אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
לכמה אתם חושבים שאוכל להגיע? 4GHz? *מפרט בחתימה.
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, עשיתי לחבר שלי OC.. בהעלאה של 10 FREQUANC?Y כל פעם והמהירות עמדה על כ-23 מעלות. בפעם הרביעית שהעלתי ל240 (טוב הקפדה על הסתכלות על המעלות של המעבד) [מעבד AMD ATHLON 3000+) בפעם הרביעית המסך לא עלה לא ראו במסך כלום והוא לא זיהה את המחשב... היות ולא רואים במסך אני לא יודע איך לעשות ריסטרט לביוס... האם יש דרך אחרת לעשות ריסטרט לביוס? מה גרם לבעיה? אם אני לא יצליח חבר שלי יהרוג אותי זה יהיה משהו כזה: אני מפחדדד :'( חבר שלי =
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני זקוק למדריך ותוכנות לעשות אובר קלוק לזיכרונות שלי יש לי שני זכרונות של 512 כלומר 1g תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב שלי, הוא היה AMD Athlon XP 1700+ . לאחר מכת ברק (LOL) נשרף לי המחשב במסגרת האחריות החליפו לי אותו. כשהם החליפו לי אותו, הם שמו לי AMD Athlon XP 1800+ , דבר דיי שכיח שאחריות עושה במקרה של חוסר בחלפים מיושנים. עכשיו הבעיה: בזמן האחרון, שמתי לב שהמעבד שלי מזוהה כ AMD Athlon prossessor , וכי הוא עומד על 1150Mhz , בכל התוכנות שבדקתי (Aida, EVEREST, CPU-Z, WINDOWS) . לפי אותם התוכנות, המעבד הוא בטכנולוגיית Palimino, והוא אכן Athlon XP. לפי הידע שלי , ה 1800+ רץ על 1.5Ghz ולא על 1.1Ghz, ובכלל, איך לא מצויין הדגם המדוייק של המעבד?! האם יכול להיות שאני צריך לעשות עידכון BIOS או משהו? ולשאלה אחרת, אני כנראה משדרג בזמן הקרוב את הלוח והמעבד. חשבתי ללכת על AMD Athlon…
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאוורר 120 מ"מ כמה שיותר שקט וטוב יש לי פאנל שליטה אז אני צריך גם שיהיה עם אפשרות חיבור אליו תודה.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
הוא רק מראה את הריבועים וזהו ! הוא לא מראה שום דבר אחר!! (הפעלתי תוכנות והכל ו.......לא עובד..) בבקשה עזרה! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ברשותי המפרט הבא: לוח אם: Intel, דגם - D845BG, גרסא - AAA74060-403. מעבד: Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.60GHz Speed : 1.60GHz Type : Standard Package : FC µPGA478 Rated Speed/FSB : 1600MHz / 4x 100MHz Multiplier : 16/1x Minimum/Maximum Multiplier : 0/1x / 16/1x Generation : G7 Name : P4N (Northwood) Pentium 4C 130nm 1.6-3.4GHz 1.475-1.575V Revision/Stepping : 2 / 4 (9) Stepping Mask : B0 Microcode : MU0F2407 Core Voltage Rating : 1.500V Maximum Physical / Virtual Addressing : 36-bit / 32-bit Native Page Size : 4kB Co-Processor (FPU) Type : Built-in Revision/Stepping : 2 / 4 (9) Processor Cache(s) Internal Data Cache : 8kB Synchronous Write-Thru (4-way sectored, 64 byte …
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני לא עוסק בOC, ואף פעם לא עשיתי OC. קניתי מחשב לפני שבוע, וSKYPC עשו לי אוברקלוק לE5200 ל3GHZ. המחשב במקור בא עם 4G זכרון. הורדתי עכשיו ל2G ושמתי 2 במחשב אחר. רציתי לדעת אם עצם זה שהורדתי זכרון משפיע, איכשהו, על הOC ואם צריך לשנות הגדרות.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
נפל לידיי קירור של מעבד פנטיום 3 זה גוף קירור מאורך שכולל צלעות קירור ומאוורר 30-40 ס"מ אני רוצה לדעת מה יהיה השימוש הכי יעיל של הקירור באוברקלוק, יש לי GF 4 עם היטסינק בינוני, ועל הצ'יפסט בלוח יש לי היטסינק המעבד שלי עם קירור סטוק של אינטל באובר של 400mhz , ואם אני מרים עוד 100 אז מתחילים מסכים כחולים ונפילות, האם קירור לצ'יפסט יעזור בעניין הזה ? ? ? ? הכרטיס מסך של עומד בערך על +60 לליבה +55 לזכרונות, אם אני מעלה את הזכרונות יותא מזה אז אני מקבל ארטיפקטים, גוף הקירור מאורך אז אני יכול לקרר איתו גם את הזכרונות, אתם חושבים שכדאי ? זה ימנע את הארטיפקטים והכי חשוב: תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
דרך ATI TOOL בדקתי ידנית (לא check max) והצלחתי להגיע לזיכרון 373 / ליבה 435.6 (שבדקתי דברים יותר גבוהים הופיעו לפעמים 2-3 נק' צהובות). אני מציין שעל כל שבב זיכרון שמתי גוף מתכת אחד. התוצאה לא נמוכה מדי???? ועוד משהו- יש לי עוד 4 היטסינקים שההדבקה שלהם נהרסה טיפה ואני רוצה להוסיף אותם לזכרונות בכרטיס (מהצד השני שלו), השאלה היא אם אפשר לשים על ההיטסינק איזשהט סטג של דבק כדי להדביק לשבבי זיכרון???
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מי שיכול להשיג לי תותח אני מחפש אותה כבר הרבה זמן
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כרגע אני על 3200MHZ. שיפור של 33% מהSTOCK. הלוח שלי הוא 965P-DS3. הקרור של המעבד הוא SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 . הזכרונות שלי הם OCZ DDR2 2x1024MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 . - האם זה OC סביר או שהמעבד מסוגל להרבה יותר? - מה הטמפרטורות שהמעבד יכול להגיע אליהם במאמץ מבלי לחשוש? אני כרגע על 65c בערך בשני הCORE-ים במאמץ. תודה.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
CM 690 4X500GB צורב Q6600+v1 8800GT SPARKLE CORSAIR 2G XM2 הנתונים במנוחה: המעבד 37-39. כרטיס מסך 44-46 על 25% מאורר. זיכרונות 34-36. כוננים קשיחים 36-39. ועכשיו לקטע שמדאיג אותי ולא מובן לי? ציפסט צפוני 54 במנוחה. ציפסט דרומי 50 במנוחה. הציפסט ממש גבוהים או שהאוירור של המארז הזה פשוט על הפנים? או פשוט אני מכניס אויר ו4HD פשוט הופכים אויר קר לאויר ממש ממש חם? מה פה לא טוב? או שהכל טוב?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
האם כל משחה מתאימה למעבדים של AMD , למה אני שואל כי מישהוא יביא את המשחה אבל אני לא בטוח שהיא מתאימה, המשחה היא של חברת ELECTROLUBE
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם.. במקרה הגעתי לאתר הזה , אז אמרתי למה לא, נבדוק את הטמפ' של המעבד הורדתי EVEREST הטמפ' הראתה 81 מעלות..זה היה בערב אחרי שהמחשב היה דלוק כל היום. למחרת קמתי בבוקר ,פתחתי את המחשב לנקות אבק,ובאמת היה אבק אז ניקיתי טוב טוב,הוצאתי את המאוורר גם וניקיתי מתחתיו עם השואב ואת המאוורר עצמו ניקיתי גם עם מטלית לחה עד שלא נשארה טיפת אבק. בקיצור הבאתי ניקוי טוב למחשב. חיברתי את המחשב ובעת שאני רושם הודעה זו הEVEREST מראה לי 77 מעלות ובכלל הוא כל הזמן קופץ, מ73 ל75 ל78...לא נראה לי אמין הטמפ' משתנה מהר מדי. אבל באופן כללי הטמפ' גבוהה...מה אתם ממליצים? סה"כ המחשב פועל טוב,לא נכבה, לא עובד לאט (טפו טפו טפו...) אבל אני רוצה למנוע שחיקה של המעבד. צירפתי לכם תמונה למטה, מה אתם ממ…
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי 9550 של ג'יגה בייט. את החסימה של ATI חסמתי. איך אני עושה אוברקלוק ב ATI TOOL? לוחץ על FIND MAX CORE? אם כן לכמה זמן? בינתיים המהירויות הם: CORE 249 MEMORY 195
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם הכרטיס שלי מתאים ל OVERCLOKING Inno3D GeForce FX 5700LE תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ניראה לי שאם אני יתן להם יותר מתח אני יקבל עוד מהירות ועוד אם תיזמונים של 2.5-3-3-7 מעבד 2.4 על מתח 1.425 מתח לזכרנות 2.7 והם קרים אחרי שאני מקבל את הספק החדש שלי מחו"ל אז זה לוקח קצת זמן אני יתן להם יותר מתח אני גם מעיף את ה256 שיש לי הגנרי ושם עוד 512 אותו דבר ככה שהיה לי dc האם זה יפגע במהירות של הזכרנות אם התיזמנוים האלו? ד"א שעה sm memcheck לי שום בעיות ובדקתי הם קרים http://img223.imageshack.us/my.php?image=eyalmmem4cy.jpg
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
לא מספיק שהמאוורר של הגוף קירור שיש לי ירד מ 1500 RPM ל 260 RPM, עכשיו גם נשברה אחת הזרועות של המאוורר וזה נשמע כאילו מישהו לועס בייגלה ליד האוזן שלי :-X לכן, אני מחפש גוף קירור נורמלי (לא צריך משהו שיחזיק על 30 מעלות במקס או משהו... אין תכנון ל OC), שקט וזול (מעדיף עד 80-100) שמתאים כמובן ל 939 כשחיפשתי מצאתי שני גופים של GlacialTech - igloo 7220 light ו 7210 silent הבעיה היא שאני לא יודע אם הם שווים משהו (עולים 25 ו 35 ב ksp (אני יודע את הדעה על החנות אבל בשביל קירור ב 30 שקל...)) תודה
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי רשמתי פה הודעה עם "נושא סתמי" כמו שהמנהל הגדיר אותה וביקש ממני לקרוא את החוקים אך לא ציין את מיקומם.. אשמח אם מישהו יתן לי קישור לדף החוקים.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 1.7 של אינטל פנטיום 4 מה המהירות הכי גבוהה שאני יכול להגיע איתו ללא סיכון המחשב נ.ב אני כרגע גודל המעבד שלי אחרי שהעלתי אותו הוא 2.040 איפה שמעלים את המהירות הוא מגיע לי עד 133.3 מה זה אומר נ.ב כאשר אני בוחר בגודל זה אז המחשב עושה את המהירות הרגילה תודה לעונים ליכתוב רק מי שמבין
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני צריך לבחור גוף קירור ל-Q6600 שיצליח לקרר אותו בצורה מספקת (ושקטה) בOC של 3.0GHz אני לא בטוח כמה כזה דבר צריך לעלות, אבל אני לא מתכוון לעלות מעבר לכך ולכן אני צריך משהו מינימלי שיעלה על הדרישות הנ"ל, וחובה שיהיה מהרשימה שנמצאת כאן : http://tms.co.il/cat/146/22:26 אין לי אפשרות לקנות ממקום אחר ואני לא מרכיב את המחשב (זה יוצא זול וחוסך זמן התעסקות). תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם... אז ככה..עשיתי oc למעבד למספר תדרים כבר(אפשר לראות מכמות הנושאים שפתחתי ) אבל משהו פשוט מוזר.. את היציבות אני בודק באמצעות התוכנה s&m... ועם 1.4 וולט למעבד ו1.9 לזיכרונות - תמיד קיבלתי יציבות עם s&m.. על 3.0.. ומדי פעם אני מקבל הודעה ש-test interrupted at 12.3v והוולטים משתנים בצורה רנדומלית באיזור ה-12.. מה זה אומר? אני צריך עצה ממבינים בנושא ובתוכנה.. ולפעמים זה כן עובר.. עריכה: מדוע בבדיקת מאמץ כשהמעבד מגיע ל65-66 המחשב מרסט? המעבד הזה לא אמור להיות עמיד בטמפ גבוהה מ70? בנוסף- רק בבדיקת tat אני מגיע לטמפ האלה... בs&m הוא מגרד את ה60.. האם לא להחשיב את tat כבדיקה ריאלית?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אז ככה, עם האופטי שהיה לי קודם הכל היה טוב והכרתי יפה מאוד את המגבלות שלו. עם C2D אני קצת אובד עיצות ואשמח לשמוע את דעתכם. קודם כל, קירור מים TT BW 735 עם רדיאטור מחוץ למארז, מאוורר בודד של 120 של AC משחת AS5, מעבד במהירות סטוק עומד על 32 במנוחה ו43 במאמץ. הטמפ' האלו נראות לי גבוהות מאוד יחסית לקירור הנ"ל, יש למישהו רעיון למה? חשבתי על המדבקה של איסטרוניקס שנמצאת על המעבד. לשם השוואה האופטי שלי היה על 22 מעלות (טמפ' חדר) ו32 במאמץ. אולי למישהו מתחום קירור המים יש רעיון למשהו שניתן לשפר במערכת הזו. אין לי כסף למערכת חדשה לגמריי, אבל אשמח לשיפורים לקיימת. שנית, מתח מקסימלי שניתן לתת למעבד? טמפ' מקסימלית שרצוי לא לעבור? מתח מקסימלי לזכרונות אני יודע, הם באחריות עד 2.2 (cells…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
עשיתי ניסיון אובר קלוק לכרטיס מסך שלי FX5200 ומאז התצוגה בהירה כזאת במחשב עשיתי ריסטים לא עובד לי מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-