עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by tavor21,

אני עכשיו באמצע הכנת מארז מפרספקס למחשב שלי חתכתי מאחורה את החורים לכניסות והכרטיסים וזה לא יצא יפה גם אחרי השיוף ושאר הטיפולים אני חתכתי עם דרמל של וולף הדרמל טוב אבל הראשים נשברו לי כמו גרעינים טוב נחזור לבעיה שלי חתכתי ויצא חרא אז חשבתי לעטוף את הקצוות בחומר כלשהוא כמו אלומיניום האם תוכלו לעזור לי באיזה חומר כדי להשתמש

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  2. עשיתי OC למעבד אינטל 2.8 פרסקוט הגעתי ל3.5 אחרי שהעלתי מתחים ל-1.61 והרצתי 3Dmark03/01 והמחשב יציב אבל מה הציונים שלי ירדו הם יותר נמוכים מהציון לפני הOC... ??? אני לא מבין למה... ניסיתי אח"כ להוריד מתח ל1.58 בלי לשנות מהירות והציון ירד עוד יותר. מישהו יודע למה?

• 10 תגובות
    • 511 צפיות
  3. Started by pavel19,

שלום רב לא מזמן יצא ביג טייפון חדש ורציתי לדעת אולי הוא הגיע לארץ כי חיפשתי ולא מצאתי http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310/cl-p0310.asp תודה מראש

4. Started by thebenjamin,

אפשר להגיע עם Q9400 ל3GHZ עם קירור סטוק בלי בעיות?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  5. Started by elad the master,

מה אני צריך לעשות ? אף פעם לא עשיתי בדיקה של ממטסט. ???

6. Started by ConTrX,

היי רשמתי פה הודעה עם "נושא סתמי" כמו שהמנהל הגדיר אותה וביקש ממני לקרוא את החוקים אך לא ציין את מיקומם.. אשמח אם מישהו יתן לי קישור לדף החוקים.. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  7. יש לי מעבד 2500+ בארטון היתה לי בעיית טמפרטורה , 49-50 מעלות במנוחה, 52-53 מעלות במאמץ מרחתי משחה טרמית מחדש דרך אגב מה שחנות עשתה שם היה פשוט זוועה (לא צריך להזכיר את שמה..) טוב נו..זיגזאג! פישלו הפעם... הם מרחו את מהמחשה על כל המעבד חוץ מהליבה , בקיצור מרחתי מחדש הטמפ' ירדה ל 43 במנוחה ו 45 במאמץ עשיתי אוברקלוקינג 2500@3200 עכשיו הטמפ' במנוחה 44.5 ובמאמץ 46-47.5 ;D לוח nf-7 v2.0 מזייף ? עדיף להרכיב את הסנסורים של הוולקנו או שהלוח הזה מדוייק ולהשאיר ככה?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  8. Started by cold fire,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ברצוני לעשות לו over clocking אך בביוס של המחשב אני לא יכול לשנות את המאפיינים שלו(המהירות FSB וכ"ו) המחשב הוא של חברת nec, אז אפשר לעשות overclocking או לא? והאם אפשר לעשות אותו דרך windows (דרך תוכנה כלשהי)? דגם הלוח אם הוא של Intel D845GRG

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  9. Started by Guyn,

היי חבר'ה, אני זקוק לקירור לכרטיס המסך GeForce 7900GT. לא למטרות OC, אלא לקירור בלבד (כרגע הטמפ' מגיעות ל-70 מעלות ומעלה במאמץ). קראתי באתר ביקורות טובות על ה-crystal orb, אך האם הוא יתאים לסדרה 7? מה ההמלצות שלכם? בתקציב של עד 100 שקל.

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  10. Started by cyberX,

מה ההבדל בין קירור פסיבי לבין אקטיבי ?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by tratz,

אז ככה, עם האופטי שהיה לי קודם הכל היה טוב והכרתי יפה מאוד את המגבלות שלו. עם C2D אני קצת אובד עיצות ואשמח לשמוע את דעתכם. קודם כל, קירור מים TT BW 735 עם רדיאטור מחוץ למארז, מאוורר בודד של 120 של AC משחת AS5, מעבד במהירות סטוק עומד על 32 במנוחה ו43 במאמץ. הטמפ' האלו נראות לי גבוהות מאוד יחסית לקירור הנ"ל, יש למישהו רעיון למה? חשבתי על המדבקה של איסטרוניקס שנמצאת על המעבד. לשם השוואה האופטי שלי היה על 22 מעלות (טמפ' חדר) ו32 במאמץ. אולי למישהו מתחום קירור המים יש רעיון למשהו שניתן לשפר במערכת הזו. אין לי כסף למערכת חדשה לגמריי, אבל אשמח לשיפורים לקיימת. שנית, מתח מקסימלי שניתן לתת למעבד? טמפ' מקסימלית שרצוי לא לעבור? מתח מקסימלי לזכרונות אני יודע, הם באחריות עד 2.2 (cells…

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  12. Started by KillerB,

שלום, אתמול נסיתי לעשות OC לכרטיס המסך שלי עם התוכנה RIVATUNER. דרך אגב אין באתר מדריך להתשמש בה אבל נראה לי שאישכהוא הצלחתי. יש לי כמה שאלות אבל אני אתאר לכם מה עשיתי: כאשר לחצתי על DETECT הנתונים שקיבלתי היו: CORE - 513 ן - MEMORY - 792. טמפרטורת הכרטיס נעה בסביביות 60 (לפני ה - OC) הציון ב - 3DMARK היה 9646. אחרי 2 נסיונות ובדיקה של 3DMARK לראות יציבות הגעתי ל - CORE - 700 ו MEMORY - 900. הטמפרטורה נעה כעת בסביבות ה - 70 והציון ב - 3DMARK הוא 11000. השאלות שלי: 1. האם להמשיך עם ה - OC ( אני יכול להגיע לפני RIVATUNER עד CORE של 770 ו - MEMORY של 1100) 2. מה לגבי הטמפרטורה. האם היא תקינה או שאני מגזים. 3. אחרי RETSART למחשב הכל חזר לקדמותו. איך אני שומר את נתוני ה - OC ש…

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  13. כולה מאוורר פשוט מה כבר יכול להיות מיוחד בו ?..

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by Michael,

קניתי את המחשב בשבוע האחרון והתבאסתי לגלות שזה לא בדיוק מה שציפיתי. +AMD AXP2500 ABIT NF7-SL Elixir 256MB DDR 400Mhz*2 WD 80GB SATA Sapphire R9800Pro 128DDR 256Bit קיבלתי 5517 ב3dm03, וזה מוזר לי כי ראיתי פה אנשים עם מערכות חלשות יותר וציונים באיזור ה6200.... הטמפ' של המעבד (לפני הוספת קירור חיצוני) עמדה באיזור ה63 מעלות במאמץ (עכשיו במאמץ רציני זה אי שם ב56 מקסימום, על אף שהקירור שהוספתי מאוד מאסיבי, מאוורר 120 מ"מ מהצד(המאוורר עובד על 220 וולט!!, בלי הדלת של המארז) ומאוורר 80 מ"מ מתחת לספק שמוציא אוויר). במשחקים ישנים (קוייק3, C&C:RENEGADE, אנריל טורנמנט וכו,) אני משחק עם הגדרות הגבוהות ביותר על רזולוציות גבוהות (1200*1600, AAX6, AFX16) ואין בעיה בכלל, הכל רץ חלק.…

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by avi15,

שלחתי את אח שלי להביא Accelero x2 לX1950PRO שלי, אבל המפגר הקטן הביא TMG AT2 http://www.thermaltake.com/product/Cooler/TMG/CL-G0086/cl-g0086.asp# יש סיכוי שהדבר הזה ישב על X195PRO של SAPPHIRE?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  16. Started by fleshbone,

מה הטמפרטורה של AMD 2500+ בסוקט A צריכה להיות במנוחה ??

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  17. Started by davidreznic,

שלום, יש לי E6750 ללא OC. במנוחה הוא ב-24 מעלות. זה נורמאלי או שהתמזל מזלי ויש לי מעבד קר במיוחד? עוד משהו, מהי הטמפ הנורמאלית של 8800GT במנוחה ומאמץ? (כדי שאני אוכל להגדיר מתי הוא יתריע על התחממות יתר)

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  18. Started by coorva,

מה הקרור המומלץ לכרטיס זה ואיזו חנות בתל אביב או במרכז יכולה להתקין לי אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  19. שלום קניתי מחשב חדש עכשיו היום הטכנאי שמרכיב את המחשב התקשר לשאול אותי מה אני עושה עם שני ARCTIC COOLING ARCTIC 12 עכשיו אני יודע שהמארז שלי בא עם 3 מאווררים לי המליצו פה לקנות עוד 2 הוא שאל איך לחבר מה לחבר וכו עכשיו אני מתחיל לחשוב והוא אמר שאין מקום להכניס לשם עוד מאווררים ... אז מה עושים ולמה המליצו לי לקנות עוד שניים? המ... מה עושים עם זה ? זה המארז שלי 3D Aurora http://www.gigabyte.com.tw/Products/Chassis/Products_Spec.aspx?ProductID=2130

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  20. Started by eli_t,

היי, יש לי הרגשה שהטמפ' של הרכיבים במחשב שלי גבוהות מידי, צירפתי פרינט סקרין של EVEREST, תגידו לי מה דעתכם... עוד שאלה, הטמפ' של הכרטיס מסך זה ה Aux ? אם לא אז איך אני מגיע לטמפ' שלו... :s05: מה אתם אומרים אנשים ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  21. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה ראיתי של לזלמן מארז של שהוא רק קירור פסיבי כלומר גם למעבד כרטיס מ. דיסק קשיח וכו' ורציתי לדעת העם זה באמת עוזר הקירור או שעם אני יסים שם פרסקוט כל המארז לא שימושי תודה

• 8 תגובות
    • 511 צפיות
  22. Started by bumpd,

אילו סטפינגים הכי טובים למעבד הזה? axp barton 2500+ mobile אני קונה אותו ורציתי לדעת אם יש עדין סטפינגים שווים?

• 9 תגובות
    • 511 צפיות
  23. אהלן יש לי לוח אינטל עם צ'יפסט 845 עכשיו הלכתי לביוס ושמתי לב שאפשרות האוברקלוק נעולה (אני ידעתי את זה אבל אמרתי נלך נראה מה קורה שם חחח) יש דרך לעבור את הנעילה? אם זה מסובך מדי עזבו

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  24. Started by mazoneli,

באברסט אני רואה שהטמפ' של הלוח 29 ויש עוד חיישן (AUX)שמראה לי 51 , איך אפשר לדעת מהו ה AUX ?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  25. Started by blanco,

יש לי בעית טמפרטורה במחשב zone 2 מגיע ל 55 מעלות המעבד מגיע ל 63 מעלות מה לעשות??? יש לי מעברר 12 ס"מ ויש עוד אחד על המעבד עזרו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.