אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
חסרה אצלי בביוס הגדרה של mch באוברקלוק.. יכול להיות שזה הספק? אמרו לי שהספק שלי ג'נרי.. כדאי להחליף? ואם כן לאיזה? תקציב 250-300 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
טוב,אז אני כבר שבוע וקצת עם המחשב החדש[מפרט בצד],ואני חייב לציין שהוא סבבה ומאוד שקט לפחות לדעתי. טמפרטורות על משהו כמו 20-23 מעלות בIDLE ׁ(בדיקה עם EVEREST) ובמהלך הרצה של Super PI מגיעות ל31 מעלות בערך. SUPER PI 1M אגב לוקח 21-22 שניות...תלוי בתוכנות אחרות שפועלות באותו זמן חח. בכל מקרה,לשאלה בכותרת ועוד אחת: 1.עם איזה תוכנה אפשר לבדוק את הRPM של הTUNIQ TOWER? 2.מה הטמפרטורה המקסימלית המומלצת במאמץ למעבד הזה(E4400) אם בעתיד ארצה להגדיל את הOC? 3.מאיזה תדר לפי דעתכם יהיה צריך להעלות מתחים מעל המתח סטוק? אה עכשיו אני רואה שיש CPU FAN SPEED בEVEREST אבל כתוב זה נמצא שם על משהו כמו 550RPM כשהTUNIQ אמור להיות מינימום 1000? הבנתי שזה קשור לאיזה אפשרות בביוס ששולטת בRPM של המ…
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd 2500+ Barton@3200+.. יש לי זיכרונות של samsung 512 DDR 400MHZ כרגע אני על תיזמונים של 6-3-3-3... אני מבין שעם לוח כמו שלי ABIT nf7 תיזמונים של 11-X-X-X נותן ביצועים יותר גבוהים.. אבל לא ממש הבנתי את זה.. עם איזה תיזמונים הכי מומלץ לי לעבוד?
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
במארז לא גדול במיוחד, האם עדיף קירור DUAL SLOT שזרימת האוויר החוצה או סלוט אחד שזורק אוויר לתוך המארז? ובכלל, האם עדיף קירור פסיבי בתוך מארז לא גדול? או שזה יחמם את כל הרכיבים האחרים? (מדובר בכרטיס 3870) ושאלה נוספת, האם גם בכרטיס DUAL SLOT ניתן לפרק את הקירור ולהחליפו בקירור הפסיבי של AC? תודה
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני רוצה מ1.8 לעלות אותו ל2.4 בלי שום קירור נוסף כי אין ביכולתי להוסיף מכיוון שאני מעלה אותו עד רק ל2.4 לא צריך קירור נוסף אני מקווה נכון ?? בטח מעל 3ghz אני יצטרך אבל אני רוצה לעלות רק ל2.4 אוקיי אז ככה הבעיה אני לא יכול לשנות את המכפלה אז אני צריך לשנות את הFSB והבעיה בכך שאני לא יודע איך עושים את זה מצאתי בלוח האם את האפשרות הזאת שרשום לי למעלה 9 ומתחת לזה 200 ואני יודע שה200 זה הFSB כי 9x200=1800 אז ככה איך אני מעלה את ה200 הזה על מה אני צריך ללחוץ כי כשאני לוחץ ENTER זה לא עוזר ולא משנה כלום ?! תדעו שאני חדש בOC ..
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
CM 690 4X500GB צורב Q6600+v1 8800GT SPARKLE CORSAIR 2G XM2 הנתונים במנוחה: המעבד 37-39. כרטיס מסך 44-46 על 25% מאורר. זיכרונות 34-36. כוננים קשיחים 36-39. ועכשיו לקטע שמדאיג אותי ולא מובן לי? ציפסט צפוני 54 במנוחה. ציפסט דרומי 50 במנוחה. הציפסט ממש גבוהים או שהאוירור של המארז הזה פשוט על הפנים? או פשוט אני מכניס אויר ו4HD פשוט הופכים אויר קר לאויר ממש ממש חם? מה פה לא טוב? או שהכל טוב?
