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם! יש לי בעיה פשוטה עבורכם: קניתי לא מזמן ASUS TI4200 64MB ואני רוצה לעשות לו OVERCLOCKING הבעיה היא שהתוכנה שקבלתי מהחברה, SMARTDOCTOR, לא עובדת על הכרטיס שלי יש תוכנה אחרת?? אני מתכוון גם שנותנת טמפרטורה, גם מזהירה במידה וצריך, וגם יודעת לקרר את המעבד. גם תוכנות חלקיות יתקבלו בברכה. חוצמזה, הייתי רוצה שתכניסו אותי קצת לעניינים. עד כמה אפשר להאיץ מעסד של כרטיס מסך בכלל ואת שלי בפרט? מה הטמפ' המקסימלית או המסוכנת למעבד? עד כמה ניתן להאיץ ללא שימוש בפתרונות קירור? ככל שתפרטו יותר כך ייטב, פשוט תציפו אותי במידע נתונים נוספים על המערכת: לוח asus p4s8x זכרון 2…
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.4 533... בלה בלה... לוח של אפוקס 4g4a+ וזכרון של Corsair PC3200... לפי משהו שראיתי בת'רד אחר בפורום הזכרון הנ"ל המצוי בארץ הוא לא ממש טוב אז אם למישהו יש מושג מה המהירות האמיתית שבה הוא יכול לעבוד.... שיספר לי בבקשה....
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך leadtek 8600gt extreme הכרטיס מרעיש מאוד לאחר התקנת הדרייבר שלו ירדה עוצמת הרעש אבל בכל פעם שמפעילים את המחשב הכרטיס מרעיש מאוד עד שה windows עולה ואז הרעש פוחת מישהו מכיר את התופעה יש אפשרות לשלוט על מהירות המאוורר של הכרטיס
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות דבק טרמי, בשביל להדביק היטסטינקים על הזיכרונות של הכרטיס מסך שלי 9600XT אני צריך מאוורר 120MM שנותן ביצועים טובים למארז (לא חייב שקט אבל לא רועש מדי... ויש עדיפות לעם לדים) אני צריך משחה טרמית למעבד (גם כזאת שמוליכה חשמל וגם כזאת שלא.. ומה ההבדלים בטמפרטורות בין שניהם?) וצריך חבילה של היטסטינקים שיתאימו לזיכרונות של הכרטיס מסך שלי מסוג 9600XT אני אודה אודה אודה לכל מי שיתן המלצות על המוצרים הכי טובים בכל אחד מהסוגים שאני צריך. וגם אם אפשר מחיר ממוצע של כל מוצר תודה
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
החלפתי למעבד E6300 ואני משחק איתו. הורדתי את המכפלה ל-6 והרמתי את ה-FSB ל-500. המחשב הגיע לחלונות וגם מריץ בנצ'ים בלי תוספות מתח. אבל ב-515 הוא עושה ציפצופים מהירים ב-POST ולא עולה. אני עוד צריך לבדוק אם זו אשמת הזיכרון אבל עניין אותי אם מישהו יודע מה ה-FSB WALL של הלוח הזה.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=81 או http://esconline.co.nz/shop/images/CM_centurion5_black.jpg לא להתייחס למחיר תודה!
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
חשבתי על מאוור רצחני לקירור, המוד הולך ככה. דבר ראשון אנשים, הרעש, למי שלא אכפת מהרעש זה המאוור בשבילו. מי שיודע, בכל פן (זה של השיער) יש מאוור שמעיף אויר בצורה מאיימת, פשוט מאוורר חזק מאוד!. בצורה שלו, המאוור הזה מאורך, ויש לי חיבור של 12V אם אני זוכר טוב. אז בניתי לי מן תושבת כזאתי למאוור, שתתאים לי לצלעות קירור (הסטוק של אינטל) ואת המאוור חיברתי עם ממיר מתח אל החשמל של הבית, של ה220V, שממיר את המתח בדיוק למאוור. בקיצר, יש לי עכשיו מעבד פנטיום 4 2.400 שעובד ברעש של מטוס סילון, אבל על טמפרטורה של 16מעלות במנוחה וכ25 במאמץ. בקרוב תמונה של המערכת הזאתי. * איפה שרשום CPU FAN, זה השתמשתי במאוורר של המעבד כדי לקרר את הגוף, עשיתי מוד של חריץ PCI מאחד המדריכים פה באתר,…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברגע שאני עושה לו אוברקלוק מה 600 ל 700 הוא תוקע לי את כל המחשב שאני מפעיל משחק אבל רק אחרי כמה דקות ושהבנתי שאולי זה הקירור אז שמתי על 80 אחוז ב NTUNE של NVIDIA ואני מעלה גם את הזיכרון מ 900 ל 1000 יכול להיות שזהמה שתוקע לי אותו כי לפעמים אני לא עושה לזיכרון תודה מקווה שתוכלו לעזור ולענות לי על זה בהקדם האפשרי. ???
-
- 16 תגובות
- 920 צפיות
-
-
השאלה בכותרת,אבל בכל זאת אני אסביר: התכוונתי לשאול מהו הכרטיס שהכי כדאי לקנות (לא כרטיס מסויים של יצרניות שונות) כדי לבצע לו אוברקלוק ושיפורי ביצועים כך שיגיע לשיפור ביצועים משמעותי? למשל:לקנות את הכרטיס הכי חדש שיש לא ישתלם מבחינה כספית ולכן הוא לא מועדף,או , לקנות כרטיס ישן מדי לא ישתלם כי גם עם אוברקלוק גדול הביצועים שלו לא יספקו במשחקים חדשים וכדומה.. עכשיו בעזרת הפרטים הללו תוכלו להגיד לי את הכרטיס המשתלם ביותר ושל איזה חברה הוא? (אין העדפה של ATi או NVIDIA) נ.ב:האם יכול כרטיס 9800XT מתוצרת ATi להיות משתלם מאוד במחיר של כ-1,650 ש"ח? Luv u ppl
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המפרט הבא ל-OC? Intel Pentium 4 1.8A 400MHZ FSB, 512KB L2 CACHE EPOX 4PEA+ PeMobo, S.ata, Round-Cables, Chipset Fan, Usb 2.0 Corsair 512MB PC3200 CAS2 + Heatsink, או Geil 512MB PC3500 CAS2 ULTRA + Heatsink ThermalRight AX478 + מאורר דלטה 80 או 60 - מה שמגיע איתו. כמו שאתם רואים לגבי הזכרונות לא החלטתי עדיין מי יותר טוב, ראיתי כמה ביקורות שמשווים בין דגמי ה-PC3200 של שתי החברות והם דיי זהים גם ב-OC וגם בביצועים בלי OC, אז אפילו בפחות מהמחיר של ה-PC3200 של קורסאיר אני יכול לקחת PC3500 של Geil ולקחת בעוד 100ש"ח עוד איזה 2 מאוררים למארז או קתודה, אז מה אתם אומרים? מה לקחת? המעבד אמרו לי שקיום זה המעבד הכי טוב שקיים ל-OC רצחני, ואפשר להגיע איתו אפילו לבאס של 150MHZ עם קירו…
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
תנו לי עזרה יש לי מאוורר על הצי'פ בלוח הוא עושה הרבה רעש ואני מפחד לנתק אותו כדי לא לעשות נזק
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מריץ בדיקה רגילה לגמרי עם התוכנה וב16% זהו המחשב לא מגיב אפילו העכבר לא זז.. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
עשיתי oc לכרטיס מסך 8600gt 256mb ועכשיו יש לי איזו בעיה בכמה משחקים שלפני זה לא הייתה ! אני משחק במשחק לדוגמא crysis warhead וכעבור כמה דקות של משחק (לפעמים זה קורה אחרי שתיים שלוש שניות) המחשב קופא (לא מגיב) ואחרי איזה 20 שניות מופיע מסך כחול עם כל מיני מיספרים ואותיות והמחשב עושה ריסט ... בסיום האוברקלוק שעשיתי (הגעתי ל 670 בקור ו 715 בממורי) הרצתי בדיקת ארטיפקטים בתוכנה atitool למשך 40 דקות והטמפרטורה המקסימלית הייתה 62 מעלות . ממה נובעת הבעיה ? הנה המפרט שלי : מעבד : intel core 2 Duo e-7300 2.66ghz 1066mhz לוח אם : gigabyte g31m-s2l זיכרון : kinkston 2gb ddr2 800mhz דיסק קשיח : WD 320gb sata2 16mb ספק : jsc 500w אשמח מאוד לעזרה מהירה......
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת, יש לי מעבד 4800+ Brisbane .. איזה קירור לדעתכם הכי טוב בשביל OC ? בתקציב של עד 200.. עד איזה מהירות שעון אצליח להגיע עם הקירור AC Freezer Pro 64 AM2 ? והאם הספק שיש לי יחזיק מערכת עם OC ? (המפרט בצד) בבקשה רק האנשים שיודעים בבקשה להגיב, אל תענו סתם, זה ממש חשוב. http://www.nzxt.com/products/pp500/ זה המידע על הספק ^
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
המפרט שלי: E6550 2GB kit ddr2 800MHz ocz GigaByte p35c-DS3R 8600GTS(MSI) enermarx Liberity 500W enermarx chakra 3052(מצוייד במאוורר 25) התחלתי לעשות אוברקלוק-אבל אני רואה שמה שגורם כל הזמן לקריסת המערכת זה הזיכרונות-וכמעט כל פעם להעלות להם את המתח גורם ליציבות. והשאלה שלי-אם אני אגזים בהעלאת המתח אליהם,או שלא יהיה להם קירור מספיק-המערכת תקרוס-או שהם ישרפו? בכל מקרה -המכפלה שלהם זה 2.4,ובנתיים עשיתי אוברקלוק ל-FSB ל-380(מכפלת מעבד 7)-והמכפלה הכי קרובה שיותר נמוכה היא 2 (כדי שיעבדו במכפלה 2 בתדר המצויין עליהם אני צריך לעשות אוברקלוק ל-400 FSB) ואני שואל-האם כדאי לי להוריד את המכפלה שלהם ל-2 ולעבוד בתדרים מאוד גבוהים ב-FSB?
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני צריך קירור למעבד אינטל (פנטיום כפול ליבה 2.66 GHz ) טווח מחירים : 100-130 ש"ח . לOC קליל . תודה
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אז ככה היה לי OC קבוע למעבד Core 2 Quad Q9550 ה OC היה למהירות של 3.4Ghz יש לי קירור Thermalright Ultra 120 Xtreme + מאוור S-FLEX 1600RPM וזה המעלות מצוינות !! לא עובר את ה 63 מעלות במאמץ אני כול כמה זמן סתם בודק מעלות ונכנס ל CPU-Z פתאום אני קולט שרשום לי 2.83 במקום 3.4 אני נכנס לביוס ושאני נכנס ל tweaks רשום לי באדום שהיה קריסה או משהו ( אחרי זה אני לוחץ ENTER וההודעה נעלמת ואני רואה רשום 3.4Ghz) אחרי זה אני עושה save&exit ואז המחשב מפעיל את עצמו ונכבה ועולה שוב אני נכנס לוינדוס ורואה שוב 2.83 ... שככתי לציין שה OC הזה היה יציב כבר מעל שנה. נ.ב ה OC נעשה ע"י החברה שקניתי ממנה ( TMS ) מצטער על החפירה אבל זה ממש חשוב לי תודה רבה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הלוח הזה זהה ל פלוס רק ללא LAN ו FIREWIER ואפשר להגיע גם ל OC טוב כמו עם ה פלוס או שיש עוד משהו והלא פלוס פחות טוב ל OC.
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
עכשיו זה ממש קרוב ובשבוע שבועיים הקרובים אני כנראה הולך לסגור על מערכת חדשה, אני עדיין לא סגור על INTEL או AMD אבל המפרטים שלהם כבר דיי סגורים, בקשר לאינטל הP4 2.4C הוא המעבד הנחשק :smoke:, אני מתכוון להמהיר אותו ומקווה להגיע כמה שיותר רחוק, הבעיה היא ה RAM, אני רוצה שהוא ירוץ ביחס של 1:1 עם לוח האם ובשביל זה צריך RAM מהיר, 3500 או 3700... כנראה שזה יהיה הTWINMOS 3700 בשילוב שני סטיקים של 256, הייתי רוצה לדעת אם יש RAM מומלץ יותר בשביל באסים גבוהים, האם עדיין אפשר למצוא RAM של OCZ בארץ ושאלה אחרונה כמובן, מה אתם ממליצים ? נ.ב בבקשה להתיחס אך ורק ורק לRAM ולא לשום דבר אחר, תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדגם הזה: http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=70&sub_id=175# הבנתי שהקירור יחסית לקירורים פסיביים הוא טוב+. האם זה נכון? (יש לי מארז די קריר עם מאוורר 120 מקדימה, 120 מאחורה, ועוד 80 בספק. בנוסף arctic cooling freezer 64 שנושף אחורנית, ואני מניח שמאחר והוא יהיה קרוב להיטסינק של הכ.מסך הוא גם יעזר בקירור שלו). האם 880 ש"ח לכ. הזה זה מחיר טוב? (שנתיים אחריות...)
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
אחרי שלא זכיתי למענה בדיונים הקטנים שפתחתי בבקשה לעזרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=183041.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182837.0 ... החלטתי לקנות מה שנראה לי.... אז להזכירכם יש לי סלרון 800 ליבת קופרמיין. 47 מעלות IDLE. לוח אם של גיגהבייט. אז קניתי VOLCANO 10 וכמובן שבילבלתי והוא לא התאים לי לחיבור למעבד... במקום לקנות VOLCANO 10+ שמתאים גם לתושבת 370 שלי. אז עיקמתי קצת פה ושם ומרחתי משחה תרמית ויהנה עכשיו הטמפ בIDLE היא 33.5 בערך. שינוי משמעותי, לא?! ועוד בחום של היום אז עכשיו אני רוצה OC! :ylsuper: סלרון 800->המכפלה נעולה. FSB -> בביוס בדקתי, המצב הוא 100HZ, והקפיצה הבאה היא 133HZ... ואם אני רוצה יותר? צריך להשתמש…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל בבקשה המלצה לקירור לכרטיס מסך XFX 6600 GT AGP. המאוורר הנוכחי שלי מרעיש מאוד, וכל נסיון לנקותו לא הועיל. אשמח לקבל המלצה למאוורר/קירור אחר לכרטיס הנ"ל, מעוניין בכרטיס הכי זול שיש. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-