אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך מסוג: evga 8800gts 320mb.. הרגיל הטמפרטורה במנוחה: 40 ובמאמץ: 55-60 (לפי אוורסט) core bus: 513mhz memory bus: 812mhz לכמה לדעתכם אני אוכל להגיע?
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חזק למישחקים GECUBE ATI HD 3870 512MB DDR4 בגרסת O.C ואני נהנה ממנו אבל המחשב דולק כל היום ואני משחק רק לפעמים האם יש למישהו המלצה איך לבצע DOWNCLOCK בצורה פשוטה ויעילה לזמנים שבהם אין לי צורך בו .המערכת שלי GIGABYTE GA-8AENXP-D 925XE . CPU P4 3GHZ 2MB 630 . 2X1GB DDRII KINGSTON 667 . HEC ZAPHIR 750W . אני עובד על VISTA 32BIT ULTIMATE . אשמח לקבל עצה מי שיודע .מכיוון שהבנתי שמומלץ לעשות זאת .והכרטיס באמת עומד כל הזמן על קרוב ל60 מעלות. בתודה מראש ! ד"א ניסתי להתקין ATT ולא ידעתי מה לעשות ואיך לשנות הגדרות . וניסיתי להתקין גם RIVATUNER אבל הוא נתקע באמצע ההתקנה ולא גומר.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום אני מחפש קירור למעבד הכי שקט שאפשר וגם שיקרר. לוח:GA-965P-DS3 rev.3.3 מעבד: E6600 (אפשר לראות את כל הרכיבים במפרט) עריכה: לא מתוכנן OC בקשר לסידור מאוררים במארז שלי יש שלוש מאוררים ורציתי לדעת עם הסידור הוא טוב..: מכניס מקדימה מכניס מהצד מוצאי מאחורה. זה סידור בסדר?
-
- 8 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אתם יודעים מה יותר טוב ? לא מצאתי סקירות ראש בראש ... אבל לפי איזושהי סקירה הוא (הקולרמרסטר) עוקף את ה SK-6 במעלה (לטובתו). {שניהם מתאימים למאווררים 60) לקולמאסטר יש גם היטפייפ . וההשוואה האמיתי שלי היא הקולמאסטר + מתאם + מאוורר 80 נגד ה SK ומאוורר 80 .
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם . נכנסתי לאתר Zigzag2000 , וראיתי שם פעם ראשונה דבר כזה קירור למוסטפים . משהוא יכול להסביר אם זה ממש מועיל ל OC ? ומה התפקיד שלהם בכללי ?(משהוא עם מתח נכון?)
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי מארז NZXT LEXA Blackline והמאוררים דיי מטרטרים ולא דוחפים הרבה אויר.... אני רוצה להחליף את כולם ולהוסיף אחד.... זה אומר:3 מאורריי 120מ"מ, 2 של 80 מ"מ חשבתי על ה Tt thunderblade דוחפים 78cfm רק בטח מרעישים....אבל חפיף אני מחפש מאורר שדוחף כמה שיותר אויר בכמה שפחות רעש...ורצוי לדים חיחי!! תודה רבה מראש!!!!!
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום חברים חבר אמר לי עים יש לי מיכל גדול משהו כמו 9-10 ליטר אז אני לא צריך רדיאטור האים זה נכון תודה לכל העוזרים אלי . :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני עומד בפני קניית מחשב המעבד יהיה E8400 הלוח ASUS P5Q PRO הכרטיס מסך 9800GTX ומעלה אני רוצה לעשות OC אבל אמרו לי פה בפורום מעבדים שאם אני עושה OC למעבד ממילא זה יהיה גם לזיכרונות ויכול להגיע גם לPCI-E אני רוצה להבין מה הסיכונים {אם אפשר גם ב-%} עד כמה זה מסובך ועד כמה זה כדאי
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם הוצאתי כמה כבלי מולקס מהמחשב שזרוק אצלי בגינה ם לא רטובים ולא קרועים או משהו היה עליהם קצת חול וניקיתי אותו השאלה היא אם הם אמורים לעבוד? צריכה להיות בעיה כלהשהי? כי אני לא רוצה להכניס אותם למשב שלי ולשרוף חלילה איזה משהו
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לפני כשעה גמרתי להרכיב (פחות או יותר) את המחשב החדש שלי: Core 2 dou E6600 G-Skill 2GB 800MHz 4-4-4-12 Dual Channel ATI x1900XT 256MB VIVO Scythe NINJA PLUS GigaByte GA-965P-DS4 MAXTOR 7V250F0 (250GB SATA 2 16MB Cach כרגע אני בודק את הזיכרון עם Memtest86+ העלתי את תדר הבאס ל 350 המעבד עובד ב 3150 הזיכרונות ב 1050 !!! (אני מאד מרוצה מהם עד כה) עדכון: באס: 375 מעבד: 3366 זיכרון: 998 (הורדתי את המכפלה ל 2.66) אשמח לתגובות, הצעות, רעיונות....
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום ופורים שמח!!! במחשב הישן שלי יש לי זלמן VF700-Cu http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=139 שאלתי היא אם אני אקנה ATI HD4830 אז אני יוכל להחליף בין הקירורים?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מה זה אומר [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 523 צפיות
-
-
ברים במידה ולא ידוע לכם אני אחד השואף לשקט הגדול... והולך בדרך הזו הרבה זמן לאחרונה הגעתי למצב כזה קירור למעבד - נינגה קירור ללוח - סטוק קירור לכ.מסך - מובנה לוח סטוק מאווררים - 1 מוציא סטוק שבא עם נינגה כן חברים אני מריץ RIG של מאוורר אחד... חזק לא? שקט בצורה טובה העיקרון עובד על הנושא של לחץ אוויר שלילי היום בגלל טעות גיליתי עד כמה זה משמעותי הורדתי את הדלת של המארז בשביל כמה דברים וגיליתי שהHDD שלי טיפסו בטמפ' ל41~40 מעלות אחרי שהדלת הוחזרה הטמפ' ירדו באיטיות והתיצבו על 34~33 כלומר 7 מעלות הבדל חתיכת הבדל לא?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
845 series הבנתי שיש דגמים שניתן לבצע איתם אוברקלוק רציתי לדעת אם בלוח הזה אני יכול לבצע? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני יודע שהוא לא ממש ocer טוב אבל ניסיתי לבדוק במאגר ההמהרה אבל לא מצאתי מי שעשה לו יכול להגיד לי עד כמה הוא הצליח להגיע? תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל זה פעם ראשונה שאני כותב בפורום אז בהצלחה לי.. כבר כמה זמן אני מחפש קירור מים למעבד (core 2 duo) שלי שכרגע מקורר עם מאוורר סטוק של INTEL שלא עושה עבודה כל כך טובה, ולמחשב שלי בכלל (שהרכבתי לבד) לפי SpeedFan הייתי עומד על 60 מעלות LOAD(עבודה) וסביבות ה50 בIDLE, כרגע אחרי מודינג אני קטן\גדול הטמפרטורה הכללית של המחשב ירדה בגלל הוספת 2 מאווררי 180mm גדולים כמו שאפשר לראות למטה, כרגע אני עומד על סביבות ה50 - 40 בLOAD ו30 - 38בIDLE, לפני כמה ימים נתקלתי בקירור מים דיי מעניין של חברת Top Speed® 3.X(שם לא מוכר בכלל) אבל שמציע קירור מים, למעבד,כרטיס מסך וNB Chipset על הלוח ב390ש"ח, פה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc השאלה שלי היא: הא…
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש בכל העסק ויש לי כמה שאלות.. אני רוצה לקנות חלקי מחשב טובים וחדשים ולבנות מארז יפה (מודינג) בשביל החידוש, הכיף שבבנית המחשב והיעילות חשבתי להתקין מערכת קירור מים במחשב א. מידותיו של המחשב המיועד הם 40X30X30 (ממש קטן) ב. אני לא יודע מהו הגודל המינימלי האפשרי של כלי המים במערכת קירור המים? ג. האם זה מסוכן לבצע קירור מים במחשב עם חלקים יקרים וטובים? ד. האם מערכת קירור מים מקררת את כל המחשב ובכך מחליפה סופית את המאווררים? ה. האם יש לכם הצעות או המלצות בקשר למחשב שאני מתכנן.... ו. תודה ואני אוהב אותכם
-
- 7 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3200 של איי אמ די, ניסיתי לפני כמה ימים לעשות אובר למעבד ל2300.. לא הלך המחשב ניכבה באמצע ועשה לי בעיות.. החלטתי שאני יעשה אז אובר אפילו יותר קטן.. שמתי את המעבד על 2200 הרץ , מספיק לי אני לא רוצה יותר.. והוא לא עשה בעיות עשיתי בדיקה ב S&M של ה long והוא הראה לי שבסי פי יו טסט הבדיקה בסדר והיא הסיימה , אך בממורי טסט היה לי כזה ריבוע אדום והוא כתוב declected error משהו כזה. אבל המחשב המשיך לעבוד.. זה בסדר?? או להחזיר כבר את האובר לסטוק??2009??? או שזה לא משנה?????????? עוד שאלה.. יש לי קירור ביג טייפון , הוא עובד כרגע על 888 rpm +- לפי האברסט... אפשר לשנות אותו ליותר? אם כן איך? ובכלל כדאי לשנות אותו ליותר???יש צורך???
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
טוב אז ככה 1) מה הם "הצינורות" בכרטיס המסך 2) מה הם אפשרויות הOC ל GeForce 5200 fx
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
האם הקירור הזה טוב!? ואם יש כאלו גם ברמה כזאותי ב150$ http://techgage.com/article/coolit_eliminator_cpu_cooler/1
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני יציג כמה תוצאות מהתקני איחסון שונים שיש לי + תחרות קצב ההעברה הגבוה ביותר לכוננים קשיחים: DOK 1GB Kingston DataTraveler: IDE 2 USB cable with WD 80GB 2MB: WD 80GB 80JD SATA: מי עובר אותי ? (יש עוד הפתעות)
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
למישהו יש המלצות?.. אני לא מבין בזה בגרוש, אבל אני יודע שהכרטיס ממש מתחמם עד למצב שאני לא יכול לגעת בו ולא נראה לי שזה בריא... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לבנות מערכת כזאת - ספק כוח שלא מתחבר לשום רכיבים אחרים פרט ל-5 מאווררים , השאלה שלי האם זה אפשרי ואם כן מאיפה אני מתחיל ? המטרה סה"כ היא שכאשר אני מחבר את הספק כוח לחשמל חמשת המאווררים יפעלו ויאוררו :] תודה רבה יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
זה אפשרי בכלל נגיד להוסיף חיישן ללוח שאני יכול לראות את הטמפ' בתוכנות אחרות כמו סנדרה או בביוס? ואם זה אפשרי אז מה צריך לקנות ואיפה? עוד שאלה תראו שאני עם הסנדרה אז יש לי 3 חיישנים אחד של הלוח שני של המעבד שלישי של הספק ובmbm5 אני לא יכול לבחור את של הספק יש לי שם רק של המעבד והלוח מה עושים? תודה מראש ניר
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-