אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ב TMS ביקשתי שיעשו לי OC למעבד Q6600 וקניתי לו קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro האם הוא יקרר מספיק??
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מבחינת היופי אני מעדיף צינורות כמה שיותר דקים, השאלה שלי היא אך ורק מבחינת ביצועים, האם למערכת קירור מים בעלת משאבה עם ערך מוצהר של 500L\PH (שוב, זה מה שמוצהר, לא יודע עד כמה זה באמת נכון), מספיקים צינורות 1/4", או שעם משאבה כזאת הכרחי להשתמש בצינורות 3/8" בשביל לא להפריע לפעולת המשאבה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
פירקתי ספק ישן,וחשבתי לשים את המאוורר שלו על הכרטיס מסך. האם הקירור הזה יעזור או שלא שווה לשים אותו? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אז ככה, הכרטיס הוא ASUS GeForce 8800GTS 320MB אני רוצה להתחיל לעשות OC, ורציתי לדעת מאיפה להתחיל איזו תוכנה כדאי להוריד, באיזה דריברים להשתמש, מה הטמפ' המומלצת ועד לאן אני יכול וכדאי לי להגיע? אז ככה אני משתמש בדריברים האחרונים נראה לי 162 יש לי גם את הבטא החדש (163) אבל לא התקנתי אותו. רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה פשוט לבדוק לבד את ההגדרות המומלצות של המהירויות. כמו שהיה ב CoolBits, פשוט הוא לא עובד בדריבר החדש. למרות שראיתי את ה nTune של Nvidia אבל לא כל כך הסתדרתי איתו. אז מאיפה להתחיל? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חזק למישחקים GECUBE ATI HD 3870 512MB DDR4 בגרסת O.C ואני נהנה ממנו אבל המחשב דולק כל היום ואני משחק רק לפעמים האם יש למישהו המלצה איך לבצע DOWNCLOCK בצורה פשוטה ויעילה לזמנים שבהם אין לי צורך בו .המערכת שלי GIGABYTE GA-8AENXP-D 925XE . CPU P4 3GHZ 2MB 630 . 2X1GB DDRII KINGSTON 667 . HEC ZAPHIR 750W . אני עובד על VISTA 32BIT ULTIMATE . אשמח לקבל עצה מי שיודע .מכיוון שהבנתי שמומלץ לעשות זאת .והכרטיס באמת עומד כל הזמן על קרוב ל60 מעלות. בתודה מראש ! ד"א ניסתי להתקין ATT ולא ידעתי מה לעשות ואיך לשנות הגדרות . וניסיתי להתקין גם RIVATUNER אבל הוא נתקע באמצע ההתקנה ולא גומר.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני כרגע עובד עם מערכת חלשה ולפני המחשב החדש אנ יארצה לנצל ואתה - AXP 1800 Epox 8k5a2+ Genric 256 SDram אני כרגע עם המאוורר סטוק וגם עם הHSF סטוק. האם יש פה מצב לOC קטן ? הנה הטמפ' שלי - לוח - 33 מעבד - 47. אכן כן המצב רע \: . יש מצב ? אם כן איך עושים OC ? אפשר תדרוך קצר ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות יש לי לוח של Asus M2N-E הטמפ' שלו 35 מעלות זכרונות: של KINGSTON 2G dd2 800 מקבלים מתח של 1.8 מעבד: amd athlon 64 *2 5600+ am2 מקבל 1.4v טמפ' 45 מעלות יש לי קרור רגיל למעבד אבל כל המארז מאווור היטב עם 7 מאווררים. אילו הגדרות עליי לשנות בלוח ועם אלו תוכנות עליי לבדוק יציבות . תודה לכל העוזרים גל
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף לפני שבוע וחצי בערך נשרף לי משהו בלוח הוא לא נידלק וקיבלתי חדש עכשיו כשאני מנסה לישלוט במאוורר דרך ה Ai Booster הוא פשוט לא מגיב יש לי לוח Asus P4P800-SE גם שאני מסובב ת וסת מהירות למינימום הוא נשאר על איזה 6000 סיבובים לדקה וזה דיי רועש..... מה אני יכול לעשות ? "HELP"
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 לוח GA P35C S3 זיכרון: 2GB Crosair DDR 2 800MHZ CHANNEL KIT משהו אמר לי שצריכים להכנס להגדרות בביוס נכנסתי ואז לSPD לשנות משהו ל2.00 אבל אצלי שאני ניסיתי להיכנס זה אומר לי בכלל משהו עם DVD אין לי לשנות מספריםם.. כנ"ל גם בFSB.. למה ? משהו יודע איך עושים OC בלוח הזה ..
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
באוברקלוק הגעתי ל- 3.6 MHZ המתח עומד על 1.470 והטמפרטורה במאמץ נעה בין 73-80 זה לא ממש מסוכן למעבד ?? יש לי קרור של ZALMAN 9700 שאמור להיות ממש טוב...או שאני טועה.. אולי ישנה אפשרות לעלות מתח בגשר הצפוני ולהוריד מתח מהמעבד?? עם טמפרטורות כאלה אני לא יוכל להתקדם לאוברקלוק יותר משמעותי... אני יעלה תמונות מחר..
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אז ככה: המעבד שלי כרגע על תדר של 3.6GHZ והמתח בביוס על Auto.... כשאני מעלה את הבאס בעוד 5 (כרגע 225X16) כשהwin עולה המחשב עושה מסך כחול כזה...אבל כשאני שם את המתח על נגיד 1.5 הכל עולה טוב פשוט המחשב לא כל כך מחזיק בS&M...יש למישהו רעיון? זה המתח? אולי משו אחר? אני ממש רוצה להגיע לתדר יותר גבוה...
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
טוב קיבלתי מאוורר סוף סוף אבל עכשיו אני לא יודע איך לחבר אותו!! :'( בקשה תעזרו לי ניסתי לחבר עם PIN3 בשתי מקומות אבל עדין זה לא עבר, וחיבור לספק לא מצאתי חוץ מהחיבור שך המאורר שלמחובר לי עכשיו לדיסק קשיח (כשחיברתי את המאורר החדש לשם הוא עבד) יש לי ספק ג'נרי 400W ולוח של אינטל(אם צריך אז אני יתן לכם תדגם) בקשה תעזרו לי!!!
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לינק למוצר: http://www.thermaltake.com/product/chassis/misc/icage/a2309.htm עולה בארץ 93 ש"ח. אני מתעניין לגביו,אם מישהו מכיר משהו יותר טוב אני אשמח להכיר :-)
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אוקיי תקשיבו עשיתי עידכון לביוס ד"א הלוח שלי הוא ABIT AA8-3RD EYE והטמפ' של הכל אצלי צנח- חשוב לציין שאני מישתמש במעבד- P4 3GHZ@3.6GHZ PRESCOTT 1MB הטמפ' בעבר (ליפניי העידכון): מאמץ רגיל CPU 41-62 SYS 33-35 PWM 33-39 הטמפ' עכשיו (לאחר העידכון): מאמץ רגיל CPU 29-52 SYS 25-31 PWM 30 -33 כמו שנאמר OverClock 3.0GHZ@3.6GHZהלינק של עידכון הביוס הוא: http://www2.abit.com.tw/page/en/mot...&pPRODINFO=BIOS רציתי לדכת: 1) האם יכול ליהיות שניפגעו לי הביצועים? 2) אם כן איך אני משחזר את ההגדרות למצב הקודם? 3) האם זה הגיוני כאלה טמפ' לליבה כמו שלי (PRESCOTT)? 4) איך אני יודע אם החיישן שלי קורא טוב?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
ובכן יש לי מעבד 2.53 לוח של אסוס p4p800se וספק ג'נרי. עם זכרונות ג'נריים ביותר, ובמהירות של PC2100 וPC2700 הגעתי עם המעבד ל 3.3 כפי שניתן לראות בפרוייקט OCDB שלי. הגיעה אלי האפשרות לרכוש שתי סטיקים של 512 של גיסקיל מסדרת הFX TCCD, השאלה היא האם כדאי והאם זה ישפר את הOC שלי ניכרות? אני בטוח כי הזכרונות הם שמגבילים אותי, וכי קירור זאת לא בעיה...וספק?טוב אני אחליף מתישהו.. מה דעתכם?כדאי? ואיזה קירור למעבד הכי כדאי לקנות היום?הBT עדיין נחשב לטוב ביותר?(רעש לא מפריע לרוב אני עם SF2 במארז על קצת יותר מחצי).
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני צריך 2 מאווררים, אחד 80 אחד 120 עדיף כמה שיותר שקטים (לא יותר מ20dBA) וכמה שיותר CFM התקציב לא משחק תפקיד. שקלתי כמה אפשרויות אבל אני לא יודע אילו חברות שולטות בתחום המאווררים... מה אתם אומרים על SILENX? קצת יקר אבל הם שקטים ויש להם זרימת אוויר טובה יחסית... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140_2592 אשמח לעוד אפשרויות. תודה
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור חזק וטוב למעבד Q6600 וכמו שרובכם יודעים הוא מאוד חם..... תודה רבה לעונים!!!! תקציב - 250
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בפורום מפרטים המליצו לי לקחת Arctic Cooling Freezer 7 Pro למרות שהדגשתי שאין בכונתי לבצע OC האם קירור אחר באמת הכרחי ?
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
רציתי לקנות מערכת קירור מים עכשיו אין לי מושג מה טוב ומה לא ריציתי שהיא תקרר את המעבד הכ מסך ואם אפשר גם תנורתברידג' תוזה לעוזרים!!!
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אובר קלוק ראשון העלתי מתחים מהביוס והכל והגעתי ל2.8 יציב....עדיין לא ניסיתי יותר.... אני צריך עזרה לגבי הטמפ, תודה רבה ... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שניהם עולים לי בערך אותו דבר ובאים עם ספקים (אנרמקס 350 וHEC 400), ואני מעוניין לעשות OC על A64 939 ולכרטיס מסך 6800GT אז אני רוצה מארז שיקרר מספיק טוב את הרכיבים. אחד מהם\שניהם מספיקים? איזה יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
ברבות מקבוצות הדיון באינטרנט מסופר על נעילת המכפלה במעבדי BARTON 2500 האם הדבר נכון? ואם כן מה בגורלו של ה BARTON 2800 ? ??? ??? ??? כמו כן האם ישנו מדריך פשוט לשיחרור הנעילה ,אם היא בכלל קיימת? בתודה מראש COBRA DRAGON
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אמממ מישהו אולי יודע מאיפה אני יכול להשיג גופי קירור לזכרונות RDRAM ?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אני עובד כרגע על הפרוייקט שלי ויש לי כמה שאלות מקווה שתעזרו לי חברה: 1- איך אני מדביק חיישן טמפרוטורה למקום שהוא אמור למדוד? 2- יש לי קתודה קרה ומערכת לשליטה בקול, אני אמור לחבר את המערכת קול לפני האינוורטר או אחריו? 3- אני רוצה לשים היטסינקים לMOFSET יש לי היטסינק מוודו 3 ישן שעשוי אלומיניוםת האם זה יהיה אפקטבתי אם אני יחתוך וישים על המופסט או שאין טעם וצריך מנוחשת? תודה מראש על העזרה! :cwm12:
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-