עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sufgi123,

האם קירור מעבד לסוקט 775 (כמו tuniq tower) יתאים למעבדי penryn ?

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  2. Started by aragon,

volcano 7 plus cpu cooler

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  3. שלום, המפרט שלי בצד... היום עדכנתי ביוס ללוח GA-965GM-S2 REV2 מF1 לF7 כי לא הייתה לי אפשרות לעשות OC בF1 ועכשיו כן יש לי את האפשרות(נקראת MIT משהו כזה) יש לי קירור AC 7 FREEZER PRO עם משחה של שקל תשעים(ג'נרית). אני מתכנן לקנות משחה איכותית הרבה יותר כדי לקבל תוצאה טובה. עכשיו המעבד שלי על 46 מעלות בלי OC. אני לא עושה OC עד שאני לא מחליף משחה. אז איזה משחה מומלצת? עד כמה כדאי לעלות את התדר למעבד הזה, ללוח הזה ולקירור הזה+המשחה שתמליצו? תודה!

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  4. שלום לכולם! הכנתי הסבר איך עובד קירור גז למעבד בתוך מארז Thermaltake Xpressar, המארז הראשון עם קירור גז, אולם ההסבר מתאים לכל המערכות הפועלות על קירור גז כיוון שכולם עובדות באופן דומה. הבה נעבור לעיקר: קירור גז נחשב לקירור אקסטרים, וזה בעצם הקירור הכי חזק לפני הקירורים הקיצוניים כמו קרח יבש וחנקן. אולם קירור מסוג זה, הוא הקירור הכי חזק שיכול לעבוד בקביעות ללא חומר שאוזל (כמו חנקן) ולא על מנת לשבור שיא. הגז הזורם במערכת זו ניקרא R134a Refrigerant, גז דומה לזה שזורם במזגנים הביתיים, והוא אינו מזיק לשכבת האוזון. התרשים הבא מתאר כיצד פועל הקירור: כפי שאתם רואים, קודם כל הגז ( R134a ) זורם במצב נוזלי (1) לתוך גוף החימום הנמצא על המעבד (2). שם הוא מתאדה במהירות לגז ובתו…

• 8 תגובות
    • 6.6k צפיות
  5. Started by Tzach_n,

היי, אז המערכת החדשה שלי מורכבת ועובדת, הנה המפרט: מעבד: Q9550 2.83 GHz לוח: Gigabyte EP45-DS3R זכרון: 4GB OCZ DDR2 800Mhz Reaper Edition ביוס: EP45-DS3R F10 קירור: OCZ Vendetta 2 אני רוצה לעשות אוברקלוק ולהגיע לאיזור ה-3.6, אמרו לי שעם הקירור והלוח הנ"ל אפשר להגיע לשם בקלות. אני יודע את הבסיס של הפעולה אבל לא יודע בדיוק איזה פעולות צריך לבצע ב-BIOS, יש המון הגדרות שאני לא מכיר ולא רוצה להתעסק בהן, ניסיתי לקרוא כמה מדריכים אבל לא מצאתי משהו שמתאים ממש לגרסאת הביוס שיש לי. ניטרלתי את EIST שמורידה את המכפלה של המעבד כשהוא לא במאמץ וגם את C1E שמשפיעה על המתח לפי מה שהבנתי. מה הצעד הבא? מבקש עזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by token_toker,

אני מעוניין לרכוש קירור חרישי ואפקטיבי ל-4870X2 (לא CF) שיושב בתוך מארז של אנטק P182. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על יחידה כזו שעושה את העבודה ואם אפשר גם הסבר קטן על איך לפרק את גוף הקירור הנוכחי והתקנת החדש. תנקס אין אדוונס

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי GF4Ti4200 128MB, ואני רוצה לקנות את ערכת הקירור של TT לכרטיסי GF4. בקיצור, שמעתי וקראתי בכמה ביקורות שצלעות הקירור לזכרונות לא בגודל המתאים, וצריכים לחתוך אותם. זה תקף לכל הכרטיסים? וגם אני אצטרך לחתוך?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by MightYaad,

יש לי את הכרטיס מסך ATI HD 3850 והטמפרטורות שלו הם: במנוחה: 40+- מעלות במאמץ: 80+- מעלות האם הטמפרטורות האלה טובות? יכול להיות שינוי כזה קיצוני? ואיזה טמפרטורות טובות לכרטיס מסך הזה?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  9. ואיך הוא בהשוואה לקירור סטוק של מעבדי AMD. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by עידן192,

Well, אני חייב לציין קודם כל שהמחשב הוא של קובי (דילר נחמד שאתם לא מכירים), אני פשוט עזרתי לו בשלבי ה-OC ובפרסום הפוסט כאן. המפרט: Intel Pentium D 920 2.8Ghz Asus P5WD2-E Corsair 2x512 667Mhz 4-4-4-12 Leadtek 6800GS מארז של Chieftec ספק כוח 650W של ToPower קירור אוויר Zalman CNPS9500 וכוננים קשיחים. הינה מהלך השלבים: OC קל למעבד בלבד: http://rotter.name/User_files/nor/4414a7975aaa635b.jpg OC יותר כבד: http://rotter.name/User_files/nor/4414a8405ce4cb4d.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4414a81a5c636587.jpg http://www.upimg.net/main/Aquamark3.jpg http://www.upimg.net/main/3Dmark06.jpg OC ממש כבד: http://rotter.name/User_files/nor/4416bc4d1e219c8a.jpg …

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Voltage Values CPU Core 1.62 V +3.3 V 3.31 V +5 V 5.05 V +12 V 11.92 V -12 V -12.20 V -5 V -5.25 V +5 V Standby 4.97 V VBAT Battery 3.57 V DIMM 2.62 V אני לא על OC המפרט בחתימה (ספק 300W של HEC)

• 5 תגובות
    • 473 צפיות
  12. Started by jehova,

למומחים שלום אבקש את עזרתכם באוברקלוקינג למעבד שלי אני ממש חדש בעסק לכן אודה לכם אם תעזרו לי תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 405 צפיות
  13. Started by Night_Fox,

יש לי סטיק אחד של 1GB על 333 איך אני עושה לו OC

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  14. Started by X-striker,

שלום, יש לי Intel Pentium D 805 2.66mhz gigabyte ga-81945p-g biostar 9600gt נעלתי את הpci express freq על 100, והצלחתי לעשות OC למעבד מ133MHZ ל 145MHZ, אחרי זה המחשב לא עולה. אך אם אני שם את ה pci express freq על AUTO , אני מצליח להגיע עד 170MHZ . מה הבעיה פה? תודה.

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי, היה לי את המאוורר למעבד שלהם U14S שנקנה כחלק ממחשב שלם שהורכב על מעבד אינטל E8400. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם מעבד חדש AM5 ושמתי לב שנוקטואה כחלק מהשירות שלהם נותנים בחינם קיט התאמה למעבדים חדשים יותר במידה ובעתיד משדרגים: https://noctua.at/en/support/mounting-and-upgrade-kits אז פשוט מילאתי את הטופס הבא: https://noctua.at/en/amd-am5-mounting-kit-order-form הם רוצים צילום של קבלה של המאוורר המקורי (אבל למי יש קבלה מלפני 16 שנה?!) או צילום של המאורר ביחד עם דף נייר עם שבו כתוב שמי ותאריך עדכני + קבלה על הלוח אם החדש. זאת התמונה ששלחתי: https://postimg.cc/1nKptdVX ואחרי יומיים הם שלחו לי את הערכה בלי תשלום בכלל. כל הכבוד לנוקטואה, זה שירות!

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  16. Started by AleXGanGSteR,

