עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Black_Citadel,

אז ככה, שדרגתי את המחשב, ואני עומד לחזור לויסטה שוב, ובתקופה שהייתי משתמש בה, לא הייתה אפשרות לעשות אוברקלוק דרך הווינדוס, לכן צרבתי BIOS לX800GTO2@X850XTPE שלי. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה אז... האם יש איזושהי תוכנה כדוגמת ATITOOL\ATI TRAY TOOLS כיום שניתן לבצע דרכה אוברקלוק בויסטהX64? תודה רבה

2. יש לי פה מחשב עם לוח אם לא מוכר, הבעיה היא בגוף קרור מדובר במחשב ישן יחסית מסוג דורון של AMD לא ראיתי מעבד כזה בחיים שלי ואני לא יודע על איזה סוקט הוא יושב וכ'ו והחלטתי לשאול מכיוון שהגוף קרור מחובר ללוח אם עם פס ברזל באמצע ומקובע ע"י 2 ברגים משתי הצדדים ולא הקליפסים שיש כיום ... עכשיו הבעיה היא שהמעבד מתחמם יותר מידי והמחשב נכבה עקב זאת טמפ' מעבד מגיעה עד ל 90 מעלות !!! צריך להחליף גוף קרור ומאוורר דחוף ! אני לא מעוניין להשקיע בגוף קרור יותר מידי כסף משהו בתחום של 50-70 שקלים בקיצור השאלה היא כזו : איזה גוף קרור אני צריך לקנות בשביל מעבד דורון של AMD ? אם אפשר לקבל שם של דגם מדויק ... תודה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  3. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני לא מבין יש לי רק לשנות את המתחים ואת הפרונט סייד באס לאן נעלם המכפלה?

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  4. Started by Cranchh,

טוב, אני החלטתי שהמערכת שלי צריכה ליהיות קרה יותר(למטרות אוברקלוקינג גבוהה יותר...) ומה שיש לי עכשיו: מעבד: מאוורר מקורי של אינטל (מעדיף שלא להחליף) ומשחה טרמית מה שהיה כ.מסך: קירור של אסוס- שאני מעדיף להחליף מארז: 2 מאווררים של צ'יפטק עכשיו במחיר תקציבי של עד 200 שקל מה אני יכול לקנות? הכי חשוב זה - משחה טרמית וקירור כ.מסך תודה.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  5. Started by Lethal_Acid,

יש לי שאלה: יש לי מארז MIDI רגיל מאורר אחד מכניס אוויר לפני הH.D. מאורר מאחור בגובה מעבד מוציא אוויר הטמפ' סבבה ב O.C ל 2.7 רק 38+- מעלות. לפני כמה ימים פתחתי את המארז כאשר הוא עבד וכשהכנסתי את היד גילתי שכל החלק העליון (ספק--> CDROM) מאוד חם. האם עדיף להשאיר את המארז פתוח כל הזמן או שזה פוגם בזרימת האוויר? הפנאל הקדמי של המארז סגור בלי שום חורים למאורר הקדמי. מאיפה לוקח המאורר את האוויר שלו (האם זה האוויר החם שנמצא כבר בסרקולציה) לא עדיף במקרה הזה כדי לקבל קירור אופטימיל להשאיר את המארז פתוח? המארז דומה לזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-853885863.htm רק פחות מכוער ;D שאלה נוספת כמה לדעתכם מאוררים יכול להחזיק ספק 300 WAT (לפי המפרט שלי + שני מאוררים 80מ"מ)

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  6. שניהם מכניסים לבפנים אוויר או אחד מכניס אחד מוציא? מי מהם ? למבינים תודה.

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  7. Started by Ghosthunter,

הלך המאוורר של הGEFORCE של חבר שלי(כך הוא טוען). האם יש דרך להחליף את המאוורר או לקנות חדש, ואם כן איזה מומלץ לקנות? אני לא מתכוון לעשות לו OC, רק להפעיל אותו בחזרה(כי עכשיו הוא מושבת). תודה רבה.

8. Started by yoav1000,

החלק שמתחבר למעבד בtuniq לא חלק לגמרי. איך ניתן להחליק אותו, באיזה חומרים אתה משתמש

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  9. Started by Chymes,

רכשתי מחשב נייד של Fujitsu Siemens V5535. לצערי המחשב מגיע עם סוללה עלובה של 4 תאים, המספיקה בקושי לשעה עבודה תחת Vista. ברצוני להיפטר מ-Vista ולעשות Underclocking עצבני למחשב במטרה להוריד את צריכת החשמל כמה שניתן. יש תוכנה שעושה זאת דרך Windows?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  10. Started by le011,

שלום לכולם האם קיימים ביוסים אחרים חוץ מזה של ABIT לIS7 ? אני מעוניין במויחד בביוס המאפשר הורדת מתח למעבד תודה ;D

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  11. Started by eranzo,

Asus 7300gs בעבודה רגילה לחלוטין הגיע גם ל73+. זה לא חם מדי, מה הגבול? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  12. האם כדי להוסיף מאוורר של 80MM? כי יש לי רק מאוורר אחד במארז והוא 80 ויש לי מקום רק בשביל 80 הרכיבים במחשב שלי : pen 4 2.40 ghz-יש לי מאוורר למעבד 7600GT-יש לי לכרטיס גם מאוורר בדקתי אם 2 תוכנות אוורסט ו SPEDFUN

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  13. כרגע הזכרונות עובדים לי על 8-3-3-3 אני מנסה לעשות OC מ200 ל250 (2.4 ל 3.0)Mhz נתתי 2.7V לDDR הווינדוס עולה אבל אני מקבל מסך כחול עם בעיית זיכרון............. משהוא יכול בבקשה להדריך אותי, ניסיתי לקרוא הרבה בנושא אבל לשווא

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by borg,

יש לי במחשב הרבה דיסקים קשיחים שמייצרים המון חום. יש לי במארז מאוורר 120mm בספק כוח שמוציא אוויר מהמארז, מאוורר אחורי 80mm שגם כן מוציא אוויר, ומאוורר 80mm בדלת של המארז שמכניס אוויר. זה יכול מאוד לעזור אם אני אוכל להחליף את המאוורר 80mm בדלת של המארז במאוורר שיכניס למארז אוויר קר במקום אוויר בטמפרטורת החדר. הדרישות לגבי המאוורר הן כדלקמן: 1. קטן מימדים, כך שיתאים לגודל של מאוורר 80mm (עם חיבורים תואמים), ולא יסתיר את החלון של המארז. 2. קל משקל, כך שניתן להבריג אותו על החלון פרספקס השקוף של המארז מבלי להכביד על החיבורים של הפרספקס לדלת (חיבור חיצוני מחוץ למארז). 3. מאוד שקט. 4. מוריד את הטמפרטורה של המארז בלפחות 10 מעלות צלזיוס. 5. כבל חשמל שמתחבר ישירות לשקע חשמל…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  15. Started by Nitro,

השאלה בכותרת. תודה רבה. נדב.

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

את המשחב אפשר לראות במפרט... אני לא יכול לעשות 1:1....הוא מודגר בביוס כDDR400 (שלפי ביקרות זה אומר יחס של 1:1)...אבל הוא מראה לי בCPUz ובאוורסט שהמהירות של הזיכרון היא 183??. למה זה ככה??. אולי אני יעדכן לביוס קצת יותר ישן??

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  17. Started by segevgabay,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5201 האם זה מתאים למעבד 6300?

18. רציתי לשאול אם יש אפשרות איך שהוא לנעול את הAGP והPCI בצ'יפסט VIA KT600 ....אולי דרך עידכון ביוס....או איזה PACH.... צריבת ביוס אולי....לא יודע....( כי ממה שהבנתי אי אפשר .....) או שזה פשוט טמון בשבב

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by sroolik,

יש לי Northwood 2.4 עם קירור סטוק, סירקולציה לא רעה, מכפלה 18 FSB 133 כרגע אני עובד 1:1 אחרי אוברקלוק ל2800 (156X133) כמה שעות שהמחשב עובד אני מקבל מסכים כחולים הזיכרון שלי הוא 2100, וחשבתי אולי הוא זה שמגביל אותי, כדאי לי לשנות בביוס את הזיכרון שיעבוד קבוע על 133 ולהעלות רק למעבד ? זה יעזור בכלל ? ? זה יהיה אפקטיבי ? תודה ! ! ! ! ועוד משהו: יש למישהו רעיון איך אני יכול לשפר את הקירור בעזרת 2 מאווררי 80 מיותרים שיש לי ??? תודה שוב......

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  20. Started by J0n1,

במידה ואני רוכש טוניק למחשב שלי, אני זקוק לחזק את הלוח אם?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  21. אני רוצה להתקין עוד מאוורר בחלון ואמרתי אם כבר נתקין 120 יש לי גריל הבעיה היא שאני לא מוצא שום מקום בארץ שמוכרים 120 שמאירים.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  22. שלום. האתר הזה נראה אתר מצוין וכך גם הפורום, רואים שזה מקום איכותי ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי מחשב 3.2 MHZ, כרטיס מסך X1800XT, 512 MB של ATI ויש לי בעיית התחממות של המעבד אינטל שלי. במאמץ הטמפרטורה של המעבד שלי אף מגיעה ל - 73 מעלות וזה ממש גרוע, בזמן מנוחה הוא נע בין 48 ל - 53. יש לי כרגע מארז די גרוע לטעמי, מאחורה יש רק מאורר אחד קטן ובאחד הצדדים של המארז יש עוד מאורר ועוד מלבן כזה. אני רוצה לקנות מארז חדש וטוב בעל 3 עד 5 מאוררים על מנת להוריד את הטמפרטורה בזמן מאמץ ובנוסף לכך לקנות משחה טרמית איכותית שתוריד לי את הטמפרטרוה בעוד 5 מעלות, שמעתי שה - MX1 היא משחה טובה אבל אני לא מבין בתחום ולכן אני רוצה שתעזרו לי. תציעו מארזים ומשחות טובות בבקשה, מארז אני רוצה לקנו…

23. Started by crazydiamond,

ברשותי מחשב עם לוח אם של אסוס (צ'יפסט VIA), מעבד פנטיום 3 1000, מהי הטמפרטורה המקסימלית שהמעבד יכול לעלות אליה מבלי להיפגע, אני לא עושה שום אוברקלוקינג ויש לי מאוורר וגוף קירור סטנדרטיים. יש לי מאוורר וגוף קירור גדולים יותר של DURON 900 האם אפשר לשים אותו במקום המאוורר הסטנדרטי? ואם יש לי מדבקה תרמית על גוף הקירור האם אני עדיין צריך לשים גריז מוליך חום? לפעמים טמפ' המעבד עוברת את ה 50 מעלות - לפי תוכנת SANDRA, אם אני בודק בביוס הטמפ' גבוהה יותר. בנוסף מדוע כאשר אני בודק ביצועים בתוכנות כמו SANDRA או 3dmark 2001 SE , כל מבחן הציון יורד בהשוואה למבחן הקודם, אין לי בעיות חומרה, הדרייברים מותקנים, יש לי מספיק זיכרון - שום בעיה הנראית לעין בברכה.

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  24. Started by SixKiller,

יש לי את המעבד הזה בסביבות השנה... עברו עליו 4 גופי קירור... או שיננוים במעבד.. כולם בלי אוברקלוק כמובן... הגוף קירור שבא עם המעבד... מנוחה : 47 מאמץ : 56 וולקנו 9 עם סמארטפאן שלו... מנוחה : 43 מאמץ : 52 וולקנו9 עם טורנדו 80ממ... מנוחה : 39-42 מאמץ : 48 וולקנו 9 עם מאורר מעאפן ג'נרי... מנוחה : 52-54 מאמץ : 65.. אני לא יודע איך היה לי את האומץ לעשות את הבדיקה הזאת בכלל.. בקיצור היום קיבלתי את הזלמן התותחן על הזה... וירד בכמות משמעותית... מנוחה : 37 מאמץ : 44... בקיצור.. אחלה גוף קירור.. אבל כבד מאוד... אני מאוד מרוצה.. רק חבל שהכרטיס מסך החדש שקניתי לפני חודש נשרף לי באמצע כל היום המשוגע הזה שעשיתי למחשב... Geforce 5700256mb שקניתי רק לפני חודש -חו…

25. Started by Ac1D,

שלום. הייתי כבר בטוח בעצמי שאני הולך להזמין את ה-ZALMAN 7000BAIcu, כשלפתע התגלה לי שלוח אם שלי לא תומך בו X: הייתי שמח אם תמליצו לי על קירור ל-Socket478. לא BT, ולא לעבור את ה-200. תודה.

• 4 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים