אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה איך אני משנה את הHTT ל-4X כי אני רוצה להגביר את הMHZ ל-210 ואין לי מושג איפה הHTT הזה נמצא בדיוק זה קשור ללוח או למעבד ???
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי ATI RADEON 9550 128MB ואני מנסה לעשות אוברקלוקינג. אני משתמש בתוכנה ATI TOOL, אני שם הגדרות קלוק אבל כשאני עושה ריסטרט זה לא נשמר... אז עשיתי 2 פרופילים, אחד רגיל ואחד למשחקים, הגדרתי הוטקייז וכשאני לוחץ על נגיד F12 זה טוען לי את ההגדרות המומהרות. זה נחשב אוברקלוק? גם אם זה לא נשמר לי אחרי ריסטרט? (יש אפשרות שהתוכנה תטען פרופיל מסויים על STARTUP אבל חבר שלי אמר לי שהוא רק עושה SET CLOCK ואחרי ריסטרט זה עדיין נשמר...?)
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי לדעת מה אתם חושבים על ההחלפה של הקירור ציפסט שמגיע עם הלוח אם האם כדאי? הטמ"פ לוח היא בין 40 ל 43 מעלות האם שווה להחליף את הקירור לציפסט? האם זה ישנה ממש? וראיתי גם שיש ברגים מיוחדים כדי לפתוח את זה לא?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי עד יום חמישי בצהריים(הכי מאוחר-עדיף בבוקר) שיגיעו כבר החלקים לדודה שלי באמריקה, לכן אם אני מזמין מחר(יום שלישי) צריך חנות או: א.בניו ג'רזי ב.שולחת במשלוחים האווירים האלה שמגיעים תוך יום. אם יש חנות שתענה על הצרכים האלה אני צריך המלצה למערכת תקציבית לקירור מים שתיכנס לי למארז transformer אם המורכות יקרות אז אפשר להביא לי בחלקים נפרדים, אני רוצה רק בלוק קירור למעבד והצעות לבלוקים לכרטיס מסך. תודה רבה רבה.
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שכולל: Raidmax APEX FSP 450W Q6600 P35-DS3L 2GB 800Mhz CL4 8600GT ואני מתלבט לגבי הקירור למעבד. שמעתי הרבה המלצות לגבי הAC freezer 7 pro. אני שוקל לקנות בTMS, ושם הוא עולה 122. עם זאת, בTMS יש גם גופי קירור מוזלים בקניית מעבד, ולכן נשמעו לי קצת יותר אטרקטיביים בקניית מעבד. למשל, באותו מחיר בערך של הfreezer אני יכול לקנות zalman 7500. או, ב-70 ש"ח פחות, את הglacialtech 5060 PWM. אם יש גוף קירור שטוב עבורי ולא מוזכר כאן גם אשמח לשמוע עליו. כמה OC אני אוכל לעשות עם כל אחד? כמה שקט הוא ייתן לי? הבנתי שהfreezer לא הכי שקט.
-
- 8 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני רק עכשיו מתחיל להיכנס לענייני האוברקלוק ורציתי לדעת איך עושים אוברקלוק לכרטיס מסך באופן כללי - לי יש כרטיס 8600 של אסוס מעבד 9550 ו 2 ג'יגה זיכרון של GSKILL במהירות 667[br]פורסם בתאריך: 3.07.2008 בשעה 15:11:44 זה הלינק לאתר היצרן של כרטיס המסך שלי אם זה עוזר
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
בנתיים שמתי את ה-PCIE FREQUENCY על 100 AGP/PCI CLOCK על 33/66 Spread Spectrum לבטל ? DRAM FREQUENCY על כמה לשים ? מה עוד צריך להגדיר בביוס ?
-
- 9 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדריך להרכבת גוף קרור זה תודה משה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני עכשיו עם האחרונה שיצאה באתר שלהם.. רציתי לדעת אם יש גרסא יותר מומלצת (או אפילו ביוס צד שלישי לא מתוצרתם שידוע שהוא טוב יותר). תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
טוב יש כמה דברים שרציתי לשאול לכמה מעלות המעבד הזה צריך להגיע במנוחה (מומלץ) ולכמה יכול (כאילו PUSH TO THE LIMIT) קראתי וראיתי שזה ל- 40 מעלות תקנו אותי אם אנ יטועה עכשיו לפי כמה תוכנות החום של המעבד שלי נע בין 26-30 לכמה אתם חשובים אפשר להגיע? CPU Type Intel Pentium 4A, 1600 MHz (16 x 100) CPU Alias Northwood, A80532 לוח אם : Motherboard Name Intel Maryville D850MV עכשיו נכנסתי לביוס וכל הקטע עפ המכפלות והמהירויות היה במין צבע אפור ולא יכולתי לגשת אליו יש איזו שהיא דרך לעבור את זה?
-
- 14 תגובות
- 526 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני חייב לדעת אם הם מתאימים באתר של זלמן לא רשום על הלוח הזה כלום כנראה כי יחסית חדש אבל לפי התמונה פה לא נראה לי שהוא
-
- 7 תגובות
- 526 צפיות
-
-
האם הם זיכרונות טובים יותר לOC בגלל יכולתם להגיע למהירויות גבוהות יותר. והם כל לוח שתומך ב 3200 תומך גם באלו
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
איך ה- THERMALTAKE DRAGON ORB 3 ??? אם יש לכם להציע משהו יותר טוב תציעו אבל שלא יהיה יקר
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
חברה לבן דוד שלי יש pentium 3 לוח אם iwill וכרטיס מסך של palit האם אני אצליח לעשות oc עם קירור אורגינלי לכל חלק?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
זהו הדגם הנ"ל http://www.skypc.co.il/pl_product~AF12025~18~0.htm הבעיה שלי היא כזאת, קניתי את המאוור והתברר לי שאין לי עוד מקום פנוי לחיבור של מאוור (מכיוון שהמאוור מקדימה תופס אותו) עכשיו מה האופציות שלי בשביל לסדר שהוא יעבוד? חוץ מלהחזיר אותו...
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, יש לי xp-120 על המעבד, ואני רוצה להוסיף עליו מאוורר 12cm טוב. המומלץ של thermalright כבר לא ממש זמין, ואשמח לדעת איזה מאוורר כדאי לקנות עבורו שיהיה גם מספיק שקט, וגם יעיל. ומה המחירים, בערך. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
http://www.primecooler.com/index.php?akce=viewp&idprod=226 יש לי לוח אם EPOX 8RDA3+ ואני לא ידוע אם ההיטקסינט יץאים מבחינת מוקום ואם הוא לא יתלוש לי את התושבת של המעבד.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מ-TMS ושהם יעשו לי עליו OC. המפרט שחשבתי עליו נכון לעכשיו הוא: מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2160 1.8Ghz 1MB FSB800 OEM ¤ 399 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 564 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 781 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL5D-2GBNQ CL5-5-5 ¤ 357 1 כרטיסי מסך Biostar 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤ 1419 1 השאלה היא במידה ויש לי עוד תקציב האם כדאי לקחת לצורכי OC מעבד טוב יותר כגון E4400? (עוד 200 ש"ח בערך) כיוון שלE2160 יש סה"כ רק 1 MB של cash? כמו כן, האם ה Freezer 7 pro יעשה טוב את העבודה ב-OC, אם אני רוצה להגיע ל…
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם. היה לי מחשב שעמד בצד בלי שימוש אז החלטתי להשתמש בו ולעשות ממנו HTPC המחשב הוא : מעבד CELERON 400 לוחINTEL SE440BX-2 זכרון 219MB SDRAM כ.מסך HERCULES KYRO 3D 64MB רציתי לעשות לו אוברקלוק ולצערי לא מצאתי לא ג'מפרים ולא אפשרות לעשות את זה בSETUP של בBIOS. לאחר כמה שיטוטים באינטרנט גיליתי שיש אפשרות אם אני ימנע מגע של אחד מהפינים של הרגלים אז אני יוכל לשנות את המהירות. אולי למישהו יש מידע איך אני יכול לעשות לו אובר קלוק? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מחשב ישן שפורמט מחדש דורש OC. מעבד :PIIIE 667Mhz (5X133. לוח :Asus Pegasu מבוסס VIA VT82C694X Apollo Pro133A זיכרון :256Mb SDRAM(3.0-3-3-6 @133Mhz כרטיס מסך :NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 האם יש טעם לנסות OC על המחשב הזה ? האם חבל על הזמן ? איך נחשבו הרכיבים האלה בזמנו ? מאיפה להתחיל ? ולאן יש סיכוי להגיע ?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
?? ועוד שאלה עד כמה הספק משפיע על יכולת הOC של המחשב והאם אפשר להעביר בביוס את הFSB למצב התחלתי אחרי OC
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב עם הנתונים הבאים: לוח גיגה בייט 8IK1100 875 מעבד 3.0 גיגה זכרונות 512 HD 37 גיגה SATA במהירות 10000 כרטיס מסך FX5800 128 DDR2 המחשב רץ במהירות 800 מגהרץ א.אני רוצה לדעת מה הם הביצועים של המחשב? ב.האם כל הרכיבים גם יחד נותנים לי באמת את מה שהם אמורים לתת?ואם לא איך אני יכול לדעת מה חסר או פוגע בביצועים. ג.לדעת מה מהירות המעבד ,זכרונות ,כרטיס מסך. הרצתי תוכנת בנצ'מרק 3D MARK גירסה אחרונה, איך אני אמור להבין מהתוצאות מה המצב של כל אחד מהרכיבים? האם אתם מכירים תוכנה שגם עושה דיאגנוסטיקה לרכיבי מחשב? תודה אשמח לקבל תשובה רצינית .
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לדים רגילים של 3 מ"מ בכדי לעשות את המוד של פי סי ארנה עם המולקסים הזוהרים. השאלה היא האם אני יכול לחבר את הלד רק ל12 וולט או גם ל5 וולט?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
שלום יש ברשותי לוח Abit ic-7 (טוב, נו קצת מיושן אבל סבבה) ויש לי עליו Prescott 2.8 עם אוברקלוק ל-3.8 (קירור מים מפלצתי) קיצר, הטמפטורות מצוינות (35 במנוחה , 45 במאמץ) ואני רוצה לנסות לעשות אוברקלוק יותר גבוה (אגב האוברקלקוק הזה יציב כבר כמעט חצי שנה) אבל נתקלתי בבעיה ישנה שהייתה לי , נראה לי שהלוח פשוט לא עומד בזה. כאשר אני מגיע ל-3.85 הוא נהיה מאוד מאוד לא יציב פעם עולה פעם לא , טיפה מעבר, 3.9 כבר לא עולה כלל. מה הבעיה , ואיך ניתן לפתור אותה בלי להחליף לוח (אם כבר אני אחליף לדאבל ליבות אבל לא כרגע אני חוסך לאוטו)? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 526 צפיות
-