עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by RT-PRO,

הביאו לי מאוורר 220 V SUNON אני יכול אישהו לחבר אותו ?

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  2. טוב לדעתי הכותרת אומרת את הכל. יום אחד מצאתי את האתר http://www.shatteredweb.com וראיתי איזה אתר מצויין זה למדבקות מארז. תכנסו שם ותראו, יש שם כל מיני צבעים כשהברירת מחדל היא כסף חרוט. אפשר לחסוך במחיר משלוח, וגם אם עושים הזמנה של הרבה מדבקות אז יש הנחה די גדולה. עריכה: מי שמעוניין שישלח אליי מייל: david_brai@hotmail.com

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by The_Byter,

ביקורת ראשונה על קירור המים הישראלי EMP!!! ביקורת זו נכתבה ע"י תום (Po-Hadov) עבור פורום רוטר.נט. המעוניין להפיץ אותו רשאי לעשות כן, ובלבד שיתן קישור למסמך המקורי, לפורום חומרה, רשתות ואבטחת מידע ברוטר.נט וכן יזכיר את מחברו המקורי. כידוע לחלקכם רכשתי בשבוע שעבר מערכת קירור מים שיוצרה עבורי ע"י חברת EMP, שבבעלות ידידי אליאור (ידוע בכינויו: The Byter). חלק א' - המערכת שלי: בלוק - HD2K3-C לפרטים: http://www.emp.co.il/product.php?&ID=0001 רדיאטור - רדיאטור מקצועי EMP לפרטים: http://www.emp.co.il/product.php?&ID=0026 משאבה - Eheim 1048 לפרטים: http://www.emp.co.il/product.php?&ID=0013 מיכל - מיכל מים - 3.5 אינצ' לפרטים: http://www.emp.co.il/product…

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Bug2000,

כידוע (או שלא) לא היתי פה חודשים מסיבות מפחידות... עכשיו חזרתי כשרוב המפרט שלי שונה ועשיתי אוברקלוק למעבד שלי פנטיום 4 1600 WILLIAMETTE והמהרתי אותו ל 2000 MHZ טמפרטורת מנוחה 40 וטמפרטורת עבודה 50 וכנראה זה בגלל שהמתח שהמעבד מקבל הוא 1.84 וכשבביוס המתח עומד על 1.75 למישהו יש רעיון למה זה ככה? המעבד מקורר על-ידי VANTEC AEROFLOW . עוד מספר ימים אני מקבל קירור לזיכרונות של הכרטיס מסך . יש לי כבר קירור למעבד של הכרטיס מסך היטסינק של פנטיום 3 800 והוא כבר מודבק... קצת תמונות: למרות שאני עובד בבאס 125 אני יכול לשים בלוח אם שלי את מהירות השעון של הזיכרון על 333 והתיזמונים של הזיכרון הם : 2.5-2-2-5 המפרט החדש שלי : מעבד אינטל 1600 מומהר ל 2000 לוח אם אסוס p4pe זיכרון…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  5. או שבכלל עושים לסטיק אחדוזה משפיע על השני . ???

• 6 תגובות
    • 426 צפיות
  6. Started by ktm250,

איזה קירור למעבד אתם ממליצים לי לקנות עד 200 שקל

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  7. יציב כסלע .... Prime95 עשר דקות (אין לי כוח יותר) 52-53 מעלות ב FULL LOAD 46 מעלות ב IDLE וכל זה עם ZALMAN CNPS 7000Cu ו28 מעלות בחדר ... מארז Xaser III V2000A ולוח אם של AOpen דגם AX4C Max i875P זכרון על 386 אם אני זוכר נכון ... לא ממש הסתכלתי עליו הוא התחיל להתקפל שהגעתי איתו ל440 אז הורדתי למכפלת זכרון של 1.66 (ביוס מעצבן מאפשר מכפלת זכרון של 2 \ 1.66\ 1.33 ללא רטיו ... ) הזכרון הוא GeIL Ultra Platinum PC3500 256 mb single channel. ממש לא היה לי כוח להתחיל להעלות טיימנגס ... פעם אחרת אולי אני יתן קצת אוברקלוק גם לזכרון ולא רק למעבד בקיצור מיציתי את מה שהמעבד יכול ... תודה לכולם שקראתם בקרוב פרוייקט קירור מיוחד לרדאון 9800 פרו של ספיר וכמובן אוברקלוק ))

• 41 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by BassMan,

אז אתם מבינים את הבעיה שלי.... הזכרון פשוט לא רוצה לעבוד ב 200 הנה קצת יותר מידע www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=41417 בקיצור למה יותר כדאי להחליף... 1. GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory 2. לחכות ל TWINMOS עם הצי'פים החדשים .... (כי כרגע אין)

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by Libra,

בכל המאמרים מראים את המעבד עצמו, מחוץ לקופסה שלו. איך אני חושף את המעבד שנמצא בslot כזה עם ההיטסינקים, כדי לגשר את L1?

• 3 תגובות
    • 466 צפיות
  10. Started by vner@,

שבוע טוב. ברשותי WD 40GB,7200, 8MB, המחולק ל-2 מחיצות, C ו-D. הרצתי את סנדרה החדשה על בנצ'מארק לכונן הקשיח, וכמובן שבחירתי הראשונה הייתה C. לאחר דקה, הופיעו תוצאות הבנצ'מארק, והן 17 מגה לשניה. לא התייאשתי, ומיד הפעלתי את הבנצ'מארק על כונן D. התוצאה הייתה 26 מגה לשניה. חשוב לציין כי מחיצה C גדולה פי שניים מ-D, וכי C היא מחיצת NTFS לעומת D שהיא FAT32, וכמובן מערכת ההפעלה יושבת על C. אילו מהסיבות הנ"ל יש להצדיק ? אילו סיבות אחרות יש להצדיק ? כיצד ניתן לראות את ה 8 מגה של הכונן הזה באופן מעשי ? תודה רבה מראש, אבנר

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by NOVA,

האם מישהו כבר הספיק להתנסות במודלים האלה? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by HeaT-SinK,

???

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  13. ככה זה נראה כרגע - CPU : Intel P4 2.6 GHz HT 512 800Mhz Socket 478 Motherboard : Asus P4P800 Memory : 2 * Corsair DDR-Ram 512MB 3200 CAS2 לפי pch.co.il, הסכום של שלושתם הוא בערך 3500 בהנחה שמתוכנן אוברקלוק לא קטן (אם אני אצליח להגיע ל3.5+ אני אהיה יותר ממסופק, למרות שאני לא בטוח עד כמה זה ריאלי), יש איזושהן הצעות לשינויים ? נאמר בטווח סטיה של עד 150-200 שקל מעלה חשבתי אולי לרדת ל2.4 ולקחת שני סטיקים של קורסאיר 3500 או גייל אולטרא פלאטיניום 3500 עוד מחשבה היא אולי להחליף ללוח קצת יותר ידידותי לאוברקלוקר, משהו כדוגמת אביט כלשהו (IS7 ?) אני די מעדיף להשאר עם אינטל דבר שני, מה בערך רמת הקירור שאני נזקק לה בשביל כזה אוברקלוק ? קירור אורגינלי של המעבד + 2 מאוררי 120 יספיקו פחות…

• 11 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by NuXeR,

AIHUB XXXX....... למישהו יש המלצה ?

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by poi,

מי שרכש בלוק מים למעבד של EMP שיכתוב את הביצועים (טמפ' עם אוורור רגיל וטמפ' עם קירור מים) תודה .

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by RT-PRO,

כבר ניסיתי לעשות OC על המחשב שלי (מפרט של המחשב בפרטים שלי) אבל לא ממש הצלחתי לעלות יותר מ 105 (המכפלה נעולה כמובן) אני לא ממש מבין בזה אבל כל פעם שהעלתי יותר הWIN XP לא עלה עד שהמערכת נדפקה לחלוטין והיתי צריך לעשות פורמט כי ה WIN XP לא עלה ....(גם כשהחזרתי את את המחשב למצבו הקודם) נראה לי הבעיה בזיכרון.... (אפרופו קראתי את המדריך של ה OC והוא לא עזר לי יותר מדי)

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by HFDO5,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג DIGIDOC 5 בארץ במחיר נורמאלי או חנות בחו"ל ששולחת לארץ תאמת לא הכי משנה לי אם זה 5 או גרסא אחרת רק נראה לי שזה דבר טוב ואני מחפש ואין בארץ מי שיכול ויודע שם של חנות בארץ או אתר בחו"ל ששולח שישאיר לי הודעה בפרטי

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. קודם כל אם למישהו יש מדריכים אני ישמח כי את זה דיי אילתרתי (אבל מדירים יפים יעני שהתוצאה הסופית יוצאת עגולה לא רק לשים מסקנטייפ על הכבל... ) חתכתי את הכבלים עטפתי במסקפנטייפ ושמתי קבל כזה של מכונות כביסה .. מה דעתכם? הבעיה היחידה היא הגמישות זה לא ממש גמיש =\ אם למישהו יש רעיון לחומר יותר גמיש שיגיד !! בשביל לראות תתמונות תעתיקו את זה לדפדפן שלכם (lame nana) http://planet.nana.co.il/gabi182/round1.JPG http://planet.nana.co.il/gabi182/rounded2.JPG http://planet.nana.co.il/gabi182/rounded3.JPG

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by starter,

שלום לכולם אני חדש פה ומקווה להיתקבל לקהילה ולקחת חלק פעלי בה השאלה שלי היא כזאת: אמרו לי שלAMD לא כדאי לעשות אובר-קלוק האם זה נכון ? חשבתי לעשות גם לכרטיס מסך GF2 MX 32MG של ASUS באמת יהיה הבדל מורגש או שכדאי לי לעשות לשניהם ביחד? המעבד הוא AMD ATHLONXP 1700+ ו256 DDR זיכרון

• 13 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by Mr.Pepo,

שלום אתמול בלילה אני וYOT החלטנו לעשות מוד ולגרום למחשב שלי להיות יותר קריר ושקט גורמי הרעש העיקריים הם המאוורר שעל הדלת ששורק בגלל שהחור שלו יותר מידי קטן והוולקנו 6 CU שעל המעבד כיוון שהמאוורר שעל המעבד יוחלף רק כאשר אני יקנה את הוואנטק שיגרום למחשב יהיה הרבה יותר שקט אך בינתיים החלטנו להשתיק את המאוורר על הדלת! יוט הביא מאוורר של ספק שהיה לו והתחלנו בעבודה! ראשית ראינו שאין איפה לחבר את המאוורר שYOT הביא אז פשוט חיברנו את החוטים למולוקס על 12V הדלקנו את המחשב המאוורר עבד !! חיברנו אותו מאחור ישר מתחת לספק וליד המאוורר שעל האיציק תמונה: http://planet.nana.co.il/alonnyot/images/152814pic1.jpg אחר כך פנינו למאוורר שעל הדלת! הברגנו אותו החוצה וחשבנו איפה אפשר לתקוע אותו לב…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  21. א. אבל בכל זאת יורגשהבדל של ביצועים מאשר סטיק אחד ?? ב. זה לא ממשמשנה לשים סטיק אחד או 2 כי זה רק מפריע ב 3FSB ... נכון ?

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  22. מאוורר מארז פשוט,,, אני רוצה לסובב אותו יותר מהר איך?

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by Evil_Mind,

איזה קירור כדאי לי לקחת עם המחשב שלי? 2100 AMD אין לי אפשרות לקחת את ה SK7 מה יכול להוות חלופה טובה ? באותה רמה או אפילו גבוהה יותר?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by the ferret,

יש לי את המארז HEC 6A19 לבן. אני מעוניין לשים חלון בצד ואולי עוד מאוורר להכניס אויר. כרגע יש לי מאורר 120 קדמי שמכניס ואחורי שמוציא. חשוב לי סך הרעש שיוצא מהמחשב (מאוררים) ה-120 רצים ב-~1500 סיבובים לדקה ושקטים מאד. היכן אני מוצא וכמה זה עולה: חלון ומאיזה חומר הוא עשוי (עדיף עבה ומבודד רעשים) גומי שחור (חשבתי לבדוק אצל זגג מכוניות) יש תושבות למאווררים לקניה בנפרד ??? או שמחברים את המאוורר ישירות למארז ? דרמל ? אילו עוד כלים אני צריך ??? (חוץ ממברג!!!) איפה כדאי לשים עוד מאוורר או שניים לקבל יותר איוורור ??? וצבע !!! מעוניין לצבוע את המארז במטאלי כחול , איפה מוצא צבעים ??? (מארז אלומיניום)

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  25. טוב שלום כולם... אני דיי חדש בעסק של ה OC את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד..... אז התחלתי לעשות קצת שינויים בבאס ובמכפלה ומהר מאוד הבנתי שמה שעוצר אותי זה הזכרון... הוא מסרב לעבוד בבאס מעל 360~ (180) למרות שהוא אמור לעבוד ב 400! ניסיתי לשנות את התיזמונים וזה לא ממש עזר... השאלה היא האם עדיף להישאר עם באס נמוך ויחס סינכרוני?! או להעלות את הבאס ולשנות את היחס... תודה מראש מאור..... חוץ מזה רציתי להוסיף שכשאני ב OC מידי פעם ה WINODWS שולח לי איזה מסך כחול ועושה ריסט (אני חושב שהזיכרון לא בסדר) אז אשמח אם תגיבו גם בקשר לזה... חוץ מזה למי שרוצה לדעת אני עכשיו על באס 178 ומכפלה 12

• 8 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים