אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
תודה מראש!! ןלפנטיום 4 2.4C לוח אם ABIT IS7-E
-
- 12 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי היטסינק קטן וכתום שהיה שייך לג'יפה 400MX, סתם היטסינק סטנדרטי ללא מאוורר. אני יכול לחתוך אותו ב 2 צורות, אחת תהווה קירור לגשר הדרומי, והשנייה למופסטים... מה עדיף?
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שחשבתי לקנות את הקריסטל אורב, אמרו לי שהוא מרעיש גם אחרי שמורידים את הגריל שחשבתי לקנות את הICEBERQ של וונטק, אמרו לי שיש לו צליח חלש אחיד מעצבן ירדתי משתיהם, אני לא מוכן לסבול רעשים יש לי בבית מאורר קטן של מעבד 266 מגהרץ. מהקטנים האלה שהיו יושבים על לוח קטן משלהם לא זוכר איך זה נקרא... כל מקרה. איזה קירור יש לכרטיס מסך אני חייב לציין שהכרטיס שלי בא בלי מאורר והוא מתחמם בצורה נורמלית, חם חם.. אבל לא רותח תודה לאל.. אז איזה קירור טוב יש שהוא שקטטטטטטט והאם כדאי לי להרכיב את המאורר הקטן שהיה על הפנטיום 266 (הוא שקט.. מאוד) אבל הוא לא נראה לי ממש יעזור כי שחיברתי אותו לחשמל ושמתי את היד שלי 2 סנטימטר ממנו. הייתי צריך ממש להתאמץ בשביל להרגיש רוח חלשה חלשה אז כמה זה כבר יכול ל…
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש אתר או מקום אחר שבו אפשר לדעת איך עושים אוברקלוקינג? תודה מראש יורה
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
יש לי DLT3C, עובד כרגע ב 2310 מה"צ. הבעיה היא שהוא לא מוכן לעלות מעבר לזה...! ניסיתי כמה שילובים של באס ומכפלה, אבל כלום... אני כרגע על באס של 220 (יציב), מכפלה 10.5. המעבדים האלה אמורים להגיע יותר, לא?? נ.ב. המתח המקסימלי שדחפתי לו זה 1.85 וולט שזה המון יחסית למעבד הזה... אני רוצה עוד! מה עושים?? תודה
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
שיעמם לי קצת, החלטתי לעשות אוברקלוק קצת יותר קיצוני ולראות למה המחשב הזה מסוגל... אני חייב לציין, הזכרונות האלה פשוט מדהימים... הם PC3000, בדואל, ורק על 2.8 וולט... המתחים הם: מעבד: 1.65 (1.5 Default) צ'יפסט: 1.6 זכרונות: 2.8 כרטיס מסך: 1.5 אני יתן לתמונות לדבר בעד עצמם... מעבד (220x10.5):
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לו OC אבל יש לי לוח לא משהו ל OC Gigabyte 7vkml אני יכול להפיק משהו מה OC ?? ועל איזה קירור אתם ממליצים?
-
- 10 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קנה מחשב עם המפרט הבא: EPOX 8RDA+ עם כרטיס רשת וקול על הלוח (נדמה לי שזה דגם קצת שונה) AXP 2100 TWINMOS 512MB 3200 WD 80GB CAVIRAR SE GEFORCE 440MX של Inno3d או משהו כזה גוף קירור של TK, לא זוכר איזה בדיוק, אבל עובד יופי (42 מעלות בעומס) אני אתאר בקצרה את ה-OC שעשינו: FSB הגיע עד ל-162 עם מערכת יציבה (windows לא קורס וכו'), העליתי את המתח ל-1.650 כדי להגיע לשם, לפני זה המחשב לא היה יציב. ניסיתי לעלות ל-166 והיו כמה תופעות: 1. windows עבר למסך כחול בזמן העליה או היה עושה reset מייד אחרי העליה 2. ה-bios היה נתקע באמצע הכוונונים והיה דורש clear עם הג'אמפר כדי לעבוד שוב ניסיתי מכאן לשחק קצת עם המכפלה, והעליתי ל-13.5. המחשב לא עשה פוסט. ב-133 FSB, הוא דווק…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המערכת היא : לוח ABIT IC7 (צ'יפסט 875P של אינטל) מעבד : P-4 2.4C 800Mhz FSB עם גוף קירור של זלמן (ה-7000) זיכרונות 512*2 מ"ב GEIL GOLDEN DRAGON 400Mhz המארז די דפוק ולא ממש מקורר טוב כרגע אבל אני מקווה שתוך שבוע יהיה לי כבר משהו אחר לגמרי וקירור לא יהווה בעיה השאלה היא כזאת. בהנחה שהמעבד יכול לעמוד ב-OC יפה (ו-KOM כבר הראה את זה לפני שבועיים-שלושה) , האם עדיף לעשות OC סימטרי (לזיכרונות ולמעבד באותה מידה) תוך ויתור על תיזמונים נמוכים לזיכרון או שאולי כדאי להשתמש במחלקים המצוינים של הלוח של אביט, לעשות הרבה OCלמעבד אבל להשאיר את הזיכרונות במהירות המומלצת שלהם ומצד שני להגדיר אותם לתיזמונים נמוכים עד כמה שאפשר ? כבר ציינתי שהקיץ זאת עונה מסריחה ל-OC ? :-[
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אז ככה, החלטתי לעשות חלון במארז . עשיתי חיתוך יפה של הגודל שרציתי בפאנל הצדדי, חייב לציין שיצא לי ממש טוב למודר מתחיל. קניתי פרספקס בגודל מתאים (יותר גדול מהחור, מן הסתם) ואני צריך רעיון איך לתפוס את הפרספקס בצורה יעילה. חשבתי על לתפוס אותו עם ברגים או עם דבק. איזה שיטה תהיה יותר טובה? או שיטה אחרת בכלל? ואם אפשר איזה לינק איך איך בונים מוד ל"לד" (LED) ואיפה קונים את המוצרים? ???
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-
-
1. ראיתי באיזה מקום שיש אנשים שצובאים את המארז/חלקים ממנו בצבע מיוחד ואז מכניסים לתנור, מה זה בכלל? לצבוע ולאפות? 2. איך משיגים אפקט של מראה/השתקפות? 3. איזה צבע מומלץ? 4. כל מה שבא לכם לומר על צביעה ועל הנושא
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
<<< נא להתעלם מהתיאור... חשבתי שזה תיאור עצמי שלי 8) >>> אני מחפש אתרים טובים עם מדריכים למודינג מחו"ל (בעיקר איך לחבר מסך LCD 4x20 לסיריאל) לא הצלחתי למצוא חוץ מזה... פשוט אתרים עם מדריכים טובים.. חיפשתי בgoogle ו yahoo כל מיני Modding ושות', מצאתי כמה... לא אטרקציות... אם יש למישהו אתרי "מחתרת" שיוציא אותם לאוויר העולם נדב
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב, התקנתי גרסא חדשה של פריים והחלטתי להתחיל את כל התהליך מהתחלה. בכל אפן שמתי על 220*7 ! VCORE - 1.7 VDIMM- 2.9 VDD-1.6 תזמונים- 8-4-4-2.5 PRIME נפל אחרי 5 דקות לפעמים הוא נופל שניות ספורות אחרי שאני מפעיל את ה-Torture test (לעיתים קרובות אפילו) חוץ מזה גם הוינדואס איטי לעיתים תכופות ויש מן תקיעוות מעצבנות,זה פשוט בלתי נסבל ! הוינדואס עולה, אני לוחץ על ההתקשרות שלי לאינטרנט טצריך לחכות דקה וחצי שזה יעלה ! לאלו שטועים המעלות הן לא הבעיה (בדקתי את האפשרות הזאת) מה לעזאזל הולך פה ?! Just too weird for me !
-
- 79 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני יודע שאי אפשר, אבל יש כללללללללללללללל דרך אחרת עקיפה? כל הדברים שאתם עושים עם הפינים ודברים אחרים בלוח אם ושינויים אפשר לעקוף איתם את המגבלה? בבקשה אני מתחנן אני מת רצח לעשות כבר למעבד הזקן הזה אובר קלוק. יש לי לוח אם D850GB ומעבד של אינטל ליבת הוויליאמט ה 1.7 גי'גה הרץ עם 100 מגה הרץ באס (X 4 400) ה 256 קאץ' טוב אני מניח שאתם יודעים אז קיצר יש איזה שהוא דבר? אני מתחנן שתגידו כן
-
- 13 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מה יותר עדיף מבין השניים קירור מים? אמרו לי שיכול להיות ידפק משהו בקירור מים ואז הלך כל המחשב... אז מה עדיף לקנות 5-6 מאווררים? או מערכת קירור מים...? תודה על העזרה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק? סקירה שמראה יכולות OC??? מישהו יודע משהו?
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום נגיד שאני רוצה הוסיף נגד משתנה כמו שמוראה בתרשים של המדריך באתר ,מה הערך האומי של הנגד כדי שיתאים למעגל? תודה. [ftp=ftp://E:\Programs\image\diagramofconnections_tn.gif]E:\Programs\image\diagramofconnections_tn.gif[/ftp]
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם וקודם כל תודה מראש אני רוצה לצ'אפר את המארז בעוד מאווררים ולהעיץ את המחשב למקסימום היכולת הבטוחה שלו.... הבנתי שזה ניקרא מודינג ? אני רוצה ת'אמת בעיקר את הכרטיס מסך להעיץ למקסימום האפשרי בלי לשרוף אותו... המפרט הוא כזה : AMD Athlon XP 1700+ 1.47 GHz זיכרון די בטוח שDDR 256 כרטיס מסך GF2 MX400 של ASUS איך אני יודע כמה זיכרון ? כתוב על הקופסא (כן אני שומר אותה כבר שנתיים) 32 מגה אבל בproperties כתוב 64... בעיקרון אני רוצה לגרום לו ולמחשב לעבוד יותר מהר... יש לי מלא מאווררים של ספקים... איך אני תוקע אותם ומה אני צריך לעשות לפני זה מבחינת תוכנה\חומרה ? כל עזרה תיתקבל בברכה כי אני, מה לעשות... עדיין(מקווה ללמוד ולהיתפתח) לא ספץ בדברים האלא... וכפי שאמרתי, …
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, יש לי P4 די סטנדרטי, שמשמש להקלטות מוסיקה (כרטיס קול לא סטנדרטי בכלל). הרעש של המאוורר מאוד מפריע ונשמע בהקלטה. קניתי מאוורר שהמליצו עליו ב- pchardware בתור מאוורר טוב. אולי הוא קירר טוב (primus נדמה לי) אבל הוא הרעיש עוד יותר מהגנרי. אני מחפש רעיון טוב לקירור המחשב, ומוכן להשקיע כסף (לא משהו מופרז, ואני לא אשים את המחשב במקרר). ראיתי ביקורת על Aerocool DP-101 באתר. זה פתרון טוב? הוא יתאים למעבד שלי? תודה לכל מי שיוכל לעזור בפתרון!
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ה MBM שלי שזו גירסא 5.3.0.0 אומר שהמתח של ה VCORE הוא 1.8-1.82 זה זז בעיקרון כל כמה זמן והבביוס אני הגדרתי שזה יהיה 1.85V והמד של הביוס שמראה מתחים מראה 1.83-1.84 מי לכל הרוחות צודק אני לא יודע. ולמי ממכם הלוחות גם עושים UNDERVOLTING? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
עשיתי חלון במארז ואני צריך לחבר עכשיו תאורה איך אני יכול לחבר תאורה יפה?
-
- 12 תגובות
- 827 צפיות
-
-
א. מה הheatsink הכי שקט בארץ שמתאים לamd athlon TB 1.4? ב. מהם החומרים שצריך כדי לנקות שבב של כרטיס מסך שהורידו ממנו את ההיטסינק ואיך עושים את זה? עם איזה מטלית? יש לי degreaser אבל הוא בצורת ספריי...
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כולם יודעים שמים מעבירים חשמל... מה שכולם לא יודעים זה שמים מזוקקים לא! אז השאלה ככה: אם אני יקנה מערכת כשאת ואני ישים בה מים מזוקקים אז גם במקרה של דליפה לא תהיה סכנה לחלקים... נכון?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בשםhardware sensors monitor ומשהו מוזר התוכנה לא מזהה את החיישן שנמצא על הלוח אם ומראה כאילו יש לי שני מעבדים איזה מהם זה הלוח אם!? ??? וגם יש לי שתי הארדיסקים שרק חיישן של אחד מהם התוכנה מזהה אם זה חשוב אז ההארדיסקים הם 1 wd 60 gb 7200 8mb buffer 2 seagate 40 gb 7200 יכול להיות שלאחד מהם אין חיישן טמפ'? תמונה שווה יותר מאלף מילים :
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-