עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by KF,

היי, לאחר שהקירור מים שבק חיים מבקש המלצה לקירור אוויר ל5600X. אין אוברקלוק.. צריך נטו לקירור שיעשה את העבודה. תודה.

2. Started by roeiw,

תסבירו לי בבקשה אחת ולתמיד על התיזמונים של הזיכרון ועל ה T1 ו T2 ואיך אני בודק יציבות של הזיכרון. תודה.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  3. אז ככה השבוע אני מביא: Accelero S1 Rev. 2 +2 מאוררים 120 רציתי לדעת איך הסינקים שלהם היה לי את הטווין טורבו ac והסינקים הדבק שלהם לא טוב והחזרתי את זהל חנות.

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  4. Started by artur162,

האם מאורר יכול לפגוע בביצועים של המחשב? בזמן הדלקה של המחשב מאורר אחד עושה רעש חזק מה עלי לעשות ואיזה מאורר זה?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  5. שלום לכולם אני עומד עכשיו לצאת לקנות מחשב על פי מפרט שקיבלתי כאן באתר ויש לי שאלה קטנטונת אחרונה... המעבד הולך להיות E4500, והתיכנון היה על 4 ג'יגה זכרון במהירות 800MHZ, השאלה אם לאוברקלוק מסיבי ( בתיקווה שהמעבד יחזיק ) יהיה עדיף ללכת על ה 1000MHZ ?? או שבכל מקרה אני לא יגיע לניצול מלא של ה 800 ? פשוט אין לי מושג כמה ה E4500 צורך בסטוק מהזכרונות...[br]פורסם בתאריך: 4.03.2008 בשעה 11:43:48 הסתדרתי לבד,תודה.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  6. מה אני צריך כדי לעשות OC ?? למי אני צריך לפנות כדי לקבל מידע? אני צריך נתונים מיוחדים או שבכל מחשב אפשר? בכל אופן אלו הנתונים של המחשב שלי ,(בערך) בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  7. הורדתי מ-HWZone את המדבקות ש-Grey Matter הכין, יפות מאוד, לקחתי כמה מהן והדבקתי. הייתי רוצה לקבל עוד, אם מישהו יודע מאיפה...חיפשתי בגוגל קצת, לא מצאתי, חיפשתי באתרים ישראלים-גם אין, אז החלטתי לפנות אליכם. תודה רבה, Talbion.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  8. Started by yosizach,

כיצד אפשר לעשות את זה

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by Tamir61,

>יש לי את המפרט הבא : > > > > >טמפ' : >Temp 2 = מעבד >Temp 1 = לוח אם > >מעלות במנוחה : > > >מעלות במאמץ : > > > >צורת המארז : > > >2 מאחורה מוציאים אוויר + ספק החוצה >2 מכניסים אוויר אחד מול הצ'יפסט וכרטיסי הPCI ואחד מלמעלה.. > >המאוורר על המעבד הוא סטנדרטי.. >*המאורר של הצ'יפסט מנותק כי הוא עושה רעש וגם ככה לא יעיל >במיוחד.. >המחשב עבר ניקוי אבק והוא נקי לגמרי.. > > >בAquaMark המחשב מקבל 30 אלף.. >הביצועים של המחשב פחות מספקים אותי מפעם.. (לפני שנה) >אלו ההגדרות OC החדשות שניסיתי : > > >העלתי ב0.025 את המתח >את הFSB…

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  10. משהו יכול למליץ לי על קירור טוב לכרטיס 6800gs פסיבי לחלוטין (ללא מאורר) ... עד 200 ש"ח מקסימום. תודה

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by xXaXdXaXrXx,

אני לא יודע כלום באוברקלוק ואני רוצה לדעת אז אים מישהוא יכול להסביר לי על זה אז אני יודה לו מאוד

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by dor_eli,

יש לי חלון בצד המחשב ואני רוצה להוסיף לשם מאורר מה אתם אומרים על tt cat 9 cm איך המאורר הזה? שווה לי לקנות אותו?

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  13. Started by Gnome,

מה הדעתכם על המאוורר הזה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1964125499.htm לחבר שלי יש אותו והוא אמר לי שטמפ' המעבד שלו (BARTON 2800) הייתה 51 מעלות אחרי חמש ימים שהמחשב היה דלוק ברצף. השאלה שלי היא האם זה טוב או לא?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by ohmega,

בדגש על : הרבה מקום למאווררים (בעיקר 120mm) מקדימה ומאחורה כניסת אוויר טובה מקדימה ה-120mm smart fans של thermaltake למארז - האם הם מומלצים או שאפשר להסתפק באלו המסופקים עם המארז?

• 7 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by omfir,

יש לי שאלה שעדיין לא מצאתי עליה תשובה מבוססת כמו שצריך. השאלה היא: לדוג' אני רוצה לעשות Oc למעבד לא משנה כרגע איזה דגם לדוג' CPU Speed = CPUM x FSB אוקיי עברתי את הצעד הזה אבל איך אני יודע איך וכמה לעלות את הvolage של המעבד?לצורך העניין שצריך במקרה הזה.התשובה שקיבלתי הייתה:"אתה יודע לפי נסיון". זה ממש לא מבוסס ומסדר לי כמה דברים בראש.. תודה!

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  16. Started by david_fr,

שלום לכולם לא מזמן הרכבתי לאחותי מחשב פנטיום 3 המחשב משמש אותה רק לאי סי קיו ככה שהוא מספיק. לאחורנה התחלתי לתעניין בנושא האוברקלוקינג והחלטתי לנסות לעשות על המחשב הזה חפרתי קצת בביוס וראיתי שכדי לשנות את הבאס והמכפלה בלוח של המחשב זה על ידי גימפור של גמפרים מסוימים על הלוח הבנתי את כול הקטע של הגימפור והתחלתי לנסות כול מני נסיונות. המחשב עובד במצב הרגיל שלו על באס 66 ומכפלה 11(בלי אובר קלוק) ניסיתי לשנות המכפלה וראיתי שהיא לא משתנה לא משנה איזה מכפלה אני שם(הבנתי שהמכפלות במעבדי אינטל חסומות תקנו אותי אם אני טועה).כשעלתי את הבאס יש לי ישר קפיצה לבאס של100 (אין בין 66 ל100 משהו אחר) ברגע שאני משנה את הבאס ל100 אז המחשב נדלק ומראה שהמעבד עובד על 1100 הרץ(במקור 733)וכשווינד…

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  17. Started by Make_Party,

עשיתי OC של 20% למעבד ושהמחשב ניכנס לwindows אז הוא עושה RESTART ובמצב בטוח הוא פועל. גם ניסיתי לעשות OC של 10% וב10% הWINDOWS פועל. הטמפרטורה היא 48 אז אני לא חושב שזה מיחימום. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by eli_a2006,

שלום אחים שלי מה המצב אני רוצה לעשות v-mod לכרטיס מסך שלי ולא הכפת לי עים הוא ישרף כי במילא אני קונה חדש תודה רבה לעוזרים אלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  19. Started by חננב,

חשבתי להתחיל לעשות OC למחשב שלי סופסוף, והייתי שמח לשמוע מה אתם אומרים - כדאי או לא? מדובר במחשב בן קרוב ל 4, ביצועים נמוכים בינוניים וזאת המערכת (אני מקווה ) : המארז גנרי, כמו כן מערכת הקירור די סטנדרטית לפי מה שאני יודע... ממליצים לעשות OC לכזה מחשב? כמה אחוז שיפור אפשר להשיג מכזה מעבד -\+? כמה אפשר להשיג מהכרטיס מסך? (GF5200) *הערה קטנה: את המשחה התרמית אני מחליף בכל מקרה בימים הקרובים אם זה משנה משהו : \ תודה מראש !!

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by RoverBoy,

היי אתמול קניתי את הכרטיס הנ"ל הפעלתי את הSPEED FAN וראיתי ש... המעבד של הכרטיס מסך על 53 מעלות במנוחה! זה הגיוני? זה תקין?

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  21. Started by adamginz,

בכוונה זה בצורת סקר שלא תעלו עוד אופציות לא רצויות. נא לבחור מהכתוב ולא להציע עוד פריטים.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by paulyoung,

היי הטמפרטורה של המעבד אצלי ב-41 והלוח ב-36 בזמן מנוחה האם זה תקין? אם לא מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  23. Started by dudu_azran,

כמה שיותר איכותיים ושקטים וכמה שיותר זולים תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  24. היי , קניתי היום מארז של Chenbro , מארז MIDI אבל מאוד רחב , יש מספיק מקום להתקין את ה BigWater SE של TT (לא רציתי את הרדיאטור בחוץ) , המארז מאוד מאוד שקט , הוא מכיל כרגע 2 צורבים , 4 כוננים קשיחים וכונן אחד המכיל את הנוזל קירור. ישנו מאוורר 80cm בקידמת המארז (התקנה שלי) והרדיאטור בחלקו האחורי. מה שיפה , שיחסית למחיר הזול שלו , הוא דיי "משוכלל" הכוונה שהכל מתבצע ללא ברגים (כרטיסי PCI , הכוננים , דלת המארז וכו'...) השאלה היא , כיצד אני בודק כמה מע' הקירור יעילה ? אני לא זוכר מה היתה הטמפ' לפני המערכת הקודמת (אבל גם לא רלוונטי כל כך כי זה היה מארז אחר עם 3 מאוורים 80cm שמכניסים אויר ואחד שמוציא). האם למישהו יש נתונים על טמפ' בעבודה רגילה / מאומצת ? הוספתי תמונה של הטמפ…

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  25. Started by Oshriel,

יש לי זכרונות של KINGSTONE DDR400 HYPER-X 256MB הם עובדים על תיזמונים כאלה: 6 2 2 2 האם זה טוב? האם כדאי לשנות? זה ישפר ביצועים? אגב האם התוצאה 5600 למעבד AMD 2500 BARTON טובה בתוכנה PC MARK 2002? הזכרונות קיבלו תוצאה של 4700 - זה טוב? תודה רבה רבה לעוזרים 8)

• 5 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים