אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי TT BIGWATER ואני מעוניין לשפר את רמת הקירור (שהמעבד יהיה יותר קר) אז חשבתי להחליף ראדיאטור או אפילו להוסיף אחד מישהו יכןול להמליץ לי מה לעשות כדי לשפר תקירור והאם הפתרון שהצעתי הוא טוב (להחליף תראדיאטור לאחד יותר חזק) האם בכלל אפשר להחליף ראדיאטור כי הצינורות של TT שונים מהסטנדרטיים של היום
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
-
מחפש הסברים מקיפים על מערכות קירור מים , חלקים , חלקים מומלצים וכו יש למישהוא אתר או משהוא בנושא ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי רציתי לדעת אם מישהו בנה מערכת קירור מים למחשב לפי המדריך באתר ואם כן האם שווה לבנות אותה ואיפה אני יכול להשיג בלוק מים למעבד וגם לכרטיס מסך (ולעוד מקומות אם יש לכם הצעות ) אני מחפש חנות באזור הקריות או חיפה הנה המדריך(http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=homewatercool) תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אוקי אני שוקל עכשיו לקנות קירור מים אחרי שהרעש פשוט שיגע אותי מהמאוררים בקיצור יש לי כמה שאלות 1. עד כמה קירור מים טוב, אני עם 3 סמארט פאן וספארק7+ כולם בחצי מהמהירות שלהם, ואני לא מרוצה מהיכולות קירור במיוחד אני רוצה שהערכה תשתלט על כל החום שיוצא מהמעבד ולא אכפת לי איך.. ספארק7+ ו3 סמארט פאן כולם על מקסימום עושים את העבודה מ-צ-ו-י-ין ! אבל אני לא מסוגל להיות בחדר ברעש כזה... זה פשוט נוראי בקיצור ולעניין אני רוצה את אותו אפקט קירור למעבד כמו המצב שהצגתי מקודם, רק בקירור מים אני רוצה ערכה שתבוא מוכנה כולל הכל, לא בא לי לקנות לבד בלוק וזה וזה וזה.. כמה יעלה לי כל הערכה ואיזה הכי טוב לקחת אני רוצה משהו שיתן לי כמו שאמרתי ביצועים ששויים את ההחלפה ! ועוד משהו, חשוב לי…
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מערכת קרור מים משהוא בסגנון של Koolance אבל הבעיה שהוא יקר מאוד ההצואה מיסתכמת ב כ 1450 שקל אם למישהוא יש משהוא טוב במחיר טוב שיודיע לי תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
רכשתי לא מזמן קירור של cooler master דגם aquagate max הכל טוב ויפה רק שלא הבנתי למה יש לו חיבור usb מאחורה מישהו יכול לעוזר לי בזה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי קירור מים של KAILON (קירור פסיבי דומה לזלמן) יש לו משאבה פנימית של integrated 12VDC pump (780 l/h, 1.4m hmax) וצנרת בקוטר של 10/8mm רציתי לשנות את קוטר הצנרת כך שאני אוכל להרכיב בלוק מים וקירור לציפסט רציני יותר איזה קוטר עדיף בהתחשב במשאבה, 3/8 או 1/2? כמו כן איזה בלוק קירור מומלץ על פי הקוטר שאתם תודה
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום האם אפשר להשתמש במים מזוקקים עם אנטי פריז שקונים בתחנות דלק או שחייבים מים מזוקקים ולהוסיף להם רכיב קנוי למערכות קירור מים?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני גולש הרבה זמן בפורום הזה וזה מאוד מעניין אותי כול הקטע של קירור מים. המחשב שלי כרגע מקורר על ידי ביג טיפון שברצוני למכור אותו בקרוב ולהתקין מערכת קירור מים פנימית. למה הכוונה פנימית? שכול החלקים יהיו בתוך המחשב, המיכל (מתכנן על הthermaltak aquabay) שיראה כמו כונן דיסקים, לא בטוח לגביו אבל, הוא מספיק גדול ? אני צריך עזרה בקשר לחלקים הבאים: מיכל מים (עדיפות למיכל כונן) משאבה (מתכנן רק קירור של המעבד בינתיים) בלוק למעבד רדיאטור - חשבתי בכיוון של הTMG2 של thermaltake.. נוזל - עדיפות לכחול זוהר צינורות.. אתם תתנו את החלקים אז אתם יודעים איזה עובי וכו'.. תקציב: 1100 שקל.
-
- 51 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני בשלבי תכנון ובדיקת מחירים של מערכת קירור מים, הייתי מעוניין בהמלצה על בלוקים למעבד E8400 לכרטיס מסך HD4870 ולצ'יפסט (רק אם אני אצליח לדחוס גם אותו לתקציב) התקציב לבלוקים עד 170 דולר (עדיפות לקניה בארץ או בחנות שעושה משלוחים ארצה) מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מכין בלוק מים למעבד ואולי גם לכרטיס מסך, אבל בינתיים הבעיה שלי היא במעבד הבלוק שאני מתכנן דומה מאוד לWhiteWater (צירפתי תמונה) לבלוק יש כניסה אחת ושתי יציאות לי יש תושבת 754 ולפי מה שהבנתי, הבלוק הזה יושב על תושבות מסוג 939/940/754 בצורה אנכית, כלומר ככה: |@| |@| |@| ובשאר התושבת בצורה מאוזנת: @@@ (ה@ים זה המחברים) הבעיה היא שלא נראה לי שכדאי לשים בלוק כזה בצורה אנכית, זה לא נראה טוב, פשוט לא מסתדר לי מכיוון שאני בונה בעצמי את הבלוק אני יכול למקם את חורי העיגון איפה שאני רק ירצה, שישב בצורה אנכית או מאוזנת לפי בחירתי מה אתם אומרים, לשים אותו מאוזן או מאונך? ובקשר לרדיאטור - איך הסוויפטאק 2*120MM שמוכרים בפנדה לעומת הICE EXTREME? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, כחלק מהחלפת המחשב, אני מעוניין לעבור לקירור מים. המטרה היא קירור מקסימלי, תוך כדי שמירה על רמת רעש נמוכה. מעט נתונים על המערכת: המארז הוא CM690 II. יש אפשרות למקם 2 רדיאטורים של 240X120 בתוך המארז (למעלה ולמטה). מעבד core i7 2600k. לוח אם עדיין לא נרכש (אם יש הצעות, ולמרות שמדובר בפורום קירור, אשמח לשמוע. OC בהחלט מתוכנן, וכנ"ל גם CF/SLI). את הספק אקנה כשארכוש את לוח האם, כנראה 750 של Corsair, אבל אפשרי גם מעל. חוץ מזה, לא נראה לי ששאר הרכיבים רלוונטיים. כרגע אני מעוניין בקירור למעבד וללוח. כרטיס המסך הנוכחי הוא hd5850, ואני עדיין מתלבט אם לרכוש אחד נוסף או ללכת במקום על שני 6950 (בתקווה שיפתחו ל-6970). בעתיד אולי ארצה להקרר גם את כרטיסי המסך, אבל כנראה שזה יהיה בל…
-
- 74 תגובות
- 20.6k צפיות
-
-
שלום, הSLI שלי יושבים צמוד מידי על הלוח וזה גורם להבדל של 10 מעלות ביניהם חשבתי ללכת על קירור מים לכרטיסי מסך ואז לא תהיה את הבעיה הזאת של המאוורר שפולט את כל החום על גב הכרטיס השני מדובר ב9600GT של חברת Twintech בכל אופן, האם זה הפיתרון האידאלי? אם כן - איזה קירור מים הייתם ממליצים והאם עדיף לקנות בארה"ב(יש לי איך להביא, במידה וזה לא גדול מידי) אז אם אפשר המלצה טובה לקירור מים לכרטיסי מסך ואם כבר הלכתי על קירור מים אז עדיף גם שיהיה לצ'יפסט ולמעבד, לא? אז המלצה לערכה שכוללת את כל זה תעזור לי מאוד. ואם אפשר אתר שאפשר לקנות בו את הדברים ולשלוח אותם לניו יורק. וסתם שאלה לידע כללי, אם הטמפ' של הכרטיס מסך לדוגמא 55 מעלות במאמץ בקרייסיס(v.high) אז כמה המעלות יהיו עם הקירור מים?…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום איך המערכת הזאת? NIKITA (TWC-A04 V2.0) http://www.titan-cd.com/eng/watercooler/nikita.htm קראתי עליה כמה ביקורות לא רעות, השאלת האם היא שווה 900 שח.... חוץ מזה, האם כדאי לקנות את הBB ולהחליך לו משאבה? זה אמור לתת מערכת זולה וטובה יחסית לא? (לפי מה שהבנתי עקב אכילס הגדול של הBB הוא המשאבה)
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, סטיקי זה עוסק בכל הנושא הזמנה, שילוח , החברות השונות וכל המידע הרלוונטי שאתם זקוקים לו לפני ואחרי שאתם מזמינים מערכות/מוצרים לקירור מים. * שימו לב כי בכל הנוגע להמלצה על מוצרים או התייעצות אתם מוזמנים לפתוח תרד בפורום. נקודות חשובות לאלו הרוצים לבצע הזמנות וחושבים על קירור מים: 1. קחו בחשבון בתקציב שלכם את עלות המשלוח+מכס שהמוצר יגיע לארץ. 2. חישוב עלות המכס, שגובה בעצם את המע"מ, היא לפי המוצהר על החבילה עצמה (מוצר+משלוח). 3. לחבילה שערכה מתחת ל75 דולר, לא תשלמו דבר. 4. בהזמנות מעל לסכום של 1000 דולר, אתם תאלצו להגיע למכס ישירות. חנויות העוסקות בקירור מים ומבצעות משלוחים לארץ http://www.performance-pcs.com http://www.frozencpu.com http://www.s…
-
- 0 תגובות
- 29.2k צפיות
-
-
טוב אז החלטתי לקנות את ה Thermaltake 120 mm THUNDERBLADE X 2 לקירור הרדיאטור והשלב הסופי והאחרון הוא משאבה - 1. איזה נתוני משאבה אני צריך, מערכת עם רדיאטור של פיאט פונטו (יותר קטן משל אופנוע תתפלאו) אחרי שיפוץ, בלוק קירור של DD, וכרגע מתוכנן OC רק למעבד, שתיגמר האחריות על הכרטיס מסך אני מתכנן גם OC לכרטיס מסך (אולי אני אתפתה לפני זה )... עכשיו מאחר ואני לא מתכנן להחליף משאבה כל שבוע אני צריך נתונים שיספיקו לשני הדברים (כרטיס מסך + מעבד) - כמה ליטרים לשעה?? 2. הרדיאטור והמיכל יהיו רחוקים מהמארז, השאלה היא האם אפשר להאריך את חוטי החשמל של המאווררים עם חוטי חשמל רגילים דקים כאלה של רמקולים? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
פעם אחרונה שעשיתי OC זה היה עם מעבד הQ6600 העתיק שלי, קיררתי אותו בעזרת KIT קירור מים של Swiftech שהזמנתי מחו"ל. עבדתי אז עם צינורות Tygon, ראיתי פה בפורומים אנשים שמשתמשים בצינורות קשיחים, וזה נראה פשוט מדהים, אין לי ספק שבפרויקט הבא שלי אשתמש בכאלה. אבל אין לי מושג איך לעבוד איתם, אם מישהו יוכל להאיר את עיניי בנושא אהיה אסיר תודה.
-
- 9 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין להחליף את הקירור אוויר שיש לי במעבד לקירור מים חדש, ואין לי המון תקציב (600 שקל).. ובכן, קראתי בפורום המלצות, סכמות של קירורי מים ויש לי מספר שאלות! קודם כל - לקחתי את המפרט הנ"ל מהסטיקי: רדיאטור: ThermalTake 12cm CL-W0002 3/8" משאבה טבולה: Atman AT-104 2m 2000lph 3/4" בלוק: ThermalTake CPU Water Block CL-W0010 3/8" צנרת: השקייה פשוטה 3/8" מיכל: דלי/אקוואריום עם מספיק מקום למשאבה מתאם: 3/4"-->3/8" (למשאבה) מהדקים: 3/8", 5 מהדקים נוזל קירור: American Eagle 5 Liter משחה טרמית: Arctic Silver 5 והינה השאלות: 1)משאבה.. מה זה אומר טבולה? עקרונית.. לא מצאתי את הדגם, אז לקחתי את זה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id…
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי מחשב מעולה באמת חדש לגמרי אני לא אכנס לפרטים שלא תזילו ריר אני רק יגיד שמפאת חייתיותו הייתי צריך XASER בתור מארז וכן את החדש מביניהם הלבן שכחית את הדגם עכשיו.. בקיצור ולעניין בזמן גלישיתי נתקלתי ב קרור מים שם THERMALTAKE האם הוא טוב ? הם מציינים שיעבוד טוב במיוחד עם המארז למרות שאני חשוב שזה שטויות אבקש לשמוע את דעתם של המבינים בעניין תודה חברה
-
- 10 תגובות
- 714 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=449&pname=%F7%E9%F8%E5%F8%A0%EE%E9%ED אני קונה אז אני רוצה לדעת מה זול וטוב או יקר וטוב . תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-