אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
טוב, אתם יכולים לראות לפי הכותרת, אני חושב אם לקנות מאוורר עם לדים. אני חותך חור בצד המארז ושם שם את המאוורר עם גריל שולט, אין לי חלון ולא יהיה לי (אין מקום). אז מה אתם אומרים, זה עדיין יהיה יפה הלדים, או שבקושי יראו את זה? ד"א, המחיר לא חשוב, כי זה הכל יוצא לי בערך אותו מחיר, אז אל תענו לי "לא שווה את הכסף". מצפה לתגובות!
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכול מישניכנס לעזור לי אם המודינג !! היתי רוצה לדעת איך אני עושה קירור טוב יותר עם מאווררים ? איך כדאי לעצב את המאווררים וכמה כדאי לשים מאווררים ואיזה מהם שמעתי שיש כמה סוגים שלהם (טורנדו ועוד כמה ) ? איפו אני יכול ליקנות מאווררים עם לדים ובגדלים שונים ?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני עומד לקנות מערכת קירור מים ואני רוצה לדעת מה המערכת הכי טוב: Asetek Waterchill VGA/Chip set cooling kit או Thermaltake Aquarius II Liquid Cooling System. אני חייב תשובה מהר כיוון שאני רוצה להזמין את המערכת בזמן הקרוב מאוד... בבקשה תעזרו לי... תודה מראש DaRk DaRgOn!
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איזה מאוורר הכי כדאי ביחס טוב של איכות/מחיר/רעש? מישהו יכול לתת לי פרטים על כל מאוורר? SFM/DBA/W וכו'.. - SPIRE 80mm FAN - Spire 80MM Case Fan Ball Bearing - ZALMAN FAN ZM-1 80MM - Thermatake 92MM FAN (האם הוא טוב?) - ZigZag 80x25 4 led fan - ball bearing
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי עוד בעיה! הבעיה היא שכאשר אני מעלה למהירות של 2.0 אז המחשב נכבה, מה לדעתכם הבעיה? נ.ב תודה פתרתי את הבעיה הראשונה
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
-
בסנדרה לא רשום את הטמפ' של הוודו 5 5500 שלי, אז איך אני יכול לדעת את הטמפ', כי בטח אין לכרטיס חיישנים?! אם אין לו חיישנים איך אני בודק את הטמפ' בדרך אחרת? איזה שיטות אחרות יש לבדוק?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
פירקתי את ה 1600+ הישן לי ועל הליבה כתוב AX1600DMT3C AGKGA 0138VPHW 97456450012 מישהו יכול להגיד לי אם המעבד הזה טוב ל אוברקלוק
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
האם זהו פיתרון טוב לקירור המעבד שלי? יש לי AMD 1800+ רציתי לדעת האם הוא מקרר כמו שצריך וגם האם הוא מרעיש ממש הרבה? או שקט? והאם הוא שווה 185ש"ח? תודה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המעבד{כותרת ההודעה}ומאז שגיליתי את ה-overclock הגעתי למהירות של 2.0 בלי שום בעיה של חום. ועכשיו פתאום גם כאשר אני במהירות של 1.7 אז המעבד שלי מגיע לחום של כמעט 90 מעלות . מה לדעתכם הבעיה ? בבקשה גם אם השאלה לא טובה אז תנסו לענות עליה ברצינות זה מאוד חשוב תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי ATHLON XP1800 וקניתי בשילו VOLCANO 9 +. הבעיה שלי שאני לא מצליח להוציא את הגוף קרור המקורי מהמעבד. יש שמה שני חיבורים המחברים אותו ללוח,כפי שהבנתי באחד מהם אני לא נוגע והשני שהוא מן קליפס כזה אני צריך לדחוף אותו עם מברג למעטה עד שהוא ישתחרר!! אבל הבעיה שאני לוחץ עם המברג למעטה וזה לא קורה!!! הוא פשוט לא רוצה להשתחרר.. אני חושב שאני דוחף עם מספיק כוח (אני מפחד להפעיל עוד כי יש מצב שאני אשבור את הלוח אם!).. למישהו יש נסיון ויכול לתת לי טיפים בנושא בבקשה? ועוד שאלה.. יש לי volcano 9 עם COOL MOD. האם יש דרך לחבר את הלדים למחשב לא על חשבון הלדים של המארז? תודה.
-
- 7 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב. מידי פעם לאחר עבודה ממושכת של המחשב, המחשב נתקע חלקית העכבר עדיין זז. והמעבד על 100% כמה שניות, הדבר גורר התנתקות מהאינטרנט, האם הדבר נגרם כתוצאה מחימום יתר במחשב? הHD שלי בסביבות 45 כל הזמן המעבד גם באותו כיוון, המארז כמה מעלות פחות. זה התחיל רק לאחרונה. האם עיגול הכבלים של ה IDE יכול לגרום לדבר כזה? למרות שהחלפתי כבלים וזה עדיין לא עזר. למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
מספיק רק לפרק את הניטים? איך אחרי זה אני אתפוס את זה חזרה ואיך אפשר לפרק את הניטים כשחומרה בפנים (לדוגמא מקדחה ימלא את המארז בשבבים ואין לי כוח לפרק הכל)
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש לגמרי .. מקורר היטב , ואני שואל איך יודעים שצריך להעלות Voltage ? ואיך יודעים מתי צריך להוריד את מהירות השעון ? אמרו לי שהתסמינים הם אותו דבר (אי יציבות) המפרט שלי הוא : AOpen AX4C Max - יש עליו תוכנה לOC מובנת Intel P4 3.0C Zalman CNPS7000Cu WD Raptor 36.7 GB 10K RPM + SATA Corsair Twinx PC3200 LL 2x256 Teac CDRW Antec Bluepower 350W Sapphire R9800 Pro - גם תוכנת אוברקלוק של היצרן (גם הוכיח את עצמו כOCER יותר טוב מההרקולס) והסיבה שהמחשב מאורר : Xaser III V2000A כולל כבלים מעוגלים .. חוץ מהכבל SATA שלא צריך עיגול
-
- 8 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ENERMAX UC-8FAB 80x25 Ball Bearing fan clear fan או Thermaltake 80mm Smart Fan 2 אני צריך מאוורר חזק (טמפרטורת המעבד במנוחה אצלי היא 39-41 ובמאמץ 50), ורצוי שיהיה דיי שקט במצב מנוחה..
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מהמאווררים הבאים יותר טוב, הכל 80mm, הכל מאווררים למארז: Vantec thermaflow case fan Vantec Stealth Fan Thermaltake 80mm SMART CASE FAN II מבחינת RPM, רעש, שליטה
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל הטמפרטורה של המעבד שלי היא 40 במנוחה ו55 במאמץ ואני מפקד להאיץ כי אז הטמפרטורה כבר תהיה גבוה מדי ויש סיכון לנזק. לכן אני צריך עצות לקירור מארז זולות יש לי מארז simmbada master L עם חלון ויש לי מאוורר אחד שמכניס אוויר ושניים שמוצאים וממש לא בא לי על קידוחים אבל אם אין ברירה אני אעשה את זה. המאדר בורד הוא via 266E ואני רוצה להאיץ אותו וצריך עצות.
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
העליתי את הליבה והזכרונות ב-5 ונגעתי בליבה מאחורה בזמן שזה הריץ 3DMARK וזה פשוט רותח! אני עם ההיטסינג והמאוורר הג'נריים שקיבלתי עם הכרטיס ואני מפחד להמשיך הלאה. האם אתם ממליצים להמשיך עד שאני יראה עיוותים?
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי 3R SYSTEM AIR METAL SILVER ! שחור . אני רוצה לעשות לו חלון יפה אבל אני מפחד שמשהו ישתבש יש לי דרמל ואיתו אני יעבוד, יש לי גם ג'קסון ודיסק... מה עדיף? איך אני יכול לעבוד בצורה בטוחה בלי להרוס את המארז?
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי , חשבתי על רעיון , ורציתי לנסות אותו לפחות. אז ככה : לחבר צינור עגול , בדיוק מהמאוורר שמורכב על ההיטסינק ( של המעבד כמובן ) זה יהיה צינור עבה (כגודל המאורר) והוא ילך בקו ישיר אל דלת המארז , שם יהיה פתח עגול ויהיה מורכב מאוורר נוסף. הרעיון הוא פשוט , ידוע שיותר חם בפנים המארז מאשר הטמפרטורה של החדר , אז בעצם לנסות להביא אויר ישירות מחוץ למארז. (בזמן שהוא סגור) המאוורר החיצוני שעל הדלת ידחוף אויר כלפני פנים הצינור , והמאוורר של של ההיטסינק עצמו ימשיך את זרימת האויר ישירות להיטסינק , וככה (לפחות לדעתי) האויר שיוכנס יהיה קריר יותר . צרפתי תמונה , לנסות להראות למה אני מתכוון. מה אתם חושבים? זה ילך? יהיה שיפור ניכר?
-
- 14 תגובות
- 897 צפיות
-
-
ידוע לכם האם המאוורר הצבעוני של זיגזג עושה רעש? פשוט אני מתכוון לקדוח במארז ולשים אותו כאילו שהוא יהיה קצת בחוץ ואני משאיר את המחשב דלוק בלילה ורציתי לדעת האם הוא עושה הרבה רעש? ומישהו יודע מהי כמות ה-דציבלים שהוא עושה ומהירות הסיבוב שלו בערך?
-
- 14 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות את הסיפור הזה http://www.twistedmods.com/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=184&page=5 יש מצב להפעיל את זה גם מחוץ לwinamp?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתם יכולים ליראות כאן את המחשב שלי עם מערכת קירור של EMP המערכת מתפקדת מצויין. הכל ממוקם יפה מאוד ונוח מאוד הודות ל The_Byterו EMP שעשו עבודה מצוינת! תהנו מהתמונות http://www.freewebs.com/h668/index.html
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-