אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שעם אני יעשה אוברקלוק למעבד\זיכרון\כרטיס מסך הוא יעבד את האחריות שלו?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ..... עצה שלי לכל בעלי ה5200 למיניהם....אל תעשו בנצ'ים עם 3DMARK2005
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כרגע ב OC של 2GHZ@2.5GHZ מהירות BUS 125*4@100*4 עכשיו היחס בין המעבד לזיכרון כרגע הוא על אוטומטי(לוח של ASUS P4S533-E) והזיכרונות הם Micron PC2700 איזה יחס עדיף לעבוד עם הזכרונות? והאם יש למישהו אתר שמסביר על היחס בין המעבד לזיכרון מתי צריך להגדיל להקטין וכו'... תודה
-
- 12 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כמה אני יוכל להעלות את מהירות המעבד בלי לעלות מתח וגם כמה הסיכון שהמחשב שלי ייהרס ב-OC ? מעוניין בשביל תוספת ביצועים במשחקים תודה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה של התחממות עם הכרטיס מסך. הכרטיס די ישן מסדרת X700 של ATI הבעייה שברגע שהכרטיס מגיע ל-40 מעלות, הוא מנתק את יציאות הוידאו שלו, הפתרון שאני עושה הוא לפתוח את המארז, חיבור מאוורר חיצוני, ואז הוצאה והכנסה מחדש של הכבל של המסך. זה פותר את הבעייה. ניקיתי כבר את המחשב מאבק ואת הכרטיס בפרט, לא עזר (אפילו שמתי מחדש משחה טרמית על הציפ של הכרטיס מסך, גם לא עזר) חשבתי אולי ללכת להגדרות של הכרטיס ולכוון לו שיתכבה רק כשהוא מגיע ל-45 מעלות נגיד... יש אפשרות לעשות זאת? אשמח גם לעצות נוספות.
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אומנם השאלה שלי לא קשורה ממש לקירור CASE של מחשב, אבל אני זקוק לפתרון קירור ואני בטוח שפה יש מקצוענים שיוכלו לתת לי פתרון הולם זה ארון המערכת שלי: מידות פנימיות של האזור לקירור: גובה 70 ס"מ עומק: 48 ס"מ רוחב: 50 ס"מ אני זקוק לקירור רק של הצד השמאלי של התמונה. מדף עליון: מגבר עבור ה SUB, מעליו יש נגן TIVX 5000 עם כונן קשיח (3200JB של western digital - לפי הוראות יצרן אסור לו לעבור 55 מעלות צלסיוס). מדף תחתון: מגבר. כאשר הדלת של הארון סגורה, הרכיבים מתחממים לטמפרטורה 60 מעלות צלסיוס. מה אתם יכולים להציע לי בתור פתרון קירור, מאווררים? מאוד חשוב לי שהפתרון יהיה שקט במיוחד.
-
- 14 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכם עכשיו עשיתי OC למעבד שלי(בחתימה) והגעתי לזה... אני יודע שזה OC צנוע... אבל מה שמגביל אותי כרגע זה החום ואני לא רוצה יותר מידי לשחק עם זה (69 מעלות עם פריים 95) לעומת זאת שאני משחק במשחקים המחשב לא עובר את ה60 מעלות במאמץ! הטמפ במנוחה הם 53-55 לעומת שלפני הOC היה לי 50-54 בכל זאת הOC שלי הוא עם לוח של אינטל! אז ככה שאפשר לעשות OC גם עם לוחות של אינטל והלוח עדיין לא עצר אותי! השאלה שלי היא: האם כדאי להעלות את הבאס מ215 ל220 ? תודות מיוחדות ל VATOS LOCOS ו YE3333 שהדריכו אותי בביצוע האוברקלוק מצפה לתגובות. SuperSheep. [attachment deleted by admin]
-
- 40 תגובות
- 2k צפיות
-
-
4850 בטמפרטורה של 63 במנוחה.. זה תקין? מהירות מאוור 50 אחוז.. (מנוהל אוטומטי)
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
טוב אז קיבלתי את הכרטיס לפני יומיים 8) וכך הוא נראה - עכשיו המוד לקחתי שני מאווררים של 80מ"מ וחיברתי אותם אם שני אזיקונים לכרטיס מסך כדי שהמאוררים לא יזוזו ממקומם שמתי סביבם סלוטייפ שחור כדי ששני המאווררים לא יזזו אחד לשני שמתי מחק בניהם המוד הזה הוריד לי 10 מעלות במאמץ!! (מ 87 ל 77) תמונות - וכך נראת המערכת ביחד - ועכשיו לבעיה המוזרה שקרתה לי, יש לי אל פסק 500 W שמחובר למחשב וכל פעם שאני משחק במשחק כמו NFS אם ההגדרות על מקסימום אז האל פסק מתחיל לצרוח שנגמרת לו הבטרייה למרות שהוא מחובר לחשמל ??? כנ"ל 3D MARK ו ATI TOOLS שאני עושה את הבדיקה ל OC .. אז אם יש לכם פיתרון לבעיה או סתם להגיב על המוד אז חופשי
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תוכנה להצגת טמפ' מעבד על הצג בזמן משחק? אשמח לדעת אם לאחר האוברקלוק המעבד לא מתחממם לי יתר על המידה.... בתודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
האם צריך ואפשר להוסיף מתח לAGP ברמות אוברקלוק מסויימות? באיזה רמות?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הקירור של הצ'יפ.אבל מה שקורה זה ש"החכמים" ב-GB לא חשבו שאם יש כרטיס ארוך אז הוא יושב בדיוק(!!) על הצ'יפ! השאלה שלי היא האם יש פיתרון?ומה קורה אם ח"וח הוא ישרף?מה אז?
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקירור ארונית שבתוכה יש מחשב, כרגע יש ונטה אחת בחלק העליון של הארונית אבל זה לא מספיק, המעבד מגיע ל 70 מעלות לפעמים, הבעיה היא שהתקציב שלי לא גבוה (כ 100 ש"ח), במקרה הצורך אני יכול לחרוג ממנו לכל סכום אבל אני מעדיף לשמור על סכום נמוך (זה לא הכסף שלי, אני מתחזק מערכת ציבורית והכסף מגיע מתרומות) חשבתי על הוספה של 2 ונטות, (עוד אחת להוצאה של האוויר ואחת להכנסה של אוויר) הבעיה היא שכל ונטה עולה כ 130 ש"ח, יש למישהו רעיון כלשהו איך אני יכול לעשות את זה בפחות כסף? אני אשמח גם אם מישהו יוכל להמליץ לי על חנות לקניה של המאוורר באזור ירושלים או מודיעין. הנה השרטוט של המערכת: המלבן האדום זה המארז, הסגול זה המסך והצהוב בצד ימין למעלה זו ונטה (מאוורר) שקיימת כיום. (ה…
-
- 13 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
לפי הביקורת הזאת - http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=13&artpage=1800&articID=405 ה - ACCELERO X1 גם מקרר טוב יותר גם ב - 50% וגם ב - 100% מאשר ה - VF900-CU ב - 12V (שזה כמו 100% אצל הזלמן, נכון?) וגם שקט יותר ב - 100% מאשר הזלמן ב - 12V. רציתי לשאול האם זו ביקורת אמינה מספיק ושאכן ה - ACCELERO מתעלה על ה - VF900-CU בכל מובן (זול יותר, מקרר טוב יותר, שקט יותר) ? שאלה שנייה היא האם גרסאות ה - X1 וה - X2 של ה - ARCTIC COOLING ACCELERO שוות ביצועים ?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני נכנסית לאתר של פרונטיר וראיתי את המבנה של המארזים שלהם (09a ו 08a) ולפי מה שראיתי יש להם מבנה די טוב והם גם יותר זולים מה6A19 והם גם באים עם ספקים (מה שאומר שאולי יש אפשרות שהחנות תוריד את הספק ויחד עם זה ירד גם המחיר) והם יותר יפים (לטעמי) בכל מקרה מה אתם אומרים כדי לקנות מבחינת קירור לעומת מחיר את ה6A19 או את אחד המארזים שלהם שעולה פחות לינק לאתר: http://www.frontier.com.tw/htm/product/case.htm לינק דגם 09A: http://www.frontier.com.tw/htm/product/09a/09a_win.htm לינק דגם 08A: http://www.frontier.com.tw/htm/product/08a/08a_win.htm
-
- 2 תגובות
- 460 צפיות
-
-
A few days ago I got the new revision of the Epox 4PDA2+ and right after assembling I began to overclock using a lovely kit of OCZ PC4000 Gold. The board has an option to enable several peformance enhancement options in the bios and all sorts of PAT alternatives but I haven't touched any of those yet. I began at 250 FSB synced with my 2.4C and slowly rose to 260, 265 and currently 270 FSB, everything synced. I tested stability with a few 3Dmark runs, Sandra runs and a few hours of Prime 95. Vcore : 1.600V VDIMM 3.2V There's still more to come, I'm gonna see how far this RAM can really go.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המעבד שלי הוא: AMD Athlon 2500+ XP הלוח אם שלי הוא: Gigabyte GA-7N400-L הכרטיס מסך שלי הוא: ATI Radeon 9600XT 256M המעבד שלי מיתחמם כמעט ל 70 מעלות, וכול החדר שלי ניהיה סאונה, יש לי מאוורר ב 200 שקל של OverFlow וזה לא ממש עוזר. החלתתי ליקנות קירור מים ויש לי כמה שאלות איזה אחד מהבאים יותר "טוב" לפי דעתכם: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1585&catcode=264 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2198&catcode=264 האם הקירורים הבאים יתאימו ללוח האם והמעבד שלי? (רשום שכן, אבל יכולים לירשום שזה מתאים גם לחללית אף פעם אי אפשר לדעת) יש לציין שהלוח אם שלי הוא מהדגמים "הישנים" כך שאין מקום ל-2 ברגים בישביל ליתפוס מאוורר למעבד. ואני רוצה גם בדרך עם…
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עד עכשיו לא מבין מה אומרת טמפרטורת הלוח זה הטמפרטורה הכללית של הלוח? הטמפרטורה של ה CHIPSET ? או הטמפרטורה של הזיכרנות ?
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי עושה המון רעש, פתחתי אותו כדי לגלות מה בעצם עושה את הרעש, ומסתבר שהכרטיס מסך הוא זה שעושה את הרעש החזק. הכרטיס הוא 8800GT עם קירור סטוק. חשבתי גם לאחרונה לעשות לכרטיס OC. ככה שזה ניראה זמן מתאים להחליף את הקירור על הכרטיס מסך. אני מחפש משהו כמה שיותר זול. אבל משהו מומלץ לOC. ושלא ירעיש כמו המאוור סטוק. מעדיף מאוד שהקירור יהיה מKSP.
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
http://www.primecooler.com/index.php?akce=viewp&idprod=226 יש לי לוח אם EPOX 8RDA3+ ואני לא ידוע אם ההיטקסינט יץאים מבחינת מוקום ואם הוא לא יתלוש לי את התושבת של המעבד.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
התחדשתי היום בחומרה חדשה למחשב,הגיע הזמן אחרי 5 שנים מעבד I5 670 זיכרון 2X2GB של קינגסטון 1333 ולוח אם של ג'יגהבייט H55 UD3H במחשב שתורכב החומרה החדשה יש לי מעבד פנטיום 4 תושבת 775 עם ביגטייפון מורכב. התושבת של הלוח החדש הוא 1156 כמובן,האם יש מתאם שאמור להתאים ללוח החדש? תודה מראש וסופ"ש מצויין
-
- 36 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום לכם , אני מקבל שגיאה בהרצת התוכנה linx והינה הלוג , המחשב חדש ( עוד לא חודש אצלי ) לא בוצע OC כלל להלן הלוג שאני מקבל וזאת רק לאחר דקה ו 22 שניות האם יש צורך לפנות לחברה ממנה קניתי את המחשב ? להחלפת חומרה מסויימת ? בפעם השניה התוכנה נעצרה שוב עקב שגיאה רק שהפעם לאחר דקה ו- 57 שניות להלן הלוג פורסם גם בתקלות חומרה אך אין תגובה האם יש בעיה חומרתית במערכת ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח abit ic7 ומעבד פנטיום 2.4 עכשיו כשאני ניכנס לביוס ומעלה את הפריוונסי ל 3.0 אני שומר ואזז מנשה להדליק את המחשב אבל המסך ניכבה ואזז אני מוציא את הכרטיס מסך והוא עובד שוב אבל הוא אומר לי להחזיר את ההגדרות הישנות ? מה שאני חושב שאיכשהו אני עושה אוברקלוק לכרטיס מסך גם ואת זה אני לא רוצה ? אולי אני עושה משהו לא נכון מישהו יכול להדריך אותי צעד צעד ?
-
- 4 תגובות
- 447 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד, אני הגעתי עכשיו באוברקלוק אוטומטי [ זאת אומרת העלתי באחוזים ], ל-320FSB, מה שאומר 2240 MHZ..... נאמר לי שעם מערכת כמו שלי, אפשר להגיע הרבה יותר רחוק, השאלה שלי היא כזאת, עכשיו עם האובר האוטומטי, הזכרונות שלי על 400 באס, שזה אומר 800MHZ, אם אני את המהירות שלהם לבאס של 200, זה אומר 400MHZ, אני יוכל להגיע יותר רחוק? ומה בדבר המתח? לאן אני צריך להרים את המתח, אני מפחד לשרוף משו...
-
- 15 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אשמח לשמוע הסבר מהן האפשרויות השונות פה: 1)TARGET TEMP 2) TEMP TOLARANCE 3)START CONTROL 4)STOP CONTROL תודה מראש לכולם! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-