אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש עכשיו אמרו לי שכדאי לי לעשות אוברקלוק ולקנות את הלוח אם הזה: ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) עכשיו שבאתי לחנות הוא אמר לי שאני רוצה לבצע אוברקלוק ויש סיכוי גבוה שהמעבד ישרף ולא יהיה אחריות רציתי לדעת מה הסיכוי שזה יקרה אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד בתודה מראש Spid3R [נערך ע"י amiram - בפעם הבאה תרשום כותרת הגיונית]
-
- 14 תגובות
- 875 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב לפני בערך חצי שנה לפני כמה זמן הוא שאל אותי על עניין הקירור של המחשב שלו למה הדיסקים שהוא מוציא מהמחשב רותחים אז ביקשתי ממנו להראות לי איזה קירור יש לו ו.. כמו שאתם רואים בתמונה זה כל המערכת קירור שלו!!! הספק מכניס אויר (שכבר חם מהפעולה של הספק) למחשב ועל המעבד יש היטסינק בלי מאוורר והאויר (החם) מהספק אמור לקרר את ההיטסינק וחוץ מזה אין יותר מאוררים בכל המארז (שיטת קירור הכי שקטה שיש) מחכה לתגובות חחחחחח ;D
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לעשות OC עכשיו כי אין לי מספיק ידע על זה בינתיים....אבל בשביל לדעת עם שווה ללמוד על זה אני רוצה לדעת כמה זה יוכל לשפר לי את הביצועים.... המפרט: לוח אם P-4 400MHZ USB AGP תומך עד 1700MHZ דגם - INTEL GARIBALDI מעבד אינטל P4 1400MHZ זיכרון 2*64 PC800 לא זוכר חברה 2*128 PC800 של SUMSONG אם אתם צריכים עוד משהו תגידו... בעיקרון תסבירו לאן אני יכול להגיע בהנחה שיש קירור אוויר טוב!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
משום מה יש לתוכנה בעיות להתחבר לרשת, ואני רוצה להפעיל אותה במחשב ללא חיבור לנט, איזו תוכנה מומלצת מלבדה? תודה מראש naorai ;D
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הטמפרטורה של הלוח אם היא 40 - 42 מעלות ללא מאמץ ובמאמץ עולה לסביבות ה48 -50 כנל גם לגבי המעבד רק שהוא עולה לטמפ' בסביבות ה 52 , ישנם 5 מאווררים אחד נמצא בפנל הקדמי למטה - מכניס אוויר , אחד נמצא מתחת לספק מכניס אוויר , 2 מאווררים על המעבד אחד מכניס אוויר ואחד מוציא ומאוורר על הכרטיס ה"גרפי" , המערכת אינה מצויה בO/C מאחר ואין אפשרות בלוח האם לשחק עם המכפלה או תדר הFSB , האם אני צריך להתכונן להפרד מהמערכת הזאת בקרוב או שניתן להציל אותה ? :worried: אודה לכם על תשובות מפורטות ככל שניתן .
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני חייב לדעת עם ה Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler עושה הרבה רעש כי המחשב שאני הולך לקנות עם המאוורר הזה הוא ממש ליד המיטה שלי אז אני רוצה לדעת עם אני יצליח להירדם... הוא עושה הרבה רעש? זה ממש מפריע?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקחת כרטיס PCI ישן, לחורר בו חור עגול ולהכניס מאורר.. לתקוע אותו בדיוק מתחת לכרטיס המסך כך שהמאורר יוציא עליו אוויר.. נראת לי דרך לא רעה
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
במאמר עליה לא צויין כול כמה זמן לערך צריך לשים מים? נגיד לפי שעות עבודה של מחשב כדי שיהיה אומדן של זמן (סתם לדגמא כול 20 שעות שהמחשב דולק צריך לשים ככה וככה וכו וכו) ועוד שאלה למי שבדק ויודע האם אפשר לשים סתם מים מהברז או שצריך ליקנות איזה נוזל מיוחד ואם כן אז מאיפה קונים וכמה עולה? תודה מראש ..
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אנשים זה חשוב מאוד ואם משהו גם יכול להגיד לי חלק מהמרכיבים שלו כי בוא נגיד שהוא לא נמרח במקום הנכון
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף הכנתי מיכל נורמלי , מסתבר שהפתרון היה ממש ממש פשוט ולא צריך להסתבך אם בניה של מיכל מלא ולדאוג לאטימות שלו. היום היתי בהום סנטר ושמתי לב לקופסת חיבורים אטומה. ועולה רק 13 שקל , אז קניתי אותה והנה התוצאה (מה דעתכם):
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך לעשות OVERCLOCK ? מהתחלה ועד הסוף ! פרטים : AMD DURON 1800+ PRO DDR 256 MB 266 MHZ HD : 40 GB 7200 RPM
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש , am athlonxp 2100 512ddr 2700 - winbond epox 8rda ati-redaon 9500 pro. WD 40 7200 וקניתי זלמן, עכשיו, יש לי מאוורר אחד במארז שמוציא אוויר ואין לי מאוורר שמכניס אוויר. המעבד שלי ננשמר על חום טוב במצב נורמאלי 36-38 ובמשחקים 46-48 (עם דלת סגורה). בהתחלה אחרי משחקים הוא היה על 42 ככה.. אני מאד מרוצה מהזלמן אבל מכיוון שהיתרון שלו זה הגוף קירור שהוא מנחושת אולי אם אני אשים מאוורר 120 מ"מ שמכניס אוויר למארז ויעשה קצת סדר בחוטים המעבד יהיה יותר קריר? אנא ממכם תעזרו לי כי אניצריך להחליט בזמן הקרוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
Frontier AURORA Midi Tower Front USB 2.0 300W Black Case w/Transparent Butterfly-Window http://www.pch.co.il/docs/pd-1000773500.htm פשוט הוא זול ומאוד יפה לפי דעתי ,רציתי לדעת אם הוא טוב-את הספק אני מחליף ב- w350 של tsunami. ואיך אני יכול לדעת כמה מאווררים ואיפה אפשר לשים לו,כי יש אחד יותר זול ממנו של אותה חברה ואפשר לשים לו 2 מאווררים בקידמת המארז. תודה!!
-
- 11 תגובות
- 689 צפיות
-
-
עברתי על הגלריה... עברתי על גלריות אחרות... קראתי הודעות של אנשים על דברים שהם רוצים לעשות... והגעתי למסקנה שאני רוצה להתעלל במארז שלי... עד חורמה... אז ככה... 1. מאורר מתחתית המארז מכניס אוויר 2. מאורר מגג המארז מוציא אוויר 3. ראו באס + LCD (חשבתי לנסות לשלב אותם בפאנל אחד של 5.25 כי יש לי חמישה תפוסים כבר...) 4. מאורר 4 לדים בקדמת המארז (כמובן עם קידוח וחור...) 5. שני מאוררים מוציאים אוויר בגב המארז 6. לחבר ללוח שני USB (יש לי אפשרות בלוח שלי) בשביל FrontUSB 7. סידור חוטים (סיום עיגול חוטים והעברת חוטים של הספק מאחורי הלוח) 8. מד טמפ' ללוח / מעבד / כרטיס מסך (כמו שעשה מישהו בגלריה שהוא שם על הדלת של המארז 4 מסכים לטמפ'...) 9. מאורר עצבני למעבד 10. במקרה הצור…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך לעזאזל מודדים טמפרטורה של: כ.מסך, מעבד, זכרונות. האם יש תוכנה ? גם אם עונה על חלק מהרכיבים?
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
כשאני יסגור את במארז הטמפרטורה תגיע ל65....אין לי קירור מיוחד במחשב יש בקושי קירור רגיל...(יש מאוורר אחד שמכניס אוויור וגם הוא בקושי עובד, המחשב בא רק עם קירור לספק) מחשב פנטיום 4 1400...ששמעתי שבמעבדי אינטל המעבד מאט את עצמו כדי להתקרר עד כמה זה נכון ועד כמה זה משפיע? האם אני צריך לרוץ עכשיו לחנות כדי לקנות ערכת קירור או כמה מאווררים... אגב החוטים במארז די מסודרים ולא מפרעים למהלך זרימת האוויר...
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות, האם זה אפשרי ? מתי יכול להיווצר קצר בכרטיס? האם זה מסוכן אם שתי מתכות יגעו אחת בשנייה על הכרטיס ? או שההיטסינק יחבר/יגשר בין מקומות מוליכים ? האם זה אפשרי מבחינת גודל ? איך אפשר להדק אותו על הליבה ? ושאלה אחרונה... האם אפשר להשתמש בברגים ממתכת להברגת הHSF לכרטיס או שזה יכול לגרום קצר? (שימוש בחורים של ה MOUNTING HOLES כמובן, חס וחלילה לא לקדוח בכרטיס !) תודה רבה מראש, ואם יש למישהו לינק למדריכים טובים, בבקשה...
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה זיכרון לקחת. אני רוצה 512MB לOC ולא יודע מה כדאי. המערכת כנראה תהיה AXP2100+ NF7-SL VER 2.0. חשבתי בינתיים על CORSAIR, GEIL, MUSHKIN, TWINMOS. איזה זיכרון כדאי(בתקציב של עד 800-850 שקל +-)?
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ראיתי בכל מיני אתרים בכל שמוכרים Window Appliques שזה מעין מדבקות כאלו שמדביקים אותן על חלון (של מארז) זה יוצא אפקט של etched - חרוט. אפשר לקנות כאלה בארץ? (איפה?) הייתי מעדיף להכין את זה... ראיתי באתר קובץ אם הרבה תמונות שאפשר להדפיס, איך אפשר להדפיס את זה על נייר מדבקה ככה שזה ייצור את האפקט של החריטה? צריך להדפיס בצבע מסוים? תודה, דוד.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני עובד כרגע על הפרוייקט שלי ויש לי כמה שאלות מקווה שתעזרו לי חברה: 1- איך אני מדביק חיישן טמפרוטורה למקום שהוא אמור למדוד? 2- יש לי קתודה קרה ומערכת לשליטה בקול, אני אמור לחבר את המערכת קול לפני האינוורטר או אחריו? 3- אני רוצה לשים היטסינקים לMOFSET יש לי היטסינק מוודו 3 ישן שעשוי אלומיניוםת האם זה יהיה אפקטבתי אם אני יחתוך וישים על המופסט או שאין טעם וצריך מנוחשת? תודה מראש על העזרה! :cwm12:
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אממ האם AGNGA למעבד AMD Athlon XP 1900+ נחשב סטפינג טוב?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
האם הסטפינג הזה 2500dkv4d aqxda0316mpmw או זה: AXDA2500KV4D AQXDA 0323UPMW אולי מישהו מכיר או יש לו אחר
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
המערכת באה רק עם בלוק וצינורות רק למעבד נכון ?
-
- 3 תגובות
- 435 צפיות
-
-
כדי שהמעבד והזיכרון יעבדו בצורה הכי טובה אני צריך להעלות את הבאס של המעבד שלי ברטון שנימצא כרגע ב 166 ל 200 כי יש לי זיכרון 400 MHZ אם לא תסבירו לי בבקשה זה גיבוש של כל מני דברים מהפורומים מקווה שהבנתי נכון ??? ???
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-