עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Esparco,

עשיתי OC ל 920 מ 2.8 ל 3.2 שלי עכשיו הטמפרטורה במנוחה היא 15 מעלות ובמאמץ 32 לפני ה OC הטמפרטורה במנוחה היתה יורדת ל 11 מעלות שזה ממש מצחיק ובמאמץ היא לא היתה עוברת את ה 26 לא נראה לי כל הקטע הזה של הטמפרטורה במנוחה אבל משום מה במאמץ היא ניראת לי הגיוני עדיין זה 65 נאנו מיטר אבל לא צריך להגזים אם למישהו יש את המעבד הזה או סתם מבין בזה אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by nivezrati,

שלום לכולם הוצאתי כמה כבלי מולקס מהמחשב שזרוק אצלי בגינה ם לא רטובים ולא קרועים או משהו היה עליהם קצת חול וניקיתי אותו השאלה היא אם הם אמורים לעבוד? צריכה להיות בעיה כלהשהי? כי אני לא רוצה להכניס אותם למשב שלי ולשרוף חלילה איזה משהו

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  3. מה זה אומר [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 508 צפיות
  4. Started by rabbit,

845 series הבנתי שיש דגמים שניתן לבצע איתם אוברקלוק רציתי לדעת אם בלוח הזה אני יכול לבצע? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  5. אז ככה יש לי משחק שדורש 800MHZ במעבד (הנסיך הפרסי) אבל לי יש רק 700... (מחשב מלפני 6 שנים המחשב השני יותר טוב) אבל לפחות אני הולך לקנות מחשב חדש... בתחילת נובמבר... אז בינתיים רציתי לשחק במשחק... יש לי את שאר הדרישות הנחוצות... איך אני עושה OC של 100MHZ למעבד? אם אתם צריכים עוד פרטים אני יגיד בשמחה!

• 8 תגובות
    • 508 צפיות
  6. ברשותי Intel Pentium 4 Northwood 3.0GHz כמו כן לוח אם מסוג ABIT IC-7G וגוף קירור מסוג ZALMAN CNPS7000B לא ביצעתי OverClock למרות זאת הטמפרטורות שלו ממש גבוהות במנוחה: SYS: 35c CPU: 52c PWM: 36.5c למישהו יש רעיון מה יכול להיות המקור לבעיה??? או שהטמפרטורות לא גבוהות וזה סתם נדמה לי

• 6 תגובות
    • 508 צפיות
  7. אני עשיתי OC למחשב שלי http://www.pictor.co.il/sty/PicStorage/42758/1632313.JPG ותראו את כל הפרטים שם והעלתי תמתח למה שרשום שם... אני לא יודע אם זה מספיק ורק שתדעו יש לי את ה 2500 AQXEA

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  8. 1. יש לי סאנבים טרנספורמר [למרות שאני חושב להחליף] יש בו 3 מאווררי 80 נורא רועשים, אחד של 120 שגם קצת רועש אני מחפש מאווררים בגדלים האלו שיהיו טובים אבל שקטים כמה שאפשר כמו כן ה-80 מ"מ צריכים להיות עם תאורה [בגלל מיקומם במארז] האם יש חיה כזו? 2. יש ברשותי כרטיס מסך של ספיר 1900GT האם קירור סטוק שמגיע איתו מספיק אם אני אעשה OC [לא גדול, זה הראשון שלי]? 3. קירור צ'יפסט, אם אני עושה OC קל כמו שאמרתי...האם אני צריך קירור צ'יפסט [הלוח שבמפרט]? 4. קירור זכרונות? [אותה שאלה כמו על הצ'יפסט] תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  9. Started by hag911,

האם הקירור הזה טוב!? ואם יש כאלו גם ברמה כזאותי ב150$ http://techgage.com/article/coolit_eliminator_cpu_cooler/1

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  10. Started by HeX0R,

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  11. הקירור סטוק במחשב השני (P4 2.8 Northwood) לא מספיק, המחשב נכבה מידי פעם מהחום, איזה קירור כדאי לקנות? משהו מינימלי, אין שם OC.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  12. Started by -UltraV-,

סתם ראיתי את זה ברשת נראה לי חמוד כתוספת למודינג עכשיו חוץ מהיופי...הוא שווה משו? מרעיש? מקרר?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  13. תגידו, אם אני רוצה לחבר מאווררים לכרטיס מסך או להוסיף למעבד, איפה אני יכול לתקוע אותם בלוח אם? כי זה יכול ממש לקרר לי את הכרטיס מסך + המעבד.. ואולי יש גם משהו שמצמיד את כולם זה יוכל לעזור.. תודה

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  14. המערכת היא כזו (מה שחשוב כרגע): E4400 965P-DS3 G.skill 2GB 800mhz CL5 Thermaltake BigTyphoon 120 VX Liberty 400W (אי אפשר לשנות קירור או כל דבר אחר, זה מחנות אחת כל החלקים) אז לשאלה, אני יוכל להגיע עם הרכיבים הנ"ל לתדר משו כמו 3.2ghz + ולהישאר יציב בקביעות? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  15. מספר שאלות- מהו טווח הטמפ' הסביר ללוח האם בימי קיץ אלו? איך בדיוק משנים מהירות מאוורר דרך הביוס? המלצה לקירור למעבד ואולי גם לחלקים אחרים... התקציב הוא עד 1000 ש"ח -+. חשובה לי פשטות ההרכבה, מידת התחזוקה הדרושה וכן בטיחות ואמינות הקירור. חשבתי על קירור מים אבל הבנתי שכשמרכיבים אותה קודם צריך לעשות את זה מחוץ למארז כדי לבדוק שאין נזילות, ואז לעשות בדיקה כשהמחשב כבוי וגם בהמשך תמיד צריך לשים עין שאין בועות/נזילות וכו'. אני מגיעה די גמורה מהעבודה כך שאין לי כח בשביל זה. מצד שני אני לא בטוחה שקירור אוויר מספיק, טמפ' החדר שלי די גבוהות (אני גרה בדרום) והמחשב שלי מגיע אפילו לטמפ' של 49 מעלות במנוחה עם מארז פתוח ווינטלטור מכוון עליו (הכבלים מסודרים והמאווררים והמארז מנוקים ב…

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  16. Started by moshe20,

המפרט שלי: מעבד:E6300 לוח אם:P5B DLX זכרון:GEIL 512*2 דיסק קשיח: WD 250GB 7200 RPM STA 2 כ.מסך:X1950 PRO המעבד שלי נמצא בזמן מנוחה על טמפ של 68-72 מעלות בדקתי בשלוש תוכנות +ביוס נגעתי בסינק והוא לא חם מה יכול להיות הבעיה אני קונה מאוורר חדש אבל יש מצב זה בעיה במעבד או בספק כי כרגע יש לי ספק גינרי

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  17. אורח G.I.JO

פשוט מעלה דברים אחרים רק לא את האף אס בי?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  18. Started by rokman,

שלום חברים! כפי שהבנתם מהכותרת אני חדש בתחום ואני רוצה לשאול מספר שאלות. 1. האם כדי להעלות את מהירות המעבד מספיק לי להעלות את הfsb? 2. לאחר שהעלתי את הfsb המתח של המעבד עלה לי מ1.4 ל1.6, האם זה נורמאלי? 3. מה הטמפ' והמתח המקסימליים שהמעבד שלי יכול לסבול? 4. ראיתי אנשים שמורידים את המכפלה ומעלים יותר את הfsb, איך זה תורם? 5. איזה תוכנות מאמץ הכי מומלצות לבדיקת יציבות? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by Little_AKA_Or,

אני די חדש בתחום האוברלקוק, ועכשיו נכנסתי לביוס ורק בשביל בדיקה ראשונית העלתי את הבאס מ-200 ל- 205. המהירות עלתה כמו שצריך אבל שמתי לב שהמהירות של הכרטיס מסך עלתה גם כן וא זנכרתי שאמרו לי לפני כמה ימים משהו על נעלית פיסיאיי. אז רציתי לדעת איך אני עושה זאת תודה מראש

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  20. שלום לכולם הרצתי חיפוש כמה פעמים ולא מצאתי תשובות רציניות ממש קולעות בנושא הזה. אני כרגע מנסה לעלות מעל ל250 באס ניסיתי 1.650V למעבד ו2.65V לזיכרונות , עד לכמה מומלץ וכדי לי לעלות מבלי לגרום נזק !?! (מפרט בחתימה) תודה עריכה: אההה את הדבר הכי חשוב שכחתי , עם המתחים האלו העלתי PRIME95 וקיבלתי שגיאה !!! AGP וPCI נעולים כמובן, יחס 5:4 מעבד וזיכרון. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  21. Started by Hatori_Hanzo,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186 הם מגיעים ל900Mhz בOC?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  22. היי הטמפרטורות של המעבד שלי 49-50 רגיל 58-57 במאמץ מלא מעבד intel celeron 3.06 775 ליבת prescot 90 nm ולפי intel הטמפרטורה המקסימלית של המעבד(67.7°C)(מקור : http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=sl8hd ) המעבד עם zalman 9500 AT לפי מה שהבנתי לפרסקוט אלה טמפרטורות טובות?

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by amisha,

האם אתה ממליצים על מוצריה של חברת DD והאם הייתם קונים לעצמכם ע' קירור מתוצרתה ועד איזה מחיר הייתם משקיעים במע' ?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  24. Started by eranza,

שלום לכל חברי הפורום אני חדש פה ורציתי לדעת משהו קטן במתחים וזכרונות העלתי את המירות של הבאס בלוח לשלי ל-312 מ266 (דרך אגב הלוח זה p5n32-e sli plus והמעבד 6320) ורציתי לדעת לפי מה אני משנה את המתחים של לפי אחוזי שינוי ? או שיש איזה משהו קבוע ? ושאלה שניה שלי זה בקשר לזכרונות שמתי לב שגם התיזמונים שלהם עולים כאלה מהירות הזכרון עולה שאני מנסה לגוע בזה קורס לי המחשב וצריך לאפס אותו יש אולי איזה מישהו שיכול להסביר לי על זה או להביא לי מאמר שאוכל לקרוא בתודה ערן

25. Started by ront,

כדי לקחת E4400 לאיזור ה 3Ghz - 3.2 אפשר להסתפק ב Igloo 5700 או Freezer או שצריך אחד מהגדולים כמו ה Tuniq, Infinitty, Typhoon ?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.