עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מדוע כשאני בודק את הטמפרטורות של המעבד שלי (E6550) לפני ואחרי OC מופיעה לי רק מעבד אחד או ליבה אחת? בתוכנה Intel Thermal Analysis Tool מופיע לי רק מעבד אחד CPU 0, ובתוכנה CPUID Hardware Monitor מופיעה לי רק Core #0? אין תצוגה של שתי הליבות למרות שיש לי מעבד כפול ליבה.

• 7 תגובות
    • 520 צפיות
  2. Started by |Eternity|,

הורדתי RivalTuner ובלי שום קשר יש לי 3dmark שיבדוק כמה FPS יעלה חבר אמר לי עכשיו לי יש Geforce Fx 5200 + 128 MB שאלה ראשונה אם אני ישנה הגדרות למשהו בסדר יכול להיות שיעלה לי ה- FPS שאלה שניה איך אני מבטל את החסימה הזו תראו אני לא יכול לסמן שם כלום ב- V ואם כן מה לשנות ואיך ???? http://img157.echo.cx/my.php?image=untitled3lj.jpg

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  3. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. לאחר שבתחילת הקיץ הורדתי את הOC (פרטים ניתן לראות במפרט בצד ימין).. חזרתי השבוע שוב לתהליך הOC. בנתיים הגעתי ל: 365*9=3285mhz זיכרונות 547.5MHZ בתיזמונים 5-5-5-12 מתחים: CPU vCore 1.600V FSB Termination 1.550V NB Vcore 1.450V Memory 2.250V טמפ' במאמץ בסביבות ה65. ------ 1. מכאן לא הצלחתי להגיע ליציבות, אני מפחד גם להעלות עוד מתח כי 1.6 זה די הרבה. יש אולי דברים אחרים שאני יכול לעשות? 2. האם עדיף להריץ זיכרונות על 450MHZ בתזמונים 4-4-4 או ב547MHZ ב5-5-5? 3. המתחים בסדר? או גבוהים מדי? תודה מראש Install

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  4. יש לי לוח של GIGABYTE GA-K8NSC-939 אני על אובר קלוק באס 265 כרגע ,יש לי אופציה בלוח במסך של הנתונים של הזכרונות משהו כזה : Cpu Thermal Thorttling במצב ברירת המחדל הוא היה על 50% ויש גם מקסימום 87.5% ,באתר מסוים אחד ראיתי שמבטלים את האופציה הזו כשעושים אוברקלוק , מישהו יכול להסביר לי מה זו האופציה הזו ולמה היא משמשת ?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  5. שלום אני לאחר OC נחמד 2500@3200 ורוצה למשוך עוד את המערכת עכשיו יש לי NF7 שמזייף לכן אני צריך המלצה לצג טמפ" זול ואמין סביבות 100 -200 ש"ח עדיפות לכיוון ה 100 ש"ח הדרישות ממנו הן לפחות 3 חיישני טמפ" אופציות שליטה על לפחות 2 מאווררים. צבע כהה שחור שישתלב במארז הרכבה לא מסובכת מדי אשמח לשמוע המלצות מניסיון אישי

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by Overkiller,

שלום חברים וחג חנוכה שמח! החלטתי לאחרונה לנסות לבצע המהרה לכרטיס המסך שלי, מכיוון שאני לא ממש יודע כיצד להשתמש בתוכנה (ATi tools) החלטתי לתת לתוכנה למצוא את הזיכרות המקסימלי ומהירות הליבה המקסימלית, התוכנה מצאה שהליבה המקסימלית היא 540 והזיכרון המקסימלי הוא 425.25 החלטתי לשמור זאת כהגדרות המהרה ולהריץ 3dMark 06 (כל בדיקה 3 פעמים). בגלל חוסר הנסיון שלי בהמהרה אני לא ממש יודע מה נחשבת להמהרה 'טובה' או למה מסוגל הכרטיס מסך עצמו (שיש לו קירור פאסיבי). בבדיקה עצמה לא נתקלתי באיזושיהם בעיות והיא עברה דיי חלק. השאלה שלי היא כזו:האם ההמהרה שביצעתי דרך התוכנה היא טובה? האם אפשרי לבצע לכרטיס זה המהרה גבוהה יותר בלי חשש לשריפתו? (הוא עם קירור סטוק), האם השיפור בביצועים יהיה ניכר? ת…

7. אני גיליתי את הנושא לא מזמן, אבל אין לי שום ידע עליו. מישהו יכול לתת לי מקור כלשהו שאני יכול ללמוד על אוברקלוקינג ואיך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  8. Started by le011,

שלום לכולם האם קיימים ביוסים אחרים חוץ מזה של ABIT לIS7 ? אני מעוניין במויחד בביוס המאפשר הורדת מתח למעבד תודה ;D

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  9. כי אני מקבל בשניהם טמפרטורות שונות למשל: Drivr ==== idle 46 load 66 Everest ====== idle 43 load 60 מי הנכון לפי דעתכם? תודה! **6800GT AGP

• 7 תגובות
    • 520 צפיות
  10. Started by tfo,

יש לי לוח EPOX 8KDA3J מעבד AMD ATHLON 3200+ ו RAM OCZ R2 PC3200 מתי שאני מנסה לעשות OVER CLOCK מה שקורה זה שהמחשב ניתקע, למי יש רעיון מה אפשר לעשות כדי לתקן את זה? ועוד שאלה מאיפה אני יכול להוריד ת BIOS הכי חדש

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by robicon,

יש לי לוח אם ds3 rev 3.3 מעבד 4400 אני נמצא כרגע על 2.7 ה Core Voltage 1.325 V והCPU Core 1.26 V שאני לא ממש מבין את ההבדלים אני רוצה להגיע ל3.0 עכשיו הטמפרטורות אצלי הם כל ליבה על 46 מעלות והלוח אם על 41 מעלות (יש לי קירור טוניק) הבעיה זה לא להגיע סתם ל3 אלה שהטמפרטורות נראות לי גבוהות אז אני צריך לדעת אם כדאי להמשיך או להשאיר את זה ככה המעבד במאמץ ב tat הגיע לי ל64 מעלות מה אתם אומרים כדאי לי לעשות?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  12. Started by Devil Servant,

אני מאמץ רעיון של מישהו מהפורום ובסמל אובונטו שיהיה לי על המארז אני רוצה להרכיב מאורר גריל,עם לד כתום/אדום אני צריך בבקשה הצעה כי אני לא מבין בזה,המאורר הוא בתכלס רק ליופי כי המחשב לא מתחמם כ"כ הרבה. משהו זול ויפה,ואם אפשר אז להסביר איך להרכיב את זה (ז"א איך שמים את זה שיהיה יפה) היומן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227361.new#new עריכה: חח הבנתי בעצם משתמשים במאורר רגיל ושמים עליו גריל יש לי גריל 9X9 איזה מאורר יתאים לי? חח עזבו אני מחפש מאורר 80MM כתום/אדום (אני רוצה כתום אבל לא מוצא) זול ופשוט... איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2348_2349&products_id=15759 איך הוא מתחבר למחשב?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by klips,

יש כרטיסי מסך 9800GT X2 מחוברים בSLI יש בעיה שבשום תוכנה הקיימת הוא לא מראה לי טמפ הכרטיסים הם של I3NNOD השאלה שלי היא אם בכרטיסים האלה לא אמור להראות את הטמפ וגם יש לי את האפשרות לשנות את כרטיסי המסך לדגם אחר או לסוג אחר מה הייתם ממליצים לי בבקשה ????

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  14. Started by eins,

שלום, קניתי מחשב חדש ואני חושב שהמארז די מתחמם, האמת גם המסך אבל זה אני יבדוק בפורום LCD יש תוכנה שיכולה להגיד לי מה הטמ'פ של הלוח אם \מעבד?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  15. Started by uzana2004,

טוב אז בעקבות כל החומר שקראתי כאן ובעזרת כל החבר'ה התותחים של האתר... הצלחתי לעבור את מחסום ה-11.000 ב-3DMARK03... אז קודם כל תודה רבה לכל מי שעזר לי.... ועכשיו לעובדות: יש לי 6800LE של XFX,עליו שמתי את הסיילנסר(שהוריד לי מ74C ל50C במנוחה...) כרגע אני עומד על מהירויות של 400\805 והכל יציב... וזה הציון: עכשיו אני עף לראות את הנבחרת...

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  16. אני רוצה מערכת קירור מים בתקציב של עד 1500 ש"ח כולל משלוח, מכס, ולא יודע מה.... כולל הכול. המערכת תהיה לצ'יפסט ולמעבד. תושבת 775, רצוי מאוד שהבלוק למעבד יהיה מחברה שידועה כחברה שעושה מתאמים לתושבות חדשות... המארז יהיה ככל הנראה HAF 932... למעלה יש מקום לרדיאטור באורך שני מאווררים (מצטער על המושגים המפגרים, אני פשוט לא מומחה בתחום קירור המים...) וכמובן שיש אפשרות גם למיקום בגב במארז. תודה רבה לכולם!!! עריכה: אני לא יודע אם התקציב מאפשר את הדרישות... תוכלו לומר לי האם הוא מאפשר? ירדתי מהעניין... אפשר לנעול\למחוק.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  17. האם תוכלו לומר לי עם איזה מאוורר מגיע המארז COMPUCASE CI-6920 BLUE וכמה ואיזה מאווררים ניתן להוסיף לו. אני מתכוון ישר עם הקנייה של מחשב חדש שהחנות תרכיב לי מאווררים נוספים אותה שאלה מופנת גם למארז הבא: Chenbro Mid Tower Xpider Silver Screwless Gaming Case

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  18. Started by TaMiRn2,

אני מחפש מאוררים שקטים למארז (הרכבה לא תהיה בעיה ), למעבד וכרטיס מסך את ההארד דיסק אני כניראה יתלה באוויר (כמו שראיתי שמישהו עשה בגלריית מודינג) תקציב דל 450 ש"ח (ואם אפשר פחות) המטרה היא לא קירור היא יותר שקט הקירור יכול להיות ממוצע בלבד... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  19. היי חתכתי חלון במארז ועכשיו נאי צריך להדביק לזה לוחית פקספקס מאיפה אני משיג גומי H או U?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  20. מה שלמוכם לאחרונה הורדתי את התוכנה SPEED FAN, וראיתי שהמאורר של הציפ על הלוח אם שלי(MSI K8N NEO4) מסתובב 8888RPM, שזה המון, ולכן הוא עשה המון רעש!!!!! לכן החלפתי את המאורר לקירור פסיבי של ZALMAN לפי דעתכם, מה צריכה להיות הטמפ' של הציפ' שלי כך שהוא לא יפגע???? תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  21. Started by Satlan,

חברים, קיים דבר כזה? אם כן במה הוא משפיע ? איך הוא עוזר ? מה הוא משפר ? בתודה מראש חברים

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  22. Started by bay,

שלום עז המצב הוא כזה יש לי יותר מידי מאווררים 80 מ"מ ואין לי לאיפה לשים אותם עז האם היה אפקטיבי לחבר שני מאווררים אחד על גבי השני בעזרת דבק חם (כמובן לא לחבר את החלק המסתובב עצמו אלא רק את הגוף)

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  23. Started by roi503,

יש לי בעיה חמורה בטמפרטורת המחשב ואפשר להגיד "בעיה קריטית" הCPU כרגע על 70 מעלות ואתמול היה אפילו על 80 לפי מה שאני יודע מצב תקין אמור להגיע גג 55 מעלות ולי ניראה לי מצב ממש קריחטי שעומד ליקרוס המעבד להישרף או ליגרום לנזק בלתי הפיך לפי דעתכם המצב דיי גרוע נכון? המעבד והכרטיס מסך וכל החלקים חוץ מהאר דיסק מליפני 5 שנים והאר דיסק כמו שאמרתי מליפני שנה וחצי טיפה מידע מיתוך התוכנה: EVEREST Home Edition Field Value Sensor Properties Sensor Type Analog Devices ADM1025 (SMBus 2Dh) Motherboard Name Intel D850GB / D850MD / D850MV Temperatures Motherboard 48 °C (118 °F) CPU 72 °C (162 °F) WDC WD800JB-00JJC0 46 °C (115 °F) Voltage Values CPU Core 1.72 V +2.5 V 2.50 V +3.3 V 3.30…

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by evman007,

אני קונה מחר מחשב לחבר עם מעבד 805.עכשיו KSP בטח נותנים מאוורר פשוט,השאלה אם יהיה רעש. בעיות חום למיניהן? תודה.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by Esparco,

עשיתי OC ל 920 מ 2.8 ל 3.2 שלי עכשיו הטמפרטורה במנוחה היא 15 מעלות ובמאמץ 32 לפני ה OC הטמפרטורה במנוחה היתה יורדת ל 11 מעלות שזה ממש מצחיק ובמאמץ היא לא היתה עוברת את ה 26 לא נראה לי כל הקטע הזה של הטמפרטורה במנוחה אבל משום מה במאמץ היא ניראת לי הגיוני עדיין זה 65 נאנו מיטר אבל לא צריך להגזים אם למישהו יש את המעבד הזה או סתם מבין בזה אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים