אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד פרסקוט פנטיום 4 3000 סוקט 478 והמעבד רותח 60 מעלות ומעלה. יש קירור טוב שאתם יכולים להציע לי?
-
- 9 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
איך אני משתתף במאגר ההמהרה? נרשמם וכו'...
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
זה המפרט: Intel Core 2 Duo E6420 Gigabyte GA-965P-DS3 Rev 3.3 Digma 2GB DDR2-667Mhz (2x1GB) WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC DDR3 DualDVI Retail NZXT Apollo Black Enermax Liberty 400W Zalman 8000 Copper P4/SocketA/K8 ZM8000 אני רוצה לעשות OC למעבד, קראתי את המדריך באתר ורציתי לוודא הכל לפני שאני מתחיל: 1) לבטל בביוס את: Spread Spectrum, CPU Thermal Trottling, EIST - Enhanced Intel SpeedStep Technology (אין לי אף אחד מאלה בביוס.. מצאתי רק את ה EIST וגם אני לא בטוח שזה זה) 2) להגדיר: - Shutdown Temperature כמה לעשות מקסימום? - להגדיר מחלק הזיכרון ל-1:1 - איך אני עושה את זה? :\ - DRAM Bank Interleave להפעיל - לנעול את PCI-Express ואז לעלו…
-
- 8 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על יח' קירור לכרטיס מסך הנ"ל? אני לא יודע אם זה חשוב אבל הוא AGP ולא PCI-E... ראיתי את ה Tide Water של Thermaltake http://www.thermaltake.com/product/Liguid/All-In-One/cl-w0052/cl-w0052.asp מישהו מכיר/התנסה ביח' הזאת? היא תתאים לכרטיס שלי? ואם כן , האם הקירור הוא משמעותית יותר טוב בקירור מים מקירור רגיל של מאוורר? תודה מראש לעונים (בתקווה שיהיו כאלה)
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני טכנאי מיזוג ורציתי לבנות מערכת קירור על גז האם מישהוא מהפורום בנה מערכת כזאת כבר אם כן שיגיד באיזה מדחס הוא הישתמש,כמה שורות סוללה אמורה להיות. למה אני שואל כל זה , כי אני יכול לבנות מזגן חלון קטן , אבל לדעתי זה אמור לעבוד כצת אחרת
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
מבקשק חוות דעת טמפרטורות במצב מנוחה C&Q לא פעיל Power schems : Home \ Office Desk CPU FAN 100% (אני עוד צריך להוסיף מאוורר קידמי למארז + דלת עם מאוורר 250mm ) http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19100&catid=878 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
למה למה למה אין ocdb של כרטיסי מסך ב hwzone ?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
במבדקים של 920 I7 מצויין 6 GB +ווינדוס 64BIT האם עם 32BIT ה-OC דומה ? וניתן להגיע לאותו OC עם ווינדוס 32 BIT + 3 GB ?
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום כולכם לפני כמה ימים נהרס לוח הבקרה של מכונת הכביסה שלנו אז ככה יש במכונה משאבה מאוד חזקה אם מישהו מעוניין שיכתוב פה כמו כן יש למישהו הצעות לעוד דברים שאני יכול להוציא מהמכונה?
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
צריך המלצה לקירור טוב שיאריך את את חייו של הכרטיס מסך לעוד איזה שנה ועדיין יפעל טוב geforce fx5200 128 MB
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש E2140 וקיבלתי איתו את המאוורר הרגיל של אינטל(שקצת השתנה מימי הP4 אבל לא משנה). לפי מה שראיתי על הגוף קירור בחלק בו הוא נוגע במעבד יש משחה תרמית שאינטל שמה מלכתחילה. שאלתי היא האם המשחה הזאת מספיקה או אם אני צריך להוסיף משחה תרמית ולמרוח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם....תראו שהפעלתי תמחשב ושניכנסתי לביוס אז מצאתי את שני ה core speed ואת ה bus speed אבל הם היו מבוטלים ואז לא הצלחתי לעלות משמה כי הם היו מבוטלים ולא הייה לי מושג איך מסדרים אותם אז מצאתי משהו אחר משמה שכחתי תשם שלו והעלתי 2 עליות של 35 מגה הרץ ואז שהפעלתי תמחשב ראיתי זה שיפר תמעבד הגיע ל 2520 מגה הרץ מתוך מה שיש לי שזה 2.40 מגה הרץ הנה תראו תמונה... ואז שהמחשב עלה לא רציתי להמשיך כי הטמפרטורה של המעבד הגיע ל 55 סלציוס ופחדתי להמשיך למרות שהייה רשום שאם מגיע ל 60 סלציוס זה טוב אבל לא המשכתי... אז השאלה שלי למה ה core speed bus speed היו מבוטלים וזה המעבד שלי של אינטל הנה... שם המעבד: Motherboard Name ECS P4VXAD(+)/P4VXAS(2)/P4VXMD/P4VXMS / Matsonic …
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
בצעתי אוברקלוקינג לכרטיס בעזרת התוכנה Nvidia Tweak או משהו דומה ( הורדתי מההורדות באתר ) . בעזרת התוכנה AquaMark 3 בצעתי בהתחלה בדיקה והתוצאה היתה : ליבה : 175Mhz זיכרונות : 400Mhz תוצאה לפי AquaMark הייתה : 7,483 לאחר כמה שעות של ניסיונות של העלאת קצב ליבה ל- 210Mhz וקצב זיכרון ל- 458Mhz הגעתי לתוצאה של 10,180( שהיתה יציבה ) . האם בכלל היתה שווה ההשקעה ?, האם אני אוכל לראות איזשהו הבדל במשחקים ? או שכידי להחזיר הכל למצבו הקודם ? . אודה לתגובתכם .
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכם, אפשר בבקשה לקבל המלצה לתוכנה הטובה ביותר / הנפוצה ביותר שיש היום לבדיקת טמפרטורות המערכת ? אני מעוניין לקבל בתוכנה אחת כמה שיותר פרטים - טמפרטורת המעבד, כרטיס המסך, ה-HD ועוד... תודה!
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
לכרטיס X800XL עם קירור סיילינסר 5... Zalman ZM-RHS1 או OCZ Copper BGA Ramsink תודה...ירון
-
- 6 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי מארז סופרטלנט (שאני מאוד מרוצה ממנו ד"א) והוא עם 5 מאווררי 80MM ג'נריים לחלוטין. אז אלו השאלות שלי 1) כמה רעש בערך עושה מאוורר 80MM ג'נרי? (בדציבלים) 2) אם אני אחליף את כל המאווררים האלה במאווררי AC של 80MM שהם 20-21 דציבל, יהיה הבדל ניכר ברעש? 3) המאוורר הזה, אמרו לי שהוא רק מוציא/מכניס ואני לא זוכר איזה מהם. הוא רק מוציא או רק מכניס? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום חברים בידי מעבד פרסקוט 3.2 שעליו מאוור מקורי של אינטל שמגיע ל4500 RPM במאמץ. תמליצו לי בבקשה על מאוור שקט וטוב (לא למטרת אובר קלוק) שקל להרכיב אותו (שלא צריך להוציא את הלוח אם כדי להרכיבו) ושהוא מכוון את המהירות שלו אוטומטית בהתאם לטמפרטורת המעבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני קונה מחשב שכולל: Raidmax APEX FSP 450W Q6600 P35-DS3L 2GB 800Mhz CL4 8600GT ואני מתלבט לגבי הקירור למעבד. שמעתי הרבה המלצות לגבי הAC freezer 7 pro. אני שוקל לקנות בTMS, ושם הוא עולה 122. עם זאת, בTMS יש גם גופי קירור מוזלים בקניית מעבד, ולכן נשמעו לי קצת יותר אטרקטיביים בקניית מעבד. למשל, באותו מחיר בערך של הfreezer אני יכול לקנות zalman 7500. או, ב-70 ש"ח פחות, את הglacialtech 5060 PWM. אם יש גוף קירור שטוב עבורי ולא מוזכר כאן גם אשמח לשמוע עליו. כמה OC אני אוכל לעשות עם כל אחד? כמה שקט הוא ייתן לי? הבנתי שהfreezer לא הכי שקט.
-
- 8 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות oc עם התוכנה סיבות אישיות אני לי כוח להסביר למה(אני יודע שאפשר דרך הביוס וזה מומלץ יותר) יש לי לוח ASUS P5LD2 http://www.cpuid.com/clockgen.php איך להגדיר? אם אפשר תגידו לי את כל השלבים כי אני לא מבין אנגלית טוב. http://img96.imageshack.us/img96/9778/dddddik7.jpg
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אשמח לדוגמאות ומחירים.
-
- 6 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הנה המארז שלי יש לי מאוורר מקדימה 120 שמכניס אויר ומאחורה 18 שמוציא, 2 מאוררים חזקים בצד אחד מכניס ואחד מוציא(זה שלמטה יותר) ביגלל שהכרטיס מסך כשהוא מתאמץ הוא מוציא אויר חם והמאורר מולו ככה שהאויר החם לא נכנס למארז ויש לי עוד אחד למעלה פשוט שמוציא. יש לכם איזה הצעה ךשיפור או שככה זה טוב? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי תמפרט בחתימה עשיתי לו OC 450@520 אבל הטמפ' גבווה שיוו 57 מעלות במאמץ 45 בלי מאמץ בלילה ובצהריים 52 ככה שחם אני מפעיל תמאורר שלי על 3 כדי להוריד טמפ' ל 40 מה נעשה גם שהמהירות ב 450 החום ככה פתחתי תחלונות של המארז גם אולי בגלל שהמחשב ישן כבר 5 ומשו שנים בארץ הוא מתחמם ככה? פעם היו לי ריסטים חופשי
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי את המארז 6A19 .. אז ככה הכבלים לא ממש מסודרים הם תפוסים עם חווקים לכלוב של הכוננים.. חשבתי להעביר אותם בין "הדלת" הצדדית לבין איפה שהלוח אם יושב.. השאלה עם יש שם מספיק רווח כדי להעביר אותם ועם לא אז איך לסדר ?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
מרות שנעלו לי ת'נושא הקודם..אני פותח חדש כי זה לא עזר לי..אניי צריך לעשות 2 דברים 1. לנתק ת'מאוורר וההיטסינק של המעבד (פנטיום 4) ואני לא מצליח!!, שיחררתי את הקלאצ'ים האלה שמורכבים עליו (2 הידיות האלה) אחרי שניתקתי זה פשוט לא יוצא, חיפשתי עוד ידיות או איזשהוא מנגנון להוצאת ההיטסינק ולא מצאתי.., מישהו יכול להגיד לי אייך? 2. אני צריך לחבר ת'ספארק 7+, איך אני עושה את זה בפשטות?? נ.ב אני ממש ממש חדש במודינג ואת כל השיפוץ עשיתי ביומיים ולמדתי המון ממכם (תודה רבה מאוד banzzy-boy) ועזרתי הרבה אבל יש כמה דברים שאני עדיין לא יודע, אם תעזרו לי אתם גדולים!!!
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-