עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הזיכרונות OCZ (1024Mb * 2) 800Mhz CL5-5-5-12 gold edition הם טובים ל OC??

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  2. יש לי דילמה יש לי מאורר שעל המעבד שמגמגם לי עכשיו ואני רוצה להחליף אותו, אני יכול לשים היטסינק ולהוריד את המאוורר או שחייב מאורר? והאם ההיטסינק הוא עד כדי כך טוב?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by ShoVaLK,

תגידו לי בקשה מה לא טוב... יש לי מארז A-Top Gldiator

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  4. הטכנאי שלי חיבר לי את הפאן של ה120 MM ל-מתח הספק ישירות ולא דרך ה FAN ONLY + לוח אם . יש הבדל ???

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  5. Started by redersh,

אהלן יש לי DS4 וGSKILL HZ בביוס אני לא מצליח להבין איך אני משנה תזמונים.. לא מוצא את האופציה בדרך כלל זה נמצא בADVANCE CHIPSET ואין לי שורה כזאת... תודה יש דרך אחרת אם האופציה אינה קיימת בביוס

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  6. Started by DS,

יש לי כרטיס ATI Radeon 9550 256MB 128BIT של GIGABYTE. אני רוצה לדעת איך עושים OVERCLOCK אבל מדריך! ראיתי את המדריך באתר אך לא הבנתי אותו בכלל. מישהו יכול לפרט לי מה זה בכללי ואיך עושים OVERCLOCK?

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  7. ללא ספק כוח. בדגש על יעילות/כמות/רעש של מאווררים ופוטנציאל אוורור באופן כללי. http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/soprano/vb1000sws.asp http://www.coolermaster.co.il/product_info.php?products_id=175 http://www.sunbeamtech.com/PRODUCT11.html

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by Nitro Viper,

הנה המעלות של המחשב שלי במאמץ (PRIME 95) כדאי לי לשנות את ההגדרות בביוס מאופטימל לטורבו? עכשיו הזכרונות שלי על 2.5CAS 7-3-3 ולפי מה שהבנתי זה לא משהו, כדאי לי?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  9. Started by YAHOOGEEK,

קודם כל, במידה ואני לא עושה שום OC, האם המאורר שמגיע עם המעבד מספיק? או שעדיף להתקין קירור נוסף? מדובר על E6600 שהולך לשמש למשחקים כבדים ולעבוד שעות רצופות... כמו כן, נגיד ואני קונה קירור למעבד לדוגמא ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU אז זה מחליף את הקירור שמגיע עם המעבד או שזה מותקן בנוסף? תשובות מאנשים שיודעים ב100% את התשובות! תודה

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  10. טוב אז יש לי P4 2.4 הטמפרטורה של המעבד שלי היא 46 לפעמים גם 50 כשחם עכשיו אני לא רוצה כזאת טמפרטורה אני רוצה שיגיע ל - 40 ככה ואם אפשר אז פחות השאלה שלי אם אני ישים את המאוור הזה ZALMAN CNPS6500B-Cu FOR PEN 4 אז הוא יכול להגיע לטמ' הרצויה תודה לכולםםםםםםםם ;D

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  11. האם מישהו יודע מה הטפרטורה האופציונלית של הכרטיס הנ"ל? ואם הקירור שלהם שווה? אם לא אם יש אפשרות להחליף קירור אשמח לדעת?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by nafroman,

שלום לכם יש לי כמה שאלות קטנות בנוגע להוספת מאווררים למארז יש לי מארז CM690 ובסהכ הוא דיי שקט חוץ מזימזום רקע קל שעוד לא פענחתי אם הוא מהמארז או מהכרטיס מסך (sapphire hd4870 512mb toxic) כרגע לפי מה שמוצג לי ה SYSTEM TEMP 36ºC וה CPU 42/3ºC עם AC freezer 7pro במצב של אוברקלוק ל 3.2GHZ וFSB 1600MHZ (מעבד C2Q 9550 על הלוח GIGABYTE EP45UD3P) והשאלות הן כאלה: א. אם אני מוסיף למארז עוד מאווררים , עד כמה אני ארגיש בשינוי בביצועים עצמם...מתוך הסתכלות לעשות OC יותר גדול (לא לקרוע את המעבד) - בעתיד היותר רחוק . כל זה תוך שמירה על השקט היחסי של המערכת ? (אם אפשר המלצה למאווררים טובים למארז שהם גם שקטים וגם נותנים תפוקה) ב. האם ה FREEZER 7PRO הוא טוב מספיק לOC מתקדם יותר ? ג. הלו…

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by ziv0798,

כותרת מהירות מקור: 1333 FSB 333X9 = 3000Ghz

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  14. Started by tidan26,

שלום! מה אתם אומרים על הטמפרטורות הבאות: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  15. Started by flesh2,

הלוח אם שלי הוא IC7, מעבד 2.4C והטמפ' הן בין 40 ל47 במנוחה ובמאמץ 45-50. הרכבתי את הגוף קירור ומרחתי משחה כמה פעמים בשביל לבדוק שלא עשיתי טעות, ועדיין יש את אותן הטמפ'. אולי יש משהו בלוח שמגדיר את הטמפ' ל45+- ושהמעבד מתאמץ עד שהוא בטמפ' האלה בשביל ביצועים טובים ולא חמים מידי? למי שיש את הלוח והיתה לו בעיה דומה, איך פתרת אותה? אם יש את זה בעוד כמה לוחות ופתרתם את הבעיה, איך פתרתם אותה? אגב, לפני שמישהו יגיד לי לחפש בביוס אפשרות שהמעבד לא יעבוד לפי חום, בדקתי ולא מצאתי. אם יש ואתם יודעים בדיוק איך להגיע רק אז תגידו. תודה.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  16. Started by XTZ-Mike,

שלום, מישהו יכול להמליץ לי על יח' קירור לכרטיס מסך הנ"ל? אני לא יודע אם זה חשוב אבל הוא AGP ולא PCI-E... ראיתי את ה Tide Water של Thermaltake http://www.thermaltake.com/product/Liguid/All-In-One/cl-w0052/cl-w0052.asp מישהו מכיר/התנסה ביח' הזאת? היא תתאים לכרטיס שלי? ואם כן , האם הקירור הוא משמעותית יותר טוב בקירור מים מקירור רגיל של מאוורר? תודה מראש לעונים (בתקווה שיהיו כאלה)

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  17. כבר פתחתי דיון על זה מזמן אבל אני לא מוצא בחיפוש, יש כל מיני דגמים של אותו הרדיסק (של ווסטרן דיגיטל) שלחלק מהם יש סנסור פיני ולאחרים אין נתנו לי בדיוק את האותיות למי יש ולמי אין, אבל אני לא מוצא בחיפוש.. תודה.

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  18. אני מקווה שאני בפורום הנכון...לא מצאתי פורום יותר מתאים. בכל מקרה, איזה משפט נכון ? שניהם נכונים אולי? ולמה? 1)השוואת התוצאות של bemchmark המתאים לתחום השימוש בפועל במחשב, מאפשרת לקבל תמונה מדויקת על הביצועים של כלל המערכת כולל זיכרון והתקני קלט/פלט. 2)השוואת תוצאות CPUtime של bemchmark המתאים לתחום השימוש בפועל במחשב, מאפשר לקבל תמונה מדויקת על הביצועים. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by shirNoshe,

אני ממש לא מבין!אני מעלה את ה-OC בRIVA ליותר ממה שהיה לי,ואני מקבל נפילה תהומית ב-05.הכיצד? בדקתי חום 45 במאמץ. בדקתי שלא השתנה לי כלום|(אולי פיספסתי משהו?) לא שיניתי דרייבר ולא כלום,רק העלתי את תדר הזכרונות. מה שאני חייב להגיד זה שאני מרגיש שה-FPS "משקרים",כי אני רואה שזה לא 10FPS..אני מרגיש ומכיר את המצב שזה צ"ל נניח 25-27FPS.כאילו,מה שאני מנסה לומר זה שהטעינה מהירה,הבדיקה "רצה" וכאילו שהתוצאה לא משקפת את המציאות. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  20. Started by udirom,

היי חברה, יש פה מישהו שגר בחיפה ושיש לו קצת גריז טרמי? קניתי עכשיו לוח אם חדש אבל שכחתי לבקש גריז טרמי בלי לשים לב. אני מת להפעיל את המחשב ואין לי כח לחכות עד יום ראשון. plz help! המון תודה.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  21. טוב יש מאוורר אחד מקדימה דוחף...ואחד מאחור מוציא אוויר.. ועוד אחד על המעבד Zalman AL7700 איך זה טוב יש מה לשנות ? תודה לעוזרים דרך אגב המעבד אחרי אוברקלוק על 3.0 והמעלות הם 66-68 במאמץ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by crimson_789,

יש לי בורד GA-M51GM-S2G ואני לא מצליח למצוא איפה או איך אני משנה את המתחים למעבד ולזכרונות אם מישהו נתקל בבעיה דומה לשלי בבורד דומה לשלי אני אשמח לשמוע את דעתו

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by ozwrx,

TITAN הזה : http://www.ixbt.com/short/2k3-08/k8atb_sc_b.jpg

24. מפרט: Q6600, AC FREEZER PRO, GIGABYTE P35-DS3 (אין OC) ב DEFAULT ה FREEZER עובד במהירות של 600-700 RPM, והמעבד במנוחה עומד על 55 מעלות ע"י ה EASYTUNE 5 שיניתי את המהירות המינימלית ל-1000 RPM וזה הוריד כ-10 מעלות הבעייה, שאני עושה REBOOT, זה חוזר ל 600-700 RPM עד שאני מריץ שוב את EASYTUNE. האם יש צורה דרך ה BIOS לשלוט במהירות ההתחלתית שתהיה יותר גבוהה? (מהירות המאורר עולה אוטומטית שיש עומס)

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  25. Started by Alroit,

שלום לכולם אשמח לפתוח דיון על הנושא - האם יש בכלל מערכות כגון : Asetek VapoChill LightSpeed http://www.frozencpu.com/cat/l1/g41/Phase_Change.html בארץ? והאם בכלל זה שווה את ההוצאה? האם יש מערכות מתחרות ל - Asetek?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים