אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
I need to buy new M.B I need it to have LGA775 socket P4 3Ghz 64 bit 1M Also I need to have support DDR 1 And AGPx8 Also I need to know if this M.B have unlock cpu multiplier
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך את עזרתכם עם מחשב HTPC בסלון שנמצא בתוך נישה די סגורה במזנון. לאחרונה החלפתי לו מעבד Q6600 ואני עם כ. מסך 8800GT. המארז הוא שוכב ומפירמה לא ידועה והאיוורור שלו הוא מהצדדים. בין הדפנות של המחשב יש לי 10 ס"מ מכל צד. מאחורי המחשב הכל סגור. כשהתחלתי לשחק , הרגשתי שהכל נורא מתחמם. התקנתי את האוורסט ואני במנוחה מגיע ל60-65 מעלות. אין לי שום קירור מיוחד מלבד מאוור על המעבד ו2 מאוררים רגילים על הדפנות. יש לכם רעיונות ? אני לא יכול להוציא את המחשב מהנישה. תודה מראש מנו
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אז היום סופסוף אני אפסיק להתעצל ואלך לקנות מאוורר 80 מ"מ כדי לשים אותו כמאוורר שני לקירור כרטיס מסך (TR V-1). מכיוון שאני לא מבין בזה בכלל אני מקווה שתוכלו להמליץ לי על אחד טוב, רעש לא יותר מדי מפריע לי ומה שמעניין אותי זה ביצועים נטו אז הוא לא בהכרח צריך להיות שקט, אלא פשוט חזק וטוב. אני כנראה אסע לנועה אבל אולי אקפוץ גם לפנדה אז נא לתת המלצות רק משתי החנויות האלו, ואם אפשר כמה אופציות אז זה יהיה מעולה כי לכו תדעו מה יהיה להם בדיוק במלאי. תקציב נגיד עד 80 ש"ח ככה. תודה מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אחרי שהחלפתי את הקירור סטוק של הכרטיס מסך ראיתי שיפור עצום והחלטתי שכדאי גם להחליף למעבד (לצורך אוברקלוק) אז השאלה שלי היא .. איזה קירור מומלץ למעבד amd X2 4200 (בסוקט 939) ? (קירור אוויר) המליצו לי על זה : http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=165&pr_name=9500 ב320 שקל.. ממה שקראתי הוא עושה את העבודה והמחיר נשמע לי הגון .. יש הצעות ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני באמצע oc לe6300 ואני לא מצליח לעבור את 2100 ג'גהרץ כאשר אני עובר את ה2.1 המחשב קורס ואז צריך לאפס את הביוס ולהתקין מחדש את המערכת הפעלה,הבנתי שכנראה אני צריך להעלות מתח אבל לא מצאתי את האפשרות הזו מצאתי מסך שמראה את כל המתחים אבל לא הצלחתי להעלות את המתח יש משהו שאפשר לעשות? המתח כרגע הוא 1.328 ... מפרט e6300 abit ip-95 Chieftec 400W PFC, 12cm Fan (24pin) 512*2 kingstone ddr2 667
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי לוח אם של gigabyte שהגיע עם התוכנה easytune שאמורה לעשות אוברקלוק דרך ווינדוס, ניסיתי להעלות איתה את המהירות של המעבד שלי (p 4 2.4c) בהתחלה העלתי את המהירות ל 2600 אבל אחרי שהנתתי לתוכנה אישור לבצע את השינוי המחשב ניתקע, הפעלתי מחדש וניסיתי להעלות את המהירות למהירות יותר נמוכה ושוב המחשב נתקע. אני לא מבין בזה ממש אבל נראה לי שאולי צריך לשנות גם משהו בביוס? או שאני לא מגדיר משהו נכון בתוכנה? מה יכולה להיות הבעיה? אני יודע שזאת לא בעיה של התחממות כי הטמפ' של המעבד היא 26 מעלות בממוצע לפעמים אפילו פחות וזה אחרי שהמחשב דלוק יומיים ברציפות. אז בגדול אני שואל איך אני מבצע אוברקלוק עם התוכנה הזאת? תודה רבה לכל העוזרים ולמי שקרא בכלל
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן חברה תשמעו יש לי בעיונת............. אני מכין MOD מטורף של משהו שבקרוב יהיה בגלריה אבל יש לי בעייה.....אני יודע שכדי שיהיה איורור טוב צריך מאורר מאחורה שמוציא ומאורר מקדימה שמכניס.. ברמת העיקרון.....אבל בדגם שלי אין מצב לשים מאוררים בשום מקום אחר חוץ מאחורה! השאלה היא האם אפשר לייצור סרקולצית אויר טובה אם שתיי מאווררים (או יותר..?) אשר נמצאים רק מאחורה! לא בצדדים לא על הגג ולא מקדימה......רק מאחורה ..... אולי לשים מאורר בפנים וליצור כניסת אוויר ויציאה מאחורה ..בכל מקרה אני צריך כמה עצות אז GIVE IT TO ME!
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
בשביל להגיע ל-3 או 3.2 GHZ ושהמערכת תהיה יציבה, מספיק הקירור של אינטל או שאתם ממליצים על קירור אחר? אני פשוט מתכנן לקנות את המעבד ורציתי לדעת אם גם לקנות קירור.
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! אני חדש בנושא האוברקלוקינג וקראתי את המדריך לאוברקלוקינג באתר. חוצמזה קראתי עוד הרבה מדריכים ועדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. קודם כל המפרט הוא: intel core 2 duo e6600 2.4g asus commando motherboard geforce 8600gt kingston ddr2 667mhz 2 giga dual הבעיה היא שבלוחות intel אי אפשר לשנות את המכפלה אז כאשר אני משנה את הבאס שבמקור הוא 266 אני יכול להגיע עד 340 ואם אני מנסה לעלות עוד קצת ווינדוס לא עולה לי. האם הבעיה היא מהזיכרון שהוא רק 667 mhz או שאפשר להתגבר על זה? עוד בעיה שראיתי היא שבביוס המכפיל הוא 9 ולכן 340 * 9 = 3000mhz בקירוב אבל כאשר אני נכנס לווינדוס ובודק ב cpu-z הוא מראה לי שהמכפיל הוא 6 ומהירות היא רק 2000mhz עכשיו השאלה שלי היא למה …
-
- 5 תגובות
- 551 צפיות
-
-
דרך ATI TOOL בדקתי ידנית (לא check max) והצלחתי להגיע לזיכרון 373 / ליבה 435.6 (שבדקתי דברים יותר גבוהים הופיעו לפעמים 2-3 נק' צהובות). אני מציין שעל כל שבב זיכרון שמתי גוף מתכת אחד. התוצאה לא נמוכה מדי???? ועוד משהו- יש לי עוד 4 היטסינקים שההדבקה שלהם נהרסה טיפה ואני רוצה להוסיף אותם לזכרונות בכרטיס (מהצד השני שלו), השאלה היא אם אפשר לשים על ההיטסינק איזשהט סטג של דבק כדי להדביק לשבבי זיכרון???
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
לקחתי את המאוורר וחתכתי את הפינות שלו להוסיף כניסת אויר כמו ה SILENT CAT (מקווה שאני מובן) ומבחינת רעש לא כול כך השתנה משהו , אבל מה שכן הסיבובים לשניה ירדו שהוא נמצא ב 100 % כמעט ב 200 RPM יש עצות לשיפור
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני לא יודע אם השאלה הזאת שייכת לפה או לפורום קירור, אז בסוף החלטתי לשאול פה. בלוחות החדשים שתומכים בקונרו יש כאלו שמתהדרים בקירור HEATPIPE לצ'יפסט (במיוחד היוקרתיים יותר) וכאלה שמסתפקים בגופי קירור רגילים. בפועל, ניתן לראות שגם לוחות שמשתמשים בגוף קירור רגיל, כמו ה DFI, מגיעים באוברקלוק לתוצאות יפות מאד. אז האם יש בכלל השפעה או יתרון ל HEATPIPE הזה או שזה יותר אלמנט של יופי ועיצוב ? האם רק בגלל זה שווה לקנות לוח מסויים ולא לוח אחר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
תקשיבו יש לאחותי פנטיום 3 800 מגה הרץ אני צריך שמישהו יסביר לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם חברה יש לי שאלה שאני צריך שהמבינים שבכם תעזרו לי PLZZZ אוקיי אז ככה יש לי כרטיס מסך 8800 GT TOP מבית אסוס ומה שקורה זה שהורדתי תוכנת אוברקלוק RIVA TUNER לעשות אוברקלוק לכרטיס מה שקורה זה שאני יכול להגיע לתדרים גבוהים והכל בסדר הכרטיס לא מתחמם אבל ישנם משחקים שפשוט לא עולים אצלי אך הכרטיס עובר את הבדיקות ב3D MARK ובמשחקים ישנם לפעמים בעיה או שהם פשוט לא עולים..................... האם זה משהו שקשור באוברקלוק אולי זה יותר מדי???? אם צריך פרטים אז תגידו אני ארשום את התדרים תודה רבה מראש חברה.......
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האם כל משחה מתאימה למעבדים של AMD , למה אני שואל כי מישהוא יביא את המשחה אבל אני לא בטוח שהיא מתאימה, המשחה היא של חברת ELECTROLUBE
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם זה המחשב שלי http://img47.imageshack.us/my.php?image=001zj6.jpg יש לי שני מאווררי 80 מילימטר ששואבים אוויר החוצה מאחורה , מקדימה יש לי מקום לעוד איזה שניים אולי שלוש , האם שווה להשיק בעוד מאווררים , ואם כן איך לסדר אותם איפה להכניס אוויר , איפה להוציא המארז הוא Supertalent Aluminium CA-601UFB Silver כרטיס מסך 8800gts 640mb עכשיו ככה , המעבד הוא amd am2 5600 x2 והטמפרטורה שלו נעה בין 41-46 מעלות ושל ה system בסביבות 36-38 לפי מה ש ai-booster אומר זה תקין ? ראיתי את ה"מוציא חום" הזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14541 האם זה משהו יעיל ?
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit יש אפשרות לשים אליו מאורר כי אני רוצה לעלות לו קצת את המהירות של הליבה כרגע המהירויות הם: 250 בליבה 400 בזיכרון יש משהו לעשות?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
3000MHZ כרגע שאני כותב את ההודעה הזאת והוא בלי שום מאמץ בלי שום תוכנות שאמורות לאמץ אותו הוא נמצא על 67 מעלות שאני מפעיל משהו הכי קטן הוא קופץ ל 70 73 שזה הסחפות אני יודע שהמעבדים האלה נוטים להיות חמים אבל עד כדי כך? יש לציין כי יש לי מארז מעולה ומרווח מאוד נקי מאבק מצחיק שלפני 3 שבועות בערך היה 50 מעלות ובמאמץ היה 56 גג והגוף קירור של המעבד שקניתי הוא גם משהו מעולה במיוחד שהוא יקרר אותו טוב בקיץ. בכל אופן גם הכרטיס מסך 6800GT של חברת INNO בלי מאמץ נמצא על 64 63 מעלות המאוורר שלו נקי לגמרי מאבק. השאלה שלי אם אנ י ישים משחה טרמית במעבד ובכרטיס מסך זה יוריד את המעלות? האם זה יכול לעזור? כי המחשב שנתיים אצלי ואף פעם לא טרחתי למרוח ולהתעסק עם זה כמו כן אני לא אומר שלא פתחתי …
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת בדיוק איזה אוברקלוק אני יכול לעשות ומה אני צריך בשביל להעלות לפחות ב -30% את הביצועים של הכרטיס . אין לי בעייה ממשית של סיכון כי אני מתכנן לקנות 8800 GTS . מפרט : E6300\ 2 GB קינגסטון 667 פועל בדואל צ'אנל . 945-PS3 400 W ספק של HEC
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
רציתי לדעת עד כמה המערכת הזאת טובה למשל החום של המעבד שלי 36 ולוח אם 31 עד כמה המערכת תוריד את החום מהרמה הזאת ועוד דבר תגידו כל כמה זמן מחליפים מים?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום המערכת שלי רשומה בחתימה והייתי רוצה את המלצתכם לגבי קירור לכרטיס מסך וקירור לצי'פ של הלוח אם
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
Sapphire היא במקרה חברת בת של ATI(ראדון)?? אם לא, אז למה היא מוכרת רק דברים מתוצרת ATI??
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום אני חדש בעסק ואני מנסה לעשות אובר קלוק למעבד שלי כי האו קצת מקרטע בזמן האחרון ... AMD 3500+ 939 עם Gigabyte K8N Pro SLI ומקורר עם TT BIG TYPHOON. הזכורנות Corsair VALVE 1024MB (512X2) CL2.5 . אוקי ... התחלתי לעבוד ע"פ המדריך שבאתר ... ביטלתי את כל האפשרויות בלוח אם שיכולות להפריע במהלך בציוע האובר קלוק, נעלתי PCI-EXP ל 100MHZ, הורדתי את המחלק של הזכרונות ל 2/1.5 ולאחר מכן העלתי את התדר של המעבד עד שנתקעתי ב 215 ... הורדתי את המחלק של הזכרונות ל 2/1 וראיתי שהבעיה לא בהם ... לאחר מכן העליתי מתח למעבד ל 1.5 והמחשב עדין מאבד יציבות .. למישהו יש מושג מה הבעיה פה ? אני לא מצליח לעלות יותר מיזה ... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
איזה טמפ מומלצת שיהיה ביום סביר (לא חם ולא קר) שיהיה ללוח אם של GIGABTYE עם ציפסט 965 בתוכנת EVEREST (אולי יש הבדלים משמועתים בין תוכנות או BIOS) ואיזה מומלצ למעבדי C2D בתוכנת TAT *כמובן וכמובן שאחרי OC **וכמובן שטמפ המקסימלית המומלצת ***כנראה שביום חם כנראה תעלה הטמפ בכמה מעלות בנוספ אז יש לקחת בחשבון גם את זה בתודה מראש אביב http://forumz.tomshardware.com/hardware/Core-Duo-Temperature-Guide-ftopict221745.html Thermal Junction temperatures of 75c is hot, 70c is warm, and 65c is safe. אז 70 זה אפשר להגיד מקסמלי שמומלצ?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-