עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by BeNzZy-BoY,

איזה מבין 2 המאווררים למעבד הללו עדיף ?? Thermaltake Volcano 6CU או Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD (זה לא בשבילי אל תחשבו שאני כזה קמצן...) עריכה ----------- קחו בחשבון שיהיה גם oc ...

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  2. Started by nightshadow,

אם יש לי נקודות צהובות (לא הרבה איזה 3,4) שנעלמות וחוזרות שאני עושה את הבדיקה זה לא טוב? כלומר אני צריך להוריד טיפה את ה-OC? הכרטיס עומד על 53\54 מעלות......

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  3. ושתאמר לי האם הטמפרטורה סבירה או לא סבירה... מכירים?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  4. Started by Michael,

קניתי את המחשב בשבוע האחרון והתבאסתי לגלות שזה לא בדיוק מה שציפיתי. +AMD AXP2500 ABIT NF7-SL Elixir 256MB DDR 400Mhz*2 WD 80GB SATA Sapphire R9800Pro 128DDR 256Bit קיבלתי 5517 ב3dm03, וזה מוזר לי כי ראיתי פה אנשים עם מערכות חלשות יותר וציונים באיזור ה6200.... הטמפ' של המעבד (לפני הוספת קירור חיצוני) עמדה באיזור ה63 מעלות במאמץ (עכשיו במאמץ רציני זה אי שם ב56 מקסימום, על אף שהקירור שהוספתי מאוד מאסיבי, מאוורר 120 מ"מ מהצד(המאוורר עובד על 220 וולט!!, בלי הדלת של המארז) ומאוורר 80 מ"מ מתחת לספק שמוציא אוויר). במשחקים ישנים (קוייק3, C&C:RENEGADE, אנריל טורנמנט וכו,) אני משחק עם הגדרות הגבוהות ביותר על רזולוציות גבוהות (1200*1600, AAX6, AFX16) ואין בעיה בכלל, הכל רץ חלק.…

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  5. Started by avi2014,

חבר שלי שואל : יש לי מעבד CELERON 4 1700 MHZ והוא ב OC של 1955MHZ מכפלה 17*115 עכשיו אני רוצה להמשיך להעלות אז אני צריך להגביר מתחים עכשיו שמישהו יגיד לי אך אני מעלה אותם (ואני לא חושב שיש לי את האופציה הזאת בבויס)

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by IpDo,

ראיתי כאן: http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=87 שהוא עשה OC למחשב פנטיום אחד 133MHZ... בדיוק כזה יש לי בבית ואין לי ממש מה לעשות איתו אבל אם אפשר לעשות לו OC כמו שהוא עשה הוא עוד יכול להפוך לשימושי אני לא ממש זוכר את השם של הזיכרונות שמתמשים בהם ב P1 אבל יש לי שם שניים של 64MB ז"א 128MB. קירור יש לי דווקא טוב מאוד שם כי יש שם כל מיני מאווררים תקועים שעושים הרבה רוח. הביוס הוא של אוורד (Award). וזהו ניראה לי... אם אפשר הסבר זה יהיה נחמד ביותר תודה.

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Started by itaysp,

היום בבוקר בא אלי חבר וניסינו לעשות אוברקלוק. זאת לא הפעם הראשונה שלי.. בפעם הקודמת הצלחתי לעלות 250Mhz והיום 300Mhz. אני חושב שאפשר יותר אבל נתקלתע בכמה בעיות דבר ראשון אני רוצה לציין את המפרט: Epox 8kda3j AMD Athlon64 3000+ ClawHammer 2000Mhz 2 סטיקים של 512 A-Data PC4000 500Mhz ואת הקירור אני לא זוכר.. אולי זה כתוב בחתימה (הטמפ' בסדר.. בסביבות 40 על אובר של 300 מגה הרץ) עד 200 מגהה רץ הכל היה בסדר. התחלנו לעלות ל250,לא עבד הם הוספנו 0.5 וולט למעבד ואז הוא עשה בוט והכל עבד בסדר. אותו דבר ל 300 הוספנו עוד 0.5 בשביל שהוא יעבוד. משן כבר לא הצלחנו כלום, ניסינו לעלות ל 350 אבל לא הצלחנו גם עם הוספת עוד 0.5 לזכרונות. אז ניסינו להוריד את המכפלה ל 9 ולשחק עם זה.. גם…

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by badolev,

שלום לכולם, יש לי מארז של ATX מי שמכיר הוא יחסית קטן למארזים של היום. שמתי 2 מאווררים של 80 מ"מ למעלה על המארז ממש מעל המעבד .זה המקום היחידי במארז הזה שיש בו מקום למאווררים כאלו. השאלה היא אם אני צריך לשים אותם באופן כזה שיכניסו אוויר למארז או יוציאו אוויר מהמארז, או בכלל אחד מוציא ואחד מכניס. אשמח לקבל תשובות. תודה רבה לכם.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  9. Started by Access Denied,

משהו יכול להגיד לי אם הקירור המקורי שמגיע עם ה-(AMD64 3000 (Box טוב או לא גם בשביל OC ממש קטן או רק בשביל לשמור על טמפ' נורמליות?? למשהו יש ביקורת עליו או לפחות כתבה??

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  10. Started by Dvirus89,

שלום, אני רוצה לעשות OC למעבד שלי, אבל לא מבין בזה כלום. יש לי: AMD Athlon xp 2200+ thoroughbred-a 1800mhz 13.5*133 לוח GigaByte GA-7VAX טמפרטורות בעת כתיבת ההודעה (אני מניח שזה נחשב במנוחה): Motherboard 44° cpu 51° אני מניח שלוח-אם זה הטמפרטורה הכללית של המארז, לא ? טוב, איזה קירור אויר לא יקר כדאי לי לשים, שיהיה די שקט. לאיזה מהירויות אני יכול לצפות להגיע ? תודה אנשים.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by lead farmer,

ברצוני לקנות מעבד Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB של אינטל על לוח אם EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E של גיגהבייט ורוצה לשים עליו מאוורר Freezer 7 Pro (LGA775) של arctic cooling עכשיו השאלה האם המאוורר ששוקל לא מעט (520 g) יחזיק מעמד ולא יהרוס את לוח האם או שמא הוא כבד מדי ללוח הזה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  12. בשום תוכנה לא רשום לי מידע על המעלות בכרטיס מסך! למה?

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by Sango,

http://img351.imageshack.us/my.php?image=wtf9ky.jpg EVEREST מזייף או שזה באמת 44 :s05: בביוס כתוב CPU 32 SYSTEM INSIDE : 30 SYSTEM OUTSIDE : 45 [אותה טמפרטורה כתובה בEVEREST, CPU ] והאים שאר הטמפרטורות טובות,כי רציתי לנסות לעשות OC למעבד ואני פוחד שהטמפרטורה של המעבד גבוהה מידי? מפרט : dfi infinity amd 64 3200+ venice with igloo 7200light evga 7800 GTX twinmoss 512*2 samsung 160 sata 2 enermax 420W sunbeam transformer תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  14. Started by aviz,

תודה מראש

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. Started by Nitro,

חבר'ה, אני מנסה לעשות פה oc למערכת. אז ככה: Intel Pentium 3 800EB MHZ Asus P3V4X MOBO Voodoo 5 agp 256 MB SDRAM 3-3-3-6 אז אני מנסה לעשות oc, אבל המכפיל שלי נעול.. העלתי את הבאס מ133 ל140, אז קיבלתי 840 מה"ץ, המכפיל הוא 6, כמו שהבנתם. ראיתי שהלוח יכול לאפשר מכפיל של עד 8, אבל הוא נעול בלוח, אני לא יכול לגעת בו. אני יכול להעלות fsb עד 150, אבל שוב, המטרה שלי היא לפתוח את המכפיל.. האם יש אפשרות כזאת? האם יש איזשהו מוד שאני יכול לעשות בשביל לפתוח את המכפיל? הקירור הוא קירור סטוק, אגב, אבל אני לא חושב שתהיה איתו בעיה. הזכרון עובד כרגע על 1\1 עם הבאס. אז מה אתם מציעים? נדב. עריכה: שכחתי להוסיף, יש לי אפשרות לשנות מתח עד ל1.95. הסטוק הוא 1.65, מתי אני אמור להתחיל להעלות אותו, א…

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by eegg,

אני חדש בכל התחום הזה של oc אני רוצה לעשות oc קל עם קירור סטוק המפרט: מעבד פנטיום IIIe 1ghz לוח אם trigem cognac כרטיס מסך על לוח אם מארז טרנס עם כל המאוורים מקסטור 80 גיגה המחשב הוא ממחשב hp כבר בנוי משנת 2000 והוא בא עם me אבל הוא עם xp זיכרון 190 שדרגתי מ128 חשבתי אולי להעלות ל1.1 לדעתכם אפשרי עם קירור סטוק

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  17. איך אני משתתף במאגר ההמהרה? נרשמם וכו'...

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by madcatz,

שלום לכל מי שרלוונטי לגביו וגם לכל מי שלא שי לי Intel Pentium D 940 3200 MHz על לוח Gigabyte GA-8N SLI QUAD ROYAL מכיוון שאני די מתחיל בכל הקשור ל OC שאלתי היא האם אפשר בכלל להמהיר? ואם כן אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית בעניין בכיצד להמהיר או אם ישנו מדריך שמסביר איך. הכרטיס מסך שישנו במחשב כרגע הוא 7600GT שעובד על 45% מאוורר במנוחה בסביבות 55C+, בעיקרון המטרה שלי היא להחליף את הכרטיס מסך למשהו יותר חזק ולהמהיר את המערכת לכך שיהיה כמה שפחות צוואר בקבוק. אשמח לכל עצה ותודה על הסבלנות!

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  19. ניסיתי לשנות את המאוורר ממכניס למוציא , כי ההגיון אומר שהאוויר החם עולה למעלה וצריך להוציאו נראה שזה משפר כמה מעלות בלוח וטיפה במעבד , האם זה משנה אם אני ישאיר על מוציא אוויר?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  20. אני חושב על לקנות את המארז Mozart אבל אני צריך שהוא יהיה שקט ומקורר ולפי מה שהבנתי המאווררים שלו לא כל כך שקטים.. אז השאלה שלי היא איזה מאווררים אני צריך לקנות וכמה כדי שהמארז הזה יהיה מקורר בצורה שקטה וטובה?? האם החבילה הזו http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=885 של TT שקטה??

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by NETANELKOREN,

כותרת

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  22. אני שואל בגלל ה steping תאמת חדש לי

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  23. Started by BLACK-ICE,

אני יודע שיש תוכנה שמעלה את הקלוק בכרטיס אבל איך מעלית את המתח?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  24. Started by Make_Party,

עשיתי OC של 20% למעבד ושהמחשב ניכנס לwindows אז הוא עושה RESTART ובמצב בטוח הוא פועל. גם ניסיתי לעשות OC של 10% וב10% הWINDOWS פועל. הטמפרטורה היא 48 אז אני לא חושב שזה מיחימום. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by Bessmertniy,

עם כן , לאיזה מהירות אפשר להגיע? ובאיזה קירור מומלץ להשתמש? והעם בכלל בריא לעשות ל מעבד שכזה OC?

דיונים חדשים בפורומים