עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום יש לי RADEON 9500PRO ושמתי את החיישן של ה HARDCANO בדיוק מהצד השני של הליבה איפה שאין גוף קירור והטמפרטורה מגיעה ל 55 עם הקירור המקורי שלו וכשאני משחק במשחקים הטמפרטורה עולה ל 60 (ללא OC או העלאת מתח). המפרט שלי: מעבד P4 2.4 לוח אם של (GIGABYTE (GA -8SG800 עם צ'פסט SIS 648 רציתי לדעת האם הטמפרטורה פה נורמלית לכרטיס מסך ומדוע? מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  2. אהלן. יש לי לוח די גנרי עם צ'יפ של SIS. מעבד AXP 2000+ כנראה 0.18. שמעתי משהו על שילוב של Ctrl+F1 או קומבינציות דומות. יש לכם הצעות?

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by T_A,

יש לי בעיה מעצבנת אבל אני לא בטוח- יש לי P 2.2 400MHZ ועשיתי OC ל 2.75 (FSB 125 VCORE 1.75) עכשיו , הבעיה היא שיש לי מאוור SPARK 7 עם AS3 ובכל זאת הטמפ' מגיעות ל 67 זה הגיוני או שאני יפתח את כל המאוור ויחבר מחדש? נ.ב זה פועל כבר כמה חודשים

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by iakovl,

אחרי שראיתי את היצירה הנהדרת הזו בא לי להכין GLOW PAD השאלה היא איך? וגם מהידע שלי אני יודע שתהייה לי בעיה עם זה בגלל שרציתי להשתמש ב חיבורי H לחלון שלי.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Danman,

אני כרגע תקוע ב156 fsb = כלומר 2808 מה"ז. המתח על 1.675 הזכרונות ב 2-5-2-2 ומתח הזכרונת הוא 2.6v וה AGP נעול. אם אני מנסה לעלות ממה שיש לי עכשיו הווינדוס לא עולה מה אני יכול לעשות מכאן? (המפרט: Pentium 2.4b, Albatron pX845pev po, 256mb DDR 3200 (Mushkin Black) תודה

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  6. Started by ISmile4U,

המאוורר בחלון שיוציא או יכניס אוויר? המאוורר שבראש המארז באמצע אחרי הספק שיוציא אוויר או יכניס אויר? איך לסדר את המאוורר/ים שמתחת לספק ? איך לסדר את המאווררים שבחזיק המארז? והינה כמה תמנות מהחיתוך שבצעתי היום עבור המאוורר העליון.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום ובוקר טוב לכולכם! כשהמארז שלי יחזור מהיבואן אני רוצה לעשות לו כמה מודים ואגב אני אף פעם לא עשיתי שום מוד פיזי למחשב שלי אבל אני יודע היטב איך לטפל בו..... D: 1. אני רוצה לעשות מאחורה חורים, שיהיו גדולים יותר, הם קטנים מדי ככה וזה חוסם את כל האוויר ויוצר רעש נוסף, בעזרת איזה כלי עדיף לי להשתמש? האם מקדחה רגילה תספיק? 2. אני רוצה להחליף את המאוורר ואולי גם את הHS שיש לי על הכרטיס מסך, אני צריך שתמליצו לי, בעיקר על מאוורר שיהיה שקט כי מה שבא עם הכרטיס הוא רועש לאללה, ומי שיש לו את אותו הכרטיס בטח מבין אותי: GIGABYTE R9000 pro II וגם אם יש משהו בדרך אז אולי על גוף קירור לכרטיס מסך אבל זה לא מה שחשוב, מה שחשוב זה המאוורר כי כרגע הוא עושה לי חור בראש ואני לא מצליח לישון אי…

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  8. Started by cohenkobi1,

יש לי מארז xaser3 עם מעבד amd 2.0 xp ומאוורר volcano11+. כשאני מפעיל את המהירות של המאוור של המעבד ושל המאווררים של המארז על המקסימום כשהמחשב במצב מנוחה (windows רגיל) הטמפרטורה היא 42, וכשאני מוריד את העוצמה של המאוורר של המעבד למינימום, הטמפרטורה מזנקת ל56. השאלה שלי היא האם הטמפ' הזאת סבירה יחסית למצב העבודה שלי, (המחשב על windows וכלום לא דולק), אני פשוט מחכה לראות את הטמפ' עולה... בתודה מראש. קובי.

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by 1tanai,

האם יש איזה תוכנה אשר מאפשרת לעלות את ה-vultage במעבד בבקשה זה חשוב

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  10. חברים.... INTEL מכריזה מלחמה על כל בעלי ה865PE שנהנים מהOC המיוחל..... תעיינו בעצמכם: http://www.theinquirer.net/?article=9988 פשוט זוועה... ואנחנו חשבנו ששחיתויות כאלה נמצא רק בארצנו הקטנטונת! תגובות, חברים, תגובות!! :AR15:

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  11. הבלוק לא גמור : אין פיטינגים ולא עבר ליטוש ולאפינג אבל כבר בשלבים מאוחרים.

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  12. יש ברשותי מסך LCD dvm, שמסוגל להציג רק ספרות רגילות, seven sigment, בעל 34 פינים, האם יש דרך לחבר אותו למחשב? האם הוא יכול להציג טמפ' של משהו וכדומה.. (ד"א יש לי גם LCD r232 רגיל 2x16 שאותו אני מחבר למחשב אחר..)

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  13. של 64 ביט ושל 400MHZ באס?

• 11 תגובות
    • 706 צפיות
  14. בקרוב אני הולך לרכוש את המעבד הזה בצירוף לבורד Asus P4P800 ברצוני לדעת, מאנשים שניסו/בדקו/קראו עד איזה מהירות אפשר להגיע איתו עם Overclock בסיסי , ללא שינוי מתחים או קירור (בעזרת המאוורר המקורי של אינטל בלבד) והמערכת נשארה יציבה כל הזמן, ללא שום תופעות לוואי. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by amisha,

יש לי מארז של טרמאלטייק מסוג 2 XSAER ואני רוצה לעשות לו מוד קטנטן אני רוצה לבנות לו עוד חלון נוסף (להעתיק את הצורה שלו ) ובמקום לקדוח קדח בקוטר 80 מ"מ למטה אני אקדח אחד ענקי בקוטר 120 מ"מ באמצע (ליד הקייג' הראשון מלמעלה )ואני אשתמש בחלון הזה כשאני אעשה OC חזק במיוחד מה אתה אומרים יכול להיות מצב שהטמפ' תעלה מזה? :

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by ccc,

מה אפשר לעשות עם וולקנו 7 פלוס מיותר חוץ מלמכור אותו ב20 שקל

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  17. Started by alexta-z,

שלום וערב טוב . אני מתכוון לקנות amd xp 1700+ ו abit nf7 rev2.0 ורציתי לדעת איזה קירור הכי טוב לאוברקלוק ?(הייתי רוצה להגיע לפחות ל 2000 גיגההרץ) שמעתי על השילוב הזה : slk 600 + sf2 אבל ה slk 600 מאד ישן ואני לא מוצא בשום מקום slk 800\900 ? האם זה יספיק לי ?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מי הכי משתלם לדעתכם, מי מקרר הכי טוב.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. וגם איך אני מתקין אותו עם הפרספקס? ומה המחיר שלו?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. האם באמת מעבדי הבארטון חסרי פוטנציאל לOC? האם האמרה הזו נכונה? גם אם אתם חושבים שכן וגם אם לא תוודאו שאתם מצויידים בהוכחה או קישור!(מומלץ)

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  21. בקשר לשאלה הראשונה, יספיק הסבר קצר על תפקידם בקשר לשאלה השניה, יש מתח מקורי/סטנדרטי שעובדים איתו? אני רוצה לדעת כי עכשיו ה-VCORE על 1.54 ואני רוצה להוריד ל-1.50 כדי להוריד קצת את הטמפרטורה, השאלה היא אם הוא חייב לעבוד ב-1.54 או משהו כזה..

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  22. שלום לכם! אני מקווה שאני שואל את השאלה בפורום הנכון (התלבטתי רבות). אך מכיוון שזה פורום שעוסק גם בקירור, ואתם הרי המומחים בקירור, חשבתי שכאן הכי טוב יכירו את העניין. ידידה שלי נתקלה בבעיה של רעשים מאזור המאוורר במחשב הנייד (Compaq Armada). מכיוון שהוא כבר לא באחריות ויחסית מיושן, ועלויות התיקון גבוהות, ניסיתי לסדר את העניין בעצמי. פתחתי את המחשב בדיוק לפי ההוראות שהיו בחוברת (ה-maintenance) שהגיעה עם המחשב. לאחר שפירקתי את ההיטסינק ופתרתי את בעיית הרעש (שנבעה מגוף זר שנכנס לתוך חלל המאוורר) נתקלתי בבעיה. מתחת להיטסינק (שפירקתי) בסביבות המקום בו נמצא המעבד היו שתי לוחיות מתכת, שלא מופיעות בחוברת ואין לי מושג איך להחזיר אותן. הלוחיות נראות כך (צילמתי בלי פלאש, בגל…

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  23. אני מתכנן לעשות OC לכרטיס מסך: ASUS V9280 GeForce 4 Ti4200 AGPx8 קראתי שיש לו פוטנציאל OC ממש טוב כאן האם אני צריך להחליף את הקירור של הכרטיס, או שהמאוורר שבא איתו מספיק טוב? אם אני לא מחליף קירור יש סכנה גדולה שהכרטיס יהרס? תודה לכל המגיבים!

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  24. Started by e_perera,

הרבה זמן לא כתבתי מה קורה אם המערכת, אבל האמת היא שדי התקדמתי. נושא זה יטפל בבלוק המים אבל הרבה יותר מעניין ברדיאטור. בלוק המים: את התוכניות לבנית בלוק המים מצאתי באתר http://www.overclockers.com/. מצאתי כתבה טובה שהכילה תוכניות בניה לארבעה סוגי בלוק שונים. לפי המלצתם בחרתי בבלוק מס' 4 : http://www.overclockers.com/tips793/index04.asp. או בקובץ ZIP: http://www.overclockers.com/tips793/WB4.zip. את העבודה ביצע עבורי חמי, ואני יכול רק לברך אותו על איכות העבודה. הבלוק עצמו עשוי מפליז - אני יודע שזה לא באותה רמה כמו של נחושת, אבל זה הדבר היחיד שמצאנו. וממה שהבנתי ההבדל לא כל כך גדול. רדיאטור: הרדיאטור הוא סיפור מעניין. לקח לי הרבה זמן למצוא דיוק 150 אם רדיאטור מ…

• 11 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים