אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אם המנהל רוצה שיהפוך את הכותרת לכותרת יותר מעניינת, לא מצאתי משהו יותר מעניין, קיצר יש לי כמה שאלות מקווה שתענו לי עליהם אחים שלי 1)מה זה ג'אמפר, סליחה שאני לא מבין 2)FIREWIERE זה הכרטיס רשת נכון? 3)למה כשמשהו עשה OC וניתקע לו קצת בהעלאת הבאס, אז אמרו לו לכוון משהו בכרטיס מסך? מ 64 ל 67 מגה הרץ? מה זה משנה? לא הבנתי, ומה זה בדיוק....... 4)לא הבנתי, למה זכרונות אפשר להעלות להם את ה CAS LATENCY מ 2.5 ל 2, ככה זה למשל אצל חבר שלי, למה לא מוכרים אותם ככה? ולמה זה יותר מסוכן? יותר נמוך יותר טוב לא? פחות מחזורי שעון של לחכות או משהו כזה........ 5)זהו תודה למי שיענה........
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני עכשיו בבאס 200 ומכפלה 11 , המעלות :47 למעבד ו 32 ללוח . וגם העסק לא יציב ב 1.8 וולט. המתח נראה לי גבוה מידי למהירות כזאת . מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
-
-
MonoMan - עוד שקרן בDATABASE. בואו נעשה חשבון ביחד: מהירות מקורית - 333 בס מקורי - 66 מכפיל - 333/66 = 5 בתמונה - 3.5 פנטיום II מעולם לא יוצר ב333MHz רק בקפיצות של 50 - המעבד לפנינו הוא פנטיום II בתדר של 350, בס 100, מכפיל 3.5. סה"כ שקרן נוסף לרשימה. לפחות תזייפו\תשקרו כמו שצריך. וגם הפוסטים של YOT עדיין שם למרות שהם שקר ישן כבר...
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המאוורר שעל הכרטיס נהרס ואני צריך קירור חדש לכרטיס האם הקירור הזה מספיק טוב Zalman ZM80A-HP VGA Heatpipe Cooler הכרטיס לא הולך לעבור OC ולא אני לא יכול לקחת את הכרטיס לחנות ולממש את האחריות כי הוא נקנה בחו'ל תודה רבה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות דלת שקופה וכמה אורות למארז ? באיזור כפר סבא(השרון) וגם כמה זה יעלה?
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אוקיי זה הולך ככה. לפני יומיים שיחקתי להנאתי בUT2K3 ולפתע המחשב מתרסק. טוב, אני עושה ריסט ומיד לאחר מכן בודק טמפ' ולהפתעתי הטמפ' היא 64 מעלות! ובמנוחה 42 בערך. אי לכך ובהתאם לזאת ברצוני להחליף היטסינק ומאווורר התקציב של 100-200 ש"ח. תודה על ההמלצות. לוח אם: P4B266-C מעבד:P4 2.4B
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הוצאתי מספק של פנטיום 1 (240 וואט) מאוורר 80 מ"מ של Panaflo (אם זה אומר לכם משהו). יש בו שני חוטים (כחול ואדום) שבסופם חיבור שני פיני (כמו של חיישן של SF2 כזה), ואחד החוטים של הספק הוא חוט שבאמצע שלו יש מולקס, ואחר כך עוד חוט ואחר כך עוד מולקס. עכשיו, SubX (הוא אחלה בן-אדם!) אמר לי לקחת את האדום לחבר לכתום (במקום הצהוב נכון?) ואת הכחול לשחור שליד הכתום. דבר ראשון האם זה נכון? דבר שני, רציתי לדעת אם אני יכול לחבר כמו שאמרתי להתחלה של החוט של המולקס כדי שיהיה לי שתי מולקסים (שיהיה לי כאילו דו-כיווני כמו שנותנים בחנות)? או אני חייב לקצץ מהמולקס את האמצע ולהשתמש בחוט שמהאמצע עד המולקס שבסוף ואז יהיה לי רק חיבור מולקס אחד.. אני מקווה שהבנתם מה שאני רוצה תודה.
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
-
אני צריך הסברים מלאים ולא מסובכים. אני עשיתי חלון ואני רוצה לחבר לדים כתאורה כי אין לי תקציב לקטולדה אז בבקשה תעזרו לי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי: Pentium4 2.4C ABIT IS7-E Twinmos 256MB DDR PC3200 X2 HERCULES 3D PROPHET 9500PRO 128MB DDR תודה מראש!!!
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-
-
לפי המדריך הזה http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=1 אפשר לבנות עינית IR מקבלת בלבד, לשלטים וכדומה, אני רוצה לבנות פורט IR מלא, כלומר מקבל ושולח, בשביל לתאם עם טלפון סלולארי... יש למישהו מושג איך? זה פרט קטן ששונה מהמדריך שציינתי?
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אני קונה את הכבל הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-83220401.htm ורוצה לחבר אותו לסי די ולצורב, אבל סי די וצורב עובדים על 33 או ו-66 ATA והכבל הוא 133 ATA עכשיו אני רוצה לדעת אם יהיה לי בעיה לחבר את הכבל הזה אליהם? (אנשים שכבר יש להם ככה מחובר בבקשה להגיב) וגם כן אם יש למישהו מושג מה המרחק בין החיבור שלו של הלוח אם לבין החיבור של ה-slave? (שזה השני ולא הראשי)
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכל בגדר של תאוריה עם הצלחה של 99.99999% בחרתי להקל עליכם את פתיחת המכפלה של מעבדי הפלומינו ע"י הולכה של גשר אחד עד שתיים שימו לב כדיי לפתוח מכפיל 10.5 צריך להוליך רק גשר אחד!!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ואני רוצה לעשות לו OC .. יש לי לוח של ASUS A7M אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על קירור מתאים אם שאלתי אפשרית.
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
הן 48-50 מעלות!!!!! :veryangry: :veryangry: :s05: לפי מה שידוע לי זה ממש מוגזם יחסית ללוח אם,האם כדאי לי להוסיף מאוררים? כי יש לי רק מאורר אחד שהוא מוציא אוויר וזהו והאם מעלות כאלה יכולות לגרום לנזק ללוח או לאחד הרכיבים במחשב?
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם החיישן שבא עם המאוור משמש גם למדידת טמפרטורה בתוכנות רגילות או צגי טמפרטורה למשל האם אני אוכל לשים את החיישן במקום שלו במעבד שצריך למדוד ואני אכנס ל תוכנה שמראה טמפרטורה והוא יראה לי או למשל לצג טמפרטורה הוא יראה ? או שהשימוש שלו זה רק שהמאוור עצמו יבחין מה הטמפרטורה ויעלה ויוריד את מהירות הסיבוב לפי החום ואני לא אוכל לראות תטמפרטורה עם החיישן הזה .
-
- 10 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני לא בידיוק יודע איך לעשות את זה רק תסבירו ואני ידע אני מבין בחומרה... CPU : Intel Pentium 3 550Mhz 512k Cache GFX : InnoVision GeForce2 MX400 64mb
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום כולם.... אז כך... הזמנתי את המפרט הנ"ל: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory יש גם מארז טוב.. קירור.. כל מה שצריך.. אבל לא קשור לשאלות שלי..... היום דיברתי עם החנות והם אמרו לי שאת המעבד יהיה רק עוד שבועיים.... את הזכרונות רק עוד 3 שבועות (עם הצ'פ שאני רוצה כי במלאי יש של MTEC ואתם יודעים....) המוכר הציע לי להחליף מעבד ל 2000+ או 2200+ עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי? או שלחכות.... כמו כן את הזכרונות החלפתי ל DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory (BH-5) האם יהיו הבדלים משמעותיים ב OC? תודה מראש לכל העונים....
-
- 14 תגובות
- 799 צפיות
-
-
גיגהבייט רדאון 9500 64 מגה כרטיס נהדר מה אתם אומרים? שאלה נוספת מה זה פתיחת צינורות לכרטיס מסך? אני לא מבין תמודינג הזה
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
היום הוספתי למארז 3 מאווררים (כמו שהמליצו לי פה) + החלפתי את הוולקנו 9 בוולקנו 11 ועכשיו אני אפילו לא מסוגל לראות טלויזיה מהרעש אני די מצטער על הקנייה הזו ולא בגלל הכסף.... האם יש דרך להוריד בדציבלים? תודה
-
- 10 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי עוד כמה שאלות על מודינג : Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 480 Watt http://www.pch.co.il/docs/pd-829119698.htm אני רוצה להוסיף למארז שלי שני מאוורים אחד למעלה ואחד בצד של החלון במארז . 1. בלמעלה אני רוצה מאוורר 120 מ''מ - http://www.pch.co.il/docs/pd-1791388406.htm - מה כדאי שיוציא או יכניס ? 2. ובצד של המארז אני רוצה להוסיף מאוורר 80 מ''מ - http://www.pch.co.il/docs/pd1046163405.htm - מה כדאי שיוציא או יכניס ? 3. לאן אני מחבר את המאווררים ? ( יש לי AXP 2000 , Letdak NF2 אם צריך עוד מידע תגידו לי ) . תענו לי בבקשה על זה ממש בפרוט כי זה החלק שהכי מפריע לי ואין לי מושג בו 4. החוטים במארז שלי מאוד מבולגנים לדעתי - זה משפיע על הטמפ' ? ויש לזה …
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
SPIRE FALCON ROCK II עושה את העבודה בשקט הצליח לקרר AMD XP1700 עד 33 מעלות. מומלץ
-
- 13 תגובות
- 895 צפיות
-
-
איו לי מושג בנושא הזה אבל המאוורר הגדול מאחורי המחשב שמכניס אוויר עושה יותר מידי רעש וזה מעצבן אותי אולי מישהו מכיר מאוררים שקטים יותר אם יש בכלל אם יש אז מישהו יכול להמליץ לי תןדה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-