אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את המארז של Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower במארז יש 7 מאווררים שבאים מהחברה עם המארז רציתי לדעת אם המאווררים האלה טובים אם לא איזה מאווררים כדי לקחת ואיזה סוג מאווררים רגלים או מאווררים חכמים ואיזו חברה במארז יש לי יכולת שליטה על 4 מאווררים מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה סהר
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
בשום תוכנה לא רשום לי מידע על המעלות בכרטיס מסך! למה?
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ברשותי 7600GS של לידטק - גרסאת EXTREME. אני ביצעתי לכרטיס OC לתדרים של 576 לליבה ו- 1020 לזכרונות. עכשיו יש לי כמה שאלות: יש טעם לעשות כרגע OC לכ.מ או שאני יכול להסתפק במה שהכרטיס מציע בסטוק? (אני גיימר ממוצע) הטמפ' של הכ.מ במנוחה בין 44 ל- 46 מעלות צלסיוס ומגיע ל-72 במאמץ (עם Real-time HDR IBL 1280*948 8x multisample ) לא החלפתי קירור לכ.מ - זה הסטוק של לידטק. הטמפ' נחשבת נורמאלית? או שמא יש סיכוי שזה יפגע בכ.מ בטווח הארוך? תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אפשר לדעת מה זה בדיק:http://www.thermaltake.com/products/subzero/subzero4g.htm יש מגש כזה,מה זה?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אז ככה עשיתי OC לזיכרון ולמעבד אז אלו הם הדגמים: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 3300 MHz (9 x 367) - מעבד Module Name OCZ XTC Platinum OCZ2P8001G - זיכרון 2GB אז הגעתי עם המעבד בSTOCK COOLING ל-3.3 יציב 100% מאמץ 75 מעלות ובמנוחה 35 מעלות 2.4 @ 3.3 וזיכרון הגעתי ל- 5-4-4-12, 1T 1:1 מתחים: CPU VOLTAGE: 0.0500V MEMORY VOLTAGE: 1.85 NB VOLTAGE: 1.35 SB VOLTAGE: 1.50 FSB VTT VOLTAGE: 12% אז מה אתם חושבים ?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אז ככה השבוע אני מביא: Accelero S1 Rev. 2 +2 מאוררים 120 רציתי לדעת איך הסינקים שלהם היה לי את הטווין טורבו ac והסינקים הדבק שלהם לא טוב והחזרתי את זהל חנות.
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות OC למעבד וכיביכול לצרוב את ה-OC על המעבד כך שאם אעביר אותו ללוח אם שלא תומך OC המעבד ירוץ בתדר של ה-OC שעשינו בלוח אם שהעברנו ממנו? סליחה על ההתנסחות בלבלתי לעצמי ת'מוח
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מה אני צריך כדי לעשות OC ?? למי אני צריך לפנות כדי לקבל מידע? אני צריך נתונים מיוחדים או שבכל מחשב אפשר? בכל אופן אלו הנתונים של המחשב שלי ,(בערך) בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש גוף קירור למעבד פרסקוט. האם מישהו יכול להמליץ לי על מאוורר איכותי? ולא משנה מה המחיר, אני מעוניין במאוורר הטוב ביותר. אני מבקש שימליצו רק מי שיש לו ניסיון קודם כבר. תודה מראש, דני
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך EVGA 7900GTX שקניתי עם קירור סטוק עצום הכרטיס לא עשה יותר מדי בעיות. אבל מרגע שהחלפתי לו את הקירור סטוק למערכת קירור מים של SWIFTECH והיטסינקים קטנים של PRIMECOOL (חברה שאני לא מכיר הוא התחיל לעשות בעיות. הטמפרטורה שלו ב EVEREST : IDLE - ברגוע ללא מאמץ: GPU: 27 GPU DIODE: 32 GPU AMBIENT: 32 GPU MEMORY: 27 במאמץ: GPU: 30 GPU DIODE: 36 GPU AMIENT: 35 GPU MEMORY: 30 דבר ראשון איזה חלק בכרטיס מסך מציין ה(GPU // GPU DIODE // GPU AMBIENT // GPU MEMORY) איך אני יכול לקרר את ה GPU DIODE או את ה GPU AMBIENT מה הם בכלל ואיפה הם נמצאים על הכרטיס מסך? דרך אגב אילו הבעיות שנוצרות לי על המסך: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
אני לא יודע כלום באוברקלוק ואני רוצה לדעת אז אים מישהוא יכול להסביר לי על זה אז אני יודה לו מאוד
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מה הדעתכם על המאוורר הזה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1964125499.htm לחבר שלי יש אותו והוא אמר לי שטמפ' המעבד שלו (BARTON 2800) הייתה 51 מעלות אחרי חמש ימים שהמחשב היה דלוק ברצף. השאלה שלי היא האם זה טוב או לא?
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
איזה קירור לקנות?. הThermalright XP-90 וה Thermaltake PIPE101 יהיו אם ה silentcat של Thermaltake אני מחפש קירור שקט למחשב שלא יהיה בoc אבל הוא בטוח בית מעץ כך שהוא חם המעבד הוא amd 3000+ 939
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ברצוני לעשות לו over clocking אך בביוס של המחשב אני לא יכול לשנות את המאפיינים שלו(המהירות FSB וכ"ו) המחשב הוא של חברת nec, אז אפשר לעשות overclocking או לא? והאם אפשר לעשות אותו דרך windows (דרך תוכנה כלשהי)?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
זה המפרט: Intel Core 2 Duo E6420 Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 Digma 2GB DDR2-667Mhz (2x1GB) WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDVI Retail NZXT Apollo Black Enermax Liberty 400W Zalman 8000 Copper P4/SocketA/K8 ZM8000 אני רוצה לעשות OC למעבד, קראתי את המדריך באתר ורציתי לוודא הכל לפני שאני מתחיל: 1) לבטל בביוס את: Spread Spectrum, CPU Thermal Trottling, EIST - Enhanced Intel SpeedStep Technology (אין לי אף אחד מאלה בביוס.. מצאתי רק את ה EIST וגם אני לא בטוח שזה זה) 2) להגדיר: - Shutdown Temperature כמה לעשות מקסימום? - להגדיר מחלק הזיכרון ל-1:1 - איך אני עושה את זה? :\ - DRAM Bank Interleave להפעיל - לנעול את PCI-Express ואז לעלו…
-
- 8 תגובות
- 513 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11427&catid=563 אני רוצה את זה ורשום שהחיבור שלו 4pin,כמו של המאוורר של המעבד. בעיה אין לי עוד 4pin לפחות אני לא מוציא,יש לי 2 של 3PIN,ומולקס זהו.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
עשיתי OC של 20% למעבד ושהמחשב ניכנס לwindows אז הוא עושה RESTART ובמצב בטוח הוא פועל. גם ניסיתי לעשות OC של 10% וב10% הWINDOWS פועל. הטמפרטורה היא 48 אז אני לא חושב שזה מיחימום. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
יש לי שאלה אם מישהו התנסה בו או ראה ביקורת שיכתוב פה זה הדגם DEEPCOOL ROBOT 775 חבר שלי החליף קירור והוא רוצה להביא לי אותו אני כרגע על הBOX של celeron 3.06 775 הוא יתן לי טמפרטורות יותר טובות? וחבר שלי אמר שבקושי שומעים אותו 24 DB זה כלום
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב חדש (אתם יכולים לראות מפרט בפרטים שלי בצד) עם מערכת קירור של TUNIK ובנוסף 2 מאווררים (קדמי 600 סיבובים ואחורי 1600 סיבובים - צמוד לTUNIK) כאשר אני מפעיל את התוכנה של SPEEDFAN אני רואה את הנתונים הבאים: temp1: 34c temp2: 30c temp3: -2c temp: 0c hd: 31c core0: 44c core1: 42c core2: 39c core3: 39c נתונים אלה ללא מאמץ. שאלתי הראשונה האם אלה הם טמפרטורות מתאימות לנתונים של המחשב? (הTUNIQ הוא נמצא באמצע כלומר לא על המקסימום שלו - כי אז הוא מרעיש) שאלתי השניה היא כאשר אני מפעיל את התוכנה הוא מעלה לי הודעה קטנה בצד ליד השעון שאומר משהו על ההארד דיסק: sensor detected משהו כזה ההארד דיסק שלי הוא של western digital מדגם 500gb aaks-65yga0 ולפעמים יש לי איתו קצת רעשים…
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אנשים אל תשימו לב למעלות שMBM 5 קובע כי הם לא נכונות ללוח אם שלי יש תוכנה שבודקת מעלות ישירות מהביוס והמעלות שונות לגמרי. הוא מתכוונן על סנסור לא טוב.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
ARCTIC COOLING MX-1 , Arctic Silver 5, ZALMAN ZM-STG1. תודה.
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
TITAN הזה : http://www.ixbt.com/short/2k3-08/k8atb_sc_b.jpg
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום קניתי מאוור למעבד חדש ולא שמתי לב שהוא לא מתאים מה אתם אומרים להחזיר לחנות או להדביק את זה ועם איזה דבק
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
בכוונה זה בצורת סקר שלא תעלו עוד אופציות לא רצויות. נא לבחור מהכתוב ולא להציע עוד פריטים.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-