עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. רציתי לדעת אך הקרור הזה אם משהוא יודע ??? וגם איזה קרור הכי חזק ל-6600GT AGP GIGABYTE

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  2. Started by מישה,

המחשב הישן שלי, סלרון 333 המחשב ישן, מאוד ואני בעצמי לא זוכר/יודע פרטים מלאים שלו אני אשתדל לפרסם כאם פרטים מלאים ע"י שימוש בתוכנה כלשהי כל הרכיבים במחשב הם רכיבים זולים ופשוטים זה משנה כמה זכרון ראם יש לו ? יש שם 128 sdram כמובן, אבל משום מה המחשב מזהה אותם כ120 או אפילו 112 מ"ב הייתי רוצה לעשות לו אוברקלוק ל450 MHz +- אולי 400 בכל אופן, ביומיים האחרונים דאגתי לעגל את הכבלים ( הצמות האלה ) ודאגתי להשיג מאוורר 120 מ"מ שאני מתכנן לשים אותו בסוף השבוע האם מישהו יכול לתת הערכה האם ניתן בכלל לעשות אוברקלוק ? אם כן, עד כמה אני מניח שהמאוור של המעבד הוא ישן, גרוע, זול, פשוט ולכן המאוור 120 מ"מ אני מתכנן לשים בצד, בדלת זאת אומרת שיכניס אוויר לכיוון המעבד המארז ש…

• 5 תגובות
    • 497 צפיות
  3. Started by David K,

לפני כשעה גמרתי להרכיב (פחות או יותר) את המחשב החדש שלי: Core 2 dou E6600 G-Skill 2GB 800MHz 4-4-4-12 Dual Channel ATI x1900XT 256MB VIVO Scythe NINJA PLUS GigaByte GA-965P-DS4 MAXTOR 7V250F0 (250GB SATA 2 16MB Cach כרגע אני בודק את הזיכרון עם Memtest86+ העלתי את תדר הבאס ל 350 המעבד עובד ב 3150 הזיכרונות ב 1050 !!! (אני מאד מרוצה מהם עד כה) עדכון: באס: 375 מעבד: 3366 זיכרון: 998 (הורדתי את המכפלה ל 2.66) אשמח לתגובות, הצעות, רעיונות....

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  4. האם המאוורר הזה יתאים עבורו? http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=FM121 ובכללי מה דעתכם עליו?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  5. Started by elad the master,

?

6. אוקי...אז בלוק יש רדיאטור יש (רק צריך לפרק) עכשיו...קניתי משאבה ומסתבר שהיא לא טובה אז אני מחזיר אותה... ואני צריך צינורות (כי האלה שקניתי ממש גרועים) ואני צריך מאין מחברים של 90 מעלות...כלומר שיתנו לי לעשות זוית של 90 מעלות בלי כיפוף צינורות... איפה אני קונה את הדברים האלה? (כי התייאשתי מהליכה לחנויות חיות ולאייסים למיניהם שמסתכלים עליי במבט של "למה לעזאזל לך שטויות כאלה?") תקציב למשאבה? (כי השאר אמור לעלות עשרות שקלים לכל היותר) אנא ערף...תנו כמה עם מחירים הגיוניים...

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  7. עש/יתי אובר של 200 מגה הרץ מ 3.1 ל 3.2 ויש לי כמה שאלות. שעשיתי את האובר המחשב היה במנוחה 45-55 ובמאמץ 60 ככה. עכשיו אני יודע שהטמפרטוות קצת גבוהות. חוץ מזה יש לי ספק ג'נרי. יש ללי מאוורר סטוק. ויש לי גם זיכרותות ג'נרים של ceno. כל השאר ירקות יש לי כרטיס מסך ולוח אם של MSI די טובים. מה אתם אומרים להוריד את האובר קלוק? או מה לשפר?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  8. Started by kikkler,

יש למישהו מושג איפה אני מוצא - 118w peltier cooler cold-plate simple thermometer

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  9. Started by niv0us,

יש לי RADEON 9800 pro + והמאורר שלו התחיל להרעיש ולאחר מכן הפסיק לעבוד. ניסתי לנקות אותו אבל זה כנראה לא מהצטברות אבק. השאלה היא האם אני יכול להמשיך להריץ הכל כרגיל על המחשב שלי למרות שהמאורר כבר לא עובד(אין שום כוונה לעשות OC)?

• 9 תגובות
    • 497 צפיות
  10. שלום חברים, אני חדש בכל העסק ויש לי כמה שאלות.. אני רוצה לקנות חלקי מחשב טובים וחדשים ולבנות מארז יפה (מודינג) בשביל החידוש, הכיף שבבנית המחשב והיעילות חשבתי להתקין מערכת קירור מים במחשב א. מידותיו של המחשב המיועד הם 40X30X30 (ממש קטן) ב. אני לא יודע מהו הגודל המינימלי האפשרי של כלי המים במערכת קירור המים? ג. האם זה מסוכן לבצע קירור מים במחשב עם חלקים יקרים וטובים? ד. האם מערכת קירור מים מקררת את כל המחשב ובכך מחליפה סופית את המאווררים? ה. האם יש לכם הצעות או המלצות בקשר למחשב שאני מתכנן.... ו. תודה ואני אוהב אותכם

11. אני רוצה לעושת OC ל1900XT שלי עכשיו אני רוצה לעשות לו OC בלי העלת מתח.. עד איפה אני יכל להגיעה[בלי העלת התח]? ואם אני דיעה לזה כמה שיפור+- אני יריגש? ועד 80-90 במאמץ זה בסדר נכון?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  12. Started by ofsher,

אולי מישהו יכול להפנות אותי למדריכים טובים (לא איכפת לי אנגלית גם) לאוברקלוקינג של מעבד ושל כ. מסך אני צריך משהו בסיסי שיסביר בדיוק מה זה מחלק, מכפיל, HT, HTT, FSB וכל מה שקשור בנוסף משהו שיסביר על המתחים ואיך הם משפיעים... אם יש משהו מעמיק בנושא אני גם אשמח עברתי כרב על כמה מדריכים שיש... אני לא מרגיש שתמונה שלמה אגב, אני אשמח להסברים בנושא מעבדים... ארכיטקטורה ומה מחדש הקונרו וכאלה.. בקשר לזכרונות, קראתי על תזמונים, אבל אני לא מבין איך ה תזמונים 1- 2-3-4 וכו' קשורים ל - CL. תודה

• 5 תגובות
    • 497 צפיות
  13. לפנות בוקר טוב, היום החלטתי לנסות לצאת למסע אוברקלוקינג וניסיונות קל עם המעבד שלי, Athlon TBird 1100 עם סטפינג מוזר ולא מוכר בשם AXIAR משבוע 19. כמובן שפתחתי את המכפלה והורדתי אותה והעלתי לי לאט לאט את ה-FSB, הגעתי עד ל-128FSB ואז החלו בעיות אי יציבות רעות מאוד שלא איפשרו אפילו להריץ 3DMark עד הסוף. החלטתי להוריד עוד קצת את המכפלה אך זה לא עזר ולא משנה איזה מכפלה שמתי לא הצלחתי בשום צורה להשיג יציבות ב-128. מיותר כמובן לציין שהעלתי את המטח עד הסוף (1.85V) והחום לא שיחק פה תפקיד גדול מכיון שפירקתי את המחשב והוא ישב לי על המיטה עם מאוורר מכוון עליו וחדר ממוזג והטמפ' עמדה על 56 ב-Full Load. השאלה שלי היא האם Burn In קטן למעבד יעזור פה להגיע ל-133 ביציבות? בנתיים התחלתי קצת ב…

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  14. Started by sinai21,

אני צריך עזרה בבחירת גוף קירור למעבד אינטל... אני מחפש משהו שיהיה כמה שיותר שקט, הביצועים חשובים, אבל לא יותר מהרעש... אני חשבתי על ה- Rocket של - Thermaltake אבל אם למישהו יש הצעה אחרת למשהו גם יותר יקר היא תתקבל בברכה. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  15. Started by wrecker,

אז ככה.. CPU: Core2duo 6550 2333MHZ 1333FSB OC 3500MHZ 2000FSB BUS 500MHZ קירור TT Big typhoon 120 VX Mbord: GA-P35-DS3 Memory: 2GB DDR2 800MHZ OC1000MHZ הגדרות בביוס על סטנדרט ומתח על מצב אוטומטי.. אך PCI-E ידני על ל100 MHZ כי אחרת OC לא עולה. סטפינג מקסימלי 7 של הזכרונות זה 2.00 כרגע (עם הOC מצב רגיל זה 2.44) עכשיו אם אני מכוון את הבאס ל444 עם מצב זכרונות רגיל (2.44) הזכרונות על 1066 ומעבד 3100.. עובד טוב. אני מנסה להעלות על באס 533 ומצב זכרונות 2.00 - 1066 ומעבד 3700 - והמחשב לא מקבל את זה ולא עולה, מה אני יכול לעשות? לשנות משהו? אני ממש חיכיתי לחורף בשביל להתעלל במחשב (מעבד עם OC במנוחה על 23 )

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  16. Started by Esparco,

כרטיס מסך SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS זיכרון TWINMOS 512MB CL2.5 מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200+ VENICE CORE לוח אם DFI NF4 ULTRA INFINITY איך המפרט הזה אנשים?? איך המחיר 3250 ש"ח??? שווה?

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  17. Started by PROSK8,

אני רוצה להסיג [glow=red,2,300]בארץ[/glow] חנקן נוזלי או קרח יבש ומה זה אתנול אני רוצה לדעת אתם יודעים מה המחשב הכי קר בעולם ומה הקירור עליו וגם מה הטמפרטורות תודה לעוזרים הו אני יודע שצריך לחפש אבל לא מצאתי

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  18. Started by Area51,

יש לי ATI RADEON 9550 128MB ואני מנסה לעשות אוברקלוקינג. אני משתמש בתוכנה ATI TOOL, אני שם הגדרות קלוק אבל כשאני עושה ריסטרט זה לא נשמר... אז עשיתי 2 פרופילים, אחד רגיל ואחד למשחקים, הגדרתי הוטקייז וכשאני לוחץ על נגיד F12 זה טוען לי את ההגדרות המומהרות. זה נחשב אוברקלוק? גם אם זה לא נשמר לי אחרי ריסטרט? (יש אפשרות שהתוכנה תטען פרופיל מסויים על STARTUP אבל חבר שלי אמר לי שהוא רק עושה SET CLOCK ואחרי ריסטרט זה עדיין נשמר...?)

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  19. אז ככה, מצאתי שני מאווררים 8 ס"מ אצלי בבית. והשוס הגדול, כשהלכתי ברחוב לא מזמן מצאתי 3 מאווררים (של חברה בשם MINEBEA???) באורך 12 ס"מ. הכנפיים שלהם ממתכת והם דורשים הספק של 230V. אז לקחתי אחד, ניקיתי, חיברתי חוט חשמל על מנת לחבר לשקע וכשהפעלתי נדהמתי לגלות מאוור חזק מאוד ואף שקט(יחסית)! אבא שלי אמר לי שאלה מאווררים להוצאת עשן ויניקת גזים מחדרים. קיצור, אני רוצה להוסיף אחד מהם למחשב שלי (לא נראה לי ששלושתם נכנסים בכלל למארז). בקשר לשני המאווררים של ה8ס"מ, אין בעיה של מקום (ז"א אני יודע איפה אני תוקע אותם, מאחורה, מתחת למאוורר של הספק, העליון יוציא אוויר התחתון יותר יכניס), אבל אני לא יודע בדיוק איך לספק להם 12V. קראתי במדריכים למיניהם שבאתר ועדיין לא הבנתי בדיוק לאיפה בלוח…

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  20. Started by ag43,

בזמן האחרון הטמפרוטורה של הgygabyte 6600gt 128mb agp שלי היא 60 מעלות במנוחה ו80 במאמץ וזה למרות שמכוונים עליו 2 מאווררים. פירקתי את המאווררים ניקיתי עם לחץ אוויר - לא עזר. אני חושב שהקירור שבא עם הכרטיס לא משהו. מישהו מכיר דגם של קירור שמתאים לכרטיס הזה ובאמת ישפיע?

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  21. אני רק עכשיו מתחיל להיכנס לענייני האוברקלוק ורציתי לדעת איך עושים אוברקלוק לכרטיס מסך באופן כללי - לי יש כרטיס 8600 של אסוס מעבד 9550 ו 2 ג'יגה זיכרון של GSKILL במהירות 667[br]פורסם בתאריך: 3.07.2008 בשעה 15:11:44 זה הלינק לאתר היצרן של כרטיס המסך שלי אם זה עוזר

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  22. שלום יש לי RADEON 9500PRO ושמתי את החיישן של ה HARDCANO בדיוק מהצד השני של הליבה איפה שאין גוף קירור והטמפרטורה מגיעה ל 55 עם הקירור המקורי שלו וכשאני משחק במשחקים הטמפרטורה עולה ל 60 (ללא OC או העלאת מתח). המפרט שלי: מעבד P4 2.4 לוח אם של (GIGABYTE (GA -8SG800 עם צ'פסט SIS 648 רציתי לדעת האם הטמפרטורה פה נורמלית לכרטיס מסך ומדוע? מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  23. ברבות מקבוצות הדיון באינטרנט מסופר על נעילת המכפלה במעבדי BARTON 2500 האם הדבר נכון? ואם כן מה בגורלו של ה BARTON 2800 ? ??? ??? ??? כמו כן האם ישנו מדריך פשוט לשיחרור הנעילה ,אם היא בכלל קיימת? בתודה מראש COBRA DRAGON

• 5 תגובות
    • 497 צפיות
  24. Started by aviran_n,

אני עכשיו עם האחרונה שיצאה באתר שלהם.. רציתי לדעת אם יש גרסא יותר מומלצת (או אפילו ביוס צד שלישי לא מתוצרתם שידוע שהוא טוב יותר). תודה לעוזרים

25. טוב תשמעו, קניתי את המחשב לפני שנתיים בערך, חוץ מהכרטיס מסך, בחודשים האחרונים אני מרגיש שהוא כבר לא כמו חדש, עכשיו אני רוצה לעשות אוברקלוק, אבל אני לא רוצה להסתכן, משהו קטן ויעיל, שיחזיר אותו לכמו שהיה חדש ולא יותר מזה. על המעבד יושב לי גוף קירור TT Big Typhon ועל הכרטיסי זיכרון יש גופי קירור פשוטים שקיבלתי בקנייה, על הכרטיס מסך זה הקירור שקיבלתי איתו אבל הבעיה שאני חייב להפעיל עם ה Rive Tuner, בקשר לכרטיס מסך, מה אני אמור לעשות עם זה??? אשכרה המאוורר לא אוטמטי זה מטמטם אותי, תודה לעוזרים! בקשר ל OC אני צריך קצת הסברים או אם אפילו יש תוכנה שתעשה את זה בשבילי, תודה הטמפרטורה, כרגע זה קצת קיצוני (לכיוון הטוב) בגלל שאני בלי חימום והיום קריר וגם המארז פתוח, נניח ש…

• 4 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.