עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by rivking,

*כותרת* התקציב הוא ללא חריגה אני צריך את הקירור הכי יעיל במחיר הזה

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  2. Started by djzander,

היום קבלתי איזה צעצוע לשחק איתו , למי שלא מכיר : בקיצור זה אחד הקירורים החזקים ביותר , באוויר לפחות . עכשיו יש לי שאלה , הבנתי שזה קורה בהרבה מוצרים של THERMALRIGHT , הפלטה שמתיישבת על המעבד לא פלס , וכשמים אותו על המעבד רק המרכז של הפלטה נוגע במעבד , והחום לא עובר כמו שצריך . יש איזו דרך לפלס את הפלטה ? ללא צורך של מכונת CNC או משהו .

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  3. Started by tsts,

שלום רב, אני רכשתי מחשב עם מעבד בעל FSB של 133 MHz (לפי מידע שמצאתי ברשת), ולוח אם עם FSB של 800MHz. החברה שרכשתי ממנה את המחשב רשמה במפרט שה FSB של המעבד הוא 533MHz, האם מישהו יוכל להסביר לי את הסיבה שהם מציינים מספר שונה? ושאלה נוספת היא האם זה שכיח שה FSB של לוח האם גדול בהרבה מזה של המעבד? תודה רבה טל

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  4. אז ככה, הרצתי 4 פעמים את ה 3D Mark06 התוצאה הראושנה הייתה 3316 זה היה המצב של הכרטיס בסטוק (560,700) התוצאה השנייה הייתה 3591 OC ראשון, (640,796) התוצאה השלישית הייתה 3665 OC שני, (561,801) התוצאה הרביעית הייתה 3806 OC שלישי, (659,823) קבוע נכון לעכשיו... חשוב לציין ש: המעבד הוא E6300 על הלוח של אינטל 965 זיכרון DDRII 2GB 667Mhz כרטיס מסך 7600GT של גיג'הביט עם הקירור הפאסיבי מארז מאורר ומסודר (מכניס מקדימה,מכניס מהדלת,מוציא מאחורה) בבדיקה הרביעית ב 3D Mark06 התחילו להופיע סימנים ירוקים וסגולים על המסך דבר שלא חזר על עצמו שבדקתי משחקים. (TombRider, Shedowrun,Batelfiled 2...) רוזולוציה שנבדקה 1024X1280 מעלה הכי גבוהה שנתקלתי בה הייתה 60. נכון לעכשיו אני משתמש בתוכנה Coolbit…

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  5. Started by zglazer,

שלום לכולם סליחה על הבורות אך רכשתי מחשב שנעשה בו OC מרכיב E2160 שהמהירות הנתונה שלו היא 1.8G למהירות של 2.7G באיזה כלי ניתן לוודא זאת הורדתי תוכנת אוורסט CPU Properties: CPU Type Unknown, 1800 MHz (7 x 257) Instruction Set x86, x86-64, MMX, SSE, SSE2, SSE3 Original Clock 1800 MHz L1 Code Cache 32 KB L1 Data Cache 32 KB L2 Cache 1 MB (On-Die, ATC, Full-Speed) Multi CPU: Motherboard ID OEM00000 PROD00000000 CPU #0 IntelGenuine Intel® CPU 2160 @ 1.80GHz, 1804 MHz CPU #1 IntelGenuine Intel® CPU 2160 @ 1.80GHz, 1804 MHz CPU Utilization: CPU #1 / Core #1 / HTT Unit #1 0 % CPU #1 / Core #1 / HTT Unit #2 3 % נא עזרתכם תודה

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  6. Started by nimrod99,

שלום לכולם.. במקרה הגעתי לאתר הזה , אז אמרתי למה לא, נבדוק את הטמפ' של המעבד הורדתי EVEREST הטמפ' הראתה 81 מעלות..זה היה בערב אחרי שהמחשב היה דלוק כל היום. למחרת קמתי בבוקר ,פתחתי את המחשב לנקות אבק,ובאמת היה אבק אז ניקיתי טוב טוב,הוצאתי את המאוורר גם וניקיתי מתחתיו עם השואב ואת המאוורר עצמו ניקיתי גם עם מטלית לחה עד שלא נשארה טיפת אבק. בקיצור הבאתי ניקוי טוב למחשב. חיברתי את המחשב ובעת שאני רושם הודעה זו הEVEREST מראה לי 77 מעלות ובכלל הוא כל הזמן קופץ, מ73 ל75 ל78...לא נראה לי אמין הטמפ' משתנה מהר מדי. אבל באופן כללי הטמפ' גבוהה...מה אתם ממליצים? סה"כ המחשב פועל טוב,לא נכבה, לא עובד לאט (טפו טפו טפו...) אבל אני רוצה למנוע שחיקה של המעבד. צירפתי לכם תמונה למטה, מה אתם ממ…

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  7. Started by idani1983,

קניתי מחשב לפני שבועיים ואני נבהל כל פעם מחדש מהטמפ' היום הגעתי ב COD2 לטמפ של 73 C לכרטיס מסך ולטמפ' של 68 C ל CPU (המחשב היה בהגדרות הכי גבוהות כולל כל הפילטרים) כאשר בד"כ הוא עומד על 50-52 C והטמפ' של הלוח אם היא על 27-29 C הקרור שלי כרגע מאורר 120 מ"מ שמכניס אוויר לתוך תעלה ירוקה שמקררת את ההיטסינק של המעבד ומשם לשאר המארז . מאורר 80 מ"מ שמוציא אויר מאוור סטוק של הכרטיס מסך . המחשב שלי: לוח אם intel D945GCZ מעבד D820 זכרונות 2X512 DUAL 7800GT של PNY כל המאוררים הם סטוק והמחשב לא עבר OC אני מעוניין בקרור חדש לCPU קרור חדש לכרטיס מסך מאורר חדש של 120 מ"מ שיכניס אוויר כאשר התקציב הוא 100-120 דולר אם אפשר מהאתר www.newegg.com או מכל אתר אחר שעושה משלוחים בארה"ב…

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  8. שלום, אני קונה השבוע גוף קירור TR אולטרה אקסטרים ואני צריך בישבילו שני מאוררים של 120 ממ למי שיש גוף קירור כזה ויש לו מאוררים אז שיתן לי המלצות ושיהיה שניהם לא יותר מ 120 שקל יש לי שני אפשרויות מה אתם אומרים על זה : 60 שקל 3000RPM 133FCM 45 DB http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1818 או : http://www.silenx.com/ixtremaproledfans.asp?sku=ixp-74-14l שהוא 14DB חירשי 72FCM 1400RPM שקל120 או שאני קונה שנים כמו למעלה או אחד כמו השני שהראתי למי שיש עוד המלצות שיתן

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  9. Started by tavor21,

אני עכשיו באמצע הכנת מארז מפרספקס למחשב שלי חתכתי מאחורה את החורים לכניסות והכרטיסים וזה לא יצא יפה גם אחרי השיוף ושאר הטיפולים אני חתכתי עם דרמל של וולף הדרמל טוב אבל הראשים נשברו לי כמו גרעינים טוב נחזור לבעיה שלי חתכתי ויצא חרא אז חשבתי לעטוף את הקצוות בחומר כלשהוא כמו אלומיניום האם תוכלו לעזור לי באיזה חומר כדי להשתמש

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  10. ניראה לי שאם אני יתן להם יותר מתח אני יקבל עוד מהירות ועוד אם תיזמונים של 2.5-3-3-7 מעבד 2.4 על מתח 1.425 מתח לזכרנות 2.7 והם קרים אחרי שאני מקבל את הספק החדש שלי מחו"ל אז זה לוקח קצת זמן אני יתן להם יותר מתח אני גם מעיף את ה256 שיש לי הגנרי ושם עוד 512 אותו דבר ככה שהיה לי dc האם זה יפגע במהירות של הזכרנות אם התיזמנוים האלו? ד"א שעה sm memcheck לי שום בעיות ובדקתי הם קרים http://img223.imageshack.us/my.php?image=eyalmmem4cy.jpg

11. שלום,יש לי את הכרטיס geforce fx5200 של gainword אין לי מאורר אלא רק סינק ויש לי מהירות זיכרון 266 וליבה 250 אני רוצה לדעת איפה כדאי לעשות OC ? לליבה או לזכרונות אבל במידה שהכרטיס לא יתחמם או ארטיפקטים משונים יצוצו ואז אני יצטרך להחזיר כי אני דואג לדברים כאלו,והאם OC משנה בהרבה את מהירות המשחקים?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  12. Started by iakovl,

1. כמה W הוא מספק לכל ערוץ (נחוץ כדי לדעת איזה מאוורר אפשר להשים) 2. מה הטווח של נגדים המשתנים ב-V (למשל בין 5ל12V) 3. האם כדאי לקנות אותו? 4. הערות וכו'... עריכה: אותם שאלות רק לגבי HARDCANO 8 של TT בבקשה לא לתת לי לינקים לאתרים אלה רק לענות על השאלות. תודה

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  13. גוף הנחושת יוצא מיחוץ לפינות גבולות ה בורד ותקע עם אחד הדפנות . אני מעדיף את המאוור הזה מאשר הקטנים יותר השאלה אם אני יכול לעקם את גוף הנחושת כך שלא יגע בדפנות.. או שכדי לקנות מאורר קטן יותר...?? הכוונה ל בורד של ASUS800D

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  14. Started by nightshadow,

אם יש לי נקודות צהובות (לא הרבה איזה 3,4) שנעלמות וחוזרות שאני עושה את הבדיקה זה לא טוב? כלומר אני צריך להוריד טיפה את ה-OC? הכרטיס עומד על 53\54 מעלות......

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  15. איזה טמפ מומלצת שיהיה ביום סביר (לא חם ולא קר) שיהיה ללוח אם של GIGABTYE עם ציפסט 965 בתוכנת EVEREST (אולי יש הבדלים משמועתים בין תוכנות או BIOS) ואיזה מומלצ למעבדי C2D בתוכנת TAT *כמובן וכמובן שאחרי OC **וכמובן שטמפ המקסימלית המומלצת ***כנראה שביום חם כנראה תעלה הטמפ בכמה מעלות בנוספ אז יש לקחת בחשבון גם את זה בתודה מראש אביב http://forumz.tomshardware.com/hardware/Core-Duo-Temperature-Guide-ftopict221745.html Thermal Junction temperatures of 75c is hot, 70c is warm, and 65c is safe. אז 70 זה אפשר להגיד מקסמלי שמומלצ?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  16. Started by davli,

יש לי 4850 של palit ניסיתי להתחיל oc עם הדריברים(המעודכנים) שלפי מה שאני מבין זה ה oc הבסיסי ביותר שאני יכול לעשות. עשיתי auto tune והוא קבע לי 675/1038 מה שמוזר הוא שהכרטיס נתקע ב cod5.אלו לא נתונים גבוהים ואני לא מבין את פשר התקיעה... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by t-macc,

אמרו לי בפורום שהבאס שלי הוא 533 וה fsb הוא 133. ככה גם אומרת ה cpu z בדקתי עכשיו בביוס ורשום לי באס 533 ו fsb בכלל לא רשום שם,אני מבולבל יש לי פנטיום d 2.66

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  18. ושתאמר לי האם הטמפרטורה סבירה או לא סבירה... מכירים?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  19. Started by nila kanta,

שלום רב ברשותי מחשב, שאלה עיקרי המפרט שלו: Q9450 P5K 2x2048 DDR2-800 OCZ ספק איכותי ויציב, קירור - לא סטוק מה הגדרות ה-BIOS להן אני זקוק כדי לייצב את המעבד באופן קבוע במהירות 3.2GHz? תודה

20. יש לי זכרונות של samsung שתי סטיקים של 256 מגה pc2700 על דואל צא'נל שעובד ב333mhz עכשיו התזמונים שיש לי עכשיו הם 2.5-3-3-6 במידה ואני אצטרך לשנות אותם בגלל חוסר יציבות לאיזה ערכים לעלות אותם? איך אפשר לדעת? ועוד משהו אני רוצה לנעול את המתח לזכרונות שלי לסטוק אני יודע שהוא 2.5v אבל בביוס שלי יש רק אפשרות לnormal ול0.1v+,זאת אומרת שכשהמתח על נורמאל זה אומר שהוא נעול? בs&m כשבודקים את היציבות צריך לבחור שהוא יעשה בדיקה להכול או רק למעבד?,פשוט כבר בdefault הזכרונות וההארד דיסק מסומנים שמה

21. שלום לכולם יש לי כ.מסך geforce ti 4200. רציתי לעשות לו OC באמצעות אמצעי קירור כלשהו. איזה מאוורר מומלץ? כמו כן עם איזו תוכנה לעשות את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  22. האם הקרור thermalright hr-03 gt יתאים לכרטיס ati hd4870

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  23. Started by Lirux,

רציתי לדעת אם יש דרך לצרוב ל gto2 שלי ביוס של x850 xtpe ככה שהוא יהיה קבוע על 16 צינורות פתוחים ומהירויות של: ליבה: 540 מגה הרץ זיכרונות: 590 מגה הרץ זה אפשרי? דרך אגב כרגע הכרטיס כבר פתוח ל16 צינורות ופועל על התדרים כמו של הx850 xtpe אבל אני רוצה שזה יהיה קבוע ושאני לא יצטרך לעשות לכרטיס OC דרך תוכנה...

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by CrusheR,

שלום D: אני רוצה לקנות בקרוב x800 gto2 שך ATI ... כמובן שאני הולך לפתוח איתו צינורות וכו', אבל אני רוצה גם לעשות לו OC קטן / בינוני, לא משהו רציני.... עכשיו אני צריך מאוורר שיקרר לי את הכרטיס מסך לטמפ' נורמלית לאחר הOC בבקשה הצעות קירור בסך של 100-150 ש"ח לא יותר תודה

• 8 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by avi15,

שלחתי את אח שלי להביא Accelero x2 לX1950PRO שלי, אבל המפגר הקטן הביא TMG AT2 http://www.thermaltake.com/product/Cooler/TMG/CL-G0086/cl-g0086.asp# יש סיכוי שהדבר הזה ישב על X195PRO של SAPPHIRE?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים