עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by On Fire,

שלום, עשיתי היום OC (לוח אם: Asus P4B266-C עם מעבד P4 willamatte 1.7) למהירות של 2.04 והטמפ' עלתה ב2 מעלות. ל43 (בביוס) ו38 (בSandra). עשיתי את הOC בצורה הבאה: את הג'מפרים שיניתי שהמכפלה תהיה על 17 (למה לא משתנה ליותר??) וFSB של 120Mhz. נראה שהכל פועל טוב אבל... בSandra כתוב לי וגם מה הבעיה? אנא עיזרו, תודה מראש! On Fire.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ccc,

שמישהו חולה הוא לוקח מדחום ובודק מעלות אם אני אקח את החיישן וישים אותו מתחת ללשון למשל שאני חולה זה יחשמל אותי או משהו ? ;D השאלה תקפה להארד קנו ולכל מוצר עם חיישנים, זאת יכולה להיות דרך קלה לבדוק טמפ' האם זה בטוח?

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by zeevlevi,

מה אתם הייתם בוחרים במקומי ?

• 14 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול אותכם איזה מאורר שווה לי יותר שיתן לי הורדת חום מקסימלית ממה שיש לי אהההה המעלות של המעבד שלי כרגע זה 68 מעלות שזה ממש גרוע אני חייב חדש ונישתי הכול יש לי כבלים מעוגלים הכול מסודר אין הפרעה של אוויר בתוך המארז אז אני צריך את ההמלצה שלכם לגבי זה ואם אפשר בבקשה שתתנו שם של חנות בחיפה תודה לכול העוזרים

• 13 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by amisha,

התקציב לא משנה הרבה אבל הוא צריך להיות קירור מבוסס אויר (HSF) בלבד!! השקט משנה מעט ועדיף שתהיה בקרת מהירות (בשביל הלילה ובשביל ה OC העצבני)

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by On Fire,

שלום שוב, יש לי זכרון 256MB OEM PC2100. האם יש אפשרות לעשות לו OC? או שכדאי רק להוריד את הCL וכל מה שקשור בזה? וגם להזכירם עשיתי OC למעבד אם זה חשוב. לוח: Asus P4BS66-C. On Fire.

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by ice2k,

טוב הכותרת והתאור דיי ברורים , שני המעבדים הם חדשים, תורוברד בי ולפי החנות (PCH) שבוע 10 או 12 של 2003 (לא זוכר בדיוק) וכמובן אף אחד מהם לא DLT3C. ההבדל במחירים ממש נמוך ורציית לדעת מה עדיף מבחינת יציבות ואוברקלוק או שזה לא ממש משנה... ? ובכלל האם מישהו התנסה באוברקלוק עם המעבדים האלו מPCH ? (בהנחה שניקנו לאחרונה או שהם מסטפינג זהה ומאותה חנות) ?

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by nuke,

אני מיצטער שזה לא קשור אבל יש בפורום הזה הרבה אנשים ואני ממש ממש צריך עזרה אז בבקשה אל תנעלו שלום יש לי בעיה חמורה אם האינטרנט החדש שלי (ADSL 0.5 של NETVISION) ואני כבר מיואש נטויזיון לא רוצים לעזור לי כי הם אומרים שזה בעיה בווינדווס ומיקרוסופת רודפי בצע גנבים והתמיכה הטכנית שלהם היא בתשלום. אתם האחרונים שאולי יכולים לעזור לי . מאז שקיבלתי את האינטרנט והתקנטי את המודם היו לי בעיות אם תוכנות שמשתמשותבאינטרנט. בהתחלה המנהלי הורדות לא פעלו EMULE לא פעל אבל KAZAA פעל המוריד של ווינדווז פעל וגם האינטרנט אקספלורר, אקיצור רוב התוכנות שבאות אם הWIN XP PRO שיש לי. באותו הזמן אלה היו כל התוכנות שבדקתי אבל ניראה לי שגם דברים אחרים לא היו פועלים. אז עשיתיFORMAT והתקנטי את WIN XP שוב…

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  9. לאחר כישלון הפרויקט הקודם עקב היעלמות מצרכים מסוימים מחולון,חריגב קשה מהתקציב ומכירת ה-Lian-Li PC-70 שלי,החלטתי לבטל אותו לטובת פרויקט זול יותר. לעכשיו הפרויקט כולל:השמדת הבז' לטובת תבנית צבע כחולה שחורה ,החלפת לפחות 65%(מדוד :-X) משטח הפלדה של המארז לטובת פלקסי(Hoooooooooge window),הרבה מאוד לדים,וכנראה מערכת של EMP עם בלוק WW(לא בטוח בנוגע לזה עדיין). אני כולל פה סקיצה ראשונית של החלון הגדול,אם תאהבו אני אפרסם עוד:

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by davidbr,

אני רוצה לשדרג את הקירור של ה gf4 ti4200 שלי. מה אתם אומרים יותר משתלם? http://www.thermaltake.com/products/chipset/g4.htm או http://vantecusa.com/ccba4p.html תודה לכל המגיבים!!

