אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לבחור גוף קירור ל-Q6600 שיצליח לקרר אותו בצורה מספקת (ושקטה) בOC של 3.0GHz אני לא בטוח כמה כזה דבר צריך לעלות, אבל אני לא מתכוון לעלות מעבר לכך ולכן אני צריך משהו מינימלי שיעלה על הדרישות הנ"ל, וחובה שיהיה מהרשימה שנמצאת כאן : http://tms.co.il/cat/146/22:26 אין לי אפשרות לקנות ממקום אחר ואני לא מרכיב את המחשב (זה יוצא זול וחוסך זמן התעסקות). תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום! היה לי אטלון 4400 (מ-2300 ל-2750 ) אבל הוא היווה לי צוואר בקבוק ל8800GT.. החלפתי ל6400 ועשיתי לו OC (מ-3200 ל-3450) את הזיכרונות הורדתי בתיזמונים ואת הHT הורדתי לX3 מה שנתן לי את הנתונים הבאים: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=343445 ברגע שאני מנסה לעלות FSB המחשב נהייה בלתי יציב וקורס..=\ האם זהו ה-MAX שהמעבד הזה יכול או שאני לא עושה משהו נכון?? המשך ערב נעים... NIKILLER
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10685 יש לי כ.מסך 9550 ואני רוצה לעשות אוברקלוק, האם הצלעות ישבו טוב על הזיכרונות של הכרטיס?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כ.מסך geforce ti 4200. רציתי לעשות לו OC באמצעות אמצעי קירור כלשהו. איזה מאוורר מומלץ? כמו כן עם איזו תוכנה לעשות את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית של חום במחשב. הטמפרטורות הם כאלה: אני רוצה להוסיף מאורר למארז שלי מקדימה שיכניס אויר. האם זה מאורר טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2772&CatCode=554 אם הHDD היה הרבה זמן בטמפרטורות האלה כדי לי להחליף אותו? כי יש לי אחריות עליו. האם צריך להוסיף גם גוף קירור למעבד?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
לא אכפת לי מהרעש יש לי מאוור תעשיתי שמיתחבר לחשמל של הבית(240v) של 120mm במחשב! אז אני גם ככה אני לא שומע כלום אני רוצה לעשות o.c הקטע שאני צריך גם ספק יש לי תקציב של 500-450 מידע איך מרכבים ביצועים תינסו להימנע מפירוק הלוח[אין לי מקום בחדר]
-
- 6 תגובות
- 549 צפיות
-
-
איך אני יודע באיזה מחלק להשתמש? נגיד ב 166 המחלק הוא 5 וב 200 המחלק הוא 6 (אם אני לא טועה). איזה מחלק לשים כשאני עושה OC ל 180 למשל? 5? שיהיה תדרים גבוהים במקצת או 6 שיהיו תדרים נמוכים במקצת? (הנתונים הם רק לדוגמא... אני רק רוצה לדעת לפי מה לקבוע אותו...)
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
Asus 7300gs בעבודה רגילה לחלוטין הגיע גם ל73+. זה לא חם מדי, מה הגבול? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
במקום העבודה שלי יש על המכשירים מאווררים של 120מ"מ אבל הם עבים בערך פי 3 ממאוורר 120מ"מ סטנדרטי שבמארז הם מצופים באלומיניום ויש להם גריל משתי הצדדים , (ניראה חזק , זה מיועד לקירור מתכות) יש לו 3 חיבורים לחוטי חשמל עדיין לא התעמקתי בנושא , בכל מיקרה אני חושב על חיבור מאוורר כזה מעל הקירור של המעבד , בדלת האם אתם חושבים שזה רעיון טוב?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ראיתי פה: http://hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=759 שעם קירור סטוק אפשר לעשות הרבה... איך עושים את זה? ומה זה ה IDLE וה- FULL LOAD ? תודה
-
- 8 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אפשר לדעת מה זה בדיק:http://www.thermaltake.com/products/subzero/subzero4g.htm יש מגש כזה,מה זה?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי P3 ישן ( :'() 866 כרגע הטמפ' של המעבד היא 40C וCHASSIS 37C הקירור הוא 2 מאווררי 80 מ"מ + מאוורר שולחני בצד (מה לעשות חם) לפני כחודש החלפתי את ההיטסינק המקורי שלי בהיטסינק של AMD (נחמד וגדול עם בסיס נחושת מוברג) ויש לי כמה שאלות בנושא: 1. מה הטמפ' המקסימלית שP3 אמור להגיע אליה? 2. יש לי גם סינק אחר של AMD (אלומיניום בלבד) האם החלפה בין הסינקים תוביל לשיפור הטמפ'?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
האם מאורר יכול לפגוע בביצועים של המחשב? בזמן הדלקה של המחשב מאורר אחד עושה רעש חזק מה עלי לעשות ואיזה מאורר זה?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
הלוח לא מצליח לעשות פוסט עם יותר מ1.85 וולט למעבד וזה לא קשור לספק כח ... (ספק TT410 מעבד AXP2400 , כרטיס מסך ג'יפה 4 , 5מאווררים , שני כוננים ו1 דיסק קשיח .... )
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
תגידו לפי TAT או CORE TEMP ואיזו גירסה או EVEREST ואיזו גירסה והאם זה מדוייק עד כדי 1=1 ?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המפרט הזה: [התמונה המצורפת הראשונה] לא עשיתי שום OC, ולא הוספתי אף מאורר חוץ מה-120mm שבא עם המארז ובכל זאת הטמפ' שלו עומדות על מעבד 47-52 במנוחה וצ'יפסט לא יותר נמוך מ-37, ולרב באיזור ה-39-40 אפילו במאמץ (בקיץ) הוא הגיע לי לאלה: [התמונה המצורפת השניה] האם זה סביר? (מדאיגה אותי במיוחד טמפ' הצ'יפסט) מה הכי כדאי לי לעשות? להוסיף עוד מאוורר קדמי למארז? להחליף את הקיים למהיר יותר? להחליף קירור למעבד לאחד רציני יותר? שילוב של כמה דברים ביחד? לא לגעת בכלום כי זה לא נורא ככה? כמו שאתם רואים אני כבר די מבובל מכל הסיפור וכל האופציות שקראתי עליהן פה בפורום, אז אני אשמח לעזרה אגב אם אתם הולכים להגיד לי דברים באנאליים כמו לנקות אבק ולחדש גריז טרמי אז את הראשון עשיתי…
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מאורר LED כחול כי הוא מתאים למארז שלי וכנראה שאני קונה אותו בפנדה אז יש משהו שקט וטוב שם? ואם אפשר גם המלצה לעוד מאורר אחד בלי LED שקט וטוב משם 2 המאוררים צריכים להיות 120MM תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
יש לי מארז NZXT LEXA Blackline והמאוררים דיי מטרטרים ולא דוחפים הרבה אויר.... אני רוצה להחליף את כולם ולהוסיף אחד.... זה אומר:3 מאורריי 120מ"מ, 2 של 80 מ"מ חשבתי על ה Tt thunderblade דוחפים 78cfm רק בטח מרעישים....אבל חפיף אני מחפש מאורר שדוחף כמה שיותר אויר בכמה שפחות רעש...ורצוי לדים חיחי!! תודה רבה מראש!!!!!
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מישהו שמע או התנסה במשחה הטרמית של CoolMaster? אני שואל כי במקום לעשות משלוח של עוד 40 ש"ח שאין לי כ"כ מה לקנות אני מעדיף לרדת לחנות שליד הבית שלי, הם מוכרים שם את המשחה הזאת. CoolerMaster Termal Paste ב 30 שח מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 3 1000 מגהרץ , לוח אם של אסוס ישן CUV4X-C וזיכרונות 128X2 SDRAM והארד דיסק 30 ג'יגה 5400RPM של W.D עכשיו בחיים לא עשיתי OC לשום חלק ואני רוצה לעשות פעם ראשונה במחשב הזה לפחות אפילו משהו קטן לפני שאני מקבל את המחשב החדש תעזרו לי איך עושים את זה אני יביא לכם תמונות של טמפרטורות וגם מהתוכנה CPU-Z ותנסו לעזור לי בתודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
1. מה זה HSF ?? 2. מה זה OC ?? 3. איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה של המחשב שלי או של כל חלק אחר אם זה הצ'יפסט או הכרטיס מסך 4. איך אני יכול לדעת איזה BIOS יש לי ואיך אני מעדכן אותו בלי שיהרס לי המחשב 5. ואם יש איזה תוכנה קטנה כזאת שמראה לי את כל הנותונים של המחשב כמו איזה לוח אם יש לי או איזה מעבד (למרות שאם לוחצים קליק ימני על המחשב שלי אפשר לדעת) את הכל בקיצור שתראה לי את הנתונים של החלקים שלי שמעתי משהו כמו OCZ אבל לא יודע תעזרו לי... 6. מה המשחה הזאתי שאומרים שהיא מורידה טמפרטורה היא באמת עוזרת ?!?!?!? 7. ואיך אני עושה אוברקלוק למחשב אם אני צריך ?? אם זה יהרוס לי את המחשב ?? בקיצור יש לי מחשב וזה המפרט פחות או יותר : Intel Pentum 4 2.4 Ghz Graphic Card GeForce…
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאני מת להוציא ממנו קצת יותר. עכשיו,החלקים שמעניינים בOC הם: מעבד,לוח,זיכרונות,כרטיס מסך וקירורים מיוחדים וטמפרטורות המחשב. יש לי AMD ATHALON 64 3800X2 DUAL CORE ASUS A8N-SLI PREMIUM CORSAIR SELECT VALUE 512*2 400MHZ LEADTEK 6800GS ZALMAN 7700CU מעבד:38 אחרי מאמץ כבד לפי הביוס כרטיס מסך:40 מעלות בלי מאמץ. אחרי מאמץ כבד עוד 2-3 מעלות לפי הדרייברים של נווידיה. לוח אם:35 מעלות מקסימום לפי הספיד פאן. מה מומלץ? יש לציין כי המעבד על משחה פשוטה,עוד לא מרחתי את הAS5. אם אני עושה OC למעבד,זה יגרום לו לנצל את הכרטיס מסך יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני רוצה לרכז כאן את שלל התגובות של כל מי שיש לו מעבדים מהסוג הזה מה הטמפרטורה ששלל התוכנות כמו אוורסט ו SPEED FAN מראות? אצלי לרוב 49 מנוחה 62 מאמץ אודה על אוסף התגובות של בעליי המעבדים
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אז ככה: המפרט שלי מופיע בחתימה.... לאחר בהתחלה התלהבתי להריץ את המערכת על 250FSB ומעבד על 2500MHZ , לאחר זמן מה הורדתי הכל לOC יותר קטן בגלל שחשבתי שאין טעם לפחם את המעבד כשזה לא נותן כלום. אז כמה חודשים טובים המערכת רצה לי ב230 FSB , המעבד ב2300MHZ על מתח סטוק למעבד (1.5) . בכל אופן , אתמול חשבתי לעצמי - למה לעשות עוול למעבד , כשאפשר להפעיל אותו במהירויות לא גבוהות יותר מדי ואת שאר המערכת כן אפשר להעלות מבלי לפגוע בה יותר מדי (לעלות FSB ולהוריד מכפלה של המעבד) ... אז המטרה הייתה להעביד את הזכרון בתדר שבו הוא אמור לעבוד (500 MHZ) ... ואת המעבד להריץ בOC הרגיל (לא גבוה במיוחד 2300MHZ) אז נכנסתי לביוס , שיניתי מכפלה של המעבד לX9 , ואת הFSB העליתי ל250.... עכשיו ההגיון אומר…
-
- 9 תגובות
- 549 צפיות
-