עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Rivking134,

לקרוא עד הסוף... קניתי קירור Zalman VF900 Cu לכרטיס שלי radeon X850 XT והתוצאות מעולות היה לי קירור סטוק חרא שבשיא המאמץ הגיע ל-98 מעלות ועכשיו הוא בקושי עובר את ה-50 לא הצלחתי לעבור את ה-50 ורגיל הוא על 30 מעלות (זה אומר שמרחתי את המחשה טוב נכון?) עכשיו השאלה היא אם שווה לעשות אוברקלוק של נגיד 80 בקור ו100 בממורי כאילו אם זה באמת יעזור? בכמה FPS זה יעזור? גם יש לי מעבד 3.0GHz אם אני יעשה אותו 3.2GHz זה יהיה OC קליל ולא מסוכן נכון?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  2. אחים שלי עשיתי OC ל 630 שלי על קירור סטוק!! OC של 933 מה"צ עם מתח סטוק! קבלו את הטמ"פ במנוחה 34! לא בדקתי טמ"פ במאמץ כי ה OC לא יציב בגלל הזכרונות [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by satantine,

שלום חברים. יש לי מחשב נישא DELL D600 שמתחיל להתחמם במשחקים. כאשר הוא מתחמם הוא מוריד את מהירות המעבד ולפי כך ה-FPS מתחיל להיות בלטי נסבל. כדי לנסות לפתור את הבעיה, חיפשתי כלי שליטה על המאורר של הלפטופ ואכן מצאתי את הכלי הבא: http://www.diefer.de/i8kfan/index.html הרצתי את המאורר על מהירות הגבוהה ביותר, בדקתי שאין אבק ו\או לכלוך על המאורר וניסיתי לשחק שוב. כעבור מספק דקות ה-CPU הגיע לטמפרטורה של 80 מעלות ובקר הטמפרטורה הקטין את מהירות שעון של המעבד. כעת אני מנסה לחשוב על פתרון אפשרי של בעיה זו: :s05: א) לשדרג את מאורר בלפטופ ליותר מהיר (לא יודע אם זה אפשרי כי המחשב עדיין באחריות וכן כי איני יודע האם ישנם מאוררים כאלה במוצע) ב) לצרף בצורה כלשהיא מאורר נוסף עם זרימת…

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  4. אני הבנתי איך מכניסים אבל איך אמורים להוציא לדוגמא אם יש לי מערכת אם מיכל בחריץ של חמש ורבע אינץ(כמו פה:http://www.dangerden.com/mall/Misc_Hardware/tubing.asp) אני ממלא אותו אבל איך אני מרוקן אותו? נ.ב מי שלא מבין שיראה את הסקירה ב3DGAMEMAN.COM על המערכת של DANGERDAN

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  5. אני רוצה לבצע את המוד הזה ללוח אם שלי,כדי שאני יוכל להעלות את המתח לNB מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה אני צריך לעשות,כי אני לא מצליח להבין http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=107036&highlight=975

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  6. אני מתכנן לקנות מחשב בסביבות 5000 ש"ח. כרטיס מסך הוא פחות משמעותי מבחינתי. אני לא מתכנן OC רציני ממש. השאלה שלי היא איזה מעבד יתן לי ביצועים גבוהים יותר? (המחשב מיועד לעריכה). תודה.

• 7 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by Vladgi,

יש לי מעבד 2600 בארטון ולוח אם 8rda3+ epox, הלוח בא במצב סטוק כאשר המעבד על 11.5 קניתי את המעבד במרס השנה יכל להיות שהוא שכב שם הרבה זמן הרבה מאוד!, שמעתי איפשהו פה שכאשר הוא בא עם מכפלה של 11.5 הוא פתוח רציתי לדעת אם זה נכון???

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by rubberDucky,

אני מתכנן לעשות OC לכרטיס מסך שציינתי בכותרת (HD 2900Pro 512Mb), המאוורר הוא Arctic Cooling Freezer 7 Pro שעל המעבד, מארז של NZXT Apollo וספק 500W של ליברטי... האם אני מסוגל לעשות לו OC, בלי שהוא יעשה לי רעש מטורף, והאם אני אהיה מסוגל להגיע לביצועיים של XT?

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by franco,

לחבר שלי יש מחשב ישן p2 350 המפרט שלו : מעבד 350 , לוח אם ישן ( לא יודע מה הסוג שלו) , הרד דיסק 6 gb , זכרונות 256 mb , כרטיס מסך gforce 7000 , והשאלה שלי האם ניתן לעשות oc למחשב הזה או לא

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  10. שלום, לפני שבוע קניתי מחשב חדש שכולל:E6600 + GIGABYTE DS3 +8800GTS 320MB אני חדש לכל הנושא הזה של OC, ואני מעונין לעשות OC קל ל E6600 למשהו כמו 3.2 GHZ.. לא משהו רציני.. עכשיו קראתי את מדריך שיש לכם באתר על OC אבל עדיין יש לי כמה שאלות לגבי זה: 1.לפי מה שהבנתי המכפלה במעבדיי C2D סגורה, אז אפשר לעשות OC רק דרך הגדלת ה FSB? 2. שני הדברים היחידים שאני צריך לשנות בהגדרות של ה BIOS כדי לעשות OC זה ה FSB והמתח בהתאם בלבד? 3.נגיד אני מעלה את ה FSB במעט, איך אני יודע בכמה מתח (VOLTAGE) לעלות למעבד (כדי שהוא לא ישרף לי)? 4. אפשר לבטל את הפיצ'ר הזה במעבד שבמנוחה הוא יורד למכפלה של 6 ? -יעני שהוא ישאר תמיד על 9. 5.ממולץ להשאיר את הגדרת המתח על AUTO כשאני מעלה את ה FSB? 6. ל…

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  11. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי שום חוות דעת נורמלית אז אם יש מישהו שיש לו את המאוורר הזה אשצח לתוגובות.

• 9 תגובות
    • 543 צפיות
  12. עש/יתי אובר של 200 מגה הרץ מ 3.1 ל 3.2 ויש לי כמה שאלות. שעשיתי את האובר המחשב היה במנוחה 45-55 ובמאמץ 60 ככה. עכשיו אני יודע שהטמפרטוות קצת גבוהות. חוץ מזה יש לי ספק ג'נרי. יש ללי מאוורר סטוק. ויש לי גם זיכרותות ג'נרים של ceno. כל השאר ירקות יש לי כרטיס מסך ולוח אם של MSI די טובים. מה אתם אומרים להוריד את האובר קלוק? או מה לשפר?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  13. Started by Impreza,

הוצאתי סינק ריבוע מלוח שלא עובד כבר ואני רוצה לשים אותו על הזכרונות של הכרטיס מסך איך לחתוך אותו למלבנים קטנים? (אין לי כלים ומסור) ואיך לשים אותו? עם דבק טרמי או משחה? לשים את הדבק או המשחה על הזכרון של הכרטיס מסך ולשים את הסינק?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  14. Started by Oshriel,

יש לי זכרונות של KINGSTONE DDR400 HYPER-X 256MB הם עובדים על תיזמונים כאלה: 6 2 2 2 האם זה טוב? האם כדאי לשנות? זה ישפר ביצועים? אגב האם התוצאה 5600 למעבד AMD 2500 BARTON טובה בתוכנה PC MARK 2002? הזכרונות קיבלו תוצאה של 4700 - זה טוב? תודה רבה רבה לעוזרים 8)

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  15. אני יודע רק על הטרמלרייט : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=226 ועל האקסלרו אקסטרים שיצא לא מזמן והוא מיועד לסדרת 2900 (ד"א, איפה מוכרים אותו? ) יש עוד קירורים שמתאימים לכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  16. Started by nimrodim,

בבעלותי הזכרונות הרשומים מטה. הבעיה - לא יכול להריץ את הזכרונות ב 2.5,2,2,5 ב FSB של 240. 1:1. נבדק כרגע עד FSB של 235. - תקין. הערה: VDIMM מקסימלי בביוס הוא 2.8 . בתכלס יורד עד 2.7. האם הבעיה יכולה לנבוע מהבאים: 1. התחממות הזכרונות. 2.VDIMM לא מספיק גבוה? - האם הגיע הזמן ל VDIMM ו VTT MOD? מה כדאי לנסות הלאה? לשחרר תיזמונים? אם כן למה? לנסות כל זכרון בנפרד ולראות אם אחד מהם מגביל? לנסות לקרר יותר את הזכרונות? אשמח לשמוע הצעות.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  17. אני מעריך שהקירור הכי יקר יכול להגיע גג ל-350 ש"ח אז נגיד שזה התקציב שלי (אבל שוב...כעיקרון הוא בלתי מוגבל) מאוד חשוב שאני לא יצטרך לפרק את הלוח בשביל הרכיב את הקירור! אני רוצה לקנות לאח שלי מחשב עם מעבד E2140 או E2160 או E2180 (מה מהמעבדים הכי טוב ל-OC?) בגלל מחסור בתקציב. הלוח אם כניראה יהיה Gigabyte P35-DS3L אבל אולי ABIT P35-E (שוב, איזה מהלוחות עדיף ל-OC?) והזכרונות יהיו G. Skill DDR2 800Mhz CL4 (4-4-3-15) PC6400

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  18. היי ושלום אבקש המלצה לקירור הטוב ביותר למעבד e6750 קונרו או מים או גז בתודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  19. שלום אני מחפש שני מאווררים של 120M אחד עם אור כחול ואחד רגיל ( בלי אור ) ומשחה טרמית . * לא אכפת לי שהמאוורים יהיה קצת רועשים העיקר שיכניסו הרבה אוויר קר . כל זה אמור להיות בערך 150 ש"ח ( אפשר חריגה קטנה ) ואני קונה מIQPC . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by xavi,

אני מנסה לבצע OC למעבד ונתקל בבעיה . המעבד - 2.6 לוח - asus p4p800-x , אני מצליח להגיע עד 2.8 +- והטמפרטורה 36+- כאשר אני מנסה לעלות יותר כרטיס הקול מפסיק לעבוד ומערכת ההפעלה לא מזהה שהוא קיים (כרטיס משולב בלוח) . כאשר אני מחזיר אותו ל 2.8 +- כרטיס הקול חוזר לחיים . מה דעתכם ? מה צריך לשנות ? ???

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  21. Started by מאפיונר,

אני צריך המלצה למאוורר 60 מ'מ שיהיה מצויין ושקט תודה מראש1!!

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by SpriteSoda,

בזמן האחרון, שהמחשב עושה איזה פעולה מסובכת - משחק מחשב וכאלה, הוא נתקע כזה, ואז אני שומע מין צליל כמו של סידירום שמתחיל להסתובב, ואז "תיק" כזה. אחרי כמה שניות זה משתחרר. כשזה קורה, זה קורה כמה פעמים ברצף. אני נוטה לחשוב שזה ההרדיסק, גם כי נראה לי שהרעש הזה הוא ממנו, וגם כי זה נראה לי מתאים. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  23. מפרט: Q6600 2G ראמ 800 הרצ של קורסאייר P35 ספק VX450 והכרטיס מסך: 8800 GT OC של BFG מארז ARMOR JR של טרמלטייק יש לי במארז 2 מאוררים קידמי ואחורי והתקנתי עוד 120 מ''מ מתחת לכרטיס מסך שלפי התוכנות (אברסט וספיד פאן) יש שיפור.. התמונה של המוד(אפשר לקרוא לזה מוד כה?) : http://www.siz.co.il/my.php?file=0mgzx2imntzy.jpg אבל כשאני משחק בקרייסיס הכרטיס מגיע ל65 מעלות והוא חם מאוד ! זה הגיוני ? נורמלי? זה בסדר? ???

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by ZeppeliN,

יש לי את המעבד במפרט. אני רוצה לעשות OC אני רוצה לדעת ממה אני צריך לשים לב... עד כמה אני יכול לעלות מתח (יש לי ספק ג'נרי)? מה הטמפ' שכדאי לי להזהר ממנה במנוחה? האם הזכרונות שלי יגבילו אותי?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  25. Started by bazz,

אני קונה מחשב שכולל: Raidmax APEX FSP 450W Q6600 P35-DS3L 2GB 800Mhz CL4 8600GT ואני מתלבט לגבי הקירור למעבד. שמעתי הרבה המלצות לגבי הAC freezer 7 pro. אני שוקל לקנות בTMS, ושם הוא עולה 122. עם זאת, בTMS יש גם גופי קירור מוזלים בקניית מעבד, ולכן נשמעו לי קצת יותר אטרקטיביים בקניית מעבד. למשל, באותו מחיר בערך של הfreezer אני יכול לקנות zalman 7500. או, ב-70 ש"ח פחות, את הglacialtech 5060 PWM. אם יש גוף קירור שטוב עבורי ולא מוזכר כאן גם אשמח לשמוע עליו. כמה OC אני אוכל לעשות עם כל אחד? כמה שקט הוא ייתן לי? הבנתי שהfreezer לא הכי שקט.

• 8 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים