עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by aderet,

אני רוצה לעשות oc קטן ל GA-945P-S3-Rh ול 7600gt לידטק שלי. (מעבד 6300) איך ובאיזו תוכנה? אין לי בעיה של קרור כי זה רק משהו קטן ונסיוני.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  2. אחרי OC כדלקמן: FSB166Mhz -> FSB170Mhz מכפלה: X10 -> X11 יוצא: 1660MHZ @ 1870MHZ מתח: מעבד 1.95V - בBIOS מוגדר +7.5% מהDEFAULT זיכרון 2.6V - מוגדר +0.1V מהDEFAULT AGP 1.7V - מוגדר +0.1V מהDEFAULT במאמץ עם PRIME 95 הוא עובד על 56/43 (מערכת/מעבד) מעלות האם זה בריא להשאיר את זה ככה? אני חייב לציין שללא העלאת המחת לא הצלחתי להביא ליציבות... אולי אני אצליח להוריד את המעבד ל+5% אבל בעיקרון אני רוצה לדעת אם אלה טמפרטורות טובות

3. Started by robicon,

יש לי לוח אם ds3 rev 3.3 מעבד 4400 אני נמצא כרגע על 2.7 ה Core Voltage 1.325 V והCPU Core 1.26 V שאני לא ממש מבין את ההבדלים אני רוצה להגיע ל3.0 עכשיו הטמפרטורות אצלי הם כל ליבה על 46 מעלות והלוח אם על 41 מעלות (יש לי קירור טוניק) הבעיה זה לא להגיע סתם ל3 אלה שהטמפרטורות נראות לי גבוהות אז אני צריך לדעת אם כדאי להמשיך או להשאיר את זה ככה המעבד במאמץ ב tat הגיע לי ל64 מעלות מה אתם אומרים כדאי לי לעשות?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by uzana2004,

טוב אז בעקבות כל החומר שקראתי כאן ובעזרת כל החבר'ה התותחים של האתר... הצלחתי לעבור את מחסום ה-11.000 ב-3DMARK03... אז קודם כל תודה רבה לכל מי שעזר לי.... ועכשיו לעובדות: יש לי 6800LE של XFX,עליו שמתי את הסיילנסר(שהוריד לי מ74C ל50C במנוחה...) כרגע אני עומד על מהירויות של 400\805 והכל יציב... וזה הציון: עכשיו אני עף לראות את הנבחרת...

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  5. אני רוצה מערכת קירור מים בתקציב של עד 1500 ש"ח כולל משלוח, מכס, ולא יודע מה.... כולל הכול. המערכת תהיה לצ'יפסט ולמעבד. תושבת 775, רצוי מאוד שהבלוק למעבד יהיה מחברה שידועה כחברה שעושה מתאמים לתושבות חדשות... המארז יהיה ככל הנראה HAF 932... למעלה יש מקום לרדיאטור באורך שני מאווררים (מצטער על המושגים המפגרים, אני פשוט לא מומחה בתחום קירור המים...) וכמובן שיש אפשרות גם למיקום בגב במארז. תודה רבה לכולם!!! עריכה: אני לא יודע אם התקציב מאפשר את הדרישות... תוכלו לומר לי האם הוא מאפשר? ירדתי מהעניין... אפשר לנעול\למחוק.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  6. Started by kiki666,

חברה תעזור לי. כל מה שעשיתי זה לגעת בFSB והגעתי ל149 FSB. המחשב יציב ולא מראה כלל בעיו כבר כמה ימים הוא עובד לי ככה. הקטוע הוא שאם אני יעלה עוד FSB אחד בודד, המחשב לא יעלה.........אני לא מבין מה הקטע. בבקשה תעזור לי זה לא יכול להיו שיש לי מעבד 3.0 והצלחתי לעשות OC כזה אומלל.

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  7. Started by Fireman,

היי, אני מתלבט בין NINJA REV B ל V1 , המעבד הינו Q6600. מה ההמלצה שלכם? Pros&Cons ? בתודה Fireman

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  8. Started by Rivking134,

לקרוא עד הסוף... קניתי קירור Zalman VF900 Cu לכרטיס שלי radeon X850 XT והתוצאות מעולות היה לי קירור סטוק חרא שבשיא המאמץ הגיע ל-98 מעלות ועכשיו הוא בקושי עובר את ה-50 לא הצלחתי לעבור את ה-50 ורגיל הוא על 30 מעלות (זה אומר שמרחתי את המחשה טוב נכון?) עכשיו השאלה היא אם שווה לעשות אוברקלוק של נגיד 80 בקור ו100 בממורי כאילו אם זה באמת יעזור? בכמה FPS זה יעזור? גם יש לי מעבד 3.0GHz אם אני יעשה אותו 3.2GHz זה יהיה OC קליל ולא מסוכן נכון?

