עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 1tanai,

שלום יש לי מעבד 1.7 של אינטל פנטיום 4 מה המהירות הכי גבוהה שאני יכול להגיע איתו ללא סיכון המחשב נ.ב אני כרגע גודל המעבד שלי אחרי שהעלתי אותו הוא 2.040 איפה שמעלים את המהירות הוא מגיע לי עד 133.3 מה זה אומר נ.ב כאשר אני בוחר בגודל זה אז המחשב עושה את המהירות הרגילה תודה לעונים ליכתוב רק מי שמבין

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  2. שלום יש לי מחשב יחסית ישן בערך שנתיים, אני לא זוכר את המפרט המדוייק אך אני מתלבט האם כדאי להשקיע במערכת קירור ובאובר קלוקינג או לקנות מחשב חדש מסדרת הi7 אני צריך מחשב לעבודה בתלת מימד ולמשחקים כבדים? תודה

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  3. Started by nightshadow,

אם יש לי נקודות צהובות (לא הרבה איזה 3,4) שנעלמות וחוזרות שאני עושה את הבדיקה זה לא טוב? כלומר אני צריך להוריד טיפה את ה-OC? הכרטיס עומד על 53\54 מעלות......

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  4. שלום לכולם... אז ככה..עשיתי oc למעבד למספר תדרים כבר(אפשר לראות מכמות הנושאים שפתחתי ) אבל משהו פשוט מוזר.. את היציבות אני בודק באמצעות התוכנה s&m... ועם 1.4 וולט למעבד ו1.9 לזיכרונות - תמיד קיבלתי יציבות עם s&m.. על 3.0.. ומדי פעם אני מקבל הודעה ש-test interrupted at 12.3v והוולטים משתנים בצורה רנדומלית באיזור ה-12.. מה זה אומר? אני צריך עצה ממבינים בנושא ובתוכנה.. ולפעמים זה כן עובר.. עריכה: מדוע בבדיקת מאמץ כשהמעבד מגיע ל65-66 המחשב מרסט? המעבד הזה לא אמור להיות עמיד בטמפ גבוהה מ70? בנוסף- רק בבדיקת tat אני מגיע לטמפ האלה... בs&m הוא מגרד את ה60.. האם לא להחשיב את tat כבדיקה ריאלית?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  5. Started by mp91,

יש לי מחשב MSI 915G combo-fr intel P 4 3000 MSI rx600xt Samsung SATA 80 GB ceno DDR 400 256*2 Enermax NoiseTaker v1.3 370W מנוחה: לוח אם 40-45 מעבד 46-52 הארד דיסק 38 מה אתם אומרים כדי לי לעשות אובר קלוק למעבד? ואם כן של כמה? יש לי מאוורר שקט מאוד אבל לא מחברה כל כך מוכרת של AVC

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  6. Started by יניב51,

אני רוצה לקנות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 X4 ( ז"א להחליף את כל המאוררים שבמארז... ) רק ממה שקראתי באתר של AC רשום שזה 3 Pin Molex / 400mm ויש לי על הלוח רק שניים פנויים של 3 פינים ( מתוך 4, אחד של ה VF900 והשני של הפריזר 7 פרו ) האם הוא מגיע עם מתאם ל 4 פינים? תודה מראש, יניב

7. האם צריך ידע טכני בשביל להתקין את הtuniq tower מישהו מכיר מדריך? כי הבנתי שצריך לפרק את הלוח אם...

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by yoav1000,

החלק שמתחבר למעבד בtuniq לא חלק לגמרי. איך ניתן להחליק אותו, באיזה חומרים אתה משתמש

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  9. בסופו של דבר הצלחתי לעשות OC למעבד שלי הגברתי את voltage מ2000MHZ העלתי ל2655.9 ומהירות הבאס עלה מ398 ל531 זה רק OC ראשון שלי וזה אם מאורר רגיל של אינטל :] http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=48377 ממש חמוד אני גאה בעצמי חחחח

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  10. שלום אני לאחר OC נחמד 2500@3200 ורוצה למשוך עוד את המערכת עכשיו יש לי NF7 שמזייף לכן אני צריך המלצה לצג טמפ" זול ואמין סביבות 100 -200 ש"ח עדיפות לכיוון ה 100 ש"ח הדרישות ממנו הן לפחות 3 חיישני טמפ" אופציות שליטה על לפחות 2 מאווררים. צבע כהה שחור שישתלב במארז הרכבה לא מסובכת מדי אשמח לשמוע המלצות מניסיון אישי

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  11. Started by yonifd,

אז המערכת כזאת: AMD Athlon 3500+ (64 Bit) DFI Lanparty UT nF4 ultra-D Sapphire X1600Pro 512MB TwinMOS 512X2 DDR2 400Mhz CL2.5 (1GB) WD 200GB SATA2 7200 RPM מארז Sunbeam Samurai ספק HEC ACE 480W ניסיתי כבר לעשות OC (למעבד) ונתקלתי בבעיה בדיוק לפני שזה טוען את ה CMOS בהתחלה זה פשוט מתכבה ולא עליתי על הבעיה... העליתי את הבאס לאט לאט עם יחס 1:1 של הזכרונות נתקעתי בבאס 235 (מכפלה X11 ) לא שיניתי שום דבר חוץ מאת הבאס...ולא הצלחתי לעלות על הבעיה אצלי... (היא בטוח לא בטמפ'...היא נשארה נורמלית לגמרי...) ביטלתי את האפשרויות לפי המדריך ועדיין..אני לא מצליח לעלות מעל זה...פשוט המחשב עושה ריסט... אני מאמין שיש לי פוטנציאל ענק עם הלוח והמעבד האלה למרות שהכל על קירור סטו…

12. Started by b3ta0,

שלום אני צריך עזרה ממי שמבין... אני רוצה לקנות 2 מאווררים למארז. מאוורר אחד יהיה ממוקם מקדימה למטה, יכניס אוויר לתוך המארז. מאוורר שני יהיה ממוקם על על ה'חלון' (חלון רשת, למאוורר יהיה מאיפה לקחת אוויר), ויזרוק אוויר על הכרטיס מסך, כרטיס מסך 8800GTX. המאוורר שיהיה בתחתית המארז יהיה 120 ממ, נתונים: 49.0CFM, 1,200RPM אני לא בטוח אם כדאי לי לקנות את אותו מאוורר שימוקם בצד, או אולי אסתפק במאוורר 120ממ, אך חלש יותר? משהו כמו: .33CFM, 800RPM שני המאווררים מאוד דומים במחיר, אבל אולי עדיף שיהיה מאוורר יותר חלש בצד המארז, ויותר חזק בתחתית (בקדמת) המארז? האם 33CFM נחשב לכמות סבירה? כרטיס המסך יהיה דיי קרוב למאוורר, והמאוורר צד מיועד להורדת הטמפרטורה של הכרטיס מסך. תודה. --קורה..

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  13. Started by IpDo,

ראיתי כאן: http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=87 שהוא עשה OC למחשב פנטיום אחד 133MHZ... בדיוק כזה יש לי בבית ואין לי ממש מה לעשות איתו אבל אם אפשר לעשות לו OC כמו שהוא עשה הוא עוד יכול להפוך לשימושי אני לא ממש זוכר את השם של הזיכרונות שמתמשים בהם ב P1 אבל יש לי שם שניים של 64MB ז"א 128MB. קירור יש לי דווקא טוב מאוד שם כי יש שם כל מיני מאווררים תקועים שעושים הרבה רוח. הביוס הוא של אוורד (Award). וזהו ניראה לי... אם אפשר הסבר זה יהיה נחמד ביותר תודה.

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  14. שלום, אני צריך רשימה של סטפינגים {אמרתי נכון?} טובים ל-OC של מעבדי ה-Amd Athlon Xp 1700+, ואם יש הרבה אז לציין את מי שאתם יודעים ולהדגיש את הטובים במיוחד {הרבה עבודה?}, ושאלה: ==== יש אפשרות לבקש בחנויות מעבד עם סטפינג מסוים או שמה שיש זה מה שאני מקבל? תודה מראש, מתן.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  15. Started by nehmia,

לא מצאתי תוכנה טוב באתר.... וכמה אני יכול להעלות את המעבד הזה pentium 4 willamette 1.7 model 1

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  16. אז ככה הלוח אם שלי הוא asrock k7vm3 כרטיס מסך מובנה ספק ככל הנראה גנרי משו כמו 300W זיכרונות 2X256 166MHZ והשני 200MHZ מעבד AMD 1800MHZ והגעתי בזיכרונות ל203 MHZ שזה ממש מצויין פעם זה לא נתן לי ל190 להגיע המעבד על 2150 עכשיו כמה עוד אפשר לדעתם? עם הקירור סטוק על 42 מעלות במנוחה

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by Tamir61,

>יש לי את המפרט הבא : > > > > >טמפ' : >Temp 2 = מעבד >Temp 1 = לוח אם > >מעלות במנוחה : > > >מעלות במאמץ : > > > >צורת המארז : > > >2 מאחורה מוציאים אוויר + ספק החוצה >2 מכניסים אוויר אחד מול הצ'יפסט וכרטיסי הPCI ואחד מלמעלה.. > >המאוורר על המעבד הוא סטנדרטי.. >*המאורר של הצ'יפסט מנותק כי הוא עושה רעש וגם ככה לא יעיל >במיוחד.. >המחשב עבר ניקוי אבק והוא נקי לגמרי.. > > >בAquaMark המחשב מקבל 30 אלף.. >הביצועים של המחשב פחות מספקים אותי מפעם.. (לפני שנה) >אלו ההגדרות OC החדשות שניסיתי : > > >העלתי ב0.025 את המתח >את הFSB…

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  18. משהו יכול למליץ לי על קירור טוב לכרטיס 6800gs פסיבי לחלוטין (ללא מאורר) ... עד 200 ש"ח מקסימום. תודה

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  19. Started by omfir,

יש לי שאלה שעדיין לא מצאתי עליה תשובה מבוססת כמו שצריך. השאלה היא: לדוג' אני רוצה לעשות Oc למעבד לא משנה כרגע איזה דגם לדוג' CPU Speed = CPUM x FSB אוקיי עברתי את הצעד הזה אבל איך אני יודע איך וכמה לעלות את הvolage של המעבד?לצורך העניין שצריך במקרה הזה.התשובה שקיבלתי הייתה:"אתה יודע לפי נסיון". זה ממש לא מבוסס ומסדר לי כמה דברים בראש.. תודה!

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by inVenTo,

סיימתי עכשיו לעשות OC הגעתי מ-1.8MHZ ל-2.4MHZ בלי ERROR בתוכנה S&M לא להיתיחס לטמפ' של הלוח אם כי זה CORE 2 DOU וזה ידוע שהם מזייפים עכשיו הטמפ' שלי במנוחה לפני OC http://www.siz.co.il/my.php?file=mzwyrugegim3.jpg טמפ' במאמץ לפני OC http://www.siz.co.il/my.php?file=xzm3acknytxt.jpg אחרי OC במנוחה http://www.siz.co.il/my.php?file=hyjidmqdzdz3.jpg אחרי OC במאמץ http://www.siz.co.il/my.php?file=mmirw4zwngmy.jpg פתאום באמצע הבדיקה של המעבד קפצה לי הודעה של התוכנה CPUID שהכרטיס מסך היתחמם שאני ממש לא מבין למה...הוא הגיע ל57 מעלות וחזר ל-50 http://www.siz.co.il/my.php?file=qmjym1zwmzy2.jpg אז ככה אלה שאלות: מה הטמפ' האופטימליות לOC? מה הטמפ' המקסימליות שהמעבד לא ישרף או ס…

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  21. שלום אני מחפש קירור למעבד הכי שקט שאפשר וגם שיקרר. לוח:GA-965P-DS3 rev.3.3 מעבד: E6600 (אפשר לראות את כל הרכיבים במפרט) עריכה: לא מתוכנן OC בקשר לסידור מאוררים במארז שלי יש שלוש מאוררים ורציתי לדעת עם הסידור הוא טוב..: מכניס מקדימה מכניס מהצד מוצאי מאחורה. זה סידור בסדר?

• 8 תגובות
    • 530 צפיות
  22. זה המפרט: Intel Core 2 Duo E6420 Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 Digma 2GB DDR2-667Mhz (2x1GB) WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDVI Retail NZXT Apollo Black Enermax Liberty 400W Zalman 8000 Copper P4/SocketA/K8 ZM8000 אני רוצה לעשות OC למעבד, קראתי את המדריך באתר ורציתי לוודא הכל לפני שאני מתחיל: 1) לבטל בביוס את: Spread Spectrum, CPU Thermal Trottling, EIST - Enhanced Intel SpeedStep Technology (אין לי אף אחד מאלה בביוס.. מצאתי רק את ה EIST וגם אני לא בטוח שזה זה) 2) להגדיר: - Shutdown Temperature כמה לעשות מקסימום? - להגדיר מחלק הזיכרון ל-1:1 - איך אני עושה את זה? :\ - DRAM Bank Interleave להפעיל - לנעול את PCI-Express ואז לעלו…

• 8 תגובות
    • 530 צפיות
  23. השאלה אומרת הכל: מעבד: AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לוח אם: Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 (nForce3 Ultra chipset זיכרונות(שלושה כרטיסים): 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original עם קירור של: Thermaltake silentTower CL-P0025 - heatpine Cooling - 4in1 תודה רבה =)

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  24. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11427&catid=563 אני רוצה את זה ורשום שהחיבור שלו 4pin,כמו של המאוורר של המעבד. בעיה אין לי עוד 4pin לפחות אני לא מוציא,יש לי 2 של 3PIN,ומולקס זהו.

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by fransis,

יש לי לוח של Gigabyte SQ800 ULTRA עם מעבד P4 2.66. אני רוצה להעלות לו את ה FSB .. אבל שאני מעלה אני רואה שגם המהירות של ה AGP וה PCI עולים . מה זה אומר שהמהירות שלהם עולה ? והאם זה גורם נזק ? אי אפשר להעלות FSB בלי להעלות את המהירות של הAGP ו PCI ?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים