עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by f_b_i,

האם היתם קונים מערכת קירור מים ביצור עצמי. שכוללת הכל. 2 בלוקים צינורות משאבה רדיאטור מיכל לנוזל חיבורים ובקיצור קיט שלם. ב500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  2. יש לי Q6600 B3 מהמערכת הישנה שלי (שמכרתי) וכרגע אני מחכה לחדשה... בקיצור רציתי לדעת למה לצפות מהמעבד הזה ובעיקר לקבל נקודת מבט על כמה שהסטפינג הזה גרוע... אם תוכלו לתת גם טמפ' אני אשמח! תודה רבה!!! :xyxthumbs:

3. Started by lead farmer,

ברצוני לקנות מעבד Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB של אינטל על לוח אם EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E של גיגהבייט ורוצה לשים עליו מאוורר Freezer 7 Pro (LGA775) של arctic cooling עכשיו השאלה האם המאוורר ששוקל לא מעט (520 g) יחזיק מעמד ולא יהרוס את לוח האם או שמא הוא כבד מדי ללוח הזה

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  4. בשום תוכנה לא רשום לי מידע על המעלות בכרטיס מסך! למה?

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  5. שלום לכולם אני עומד עכשיו לצאת לקנות מחשב על פי מפרט שקיבלתי כאן באתר ויש לי שאלה קטנטונת אחרונה... המעבד הולך להיות E4500, והתיכנון היה על 4 ג'יגה זכרון במהירות 800MHZ, השאלה אם לאוברקלוק מסיבי ( בתיקווה שהמעבד יחזיק ) יהיה עדיף ללכת על ה 1000MHZ ?? או שבכל מקרה אני לא יגיע לניצול מלא של ה 800 ? פשוט אין לי מושג כמה ה E4500 צורך בסטוק מהזכרונות...[br]פורסם בתאריך: 4.03.2008 בשעה 11:43:48 הסתדרתי לבד,תודה.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  6. מה אני צריך כדי לעשות OC ?? למי אני צריך לפנות כדי לקבל מידע? אני צריך נתונים מיוחדים או שבכל מחשב אפשר? בכל אופן אלו הנתונים של המחשב שלי ,(בערך) בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  7. Started by ygemrl,

שלום יש לי כרטיס מסך EVGA 7900GTX שקניתי עם קירור סטוק עצום הכרטיס לא עשה יותר מדי בעיות. אבל מרגע שהחלפתי לו את הקירור סטוק למערכת קירור מים של SWIFTECH והיטסינקים קטנים של PRIMECOOL (חברה שאני לא מכיר הוא התחיל לעשות בעיות. הטמפרטורה שלו ב EVEREST : IDLE - ברגוע ללא מאמץ: GPU: 27 GPU DIODE: 32 GPU AMBIENT: 32 GPU MEMORY: 27 במאמץ: GPU: 30 GPU DIODE: 36 GPU AMIENT: 35 GPU MEMORY: 30 דבר ראשון איזה חלק בכרטיס מסך מציין ה(GPU // GPU DIODE // GPU AMBIENT // GPU MEMORY) איך אני יכול לקרר את ה GPU DIODE או את ה GPU AMBIENT מה הם בכלל ואיפה הם נמצאים על הכרטיס מסך? דרך אגב אילו הבעיות שנוצרות לי על המסך: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  8. Started by the_lighting,

אני לא מכיר כל כך את התחום הזה! אני רוצה מערכת שתקרר את המעבד, את הלוח אם ואולי גם את הכרטיס מסך?! מה האפשריות? מה הטווח מחירים? ואם אפשר גם השוואות על q6600

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  9. משהו יכול למליץ לי על קירור טוב לכרטיס 6800gs פסיבי לחלוטין (ללא מאורר) ... עד 200 ש"ח מקסימום. תודה

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  10. Started by ohmega,

בדגש על : הרבה מקום למאווררים (בעיקר 120mm) מקדימה ומאחורה כניסת אוויר טובה מקדימה ה-120mm smart fans של thermaltake למארז - האם הם מומלצים או שאפשר להסתפק באלו המסופקים עם המארז?

• 7 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by DeeKay,

גם יפה גם אופה. http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleID=1958

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  12. Started by matteo,

חשבתי על שימוש מיוחד בפלטייה תחשבו צד אחד חם אחד קר תחשבו לרגע אתם מכניסים את הבלוק של הפלטייה למעיין לוחית עשוי נחושת הלוחית מהודקת חזק על החלק התחתון והעליון ראו קובץ מצורף תבינו עכשיו הרעיון שהחום יעבור לנחושת כמובן אך גם הקור השאלה האם הקור יתגבר על החום - אני כמעט בטוח שכן אם מישהו יכול לחזק את דבריי או להעיר ... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  13. Started by ranz,

לפי המדריך הזה http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=1 אפשר לבנות עינית IR מקבלת בלבד, לשלטים וכדומה, אני רוצה לבנות פורט IR מלא, כלומר מקבל ושולח, בשביל לתאם עם טלפון סלולארי... יש למישהו מושג איך? זה פרט קטן ששונה מהמדריך שציינתי?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  14. Started by david_fr,

שלום לכולם לא מזמן הרכבתי לאחותי מחשב פנטיום 3 המחשב משמש אותה רק לאי סי קיו ככה שהוא מספיק. לאחורנה התחלתי לתעניין בנושא האוברקלוקינג והחלטתי לנסות לעשות על המחשב הזה חפרתי קצת בביוס וראיתי שכדי לשנות את הבאס והמכפלה בלוח של המחשב זה על ידי גימפור של גמפרים מסוימים על הלוח הבנתי את כול הקטע של הגימפור והתחלתי לנסות כול מני נסיונות. המחשב עובד במצב הרגיל שלו על באס 66 ומכפלה 11(בלי אובר קלוק) ניסיתי לשנות המכפלה וראיתי שהיא לא משתנה לא משנה איזה מכפלה אני שם(הבנתי שהמכפלות במעבדי אינטל חסומות תקנו אותי אם אני טועה).כשעלתי את הבאס יש לי ישר קפיצה לבאס של100 (אין בין 66 ל100 משהו אחר) ברגע שאני משנה את הבאס ל100 אז המחשב נדלק ומראה שהמעבד עובד על 1100 הרץ(במקור 733)וכשווינד…

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by cold fire,

יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 ברצוני לעשות לו over clocking אך בביוס של המחשב אני לא יכול לשנות את המאפיינים שלו(המהירות FSB וכ"ו) המחשב הוא של חברת nec, אז אפשר לעשות overclocking או לא? והאם אפשר לעשות אותו דרך windows (דרך תוכנה כלשהי)?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  16. Started by Shortboarder,

המעבד AMD Duron 1000mhz מה יכולות האוברקלוק שלו על לוח מבוסס KT400?? הזיכרון הוא צי'פ אחד של 512DDR במהירות 333.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  17. ברצוני לעקוב אחרי חום החלקים של המחשב ואחרי ביצועיהם אבל לא על ידי שלוש תוכנות. האם ישנה תוכנה אחת שיכולה לעזור לי ולתת לי תמונה מדויקת ???? :

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  18. Started by MaXaNN,

יש לי מעבד Q6600 לוח GA P35C S3 זיכרון: 2GB Crosair DDR 2 800MHZ CHANNEL KIT משהו אמר לי שצריכים להכנס להגדרות בביוס נכנסתי ואז לSPD לשנות משהו ל2.00 אבל אצלי שאני ניסיתי להיכנס זה אומר לי בכלל משהו עם DVD אין לי לשנות מספריםם.. כנ"ל גם בFSB.. למה ? משהו יודע איך עושים OC בלוח הזה ..

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  19. Started by stingeR-,

אנשים אל תשימו לב למעלות שMBM 5 קובע כי הם לא נכונות ללוח אם שלי יש תוכנה שבודקת מעלות ישירות מהביוס והמעלות שונות לגמרי. הוא מתכוונן על סנסור לא טוב.

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  20. Started by eli_a2006,

שלום אחים שלי מה המצב אני רוצה לעשות v-mod לכרטיס מסך שלי ולא הכפת לי עים הוא ישרף כי במילא אני קונה חדש תודה רבה לעוזרים אלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  21. הביוס היה לפני כן F3 לוח 945P-S3 עדכנתי אותו לF5 וכרגע הטמפ' שזה מראה לי היא: Temperatures CPU 43 °C (109 °F) CPU #1 / Core #1 35 °C (95 °F) CPU #1 / Core #2 39 °C (102 °F) GPU 46 °C (115 °F) GPU Ambient 37 °C (99 °F) WDC WD3200KS-00MJB0 34 °C (93 °F) Cooling Fans CPU 1934 RPM Voltage Values CPU Core 1.33 V +3.3 V 3.33 V +12 V 11.97 V +5 V Standby 5.08 V DIMM 1.78 V ב-F3 המעבד (ללא הליבות) לא עלה מעל 32 מעלות... למה עכשיו זה מראה לי 43 ??? כרגע גם הרצתי בדיקת יציבות בEVERST הטמפ' של המעבד עלתה ל52 מעלות... והליבות 47-49. תסבירו לי בקשה.... עריכה: ביטלתי את הOC

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  22. Started by bezangeloo,

ARCTIC COOLING MX-1 , Arctic Silver 5, ZALMAN ZM-STG1. תודה.

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  23. Started by Esparco,

כשאני מריץ סופר פאי המעבד נמצא בשימוש של 50 אחוז בלבד אבל שאני מריץ שני סופר פאי במקביל אז השני נופל ולא מריץ תבדיקה מישהו יודע מה הבעיה? ואיך אני בודק את המעבד ב 100 אחוז שימוש? יש לי דואל קור 920 אינטל

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by חננב,

חשבתי להתחיל לעשות OC למחשב שלי סופסוף, והייתי שמח לשמוע מה אתם אומרים - כדאי או לא? מדובר במחשב בן קרוב ל 4, ביצועים נמוכים בינוניים וזאת המערכת (אני מקווה ) : המארז גנרי, כמו כן מערכת הקירור די סטנדרטית לפי מה שאני יודע... ממליצים לעשות OC לכזה מחשב? כמה אחוז שיפור אפשר להשיג מכזה מעבד -\+? כמה אפשר להשיג מהכרטיס מסך? (GF5200) *הערה קטנה: את המשחה התרמית אני מחליף בכל מקרה בימים הקרובים אם זה משנה משהו : \ תודה מראש !!

• 4 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים