עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shloosh,

ייתן לי ביצועים טובים ב- OC ??? או שגם המאוורר של CONNECT 3D מספיק???

2. Started by shaharezra,

התמונות .... http://iopanel.net/forum/showthread.php?p=14172#post14172

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  3. יש לי P4 2.8C, ASUS P4P800SE ויש לי שני סטיקים של 256 מגה של KingMax במהירות 400 מגה הרץ כל אחד, אשר עבדו כדואל לפני שהוספתי עוד סטיק של 512 של A-DATA במהירות 400 מגה הרץ... בקיצור יש לי 3 סטיקים של סה"כ 1GB זיכרון... כשהיה לי רק 512 מגה בשני סטיקים יכולתי בכיף לעשות OC למעבד עד 3.4 בלי בעיות... תמיד הייתי על 3.15 GHZ והיום החלפתי משחה תרמית (ארקטיק סילבר 5) וניקיתי אבק מכל המחשב.. רציתי להעלות את מהירות המעבד כי הוא על 35 מעלות אבל אני לא יכול מעל 225 MHZ לבאס (מכפלה 14) שזה יוצא 3150 MHZ... כשאני עושה אפילו 226 MHZ לבאס, אם המחשב בכלל עולה, הוא נתקע לגמרי אחרי כמה שניות שהווינדוס עלה, ואם הוא לא עולה אז הוא פשוט לא עולה יש לכם מושג למה זה? לדעתכם זה בגלל הזיכרונות? …

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  4. Started by benbaler,

שלום יש לי כרטיס מסך X1950PRO של SAPPHIRE ואני רוצה לקנות לו קירור יותר רציני בגלל הקיץ ושות'. ממש אהבתי את הקירור הזה : EverCool - VC-RHC Turbo 2 אבל באתר של החברה לא כתוב שהוא מתאים לכרטיס שלי רציתי לדעת במידה ואני רוכש אותו האם יש דרך כלשהי להתקין אותו על הכרטיס שלי אם כן אז מהיא ואם לא אז למה?! תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  5. Started by Baz34,

מה מתח הסף ב-OC למעבד E6420 שאותו לא מומלץ לעבור עם מקרר TUNIQ. יש לי כרגע מע": 1. מעבד E6420 (1.45V FSB=415,+0.3v זיכרון: G.skill 800M cl-4 (F2-6400CL4D-2GBPK x2 2.2V 3. לוח: GA-965-DS3 4. ספק LIBERTY 400W כרגע אני לא מצליח לעלות ב-OC מעבר ל-3.3G , נראה לי קצת מוזר שאני במקסימום מצליח לעשות OC לזיכרון עד 850M שמעתי מאנשים שעלו גם ל-915M עם הזיכרון הזה. אנא עזרתכם בנושא , (אולי הבעיה בכלל לא מהזיכרון?)

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  6. תראו החלפתי לוח לABIT NF7... והפעלתי את הSpeedfun הורדתי מהאתר.... ותמיד מופיעות לי אותן הטמפ' איך זה יכול להיות... תמיד כתוב לי -48 41 35 31.. תראו בתמונה שצירפתי... מה לעשות....? אני מעוניין לעשות OC אבל איך אני ידע אם אני לא עובר את הטמפ' הקריטיות.... :s05: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  7. יש לי כל מיני וידאו בבית שמושבתים..חלקם ישנים חלקם יותר חדשים, האם אפשר להתשמש בתצוגות הLCD שלהם? במקום לקנות ב50 שקל, או שלא? תודה. עריכה: מנהלים סליחה, הבלבתי בפורום, התכוונתי לפרסם את זה באלקטרוניקה ומודינג.. נא להעביר, מצטער על אי הנוחות.

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  8. מעבד:E6400 לוח אם:MSI P965 NEO זכרון:512*2 מהירות 667

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  9. אני וחבר שלי נכנסו לוויכוח איזה קירור למעבד הוא הכי טוב שיש - ללא קשר למחיר.. חבר שלי אומר שה TUNIQ TOWER הוא הכי טוב שיש אפילו מקירורי מעבדים היותר יקרים שיש... אני כמובן חושב שזה טעות... תעזרו לי.. איזה קירור למעבד נחשב ליותר טוב מהטוניק? אם אפשר לינק.. תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  10. שלום...עשיתי אוברקלוק לרדיאון 9700 לא פרו שלי... 310mem clock 351 coreclock 3dmark03 = 5458 3dmark05=2242 האם זה נחשב לטוב או אני יכול להוציא יותר מיזה...

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  11. Started by Wizard Of Oz,

איך ה- THERMALTAKE DRAGON ORB 3 ??? אם יש לכם להציע משהו יותר טוב תציעו אבל שלא יהיה יקר

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  12. http://www.primecooler.com/index.php?akce=viewp&idprod=226 יש לי לוח אם EPOX 8RDA3+ ואני לא ידוע אם ההיטקסינט יץאים מבחינת מוקום ואם הוא לא יתלוש לי את התושבת של המעבד.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  13. האם יש מישהו שרכש את הכרטיס מורכב עם הקירור מנועה וניסה לפרק אותו? כי אני פירקתי את כל הברגים וזה לא יוצא. אז אני חושב שזה מודבק עם דבק טרמי. מישהו יכול לאמת את זה?

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  14. Started by karpad,

תגידו איך הכרטיסי מסך של gigabyte בOC?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  15. והאם הוא מספיק טוב או שעדיף לקנות אחד אחר ואיזה???

16. Started by cyberX,

אפשר לעשות OC דרך ה-BIOS או שחייבים תוכנה מסויימת ?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  17. היי רכשתי כרטיס של חברת GIGABITE R9250 VIVO.אומנם עם הכרטיס מגיעה תוכנה שאמורה לאפשר לבצע אוברקלוקינג אבל הביוס נעול. האפ אפשר למצוא ביוס פרוץ או דרך אחרת לבצע המהרה? תודה

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  18. אוקיי אני הזמנתי אותו כבר ורציתי לשאול כמה שאלות וכמו שכתוב בכותרת האם זה קירור טוב לרדיאון 9700 לא פרו שלי והאם ההתקנה שלו קשה או מסובכת ואם מישהו יכול להסביר לי איך להתקין את הדבר הזה.

• 5 תגובות
    • 493 צפיות
  19. דרך ATI TOOL בדקתי ידנית (לא check max) והצלחתי להגיע לזיכרון 373 / ליבה 435.6 (שבדקתי דברים יותר גבוהים הופיעו לפעמים 2-3 נק' צהובות). אני מציין שעל כל שבב זיכרון שמתי גוף מתכת אחד. התוצאה לא נמוכה מדי???? ועוד משהו- יש לי עוד 4 היטסינקים שההדבקה שלהם נהרסה טיפה ואני רוצה להוסיף אותם לזכרונות בכרטיס (מהצד השני שלו), השאלה היא אם אפשר לשים על ההיטסינק איזשהט סטג של דבק כדי להדביק לשבבי זיכרון???

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  20. Started by pazer005,

קיבלתי מחשב חדש עם 4 כוננים רק שבמארז שקניתי (טראנספורמר) אין מאוורר עליהם, השאלה היא אם זה קריטי

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  21. שלום לכולם, אני חייב המלצה בהקדם משום שאני נוסע היום בצאת שבת לראשון לקנות 2 מאווררים. נתונים: 12 ס"מ בעלי CFM הכי גבוה שיהיה אפשרי למצוא..כמובן ביחס לשקט..(משום שהTT שלי עושים לי חור בראש.) כמו כן גם יש לי חיבור 2 פין של TT מהמארז ואני חייב אותו כנראה בשביל המאווררים החדשים. וצריך שיהיה לד עדיפות לכחול.

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  22. Started by bay,

והם כן האם הקרור שה Q6600 מגיע איתו מחזיק את החום שלו ולא צריך לחקנות קרור אחר

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  23. עשיתי מוד קל לוודו הישן שלי החלפתי את המאורר 20 מ"מ המסכן שלו ב80 מ"מ שמכסה לי גם חלק מהזכרונות. אם איזו תוכנה אפשר לעשות אוברקלוק לוודו המסכן הגיע זמנו להוציא קיטור אגב, אני משתמש ברד האט 9

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  24. Started by uguru1969,

תוכנה שפותחת את כל אפשריות האוברקלוק +בקרת טמפ ןמאוררים לויסטה תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  25. Started by THE FOX,

פשוט מדהים! 631 Cedarmill @ 5674.66 MHz http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=132323 קירור אוויר מעולה, בתוספת רעש מחרידה אבל התוצאות מעולות

• 2 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.