אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי לדים רגילים של 3 מ"מ בכדי לעשות את המוד של פי סי ארנה עם המולקסים הזוהרים. השאלה היא האם אני יכול לחבר את הלד רק ל12 וולט או גם ל5 וולט?
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
המאורר האחורי במארז שלי דפוק ועושה רעש ובעיות... יש למישהו המלצה למאורר טוב? התקציב הוא עד 70-80 ש"ח - עדיף בפחות, לפי מה שהבנתי הכי טובים ב מאווררים הם ARCTIC COOLING וTHERMALTAKE חשבתי על אחד שמני אלה: ZALMAN ZM-F1 80MM ב40 ש"ח או ARCTIC COOLING Arctic Fan 8 ב 35 ש"ח או Thermaltake SilentCat 80mm ב55 ש"ח איזה מהם הכי טוב/איכותי? תדוה מראש לעוזרים הכוסונים P:
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם סליחה על הבורות אך רכשתי מחשב שנעשה בו OC מרכיב E2160 שהמהירות הנתונה שלו היא 1.8G למהירות של 2.7G באיזה כלי ניתן לוודא זאת הורדתי תוכנת אוורסט CPU Properties: CPU Type Unknown, 1800 MHz (7 x 257) Instruction Set x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3 Original Clock 1800 MHz L1 Code Cache 32 KB L1 Data Cache 32 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ATC, Full-Speed) Multi CPU: Motherboard ID OEM00000 PROD00000000 CPU #0 IntelGenuine Intel® CPU 2160 @ 1.80GHz, 1804 MHz CPU #1 IntelGenuine Intel® CPU 2160 @ 1.80GHz, 1804 MHz CPU Utilization: CPU #1 / Core #1 / HTT Unit #1 0 % CPU #1 / Core #1 / HTT Unit #2 3 % נא עזרתכם תודה
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON סוקט 462 - ואני רוצה להחליף לו קירור. לא משהו רציני רק שיוריד לו את הטמפרטורה במעט... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מדריך על כך, עדיף עם תמונות. תודה
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי, אני ממש לא מבין בשביל מה ומי דרוש אוברקלוקינג? אני מצליח להבין אנשי וידאו שצריכים לבצע רינדור שדורש הרבה משאבים. אני מניח שרוב החברה כאן לא עוסקים בוידאו...או אולי כן?! אנא, תאירו את עניי!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם.. במקרה הגעתי לאתר הזה , אז אמרתי למה לא, נבדוק את הטמפ' של המעבד הורדתי EVEREST הטמפ' הראתה 81 מעלות..זה היה בערב אחרי שהמחשב היה דלוק כל היום. למחרת קמתי בבוקר ,פתחתי את המחשב לנקות אבק,ובאמת היה אבק אז ניקיתי טוב טוב,הוצאתי את המאוורר גם וניקיתי מתחתיו עם השואב ואת המאוורר עצמו ניקיתי גם עם מטלית לחה עד שלא נשארה טיפת אבק. בקיצור הבאתי ניקוי טוב למחשב. חיברתי את המחשב ובעת שאני רושם הודעה זו הEVEREST מראה לי 77 מעלות ובכלל הוא כל הזמן קופץ, מ73 ל75 ל78...לא נראה לי אמין הטמפ' משתנה מהר מדי. אבל באופן כללי הטמפ' גבוהה...מה אתם ממליצים? סה"כ המחשב פועל טוב,לא נכבה, לא עובד לאט (טפו טפו טפו...) אבל אני רוצה למנוע שחיקה של המעבד. צירפתי לכם תמונה למטה, מה אתם ממ…
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבועיים ואני נבהל כל פעם מחדש מהטמפ' היום הגעתי ב COD2 לטמפ של 73 C לכרטיס מסך ולטמפ' של 68 C ל CPU (המחשב היה בהגדרות הכי גבוהות כולל כל הפילטרים) כאשר בד"כ הוא עומד על 50-52 C והטמפ' של הלוח אם היא על 27-29 C הקרור שלי כרגע מאורר 120 מ"מ שמכניס אוויר לתוך תעלה ירוקה שמקררת את ההיטסינק של המעבד ומשם לשאר המארז . מאורר 80 מ"מ שמוציא אויר מאוור סטוק של הכרטיס מסך . המחשב שלי: לוח אם intel D945GCZ מעבד D820 זכרונות 2X512 DUAL 7800GT של PNY כל המאוררים הם סטוק והמחשב לא עבר OC אני מעוניין בקרור חדש לCPU קרור חדש לכרטיס מסך מאורר חדש של 120 מ"מ שיכניס אוויר כאשר התקציב הוא 100-120 דולר אם אפשר מהאתר www.newegg.com או מכל אתר אחר שעושה משלוחים בארה"ב…
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לחבר 2 מאווררים בגודל 8 ס"מ למארז למאווררים יש חיבור מולקס (4 פינים) לספק כח. השאלה שלי אם ניתן לחבר את שני המאווררים בחיבור טורי ואז לחבר לסידי רום? האם זה יצור מעמסה על הספק כח? יש לי ספק 350W ועל המאווררים רשום 12V 0.08A תודה
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מכיוון שברשותי ג'יפה עם OC, הייתי רוצה לדעת עד כמה רחוק הגיעו איתו. לכל בעלי הג'יפה4 תנו תוצאות OC ו3DMark2001! אני אתחיל:GF4MX420 Core 250@299 Memory 200@273 (400@546DDR) 5591 3Dmark2k1 התוצאה ב3DMARK היתה עם 270@200 לזיכרון אבל התוצאה לא השתנתה כשהעלתי מעבר לזה. בתודה מראש, manbot.
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
תודה לעוזרים...ואם אפשר שתהיה קלה להפעלה...פשוט חיפשתי ולא מצאתי!
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי 9550 של ג'יגה בייט. את החסימה של ATI חסמתי. איך אני עושה אוברקלוק ב ATI TOOL? לוחץ על FIND MAX CORE? אם כן לכמה זמן? בינתיים המהירויות הם: CORE 249 MEMORY 195
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום, ואני די חדש בנושא של מחשבים, אז כשאתם עונים תנסו להסביר יותר בפירוט. אני עוד מעט קונה מחשב חדש, ואני רוצה לדעת על איזה טמפרטורה בערך תעמוד המערכת שלי (כרטיס מסך, מעבד...). אז המארז שאני קונה הוא SuperTalent (chieftec OEM) Aluminium CA-601ufs silver tower w/transparent window כרטיס המסך שלי יהיה Ati Technologies Radeon 9800 Pro 128 mb DH Dvi OEM והמעבד intel pentium 4 2.8C Ghz HT 512k 800Mhz socket 478 למעבד אני קונה את המאוורר Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 CPU cooler עכשיו אני רוצה לדעת על איזה טמפרטורה יעמדו החלקים האלה, והמלצות להוספת\שינוי דברים. כי כמו שאמרתי, אני די חדש בעניין המחשבים. בתודה, אסף.
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי gf4 ti 4600 ואני רוצה לקרר אותו עוד קצת כדי שיהיה יציב בOC. יש לי היטסינק של זלמן ואת ה"ידית" שמחזיקה את המאוורר מעליו. על הידית יש עוד מקום לתלות מאוורר, בדיוק מעל כרטיס המסך. חשבתי לתלות שם מאוורר ג'נרי 80ממ כדי שיקרר קצת. הבעיה היא שהמאוורר של הכרטיס פולט אוויר לכיוון שבו המאוור אמור לדחוף את האוויר. האם יש מצב שזה יפגום במאוורר של הכרטיס? או שאין לי מה לדאוג הנה תמונה (יש קישור למקרה שהתמונה לא תעבוד..) http://ag-or.i8.com/cgi-bin/i/Oren/IMAG0050.JPG
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
עשיתי OC למעבד אינטל 2.8 פרסקוט הגעתי ל3.5 אחרי שהעלתי מתחים ל-1.61 והרצתי 3Dmark03/01 והמחשב יציב אבל מה הציונים שלי ירדו הם יותר נמוכים מהציון לפני הOC... ??? אני לא מבין למה... ניסיתי אח"כ להוריד מתח ל1.58 בלי לשנות מהירות והציון ירד עוד יותר. מישהו יודע למה?
-
- 10 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות ? אף פעם לא עשיתי בדיקה של ממטסט. ???
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אז ככה יש לי פרסקוט 3 גיגה הרץ ולוח של asus p4u800-x בקיצור לא עשיתי כלום בסך הכול הרכרבתי את המעבד זיכרונות וכו וכו בקיצור אני מדליק את המחשב ואחרי 10-20 דקות המעבד פשוט רותח ואני מיתכוון שאפילו בצד השני של המארז עם אני נוגע היד שלי נשרפת..... אז החלפתי לוח והחלפתי ספק ועדיין אותה בעייה אפילו משחה טרמית שמתי חדשה ועדיין אותו דבר וגם הוספתי 3 מאווררים וזה עדיין לא עוזר.. חברה תעזרו לי דחוףףףףף
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי רשמתי פה הודעה עם "נושא סתמי" כמו שהמנהל הגדיר אותה וביקש ממני לקרוא את החוקים אך לא ציין את מיקומם.. אשמח אם מישהו יתן לי קישור לדף החוקים.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול עשיתי אובר ל AMD 2500 אחרי זה המעבד היה ברמה של 2800+ נשאר לי עוד קצת הוא היה יכול להיות 3000+, אולם בבאס של 190 כשעשיתי ריסטרט מה BIOS הוא לא ישר עשה ריסטרט אלא היה מסך שחור לכמה רגעים ואז כשנכנסתי לביוס הוא הראה באס של 166 כלומר כמו שיהיה. השאלה שלי האם הלוח אם לא מסוגל לקלוט יותר? יש לי GIGABYTE 7VAX-A
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אם יש לי נקודות צהובות (לא הרבה איזה 3,4) שנעלמות וחוזרות שאני עושה את הבדיקה זה לא טוב? כלומר אני צריך להוריד טיפה את ה-OC? הכרטיס עומד על 53\54 מעלות......
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
קניתי את המחשב בשבוע האחרון והתבאסתי לגלות שזה לא בדיוק מה שציפיתי. +AMD AXP2500 ABIT NF7-SL Elixir 256MB DDR 400Mhz*2 WD 80GB SATA Sapphire R9800Pro 128DDR 256Bit קיבלתי 5517 ב3dm03, וזה מוזר לי כי ראיתי פה אנשים עם מערכות חלשות יותר וציונים באיזור ה6200.... הטמפ' של המעבד (לפני הוספת קירור חיצוני) עמדה באיזור ה63 מעלות במאמץ (עכשיו במאמץ רציני זה אי שם ב56 מקסימום, על אף שהקירור שהוספתי מאוד מאסיבי, מאוורר 120 מ"מ מהצד(המאוורר עובד על 220 וולט!!, בלי הדלת של המארז) ומאוורר 80 מ"מ מתחת לספק שמוציא אוויר). במשחקים ישנים (קוייק3, C&C:RENEGADE, אנריל טורנמנט וכו,) אני משחק עם הגדרות הגבוהות ביותר על רזולוציות גבוהות (1200*1600, AAX6, AFX16) ואין בעיה בכלל, הכל רץ חלק.…
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך לצרוב ל gto2 שלי ביוס של x850 xtpe ככה שהוא יהיה קבוע על 16 צינורות פתוחים ומהירויות של: ליבה: 540 מגה הרץ זיכרונות: 590 מגה הרץ זה אפשרי? דרך אגב כרגע הכרטיס כבר פתוח ל16 צינורות ופועל על התדרים כמו של הx850 xtpe אבל אני רוצה שזה יהיה קבוע ושאני לא יצטרך לעשות לכרטיס OC דרך תוכנה...
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלחתי את אח שלי להביא Accelero x2 לX1950PRO שלי, אבל המפגר הקטן הביא TMG AT2 http://www.thermaltake.com/product/Cooler/TMG/CL-G0086/cl-g0086.asp# יש סיכוי שהדבר הזה ישב על X195PRO של SAPPHIRE?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לעשות OC למחשב שלי - (אני מקווה להגיע מה2.13 עם המאוורר סטוק ל2.6). חושבים שזה אפשרי עם טמפרטורות סבירות? אני כרגע על 40 מעלות במנוחה למעבד. ולמעשה אחרי שאני משנה הגדרות (FSB או הגדרות מתח) הבנתי שצריך לעשות בדיקה בPRIME לבדיקת יציבות. להריץ שם את הTORTURE TEST?? למשך כמה זמן? והאם זה אמור להיות כך כבTORTURE TEST המחשב בקושי יזוז(מן הסתם אולי בגלל שהPRIME חונק אותו) כמו שקורה כשאני מפעיל את המבחן?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לספק הבא http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=58 יש לו מאורר גדול בצד הרחב (120ממ) , השאלה איך להתקין אותו ? עם המאורר לכיוון פנים המארז או לעשות חלון בצד העליון של המארז ככה שהספק ידחוף אויר מחוץ למארז?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-