אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני עובד כרגע על הפרוייקט שלי ויש לי כמה שאלות מקווה שתעזרו לי חברה: 1- איך אני מדביק חיישן טמפרוטורה למקום שהוא אמור למדוד? 2- יש לי קתודה קרה ומערכת לשליטה בקול, אני אמור לחבר את המערכת קול לפני האינוורטר או אחריו? 3- אני רוצה לשים היטסינקים לMOFSET יש לי היטסינק מוודו 3 ישן שעשוי אלומיניוםת האם זה יהיה אפקטבתי אם אני יחתוך וישים על המופסט או שאין טעם וצריך מנוחשת? תודה מראש על העזרה! :cwm12:
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום! יש לי התחבטות בין כמ הקירורים למעבד, אך כמעט כל אח דמהם יות רבעיית תאימות אחרת עם הלוח (עפ"H מה שהבנתי)...: ביג טייפון - צריך איזה מתאם מאחורה שלא מסופק עם החבילה 7700 - יחסום DIMM ראשון ו/או PCIE ראשון? XP120 - כנ"ל... מישהו יכול לאושש או להפריך חלק מהטענות? מישהו יכול להמליץ על קירור שיתאים ללוח ולא יעשה בעיות? הקירור צריך להתאים לOC של הX2 4200 לכ2.6-2.7GHZ על מתח סטוק.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
התקנתי את התוכנה SpeedFan וקיבלתי שם נתונים שאני לא כל כך מבין בהם , מה הטמפ' הנדרשת בד"כ ? העתקתי את התוצאות שיצאו לי , ואני לא כל כך מבין אם זה טוב או לא [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-
-
זה במצב מנוחה נראה לי..(גלישה של שעה ברשת - נראה לי שזה מצב מנוחה) עשיתי היום OC אבל חזרתי למצב הרגיל.. זה הרבה לא? צריך להתייחס לכל הCPU? או רק לראשי? כי הראשי פסדר של השאר גבוהים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי מעבד D805, ועליו גוף הקירור המקורי שמגיע איתו. הרעש שהוא מוציא יכול להוציא אותי מהכלים, ואני לא יכול לסבול את זה יותר מחפש עכשיו גוף קירור הכי שקט למעבד, במחיר סביר עד 150 ש"ח. OC כרגע לא מעניין אותי, העיקר השקט. דרך אגב, אני מקווה שהרעש יוצא באמת מהמאוורר של המעבד, ולא מהמאוורר של הכרטיס מסך. אין לי כוח לפרק ולבדוק :-X
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי, יש לי מעבד Intel Core 2 Duo E6400 2M והטמפ' שלו היא בין 53-55 צלס' במצב Idle. הייתי רוצה שהטמפ' שלו תרד מתחת ל50 צלס'. על איזה קירור אתה ממליצים? אקטיבי או פסיבי? אם אקטיבי תמליצו לי מאווררים במחיר סביר בבקשה... תודה לממליצים!
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פרסקוט ורציתי לדעת אם הטמפ' בסדר או שזה גבוה מדי? זאת טמפ' של עבודה באינטרנט וווינאמפ ברקע ואולי עוד איזה שתי חלונות . על המעבד יש מאורר של אינטל כזה מעפן שמגיע עם המעבד. ( אל תתיחסו למה שמסומן באדום ) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם חברה יש לי שאלה שאני צריך שהמבינים שבכם תעזרו לי PLZZZ אוקיי אז ככה יש לי כרטיס מסך 8800 GT TOP מבית אסוס ומה שקורה זה שהורדתי תוכנת אוברקלוק RIVA TUNER לעשות אוברקלוק לכרטיס מה שקורה זה שאני יכול להגיע לתדרים גבוהים והכל בסדר הכרטיס לא מתחמם אבל ישנם משחקים שפשוט לא עולים אצלי אך הכרטיס עובר את הבדיקות ב3D MARK ובמשחקים ישנם לפעמים בעיה או שהם פשוט לא עולים..................... האם זה משהו שקשור באוברקלוק אולי זה יותר מדי???? אם צריך פרטים אז תגידו אני ארשום את התדרים תודה רבה מראש חברה.......
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
המחשב שלי לפי המפרט למטה... עד עכשיו עשיתי: ביטלתי את האפשרויות שמגבילות את הOC חוץ מ LOADLINE CALIBRATION מצבי הוא: ratio: 9.5X FSB: 360 FSB STRAP: auto DDR2 Frequency - 1:1 CpuV - 1.237 DramV- 2.1 NBV - 1.3 בדיקה של שעתיים בS&M טמפ' במאמץ 53 במנוחה 33 להמשיך? ואם כן אז לגעת עוד במתחים? או לנסות להעלות את הבאס עד שקורס ואז להעלות מתחים? שאלה שלישית - הLOADLINE היא זאת שגורמת למתח לא להיות בדיוק כמו שהגדרתי או שהיא עוזרת לזה להיות כמה שיותר קרוב? שאלה רביעית - FSB STRAP - קראתי את ההסבר שנתתם באשכול של ההוא עם ה Q6600 - אני צריך להשאיר על AUTO או שלשנות את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום התחלתי לעשות אוברקלוק. עכשיו אני לא מבין רשום במדריכים למשל פסים ומשולשים מראים את הטופ של הזכרונות עיגולים וכדוריים מראים את הטופ של הליבה בחיים לא ראיתי עיגולים וכדורים! שאני עושה סריקה ב 3DMark06 יש לי רק פסים ומשולשים בחיים לא יצא לי ליראות עיגולים וכדורים. יש מצב מישו מביא לי בבקשה תמונה להראות מה זה מראה עד לטופ בזיכרון ועד לטופ במעבד? ראיתי הרבה תמונות בקשר לזה ואחת מהם אפילו לא ראיתי באוברקלוק שאני עושה במחשב שלי. תמיד יש לי פסים ומשולשים שחורים בהרצה הריאשונה אין הרבה יש קצת אבל בהרצה השנייה שיש את 2 הזוהרים האלה שמטיילים ביער אז שם אני רואה הרבה פסים שחורים. ועוד משו זה בסדר שאני עושה רק את ההרצה הריאשונה והשניה? רק את אלה אני רוצה רק ליבדוק את הכרט…
-
- 5 תגובות
- 524 צפיות
-
-
צריך קירור לסוקט 478 משהו עד 55 שקל...פשוט הסטוק שלי כזה רועש שכבר אני לא יכול כבר...אים אפשר בבקשה מTMS וגם בבשה מישחה טרמית זולה אגב יש לי P4 3.0GHZ אבל שיתאים גם לסוקט 775 ועתיד כי עוד מעט אני קונה מחשב חדש... פשוט המעבד שלי עובד בחום הזה על 75 והקירור ממש רועש... מה אתם אומרים על זה?Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אז כך- המעבד שלי הוא AMD Athlon 64 3200+ בסוקט 939 והספק כוח שלי הוא Thermaltake 430W XP550 NP והלוח אם שלי הוא MSI K8N Diamond הקירור שלי הוא סטוק, מה שקיבלתי שקניתי, 2 מאווררים רגילים. האם אפשרי OC למעבד שלי? ואם כן, אפשר קצת הסבר איך? אני יודע בביוס אבל לא יותר מזה.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
יש לי 2.4B עשיתי לו OC לבאס של 167, כדי שהזכרונות ינוצלו עד הסוף, והיחס בין המעבד יהיה 1:1. לזכרון לא עשיתי שום OC, יותר נכון OC של מגה הרץ 1, לבאס של 167 במקום 166.5, 334 במקום 333. אחרי שהOC עבר בהצלחה עם טמפ' טובות מאוד בקירור סטוק, הסתכלתי בCPU-Z וראיתי שהתזמוני הזכרון עלו ל2.5-4-4-8, כאשר במצב סטוק הם 2.5-3-3-7. בתחילה חשבתי שזה בגלל המגה הרץ אחד שהוספתי,החזרתי ל166 באס כלומר DDR332 (בדואל 664), אבל עדיין זה נתן 2.5-4-4-8. יש הגיון לשינוי הזה בתזמונים? כי אני יכול בביוס לשנות את התזמונים של הזכרון ידנית. האם זה מסוכן? תודה רבה לכל העונים!
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי מארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case הוספתי גם וולקנו 7 אבל אני רוצה להוסיף עוד מאוורר\ים,איזה אפשרויות יש לי? כמה זה עולה? מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
שלום, פרטי המחשב שלי הם- Intel Pentium 4A, 2666 MHz (20 x 133 Asus P4S800D -של אלברטון NVIDIA GeForce 6600 GT שני סטיקים של זיכרון(כל אחד 256 mb ) DIMM1: Xerox MALABS DIMM2: Kingston K עכשיו אני צריך קירור לכ.מ שלא יעלה על ה-200 ש.ח,ואני רוצה שהוא יהיה שקט. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היום קניתי 2 מאווררים 120mm (עד עכשיו לא עבדו לי המאווררים ) שמתי אותם כך שהמאוורר מאחורה מכניס אוויר ומקדימה מוציא אוויר האם זה טוב ? והאם זה ישפר לי את הטמפרטורה? עדיף להשאיר את המארז פתוח או סגור? ואיך אני יכול לבדוק את טמפרטורת המעבד יש תוכנה משהו ?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שהפיתרון הכי טוב עבורי לגבי זה שהמחשב יהיה פתוח ויהיה שקט, זה בקרי מאוורים (FAN BAS) או ראובאס. אז כמה שאלות: 1. לגבי הכנה לבד - תוכלו להפנות אותי למדריכים עדכניים שמסבירים כיצד לעשות זאת? היחיד שמצאתי היה בתחרות המודינג של הפורום שלהם, ושם ביטלו את התמונות או משהו, לא ממש הבנתי, אז אם תוכלו להפנות אותי למדריך עם תמונות.. ממה שהבנתי צריך לקנות הרבה מאוד רכיבים, שהופכים את העסק לדי יקר (במיוחד בגלל המליון חיבורי מולקס שצריך לקנות), אז מה לדעתם תהיה העלות של כל העסק הזה? זה לא מתקרב כבר לעלות של מכשיר רגיל? 2. לגבי רכישה של אחד - עשיתי די הרבה חיפושים, ולא מצאתי הרבה שהם אפקטיביים כל כך. אני אצטרך כנראה חיבורים ללפחות 4-5 מאווררים, והתקציב עומד על בערך 300 ש…
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי מאוורר VOLCANO 6 CU והמעבד על 55 מעלות ב- IDLE !@!!!@!! אני כבר עובד איתו הרבה זמן והכל בסדר איתו,שום דבר לא קרה! אבל אני חושב שזה מוגזם,ורצית לדעת אם יהיה שיפור ניכר בהחלפת הקירור ל- AERO COOL GLACIER גלסיאר שראיתי עליו ביקורת טובה מאוד כאן(ציון 9.5) אז יהיה שיפור גדול??? המעבד הוא AMD ATHLON XP 2000
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם...יש לי 2 זכרונות של 512 של ADATA ובCPU-Z זה מופיע לי כסינגל... כמו כן הזכרונות יושבים אחד ליד השני(צמודים)... האם אני יכול להפוך את זה לדואל(מצורף המפרט)? והנה תמונה:
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי, בקשר ללוח אם שלי (מפרט בצד) , אם במקרה שהOC לא יציב והלוח לא מגיע לPOST , איפה הג'מפר של ה Clear CMOS ? אם אין, איך אני מחזיר את הלוח למצב default? תודה , יובל.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
אהלן חברים,המפרט של המחשב שלי היא: DUAL CORE 3.40 GHZ ASUS P5LD2-VM SE 1024 MB DDR 2 533 ASUS GEOFORCE 7300 GT 256 MB DDR 2 PCI EXPRESS-עשיתי לו OC רציתי לדעת כמה דברים: מה דעתכם על המפרט הזה למשחקים כמו FLIGHT SIMULATOR X?את FS 2004 הוא מעלה לי על 35 פריימים שזה מעולה,את FSX DEMO הוא נותן לי 27 פריימים אבל לדעתי זה לא יספיק כי זה רק הדמו. אני זקוק לעזרה בקשר לביצוע OC.קראתי את המדיך באתר על OC,הדפסתי אותו,קראתי ושוב קראתי אך לצערי כל הפונקציות שקיימות בBIOS שעל אותו מחשב מבוצעת ההדרכה,שונה מהBIOS בלוח אם שלי... לדעתי להרבה מאוד אנשים יש את הלוח אם הזה,ורציתי לשאול כיצד לבצע טוב את הOC?אני נכנסתי בADVANCED שם בJUMPERFREE CONFIGURATION ושמה יש לי אפשרות DRAM FREQUNCY,שם יש…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
E6400 על DS3 הגעתי לבאס 420 על סטוק. הטמפרטורות שלו, אמנם, בקיץ, כשהמזגן מכובה, מגיעות ל-65 ואולי יותר. הוא אמנם יציב אבל זה לא לעניין. לפי מה שהבנתי הלוח יכול לקחת אותי ל-450 בלי קושי, אבל הוא לא. לפי התוכנה של הלוח זה לא בגלל הטמפרטורות של הצ'יפסט - הן לא עולות מעל 38, למרות שכשנגעתי בקירור הוא היה חם יותר מ-38, להערכתי. אני לא יודע מה מעכב אותי. אני מפחד להוציא 250 ש"ח על קירור למעבד כשהבעיה היא בעצם הלוח. אני מוכן להשקיע גם בקירור לצ'יפסט אבל משהו בסביבות ה-100 שקל, ומשהו שקל להתקין, אם למישהו יש המלצה. הסתבכתי קצת עם המתחים. העליתי למעבד אבל לא היה לי מושג בכמה, והעלתי ללוח... בכל מקרה לא הצלחתי להגיע מעל 420. אשמח אם תעזרו לי לברר היכן הבעיה, איך אני פותר אותה..…
-
- 6 תגובות
- 524 צפיות
-
-
תגידו לי בקשה מה לא טוב... יש לי מארז A-Top Gldiator
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-