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לחבר 2 מאווררים בגודל 8 ס"מ למארז למאווררים יש חיבור מולקס (4 פינים) לספק כח. השאלה שלי אם ניתן לחבר את שני המאווררים בחיבור טורי ואז לחבר לסידי רום? האם זה יצור מעמסה על הספק כח? יש לי ספק 350W ועל המאווררים רשום 12V 0.08A תודה
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
זה יעזור לי במשהו? או שזה סתם עוד מאורר? אם אני רוצה לבצע עם הכרטיס אוברקלוק קטנטן זה יעזור?
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לעשות OC למעבד שלי.. ויש לי כמה שאלות לפני הכל.. ראיתי שצריך לשנות את היחס בזיכרון.. למה ? הרי זה לא מאט אותו.. ועל איזה יחס מדובר ? בין ה-BUS ל DRAM או FSB ל DRAM.. וראיתי גם שצריך לשנות את המטחים למעבד ולזיכרונות.. איך למה ומתי ? תודה לעונים. נ.ב המחשב שלי זה Q6600 זכרונות OCZ DDR2 800MHZ לוח אם גיגהבייט GA-P35-DS3L
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
במאורר 92 הרעש מורגש הרבה יותר, מה ניתן לעשות כדיי להיפטר מן רעש מנוע זה? מין טיקים שכאלה :-\ חשבתי אולי לשים גריז אחר , אולי זה יעזור?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגה בייט ga-7va-c ם צ'יפסט של via kt 333 לאיזה קלוק אוכל להגיע עם הלוח הזה?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
לא מספיק שהמאוורר של הגוף קירור שיש לי ירד מ 1500 RPM ל 260 RPM, עכשיו גם נשברה אחת הזרועות של המאוורר וזה נשמע כאילו מישהו לועס בייגלה ליד האוזן שלי :-X לכן, אני מחפש גוף קירור נורמלי (לא צריך משהו שיחזיק על 30 מעלות במקס או משהו... אין תכנון ל OC), שקט וזול (מעדיף עד 80-100) שמתאים כמובן ל 939 כשחיפשתי מצאתי שני גופים של GlacialTech - igloo 7220 light ו 7210 silent הבעיה היא שאני לא יודע אם הם שווים משהו (עולים 25 ו 35 ב ksp (אני יודע את הדעה על החנות אבל בשביל קירור ב 30 שקל...)) תודה
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני צריך לבחור גוף קירור ל-Q6600 שיצליח לקרר אותו בצורה מספקת (ושקטה) בOC של 3.0GHz אני לא בטוח כמה כזה דבר צריך לעלות, אבל אני לא מתכוון לעלות מעבר לכך ולכן אני צריך משהו מינימלי שיעלה על הדרישות הנ"ל, וחובה שיהיה מהרשימה שנמצאת כאן : http://tms.co.il/cat/146/22:26 אין לי אפשרות לקנות ממקום אחר ואני לא מרכיב את המחשב (זה יוצא זול וחוסך זמן התעסקות). תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם... אז ככה..עשיתי oc למעבד למספר תדרים כבר(אפשר לראות מכמות הנושאים שפתחתי ) אבל משהו פשוט מוזר.. את היציבות אני בודק באמצעות התוכנה s&m... ועם 1.4 וולט למעבד ו1.9 לזיכרונות - תמיד קיבלתי יציבות עם s&m.. על 3.0.. ומדי פעם אני מקבל הודעה ש-test interrupted at 12.3v והוולטים משתנים בצורה רנדומלית באיזור ה-12.. מה זה אומר? אני צריך עצה ממבינים בנושא ובתוכנה.. ולפעמים זה כן עובר.. עריכה: מדוע בבדיקת מאמץ כשהמעבד מגיע ל65-66 המחשב מרסט? המעבד הזה לא אמור להיות עמיד בטמפ גבוהה מ70? בנוסף- רק בבדיקת tat אני מגיע לטמפ האלה... בs&m הוא מגרד את ה60.. האם לא להחשיב את tat כבדיקה ריאלית?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
יש לי סלרון 800 ליבת קופרמיין, טמפ בIDLE 48. [סוקט 370] אני מתכנן OC, רציתי לקנות קירור, חשבתי להיסתפק ב VOLCANO 7 או משו כזה, אבל לא מוכרים אותם כבר... אני רוצה לבזבז 100 שח על העניין... לא כל כך בא לי לחגור אלא אם כן אתם ממש תמליצו... זה הברירות שלי: THERMALTAKE Chrome Orb For for AMD ThunderBir4d up to 1.3GHz מחיר טוב אבל לא בטוח שיתאים ללוח שלי. 45 שח, http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=777 Thermaltake TR2 M3 for ATHLON XP 3400Plus זה לאטלון XP, אז אמור להתאים לא!? והמחיר טוב. 58 שח, http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=2025 ThermoSonic ThermoEngine V60-…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום. יש לי מעבד AMD 3000+ ,כך שברגע ש למעבד קר, המאוור מפסיק לפעול. עכשיו רציתי לדעת אם צריך להתקין תוכנה או שזה דבר שפשוט המעבד עושה מעצמו. תודה. כרגע המעבד על 35 מעלות במנוחה עבודה 37.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
קירור סטוק אני חושב. רוצה להעלות ממש טיפה את הביצועים. האם זה מפר את האחריות? האם זה בטוח? עד כמה OC אפשרי אצלי?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום...קיבלתי את המחשב של דוד שלי לעשות לו תיקון....יש לו כרטיס של NVIDIA דגם: RIVA TNT2 64MB היה על הכרטיס גוף קירור פאסיבי שהיה צורך להוריד אותו על מנת לדעת איזה דגם הכרטיס בשביל להוריד דרייבר לXP אין עכשיו דרך לחבר אותו חזרה כי הפינים מהפלסטיק נהרסו....זה קריטי שלכרטיס כזה לא יהיה קירור כלל?! הקירור היה פאסיבי ממש גוף קירור קטנטן..קריטי?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אז המערכת כזאת: AMD Athlon 3500+ (64 Bit) DFI Lanparty UT nF4 ultra-D Sapphire X1600Pro 512MB TwinMOS 512X2 DDR2 400Mhz CL2.5 (1GB) WD 200GB SATA2 7200 RPM מארז Sunbeam Samurai ספק HEC ACE 480W ניסיתי כבר לעשות OC (למעבד) ונתקלתי בבעיה בדיוק לפני שזה טוען את ה CMOS בהתחלה זה פשוט מתכבה ולא עליתי על הבעיה... העליתי את הבאס לאט לאט עם יחס 1:1 של הזכרונות נתקעתי בבאס 235 (מכפלה X11 ) לא שיניתי שום דבר חוץ מאת הבאס...ולא הצלחתי לעלות על הבעיה אצלי... (היא בטוח לא בטמפ'...היא נשארה נורמלית לגמרי...) ביטלתי את האפשרויות לפי המדריך ועדיין..אני לא מצליח לעלות מעל זה...פשוט המחשב עושה ריסט... אני מאמין שיש לי פוטנציאל ענק עם הלוח והמעבד האלה למרות שהכל על קירור סטו…
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
השבוע קיבלתי Fx-60 שהזמנתי מארה"ב. (המחירים שלהם ירדו דרסטית). רציתי לדעת אם למישהו יש מושג עם ה Stepping שלו סביר ל OC ? ADAfx60daa6cd lcb9e 0630tpaw Green חוץ מזה , האם למישהו יש ניסיון ב OC של FX-60 ?
-
- 6 תגובות
- 509 צפיות
-
-
הציון שקיבלתי הוא וגם קיבלתי 5000 בגרסת 05 ולא הייתי בטוח אם זה טוב מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
-
-
למה תמיד שמנקים אותם מאבק (בלי לשמן) הם תמיד מרעישים יותר אח"כ ? יש דרך פשוטה (בלי שמן) לסדר את זה ?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
הנה המעלות של המחשב שלי במאמץ (PRIME 95) כדאי לי לשנות את ההגדרות בביוס מאופטימל לטורבו? עכשיו הזכרונות שלי על 2.5CAS 7-3-3 ולפי מה שהבנתי זה לא משהו, כדאי לי?
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
כי אני מקבל בשניהם טמפרטורות שונות למשל: Drivr ==== idle 46 load 66 Everest ====== idle 43 load 60 מי הנכון לפי דעתכם? תודה! **6800GT AGP
-
- 7 תגובות
- 509 צפיות
-
-
חברה איך אני יכול לשלוט במאוורר של הכרטיס מסך.? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-