עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bd,

יש לי תמפרט בחתימה עשיתי לו OC 450@520 אבל הטמפ' גבווה שיוו 57 מעלות במאמץ 45 בלי מאמץ בלילה ובצהריים 52 ככה שחם אני מפעיל תמאורר שלי על 3 כדי להוריד טמפ' ל 40 מה נעשה גם שהמהירות ב 450 החום ככה פתחתי תחלונות של המארז גם אולי בגלל שהמחשב ישן כבר 5 ומשו שנים בארץ הוא מתחמם ככה? פעם היו לי ריסטים חופשי

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  2. טוב תשמעו, קניתי את המחשב לפני שנתיים בערך, חוץ מהכרטיס מסך, בחודשים האחרונים אני מרגיש שהוא כבר לא כמו חדש, עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק, אבל אני לא רוצה להסתכן, משהו קטן ויעיל, שיחזיר אותו לכמו שהיה חדש ולא יותר מזה. על המעבד יושב לי גוף קירור TT Big Typhon ועל הכרטיסי זיכרון יש גופי קירור פשוטים שקיבלתי בקנייה, על הכרטיס מסך זה הקירור שקיבלתי איתו אבל הבעיה שאני חייב להפעיל עם ה Rive Tuner, בקשר לכרטיס מסך, מה אני אמור לעשות עם זה??? אשכרה המאוורר לא אוטמטי זה מטמטם אותי, תודה לעוזרים! בקשר ל OC אני צריך קצת הסברים או אם אפילו יש תוכנה שתעשה את זה בשבילי, תודה הטמפרטורה, כרגע זה קצת קיצוני (לכיוון הטוב) בגלל שאני בלי חימום והיום קריר וגם המארז פתוח, נניח ש…

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  3. Started by Tal-T,

ראיתי את ה EasyTune6 והיא נראית תוכנה מעולה אבל היא תומכת רק בלוחות P43/P45 של GB יש לי לוח Asus P5KPL-CM שאר הנתונים: Intel Pentium 4 @ 3.03Ghz עם קירור סטוק 3GB RAM (סטיק 2 ג'יגה של PQI, עוד סטיק ג'יגה של קינגסטון, שניהם 667MHZ) כרטיס מסך Club3D 9500GT 512MB ספק ג'נרי 500W TZAG ELITE שמחזיק לי את המערכת בלי בעיה אז אני רוצה תוכנה שאפשר לעשות OC דרך הווינדוס אבל משהו קטן כי אני עם קירור סטוק ומעבד 90NM מסוג פרסקוט שמתחממים בקלות (הטמפ' המנוחה היא 43-46) אז אני רוצה OC קטנצ'יק ל-3.3 בערך.. יש תוכנה שמתאימה ללוח שלי?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  4. Started by mano4now,

שלום לכם, אני צריך את עזרתכם עם מחשב HTPC בסלון שנמצא בתוך נישה די סגורה במזנון. לאחרונה החלפתי לו מעבד Q6600 ואני עם כ. מסך 8800GT. המארז הוא שוכב ומפירמה לא ידועה והאיוורור שלו הוא מהצדדים. בין הדפנות של המחשב יש לי 10 ס"מ מכל צד. מאחורי המחשב הכל סגור. כשהתחלתי לשחק , הרגשתי שהכל נורא מתחמם. התקנתי את האוורסט ואני במנוחה מגיע ל60-65 מעלות. אין לי שום קירור מיוחד מלבד מאוור על המעבד ו2 מאוררים רגילים על הדפנות. יש לכם רעיונות ? אני לא יכול להוציא את המחשב מהנישה. תודה מראש מנו

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  5. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני מעוניין במאוררים למחשב,אני רציתי לקחת הרבה מאוררים אבל זה עולה יותר מ1000 ש"ח אז תמליצו לי על 3 מהרשימה הבאה 1.Freezer 64 LP Arctic-Cooling 2.ThermalTake Big Typhoon VX 3.PRO Arctic-Cooling Freezer 64 4.Thermalright XP-120 5.ZALMAN CNPS 7700 Cu 6.SUNBEAM TUNIQ 7.ARCTIC COOLING Accelero S2 8.PRO Arctic-Cooling Freezer 7 תודה.

• 7 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by helical,

היי, אז יש לי מערכת חדשה, כרגע המעבד על ה STOCK FAN שלו, לא הייתי בטוח אם אני רוצה לנסות OC בכלל, אבל החלטתי שאני רוצה לאחר שראיתי המון תוצאות יפות של אנשים עם המעבד הזה. איזה קירור כדאי לי? התקציב 200 - עד 300 גג... לא מפריע לי רעש מאוד, חשוב שיקרר כמובן ויעשה את העבודה, הא וגם שיהיה קל להתקנה (בלי להסיר את הלוח האם וכל הסיפור...) אגב, זה בעייה להוציא ת STOCK FAN ולהשים תחדש? יענו אני לא יסתבך עם זה?

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  7. Started by tomer_et,

אני מעוניין לבנות מערכת מחשב שקטה. לגבי המעבד והספק - לקחתי כבר מאווררים שקטים לפי המלצות של המדריך בערוץ ומהצעות של אנשים נוספים בפורום. עכשיו נשאר לי להחליף את המאווררים שמגיעים עם המארז - כדי שהם לא יציקו לי. מדובר במחשב ללא OC ושלא אמור לעבוד בעומס גדול. המחשב מיועד בין היתר לנגן סרטים - ולכן אני מעוניין במחשב שקט. אני חושב לקנות מארז RAIDMAX APEX שמגיע במקום עם שני מאררים של 120mm. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על חלופה שקטה עבור מארז זה ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  8. לא מדבר על הקירורים הכבדים הפשוטים והזולים שיש בשוק או שהמוכר מצרף לך את זה על הדרך כי שמת לו כמה אלפיות בכיס ?! תודה רבה

• 7 תגובות
    • 517 צפיות
  9. Started by Bengo5,

חסרה אצלי בביוס הגדרה של mch באוברקלוק.. יכול להיות שזה הספק? אמרו לי שהספק שלי ג'נרי.. כדאי להחליף? ואם כן לאיזה? תקציב 250-300 ש"ח

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  10. יש לי ספק ישן שנשרף אבל המאוורר שלו תקין אני רוצה לחבר אותו בתוך המארז כך שהוא יהייה מכוון ל כ.מסך שיקרר לי בעיקר את הזכרונות. אין לי מושג איך לשות את זה מחכה לעזרה מכם. תודה.

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by spiderman1,

יש לי מעבד 2.8 C ולוח GIGABYTE IP1000PRO2 ורציתי לעשות OC למעבד, ויש לי כמה שאלות: א.איך?(איפה אני מוצא את זה בלוח) ב.עד כמה אני יוכל בלי קירור נוסף(גוף קירור אחר) * יש לי זכרונות Geil Golden Dragon Value הטמפ' שלי במנוחה היא בסביבות 32-36 מעלות תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את הקירור המקורי של ה ר9800פרו של 3DCLUB רציתי לדעת מה הם האפשרויות! וכמה זה יעלה לי ?

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  13. Started by blanco,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אני יכול לעשות OS למחשב שלי ,באיזו תוכנה הכי טוב למדוד טמ"פ של המחשב והמעבד? יש לי לוח לך inter dragon teil dp35dp ומעבד intel q6600 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  14. Started by mtnm,

היי, אני רוצה לעשות OC למעבד שלי (מפרט בפרופיל). קראתי קצת באינטרנט על איך לעשות OC למעבד אז את העיקרון נראה לי שהבנתי . יש לי מספר שאלות לפני שאני מתחיל: אחרי שאני אעשה את הOC באיזה תוכנה להשתמש בשביל לבדוק יציבות של המעבד? האם אני צריך להשתמש במחלקים או שהזכרונות שלי (corsair value select) יכולים להסתדר אם המהירות הנוספת? ללוח שלי אין מד טמפרטורה אז האם הOC יכול לגרום לו להתמם ואם כן איך אני אדע שהוא לא מתחממם יותר מדי? לאיזה מהירות סופית נראה לכם שאני אגיע? תודה רבה על העזרה אם יש לכם איזה שהם עצות או טיפים בבקשה תגידו, אשמח לכל עזרה.

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  15. שלום, יש לי כמה שאלות לגבי אוברקלוקינג של I7. אני קונה מחשב כזה בקרוב, וממאמרים ברשת הבנתי שאפשר להגיע איתו לאוברקלוקינג יציב של בערך 4 ג'יגההרץ. 1. האם לוחות ה X58 הבסיסיים של ג'יגהבייט (UD4P) או של אסוס (P6T SE) מספיקים או שצריך ללכת על הלוחות היותר יקרים? 2. לגבי זכרונות, הבנתי שבאוברקלוקינג של 4 ג'יגה הם עובדים בערך ב 1600 מגההרץ. האם זה אומר שצריך לקנות זכרונות של 1600 מגההרץ או שאפשר לקנות כאלה של 1333 ולעשות להם אוברקלוק? (הכוונה אם זה בטוח). בכל מקרה, אני מתכוון להביא את הזכרונות מארה"ב וההבדל שם הוא בערך 20 דולר בין 6 ג'יגה של 1333 לכזה של 1600, אז ההפרש במחיר לא קריטי. 3. מה לגבי המתח של הזכרון? חלק עובדים ב 1.5 וולט וחלק ב 1.65. האם זה משנה? 4. הבנתי שהקירור הר…

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by zahiz007,

היי חברים, התחדשתי במחשב חדש (מיד הנתונים) ותהיתי האם כדאי לנסות oc קטן, האם זה ישפיע בכלל? האם זה אפשרי? המפרט: Q6600 2.4 2GB זיכרון 9600gt מארז גינרי רגיל מסופק ע"י מרדנית (מי שמכיר) ספק כח 450 watt גם הוא גינרי לכן לא הייתי מצפה ממנו דגולות... אני מקווה שזה מספיק נתונים. תודה מראש, צחי

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  17. Started by x-pac,

אני רוצה לדעת אם הכרטיס שלי מתאים ל OVERCLOKING Inno3D GeForce FX 5700LE תודה מראש

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by cutOFtea,

שלום, לאחר שעשיתי אוברקלוק ל- E6600 לוח אם P5W DH יש לי תופעה מוזרה במשחק אחד FLIGHT SIMULATOR 2004 שבו אחרי איזה 10 דקות הזיכרון שלי ב-TASK MANAGER מראה לי 1.71GB (לא עבר מעולם את הג'יגה) ואף לעיתים קרובות קורס.... האם יכולה להיות בעיה של זיכרון ? איך אני יכול לוודא שהזיכרון שלי עובד 100% אחרי האוברקלוק ? תודה מראש, חיים.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  19. Started by Oc_er,

שלום כולם, אני רוצה לעשות OC למעבד שלי.. ויש לי כמה שאלות לפני הכל.. ראיתי שצריך לשנות את היחס בזיכרון.. למה ? הרי זה לא מאט אותו.. ועל איזה יחס מדובר ? בין ה-BUS ל DRAM או FSB ל DRAM.. וראיתי גם שצריך לשנות את המטחים למעבד ולזיכרונות.. איך למה ומתי ? תודה לעונים. נ.ב המחשב שלי זה Q6600 זכרונות OCZ DDR2 800MHZ לוח אם גיגהבייט GA-P35-DS3L

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  20. Started by War-Hammer,

Leadtek Geforce 4 TI 4200 128mb DDR כמה שאלות: 1: מה ייתן לי לעדכן ביוס שאני מוריד מהאתר של החברה של הכרטיס שלי? חוץ מזה שאני יסכן אותו? יהיה שיפור בכלל? שווה לעשות את זה? 2: יש אולי ביוסים שאני יכול להשים על הכרטיס שלי כמו ששמים למשל לרדאון 9500NP והוא הופך ל 9700 או למשל 9800SE שהופך ל 9800 PRO, יש אולי משהו שאני יכול לעשות בכרטיס שלי? 3: תציעו לי אפשרויות אין לי מושג מה אני יכול לעשות לכרטיס שלי, הכוונה שלי היא לאוברקלוק שהוא לא רק העלאת מהירויות השעון קיים דבר כזה ל TI שלי?

• 7 תגובות
    • 516 צפיות
  21. Started by cold fire,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ברצוני לעשות לו over clocking אך בביוס של המחשב אני לא יכול לשנות את המאפיינים שלו(המהירות FSB וכ"ו) המחשב הוא של חברת nec, אז אפשר לעשות overclocking או לא? והאם אפשר לעשות אותו דרך windows (דרך תוכנה כלשהי)? דגם הלוח אם הוא של Intel D845GRG

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  22. Started by cyberX,

מה ההבדל בין קירור פסיבי לבין אקטיבי ?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  23. Started by KillerB,

שלום, אתמול נסיתי לעשות OC לכרטיס המסך שלי עם התוכנה RIVATUNER. דרך אגב אין באתר מדריך להתשמש בה אבל נראה לי שאישכהוא הצלחתי. יש לי כמה שאלות אבל אני אתאר לכם מה עשיתי: כאשר לחצתי על DETECT הנתונים שקיבלתי היו: CORE - 513 ן - MEMORY - 792. טמפרטורת הכרטיס נעה בסביביות 60 (לפני ה - OC) הציון ב - 3DMARK היה 9646. אחרי 2 נסיונות ובדיקה של 3DMARK לראות יציבות הגעתי ל - CORE - 700 ו MEMORY - 900. הטמפרטורה נעה כעת בסביבות ה - 70 והציון ב - 3DMARK הוא 11000. השאלות שלי: 1. האם להמשיך עם ה - OC ( אני יכול להגיע לפני RIVATUNER עד CORE של 770 ו - MEMORY של 1100) 2. מה לגבי הטמפרטורה. האם היא תקינה או שאני מגזים. 3. אחרי RETSART למחשב הכל חזר לקדמותו. איך אני שומר את נתוני ה - OC ש…

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  24. Started by kinggil,

שלום. יש לי מעבד AMD 3000+ ,כך שברגע ש למעבד קר, המאוור מפסיק לפעול. עכשיו רציתי לדעת אם צריך להתקין תוכנה או שזה דבר שפשוט המעבד עושה מעצמו. תודה. כרגע המעבד על 35 מעלות במנוחה עבודה 37.

דיונים חדשים בפורומים