עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by uzana2004,

שלום לכולם...יש לי 2 זכרונות של 512 של ADATA ובCPU-Z זה מופיע לי כסינגל... כמו כן הזכרונות יושבים אחד ליד השני(צמודים)... האם אני יכול להפוך את זה לדואל(מצורף המפרט)? והנה תמונה:

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  2. Started by shlomi8,

שלום לכולם לפני כמה ימים החלטתי לקנות קירור למעבד סוקט 775 של אינטל(אני רוצה לבצע אוברקלוק)...רציתי קירור שלא קשה להרכיב אותו אבל ושלא מתפשר על ביצועים.... אמרו לי פה בפורום לקנות את ארטיק קולר 7....הזמנתי אותו...הכל טוב ויפה....אבל! התקשרו אלי היום ואמרו לי שיהיה אותו במלאי רק עוד חודשיים!!!!!(אני מזמין מנועה דרך אגב..ואתם בטח שואלים למה...כי רק שם יש mx1 יש למישהו הצעה לקירור ברמה שלו? ועדיף גם במחיר...זה דחוף תודה או שאולי אני פשוט יקנה ביג טיפון?

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  3. שלום חברים לקראת הקיץ החלטתי להצטייד בצלעות קירור XP-120 (של Thermalright) עבור המעבד פנטיום 4 3.2גיגה שלי שמתחמם מאוד. אני זקוק להמלצותיכם עבור משחה תרמית טובה, כי לי כולם נראים אותו הדבר. ועוד משהו, בפורום ממליצים על מאוורר של ENERMAX 120mm, האם הוא באמת שווה? תודה על עזרתכם, ארז

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  4. לפני מספר שנים רכשתי geforce 5900XT. מספר חודשים אחרי הרכישה, מסיבה מוזרה, החלטתי לרכוש גוף קירור חדש הנקרא Thermaltake Giant III. הרכבתי אותו, אך מעולם לא עשיתי OC. היום, אחרי שנתיים, החלטתי לעשות זאת. מהירות מעבד - מקורי 390MHZ; הצלחתי להביא אותו ל-483MHZ זיכרון - 700MHZ מקורי; הצלחתי להביא אותו ל-929MHZ תוצאה ב-3DMARK 2001: מקורי: 12893 נקודות אחרי OC קיבלתי: 15203 נקודות מרשים, נכון?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  5. Started by sagi5,

תגידו מאיפה אני יכול להשיג 2 מאווררים שכל אחד מהם 120 מ"מ? למארז ולא למעבד וכמה זה אמור לעלות?

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  6. E6400 על DS3 הגעתי לבאס 420 על סטוק. הטמפרטורות שלו, אמנם, בקיץ, כשהמזגן מכובה, מגיעות ל-65 ואולי יותר. הוא אמנם יציב אבל זה לא לעניין. לפי מה שהבנתי הלוח יכול לקחת אותי ל-450 בלי קושי, אבל הוא לא. לפי התוכנה של הלוח זה לא בגלל הטמפרטורות של הצ'יפסט - הן לא עולות מעל 38, למרות שכשנגעתי בקירור הוא היה חם יותר מ-38, להערכתי. אני לא יודע מה מעכב אותי. אני מפחד להוציא 250 ש"ח על קירור למעבד כשהבעיה היא בעצם הלוח. אני מוכן להשקיע גם בקירור לצ'יפסט אבל משהו בסביבות ה-100 שקל, ומשהו שקל להתקין, אם למישהו יש המלצה. הסתבכתי קצת עם המתחים. העליתי למעבד אבל לא היה לי מושג בכמה, והעלתי ללוח... בכל מקרה לא הצלחתי להגיע מעל 420. אשמח אם תעזרו לי לברר היכן הבעיה, איך אני פותר אותה..…

• 6 תגובות
    • 517 צפיות
  7. Started by ShoVaLK,

תגידו לי בקשה מה לא טוב... יש לי מארז A-Top Gldiator

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  8. Started by AMS2,

יש לי בעיה רצינית של חום במחשב. הטמפרטורות הם כאלה: אני רוצה להוסיף מאורר למארז שלי מקדימה שיכניס אויר. האם זה מאורר טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2772&CatCode=554 אם הHDD היה הרבה זמן בטמפרטורות האלה כדי לי להחליף אותו? כי יש לי אחריות עליו. האם צריך להוסיף גם גוף קירור למעבד?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  9. Started by kababz,

אני מעוניין לעשות אוברקלוק למחשב החדש שלי, והשאלה היא איזה זכרון אני צריך (איזה זכרון לא יגביל אותי ויעשה בעיות) הכוונה היא להגיע בערך ל- 2.7-2.9Ghz AMD Athlon 64 +3700 (s939) 2.2Ghz DFI LanParty Ultra-D NF4 תודה לעוזרים

10. Started by Dvirus89,

שלום, אני רוצה לעשות OC למעבד שלי, אבל לא מבין בזה כלום. יש לי: AMD Athlon xp 2200+ thoroughbred-a 1800mhz 13.5*133 לוח GigaByte GA-7VAX טמפרטורות בעת כתיבת ההודעה (אני מניח שזה נחשב במנוחה): Motherboard 44° cpu 51° אני מניח שלוח-אם זה הטמפרטורה הכללית של המארז, לא ? טוב, איזה קירור אויר לא יקר כדאי לי לשים, שיהיה די שקט. לאיזה מהירויות אני יכול לצפות להגיע ? תודה אנשים.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by almog333,

אני מעוניין לרכוש קירור למעבד שאני ארכוש בקרוב.. הבעיה היא שהחוש הטכני שלי הוא אפס ואני לא מעוניין במריחות של משחה טרמית או בכלל לפתוח את המארז. האם יש קרור של מעבד שפשוט מרכיבים לי אותו בחנות ולא צריך להתעסק איתו יותר? אני מאד אודה לתשובה בעניין. תודה.

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  12. Started by Pop3Sail,

אני רוצה לשנות את תזמוני הזכרון שלי... איפה אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  13. הפעלתי את SPEEDFAN, וראיתי שם בטמפ' 4 טמפ', ואני לא מזהה שניים מהם. עזרו לי: אחרי דקה בערך בדקתי ב EVEREST ששם יש רק 3 , ואלו הנתונים:

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  14. Started by dazzler,

אני רוצה לקנות את המאוורר הזה : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1992&cat=&page=1 רק רציתי לשאול בקשר להתקנה, האם חייבים להשתמש במתאם שהם כותבים שם? אחרת זה יעשה נזק ללוח אם.....לא הבנתי במה בדיוק זה פוגע.....מה זה headers? והאם הוא מתאים לcpu או שזה case fan?

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  15. Started by Tamir61,

>יש לי את המפרט הבא : > > > > >טמפ' : >Temp 2 = מעבד >Temp 1 = לוח אם > >מעלות במנוחה : > > >מעלות במאמץ : > > > >צורת המארז : > > >2 מאחורה מוציאים אוויר + ספק החוצה >2 מכניסים אוויר אחד מול הצ'יפסט וכרטיסי הPCI ואחד מלמעלה.. > >המאוורר על המעבד הוא סטנדרטי.. >*המאורר של הצ'יפסט מנותק כי הוא עושה רעש וגם ככה לא יעיל >במיוחד.. >המחשב עבר ניקוי אבק והוא נקי לגמרי.. > > >בAquaMark המחשב מקבל 30 אלף.. >הביצועים של המחשב פחות מספקים אותי מפעם.. (לפני שנה) >אלו ההגדרות OC החדשות שניסיתי : > > >העלתי ב0.025 את המתח >את הFSB…

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by dor_eli,

יש לי חלון בצד המחשב ואני רוצה להוסיף לשם מאורר מה אתם אומרים על tt cat 9 cm איך המאורר הזה? שווה לי לקנות אותו?

• 6 תגובות
    • 517 צפיות
  17. אהלן חבר'ה מה העניינים ? קניתי לוח אם חדש GIGABITE GA-8IPE1000 v4 למעבד של פרסקוט 2.8 ורציתי לעשות לו אוברקלוק ... לאחר שאני משנה את הנתונים בביוס אני מעלה את המעבד לFSB235 שזה 3.3MHz אך הזיכרונות דווקא להפך יורדים במקום 400MHz (יש לי 4 זכרונות ב 256X4 Dual Channal של קינגסטון. במקום 400MHz הלוח אם הזה מוריד אותם ל392MHz לעומת לוח אם הקודם שלי של ASUS שדווקא אוטומטית היה מעלה את הזכרונות ל460MHz !!! לאחר שניסיתי ידנית להעלות את הזכרונות (יש שם אופציה "פי 2" יחסית למעבד אז זה כן עולה לי 460MHz אבל המחשב עולה ולאחר דקה עושה לעצמו ריסט. ניסיתי להעלות את המתח 0.1+ לDIMM שזה בעמם לזכרונות גם לא עזר ולאחר דקה מסך כחול, ניסיתי להעלות עוד מתח 0.2+ וגם לא עוזר ומיד לאחר שהמחשב …

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  18. Started by X1000P,

יש לי מעבד AMD 2500 אני רוצה לעשות לו OC מי 333MHZ ל400MHZ 1) עם אני עושה OC למעבד מי 333 ל400 אז זה OC כבד?OCקל? OC קל ביותר? 2) זה אבדל גדול בין 333MHZ ל400MHZ ?

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  19. Started by איתן,

שלום רב! לאיזה כיוון אמור המאורר להזרים אוויר,האם לכיוון הלוח או החוצה? לוח אם AMD או בכלל גם לגבי פנטיום. תודה מראש איתן

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by K0sTa,

טוב אז נתחיל בשאלה הראשונה, כשאני קונה קירור לזכרון, http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=ARC-U01&other_title=+ARC-U01+Ram%20Sink איך אני מחבר אותו לזכרון עצמו? (דבק תרמי? מאיפה משיגים?) והאם שמים אותו משני צידי הזכרון או רק צד אחד? ??? דבר שני - מה התזמונים של הזכרון בעצם אומרים. מה זה תזמון של זכרון..? תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by matteo,

חשבתי על שימוש מיוחד בפלטייה תחשבו צד אחד חם אחד קר תחשבו לרגע אתם מכניסים את הבלוק של הפלטייה למעיין לוחית עשוי נחושת הלוחית מהודקת חזק על החלק התחתון והעליון ראו קובץ מצורף תבינו עכשיו הרעיון שהחום יעבור לנחושת כמובן אך גם הקור השאלה האם הקור יתגבר על החום - אני כמעט בטוח שכן אם מישהו יכול לחזק את דבריי או להעיר ... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by verynoti,

יש לי מערכת קירור מים מובנת שבאה עם המארז שלי (AROMOR LCS) הייתה לי בעיה אחרת במחשב אבל אחר כך גיליתי שחסר לי מים במיכל (הגיע לקו הנמוך LOW) מלאתי מים במיכל והדלקתי את המחשב (הוא בקושי זז לי פתאום) ואז גיליתי שהמשאבה פשוט לא עובדת 1. האם יש משהו שאני צריך לעשות או הייתי צריך לעשות? 2. האם יכול להיות שהיא פשוט מתה? 3. ובכלל האם יש אחריות על משאבות של מערכות קירור מים שבאות עם מארז? תודה לעונים[br]פורסם בתאריך: 16.11.2007 בשעה 16:02:33 מישהו בבקשה PLSSSSSSSSSSSSSSפשוט אני אצל חבר ורואה אצלו מישהוווווו???????

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  23. אז ככה החלטתי לעשות אוברקלוק למחשב לפני הכל כל הפעולה נעשתה על מתח סטוק של 1.4 וולט אז ככה: HT Frequency:3 Cpu Clock:280 Cpu/DDR Clock Ratio:333 Mhz Memory Timing: 3-4-4-8-12-1T-16 טמפרטורה במנוחה 34-35 במאמץ 45-46 ושוב להזכיר ששום מתח לא שונה והאם אני יכול להמשיך עוד בלי להוסיף מתח!? קצת תמונות: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 517 צפיות
  24. Started by No-NicK,

זה הלוח אם שלי : http://www.microlandcomputer.com/ssproduct.asp?pf_id=10160337 השאלה שלי היא לאן אני מחבר את החוט של המאוורר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  25. כבר פתחתי דיון על זה מזמן אבל אני לא מוצא בחיפוש, יש כל מיני דגמים של אותו הרדיסק (של ווסטרן דיגיטל) שלחלק מהם יש סנסור פיני ולאחרים אין נתנו לי בדיוק את האותיות למי יש ולמי אין, אבל אני לא מוצא בחיפוש.. תודה.

• 4 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.