עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. http://forums.legitreviews.com/viewtopic.php?t=1570 המכפלה נעולה ואי אפשר לשנות מתח בביוס :pissed: . אבל: 1) 28 שניות ב SUPER PI על מתח מקורי זה נחמד בתוספת DUAL DDR ו AGP8 2) אינטל חותכים את מחירי הדותן (אסוס בטח לא ידעו על זה מראש :) 3) מעניין מה זה יעשה עם עדכוני ביוס ו\או V MODS.

2. שלום רב לכם ידיידי, פורום קירור וOC. יש לי מספר שאלות בבקשה, הנה: 1. ברשותי מעבד ינטל פנטיום 4 3.0 עם ליבת פרסקוט (אני יודע, אני יודע :'( ), לא מזמן רציתי להתנסות בOC למרות שהמעבד שלי במנוחה ב55 מעלות, רציתי את ההרגשה הישראלית ש"אותי לא ידפקו, אני לא משלם על 3.2 , אני קונה 3.0 ועושה בחינם 3.2", אז עשיתי את הOC (בביוס יש אפשרות לעלות 5% וזה עושה לך OC אוטומתי) גיליתי שהוא הוריד לי ת'מהירות של הזכרונות אוטומתי אבל סידרתי את זה. אחרי עשיית הOC שנכנסתי CPUZ וראיתי שכתוב 3200, הרגשתי סיפוק אדיר, אז העלתי 10 אחוז, היה 3300 וז הורדתי ל3200 כי המעבד ממש חם. בקיצור, רציתי לשאול איזה קירור מומלץ שקל להרכיב לליבת פרסקוט שיוריד לי 10 מעלות מהקירור המקורי של ינטל? יש קירור כזה רגיל של…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  3. Started by Ruya,

אני צריך המלצות לקירורי מעבדים בשביל הQ6600 שיעשה את העבודה הכי טובה שיש עד 150 ש"ח תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  4. Started by DJPOWER,

או קיי הגעתי לגבול של הכרטיס בתוכנה כמעט... עוד טיפה ואין לי מה לעלות , זה עוד לפני הקירור אתם בטח אומרים לעצמכם הוא משתמש בריבה טיונר, אז לא אני משתמש בPOWER STRIP ואני ממש בגבול 750@460 עוד לא שמתי קירור לזכרון ועוד לא מאוורר 120 ליד אז איזה תוכנה אפשר להשתמש בלי הגבלה? תודה

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  5. על איזה אתם ממליצים? אני רוצה לקנות מאוורים עם לדים בצבע כחול כדי שיצא אור כחול כזה מהמארז לפחות 4 מאווררים :] זה מתאים כמאוורר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2348_2349&products_id=15757 או שזה קשור למשהו אחר במחשב

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  6. שלום יש לי RADEON 9500PRO ושמתי את החיישן של ה HARDCANO בדיוק מהצד השני של הליבה איפה שאין גוף קירור והטמפרטורה מגיעה ל 55 עם הקירור המקורי שלו וכשאני משחק במשחקים הטמפרטורה עולה ל 60 (ללא OC או העלאת מתח). המפרט שלי: מעבד P4 2.4 לוח אם של (GIGABYTE (GA -8SG800 עם צ'פסט SIS 648 רציתי לדעת האם הטמפרטורה פה נורמלית לכרטיס מסך ומדוע? מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by שמואלל,

שלום, אני רוצה לעשות oc עם התוכנה סיבות אישיות אני לי כוח להסביר למה(אני יודע שאפשר דרך הביוס וזה מומלץ יותר) יש לי לוח ASUS P5LD2 http://www.cpuid.com/clockgen.php איך להגדיר? אם אפשר תגידו לי את כל השלבים כי אני לא מבין אנגלית טוב. http://img96.imageshack.us/img96/9778/dddddik7.jpg

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  8. Started by UNDERDOG,

http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0401/cl-p0401.asp http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0369/cl-p0369.asp שני קירורים מפלצתיים וממש מגניבים

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by זאק,

האם v1 ax יכול לשבת על q6600?? כרגע יש לי e2200...

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  10. Started by mrsmith,

ראיתי שיש כרטיס מסך מבוסס 7600gt עם קירור פסיבי. מה החסרון (אם בכלל) בקירור פסיבי במקרה זה ? האם ביצועי הכרטיס יהיו נמוכים יחסית לקירור אקטיבי ? האם חיי הכרטיס יתקצרו ?

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  11. Started by Ran B,

אם אני לוקח מאוורר ונגיד אני מסובב אותו ידנית במהירות של נגיד 1000 סל"ד אני יוצר חשמל ככה? כי כמו שזכור לי על העיגול שבהם מוחזקות הכנפיים יש מגנט ויש סליל חוטים במסגרת של המאוורר, ומגנט שמסתובב מסביב סליל חוטים יוצר חשמל לא? אז זה לא להיות כזה דבר שאם אני מסובב מאוורר במהירות מסויימת יהיה כמות חשמל קטנה? :

• 7 תגובות
    • 524 צפיות
  12. כל החוטים כחולים ???????????? זה משהו ישן זה מאוורר 120mm והוא מזה חזק מצאתי אותו מולכם[לא יודע איך רושמים סורי] אל חיבור תקע של החשמל הכנסתי אותו לחשמל כדי לראות אם הוא חזק הוא דיי חזק !!! מה אני יכול לעשות איתו?? מצאתי מאיזה מחשב ישן שהיה לי בבית איזה מין בית טוב כזה למאוורר שבדיוק באותו גודל יש בבית הוא גם פילטר המחשב שמצאתי בוא נגיד הוא בן 12 שנה!!

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  13. אני באמצע oc לe6300 ואני לא מצליח לעבור את 2100 ג'גהרץ כאשר אני עובר את ה2.1 המחשב קורס ואז צריך לאפס את הביוס ולהתקין מחדש את המערכת הפעלה,הבנתי שכנראה אני צריך להעלות מתח אבל לא מצאתי את האפשרות הזו מצאתי מסך שמראה את כל המתחים אבל לא הצלחתי להעלות את המתח יש משהו שאפשר לעשות? המתח כרגע הוא 1.328 ... מפרט e6300 abit ip-95 Chieftec ‏400W PFC, 12cm Fan (24pin)‎ 512*2 kingstone ddr2 667

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  14. יש לי מאוורר למארז של חברת THERMALTEK מדגם A1926, אומנם על האריזה כתוב שהוא מרעיש 20 דציבלים מה שבמציאות לא קורה והוא גם עושה 2200 סיבובים על פי SPEEDFAN. ניסו לעזור לי עם התוכנה ולא הצלחתי להתמודד איתה למרות שהגדרתי הכל מהביוס ודרך התוכנה, יש תוכנה אחרת? פשוט הרעש משגע אותי! והאם למישהו יש את המאוורר הזה ויכול להגיד לי בוודאות שהוא הצליח להנמיך את הסיבובים אני אודה לו מאוד אם יסביר לי איך. שוב תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  15. Started by yosi-m,

אני עד עכשיו לא מבין מה אומרת טמפרטורת הלוח זה הטמפרטורה הכללית של הלוח? הטמפרטורה של ה CHIPSET ? או הטמפרטורה של הזיכרנות ?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  16. כן שלום השאלה שלי היא האם להשקיע הרבה כסף בקירור למארז ז"א מאוררים ?..או שפשוט להמשיך לקחת מספקים ישנים?....

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  17. Started by ras81,

שלום רכשתי את המשאבה, ושמתי לב שמלבד חיבור המולקס לחשמל יש גם חוט נוסף (כחול) בשביל מה הוא? האם הוא כדי לחבר ללוח אם ואם כן בשביל מה? תודה

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  18. שלום,יש לי בעיה המחשב שלי ניהיה איטי ברמות,לקח זמן לדברים להפתח בדקתי מעלות. אינה מה שראיתי בspeedfan system:40 cpu:52 HD0:38 כרגע המעלות של המעבד ירדו ל46,אבל זה עולה. המעלות שהיה לי בדרך כלל היו בין 30-38. וזה היה אחרי חיבור לדים שעשיתי של 12V שחיברתי למולקס תמונה של הלדים: אחד על הארד דיסק והשני הבאי מאחורה באיזה חור שמה,בדקתי אותך אם לא מחממים ולא חמים. אבל יוכל להיות בגלל זה? למה המעלות האלה ניהיו לי עכשיו ושמתי לדים אתמול.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  19. שלום לכולפם ביצעתי אובר קלוק לערכת ורציתי ליבדוק אותו ביצעתי בדיקה ראשונה בתוכנה ORTHOS והבדיקה ניפסקה אחרי כמה שניות אז בדקתי בתוכהי אחרת S&M והיא הראתה שהכל בסדר למי אני צריך להאמין יש לי עוד שאלה לפי איזה חום או מדד של המעבד אני צריך להסתמך המעבד מראה לי חום של 50 מעלות במאמץ לעומת זאת הCPU 1 UCPU 2 מראים לי במאמץ מקסימלי 65 מעלות האם זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by MATTAN,

היי מה קורה רציתי לדעת עם הביוס אחראי על הנעילה של ה- agp\pci בזמן שעושים אובר קלוק או שזה קשור ללוח פיזית ואם זה קשור לביוס רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד ביוס פרוץ ללוח שלי ואם אפשר בבקשה תתנו לי לינק להורדה הלוח שלי הוא :(MSI 845 Pro4 (MS-6391 תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  21. אני רוצה לדעת להאיץ את המעבד כרטיס מסך ועוד כל מיני רכיבים במחשב.... אני לא יודע איך אם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם מאוד. אני די בור בקטע הזה וחבל.

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  22. המהרתי את המעבד E4300 ב50 אחוז ל 2700MHz שמרתי על האפשרות למחשב לשחק בן X6 ל X9 יש לי קירור אוויר רגיל סטוק ברגע שאני עובר למאמצ הטמפ עולה בפחות משנייה ב10 מעלות לפחות מ מ50 ל 60 מעלות וברגע שאני מכבה את המאמצ הוא נופל ישירות ל50-2 ב TAT E4300@2.7GHz OC stock air Fan mobo 965G CPU Host Frequency (MHz)_________ [300] PCI Express Frequency (Mhz)_______ [112] System Memory Multiplier (SPD)_____ [2.66] CPU Clock Ratio (Note)____________ [X9] Memory________________________ [800] Timing_________________________[5-5-5-15] System Voltage Control___________ [manual] all Normal Vcore 1.265 אולי יש בעייה בחיישן טמפטורה ?

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  23. Started by HwareNewb,

שלום, לפני כחודש התקנתי AC SILENCER 5 על הכ. מסך שלי (חתימה) ויחד איתו מרחתי את הגריז הטרמי החדש במקום הישן. לאור בעיות שהתגלו במחשב מסרתי את המחשב לבדיקה במעבדה, והחזרתי את הקירור המקורי במקום הסיילנסר. עכשיו, חודש אחרי שמרחתי את המשחה הטרמית החדשה(MX1), אני רוצה להתקין שוב את הסיילנסר, והשאלה שלי היא האם אני אצטרך להסיר ולמרוח משחה טרמית מההתחלה, או שאוכל פשוט להרכיב את הקירור ולהשאיר את המשחה. תודה לעוזרים.

24. Started by venom2k6,

שלום קניתי שני מאוררים של zalman עם לדים המאוררים עובדים טוב אבל הלדים כל הזמן נדלקים ונכבים כל שנייה זה צריך להיות כחה אם לא מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  25. אני מושך את 2 הפלסטיקים הלבנים לכיוון הנגדי אני מנשה לשחרר ואת המאוורר ולא מצליח, חיפסתי עוד איזה בוורג או משהו שמחבר את המאוורר ולא מצאתי... אם מישהו יודע איך מפרקים אותו שיגיד בקשה.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים