עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zombie,

יש לי מארז NZXT LEXA Blackline והמאוררים דיי מטרטרים ולא דוחפים הרבה אויר.... אני רוצה להחליף את כולם ולהוסיף אחד.... זה אומר:3 מאורריי 120מ"מ, 2 של 80 מ"מ חשבתי על ה Tt thunderblade דוחפים 78cfm רק בטח מרעישים....אבל חפיף אני מחפש מאורר שדוחף כמה שיותר אויר בכמה שפחות רעש...ורצוי לדים חיחי!! תודה רבה מראש!!!!!

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  2. Started by Make_Party,

עשיתי OC של 20% למעבד ושהמחשב ניכנס לwindows אז הוא עושה RESTART ובמצב בטוח הוא פועל. גם ניסיתי לעשות OC של 10% וב10% הWINDOWS פועל. הטמפרטורה היא 48 אז אני לא חושב שזה מיחימום. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  3. Started by the godfather,

מה אתם אומרים על הzalma rrseratron 1 plus?? הוא יחזיק את הקונרו החדשים שעמדים לצא +כרטיס מסך ובלי מאווררים בכלל במארז חוץ מזה של הספק???

• 6 תגובות
    • 494 צפיות
  4. Started by Ac1D,

שלום. הייתי כבר בטוח בעצמי שאני הולך להזמין את ה-ZALMAN 7000BAIcu, כשלפתע התגלה לי שלוח אם שלי לא תומך בו X: הייתי שמח אם תמליצו לי על קירור ל-Socket478. לא BT, ולא לעבור את ה-200. תודה.

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  5. Started by evman007,

אני קונה מחר מחשב לחבר עם מעבד 805.עכשיו KSP בטח נותנים מאוורר פשוט,השאלה אם יהיה רעש. בעיות חום למיניהן? תודה.

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  6. Started by eli_a2006,

שלום חברים חבר אמר לי עים יש לי מיכל גדול משהו כמו 9-10 ליטר אז אני לא צריך רדיאטור האים זה נכון תודה לכל העוזרים אלי . :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  7. Started by אדם לוי,

רק עשיתי סידור קבלים וסידור מאווררים טוב לפי המדריך פה המפרט הוא: Pentium® 4 CPU 2.80GHz 512 RAM Geforce fx5200 128

• 8 תגובות
    • 494 צפיות
  8. שמעו כל העניין של הOC התחיל לעניין אותי מאוד..וזה בדיוק מה שהמחשב שלי צריך..אז קודם כל קראתי מדריכים וכל זה ולא יודע עם הבנתי נכון אבל זה מה שעשיתי..אהה קודם כל המפרט שלי בקצרה: מעבד-Intel Pentium IIIE, 800 MHz לוח אם-Asus CUV4X 256מגה של SDRAM nVIDIA GeForce 256 Gigabyte GA-GF2560-כרטיס מסך... אז עשיתי ככה.. הפעלתי תמחשב מחדש נכנסתי לביוס משמה לADVANCED ואז איפה שהיה רשום CPU SPEED ולידו 800MHz הפכתי את זה ל Manual ואז ניפתחה לי אפשרות חדשה בשם:sestem/pci frequnecy MHz והיה שמה 133.0/33.05 והעלתי את זה ל-34.50 / 138.0 וכשבדקתי במאפינים במחשב שלי ראיתי שזה העלה לי 28 מגהרץ : ;D ;D אז השאלה שלי האם עשיתי נכון?והאם אני יכול להתקדם ולעלות או שעושים את זה אחרת..כמו…

• 6 תגובות
    • 494 צפיות
  9. Started by drumtroll85,

כרגע יש לי שני גלובפאן שנותנים 67CFM ו-34DBA (במהירות הגבוהה שלהם), ואני רוצה להחליף אותם במשהו יותר חזק. לפי מה שראיתי המאוורר החזק ביותר שאפשר להשיג בארץ (יחסית לכמות הרעש) הוא זה של ENERMAX שנותן 94CFM ורק 30DBA, אבל עולה 100 ש"ח. לעומתו יש את הגנרי בזיגזג שנותן 87CFM, אבל רעש ברמה של 38DBA ועולה 50 ש"ח. השאלה שלי היא - האם השיפור בקירור מצדיק בכלל קניית מאווררים חדשים, או שהשיפור יהיה מזערי כך שכדאי להישאר עם מה שיש לי עכשיו? שאלה נוספת היא הכדאיות של האנרמקס - האם הבדל של 8DBA מורגש מאוד, וכמה אני ארגיש את הרעש של המאווררים לעומת מה שיש לי עכשיו (34DBA)? וחוץ מזה, אם למישהו יש הצעות למאווררים אחרים שיספקו כמות אוויר נאה (לא רועשים מדי), אשמח לקבל אותן... תודה מראש לכ…

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  10. Started by tiger3,

יש לי מעבד Intel Pentium 4 3000 64bit כמה אמור להיות הטמפרטורה שלו ללא אוברקלוקינג או מאווררים מיוחדים רק עם המאוור המקורי של אינטל???

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  11. אוקיי חבר'ה הפרטים שיש לי בחתימה לא כל כך מעודכנים. הנה הפרטים המעודכנים : AXP2600M @ 230X11|1.75V PQI PC3200 400MHZ@460|2.5-3-3|2.8V NF7-SL vmodd ככה,עד עכשיו בחורף המעבד שלי הגיע במאמץ ל 42 מעלות ככה עם SP97,מאורר 92מ"מ עובד על המקסימום קבוע (3000RMP) היום הוא עומד לי במנוחה על 43 מעלות,ובאמץ מירבי אחריי שעתיים שפריים רץ רצוף הוא מגיע למקס' של 54 מעלות. אבל לא למעבד אני דואג..אני יותר דואג ללוח,בחורף הוא לא עבר את ה 30 מעלות,עכשיו הוא כבר מגיע לי ל 37/38 ואני זוכר שקיץ שעבר הוא לא עבר את ה 35 =\\ ועוד החלפתי לו את הקירור ל Thermalright NB-1 + DELTA FAN 45MM@7500RPM מה דעתכם? צריך לשפר את המעלות של הלוח לא? או שזה בסדר...פשוט כל החורף זה לא כל כך עניין אותי אבל עכשיו לקר…

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  12. E6300 GA 945P-S3 2 ג'יגה 667. יש איזה מדריך שיעזור לעשות OC עם הלוח אם הזה? הדוגמה שיש באתר היא של AMD, ואני מפחד לטעות ב OC הראשון שלי. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  13. Started by quepasa,

רציתי לדעת אם כל משאבה יכולה לעבוד עם כל בלוק .מיכל מיים . ציונר וכו' או שאם אני קונה נגיד רדייטור של נגיד TT אז הבלוק חייב להיות גם שלו בקיצור TO MAKE A LONG STORY SHORT מה יכול לעבוד אם מה והכי חשוב מה יוכול לעבוד אם הכל תודה מראש ומתנצל על החפירה

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  14. Started by dashayan,

היי אני עומד לרכוש מחשב חדש ומתלבט לגבי גוף קירור למעבד. מבקש את עזרתכם... איזה מבין הדגמים המפורטים מטה של גוף קירור למעבד אתם ממליצים ? המעבד שלי יהיה מדגם: INTEL Pentium, Dual Core, LGA775, 3.0GHZ, 800MHZ FSB, 4MB (2*2) Cache, EMT *** אם יש דגם אחר של גוף קירור למעבד שאתם ממליצים ושלא מופיע ברשימה שלי אז אשמח לדעת. 1. ZALMAN CNPS 7700 CU 2. GLACIALTECH Igloo 5700 MC 3. THERMALTAKE Big Typhoon CL-P0114 4. ARTIC COOLING Freezer 64 pro 5. ARTIC COOLING AC Freezer 7 pro *** מחיר של כל חמשת הדגמים האלה זהים פחות או יותר, כך שהמחיר לא חשוב. הדגשים שחשובים לי: א. שכמובן יתאים למעבד שלי (צוין לעיל) ב. שיהיה שקט ולא רועש (חשוב!!!) …

• 6 תגובות
    • 494 צפיות
  15. Started by Zeev86,

היי. קניתי השבוע את 8800 GTS והנה הטמפ' שEverest מראה לי GPU 63 °C (145 °F) GPU Diode 68 °C (154 °F) GPU Memory 63 °C (145 °F) GPU Ambient 59 °C (138 °F) לפעמים ה GPU Diode מגיע ל70. האם זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  16. אני עשיתי OC למחשב שלי http://www.pictor.co.il/sty/PicStorage/42758/1632313.JPG ותראו את כל הפרטים שם והעלתי תמתח למה שרשום שם... אני לא יודע אם זה מספיק ורק שתדעו יש לי את ה 2500 AQXEA

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  17. אני יודע שהוא לא ממש ocer טוב אבל ניסיתי לבדוק במאגר ההמהרה אבל לא מצאתי מי שעשה לו יכול להגיד לי עד כמה הוא הצליח להגיע? תודה

18. Started by contA-,

שלום לכם, קיבלתי לפני יומיים את הלוח הנ"ל ואני לא מצליח לשנות את הDRAM Voltage בביוס,הוא כל הזמן קופץ בחזרה ל2.6 (Default).. תודה מראש, עמית

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  19. Started by E-tay,

samsung ddr400 256 barton 2500@3200 nf-7 הטמפ' system 3 מעלות אם כן..איך להתחיל? לכמה להעלות? כמה להעלות במתח של הזיכרונות? צריך להעלות גם למעבד? (באוברקלוקינג של המעבד לא העלתי לו)

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  20. Started by Yuvky,

הערות: נאמר לי שהלוחות של אביט לא אמינים,רכיבים לא איכותיים. זה נכון? אני OC מתחיל,המחשב החדש יכיל 4GB של זכרון וq9450. השאיפה זה להגיע ל3Ghz ואף לעבור. אחד מהלוחות האלו יחזיק לי באס של 400? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  21. Started by p-o-i,

המערכת שלי: E8400 asus P5K 4GB OCZ 800 8800GTS 320 בקיצור תכננתי להתחיל עם אוברקלוק ואני פשוט לא מוצא את האופציות בביוס...מישהו יכול רגע להדריך אותי איפה למצוא את אותן אופציות?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  22. אנשים יקרים, אני חדש בתחום ומבקש את עזרתכם. אני קורא כאן מלא מדריכים לביצוע OC, אבל כל ניסיון שלי להמהיר את המערכת למספרים כאלה תוקע את המחשב ואני נאלץ לקצר את ה- BIOS. הדבר היחיד שהצלחתי זה להוריד את מהיאות הזכרונות מ-800 ל- 667 ואז להמהיר את המעבד מ- 333 ל- 366, אבל זהו, כל דבר מעבר - תוקע הכל. המפרט המדוייק שלי הוא: מעבד 6750 זכרונות DDR2 800 2X1GB OCZ XTC GOLD עם צלעות קירור לוח אם Gigabyte P35C-DS3R כרטיס מסך INNO3d 8800GT אשמח לקבל עזרה, רעיונות או כיוון כללי מה כדאי לי לעשות, מה לא בסדר במה שאני עושה או בחומרה. תודה רבה!!!! שי.

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  23. Started by Cha0stAlker,

שלום, ברצוני לדעת איך אני יכול לשלוט במאווררי המארז שלי... יש איזה תוכנה? כי דרך הביוס שלי זה בוודאות לא. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  24. Started by ElemenTal,

האם יש לכרטיס בעיה כללית שהוא לא נשלט אוטו' ע"י המחשב בזמן מאמץ ? כי כשאני נכנס למשחק (STALKER למשל - די כבד) אני לא שומע את הכרטיס לאומת שאם אני עושה את זה ידני ומעלה אפילו ל 50% אני כבר מתחיל לשמוע.

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  25. Started by Mentally ill,

חשבתי לאן לפנות,לכאן או לפורום גרפיקה. בסוף הגעתי לכאן - ובכן,הכרטיס מסך שלי כנראה מתחמם ,למרות שהוא דיי חלש (mx440) הוא מתחמם ונוצרים פסים בתצוגה, לפחות לפי דעתי זה הסימפטום להתחממות, מה עושים בהנחה שאני לא רוצה לקנות קירור מיוחד לכרטיס מסך - יש אפשרות לקנות מאוורר קטן ופשוט להרכיב אותו? בנוסף, ישנה אפשרות לעשות אוברקלוק אם המעבד הוא של אינטל והלוח גם של אינטל (תומך Rdram).

• 5 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.