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  9. היי חתכתי חלון במארז ועכשיו נאי צריך להדביק לזה לוחית פקספקס מאיפה אני משיג גומי H או U?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  10. ניסיתי לשנות את המאוורר ממכניס למוציא , כי ההגיון אומר שהאוויר החם עולה למעלה וצריך להוציאו נראה שזה משפר כמה מעלות בלוח וטיפה במעבד , האם זה משנה אם אני ישאיר על מוציא אוויר?

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  11. Started by inVenTo,

סיימתי עכשיו לעשות OC הגעתי מ-1.8MHZ ל-2.4MHZ בלי ERROR בתוכנה S&M לא להיתיחס לטמפ' של הלוח אם כי זה CORE 2 DOU וזה ידוע שהם מזייפים עכשיו הטמפ' שלי במנוחה לפני OC http://www.siz.co.il/my.php?file=mzwyrugegim3.jpg טמפ' במאמץ לפני OC http://www.siz.co.il/my.php?file=xzm3acknytxt.jpg אחרי OC במנוחה http://www.siz.co.il/my.php?file=hyjidmqdzdz3.jpg אחרי OC במאמץ http://www.siz.co.il/my.php?file=mmirw4zwngmy.jpg פתאום באמצע הבדיקה של המעבד קפצה לי הודעה של התוכנה CPUID שהכרטיס מסך היתחמם שאני ממש לא מבין למה...הוא הגיע ל57 מעלות וחזר ל-50 http://www.siz.co.il/my.php?file=qmjym1zwmzy2.jpg אז ככה אלה שאלות: מה הטמפ' האופטימליות לOC? מה הטמפ' המקסימליות שהמעבד לא ישרף או ס…

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  12. היי קודם כל אני חייב להתחיל בתודות על העזרה בבחירת המפרט גם למנהל פורום מפרטים ובכלל לכל מי שנתן יד המחשב עובד בסט אז ככה המערכת עובדת על - גיגה בייט P35- DS3L מעבד- E4500 4 ג'יגה זיכרון- KINGSTONE (1G X 4) CL5 כרטיס מסך- 8800 GT של ALBATRON (הוא מעולה-בא עם קירור ZALMAN וזול בטירוףףףףף) הצלחתי עד כה להעלות את ה CPU ל - 2.93 MHZ כשהבאס על 266MHZ כפול 11 שעד עכשיו העליתי את המתח של המעבד ל - 1.235 (מ-1.225) ולזיכרונות ל - 0.1 ול FSB גם ל -0.1 עובד יציב כך נראה בנתיים והכף עוד נתוייה.. ספק קטן יחסית אבל בטוח- HEK 400 V - TRT קירור של THERMALAKE עצום מימדים עם צלעות מעולות משהו טוב קיצר .. זה האוברקלוק הראשון שלי ואני מקווה שעוד יהייה אפשר לעשות עוד עצות ושיפורים בבקשה תו…

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  13. האם שווה לשים מאוורר Led בקדמת האפולו (האם יראו את האור שלו) אני יודע שיש על המארז 2 led כחולים מלמטה אבל האם יש פתחים לאור המאוורר ? אם כן/לא איזה מאוורר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  14. מה שלמוכם לאחרונה הורדתי את התוכנה SPEED FAN, וראיתי שהמאורר של הציפ על הלוח אם שלי(MSI K8N NEO4) מסתובב 8888RPM, שזה המון, ולכן הוא עשה המון רעש!!!!! לכן החלפתי את המאורר לקירור פסיבי של ZALMAN לפי דעתכם, מה צריכה להיות הטמפ' של הציפ' שלי כך שהוא לא יפגע???? תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  15. ברשותי מחשב פנטיום 4 התקנתי את התוכנה לבדיקת טמפרטורה. CPU=57 מעלות AUX= 125מעלות לא יודע היכן לטפל בבעיה זו האם הטמפרטורה של CPU ו AUX בסדר ואם לא מה עלי לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה? אני גם סם תמונה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  16. Started by Satlan,

חברים, קיים דבר כזה? אם כן במה הוא משפיע ? איך הוא עוזר ? מה הוא משפר ? בתודה מראש חברים

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  17. Started by bay,

שלום עז המצב הוא כזה יש לי יותר מידי מאווררים 80 מ"מ ואין לי לאיפה לשים אותם עז האם היה אפקטיבי לחבר שני מאווררים אחד על גבי השני בעזרת דבק חם (כמובן לא לחבר את החלק המסתובב עצמו אלא רק את הגוף)

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  18. Started by zombie,

יש לי מארז NZXT LEXA Blackline והמאוררים דיי מטרטרים ולא דוחפים הרבה אויר.... אני רוצה להחליף את כולם ולהוסיף אחד.... זה אומר:3 מאורריי 120מ"מ, 2 של 80 מ"מ חשבתי על ה Tt thunderblade דוחפים 78cfm רק בטח מרעישים....אבל חפיף אני מחפש מאורר שדוחף כמה שיותר אויר בכמה שפחות רעש...ורצוי לדים חיחי!! תודה רבה מראש!!!!!

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  19. אני חייב עזרה דחוף לפני שבוע וחצי בערך נשרף לי משהו בלוח הוא לא נידלק וקיבלתי חדש עכשיו כשאני מנסה לישלוט במאוורר דרך ה Ai Booster הוא פשוט לא מגיב יש לי לוח Asus P4P800-SE גם שאני מסובב ת וסת מהירות למינימום הוא נשאר על איזה 6000 סיבובים לדקה וזה דיי רועש..... מה אני יכול לעשות ? "HELP"

• 5 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by the godfather,

מה אתם אומרים על הzalma rrseratron 1 plus?? הוא יחזיק את הקונרו החדשים שעמדים לצא +כרטיס מסך ובלי מאווררים בכלל במארז חוץ מזה של הספק???

• 6 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by Sifo Jen,

שלום, אני זוכר שראיתי פעם שבב קירור שנאס"א פיתחה ומשתמשים בו היום לכל מיני מכונות, אני צריך אחד כזה אבל אני לא יודע איך קוראים לזה אז אני לא יכול לחפש, אז אם מישהוא מכיר משהוא.... תודה. יאיר.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  22. Started by bad-sector,

יש ברשותי 2 מחשבים, P1 233 MHZ ו PENTIUM 2 266 MHZ לשניהם אין אופציה של העלאת FSB או משהו בסגנון, אפילו לא ג'ימפור עד כמה שידוע לי.... אני רוצה לקחת אותם כפרוייקט OC, ולמצות להם ת'צורה ... אם אין לי שום אופציה בביוס להמהיר, איך אני עושה זאת??? בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  23. אז ככה יש לי משחק שדורש 800MHZ במעבד (הנסיך הפרסי) אבל לי יש רק 700... (מחשב מלפני 6 שנים המחשב השני יותר טוב) אבל לפחות אני הולך לקנות מחשב חדש... בתחילת נובמבר... אז בינתיים רציתי לשחק במשחק... יש לי את שאר הדרישות הנחוצות... איך אני עושה OC של 100MHZ למעבד? אם אתם צריכים עוד פרטים אני יגיד בשמחה!

• 8 תגובות
    • 515 צפיות
  24. אני יודע שהוא לא ממש ocer טוב אבל ניסיתי לבדוק במאגר ההמהרה אבל לא מצאתי מי שעשה לו יכול להגיד לי עד כמה הוא הצליח להגיע? תודה

25. שלום לכולם, קודם כל זה פעם ראשונה שאני כותב בפורום אז בהצלחה לי.. כבר כמה זמן אני מחפש קירור מים למעבד (core 2 duo) שלי שכרגע מקורר עם מאוורר סטוק של INTEL שלא עושה עבודה כל כך טובה, ולמחשב שלי בכלל (שהרכבתי לבד) לפי SpeedFan הייתי עומד על 60 מעלות LOAD(עבודה) וסביבות ה50 בIDLE, כרגע אחרי מודינג אני קטן\גדול הטמפרטורה הכללית של המחשב ירדה בגלל הוספת 2 מאווררי 180mm גדולים כמו שאפשר לראות למטה, כרגע אני עומד על סביבות ה50 - 40 בLOAD ו30 - 38בIDLE, לפני כמה ימים נתקלתי בקירור מים דיי מעניין של חברת Top Speed® 3.X(שם לא מוכר בכלל) אבל שמציע קירור מים, למעבד,כרטיס מסך וNB Chipset על הלוח ב390ש"ח, פה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc השאלה שלי היא: הא…

• 2 תגובות
    • 515 צפיות

דיונים חדשים בפורומים