עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by winner100,

שלום לכולם, אני מבקש המלצה עבור קירור עבור הPhenom II X4 945 של AMD. יש לי ניסיון טוב עם היחידות קירור של זאלמן, לכן חשבתי ללכת על CNPS9700 או על CNPS9900. המעבד עתיד לעבור OC אבל לא בזמן הקרוב לכן בתור התחלה אני ישאר "מקורי" תגובות והצעות יתקבלו בשמחה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eitan1980,

שלום לכולם, כבר פתחתי אשכול בייעוץ לקניית מחשב אך ההיענות מעטה יחסית כך שפותח כאן אשכול חדש בהתייחסות אך ורק לקירור. המפרט עוד לא הושלם סופית - מעבד - amd 2990WX - שימו לב - זה מעבד חם ! זה 250W . קירור - נוזלי - מערכת סגורה . כיון שמעבד כזה חם , הקירור אוויר (נגיד ניקוטה המפלצתי) לא יתמודד היטב כמו קירור נוזלי. חשוב לי לציין כי זה פרמטר חשוב לבחירת מארז. לוח אם - כרגע שוקל X399-GAMING-PRO-CARBON-AC (אבל יש עוד 3 דגמים וזה לדיון אחר בפורום מעבדים +לוחות אם) . זיכרון - 16GB (גם כאן יש אצלי קצת בעייתיות של תאימות הזיכרון ללוח אם, אך כאמור לדיון אחר). 2 דיסקים של M2 . דיסק חיצוני שמתחבר בUSB3 . מארז - עדיין לא בחרתי (פת…

3. המאוורר שיש לי לא עובד טוב בגלל שניסיתי לנקות את הגוף קירור מאבק ולחצתי על המדחף יותר מדי מבד"כ עכשיו, כשהמדחף מסתובב אז הוא נתקע בגוף קירור למשך מס' שניות ואז מפסיק להסתובב. אם במהלך הסבסוב אני לוחץ על מרכז המדחף אז הוא לא נתקע בגוף קירור. המאוורר הקיים הוא ThermalTake Golden ORB II הלוח אם: Gigabyte MA790X-DS4 עכשיו, כשאני נותן למעבד לנוח ומנסה שוב אז המחשב מצליח לסחוב לכמה דקות. אחרי כל השטויות הנ"ל שעשיתי , איך אני מנקה גוף קירור +מדחף מאבק באופן שלא יפגע בהם? אני צריך מאוורר חדש למעבד=AMD 955 Phenom II מה ההמלצה? נתקלתי בזה: מאורר למעבד Noctua NH-U12S תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by dol222,

שלום אני מחפש קירור איכותי ושקט למעבד שמעתי על טרמלטייק V1 ועל BIG TYPHOON VX איזה מהם יותר טוב? ועדיף כמובן?[br]פורסם בתאריך: 27.01.2008 בשעה 19:23:01 מישהו בבקשה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by kaki356,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3422 (שימו לב יש תוספת מאוורר או http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=879 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  6. Started by lioryb,

שלום. יש לי לוח אם של ג'יגה בייט, EP43-DS3, ועושה רושם שהקירור של הצ'יפסט לא מודבק לצ'יפסט עצמו, אלא רק מוצמד אליו באמצעות הקפיצים. בדקתי על הלוח אם הישן שלי, גם של ג'יגה בייט, 8I945P, וגם שם זה ככה - בקלות הרמתי את הקירור מהצ'יפסט, עד קצה הקפיץ, ופשוט הקפיץ, שמחובר ללוח אם, מצמיד את ה-SINK לצ'יפסט. זה הגיוני? (אני בעיקר מוטרד מהלוח החדש, DS3).

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by Drek Boy,

טוב רובכם בטח מקירים שמעתם או ראיתם אנשים שמקררים את המשחב שלהם בעזרת מקרר מיני שמגיע לטמפ' כמו של מקרר רגיל 4-8 מעלות. אני לא מבין למה לא הזכירו את זה אפילו פעם אחת (לפחות שראיתי). זה עולה בסביבות ה400 שקל כך שזה לא כל כך יקר כל החומרה מלבד סידי רום נמצאים בתוך המקרר. מאפשר אוברקלוק לכל חלקי הלוח אפילו עם סינק ממש מעפן. מעלה בהרבה את ביצועי המערכת. עלות המקרר והחשמל מפצה על כך שאפשר להשקיע פחות בקירור לכרטיס מסך או מעבד ועדיין לקבל ביצועים לא פחות טובים אם לא יותר טובים. לא צריך הרבה כדי להכניס את המחשב פנימה, רק לעשות חור להעביר חוטים החוצה. זה לא מרעיש ואני כמעט בטוח שזה "יבלע" את הרעש שהמחשב עושה ויעשה אותו הרבה יותר שקט. למודרים שבינינו יש גם עם דלת שקופה כך…

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by winds,

בתקווה שלא ראיתם את זה כבר http://www.hadash-hot.co.il/story/1950/

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Ameralis Zaiir,

ראיתי איפשהו משהו על קירור מעבד עם קרח יבש.. אני לא הולך לעשות את זה אבל סתם מעניין אותי איך מתאימים את זה למעבד ואיך זה לא נמס על המעבד ועושה קצת...

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by vner@,

ערב טוב, זה התחיל כ- GeForce 2 MX 400 64MB רגיל, עד היום...... להלן מספר מצומצם של תמונות: המצרכים: הכרטיס והמאוורר העתידי הסינק הקטן והלא מועיל: התופסן: המאוורר העתידי: ההתקמצנות על המשחה: הצ'יפ: שמתי משחה חדשה: הדבקת הסינק למאוורר: הלחמת המאוורר לחיבור: התוצאה : מהצד: מקוה שנהנתם מהתמונות, אשמח לקבל תגובות, הערות, הארות, בקשות, עצות וכל מה שתרצו !

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by wow,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך הקירור הזה עובד והאם מומלץ לשים אותו רק אם אני עושה OC? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1060880211.htm

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  12. Started by omri_ro,

שלום אני מחפש קירור פאסיבי למעבד AMD ATHLON +3000 (סוקט 745) המחשב מותקן בתוך מארז ARIA של ANTEC עם יחידת קירור של זלמן CNPS7700CU (ככה שהגובה המקסימלי של גוף הקירור צריך להיות 67mm)

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  13. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אני הולך להחליף את המאוורר שיש לי עם הEPOX , על הצ'יפסט לגוף קירור דיי גדול בלי מאוורר . השאלה היא , עד כמה הצ'יקס הזה מתחמם ואם הוא לא יעלה לי באש , כי אין לי ממש חשק לנסוע לקיסריה . הנסיעה האחרונה שלי לשם , הייתה האחרונה . ואם מישהו מצוות !! קורא את זה , זה לא בגלל השירות , אלא בגלל הרכבת המזורג#ת הזאת , אני יותר לא עולה עליה , אפילו אם זה יהיה בחינם ויחלקו מעבדי XP בפנים ! קיצר , ישרף או לא ?

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by flymike,

שלום ברשותי מחשב סביר עם כרטיס מסך 9600gt מקורר פאסיבית הכוונה היא להפוך את המחשב למחשב סלוני ראיתי שיש בנמצא ספקים פאסיביים לחלוטין עד כ 400 וואט וכן כמו כן קיימים גופי קירור ענקיים (לא מים) שלפי המסופר עליהם ברשת ניתן להשתמש בהם ללא מאוורר. רציתי לשאול האם באמת דבר כזה אמור להחזיק מעמד ולא לקרוס כל כמה דקות או שעות ואם לא מהו הקירור המינימלי הנדרש כדי שיהיה כמה שיותר שקט תודה לכל מי שיענה מראש

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לרכוש קירור פאסיבי לכרטיס הנ"ל של חברת nvidia. חיפשתי באינטרנט, מצאתי אחד ב-200 ש"ח אבל זה יקר מדי ועוד עם משלוח יצא ים בכסף. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by biodome,

היי חבר'ס אני יכול להחליף למעבד E6600 כנראה וחשבתי אם אני כבר מפרק את הלוח, כדאי על הדרך להתאים קירור שאולי יחזיק את הבובל'ה הזה באוברקלוק (מכפלה 9, באס 333 עם מתח 1.4v, או אולי באס 378 עם קצת יותר מתח) עם קירור פאסיבי. האם ה-Thermalright Ultra 120 Extreme יעמוד במשימה שכזו? או אולי קירור אחר שיש בשוק (אפשר גם להזמין מחו"ל) - אני לא כזה מעודכן במלאי העכשווי.. אבל אני רוצה לנסות לארגן פאסיבי, נמאס לי מהרעש.

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  17. עם 2 מאווררי מארז 120mm בקונפיגורציה של push-pull. ראו כאן: http://tinyurl.com/2vfsb8

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  18. אז כמו שהכותרת אומרת, שתי שאלות: א. יש לי מחשב אחד עם מעבד Pentium 3 &33 Mhz (סוקט) ואני רוצה שהוא יהיה מקורר פאסיבית. מה הסדר גודל שההיטסינק צריך להיות? איזה היטסינקים טובים וזולים יש לו? ב. מהם הטמפ' עבודה נורמליות (של IDLE וFULL LOAD) והמקסימליות? פשוט אין לי ניסיון רק איתם באוברקלוקינג...

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אהלן יש לי גוף קירור ומאוורר על הלוח אם... אני רוצה להחליף אותו בקירור פאסיבי בלבד מה אני יכול לשים במקום זה? באיזה גודל הגוף קירור צריך להיות בשביל שהלוח לא ישרף לי? אני יכול לקחת את הגוף קירור של K8NF9 939 שמבוסס על NF4 והוא יספיק לי? אני לא עושה OC. מצד שני... המחשב יכול להיות דלוק הרבה זמן רצוף... יניב

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  20. Started by nesber,

האם ניתן לסמוך(בלי אוברקלוק כמובן) על הקירור הפאסיבי של TT הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2512 האם הוא נותן את אותם ביצועים של קירור הסטוק האקטיבי או שפחות מזה? חוץ מזה, על איזה קירור שקט במיוחד ויעיל לפחות כמו קירור הסטוק הייתם ממליצים לי מהאתר של זיגזאג?

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  21. ניתן לקרר את ה-E5200 ללא מאוורר אם אין OC? חושב על להיות עם מאוורר מארז בודד של 120 מ"מ באזור ה-800-900 RPM. מארז לבינתיים 6A19. חשבתי על ה-Thermalright Ultra 120 Extreme - יעשה את העבודה? יהיה נחמד אם יש קירור שלא צריך לו פלטה מאחורי הלוח אם.. אגב OC כמה צפוי להוציא ממעבד כזה על לוח GA-P43 עם זיכרון 1000mhz? (בהנחה ולא מדובר על קירור רועש).

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by bykeking,

המאוורר של הצ'יפסט שלי הוא הדבר היחידי שנשאר שעושה רעש אצלי, והוא עושה רעש יותר מכל המאווררים במארז על העוצמה הכי גבוהה שלהם ביחד, אז אני רוצה להחליף אותו לאחד פאסיבי. איך הזה של זלמן? (כחול כזה) הוא נראה במחיר דיי טוב, אבל הוא ישמור על הטמפ'? תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by בייגל טוסט,

שלום חברים קראתי על קירור פלטייה והבנתי שהוא נותן ביצועים מצוינים (כמעט ברמה של קירור גז) אחר-כך עשיתי בירור קצר באיביי ומסתבר שהתענוג עולה פחות מ15$ אני ממש רוצה להזמין אחד אבל רציתי לשאול אתכם איפה הקאץ'... איך יכול להיות שקירור כזה עולה כל-כך מעט?

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה ראיתי של לזלמן מארז של שהוא רק קירור פסיבי כלומר גם למעבד כרטיס מ. דיסק קשיח וכו' ורציתי לדעת העם זה באמת עוזר הקירור או שעם אני יסים שם פרסקוט כל המארז לא שימושי תודה

• 8 תגובות
    • 485 צפיות
  25. Started by a55af,

אנ ירוצה לקנות כרטיס nvidia 6600 של גיגה-בייט עם קירור פסיבי. האם הקירור שלו יכול לעמוד בעומס של משחקים כבדים בימי הקיץ החמים בארץ. המארז שלי לא מי יודע מה מאוורר.

• 5 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים