עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by KiDi,

קניתי מעבד חדש E2140 וקיבלתי איתו את המאוורר הרגיל של אינטל(שקצת השתנה מימי הP4 אבל לא משנה). לפי מה שראיתי על הגוף קירור בחלק בו הוא נוגע במעבד יש משחה תרמית שאינטל שמה מלכתחילה. שאלתי היא האם המשחה הזאת מספיקה או אם אני צריך להוסיף משחה תרמית ולמרוח? תודה.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  2. אני רוצה לעושת OC ל1900XT שלי עכשיו אני רוצה לעשות לו OC בלי העלת מתח.. עד איפה אני יכל להגיעה[בלי העלת התח]? ואם אני דיעה לזה כמה שיפור+- אני יריגש? ועד 80-90 במאמץ זה בסדר נכון?

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  3. במסגרת שידרוג וריענון מקיפים של המחשב הישן שלי הזמנתי ספק חדש (seasonic S12 430W שיחליף HEC מיושן ופחות יעיל), דיסק קשיח חדש שיחליף את ה-80 ג"ב הישן (יהיו במארז כעת 2 דיסקים SATA) ושני מאווררי 120 מ"מ של scythe, אחת מהם מסדרת s-flex במהירות 1200 סל"ד והשני מסדרת slipstream שהזמנתי בעיקר מסקרנות לאור הביקורות המהללות. המאוורר שהזמנתי היה 1200 סל"ד, אבל מה שיגיע אלי בקרוב בדואר יהיה 1600 סל"ד. המארז שלי הוא סונטה I שהספק והמאוורר המקוריים שלו מזמן שבקו חיים, מאוורר הפליטה הנוכחי שלי הוא TT smartfan שאני לא ממש מרוצה מהביצועים שלו (וזה, דרך אגב, לא המוצר הראשון של TT שמאכזב אותי). המחשב שלי זקוק לאיוורור נאות (נמצא בחדר לא ממוזג + קיץ ישראלי ובנוסף ייתכן שאני אוסיף כרטיס מסך…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  4. Started by Esparco,

כרטיס מסך SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS זיכרון TWINMOS 512MB CL2.5 מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE לוח אם DFI NF4 ULTRA INFINITY איך המפרט הזה אנשים?? איך המחיר 3250 ש"ח??? שווה?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  5. Started by slrr,

האם זה טוב?? עשיתי למעבד(E8400) אובר מ-3 ל-3.68 בלי לגעת במתח בכלל לוח-אם DS3R האם זה מסמל טובות או שזה רגיל לחלוטין?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  6. Started by davidcohen,

היי אפשר בבקשה תוכנה לבדיקת הטמפרטורה של המעבד? יש לי מעבד של אינטל אם זה משנה Intel Pentium D 930 3.00GHz תודה

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  7. כדי שהמעבד והזיכרון יעבדו בצורה הכי טובה אני צריך להעלות את הבאס של המעבד שלי ברטון שנימצא כרגע ב 166 ל 200 כי יש לי זיכרון 400 MHZ אם לא תסבירו לי בבקשה זה גיבוש של כל מני דברים מהפורומים מקווה שהבנתי נכון ??? ???

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  8. למעבד E6600. תודה.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by ras81,

לא שווה להשקיע עוד 100-200 שח במערכתת קירור מים? האם התוצאות לא יהיו בערך אותו דבר ? האם המערכת קירור מים לא תיהיה יותר שקטה? אין לי פשוט ניסיון עם מערכת קירור מים אז אני לא יודע עד כמה הן שקטות! תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by RazorJunior,

אז ככה אני בונה מארז חדש לגמרי לא עושה מוד לאחד קיים. 1. האם זה יהיה בסדר למקם את ההארד דיסק(WD80GB 8MB Cahce) מעל לספק? במרחק ס"מ או 2? או שזה יחמם יותר מדי את ההארד דיסק או את הספק? 2. האם זה יהיה בסדר להוציא לספק(300 ואט ג'נרי) את המאוורר הג'נרי ואת המארז של הספק כולו ולהשאיר רק את הלוח שלו ובמרחק 10 ס"מ בערך מה"אגזוז"-מאוורר 92 מ"מ בגג המארז? או שהוא יתחמם יותר מדי? או יפלוט יותר מדי חום? ואם לא אז זה בסדר אם המאוורר של הספק יכוון לאיזור ריק בפינת המארז(ולא אל חוץ המארז) או ישר אל מתחת ל"אגזוז"? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by THE FOX,

התוכנה Core Temp מראה הבדל של כ10 מעלות יותר מהאוורסט והביוס על מה להסתמך? ???

12. Started by amisha,

האם אתה ממליצים על מוצריה של חברת DD והאם הייתם קונים לעצמכם ע' קירור מתוצרתה ועד איזה מחיר הייתם משקיעים במע' ?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  13. אני מתכנן לעשות OC ל6600 קונרו עם TUNIC ,לוח אם GB965-DS3 וזכרונות OCZ 4-4-4-15 800MHZ. השאלה שלי היא למה בכלל צריכים להתחיל להתעסק עם המתחים של הזכרונות? לאיזה OC אני יכול להגיע רק בלי להתחיל לשנות תזמונים לזכרונות? האם אני לא יכול להגיע לOC טוב עם התזמונים והמתחים המקוריים של הזכרונות שאני קונה? :s05:

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  14. פתחתי בתמונות, מקווה שהגודל לא יפריע (אני בלי כרטיס מסך כרגע, והרזולוציה נמוכה מאוד ) איך האובר ? (הגעתי כבר ל- 45% אובר אבל אף פעם לא ניסיתי לעשות אוברקלוק כשהזיכרונות ב- DC אז הפעם ניסיתי את זה.. אז א - זה עוזר והרבה ! זיכרונות תואמים זה מאוד מאוד חשוב לביצוע אוברקלוק מושלם\ מירבי. כמו שאתם רואים אני באובר לזיכרונות ל- 933 !!! ( מ- 667 MHZ ) בכל אופן כמ שניתן לראות בתמונה האחרונה, כתוב Max 3000 - האם זה אומר שהמקסימום אוברקלוק שאני אוכל להגיע אליו יהיה 3 GHZ ?! יש לי שאלה מצחיקה - האם זה שאני עובד רק עם 1 GB זיכרון RAM יהווה בעיה אף ע פי שהגדרתי את ה- PF על 6000 MB ?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  15. ועל המאווררים שהוספתי (מאווררים של ספקי כוח ישנים) ?! אם כן אז איך עושים את זה ומה ההשלכות של הגברת מהירות המאווררים...? תודה.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  16. Started by UNDERDOG,

אם אני רוצה לשנות את התיזמונים שלי אני פשוט משנה???????? איך אפשר לדעת כמה אני יכול לרדת? כמה זה באמת משפר את המהירות של הזכרון??

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  17. Started by etz,

אז היום סופסוף אני אפסיק להתעצל ואלך לקנות מאוורר 80 מ"מ כדי לשים אותו כמאוורר שני לקירור כרטיס מסך (TR V-1). מכיוון שאני לא מבין בזה בכלל אני מקווה שתוכלו להמליץ לי על אחד טוב, רעש לא יותר מדי מפריע לי ומה שמעניין אותי זה ביצועים נטו אז הוא לא בהכרח צריך להיות שקט, אלא פשוט חזק וטוב. אני כנראה אסע לנועה אבל אולי אקפוץ גם לפנדה אז נא לתת המלצות רק משתי החנויות האלו, ואם אפשר כמה אופציות אז זה יהיה מעולה כי לכו תדעו מה יהיה להם בדיוק במלאי. תקציב נגיד עד 80 ש"ח ככה. תודה מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by hck,

היי! לפני כמה ימים שאלתי לגבי קרור יותר טוב למעבד. קיבלתי תשובה דיי ברורה: הSpark 7 של ThermalTake הוא טוב - אבל קצת רועש. הSp-94 של ThermalRight שקט (גם בתוספת מאוורר) ויותר איכותי - אבל יותר יקר! אם אני לא מסתכל לרגע על העלויות ,וכן - אני כבר פוזל לכיוון הSP-94 , האם כבר כדאי ללכת על קירור מים? יש לי 3 פריטים שהייתי מעוניין לקבל תגובות עליהם: 1. Thermaltake AquariusII Liquid Cooling 2. Thermaltake AquariusIII Liquid Cooling ועוד משהו קצת שונה: 3. Active Cool AC4G Pentium 4 TEC Cooler מהפיתוח הישראלי. תזכורת, המחשב שלי: P4 2.8 800Hz HT Abit AI7 Samsung 400Hz 512Mb NVIDIA GeForce FX 5200 וכן, אני רוצה לבצע OC במחשב שלי. נ.ב. הבנתי שיש גם אפשרות לחבר לקרור המים גם את…

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  19. Started by KKK,

שלום ;D אני עדיין לא רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי (7600GT) אבל בכל זאת אני רוצה להבין כמה דברים. הנה תמונה http://pics.sendit.co.il/0806/5e4e867b72.jpg כמו שאתם רואים יש אפשרות לעשות OC ל2D ול3D אז השאלה שלי היא איפה אני צריך להעלות? בשניהם? דרך הדרייבר אני לא יכול לעשות כי משום מה לא מופיע לי האפשרות(אולי בגלל הדרייבר הכי חדש שיש לי,שמעתי יש איתו בעיות) ואם מישהו יכול לתת הסבר קצר מה זה ה3D וה2D אני אודה לו מאוד! ;D אה ויש לי עוד שאלה למה בX300SE שהיה לי פעם לא היה את ה3D וה2D?

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  20. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

http://pctip.co.il/reviews/AEROBlower3.php זה נכון? באמת הם מקררים טוב? לפי מה שאני יודע זה לא שווה כלום אבל אפ פעם לא ניסיתי.... שווה משהו?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  21. שלום לכולם הכותרת אומרת הכל לא?

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by yonik,

במחשב הישן שלי שכידוע מהתקופה שאי אמ די היו מתחממים יש מאוור פשוט אחד על היטסינק,המאוור עשה די הרבה בעיות ורעשים ולא הסתובב טוב והמעבד הגיע לחום של 80 ו90 מעלות ותקע הרבה תמחשב,כמו כן בגלל שיש מאוורר אחד גם הכרטיס מסך התחמם והמסך הרבה פעמים קפא הבאתי מאוורר חדש מאותו סוג והוא מולבש יפה על ההיטסינק ואני רוצה לשאול היכן לשים את המאוור הישן(שימנתי אותו והוא סבבה) כדי שיהיה זרימת אוויר טובה ביותר השקעים האחרים בלוח לא נמצאים קרוב לסי פי יו אלא למטה למטה מתחת ל pci האחרון,וגם הצעות איך לשפצר אותו באופן פשוט,שיפצרתי אותו מעל הכרטיס מסך(יוצא שהוא מקרר תחלק הקרוב לחלק האחורי של המחשב) אבל לא יודע אם זה נכון לעשות וגם הידקתי אותו סתם עם חוט חשמל קטן כזה אבל זה לא פרקטי כי הוא כבר …

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by HwareNewb,

שלום, לפני כחודש התקנתי AC SILENCER 5 על הכ. מסך שלי (חתימה) ויחד איתו מרחתי את הגריז הטרמי החדש במקום הישן. לאור בעיות שהתגלו במחשב מסרתי את המחשב לבדיקה במעבדה, והחזרתי את הקירור המקורי במקום הסיילנסר. עכשיו, חודש אחרי שמרחתי את המשחה הטרמית החדשה(MX1), אני רוצה להתקין שוב את הסיילנסר, והשאלה שלי היא האם אני אצטרך להסיר ולמרוח משחה טרמית מההתחלה, או שאוכל פשוט להרכיב את הקירור ולהשאיר את המשחה. תודה לעוזרים.

24. Started by trekbuff,

ברשותי כרטיס המסך הנ"ל. מחובר ללוח אם M57SLI-S4 של ג'יגה בייט עם מעבד amd 6000+ ומארז גנרי (). את בעיית התחממות המעבד פתרתי (בעזרתכם) באמצעות arctic freezer 64 pro (היה עם קירור סטוק ב 55-65 מעלות במצב idle ועכשיו 41-44 !!) במצב מאמץ (משחק), כרטיס המסך מגיע ל 77-79 מעלות ובשלב זה יש קירטועים במשחק/במחשב. באם נתעלם לרגע מסוגיית סירקולציית האוויר (כרגע, המארז פתוח כל הזמן) - אלו אמצעי קירור מומלצים לכרטיס המסך - עומדים לרשותי ?? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  25. מפרט E6400 GIGABYTE DS-3 965P GEIL 2GB 4-4-4-12 GIGABYTE 7600GT ורציתי לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך ומסך מעבד וזכרונות בגלל שהסתבכתי עם הכטיס מסך אובר קלוק ולא רוצה לקחת סיכון עם מישהו שכבר עשה כמה פעיים יכול להדריך אותי בבקשה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים