אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם? הוא די זול 450 האם כדאי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
-
הצלחתי להעלות (בביוס) את הFSB ל142 ואת המכפלה ל11.5 ז"א שעכשיו היא רץ בבערך1.54 ג'יגה תוך כדי התעלמות משינוי המכפלה בביוס יכול להיות שהוא נעול (כי הבנתי שAMDים לא נעולים)? נ.ב אין לי קירור מיוחד (אך המארז שלי גדול ומאוורר) והטמפ' עומדת על 54 (לאחר כ40 דקות בפריים 95) 1. עדכנתי בביוס להזהיר ב63 ולכבות ב70, כדאי להנמיך את הטמפ' לשניהם או שזה עדיין בתחום הבטוח? 2. כדאי להוסיף קירור נוסף או שבמצב הנוכחי אין סכנה?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
כמה מאווררים להוסיף למארז Enermax CS-3181L-BBS ואיזה (ג'נריים?) (מגיע אחד בחלון). אני גם צריך קירור לNB או למופסט או לשאר הדברים האלה? (אני לא מבין בזה אני רק יודע שהNB צריך להיות קר כי דרכו עובר ה VDD).
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני זה היה לי סטיק 1 של Mushkin 512 ddr 3200 BLACK קיבלתי 2 סטיקים של 256 MB , מתוצרת CORSAIR מסוג : TWINX 3200 LL יש לי מעבד : amd xp 1700+ , סטפינג : JIHUB DLT לוח אם : Epox 8rda+ קירור : SK7+SF2 לא עשיתי עם הMUSHKIN OC. עכשיו השאלה אם אני יצליח לעשות OC טוב עם 2 סטיקים, הבנתי שזה משפיע. תודה לעונים ;D ונ.ב בהצלחה לכל מי שיש לו מחר בגרות במתמטיקה
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי מאוורר מארז של GLOBE FAN עם חיישן טמפרטורה: http://www.globefan.com/12025.htm לפי הSPECS באתר הCFM של המאוורר שלי היום (2300RPM בד"כ) הוא 75~. אני רוצה לנתק את חיישן הטמפרטורה כך שהמאוורר יעבוד כל הזמן על מספר הסיבובים המירבי. הורדי את המדבקה שעליו וראיתי שהכבל של החיישן מולחם למעגל המודפס. האם ישנה אפשרות לבטל את חיישן הטמפרטורה בלי לגרום לכך שהמאוורר יפסיק לעבוד? תודה מראש לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אז ככה, כבר הורדתי ת OC, מרוב חום, ניקיתי אותו היום ושמתי לו משחה תרמית חדשה, הצמדתי תגוף קירור הכי טוב, והוא ב IDLE 52 מעלות, זה לא יאומן!!! הוא אף פעם לא היה ככה, הוא מתחיל מ 44, ועולה לאט לאט ל 52!!! אין לי שמץ מה קורה, חשבתי שזה המשחה התרמית, אני רואה שלא, יש לי EVERCOOL נחושת, לפינ חצי שנה החום ב IDLE היה 38 מעלות, וב FULL LOAD 46, המארז נוקה ע"י אוויר דחוס ושואב, עדיין, החום לא יורד, יש למישהו פיתרון? כי זה ממש מתחיל להעיק....
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי כרגע שניי סטיקים של 256 מגה CORSAIR PC3000 אני מתכוון להחליף ל שניי סטיקים של ל שניים של 512 ואני מתלבט מה לקחת: 1. GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM אחריות לכל החיים 2. TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR אבל זה בלי גופי קירור והם יותר יקרים ב40 ש"ח משהו כזה,ואני לא יודע איזה שבבים יש עליהם. אחריות לשנה. שאלות: 1. הזיכרון לא ישמש ל OC מכיוון שהוא כבר במהירות של 400MHZ ואני עובד על באס 205 כך שזה לא OC ענקי והתיזמונים זה 6 3 3 CAS2.5 שניי דגמי הזיכרונות יעמדו בזה נכון? 2. זיכרון GEIL יעמוד בבאס יותר גבוהה מ400 או שלא? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הורדתי את התוכנה SpeedFan ורציתי לשאול כמה שאלות: א. מה זה החץ הכחול הזה שמראה שהוא ב23 מעלות? ב. השני אני יודע שזה ההארד דיסק והוא ב-52 מעלות זה לא קצת יותר מדי? ג. מה זה ה-TEMP1? ומה זה ה-TEMP2? תודה. נ.ב- צירפתי תמונה אני מקווה שיראו בסדר
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לאור הצלחתה הרבה של ערכת המדבקות הקודמת שפרסמתי באתר (יותר מ 2000 הורדות!), והביקוש הרבה לערכה נוספת כזו. The Grey Matter Studios גאים להציג את הערכה המושלמת (כמעט) של מדבקות למארז (Vol. 2). הערכה החדשה כוללת את כל מה שלא היה בגרסא הקודמת ועוד הרבה יותר. מכיוון שהגרסה הסופית תהיה מוכנה רק לקראת סוף השבוע הבא החלטתי להציג בפניכם תמונת Preview של הציורים שיכללו בערכה שתוכלו להדפיס ולעטר באמצעותם את מארזכם. כל הצעה או רעיון לציורים נוספים יתקבלו בברכה. ועכשיו לPreview שציפיתם לו: הקובץ המלא (כנראה בגרסת PDF ) ישחורר בסוף שבוע הבא, בלעדית ל HWzone.
-
- 40 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
עשיתי אוברקלוקינק למעבד שלי 2.4 אינטל הגעתי איתו ל 2.8 160 MHZ עכשיו הבעיה שלי היא שאחרי האוברקלוקינג הכרטיס קול אונבורד שלי לא עובד שאני מבטל את האוברקלוקינג הוא עובד עוד פעם זה לוח של GIGABYTE עם הכרטיס קול AC97 עליו ועכשיו הוא פשוט לא מזהה לי אותו יודעים אוליי מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
חבר קונה שילוש חדש ;D על הלוח הוא כבר החליט Abit NF7 v2.0 ואני לא יודע איזה מעבד יותר טוב ל OC 1700+ JIUHB(v1.65) OC או +2100 AIUHB לי נראה שעדיף 2100 כי הוא טוב יותר ללא OC ויש לו יכולות טובות מאוד אבל מצד שני אני רואה שפה אנשים עם 1700 הגיעו רחוק יותר.. אז מי הוא המלך? הוא הולך לשים על זה SK7+SF2(כמה נדוש)... זיכרון הוא גם לא יודע מה עדיף.. WINBOND 512mb 3200 או TwinMos 512mb 3200 אני לךא יודע אם הטווינמוס הוא מבוסס צ'יפים של ווינבונד או לא... כי יש סוג אחד עם ווינבונד ואחד עם צ'יפים של טווינמוס? מה ממומץ פה?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אתם יכולים לראות במפרט שלי את כל הרכיבים... אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד שלי. קראתי את המדריכים, אבל אני רוצה לדעת אם למישהו יש נתונים ספציפים על הרכיבים שלי או דברים שאני צריך לדעת שפציפים למעבד שלי ולכרטיס מסך שלי. דרך אגב זכרונות SDRAM אמורים להגביל אותי? עריכה: הקירור של המעבד והכרטיס מסך הוא הקירור המקורי שלהם, המארז שלי מאוורר.
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
השגתי מאוורר מרדיאטור של מכונית ואני רוצה לחבר אותו למארז שאני יקבל בינתיים חיברתי אותו למארז שיש לי והוא הרעיד אותו כמו משוגע אז איך אני יחבר אותו בלי תופעות לווי http://photos.walla.co.il/kaputt
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הייתי מעוניין ללמוד כיצד לעשות OC, ומודינג למחשב, יש באתר מדריכים שיכולים ללמד אותי?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
במקור - צלעות קירור של פנטיום 486, קצת פרספקס, קצת דבק מיוחד, קצת צנרת, ותוצאה מדהימה ! המערכת כמובן 100% זמנית אשמח לתגובות !
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב עם המעבר לפס רחב החלטתי להעביר את המחשב ( P-2 במהירות 400HZ ) מחדר העבודה לחדר המגורים ולחבר אותו למערכת הסטריאו בכדי להאזין לאינטרנט רדיו ולקבצי מוזיקה שיש לי. המחשב מרעיש מדי בכדי להאזין למוזיקה בשקט. השאלה באיזה אחת מהגישות הבאות יש לנקוט: 1. להחליף את המאוורים הקיימים במאווררים שקטים יותר. 2. להחליף את המאווררים בצלעות קירור. 3. פתרון אחר אשמח לקבל תגובות / הערות ואנא במידת האפשר הרחיבו וציינו גם היכן ניתן להשיג את החלקים אותם אתם מזכירים
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח : Asus p4 333 mhz socket: 478,sis 645 ddram,agp*4 עידכנתי את הביוס ועדיין לא הצלחתי לשנות את המתח של הליבה!!! או שאני טועה ואני לא עושה את זה במקום הנכון???!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/cpu/20030522/index.html התוכנה ממש חדשה, והיא פותחה בזמן קצר ע"י THG כדי לבדוק את מהירות השעון האמיתית בלוחות האם החדשים של MSI שכאמור עושים אוברקלוק לוגי כאשר תוכנה מופעלת ותוכנות כמו SiSoft sandra cpu-z and cpuid לא יכולות לקרוא את מהירויות השעון הללו. תורידו את התוכנה שמה הוא thg_clock.exe והיא מופיעה בתחתית העמוד. הפעלתי את התוכנה 3 פעמים ביחד עם 4 טיימרים בכל אחת וזה קורא לי את שעון המעבד 16 פעמים בשניה וזה פשוט אדיר! שמתי מאורר ריצפה על המארז ויש שיפור במהירות! נ.ב מצטער אם זה לא הפורום הנכון פשוט לא מצאתי פורום יותר מתאים.
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
לפי הסרט המאד האוב עלי : there can be only one ולפי זה הננני מכריז על אתגר עופר לאובר קלוק מלחמת חורמה עד מוות ביוס או הכתרה של מלך ה OC היחיד בארצינו. אז מה יש לנו : ABIT NF7 REV2.0 ותאורטית מגיע לבאס 300 אפוקס 8RDA3+ עם אולטרא מתח לVDD MSI K7N2 Delta-ILSR שצעיר בחבורת הענקים האלא ,אבל היחיד המגיע עם קירור למוס פאטים . מי ינצח ומי יפול אל השיכחה והבושה ,תזכרו טוב : THERE can be ONLY ! ONE מה אתם אומרים ? מי יהיה המלך ?
-
- 198 תגובות
- 21.4k צפיות
-
-
למה צריך להוריד את המכפלה כשעושים O\C? כדי להשאיר את הטמפ' נמוכה?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אולי הנושא הזה מתאים גם לאוברקלוקינג.... יש לי כרטיס מסך ASUS GEFORCE TI 200 ואתמול המאוורר הפסיק לעבוד חיברתי עליו לבינתיים מאוורר זמני 40 ממ אבל הוא לא יושב ממש על הליבה כי הוא גדול מדיי. למישהו יש רעיון איזה מאור מתאים לו? או אולי רעיון אחר? עדיפ רעיון ללא הוצאת הקירור הפסיבי .. אני מעדיפ לא להתעסק
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-