אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מאוררים אחד 80 מ"מ מאולתר והשני 120 מ"מ קנוי עכשיו חיברתי את ה80 מ"מ ליציאה בלוח אם איפה שמראים במדריך לאלתור מאוררים לאן אני יכול לחבר את השני??
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מצאתי את הגרסאות האלו בינתיים , האם יש עוד סטפינגים? מי מהם הכי מוצלח ל OC ? מישהו הצליח איתם ? AQXEA 0323TPDW וקיים גם אותו אחד עם AQXDA (שמים לב להבדל בין ה E ל D, שכנראה מציין סדרה חדשה יותר מה D)
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אפשר לראות את המפרט הטכני שלי שעודכן בפרטים - בבוקר המחשב שלי פעל בערך שעה רק עם אקספלורר אייסיקיו, מדיה פלייר.. וזהו המעבד היה על 48\49 מעלות, (היה חם בחדר..) שהדלקתי את המחשב זה עמד על 42 מעלות (טמפרטורה התחלתית) המאורר של המעבד עובד תמיד על 3900 סלד -------------- שטמפרטורת החדר בערך על 22-24 והמעבד נשאר אותו דבר כנוו קודם (וינאמפ אייסיקיו אקספלורר) הוא ירד ל 40-43 מעלות כמו שכתבתי מקודם, בלי מיזוג הוא היה על 49-48 ------------- אתמול שחזרתי בלילה הביתה והמחשב פעל כל הזמן הזה וראיתי שהשעון נתקע על 6 בערב (אז המחשב נתקע.. או הוינדוס לא יודע) מהשעה 6 ועד 1 בלילה שחזרתי המחשב כנראה לא עשה שום דבר מיוחד חוץ מלהשאר תקוע... הנורה של ההרדיסק במארז דלקה ברציפות עשיתי ריסט ונכנ…
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אפוקס הוציעו לאחרונה מספר ביוסים חדשים ללחות שלהם. ללוח 8RDA3 אפילו הוציאו תיקון לכל הביות שהעלתי בביקורת החדשה שעלתה היום (למי שקרא כבר) . בכל מקרה אני ממליץ לא להתקין אותם כי הם פשוט מחסלים כל סיכוי לאוברקלוק נורמלי (לא ניתן לעבור את סף ה 200 ביציבות). מדובר על מספרי ביוסים : 8rd33630 8rd33619 אם משהו התקין אותם וגילה משהו אחר ממני אנא ספרו .
-
- 9 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אתם יודעים איזה מהם הוא אוברקלוקר יותר טוב ?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שיש לו ניסיון בחיתוך מתכת ומוכן לעזור לי לעשות חלון בדלת המארז מכיוון שאין לי את הכלים ואת הידע הנחוץ. אודה לכל עזרה שתבוא ;D
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך של asus ויש שמה מאורר קטן 50 מ"מ (נראה לי אם למישהו יש אותו סוג יכול לאשר לי את זה asus geforce 3 ti 200) עכשיו הוא מת כבר הרבה זמן כחצי שנה עכשיו אני יכול להשיג מאורר בין 60-80 מ"מ ואני רוצה לדעת אם אני יחבר אותו לחשמל שמה הוא יעבוד או לא? נ.ב למישהוא יש רעיון איך אני מחשב את המאוררר אם הבורג יותר מידי גדול? אם מישהו לא רואה את התמונה שיגיד כי יש לי גם תמונות אחרות עריכה: עכשיו רואים?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השגתי לוח MSI MS6152, כרטיס מסך, כרטיס רשת... ומקווה לארגן גם מעבד... אני מעוניין שהחלקים יכנסו לתוך מחשב "מערכת" להכניס אותו לתוך קופסא ישנה של רסייבר, או אולי נגן דיסקים ישן... לחבר את הכל למסך שלי (יש לי קופסאת מיתוג) וכמובן, לרמקולים, וככה להוציא את כל המוזיקה מהמחשב שלי למחשב אחר... הבעיה היא שאין לי בבית את הכלי עבודה המתאימים, ועדיין לא עשיתי משהו כל-כך מפוצץ... עזרה... הצילו... יש כאן אנשים (רצוי מאיזור המרכז) שרוצים לעזור לי לקחת חלק בפרויקט (כמובן, לצלם את שלבי העבודה ולכתוב אחר-כך מאמר...) יכול לצאת שוס...
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לי MB של ABIT ומעבד 450 . ניסיתי לעשות לו OC אבל הצלחתי רק עד 520 בערך . האם אפשר יותר ? מה אומר כל שורה בקונפיגורציות בביוס ? יחס מעבד / AGP ? מהירות שעון לוח אם ? וגם 1/4 1/3 ? מכפלה ? TURBO FREQUENCY ? SPEED ERROR HOLD ? איזה קונפיגורציות כן לשנות כדי לקבל OC מירבי ? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
Mushkin 512MB PC3200 black AMD ATHLON XP 2500 Barton 512K ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD Enermax 350W EG 365P VE Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB western digital 40GB 7200 Benq 40X12X48 TEAC ATAPI(BenQ 4012P) - 40x CD-ReWriter TOSHIBA X16 DVD-ROM SD-M1502 יש לי ציפטק פול טאוור ויש בו את כל המאוררים,חוץ מה90 שלמעלה. מה הטמפרטורה של מחשב כזה צריכה להיות בערך? במנוחה ובמאמץ
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות חיישן טמפ', אבל אין לי לאן לחבר אותו... לבנאדם במדריך יש חיבור לחיישן כזה (2 פינים אגב) על הלוח אם שלו (Abit BM6), לי אני לא חושב שיש. לאן אני יכול לחבר חיישן שכזה? תודה נ.ב. המדריך
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מצאתי בשתי חנויות ברשת... אחת ברמת גן (כולם מכירים) שאמרו לי שצריך שבוע הזמנה... אבל הבעיה שמחר אני ברמת גן... ואחת ברעננה, שלושה ימי עבודה... (רק שזה עולה שם 250 שקל!!!) באילו עוד חנויות יש את המאורר הזה? אם הוא כזה טוב, למה הוא כזה נדיר?! בבקשה, תנו לי חנויות באיזור נתניה שמחזיקות אותו... <<< אם אסור לפרסם שמות של חנויות בפורום נא להחזיר לי הודעות לפרטי או לאיסיקיו 24638960 >>> תודה, נדב
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך מאורר למעלה ושאני צריך חזק אז רציתי לדעת אם 120 מספיק או שצריך משהו טוב אני לא רוצה יקר כול כך
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
ב- Memory Acceleration לא מצליח להפעיל את הטורבו, ברגע שאני מפעיל את הטורבו המחשב עף ניסיתי לשנות את CAS בזכרונות ל-3 (בהנחה שהבעיה בזכרונות) ולא עזר , ואני לא על OC דרך אגב בכמה בכלל זה משפר את הביצועים ( מצב הטורבו ) שאלה נוספת שאני מפעיל את OC דרך AI ,הביצועים של ה-CPU עולים והביצועים של הזכרונות יורדים למה? ASUS P4P 800 MEMORY 2 X 256 DDR 400 KINGSTON CPU INTEL P4 2.4 800 HD WD 40 JB ( 8M BUFER ) ATI REDON 9500 PRO
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
טוב אז יש לי P4 2.4 הטמפרטורה של המעבד שלי היא 46 לפעמים גם 50 כשחם עכשיו אני לא רוצה כזאת טמפרטורה אני רוצה שיגיע ל - 40 ככה ואם אפשר אז פחות השאלה שלי אם אני ישים את המאוור הזה ZALMAN CNPS6500B-Cu FOR PEN 4 אז הוא יכול להגיע לטמ' הרצויה תודה לכולםםםםםםםם ;D
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
פעם ממזמן עשיתי מין דיסקמן מכונן סידי רום ישן הרעיון הוא להכין כונן שידע לקרוא תקליטורי מוזיקה בלי שהוא יהיה צריך מחשב מחובר עליו. עכשיו, זה היה ממזמן והשאלה אם מישהו יכול לעזור לי להיזכר איך עושים את זה. א. בכבל של הכוח (מתח), צריך לחבר גם 12V וגם 5V או שאחד מהם זה מספיק (ואיזה?), והאם באדמות מחוברות אחד לשני? ב. את היציאה לרמקולים אני רוצה לקחת מהפנל האחורי (מהחוט שבדר"כ הולך לכרטיס קול). מישהו יודע מה אמור ללכת שם? האם זה חיבור סטריאו רגיל 3 חוטים? ג. האם יש לסידי עצמו מגבר כלשהו? האם זה יעבוד לדעתכם בלי מגבר חיצוני? תודה
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בעבר הצגתי את בעיית ההתחממות בשירשור הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=36675;start=msg330024#msg330024 פעלתי לפי העיצות שקיבלתי והנה התוצאות מלוות בתמונות שבקישור: http://www14.brinkster.com/edipedi/ הטמפ' בביוס (תמונה 4) 56 למעבד. אחרי שעולה הוינדוס הטמפרטורת המעבד עולה ל-66 מצב מנוחה (נמדד ב-Sandra 2003) מדידת הטמפ ב-AIDA הראתה 112 מעלות צלזיוס טמפ, מעבד... כנראה שה-AIDA מכיל באג... זיהוי המעבד: AIDA thoroughbred - B AMD Athlon Xp 1466Mhz (5.5X267) 1700+ לוח אם : 7VKML Gigabyte Sandra AMD Athlon Xp 1700+ Model Information : Duron Athlon 4/MP/XP (Thoroughbred) 1.5-2.65G 1.5-1.65V לא מצאתי איפה כתוב 0.13 או 0.18 (…
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
-
שיראו את הברגים בקיצור שיראה יפה
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
האם הפרש הוא גדול כי יש בינהם הפרש מחירים ממש גדול. אז האם ה SLK-600 שווה את התוספת מחיר?
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מתי אני אקבל ביצועים טובים יותר, אם אני יוסיף יותר MHz למעבד או לFSB?
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU - [691 NIS] Motherboard : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) - [552 NIS] Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Ultra Memory - [725 NIS] חשבתי על אלה מה אתם אומרים?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אחתוך בצורה שאני רוצה והאם אני יכול לתת את הפלטה של המארז לזגג והוא יסכים להלביש לי את החלון עליו עם גומי? וגם איך אני יודע איזה קטודה לקנות? כאילו איזה חיברו יתאים ללוח? ועניין של כמה ש"ח זה יצא לי העסק הזה? חלון + אור מבפנים
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-