עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by DS,

יש לי 9550 של ג'יגה בייט. את החסימה של ATI חסמתי. איך אני עושה אוברקלוק ב ATI TOOL? לוחץ על FIND MAX CORE? אם כן לכמה זמן? בינתיים המהירויות הם: CORE 249 MEMORY 195

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by x-pac,

אני רוצה לדעת אם הכרטיס שלי מתאים ל OVERCLOKING Inno3D GeForce FX 5700LE תודה מראש

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  3. האם אפשר להחליף לגוף קירור של מעבד (פנטיום 4 1.7) רק את המאוורר?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  4. יש לי gf4 ti 4600 ואני רוצה לקרר אותו עוד קצת כדי שיהיה יציב בOC. יש לי היטסינק של זלמן ואת ה"ידית" שמחזיקה את המאוורר מעליו. על הידית יש עוד מקום לתלות מאוורר, בדיוק מעל כרטיס המסך. חשבתי לתלות שם מאוורר ג'נרי 80ממ כדי שיקרר קצת. הבעיה היא שהמאוורר של הכרטיס פולט אוויר לכיוון שבו המאוור אמור לדחוף את האוויר. האם יש מצב שזה יפגום במאוורר של הכרטיס? או שאין לי מה לדאוג הנה תמונה (יש קישור למקרה שהתמונה לא תעבוד..) http://ag-or.i8.com/cgi-bin/i/Oren/IMAG0050.JPG

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  5. Started by Big_White,

יש פה למישהו ניסיון איתו? קיבלתי אחד בחינם אומנם בלי רגליים לחיבור לסוקט אבל את ז אפשר לסדר על ידי כמה ברגים ופס פרספקס איך הוא בכללי? זה שהוא רועש הבנתי זה לא מפריע לי גם כשה הוא על 4500 סל''ד.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  6. Started by tamir2,

אני יחסית חדש בכל התחום הזה של המחשבים.... ואני רוצה לדעת איך בכלל עושים את כל ענין האובר קלוג..... ( עם בכלל אפשאר להסביר את זה) אז כל מי שיכול להסביר לי איך עושים את זה שיכותב לי... תודה לכל מי שעזר לי!!!!!

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  7. תודה

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  8. Started by AB6killer,

ברצוני לעשות OC עם התוכנה ATITOOL 0.25BETA 14 עכשיו הMEM אצלי עומד על 200 והCORE על 400 עכשיו חיפשתי באתר ולא מצאתי את התשובה ,חיפשתי די הרבה ... עכשיו נגיד אני עושה שהתוכנה תמצא אוטומטית את ה"ממ" ואת ה"קור'" ברגע שהוא מגיע למהירות מסוימת הוא מתחיל לעשות לי ארטיפקטים ... עכשיו איך אני יודע שאני עושה ,מוציא את המקסימום המכרטיס?(עכשיו בתוספת קירור לכרטיס הוא עומד אצלי על ללא מאמץ על 45 מעלות) מפרט המחשב: 768 ראם 2900 AMD (OC) לוח אם ABIT NF7 וזהוא.. שאלה דפוקה ,טאורטית עד לכמה אני יכול להגביר את הכרטיס ,אני מאמין שאנשים יכולים לאשר פה ויש פה הרבה כאילו ממוחים לפי מה שקראתי פה הרבה באתר ! בתודה לכל מי שעוזר!

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  9. Started by climax,

אני רוצה מחשב קר! ושקט אני מחפש משהו שמקרר טוב ושקט ! קירור למעבד קירור לכרטיס מסך וקירור לזכרונות בבקשה תנו הצעות.. דברים שיש בחניות בארץ אני מבקש לא להראות לי דברים מחול שעוד לא הגיעו תודה מראש דרך אגב יש לי מעבד amd athlon 64 3000+ 754 וכ.מסך gf6800gt

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  10. Started by kinggil,

אני בטוח ש המעבד הוא השני. כל מה שאני רוצה לדעת שהכול בסדר. מדובר ב AMD athlon xp 3000 754 New castle http://img464.imageshack.us/img464/8500/untitled3ah.jpg תודה.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  11. Started by alergic,

צריך מאוורר חזק ל SOCKET 775 מחשב חזק אם GEFORCE 6600 במיוחד עכשיו שקיץ הוא מתחמם נורא ועושה רעש צריך מאורר שקט וחזק אם תועלו לכתוב שם מוצר חרברה או לינק, מי שיודע גם תמחיר בערך. טווח המחירים הוא עד 600 שח. דרך אגב מה זה SYS FAN ??

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  12. Started by nightshadow,

אם יש לי נקודות צהובות (לא הרבה איזה 3,4) שנעלמות וחוזרות שאני עושה את הבדיקה זה לא טוב? כלומר אני צריך להוריד טיפה את ה-OC? הכרטיס עומד על 53\54 מעלות......

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  13. איזה טמפ מומלצת שיהיה ביום סביר (לא חם ולא קר) שיהיה ללוח אם של GIGABTYE עם ציפסט 965 בתוכנת EVEREST (אולי יש הבדלים משמועתים בין תוכנות או BIOS) ואיזה מומלצ למעבדי C2D בתוכנת TAT *כמובן וכמובן שאחרי OC **וכמובן שטמפ המקסימלית המומלצת ***כנראה שביום חם כנראה תעלה הטמפ בכמה מעלות בנוספ אז יש לקחת בחשבון גם את זה בתודה מראש אביב http://forumz.tomshardware.com/hardware/Core-Duo-Temperature-Guide-ftopict221745.html Thermal Junction temperatures of 75c is hot, 70c is warm, and 65c is safe. אז 70 זה אפשר להגיד מקסמלי שמומלצ?

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by davli,

יש לי 4850 של palit ניסיתי להתחיל oc עם הדריברים(המעודכנים) שלפי מה שאני מבין זה ה oc הבסיסי ביותר שאני יכול לעשות. עשיתי auto tune והוא קבע לי 675/1038 מה שמוזר הוא שהכרטיס נתקע ב cod5.אלו לא נתונים גבוהים ואני לא מבין את פשר התקיעה... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  15. Started by d-undertaker,

עשיתי ניסיון אובר קלוק לכרטיס מסך שלי FX5200 ומאז התצוגה בהירה כזאת במחשב עשיתי ריסטים לא עובד לי מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  16. Started by andrey12341,

אפילו אם אני מעלה את הבאס או את המהירות של המעבד המחשב עושה ריסט מישהו יודע מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  17. Started by Lirux,

רציתי לדעת אם יש דרך לצרוב ל gto2 שלי ביוס של x850 xtpe ככה שהוא יהיה קבוע על 16 צינורות פתוחים ומהירויות של: ליבה: 540 מגה הרץ זיכרונות: 590 מגה הרץ זה אפשרי? דרך אגב כרגע הכרטיס כבר פתוח ל16 צינורות ופועל על התדרים כמו של הx850 xtpe אבל אני רוצה שזה יהיה קבוע ושאני לא יצטרך לעשות לכרטיס OC דרך תוכנה...

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  18. Started by CrusheR,

שלום D: אני רוצה לקנות בקרוב x800 gto2 שך ATI ... כמובן שאני הולך לפתוח איתו צינורות וכו', אבל אני רוצה גם לעשות לו OC קטן / בינוני, לא משהו רציני.... עכשיו אני צריך מאוורר שיקרר לי את הכרטיס מסך לטמפ' נורמלית לאחר הOC בבקשה הצעות קירור בסך של 100-150 ש"ח לא יותר תודה

• 8 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by f_b_i,

האם היתם קונים מערכת קירור מים ביצור עצמי. שכוללת הכל. 2 בלוקים צינורות משאבה רדיאטור מיכל לנוזל חיבורים ובקיצור קיט שלם. ב500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  20. המאוורר של הכרטיס מסך שלי התחיל ביום בהיר אחד לעשות רעשים של נגמ"ש מסתער! לא חוויה נעימה. (ד"א הכרטיס הוא Expertvision 7600 GT ) התקשרתי לחנות ומה שנאמר לי זה שאין אחריות על מאוורר, גם עם הוא בן חודש וחצי. אז דבר ראשון חשוב לפי דעתי שכולם ידעו את זה, אולי לחלק זה מובן מאוד אבל אני בטוח שחצי מדיירי הפורום לא יודעים את זה. דבר שני הוא מה עושים מכאן הלאה?? אין לי שום נסיון בהחלפת מאוורר לכ.מסך, יש דברים כאלו לכרטיס הזה? מישהו ניסה פעם? או שאולי יש פיתרון קסמים אחר שלא חשבתי עליו?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  21. Started by kentaro,

*כותרת* תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by rkiviti,

אני רוצה לדעת האם המאוורים הבאים רועשים: 1. volcano6/7 2.tti אם כן האם יש המלצה למאוורים אחרים המתאימים למעבד athlon 1800 ושאינם רועשים. כמובן במחירים סבירים.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  23. את המפרט שלי תוכלו לראות בצד...[מפרט מחשב] טפרטורות המעמד ולוח אם במנוחה 46-7 במעמץ מעמד מירבי 59 הלוח :52 האם זה בסדר? ולא עשיתי אוברקלוק בכלל.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  24. לוח Intel sandusky 945 , שמעתי שהוא מגביל OC ולכן אף פעם לא ניסיתי. מה אני כן יכול לעשות איתו? יש עדכון BIOS או תוסף אחר שמאפשר OC בלוח? <- המפרט

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  25. Started by shay33,

שלום היום הרכבתי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3084 אני מרוצה מאוד 1.קיבלתי איתו מזרק מלא MX1 שמתי את כולו זה בסדר? 2.המשחה MX1 מאוד צמיגית וקשה למריחה אם אני ישים גוש קטן וירכיב את הקירור זה יהיה בסדר (בלי למרוח) 3.בהשוואה למזרק שמקבלים עם קירור פי כמה המזרק הזה http://lamir.co.il/product.asp?product=7459 יותר גדול? תודה

• 4 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.