עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by f_b_i,

האם היתם קונים מערכת קירור מים ביצור עצמי. שכוללת הכל. 2 בלוקים צינורות משאבה רדיאטור מיכל לנוזל חיבורים ובקיצור קיט שלם. ב500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  2. Started by ^^rUsLaN^^,

יש לי שאלה בקשר לספק הבא http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=58 יש לו מאורר גדול בצד הרחב (120ממ) , השאלה איך להתקין אותו ? עם המאורר לכיוון פנים המארז או לעשות חלון בצד העליון של המארז ככה שהספק ידחוף אויר מחוץ למארז?

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  3. יש לי לבחירה 4 סוגי חיישנים, או מה שזה לא יהיה שם.. ושאני בוחר אחד מהם הטמפ' של המעבד מראה לי משהו לא הגיוני... ושאני בוחר חיישן אחר, זה בעצם הטמפ' בדקתי במגביל בתוכנה Everest PRO ושאני בוחר בחיישן שמראה לי את הטמפ' הנמוכה, גם שם זה מראה לי את אותה טמפ' ב CPU מישהו יודע מה זה? למה? אם זה באמת המעלות הנכונות?? העלתי תמונה כדי שתבינו יותר טוב... *** שימו לב לחצים המסומנים במצב 1, ובמצב 2... *** [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  4. יש לי כמו שרשום במפרט שלי, לוח Albatron KX18D Pro II nForce 2 Ultra 400 ואת הזיכרונות לטווח אוברקלוקינג הכי ארוך שאני יכולתי למצוא... קירור מצויין של וונטק ומשחה טרמית טובה בקיצור המחשב מוכן אבל אני עוד לא בקיע ביכולות האוברקלוקינג של הלוח ואני מחפש ביקורת אוברקלוקינג שמראה במדויק את התהליך שבו אפשר להגיע לביצועי אוברקלוקינג טובים איתו משום שיש בו כל כך הרבה אפשרויות אני מבולבל ולא בטוח מה לעשות, עם מישהו יכול למצוא לי מדריך לאוברקלוקינג בלוח הזה אז הוא יתקבל בברכה כי אני לא מוצא וגם אני ישמח לשמוע תגובות מה אתם חושבים על הלוח עצמו ולאן אתם חושבים אפשר להגיע עם המפרט שלי והלוח באוברקלוקינג כדי שאני לא יפתח ציפיות מיוחדות והתאכזב (או להפך).

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  5. לוח Intel sandusky 945 , שמעתי שהוא מגביל OC ולכן אף פעם לא ניסיתי. מה אני כן יכול לעשות איתו? יש עדכון BIOS או תוסף אחר שמאפשר OC בלוח? <- המפרט

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  6. Started by shay33,

שלום היום הרכבתי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3084 אני מרוצה מאוד 1.קיבלתי איתו מזרק מלא MX1 שמתי את כולו זה בסדר? 2.המשחה MX1 מאוד צמיגית וקשה למריחה אם אני ישים גוש קטן וירכיב את הקירור זה יהיה בסדר (בלי למרוח) 3.בהשוואה למזרק שמקבלים עם קירור פי כמה המזרק הזה http://lamir.co.il/product.asp?product=7459 יותר גדול? תודה

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by boxer555,

אז ככה עשיתי OC לזיכרון ולמעבד אז אלו הם הדגמים: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 3300 MHz (9 x 367) - מעבד Module Name OCZ XTC Platinum OCZ2P8001G - זיכרון 2GB אז הגעתי עם המעבד בSTOCK COOLING ל-3.3 יציב 100% מאמץ 75 מעלות ובמנוחה 35 מעלות 2.4 @ 3.3 וזיכרון הגעתי ל- 5-4-4-12, 1T 1:1 מתחים: CPU VOLTAGE: 0.0500V MEMORY VOLTAGE: 1.85 NB VOLTAGE: 1.35 SB VOLTAGE: 1.50 FSB VTT VOLTAGE: 12% אז מה אתם חושבים ?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  8. שאלה שענינה אותי הרבה זמן.. בלי ספאם תשובה עניינית בבקשה.. תודה..

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  9. שלום, יש לי בעיה אני לא מצליח לעבור מ-133 ל-145 ב FSBהגג זה 145 אפילו ניסיתי עם FeedMe דיברנו בטלפון לא הלך והוא לא יודע מה הבעיה הוא חושב שזה הזכרונות אבל לא נראה לי כי שמעתי על אנשים וראיתי שעשו את זה עם הרבה פחות משלי אז הנה הפרטים: לוח אם: Gigabyte GI8IPE1000 Series לוח שתואם S-ATA שתי יציאות... כרטיסי זיכרון: 4 סטיקים של 256 מגה 2 של קינגסטון וNCP 2 כולם תומגים ב-400 מגה הרץ עד 2.6 V כרטיס מסך: ATI Yuan Radeon 9600 SE 256MB'128 Bit אחרי אובר קולוקינג... של 27 אחוז ליבה ו-20 אחוז זיכרון... דיסקים קשיחים: 3 מתוכם אחד IDE 80 ג"יגה ו2 של S-ATA אחד 200 ג"יגה אחד 250. מעבד: INTEL Pentium 4 Northwood 2.80 GH אני העלתי את ה FSB מ 133 ל145 ואני מסתדר מצויין עכשיו המעבד שלי על…

• 8 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by artur162,

האם מאורר יכול לפגוע בביצועים של המחשב? בזמן הדלקה של המחשב מאורר אחד עושה רעש חזק מה עלי לעשות ואיזה מאורר זה?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  11. Started by rivking,

יש אפשרות לעשות OC למעבד וכיביכול לצרוב את ה-OC על המעבד כך שאם אעביר אותו ללוח אם שלא תומך OC המעבד ירוץ בתדר של ה-OC שעשינו בלוח אם שהעברנו ממנו? סליחה על ההתנסחות בלבלתי לעצמי ת'מוח

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  12. יש לי מעבד פרסקוט פנטיום 4 3000 סוקט 478 והמעבד רותח 60 מעלות ומעלה. יש קירור טוב שאתם יכולים להציע לי?

• 9 תגובות
    • 512 צפיות
  13. Started by ygemrl,

שלום יש לי כרטיס מסך EVGA 7900GTX שקניתי עם קירור סטוק עצום הכרטיס לא עשה יותר מדי בעיות. אבל מרגע שהחלפתי לו את הקירור סטוק למערכת קירור מים של SWIFTECH והיטסינקים קטנים של PRIMECOOL (חברה שאני לא מכיר הוא התחיל לעשות בעיות. הטמפרטורה שלו ב EVEREST : IDLE - ברגוע ללא מאמץ: GPU: 27 GPU DIODE: 32 GPU AMBIENT: 32 GPU MEMORY: 27 במאמץ: GPU: 30 GPU DIODE: 36 GPU AMIENT: 35 GPU MEMORY: 30 דבר ראשון איזה חלק בכרטיס מסך מציין ה(GPU // GPU DIODE // GPU AMBIENT // GPU MEMORY) איך אני יכול לקרר את ה GPU DIODE או את ה GPU AMBIENT מה הם בכלל ואיפה הם נמצאים על הכרטיס מסך? דרך אגב אילו הבעיות שנוצרות לי על המסך: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  14. Started by GTA,

אני צריך שהוא יהיה זול ושקט ולא לאוברקולוקניג אני ישמח לשמוע המלצות על מאוור וחניות שאפשר לקנות בהם אותו ברשת

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  15. Started by SHAY951,

כמה עולה מערכת קירור נורמלית למחשב (לא משהו גדול ומסובך מידי), וכמה באמת היא יכולה לעזור?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  16. איך אני משתתף במאגר ההמהרה? נרשמם וכו'...

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by cold fire,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ברצוני לעשות לו over clocking אך בביוס של המחשב אני לא יכול לשנות את המאפיינים שלו(המהירות FSB וכ"ו) המחשב הוא של חברת nec, אז אפשר לעשות overclocking או לא? והאם אפשר לעשות אותו דרך windows (דרך תוכנה כלשהי)?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  18. Started by Director,

שלום לכולם . נכנסתי לאתר Zigzag2000 , וראיתי שם פעם ראשונה דבר כזה קירור למוסטפים . משהוא יכול להסביר אם זה ממש מועיל ל OC ? ומה התפקיד שלהם בכללי ?(משהוא עם מתח נכון?)

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  19. Started by MaXaNN,

יש לי מעבד Q6600 לוח GA P35C S3 זיכרון: 2GB Crosair DDR 2 800MHZ CHANNEL KIT משהו אמר לי שצריכים להכנס להגדרות בביוס נכנסתי ואז לSPD לשנות משהו ל2.00 אבל אצלי שאני ניסיתי להיכנס זה אומר לי בכלל משהו עם DVD אין לי לשנות מספריםם.. כנ"ל גם בFSB.. למה ? משהו יודע איך עושים OC בלוח הזה ..

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  20. באוברקלוק הגעתי ל- 3.6 MHZ המתח עומד על 1.470 והטמפרטורה במאמץ נעה בין 73-80 זה לא ממש מסוכן למעבד ?? יש לי קרור של ZALMAN 9700 שאמור להיות ממש טוב...או שאני טועה.. אולי ישנה אפשרות לעלות מתח בגשר הצפוני ולהוריד מתח מהמעבד?? עם טמפרטורות כאלה אני לא יוכל להתקדם לאוברקלוק יותר משמעותי... אני יעלה תמונות מחר..

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  21. הביוס היה לפני כן F3 לוח 945P-S3 עדכנתי אותו לF5 וכרגע הטמפ' שזה מראה לי היא: Temperatures CPU 43 °C (109 °F) CPU #1 / Core #1 35 °C (95 °F) CPU #1 / Core #2 39 °C (102 °F) GPU 46 °C (115 °F) GPU Ambient 37 °C (99 °F) WDC WD3200KS-00MJB0 34 °C (93 °F) Cooling Fans CPU 1934 RPM Voltage Values CPU Core 1.33 V +3.3 V 3.33 V +12 V 11.97 V +5 V Standby 5.08 V DIMM 1.78 V ב-F3 המעבד (ללא הליבות) לא עלה מעל 32 מעלות... למה עכשיו זה מראה לי 43 ??? כרגע גם הרצתי בדיקת יציבות בEVERST הטמפ' של המעבד עלתה ל52 מעלות... והליבות 47-49. תסבירו לי בקשה.... עריכה: ביטלתי את הOC

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  22. Started by bezangeloo,

ARCTIC COOLING MX-1 , Arctic Silver 5, ZALMAN ZM-STG1. תודה.

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  23. Started by adamginz,

בכוונה זה בצורת סקר שלא תעלו עוד אופציות לא רצויות. נא לבחור מהכתוב ולא להציע עוד פריטים.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  24. Started by BlackliNe,

עשיתי OC לe4500 שלי עכשיו יש בעיה יש לי שתי אפשרויות ב PCIE Frequency אחת ASYC שהיא נועלת את התדר ל100mhz ואחת SYC שאני לא יודע מה היא עושה עכשיו הבעיה אם אני עובר ת 220mhz אם האפשרות ASYC מופעלת הלוח מאפס תהגדרות בביוס ושאני שם SYC אני יכול להמשיך תOC לכמה שבא לי עכשיו אני לא יודע מה לעשות אם זה בטוח לשים תכרטיס מסך על SYC שלא יהרס לי.. תודה לעוזרים הלוח אם שלי gigabyte ga-945gcmx-s2 rev6.6 bios ver F5 זכרונות 1gbx2 kingston 667mhz cl5

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  25. במבדקים של 920 I7 מצויין 6 GB +ווינדוס 64BIT האם עם 32BIT ה-OC דומה ? וניתן להגיע לאותו OC עם ווינדוס 32 BIT + 3 GB ?

• 4 תגובות
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.