עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tomer12345,

אני קונה מעבד Q6600 של אינטל, האם כדאי לעשות לו OC בחינם מTMS?? והאם זה לא פוגע למוצר?? תודה..

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by Yosi199,

אני שוקל לקנות לי את האולטרה אקסטרים ובאםםםם פתאום עוד דגם ועם חידוש קירור גם למתחת למעבד. חייב לראות השוואות על זה אבל בנתיים אני עוד לא מוצא.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  3. Started by def,

היום כשהלכתי לחנות אלקטרוניקה במטרה להבין איזה נגד אני צריך בשביל הפאן באס ,זה שמוריד ל9 לא מצאתי וגם לא ידעתי מה לבקש במקום זה הציא לי שם אחד העובדים להשתמש במייצב מתח ביוריד לי את המתח ל9 מ12 השאלה היא האם זה נכון??? ולמה זה מתחמם כל כך זה ממש חם... המייצב הוא שחור קטן ויוצא ממנו 3 רגליים מקבל אדמה מוציא אז זהו אשמח אם סוף סוף הלילה מחשבי יהיה מוכן.....

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  4. Started by ras81,

שלום יש לי אפשרות ל4 חיישני טמפ' ו4 מאווררים, איפה כדאי לי לשים את החיישנים? אחד על המעבד, אחד על הכרטיס מסך ו.....? בנוסף איך הכי טוב לשים את החיישן טמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך? על ההיטסינק בצידי המעבד? תודה

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by predator_008,

ניסיתי להעלות למעבד את המתח מ-1.5V ל1.6V כדי להמשיך את האבורקלוק לרמה הבאה שלו וברגעש שאני מעלה ושומר בביוס מופיע לי במסך NO VIDEO INPUT כלום לא עובד ואני צריך לאפס את הביוס כדי שייפעל המחשב בחזרה מה עושים?????

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by kattash,

בוקר טוב! יש לי מעבד 3500+ 939 לוח Lanparty nf4 UT SLI כ. מסך- Gigabyte 6600GT זיכרונות- Kingston 512*2 Cl 2.5 דיסק- 120 Sata 2 WD ספק- ThermalTake Noiseaker 420W קירור סטוק של מעבד FX-55 עם שלושה היט פייפס + 3 מאוררים 12CM במארז. טמפ' מעבד במנוחה במצב סטוק 33 ובמאמץ 38 טיפסתי עם הHTT עד 245*11 כלומר בסביבות 2600MHZ יציב ב SUPERPI עם זכרונות על 166MHZ מתח סטוק. מעבר לזה לא הצלחתי לטפס, לא בהורדת המכפלה, או בהעלאת MHZ. לפי דעתי זה קשור בתזמון של הזיכרונות, אבל הבעיה שיש שם כ"כ הרבה אופציות (!!!) שאין לי מושג איך לתזמן אותם. כלומר במהירות 2750 (275*10) WINDOWS עולה אבל הSUPERPI נתקע אחרי 4 דקות וזורק הודעת No Exact in round או הודעה אחרת שאני לא זוכר בדיוק. יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  7. Started by Cranchh,

טוב, אני החלטתי שהמערכת שלי צריכה ליהיות קרה יותר(למטרות אוברקלוקינג גבוהה יותר...) ומה שיש לי עכשיו: מעבד: מאוורר מקורי של אינטל (מעדיף שלא להחליף) ומשחה טרמית מה שהיה כ.מסך: קירור של אסוס- שאני מעדיף להחליף מארז: 2 מאווררים של צ'יפטק עכשיו במחיר תקציבי של עד 200 שקל מה אני יכול לקנות? הכי חשוב זה - משחה טרמית וקירור כ.מסך תודה.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by Lethal_Acid,

יש לי שאלה: יש לי מארז MIDI רגיל מאורר אחד מכניס אוויר לפני הH.D. מאורר מאחור בגובה מעבד מוציא אוויר הטמפ' סבבה ב O.C ל 2.7 רק 38+- מעלות. לפני כמה ימים פתחתי את המארז כאשר הוא עבד וכשהכנסתי את היד גילתי שכל החלק העליון (ספק--> CDROM) מאוד חם. האם עדיף להשאיר את המארז פתוח כל הזמן או שזה פוגם בזרימת האוויר? הפנאל הקדמי של המארז סגור בלי שום חורים למאורר הקדמי. מאיפה לוקח המאורר את האוויר שלו (האם זה האוויר החם שנמצא כבר בסרקולציה) לא עדיף במקרה הזה כדי לקבל קירור אופטימיל להשאיר את המארז פתוח? המארז דומה לזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-853885863.htm רק פחות מכוער ;D שאלה נוספת כמה לדעתכם מאוררים יכול להחזיק ספק 300 WAT (לפי המפרט שלי + שני מאוררים 80מ"מ)

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  9. האם צריך ידע טכני בשביל להתקין את הtuniq tower מישהו מכיר מדריך? כי הבנתי שצריך לפרק את הלוח אם...

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  10. שלום...קיבלתי את המחשב של דוד שלי לעשות לו תיקון....יש לו כרטיס של NVIDIA דגם: RIVA TNT2 64MB היה על הכרטיס גוף קירור פאסיבי שהיה צורך להוריד אותו על מנת לדעת איזה דגם הכרטיס בשביל להוריד דרייבר לXP אין עכשיו דרך לחבר אותו חזרה כי הפינים מהפלסטיק נהרסו....זה קריטי שלכרטיס כזה לא יהיה קירור כלל?! הקירור היה פאסיבי ממש גוף קירור קטנטן..קריטי?

11. שלום, אם אני משלב : 1. לוח אם P35-DS3R עם מעבד E4400 זכרונות 800MHZ 2GB 2. לוח אם P35-DS4 עם מעבד E6570 זכרונות 800MHZ 2GB מארז HTPC וכרטיס מסך 2600XT. לאיזה OC אני יכול להגיע רק עד למצב שהמחשב יעבוד רגוע ולחיים ארוכים, 24 שעות כל הזמן, וללא חום גבוה... יענו מצב לא מסוכן בכלל למחשב, בכל אחד מהמשילובים שציינתי ? תודה למרבים לענות

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by Chymes,

רכשתי מחשב נייד של Fujitsu Siemens V5535. לצערי המחשב מגיע עם סוללה עלובה של 4 תאים, המספיקה בקושי לשעה עבודה תחת Vista. ברצוני להיפטר מ-Vista ולעשות Underclocking עצבני למחשב במטרה להוריד את צריכת החשמל כמה שניתן. יש תוכנה שעושה זאת דרך Windows?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  13. אוקי קודם כל המעבד המדובר הוא PD915 2.8GHZ ובאס 200. העלתי את הבאס בהדרגה (בקפיצות של 20 ) בהתחלה 220 אח"כ 240 ואח"כ 260. ב260 נהיה לי את המסך הכחול אז הורדתי את הבאס ל250. כרגע אני על באס 250 ומהירות 3.5GHZ. מה עכשיו ? אני עם זיכרונות 533MHZ , אני צריך עכשיו להעלות מתחים או מה ? נ.ב. הרצתי כמה בדיקות עם SUPER PI של 1MB ויצא 40 שניות. עריכה: עוד כמה פרטים ששכחתי להגיד- המחשב זה המחשב השני שבמפרט (לוח אסרוק). ויש לי עוד שאלה קטנה, לפי הביוס אני יכול הגדיר את הבאס עד 340 שלפי המכפלה (14) זה 4760MHZ , זה אפשרי להגיע למהירות כזאת עם קירור אויר (במקרה שלי סטוק) ?

• 8 תגובות
    • 519 צפיות
  14. Started by PART MAN,

יש לי לוח אם של PARTNER

• 8 תגובות
    • 519 צפיות
  15. אפשר לעשות על המחשב הזה אוברקלוק טוב? ובלוח אם אפשר להעלות רק מ100 ל133 שזה מעלה ב500 מגה הרץ למה אי אפשר בקפיצות קטנות

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  16. כרגע הזכרונות עובדים לי על 8-3-3-3 אני מנסה לעשות OC מ200 ל250 (2.4 ל 3.0)Mhz נתתי 2.7V לDDR הווינדוס עולה אבל אני מקבל מסך כחול עם בעיית זיכרון............. משהוא יכול בבקשה להדריך אותי, ניסיתי לקרוא הרבה בנושא אבל לשווא

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  17. האם יש מארז שיש בו מקום מובנה למאורר בחלקו העליון? כלומר שהאויר יצא מלמעלה? איזה מארזים כאלה יש?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by borg,

יש לי במחשב הרבה דיסקים קשיחים שמייצרים המון חום. יש לי במארז מאוורר 120mm בספק כוח שמוציא אוויר מהמארז, מאוורר אחורי 80mm שגם כן מוציא אוויר, ומאוורר 80mm בדלת של המארז שמכניס אוויר. זה יכול מאוד לעזור אם אני אוכל להחליף את המאוורר 80mm בדלת של המארז במאוורר שיכניס למארז אוויר קר במקום אוויר בטמפרטורת החדר. הדרישות לגבי המאוורר הן כדלקמן: 1. קטן מימדים, כך שיתאים לגודל של מאוורר 80mm (עם חיבורים תואמים), ולא יסתיר את החלון של המארז. 2. קל משקל, כך שניתן להבריג אותו על החלון פרספקס השקוף של המארז מבלי להכביד על החיבורים של הפרספקס לדלת (חיבור חיצוני מחוץ למארז). 3. מאוד שקט. 4. מוריד את הטמפרטורה של המארז בלפחות 10 מעלות צלזיוס. 5. כבל חשמל שמתחבר ישירות לשקע חשמל…

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  19. אחרי OC כדלקמן: FSB166Mhz -> FSB170Mhz מכפלה: X10 -> X11 יוצא: 1660MHZ @ 1870MHZ מתח: מעבד 1.95V - בBIOS מוגדר +7.5% מהDEFAULT זיכרון 2.6V - מוגדר +0.1V מהDEFAULT AGP 1.7V - מוגדר +0.1V מהDEFAULT במאמץ עם PRIME 95 הוא עובד על 56/43 (מערכת/מעבד) מעלות האם זה בריא להשאיר את זה ככה? אני חייב לציין שללא העלאת המחת לא הצלחתי להביא ליציבות... אולי אני אצליח להוריד את המעבד ל+5% אבל בעיקרון אני רוצה לדעת אם אלה טמפרטורות טובות

20. Started by Devil Servant,

אני מאמץ רעיון של מישהו מהפורום ובסמל אובונטו שיהיה לי על המארז אני רוצה להרכיב מאורר גריל,עם לד כתום/אדום אני צריך בבקשה הצעה כי אני לא מבין בזה,המאורר הוא בתכלס רק ליופי כי המחשב לא מתחמם כ"כ הרבה. משהו זול ויפה,ואם אפשר אז להסביר איך להרכיב את זה (ז"א איך שמים את זה שיהיה יפה) היומן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227361.new#new עריכה: חח הבנתי בעצם משתמשים במאורר רגיל ושמים עליו גריל יש לי גריל 9X9 איזה מאורר יתאים לי? חח עזבו אני מחפש מאורר 80MM כתום/אדום (אני רוצה כתום אבל לא מוצא) זול ופשוט... איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2348_2349&products_id=15759 איך הוא מתחבר למחשב?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  21. עולה בנועה 135..

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  22. אז ככה הלוח אם שלי הוא asrock k7vm3 כרטיס מסך מובנה ספק ככל הנראה גנרי משו כמו 300W זיכרונות 2X256 166MHZ והשני 200MHZ מעבד AMD 1800MHZ והגעתי בזיכרונות ל203 MHZ שזה ממש מצויין פעם זה לא נתן לי ל190 להגיע המעבד על 2150 עכשיו כמה עוד אפשר לדעתם? עם הקירור סטוק על 42 מעלות במנוחה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by alonzono1,

כשאני מעלה בביוס לרמה המקסימלית את הOC אחריי הBOOT המערכת מבקשת ממני דיסק הפעלה וכשאני מחזיר לרמה הקודמת הכל עובד מצויין צירפתי את נתוני ה CPU Z בתמונות חשוב לציין כי בביוס אני מעלה את הנתון של הFSB מ / / 147 ל / / 153 ואז התקלה הזאת מופיע האם אני צריך להתקין מערכת חדשה ? כדי לקבל מקסימום OC ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  24. Started by Rivking134,

לקרוא עד הסוף... קניתי קירור Zalman VF900 Cu לכרטיס שלי radeon X850 XT והתוצאות מעולות היה לי קירור סטוק חרא שבשיא המאמץ הגיע ל-98 מעלות ועכשיו הוא בקושי עובר את ה-50 לא הצלחתי לעבור את ה-50 ורגיל הוא על 30 מעלות (זה אומר שמרחתי את המחשה טוב נכון?) עכשיו השאלה היא אם שווה לעשות אוברקלוק של נגיד 80 בקור ו100 בממורי כאילו אם זה באמת יעזור? בכמה FPS זה יעזור? גם יש לי מעבד 3.0GHz אם אני יעשה אותו 3.2GHz זה יהיה OC קליל ולא מסוכן נכון?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  25. Started by Yosi199,

שבת שלום לכולם... איזה קירור לקנות למחשב החדש? Antec P180 לוח P5B-DELUXE CONOREE E6300 יש קירור (אוויר כן?) שאפשר להגיד עליו שהוא הכי טוב או שזה עניין של טעם בין המובילים?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים