אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
י1. ש לי AMD 3700+, שעובד בקיץ ב 40 מעלות במנוחה ומגיע ל 52 במאמץ, אני מעוניין במאוור שיהיה שקט שיוריד את הטמפ ב5 מעלות לפחות 2. יש לי לוח אם ga-k8n-sli עם nvidia4 במגיע ל 62 מעלות ב CORE במאמץ. האם יש דרך לפרק את צלעות הקירור של הלוח אם, למרוח משחה תרמית ואז להחזיר אותם?ואם כן איך עושים זאת? האם יש דרכים אחרות לקרר את ה chipset ביעילות?. 3.קניתי כרטיס מסך של לאחרונה 86000GT EXTREME של LEADTEK מגיעה דווקא עם קירור די טוב, הבעיה ש הסירקולציה אצלי במחשב לא משהו את זה אני יודע, בקיץ ללא מזגן הוא עומד על 55 מעלות ובמאמץ הוא מגיע אפילו ל 75 . השאלה אם יש תועלת לכרטיס חדש יחסית(כלומר קניתי אותו רק לפני כ חודשיים) לפרק את הצלעות ונמאוור הנתונים ולמרוח משחה תרמית או שעלי לעשות מא…
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 542.02 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 673.71 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1209.68 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 82.29 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case [ ¤ 339.8 ] 1 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - RED [¤ 67.05 ] 1 אני קונה אותה בעוד כמה ימים...האם אני יצטרך להוסיף אלייה קירור או משהו? כדי שאני לא ילך לחנות…
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי זכרונות של KINGSTONE DDR400 HYPER-X 256MB הם עובדים על תיזמונים כאלה: 6 2 2 2 האם זה טוב? האם כדאי לשנות? זה ישפר ביצועים? אגב האם התוצאה 5600 למעבד AMD 2500 BARTON טובה בתוכנה PC MARK 2002? הזכרונות קיבלו תוצאה של 4700 - זה טוב? תודה רבה רבה לעוזרים 8)
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש E2140 וקיבלתי איתו את המאוורר הרגיל של אינטל(שקצת השתנה מימי הP4 אבל לא משנה). לפי מה שראיתי על הגוף קירור בחלק בו הוא נוגע במעבד יש משחה תרמית שאינטל שמה מלכתחילה. שאלתי היא האם המשחה הזאת מספיקה או אם אני צריך להוסיף משחה תרמית ולמרוח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אולי מישהו יכול להפנות אותי למדריכים טובים (לא איכפת לי אנגלית גם) לאוברקלוקינג של מעבד ושל כ. מסך אני צריך משהו בסיסי שיסביר בדיוק מה זה מחלק, מכפיל, HT, HTT, FSB וכל מה שקשור בנוסף משהו שיסביר על המתחים ואיך הם משפיעים... אם יש משהו מעמיק בנושא אני גם אשמח עברתי כרב על כמה מדריכים שיש... אני לא מרגיש שתמונה שלמה אגב, אני אשמח להסברים בנושא מעבדים... ארכיטקטורה ומה מחדש הקונרו וכאלה.. בקשר לזכרונות, קראתי על תזמונים, אבל אני לא מבין איך ה תזמונים 1- 2-3-4 וכו' קשורים ל - CL. תודה
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
האם זה טוב?? עשיתי למעבד(E8400) אובר מ-3 ל-3.68 בלי לגעת במתח בכלל לוח-אם DS3R האם זה מסמל טובות או שזה רגיל לחלוטין?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אז אחים שלי אצלי הכל סבבה חלק בבסה המחשב קרס החלונות קרסו כרגע הוא לא זוכר שיש לו cd's אבל חוץ מזה הכל טוב המוד שלי בעיצומו אני מעלה אתר עם תמונות של המוד כרגע המסך עובד אבל הפאן קונטרול מנותק בגלל רצון להוסיף עד מאוור התמונות מראות גם את המייצב אני עלה לקראת סוף השבוע בתקווה כבר את הכל! יום טוב! http://photos.walla.co.il/def1 :AR15:
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
הוא עושה הרבה רעש יש איזה תוכנה שאני יכול לשלוט על זה
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ברשותי GF5900XT ולפני מספר ימים החלפתי את הגוף הקירור המקורי ב-GIANT III. ההתקנה הראשונה נכשלה, אבל בהתקנה השנייה הצלחתי להתקין את הקירור כראוי, אני חושב. עכשיו יש לי מספר שאלות על הטמפרטורה. א. מהי הטמפרטורה הממוצעת ל GF5900XT? ב. הדרייורים של Nvidia מאפשרים לבדוק טמפרטורה, עד כמה הם אמינים? ג. כשבחדר עובד מזגן, כרטיס המסך נמצא במנוחה וגוף הקירור עובד במהירות נמוכה טמפרטורת הליבה נמצאת על 48 - 47 מעלות. זה אומר שהקירור מקרר היטב?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
לא שווה להשקיע עוד 100-200 שח במערכתת קירור מים? האם התוצאות לא יהיו בערך אותו דבר ? האם המערכת קירור מים לא תיהיה יותר שקטה? אין לי פשוט ניסיון עם מערכת קירור מים אז אני לא יודע עד כמה הן שקטות! תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אז ככה אני בונה מארז חדש לגמרי לא עושה מוד לאחד קיים. 1. האם זה יהיה בסדר למקם את ההארד דיסק(WD80GB 8MB Cahce) מעל לספק? במרחק ס"מ או 2? או שזה יחמם יותר מדי את ההארד דיסק או את הספק? 2. האם זה יהיה בסדר להוציא לספק(300 ואט ג'נרי) את המאוורר הג'נרי ואת המארז של הספק כולו ולהשאיר רק את הלוח שלו ובמרחק 10 ס"מ בערך מה"אגזוז"-מאוורר 92 מ"מ בגג המארז? או שהוא יתחמם יותר מדי? או יפלוט יותר מדי חום? ואם לא אז זה בסדר אם המאוורר של הספק יכוון לאיזור ריק בפינת המארז(ולא אל חוץ המארז) או ישר אל מתחת ל"אגזוז"? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
טוב, אני עושה OC קל ל P4C 3 GHZ. כרגע מחזיק ב24\7 על 3450 שזה FSB של 230 עם מתח של 1.675 עם HYPERTHREADING. נבדק עם HYPERTHREADING ב DUAL PRIME למשך 7 שעות יציב. דברים ששמתי לב אליהם: עם HYPERTHREADING המתח הממוצע על המעבד יותר גבוה אבל הטמפרטורה במנוחה יותר נמוכה!!!? יציבות ב PRIME - אבל לא במשחקים - כאשר HYPERTHREADING מופעל....-הבעיה נפתרת כאשר מבטלים את ה HYPERTHREADING. יציב ללא HYPERTHREADING - בדקתי עד 3600 (240 FSB) - אבל המתח הנדרש גבוה מידי. - לא ניסיתי מעבר. רציתי קצת יותר הערות\מידע על השפעות ה HYPERTHREADING על OC, איתו ובלעדיו.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
התוכנה Core Temp מראה הבדל של כ10 מעלות יותר מהאוורסט והביוס על מה להסתמך? ???
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC ל6600 קונרו עם TUNIC ,לוח אם GB965-DS3 וזכרונות OCZ 4-4-4-15 800MHZ. השאלה שלי היא למה בכלל צריכים להתחיל להתעסק עם המתחים של הזכרונות? לאיזה OC אני יכול להגיע רק בלי להתחיל לשנות תזמונים לזכרונות? האם אני לא יכול להגיע לOC טוב עם התזמונים והמתחים המקוריים של הזכרונות שאני קונה? :s05:
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ברבות מקבוצות הדיון באינטרנט מסופר על נעילת המכפלה במעבדי BARTON 2500 האם הדבר נכון? ואם כן מה בגורלו של ה BARTON 2800 ? ??? ??? ??? כמו כן האם ישנו מדריך פשוט לשיחרור הנעילה ,אם היא בכלל קיימת? בתודה מראש COBRA DRAGON
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הנה המארז שלי יש לי מאוורר מקדימה 120 שמכניס אויר ומאחורה 18 שמוציא, 2 מאוררים חזקים בצד אחד מכניס ואחד מוציא(זה שלמטה יותר) ביגלל שהכרטיס מסך כשהוא מתאמץ הוא מוציא אויר חם והמאורר מולו ככה שהאויר החם לא נכנס למארז ויש לי עוד אחד למעלה פשוט שמוציא. יש לכם איזה הצעה ךשיפור או שככה זה טוב? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ועל המאווררים שהוספתי (מאווררים של ספקי כוח ישנים) ?! אם כן אז איך עושים את זה ומה ההשלכות של הגברת מהירות המאווררים...? תודה.
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, לכבוד הקיץ ,צריך לקנות עוד מאורר. כיום יש לי מארז סגיטה (הראשון לא החדש) עם שלושה מאוררים (אחד 120 מכניס מקדימה,80\90 מהדלת ועוד אחד מוציא מאחורה..כמובן שיש על המעבד AC 64) בכל אופן,הטמפ' הממוצעות הם בין 35-40 ואני חייב מאורר נוסף. חשבתי לשים אותו מתחת לכרטיס מסך. זה כדאי? יש מקום יותר יעיל? (בלי לקדוח חורים.) בכל אופן אני צריך המצלמה למאורר (120) בין 50-60 ש"ח שיעשה את העבודה (ובשקט) . תודה רבה ! נ.ב - זה כבר מוגזם. הלוח אם מגיע ל-47 מעלות לפי אוורסט ! החוטים במארז מסודרים וסירקולוציה נורמאלית לגמרה.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
חברה יש לי תוכנה שנקראת speedfan עכשיו הטמפ שהיא מראה ממש לא קרובה לטמפ שהביוס מראה משו כמו 10 מעלות הבדל עכשיו השאלה אם יש תוכנה אחרת שמודדת טמפ ושתיהיה אמינה... ד"א אם זה קשור יש לי לוח אם מדגם: P4SGX-MX-UAYZ של ASUS אז אם אפשר שם של תוכנה שמודדת טמפ של המעבד והלוח אם תודה מראש :]
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום ;D אני עדיין לא רוצה לעשות OC לכרטיס מסך שלי (7600GT) אבל בכל זאת אני רוצה להבין כמה דברים. הנה תמונה http://pics.sendit.co.il/0806/5e4e867b72.jpg כמו שאתם רואים יש אפשרות לעשות OC ל2D ול3D אז השאלה שלי היא איפה אני צריך להעלות? בשניהם? דרך הדרייבר אני לא יכול לעשות כי משום מה לא מופיע לי האפשרות(אולי בגלל הדרייבר הכי חדש שיש לי,שמעתי יש איתו בעיות) ואם מישהו יכול לתת הסבר קצר מה זה ה3D וה2D אני אודה לו מאוד! ;D אה ויש לי עוד שאלה למה בX300SE שהיה לי פעם לא היה את ה3D וה2D?
-
- 5 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, יש לי xp-120 על המעבד, ואני רוצה להוסיף עליו מאוורר 12cm טוב. המומלץ של thermalright כבר לא ממש זמין, ואשמח לדעת איזה מאוורר כדאי לקנות עבורו שיהיה גם מספיק שקט, וגם יעיל. ומה המחירים, בערך. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הוא רק מראה את הריבועים וזהו ! הוא לא מראה שום דבר אחר!! (הפעלתי תוכנות והכל ו.......לא עובד..) בבקשה עזרה! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם. היה לי מחשב שעמד בצד בלי שימוש אז החלטתי להשתמש בו ולעשות ממנו HTPC המחשב הוא : מעבד CELERON 400 לוחINTEL SE440BX-2 זכרון 219MB SDRAM כ.מסך HERCULES KYRO 3D 64MB רציתי לעשות לו אוברקלוק ולצערי לא מצאתי לא ג'מפרים ולא אפשרות לעשות את זה בSETUP של בBIOS. לאחר כמה שיטוטים באינטרנט גיליתי שיש אפשרות אם אני ימנע מגע של אחד מהפינים של הרגלים אז אני יוכל לשנות את המהירות. אולי למישהו יש מידע איך אני יכול לעשות לו אובר קלוק? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
חבר'ה, שבת שלום, החלפתי את המעבד שהיה לי-AMD 3200+ ל-4200+X2. כרגע אני משתמש בקרור הסטוק של המעבד הקודם. האם זה תקין? המאוורר יכול "להתמודד" עם החדש, או שאני צריך משהו יותר חזק? ואם כן, אודה לכם על המלצה לתושבת 939. תודה רבה, חיים.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-