יש לי מעבד PRESCOTT 3.0GHZ וכשאני מדליק איזה משחק כבד או משהו כזה.. אז הטמפרטורה שלו מתחילה להגיע ל80 ואז אני צריך לצאת מהמשחק... יש לי קירור של ZALMAN ... בזמן מנוחה הטמרפטורה שלו 50-55... איך אני יכול לקרר אותו??? אמרו לי שאפשר איך שהוא לגרום למאוור להסתובב מהר יותר או משהו כזה.. זה אפשרי? או שיש דרך אחרת? תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 523 צפיות
  17. שלום אני רוצה המלצה שלכם לקירורים לא הצלחתי להגיע למסקנה טובה בסטיקי המפרט שלי פה בצד יש לי מארז NZXT GUARDIAL 921 שהגיעו איתו 3 מאווררים 12 ס"מ שהם לא ממש חזקים רציתי להחליף אותם למשו אחר אגב קניתי עוד מאוורר Scythe Gentle Typhoon והצלחתי איך שהוא להכניס אותו בתוך המארז כי אין מקום בשיט והאיוורור במארז לא משו רציתי המלצה ממכם ל 2 מאווררים 12 ס"מ בסגנון Scythe Gentle Typhoon אבל שיש להם לדים כחולים אגב הכרטיס מסך שלי פולט כמות לא קטנה של חום ( במאמץ ) בקשר למעבד יש לי Q6600 ואני רוצה לעשות לו OC גבוה הגעתי איתו מ 2.4 ל 3 ועדיין לא בזכות הקירור שקניתי אלא המאוורר ששמתי במארז אני רוצה להגיע איתו לכיוון ה 3.6 + יש לי קירור למעבד Thermaltake Blue Orb 2 והוא לא הכי טוב ... ר…

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  18. Started by eliezerbh,

שלום הרכבתי מערכת עם לוח של GIGABYT מדגם X79-UD5 עם מעבד i7-3930K ללוח יש אפשרות להעלות את מהירות המעבד (OC) אבל את התוכנה ששולטת ב אוברקלוק ה EASYTUNE 6 אני לא מצליח להתקין. בכל פעם שאני מנסה להתקין אותה אני מקבל הודעה please remove easytune6 first! כאשר מעולם לא התקנתי שום EASYTUNE 6 ההתקנה בכלל מבוצעת על מחשב חדש לחלוטין !!! האם יש למישהו פיתרון ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אם כן איזה חומרים אני צריך?וכמה זה יעלה לי?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  20. Started by H - Z,

ולוח אם של EPOX 8RDA+ אז אני יוכל להגיע לOC רחוק כאילו או שהלוח לא פותח לי את המכפלה של ה2200 ועוד שאלה 2200 זה T BERD B??

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by royk50,

E6300@3150 bios vcore 1.28 stress vcore (everest) 1.25 default vcore :1.325 משהו שיחק עם זה לראות כמה אפשר לרדת ולהשאר יציב ? ולשאלה למה - בגלל שהטמפ יורדת זה למה עוד שאלה לדעתכם יהיה שינוי בבצועים כל עוד יציבות נשמרת ?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  22. אולי למשל למישהוא יש abit BH6 שהוא מוכן לתת לי בנדיבותו אם זה מיותר בישבילו????? פשוט אחים שלי אני רוצה לעשות אוורקלוק טוב למעבד הישן שלי (פנטיום 2 400 מגהרץ) וכבר השגתי מאורר טוב והכל אבל הלוח לא כלכך טוב לאוברקלוק ובגלל חוסר מתח למעבד לא עובד את ה 450 ב OC וגם לא הצלחתי למצוא שום מדריכים ל Vmod ללוח שלי תודה רבה לכל העוזרים ;D אולי עוד כמה ימים שאני יסדר קצת את המחשב הישן ויעשה מודינג למארז שלו אני יפרסם פה כמה תוצאות ותמונות !!!!!!! וגם בקרוב אני יפרסם תמונות של פרויקט הקירור הרצחני שלי ל geforce 2 GTS שלי!!!@

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  23. שאלה מאוד פשוטה. תודה.

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  24. שלום לכם, אני עוד מאט קונה מחשב, זה המפרט שלו פחות או יותר: מעבדים Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 ¤ 1,410.00 לוחות אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 585.00 זכרונות G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 ¤ 300.00 דיסקים קשיחים WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 ¤ 435.00 כוננים אופטיים Pioneer DVDRW DVR-212BK BLACK 18X DUAL LAYER SATA ¤ 165.00 כרטיסי מסך LeadTek Geforce WinFast PX8800GT 512MB DDR3 PCI-E ¤ 1,400.00 מארזים COMPUCASE 6A19B Black No PSU ¤ 210.00 ספק כח Enermax Liberty-DXX 400W Modular cables ¤ 420.00 האם זה חשוב להוסיף למעבד …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.