אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המעבד הזה בסביבות השנה... עברו עליו 4 גופי קירור... או שיננוים במעבד.. כולם בלי אוברקלוק כמובן... הגוף קירור שבא עם המעבד... מנוחה : 47 מאמץ : 56 וולקנו 9 עם סמארטפאן שלו... מנוחה : 43 מאמץ : 52 וולקנו9 עם טורנדו 80ממ... מנוחה : 39-42 מאמץ : 48 וולקנו 9 עם מאורר מעאפן ג'נרי... מנוחה : 52-54 מאמץ : 65.. אני לא יודע איך היה לי את האומץ לעשות את הבדיקה הזאת בכלל.. בקיצור היום קיבלתי את הזלמן התותחן על הזה... וירד בכמות משמעותית... מנוחה : 37 מאמץ : 44... בקיצור.. אחלה גוף קירור.. אבל כבד מאוד... אני מאוד מרוצה.. רק חבל שהכרטיס מסך החדש שקניתי לפני חודש נשרף לי באמצע כל היום המשוגע הזה שעשיתי למחשב... Geforce 5700256mb שקניתי רק לפני חודש -חו…
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם ...... יש לי מערכת מחשב ממש חזקה ואני לא מצליח לעשות אוברקלוקינג נורמאלי ...... אז אם למישהו פה יש קצת זמן ומוכן לעזור ....... אשמח אם תצרו עימי קשר . msn : shaycohen75@hotmail.com icq : 81924056 תודה מראש ....... זה המפרט שלי 8) 1. מארז : .Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower 2. ספק כח : ENERMAX EG465P-VE 3. לוח אם : ASUS P4P800 Deluxe 4. מעבד : INTEL Pentium 4 - 2.8 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL 5. קירור מעבד : Thermaltake P4 Spark 7+ Highest Performance Cooler 6. זיכרון : 1 גיגה 2 * 512MB Micron DDR PC3200/400 -Micron original 7. כרטיס מסך : ASUS V9480 TVD TI4800 vivo 8. הרד דיסק : 2 * WD 120GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA + WD 80GB-8MB JB -72…
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pd1046234155.htm זאת הדלת!! וזה המארז שלי http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1691925658.htm ייתכן שיתאים?
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 מחשבים, P1 233 MHZ ו PENTIUM 2 266 MHZ לשניהם אין אופציה של העלאת FSB או משהו בסגנון, אפילו לא ג'ימפור עד כמה שידוע לי.... אני רוצה לקחת אותם כפרוייקט OC, ולמצות להם ת'צורה ... אם אין לי שום אופציה בביוס להמהיר, איך אני עושה זאת??? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
טוב לאחר יום משעמם נוסף החלטתי לקחת את ה-OC שלי צעד אחד קדימה. אז נכנסתי למאמרים ולכל מיני אתרים שמדברים על OC לכרטיס שלי ובכלל... הורדתי תוכנות וקדימה לעבודה. ואז הבנתי בעצם שכמה שאתה לומד יותר יש לך יותר שאלות ולפעמים מזל של מתחילים מביא תוצאות שמקצוענים חולמים. טוב בלבלתי לכם את השכל יותר מידי. רק לפני השאלות אני צריך לציין מה עשיתי עד עכשיו בכדי שתבינו. **חשוב אני בסופו של דבר מוריד את ה-OC, הכל למטרת לימוד בלבד. אז OC לכרטיס מסך הכי טוב שהגעתי זה 500@1120 ----> 546@1272 שזה נתן לי תוצאה של 6947 3DMARK 2005 לינק:http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1510476 ו-OC למחשב מ- 200MHz ל-240MHz כאשר ב- 238 כבר לא עלה לי ווינדוס אז הורדתי זכרונות ל-166 שאלות:…
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הלחפת ללוח של asus p5n-e-sli עשיתי מה שהיה כתוב באתר oc.net\com לא זוכר תסייומת זה לא הענייןן עשיתי מה שהיה כתוב שם אבל לא הצלחתי לעשות את הOC קיבלתי כראש. אפשר עזרה?? תודהה ושבת שלוםם אני יגיב רק אחרי צאת השבת אז תודה לעוזריםם
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
ברצוני להרכיב מחשב תקציבי עם מעבד Dual Core 805 ולעשות אוברקלוק. האם הלוח INTEL Grand County (ATI Radeon Xpress 200) Lan - mATX יתאים? ובאיזה זיכרון אתם ממליצים להשתמש?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים והחלטתי לעשות OC לכרטיס מסך יש לי Ati Radeon 9550 256MB 128BIT אז השאלה שלי היא עד כמה אני יכול לעלות את הזיכרון ו ה GPU שלו? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מפרט: Q6600 2G ראמ 800 הרצ של קורסאייר P35 ספק VX450 והכרטיס מסך: 8800 GT OC של BFG מארז ARMOR JR של טרמלטייק יש לי במארז 2 מאוררים קידמי ואחורי והתקנתי עוד 120 מ''מ מתחת לכרטיס מסך שלפי התוכנות (אברסט וספיד פאן) יש שיפור.. התמונה של המוד(אפשר לקרוא לזה מוד כה?) : http://www.siz.co.il/my.php?file=0mgzx2imntzy.jpg אבל כשאני משחק בקרייסיס הכרטיס מגיע ל65 מעלות והוא חם מאוד ! זה הגיוני ? נורמלי? זה בסדר? ???
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד E6300 CORE 2 DUO לוח ASUS 965 צ'יפסט אינטל ג'יגה זיכרון(512*2) DDR2 667 PQI. כרטיס מסך ati sapphire X1950 512mb. 160GB SATA2 ספק 500W של HEC. אין לי קרור מיוחד כלשהו מלבד מה שיש על הכרטיס מסך ועל המעבד ובמארז. רציתי לעשות דרך הביוס באמצעות המדריך שמפורסם באתר אך אני לא מוצא את נעילת הכרטיס מסך, יחס הזכרונות ואת הסייד ספקטרום למישהו יש מושג היכן הם נמצאים בלוחות של אסוס? שאלה נוספת היא האם כדאי לעשות רק למעבד או לעוד רכיב כלשהו? חשבתי בנתיים רק על המעבד. אלה הטמפ' שלי במנוחה: לוח אם-33 כרטיס מסך-51 מעבד-47 HD-36 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך X1950PRO של SAPPHIRE ואני רוצה לקנות לו קירור יותר רציני בגלל הקיץ ושות'. ממש אהבתי את הקירור הזה : EverCool - VC-RHC Turbo 2 אבל באתר של החברה לא כתוב שהוא מתאים לכרטיס שלי רציתי לדעת במידה ואני רוכש אותו האם יש דרך כלשהי להתקין אותו על הכרטיס שלי אם כן אז מהיא ואם לא אז למה?! תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מה מתח הסף ב-OC למעבד E6420 שאותו לא מומלץ לעבור עם מקרר TUNIQ. יש לי כרגע מע": 1. מעבד E6420 (1.45V FSB=415,+0.3v זיכרון: G.skill 800M cl-4 (F2-6400CL4D-2GBPK x2 2.2V 3. לוח: GA-965-DS3 4. ספק LIBERTY 400W כרגע אני לא מצליח לעלות ב-OC מעבר ל-3.3G , נראה לי קצת מוזר שאני במקסימום מצליח לעשות OC לזיכרון עד 850M שמעתי מאנשים שעלו גם ל-915M עם הזיכרון הזה. אנא עזרתכם בנושא , (אולי הבעיה בכלל לא מהזיכרון?)
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לשדרג מעט את המחשב הנ"ל ולשם כך יש לי מספר שאלות ובקשה אחת: 1. על סמך הנתונים הר"מ ניתן קצת להאיץ ולשפר ביצועים ? 2. לאחר הרכישה המקורית של המחשב הוספתי בהמשך מודול זיכרון 128MB שעכשיו לאחר שהיום התקנתי את הEVEREST אני נוכח לדעת שהתוספת הקטנה הזו אינה עובדת באופן האופטימלי (100 במקום 133mhz)מה וכמה מומלץ להוסיף/להחליף - המחשב בעיקר מיועד לצרכים של ילד (5) -למשחקי לומדה וכו.. 3. "גילוי" נוסף שאליו התוודעתי עם הורדת התוכנה - מהירות שעון CPU 400/800 ? אני מנסה לפשפש בזכרוני 7 שנים אחורה לתאריך שהמחשב נרכש ולא יכול לומר בודאות אם קניתי מעבד במהירות 400 או 800 MHZ האם יכול להיות שהוא באמת אמור לעבוד במהירות 800 ומשום מה עובד על 400 ? 4. אשמח אם מישהו י…
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
תראו החלפתי לוח לABIT NF7... והפעלתי את הSpeedfun הורדתי מהאתר.... ותמיד מופיעות לי אותן הטמפ' איך זה יכול להיות... תמיד כתוב לי -48 41 35 31.. תראו בתמונה שצירפתי... מה לעשות....? אני מעוניין לעשות OC אבל איך אני ידע אם אני לא עובר את הטמפ' הקריטיות.... :s05: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי כל מיני וידאו בבית שמושבתים..חלקם ישנים חלקם יותר חדשים, האם אפשר להתשמש בתצוגות הLCD שלהם? במקום לקנות ב50 שקל, או שלא? תודה. עריכה: מנהלים סליחה, הבלבתי בפורום, התכוונתי לפרסם את זה באלקטרוניקה ומודינג.. נא להעביר, מצטער על אי הנוחות.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
בוקר בוקר, אחרי שנתיים וחצי של פעולה דיי רצופה (כמעט בלי לכבות את המחשב), המאורר של המעבד התחיל לטרטר (מה שאומר שהוא מתקרב לסוף חייו הטבעיים והגיע הזמן לשמן או להחליף אותו) אבל לדעתי חבל להתחיל להתעסק עם משהו לא יקר אם אפשר להחליף אותו בקלות. הסתכלתי בהמלצות שיש בפוסט העוגן, אבל מכוון שההיטסינק שלי דיי ישן, לא הצלחתי להבין מה כדאי לי לעשות. האופציות שלי הן כאלה: 1. לקנות SF2 חדש ולשים במקום הישן (יש חיישן מתחת למעבד ולא צריך לפרק את הסיפור הזה כדי להוציא אותו). 2. לקנות איזה מאורר חדש. 3. להתרגל לטירטור (לא, לא באמת ). עוד קצת נתונים : מבחינת טמפרטורה, הטמפרטורה של המעבד היא בסביבות ה40 במנוחה (גם אם יש לי חשד שהתוכנה של הלוח אם קצת מרמה) ובמאמץ אני לא כל כך זוכר כ…
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש איזו דרך בכל צורה כדי לפתוח את המכפלה של המעבד?
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אם אני מחליף למעבד שלי את גוף הקירור אז אפשר אחרי זה לקחת את אותו גוף קירור למחשב אחר..מעבד אחר... או שזה לא מומלץ..?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך רדאון 9550 ורציתי לדעת איזה חברה הכי כדאי לי לקנות בשביל ה-OC? כי שמעתי למשל ש-GIGABYTE ממש גרועה ב-OC. וגם אני צריך לקנות גוף קירור או משהו לכרטיס בשביל ה-OC או שאוכל להסתפק בקירור המקורי?
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מה הטמפ' הרגילה לדורון 1200מה"צ עם קירור גנרי בלי אוברקלוק?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
והאם הוא מספיק טוב או שעדיף לקנות אחד אחר ואיזה???
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס מסך ATI 9800 והוא מתחמם חבל"ז... , כשהמחשב לא עושה כלום ( אשכרה כלום , רק איי סי קיו פועל ) אפשר לטגן עליו דברים... במשחקים תוך כמה דקות הוא מגיע למצב שהמחשב מתכבה בגלל החום שם... קניתי מאורר 80 מ"מ ושמתי אותו בגב המארז בינתים שיכניס אויר ( עוד לא סגרתי את המארז , יעני את הדופן ) ועדין אותו דבר. עכשיו הרעיון שלי הוא לבנות מעיין "גשר" מתחת לכרטיס ( על רצפת המארז ) ועליו לשים עוד מאורר 80 מ"מ + לחתוך את הדופן ולשים שם מאורר 120 מ"מ או 2 של 80 מ"מ. חוצמזה , האם הספק כוח שלי ( 300 W ) יוכל לסחוב עוד מאורר אחד של 80 מ"מ + מאורר 120 מ"מ ( או פשוט 3 של 80 )? מה הנזק שיכול להיגרם מזה שהמחשב נכבה בגלל חום גבוהה מדי? האם מה שאני מתכוון לשים יספיק או שיש עוד פ…
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי מאורר 80 ס"מ סמוך לספק תאורטית האויר שלו מגיע ישירות לאזור זכרונות משמאל לזכרונות יושבים הארד דיסק והכוננים cd משמאל וקצת דרומה יושבים כרטיס מסך כרטיס רשת מימין צפונה יושב המעבד וקצת אחריו הספק רציתי לשים באזור מאחורי הזכרונות וקח הוא יגיע גם אליהם וגם לכונני ide או שעדיף שיגיע ישירות לככרטיס מסך מאחוריו ? זה לא יגרום לבעיה? ואגב פתחתי כבר הרבה פעמים תמארז וכל זה אתם חושבים שיהיה לי בעיה בחיבור מאורר?
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
OC בתהליכים, אתמול פירקתי את כל המחשב, וחידשתי משחה, הפעם בשכל, קצת באמצע, הטייפון עליו ולהניע את הטייפון שמאלה וימינה, הפלא ופלא, הטמפ' צנחו(בוולטים גבוהים) מ-60 ל-40. 40 מעלות ב-S&M, ב1.71V, גבוהה מדי, יחסית לטמפ'? כרגע בתהליכים, עוד לא נמדד מתח במתח נמוך... מפרט: AMD 3200+ LBBLE 0518APFW twinmos 3200 ddr400 @ 500mhz 2.5-4-4-8 2.8V DFI Ultra-D THE VERY HEAVY AND BIGTYPHON עידכון: 35 במאמץ, 1.65V, שלושים וארבע שניות בפי. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-