אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ניראה לי שאם אני יתן להם יותר מתח אני יקבל עוד מהירות ועוד אם תיזמונים של 2.5-3-3-7 מעבד 2.4 על מתח 1.425 מתח לזכרנות 2.7 והם קרים אחרי שאני מקבל את הספק החדש שלי מחו"ל אז זה לוקח קצת זמן אני יתן להם יותר מתח אני גם מעיף את ה256 שיש לי הגנרי ושם עוד 512 אותו דבר ככה שהיה לי dc האם זה יפגע במהירות של הזכרנות אם התיזמנוים האלו? ד"א שעה sm memcheck לי שום בעיות ובדקתי הם קרים http://img223.imageshack.us/my.php?image=eyalmmem4cy.jpg
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך zotac 8800gt 512. טמפ' במצב IDLE היא בין 57-60 טמפ' תחת עומס היא בין 70-72 הבנתי שמדובר בטמפ' נורמליות לקירור סטוק, אבל בכל זאת חשבתי לשדרג את הקירור. חשבתי ללכת בכיוון של Thermaltake duo orb, שע"פ הביקורות נותן ביצועים טובים מאוד (והוא גם מתאים לתקציב שלי). אבל אז נתקלתי בביקורות על ה-Accelero s1 שגם הוא קיבל ביקורות נלהבות. וכאן עולות מספר שאלות: * מה עדיף, קירור פסיבי (שקט וזול יותר - אבל שאולי יצריך הוספה של מאווררים), או קירור אקטיבי (יקר ורועש יותר)? * מי מבין השניים מתאים יותר ל-OC קטן לכרטיס מסך (ולאקלים הישראלי)
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי, למרות שאני חדש במערכת הזו, הקדשתי כמה ימים לקרוא כמה שאפשר, ועדיין המחשב שלי חם ואני מתלבט מה לעשות. המחשב שלי, שקיבלתי אותו רק לפני שבוע הוא |: פרסקוט 3 גיגה הרץ היטסינק של אינטל כרגע הטמפ' הן: 55 מעלות - 65 מעלות של המעבד שאר הנקודות מראות כ 40 מעלות וכך גם הכוננים הקשיחים (36-39 מעלות) המארז מאוד לא מוצלח, אני בספק אם אפשר יהיה לחבר מאוורר נוסף מקדימה, כי עושה רושם שהפנל הקדמי לא ייסגר אם אוסיף שם מאורר נוסף. מה שכן הרכבתי זה שלושה מאווררים אחוריים, (אחד נמצא בספק) ועוד שני מאווררים אחוריים של 8 ס"מ, אבל לדעתי הם בקושי מוציאים משהו כי החורים שעשו להם קטנים מדי, ומתישהו אני כבר אפתח שם חורים רציניים. בינתיים, האם לחבר מאורר 8 ס"מ נוסף מצידו הפנימי של הכונס על מנת ל…
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800 Pro 128 MB של ATI איזה תוכנות אני צריך ומה אני עוד צריך לדעת בישביל לא להרוס אותו כי אין לי אחריות עליו יותר...
-
-
אפילו אם אני מעלה את הבאס או את המהירות של המעבד המחשב עושה ריסט מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס 4870 של אסוס ובכל פעם שאני מנסה להכנס לאופצייה של ATI OVERDRIVE אני מקבל את ההודעה הבאה : "ati capabilities have not been initialized yet, please try again later " מישהוא יודע מה היא הסיבה לכך ? הדרייבר הוא בגרסה 8.10 (אבל גם הגרסאות הקודמות לא עבדו) תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מאווררים למארז שלי ורציתי לדעת לאן מתחבר החשמל כלומר לאיפה אני מחבר את המאוורר על מנת שיפעל תודה!
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
ניסיתי עם SPEEDFAN ולאחר מאמצים רבים הצלחתי להשתלט על המאורר של המעבד ועל המאורר שמחובר ליציאה SYS_Fan2 אבל על המאורר המחובר לPWR-Fan לא הצלחתי. כמו כן יש אפשרות שSPEEDFAN יזכור את המהירויות שהגדרתי לו וככה לא יהיה צורך כל פעם להגדיר מחדש?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מישהו ניסה? יש תוצאות? אצלי יש את הביוס השישי, ומשום מה הוא נתקל בגבול כשהוא מנסה לעלות מעל 420, למרות שמבחינת טמפ' הכל תקין. לפי התוצאות שאנשים אחרים השיגו, מעניין לדעת האם הביוס החדש פתר את הבעיה. מישהו?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
האם ספק כוח מסוגל להפריע לOC? ומונע ממנו להגיע לתוצאות גבוהות יותר?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עכשיו היום הטכנאי שמרכיב את המחשב התקשר לשאול אותי מה אני עושה עם שני ARCTIC COOLING ARCTIC 12 עכשיו אני יודע שהמארז שלי בא עם 3 מאווררים לי המליצו פה לקנות עוד 2 הוא שאל איך לחבר מה לחבר וכו עכשיו אני מתחיל לחשוב והוא אמר שאין מקום להכניס לשם עוד מאווררים ... אז מה עושים ולמה המליצו לי לקנות עוד שניים? המ... מה עושים עם זה ? זה המארז שלי 3D Aurora http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2130
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5201 האם זה מתאים למעבד 6300?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אז ככה השבוע אני מביא: Accelero S1 Rev. 2 +2 מאוררים 120 רציתי לדעת איך הסינקים שלהם היה לי את הטווין טורבו ac והסינקים הדבק שלהם לא טוב והחזרתי את זהל חנות.
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש אפשרות איך שהוא לנעול את הAGP והPCI בצ'יפסט VIA KT600 ....אולי דרך עידכון ביוס....או איזה PACH.... צריבת ביוס אולי....לא יודע....( כי ממה שהבנתי אי אפשר .....) או שזה פשוט טמון בשבב
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הורדתי מ-HWZone את המדבקות ש-Grey Matter הכין, יפות מאוד, לקחתי כמה מהן והדבקתי. הייתי רוצה לקבל עוד, אם מישהו יודע מאיפה...חיפשתי בגוגל קצת, לא מצאתי, חיפשתי באתרים ישראלים-גם אין, אז החלטתי לפנות אליכם. תודה רבה, Talbion.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
>יש לי את המפרט הבא : > > > > >טמפ' : >Temp 2 = מעבד >Temp 1 = לוח אם > >מעלות במנוחה : > > >מעלות במאמץ : > > > >צורת המארז : > > >2 מאחורה מוציאים אוויר + ספק החוצה >2 מכניסים אוויר אחד מול הצ'יפסט וכרטיסי הPCI ואחד מלמעלה.. > >המאוורר על המעבד הוא סטנדרטי.. >*המאורר של הצ'יפסט מנותק כי הוא עושה רעש וגם ככה לא יעיל >במיוחד.. >המחשב עבר ניקוי אבק והוא נקי לגמרי.. > > >בAquaMark המחשב מקבל 30 אלף.. >הביצועים של המחשב פחות מספקים אותי מפעם.. (לפני שנה) >אלו ההגדרות OC החדשות שניסיתי : > > >העלתי ב0.025 את המתח >את הFSB…
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי חלון בצד המחשב ואני רוצה להוסיף לשם מאורר מה אתם אומרים על tt cat 9 cm איך המאורר הזה? שווה לי לקנות אותו?
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
טוב אז נתחיל בשאלה הראשונה, כשאני קונה קירור לזכרון, http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ARC-U01&other_title=+ARC-U01+Ram%20Sink איך אני מחבר אותו לזכרון עצמו? (דבק תרמי? מאיפה משיגים?) והאם שמים אותו משני צידי הזכרון או רק צד אחד? ??? דבר שני - מה התזמונים של הזכרון בעצם אומרים. מה זה תזמון של זכרון..? תודה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מה שלמוכם לאחרונה הורדתי את התוכנה SPEED FAN, וראיתי שהמאורר של הציפ על הלוח אם שלי(MSI K8N NEO4) מסתובב 8888RPM, שזה המון, ולכן הוא עשה המון רעש!!!!! לכן החלפתי את המאורר לקירור פסיבי של ZALMAN לפי דעתכם, מה צריכה להיות הטמפ' של הציפ' שלי כך שהוא לא יפגע???? תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בסביבות 5000 ש"ח. כרטיס מסך הוא פחות משמעותי מבחינתי. אני לא מתכנן OC רציני ממש. השאלה שלי היא איזה מעבד יתן לי ביצועים גבוהים יותר? (המחשב מיועד לעריכה). תודה.
-
- 7 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD 2500 עשיתי לו המרה ואשר תוכנת CPUZ 1.29 הציגה את הנתונים הללו מהירות שעון 2002MHZ FSB 182 BUS 364 רציתי לשאול לאיזה מעבד,משתווה ה מעבד שלי עכשיו? תודה יורה.
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לומר לי אם אני יכול להשתמש בקיור הזה Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP למעבד amd athlon xp 2500+ עם לוח n-force2 nf7-s2 של abit וכמובן אם יש למישהו הצעה לקירור אוויר טובה יותר שתתאים לנתונים אני ישמח לשמוע בתודה: djez26
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-