אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הכרטיס Geforce 4 Ti 4400 מבית Leadtek הכרטיס עצמו מגיע עם צלע קירור ממתכת כלשהי(אני מניח שזוהי אלומניום) ו-2 מאווררים עליה בנוסף לזה יש לי מארז Enermax 3181 מקורר כמו שצריך רציתי לדעת אם הקירור הזה יספיק לי בשביל אוברקלוקינג לכרטיס מסך ואם בכלל כדאי לי לעשות OC ועד כמה כדאי? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מדובר על XP 1700 ולמה עדיף מעבד שהוא 1.5V על 1.6V חוץ מהתחממות האם יש קשר למתח גבוהה לAGP או שאין קשר
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד amd 2500+ Barton@3200+.. יש לי זיכרונות של samsung 512 DDR 400MHZ כרגע אני על תיזמונים של 6-3-3-3... אני מבין שעם לוח כמו שלי ABIT nf7 תיזמונים של 11-X-X-X נותן ביצועים יותר גבוהים.. אבל לא ממש הבנתי את זה.. עם איזה תיזמונים הכי מומלץ לי לעבוד?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אבכן, שלום. תהיתי לעצמי עם אפשר אפשר לעשות OC קטן לכרטיס מסך שיסחוב קצת יותר? והכי חשוב, ללא תוספת קירור... אז בוא נראה מה יש לי. אז הנה עוד בעיה, אין לי ממש מושג מה המפרט, אז קבלו כמה תמונות מהEVEREST. http://files.tmp.co.il/mlnn_48c02t7im.jpg http://files.tmp.co.il/mlnn_0t2plm193.jpg ובמאפניינים של הכרטיס מסך כתוב שהטמפ, שלו היא 53. http://files.tmp.co.il/7_00t13970p.gif אקיצקץ, אפשר לעשות משהו בלי להוסיף קירור?
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס המסך הנ"ל. מחובר ללוח אם M57SLI-S4 של ג'יגה בייט עם מעבד amd 6000+ ומארז גנרי (). את בעיית התחממות המעבד פתרתי (בעזרתכם) באמצעות arctic freezer 64 pro (היה עם קירור סטוק ב 55-65 מעלות במצב idle ועכשיו 41-44 !!) במצב מאמץ (משחק), כרטיס המסך מגיע ל 77-79 מעלות ובשלב זה יש קירטועים במשחק/במחשב. באם נתעלם לרגע מסוגיית סירקולציית האוויר (כרגע, המארז פתוח כל הזמן) - אלו אמצעי קירור מומלצים לכרטיס המסך - עומדים לרשותי ?? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מי שיכול להשיג לי תותח אני מחפש אותה כבר הרבה זמן
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
קטע מכתבה שפורסמה "מבחנים שונים שערכה החברה למערכת הקירור החדשה, הראו כי בהרצת תוכנת 3DMark06, שנחשבת למאמץ לא קטן לכרטיס במבחנים מסוימים, טמפרטורת הכרטיס לא עלתה על 53 מעלות צלסיוס, וזאת לעומת מערכות קירור האוויר למיניהם שעוברות בקלות את ה-80 מעלות צלסיוס. בעקבות הטמפרטורות הנמוכות, אנשי החברה ביצעו המהרה לזיכרון ולליבת הכרטיס, והצליחו להגיע לתדר מדהים של 950MHz לליבה ו- 980MHz לזיכרון, כאשר תדרי הסטוק הם 740MHz לליבה ו-825MHz לזיכרון. דבר זה אפשר ל-HD 2900XT להגיע לתוצאה יפה של 20163 נקודות במבחני ה-3DMark06. אותו הכרטיס, בעל קירור אוויר רגיל וללא המהרה מקבל רק כ-17400 נקודות, שכן יכולת ההמרה נפגעת בגלל המחסור בקירור"-אם אני לא טועה שיא עולם?! :s05: אני חושב שהR650 יצ…
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי לוח Abit ic-7 (טוב, נו קצת מיושן אבל סבבה) ויש לי עליו Prescott 2.8 עם אוברקלוק ל-3.8 (קירור מים מפלצתי) קיצר, הטמפטורות מצוינות (35 במנוחה , 45 במאמץ) ואני רוצה לנסות לעשות אוברקלוק יותר גבוה (אגב האוברקלקוק הזה יציב כבר כמעט חצי שנה) אבל נתקלתי בבעיה ישנה שהייתה לי , נראה לי שהלוח פשוט לא עומד בזה. כאשר אני מגיע ל-3.85 הוא נהיה מאוד מאוד לא יציב פעם עולה פעם לא , טיפה מעבר, 3.9 כבר לא עולה כלל. מה הבעיה , ואיך ניתן לפתור אותה בלי להחליף לוח (אם כבר אני אחליף לדאבל ליבות אבל לא כרגע אני חוסך לאוטו)? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 519 צפיות
-
-
האם כל משחה מתאימה למעבדים של AMD , למה אני שואל כי מישהוא יביא את המשחה אבל אני לא בטוח שהיא מתאימה, המשחה היא של חברת ELECTROLUBE
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit יש אפשרות לשים אליו מאורר כי אני רוצה לעלות לו קצת את המהירות של הליבה כרגע המהירויות הם: 250 בליבה 400 בזיכרון יש משהו לעשות?
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לעשות OC למעבד שלי.. ויש לי כמה שאלות לפני הכל.. ראיתי שצריך לשנות את היחס בזיכרון.. למה ? הרי זה לא מאט אותו.. ועל איזה יחס מדובר ? בין ה-BUS ל DRAM או FSB ל DRAM.. וראיתי גם שצריך לשנות את המטחים למעבד ולזיכרונות.. איך למה ומתי ? תודה לעונים. נ.ב המחשב שלי זה Q6600 זכרונות OCZ DDR2 800MHZ לוח אם גיגהבייט GA-P35-DS3L
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אוקי השאלה שלי היא כמו בכותרת האם ה TT Big Typhoon מתאים ללוח אם שלי: Gigabyte GA-K8NF-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-K8NF-9.htm אמרו לי שצריך חורים בלוח אם...האם המאוורר הנ"ל תואם?ואפשר להרכיב אותו?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אפשר להגיע עם Q9400 ל3GHZ עם קירור סטוק בלי בעיות?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב קר! ושקט אני מחפש משהו שמקרר טוב ושקט ! קירור למעבד קירור לכרטיס מסך וקירור לזכרונות בבקשה תנו הצעות.. דברים שיש בחניות בארץ אני מבקש לא להראות לי דברים מחול שעוד לא הגיעו תודה מראש דרך אגב יש לי מעבד amd athlon 64 3000+ 754 וכ.מסך gf6800gt
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד 1.7 של אינטל פנטיום 4 מה המהירות הכי גבוהה שאני יכול להגיע איתו ללא סיכון המחשב נ.ב אני כרגע גודל המעבד שלי אחרי שהעלתי אותו הוא 2.040 איפה שמעלים את המהירות הוא מגיע לי עד 133.3 מה זה אומר נ.ב כאשר אני בוחר בגודל זה אז המחשב עושה את המהירות הרגילה תודה לעונים ליכתוב רק מי שמבין
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
קצת רקע: הכרטיס מסך הוא X1800XT 512 MB קירור של AC X2 טמפ' במנוחה-52 בעבודה 66-75 תלוי במשחק (NFS ו FLATOUT2 הם ה"חמים" ביותר) ספק כוח-אנרמקס ליברטי 400 אוברקלוק נוכחי 725/845 כשניסיתי להעלות את המהירויות נתקלתי בארטיפקטים והמסך קפא. נאמר לי שאולי הסיבה היא מתח נמוך. האם זה מסוכן להעלות מתחים,אם לא,לאן אני מעלה אותם? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4897 X4 ( ז"א להחליף את כל המאוררים שבמארז... ) רק ממה שקראתי באתר של AC רשום שזה 3 Pin Molex / 400mm ויש לי על הלוח רק שניים פנויים של 3 פינים ( מתוך 4, אחד של ה VF900 והשני של הפריזר 7 פרו ) האם הוא מגיע עם מתאם ל 4 פינים? תודה מראש, יניב
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
כולה מאוורר פשוט מה כבר יכול להיות מיוחד בו ?..
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אז המערכת כזאת: AMD Athlon 3500+ (64 Bit) DFI Lanparty UT nF4 ultra-D Sapphire X1600Pro 512MB TwinMOS 512X2 DDR2 400Mhz CL2.5 (1GB) WD 200GB SATA2 7200 RPM מארז Sunbeam Samurai ספק HEC ACE 480W ניסיתי כבר לעשות OC (למעבד) ונתקלתי בבעיה בדיוק לפני שזה טוען את ה CMOS בהתחלה זה פשוט מתכבה ולא עליתי על הבעיה... העליתי את הבאס לאט לאט עם יחס 1:1 של הזכרונות נתקעתי בבאס 235 (מכפלה X11 ) לא שיניתי שום דבר חוץ מאת הבאס...ולא הצלחתי לעלות על הבעיה אצלי... (היא בטוח לא בטמפ'...היא נשארה נורמלית לגמרי...) ביטלתי את האפשרויות לפי המדריך ועדיין..אני לא מצליח לעלות מעל זה...פשוט המחשב עושה ריסט... אני מאמין שיש לי פוטנציאל ענק עם הלוח והמעבד האלה למרות שהכל על קירור סטו…
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
מאיפה משיגים מאווררים של 140 או 200?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש לי לבחירה 4 סוגי חיישנים, או מה שזה לא יהיה שם.. ושאני בוחר אחד מהם הטמפ' של המעבד מראה לי משהו לא הגיוני... ושאני בוחר חיישן אחר, זה בעצם הטמפ' בדקתי במגביל בתוכנה Everest PRO ושאני בוחר בחיישן שמראה לי את הטמפ' הנמוכה, גם שם זה מראה לי את אותה טמפ' ב CPU מישהו יודע מה זה? למה? אם זה באמת המעלות הנכונות?? העלתי תמונה כדי שתבינו יותר טוב... *** שימו לב לחצים המסומנים במצב 1, ובמצב 2... *** [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום אני מחפש גוף קירור ומאוורר למעבד פנטיום 4 בסביבות ה-150 ש"ח , מה אתם אומרים על הארו 7 , הוא משתלם? אני לא מכיר שום קירור אחר , פשוט המליצו לי על הארו 7 אז חשבתי להתייעץ לפני... אני מעדיף ביצועים על רעש רק לא לחרוג יותר מידי , גג 200 ש"ח אבל לא יותר.. תודה לעוזר
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה ראיתי של לזלמן מארז של שהוא רק קירור פסיבי כלומר גם למעבד כרטיס מ. דיסק קשיח וכו' ורציתי לדעת העם זה באמת עוזר הקירור או שעם אני יסים שם פרסקוט כל המארז לא שימושי תודה
-
- 8 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שאלה שענינה אותי הרבה זמן.. בלי ספאם תשובה עניינית בבקשה.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-