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  11. המפרט: AXP 2500 EPoX 8rda twinmos 512Mb 3200/400 (tmd( = זה מתאים למחשב ול OC נכון? radeon 9600 pro (built by ATI) WD 60GB 8MB buffer איזה OC הייתם עושים לו, איזה ללוח אם, איזה לכרטיס מסך.....

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  12. חשוב שיהיה כמה שיותר שקט וגם לא יהיה יותר מדי כבד וקשה להתקנה בבקשה. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  13. Started by Bang,

מה הבדל בין לד רגיל, לד סופר חזר ודיודה לייזר ומה אומר הדבר הזה 3500mC

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  14. יש לי כרגע 4 מאוררים ואני רוצה להוסיף עוד 4 מאוררים ולבנות פאן באס אבל אני מפחד שהספק לא יחזיק את כל המחשב כמו שצריך . הספק והמחשב במפרט המחשב .

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  15. ברשותי חצי גיגה של זכרון DDR 266 (שני סטיקים של 256 חברות שונות) ואיני מעוניין לקנות חדשים. חשבתי לרכוש לוח NF2 ומעבד 1700 0.13 מיקרון ולעשות לו אוברקלוק נחמד. עכשיו לשאלתי, מבחינת ביצועים יציבות וכו' מה עדיף: -לשים את המעבד בבאס 333 או 400 ואת הזכרונות ב266 (בצורה אה סינכרונית) או - לשים את הזכרונות והמעבד באותה מהירות בבאס של 266 ולשחק רק עם המכפלה. ההגיון הפשוט אומר לי שעדיף באס גבוה יותר למעבד מאשר נמוך יותר למעבד בלי שום קשר לזה שהזכרונות נשארים בשני המיקרים ב 266. *כמובן שאני מדבר על מהירויות של "בערך" רק כדי לתת מושג יחסי. *שימו לב אני מדבר על באס מעבד יותר גבוה מבאס זכרון ולא להפך (שידוע שההפך זה פחות טוב מאשר מהירות סינכרונית - תקנו אותי אם אני טועה). *וא…

• 13 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by SK Soldior,

יש לוח פנטיום 3 866Mhz לוח אם של ABIT לא זוכר איזה דגם חבר'ה השתגעתי אני רוצה לעשות OC ואני מנסה את כל האפשרויות בביוס ואין אפילו אפשרות אחת שבה אני יכול להעלות את הבאס ראיתי שבOC DataBase יש כאלה אם פנטיום 3 שכן הצליחו לעשות OC אני ישמח מאוד אם מישהו יעזור...........

• 4 תגובות
    • 430 צפיות
  17. אני מתכוון לרכוש בקרוב מערכת קירור מים-ככל הנראה של EMP או DangerDen. שתיהן מגיעות רק עם בלוק למעבד. יש טעם להוציא עוד 250 שקל ולרכוש גם בלוק לNB ? האם זה יביא לשיפור משמעותי? נאמר ויש לי כסף לרכישת עוד בלוק אחד - מה ישתלם לי יותר, בלוק לNB או לכרטיס מסך ?

• 12 תגובות
    • 723 צפיות
  18. טוב זכיתי במאוורר הזה והוא יבוא אלי עוד כמה ימים http://www.coolermaster.nl/asb-v73-u2.htm וזכיתי בעוד כמה.. אבל אני רוצה מידע עליו.. כאילו אני קורה באתר והכל ג'יבריש.. לא יודע מה הם רוצים ממני אתם יכולים להגיד לי שני דברים.. האם הוא שקט? והאם אני יוכל לעשות overclock איתו ועד איזה מהירות יש לי עכשיו p4 2200 ולוח אם: http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s333-m/overview.htm תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  19. הכותרת אומרת הכל

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by hagay21,

יש לי מאוורר מקורי של אינטל עם היטסינג מקורי 80 מ"מ פנטיום 4 והמאוורר מסתובב רק 2750 rpm??????

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by zeevlevi,

מה אתם אומרים לגבי המארז הבא : Supertalent Aluminium CA-601UFR Red אסור לתת פה לינקים בגלל זה ב-KSP הוא נמכר 100 ש"ח יותר אבל עם ספק 500W ועכשיו איזה קירור אני יכול לשים על המעבד XP 2400 המטרה שלי להוריד את החום למתחת ל-40 מעלות !

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by The_Byter,

Its a stick of 256MB Mushkin PC2100 Hi-Perf 2-2-2 7ns now I got it running @ 203MHz (!!) 2.8V I cant belive it... PC2100@PC3200+ 52%oc

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by eranmor,

יש לי לוח אם של GA מדגם 8ST800 כמו שרואים התמונה המצורפת אין קירור על הגשר הדרומי ואני מרגיש שהוא ממש חם, לפחות 50 מעלות בלי מאמץ ולפעמים אני לא יכול לגוע בו. יש לי סינק ומאוורר של P3 שלא בשימוש, איך אני יכול להדביק אותם על הצ'יפ בלי חשש להוריד אותם אחר כך?

• 9 תגובות
    • 586 צפיות
  24. מצאתי את המוצר בחו"ל: http://jab-tech.com/customer/product.php?productid=1803 מישהו יודע אם יש את זה בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by examiz,

הייתי רוצה לקבל התייחסות מנקודת מבט של אובר קלוקר..... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=42906 בתודה מראש עמי

• 4 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים