עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני עוד כמה שבועיים-שלושה גג קונה מחשב חדש ואני מעוניין לעשות OC. בינתיים השילוש הקדוש שחשבתי עליו הוא: NF7 + 2100 + Twinmos pc3200 או להחליף את הלוח אם ב 8RDA3+ החדש... הבנתי גם שאני צריך קירור טוב אז בהתחלה חשבתי על CHIEFTEC DRAGON DX-01BD ואולי אני יוסיף כמה מאווררים ג'נריים (כדאי לי?) וההטיסינק SK7+SF2. קראתי עכשיו את הביקרת על ה AeroCool DP-101 וראיתי שהוא מפיק קצת רעש אז שאלתי היא - המעבד (2100+) יכול לשרוד OC של בערך 220*11 עם הקירור הנ"ל? אם לא מה כדאי לשנות?

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by doggystyle,

שלום לכולם אולי הנושא הזה מתאים גם לאוברקלוקינג.... יש לי כרטיס מסך ASUS GEFORCE TI 200 ואתמול המאוורר הפסיק לעבוד חיברתי עליו לבינתיים מאוורר זמני 40 ממ אבל הוא לא יושב ממש על הליבה כי הוא גדול מדיי. למישהו יש רעיון איזה מאור מתאים לו? או אולי רעיון אחר? עדיפ רעיון ללא הוצאת הקירור הפסיבי .. אני מעדיפ לא להתעסק

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  3. עשיתי אוברקלוקינק למעבד שלי 2.4 אינטל הגעתי איתו ל 2.8 160 MHZ עכשיו הבעיה שלי היא שאחרי האוברקלוקינג הכרטיס קול אונבורד שלי לא עובד שאני מבטל את האוברקלוקינג הוא עובד עוד פעם זה לוח של GIGABYTE עם הכרטיס קול AC97 עליו ועכשיו הוא פשוט לא מזהה לי אותו יודעים אוליי מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  4. למה צריך להוריד את המכפלה כשעושים O\C? כדי להשאיר את הטמפ' נמוכה?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by Alechko88,

חבר קונה שילוש חדש ;D על הלוח הוא כבר החליט Abit NF7 v2.0 ואני לא יודע איזה מעבד יותר טוב ל OC 1700+ JIUHB(v1.65) OC או +2100 AIUHB לי נראה שעדיף 2100 כי הוא טוב יותר ללא OC ויש לו יכולות טובות מאוד אבל מצד שני אני רואה שפה אנשים עם 1700 הגיעו רחוק יותר.. אז מי הוא המלך? הוא הולך לשים על זה SK7+SF2(כמה נדוש)... זיכרון הוא גם לא יודע מה עדיף.. WINBOND 512mb 3200 או TwinMos 512mb 3200 אני לךא יודע אם הטווינמוס הוא מבוסס צ'יפים של ווינבונד או לא... כי יש סוג אחד עם ווינבונד ואחד עם צ'יפים של טווינמוס? מה ממומץ פה?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by captaincaveman,

מישהו עשה? איך? איפה נקנו הרכיבים הדרושים? טיפים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by darkstar_,

שלום אני חדש בפורום וכרגע הצטרפתי. אני מחפש שלושה דברים: 1)תוכנה פשוטה שתראה לי את החום של המעבד. 2)מה לדעתכם אני יכול להפיק מ athlon 1900xp עם אוברקלוקינג מקצועי? 3)איזו מערכת קירור כדאי לקנות? האם כדאי להכין מערכת קירור של מיים? איפה אני משיג בלוק מיים?

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הייתי מעוניין ללמוד כיצד לעשות OC, ומודינג למחשב, יש באתר מדריכים שיכולים ללמד אותי?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by KaPuT,

השגתי מאוורר מרדיאטור של מכונית ואני רוצה לחבר אותו למארז שאני יקבל בינתיים חיברתי אותו למארז שיש לי והוא הרעיד אותו כמו משוגע אז איך אני יחבר אותו בלי תופעות לווי http://photos.walla.co.il/kaputt

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  10. http://www.tomshardware.com/cpu/20030522/index.html התוכנה ממש חדשה, והיא פותחה בזמן קצר ע"י THG כדי לבדוק את מהירות השעון האמיתית בלוחות האם החדשים של MSI שכאמור עושים אוברקלוק לוגי כאשר תוכנה מופעלת ותוכנות כמו SiSoft sandra cpu-z and cpuid לא יכולות לקרוא את מהירויות השעון הללו. תורידו את התוכנה שמה הוא thg_clock.exe והיא מופיעה בתחתית העמוד. הפעלתי את התוכנה 3 פעמים ביחד עם 4 טיימרים בכל אחת וזה קורא לי את שעון המעבד 16 פעמים בשניה וזה פשוט אדיר! שמתי מאורר ריצפה על המארז ויש שיפור במהירות! נ.ב מצטער אם זה לא הפורום הנכון פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים.

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  11. יש לי לוח : Asus p4 333 mhz socket: 478,sis 645 ddram,agp*4 עידכנתי את הביוס ועדיין לא הצלחתי לשנות את המתח של הליבה!!! או שאני טועה ואני לא עושה את זה במקום הנכון???!

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  12. חשבתי על דרך להוריד קצת את הרעש. במקום לחבר בברגים למארז, מה שגורם לרעידות, לחבר עם נייר דבק דו צדדי. הוא יחסית עבה (מילימטר בערך) ועם ספוג. כלומר הרבה פחות רעידות אם בכלל. 4 חתיחות בכל פינה של הברגים אמורות להדביק את זה מספ]יק חזק. החיסרון היחיד שאני רואה זה שאחר כל יש סימנים אם מורידים, אבל גם ככה כבר יש חור במארז...

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by maphisto,

היופ אני וקובי יצאנו לטיול בארץ ישראל (אגף המכס בנמל תעופה בן גוריון) ולאחר שהלכנו לאיבוד איזה שעה (סתם פשוט לא מצאנו את הבניין ולאחר אין ספור עברות תנועה שלי ) החלפנו כספים עם המדינה (מעמ ומיסים) יצאנו לנו עם חבילה גדולה של אהבה בקרוב מאד יתחילו הבדיקות ולבסוף תועלה סקירה מלאה . להנאתכם ותגובותיכם. הלפטופ נמכר בנפרד ;D

• 67 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?s=&postid=448209 בעיקרון ובקיצור; הבחור אומר שע"י הוצאת העיגול שמחזיק את הכנפיים (/להבים - איך שתיקראו לזה) גורמים למאוורר להסתובב מהר יותר ופחות רעש. הוא טוען שמה שמחזיק את המאוורר זהו השדה המגנטי שנוצר. אני *עוד*( ;D) לא ניסיתי את המוד. למישהו יש השערות? או מישהו מוכן להתנדב לניסוי? ( )

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by drumtroll85,

עשיתי O/C למעבד שלי ל-3.06GHZ (עם העלאת מתח קטנה), ועכשיו הוא מגיע ל-70 מעלות במאמץ, לפחות לפי SPEEDFAN... אז הורדתי לו את המהירות לבינתיים ואני מתכנן לעשות שידרוג קירור למחשב שלי. רציתי לדעת כקשר לHARDCANO II - האם אני באמת צריך אותו, כשיש תוכנות לבדיקת טמפרטורות, או שאפשר לוותר עליו. כמו כן, אני אשמח לדעת כמה יעלה הGIANT II כשהוא יגיע לארץ והאם הוא מתאים לATI RADEON 9500 PRO. בינתיים חשבתי לקנות את המוצרים האלה (כרגע יש לי רק מאוורר 120MM מוציא אוויר): 120x25 - Ball Berring - 87CFM - 38dBA 55.56 Thermaltake P4 Spark 7 Highest Performance Cooler 138.90 Nanotherm BLUE II 32.43 סך הכל לתשלום: 226.87 ש"ח אם יש משהו שאני יכול להוסיף (לא מצאתי היטסינקים לזכרונות …

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by orrm,

שלום כולם, אני חושב על האופציה שבמחשב הבא שלי יהיה קירור מים Asetek Waterchill. אני רוצה לחבר אותו למארז Thermaltake Xaser III V2000A. כולם יודעים שהמארז מגיע עם 7 מאוררים, השאלה היא אם הם עדיין הכרחיים במחשב גם כשהקירור מים מחובר? את מה בדיוק הוא מקרר? רק את המעבד? או גם חלקים אחרים במארז.... חשוב לי מאוד שהמארז יהיה מקורר היטב (ולכן שתי הבחירות הנ"ל).

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  17. פירוט: נפלו עלינו הימים הקשים וזה גם השפיע על המחשב שלי כלומר המעבד התחיל להיתחמם יותר מידי ואני מתלבט איזה מאוורר לשים עליו בהנחה שאני זורק את המאוורר המסריח של אינטל שבקושי מוציא אויר.. איזה כדאי (הרעש לא כל כך משנה לי..) 1.DELTA 60x38 2.DELTA 80x38 3.SMART FAN 2 80x25 תודה לכולם....................................... :jump:

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. איך עושים אוברקלוק למעבד וכרטיס מסך? (p3 866, geforce 4 440 mx 64mb ddr) בכמה זה ישפר את הביצועים? תודה! ועוד משהו מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד? עכשיו אצלי זה 56 מעלות

• 8 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by shlomid,

אז ככה יש לי ספק גנרי של 400 וואט ( ככה לפחות אומרת המדבקה ) אני באובר קלוק דיי עצבני ולאחרונה שמתי לב דרך תוכנה שהמתח שמספק הספק שונה מאוד ממה שצריך להיות במיוחד במתח של ה- 5 וולט במקום 5 וולט אני מקבל 4.7 במצב מנוחה, וכאשר המחשב במאמץ המתח יורד עד ל 4.5 ואפילו מתחת. מחומר שקראתי באינטרנט בהנתי שזה לא טוב ויכול להוו סיבה לאי יציבות וניפילות. רציתי לדעת האם יש אמת בדבר? והאם ספק טוב של חברה טובה כמו HEC או ENERMAX יתפקדו טוב יותר תודה

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  20. [glow=red,2,300]אז כך יש לי geforce 4 mx 440 [/glow] ואני רוצה להגביר את הביצועים שלו כדי שיפעיל לי יותר טוב משחקים בצורה חלקה יותר ושלא יתחיל לגמגם במילים אחרות יתחיל להתחרפן ומשחקים יעבדו לאט ויעצרו והיו תקיעות. אז בבקשה כל מי שיכול להגיד לי מה לעשות אנא ללחוץ על הוספת תגובה ולכתוב למעני [move]תודה מראש נתי[/move]

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  21. תגידו איפה וכמה עולה גומיות H ?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by stalbetman,

תשמעו קראתי את המדריך והכל אני מתחנן לעשות את זה. אבל רציתי לדעת בקשר למנורה כמה בערך היא עולה? איפה אפשר להשיג אותה? וגם איך היא מורכבת? כאילו הבית נורה אני יכול לקנות בנפרד ולהוסיף לזה מנורה משלי? זאת מנורה מיוחדת? איך קוראים רק לבית מנורה? יש לי אפשרות לקנות רק מנורה ולעשות לבד בית מנורה? אם כן איזה חומרים אני צריך לקנות כדי לעשות את הבית מנורה? תגידו איפה וכמה עולה גומיות H לחלון במארז? תודה לכל העוזרים...... ;D

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  23. כשאני מנסה לעשות overclocking לכרטיס שלי hercules 3d prophet 9500 pro 128mb ddr הוא תמיד מחזיר את ההגדרות לdefault ( 275mhzcore clock & 270mhz memory clock) אני חושב שהbios של הכרטיס חוסם את הoverclocking איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by avner31,

יש לי שאלה או יותר נכון אני צריך עזרה יש לי מסך LCD של IBM ממחשב נייד ישן הייתי רוצה לדעת אם יש איזו שהיא דרך לחבר אותו לכרטיס מסך רגיל כלומר אני יודע שאפשר כי אמרו לי שיש לזה מדריך אבל לא זוכרים איפה ראו אותו בקיצור עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 394 צפיות
  25. Started by CaRTeR,

שלום לכם רציתי לשאול על הטמפרטורה איזה מספר של מעלות כדאי לא לעבור ושמה זה מתחיל להיות גבולי והאם קיים דבר כזה טמפרטורה נמוכה מידי ואם כן מהי ? בתודה מראש 8)

• 1 תגובה
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים