אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי P4 2.8C, ASUS P4P800SE ויש לי שני סטיקים של 256 מגה של KingMax במהירות 400 מגה הרץ כל אחד, אשר עבדו כדואל לפני שהוספתי עוד סטיק של 512 של A-DATA במהירות 400 מגה הרץ... בקיצור יש לי 3 סטיקים של סה"כ 1GB זיכרון... כשהיה לי רק 512 מגה בשני סטיקים יכולתי בכיף לעשות OC למעבד עד 3.4 בלי בעיות... תמיד הייתי על 3.15 GHZ והיום החלפתי משחה תרמית (ארקטיק סילבר 5) וניקיתי אבק מכל המחשב.. רציתי להעלות את מהירות המעבד כי הוא על 35 מעלות אבל אני לא יכול מעל 225 MHZ לבאס (מכפלה 14) שזה יוצא 3150 MHZ... כשאני עושה אפילו 226 MHZ לבאס, אם המחשב בכלל עולה, הוא נתקע לגמרי אחרי כמה שניות שהווינדוס עלה, ואם הוא לא עולה אז הוא פשוט לא עולה יש לכם מושג למה זה? לדעתכם זה בגלל הזיכרונות? …
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מאוורר בגודל 120 מ"מ, שיהיה כמה שיותר חזק, לא משנה לי הרעש, היקר שיהיה בצורה סטנדרטית ועם אפשרות לשליטה דיגיטלית (ע"י תוכנה יעודית כמובן, אגב על איזה תוכנה אתם ממליצים שעובדת בלינוקס?) ושיכלול לדים כחולים או ירוקים\רגיש לUV בצבעים הנ"ל. דבר אחרון, שהמאוורר יימכר בחנויות:Pandas, NoaComp, עם עדיפות לנועה. תודה מראש, דני.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי מעבד Athlon64 3000+, בביוס של הלוח אם (EPoX EP-8KDA3J) יש לי אפשרות לשנות את המכפלה מ-8 עד ל-10 אבל לא מעל ל-10. לא יכול להיות שהמכפלה נעולה, משום שאפשר להוריד אותה, אבל למה אני לא יכול להעלות? אני בטוח שהביוס מאפשר את זה, פשוט צריך להגדיר משהו משום שראיתי תמונות של אותו ביוס עם אותו מעבד אבל כשהביוס מאפשר העלאת מכפלה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
ראיתי מתישהו אתר עם DB ענק של תוצעות OC אבל שחכתי איך קוראים לו.... מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
היי שלום אני היתי רוצה לשאול אם למישהוא יש תלוח אם הזה. אני רוצה לעשות אובר קלוק קטן למרות שזה SIS. אבל אני ניתקל בבעיה אחת. אין לי JUMPER FREE MODE אני יודע מה תגידו זה כתוב בחוברת אבל זה לא! לכן אני זקוק לאזרתכם ודרך הגב ניסיתי לשים את כל ה FSB JUMPERS אבל כשאני ניכנב לביוס הביוס ניתקע לכן אני פונה אליכם כי אני מיועש! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לעשות OC קטן למעבד שלי אבל שנכנסתי ל ביוס לא היה לישם את ההגדרות שיש במדריך .. אחד הדברים שיש שם זה : Top Performence , ולא יודע מה זה עושה .. אז צריך לעשותEnable עלזה ואז יהיה לי תאפשרויות ? תודה ! הלוח הוא : GA-K8NMF-9
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את הקירור המקורי של ה ר9800פרו של 3DCLUB רציתי לדעת מה הם האפשרויות! וכמה זה יעלה לי ?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אז ככה : AMD 64 BIT 3500 2.25 GHz 512 RAM Radeon 9800 pro MSI עם הליבה של ה- xt ABIT AV8-3rd eye אם תוכלו לתת לי קצת הסברים איך עושים אוברקלוקינג זה יעזור לי מאוד ! תודה נ.ב קיבלתי עם הלוח אם שעון כזה קוראים לו uGuru ורשום שבעזרתו עושים oc בקלות
-
- 9 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני לא ממש מנוסה בOC. הפעלתי את הCIA2 ושמתי אותו על FULL THRUST. אבל בCPUZ זה עדיין מראה FSB 201MHZ למרות שהCORE SPEED מגיע גם עד 2.15GHZ. קראתי שגם בלי להחליף קירור למעבד הזה אפשר להגיע איתו בקלות ל3GHZ. מה הן ההגדרות שצריך לשנות ולאילו ערכים בBIOS כדי להשיג את התדרים 2.4GHZ ו3GHZ? המפרט הוא: E2160 Gigabyte 965P-S3 rev3.3 Starex 2X1024MB DDR2 667MHZ CL5 מה זה SYSTEM MULTIPLIER? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אוקי קודם כל מכיוון שהכרטיס מסך מגיע במנוחה ל55 ובמאמץ מלא (קריסיס) לכ95 מעלות, זה לא רק פוגע בכרטיס אלא מחמם את כל שאר המערכת. השאלה איזה קירור מומלץ ביותר לכרטיס מסך: Thermalright HR-03GT Zalman VF1000 Thermaltake Duo Orb ובקשר לקירור שלי למעבד כרגע יש לי Thermaltake V1 עם המעבד Q6600, עשיתי אוברקלוק ל-3.2 עם מתח 1.312 (FSB 400). במנוחה אני מקבל מהמעבד עצמו 40 מעלות ומהליבות 43-47 מעלות, במאמץ המעבד עצמו 42-43 והליבות 60-66 (במאמץ של 100%). בPRIME95 TORTURE TEST אני מקבל 55-60 מעלות בליבות. האם הטמפ' האלה בסדר לקירור? או שאמור להיות פחות חם?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שמתי משחה טרמית לבנה על כרטיס 8600GT . עכשיו בסוף לא הסתדר לי והורדתי את המאוורר והחזרתי את הקירור הרגיל שהיה לי . בקיצור הכרטיס עכשיו עם המשחה הזו ואני לא יודע איך אני מוריד אותה כי חלק ממנה יבש .
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
פשוט מדהים! 631 Cedarmill @ 5674.66 MHz http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=132323 קירור אוויר מעולה, בתוספת רעש מחרידה אבל התוצאות מעולות
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכם 1-האם עדיף למעבד 775 משחה טרמית ולהוציא את המדבקה המקורית אפילו בן כשנה , וגם כמה היא יכולה לשפר לעומת המדבקה 2-האם יש מאוורר למעבד שמוכרים (לא המקורי) שיש לא חיבור ללוח אם עם 4 חוטים שיכול לשנות מהירות כמו המקורי בשיטת -PWM
-
- 5 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
שלום אני מנסה לעלות את התוצאה ב 3DMARK עכשיו הצלחתי להגיע ל12270 בתדרים 800 לGPU ו 1100 לזיכרונות עכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות לדוגמה את ה GPU ל 820 אז אני מקבל תוצאה נמוכה יותר 12200 הבדיקה עוברת ללא בעיות והמחשב לא נתקע וחום של ה GPU לא עולה על 75 מעלות למה זה קורה ? יש משהו שאני לא עושה כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות לי את האולטרה אקסטרים ובאםםםם פתאום עוד דגם ועם חידוש קירור גם למתחת למעבד. חייב לראות השוואות על זה אבל בנתיים אני עוד לא מוצא.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות ל4 חיישני טמפ' ו4 מאווררים, איפה כדאי לי לשים את החיישנים? אחד על המעבד, אחד על הכרטיס מסך ו.....? בנוסף איך הכי טוב לשים את החיישן טמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך? על ההיטסינק בצידי המעבד? תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום ! יש לי אחד כזה http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/led/thunderblade12.htm ואומרים לחבר את החוט הצהוב לחיבור של המאוורר בלוח אם אבל איך אני משנה מהירות ? צריך תוכנה כלשהיא? תודה
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אהלן, אז מצאתי את הקטע עם ה PCI-E , זה פשוט מצחיק. על AUTO ה OC פורח עולה יפה והכל. עכשיו ברגע שאני נועל את ה PCI-E ל 100MHZ הוא לא עובר את ה FSB 297MHZ בדיוק בדקתי על האחד. כשאני שם על AUTO אני מגיע ל360. כשאני מעלה ידנית את ה PCI-E נגיד ל105 , אני יכול לזוז לכיוון ה FSB 300MHZ וכן האלה כל עוד אני מגדיל את ה PCI-E רק כך אני יכול להתקדם עם ה FSB. יש דרך למנוע את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אז ככה, שדרגתי את המחשב, ואני עומד לחזור לויסטה שוב, ובתקופה שהייתי משתמש בה, לא הייתה אפשרות לעשות אוברקלוק דרך הווינדוס, לכן צרבתי BIOS לX800GTO2@X850XTPE שלי. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה אז... האם יש איזושהי תוכנה כדוגמת ATITOOL\ATI TRAY TOOLS כיום שניתן לבצע דרכה אוברקלוק בויסטהX64? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כאמור הכרטיס הוא: leadtek winfast px8800 gts 640mb אלה בערך התוצאות: סטנדרטי.513\792 מנוחה: 61-63C מאמץ: 66-73C תוצאה ב 3DMARK06 לפני אוברקלוק 8614 דירוג 69 אוברקלוק.564\871 מנוחה: 62-63C מאמץ: 66-78C תוצאה ב 3DMARK06 אחרי אוברקלוק 9277 דירוג 29 רציתי לדעת אם אני מסכן ככה את הכרטיס מסך אם לא להוריד או לעלות את האוברקלוק?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב עם לוח אם לא מוכר, הבעיה היא בגוף קרור מדובר במחשב ישן יחסית מסוג דורון של AMD לא ראיתי מעבד כזה בחיים שלי ואני לא יודע על איזה סוקט הוא יושב וכ'ו והחלטתי לשאול מכיוון שהגוף קרור מחובר ללוח אם עם פס ברזל באמצע ומקובע ע"י 2 ברגים משתי הצדדים ולא הקליפסים שיש כיום ... עכשיו הבעיה היא שהמעבד מתחמם יותר מידי והמחשב נכבה עקב זאת טמפ' מעבד מגיעה עד ל 90 מעלות !!! צריך להחליף גוף קרור ומאוורר דחוף ! אני לא מעוניין להשקיע בגוף קרור יותר מידי כסף משהו בתחום של 50-70 שקלים בקיצור השאלה היא כזו : איזה גוף קרור אני צריך לקנות בשביל מעבד דורון של AMD ? אם אפשר לקבל שם של דגם מדויק ... תודה
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני לא מבין יש לי רק לשנות את המתחים ואת הפרונט סייד באס לאן נעלם המכפלה?
-
טוב, אני החלטתי שהמערכת שלי צריכה ליהיות קרה יותר(למטרות אוברקלוקינג גבוהה יותר...) ומה שיש לי עכשיו: מעבד: מאוורר מקורי של אינטל (מעדיף שלא להחליף) ומשחה טרמית מה שהיה כ.מסך: קירור של אסוס- שאני מעדיף להחליף מארז: 2 מאווררים של צ'יפטק עכשיו במחיר תקציבי של עד 200 שקל מה אני יכול לקנות? הכי חשוב זה - משחה טרמית וקירור כ.מסך תודה.
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-