אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד Q6600 לוח GA P35C S3 זיכרון: 2GB Crosair DDR 2 800MHZ CHANNEL KIT משהו אמר לי שצריכים להכנס להגדרות בביוס נכנסתי ואז לSPD לשנות משהו ל2.00 אבל אצלי שאני ניסיתי להיכנס זה אומר לי בכלל משהו עם DVD אין לי לשנות מספריםם.. כנ"ל גם בFSB.. למה ? משהו יודע איך עושים OC בלוח הזה ..
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני צריך גירסה שתאפשר O/C ל R9000 ו R8500 אני מצליח להוריד מהאתר (HW) ...
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחפש ב'דביקים' איזשהו מאמר בסיסי על OC למתחילים, כזה שיסביר הכל ואפילו איך באמת עושים את זה. לא מצאתי. מישהו יכול לזרוק איזה עצם? תודה,
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך Gigabyte Nvidia Geforce 9600GT 512MB ואני לא רוצה לשרוף אותו או משהו אז אתם יכולים לתת לי בבקשה תוכנה לעשיית אוברקלוק ואת כל הנתונים איך לעשות ומה לכתוב איפה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
י1. ש לי AMD 3700+, שעובד בקיץ ב 40 מעלות במנוחה ומגיע ל 52 במאמץ, אני מעוניין במאוור שיהיה שקט שיוריד את הטמפ ב5 מעלות לפחות 2. יש לי לוח אם ga-k8n-sli עם nvidia4 במגיע ל 62 מעלות ב CORE במאמץ. האם יש דרך לפרק את צלעות הקירור של הלוח אם, למרוח משחה תרמית ואז להחזיר אותם?ואם כן איך עושים זאת? האם יש דרכים אחרות לקרר את ה chipset ביעילות?. 3.קניתי כרטיס מסך של לאחרונה 86000GT EXTREME של LEADTEK מגיעה דווקא עם קירור די טוב, הבעיה ש הסירקולציה אצלי במחשב לא משהו את זה אני יודע, בקיץ ללא מזגן הוא עומד על 55 מעלות ובמאמץ הוא מגיע אפילו ל 75 . השאלה אם יש תועלת לכרטיס חדש יחסית(כלומר קניתי אותו רק לפני כ חודשיים) לפרק את הצלעות ונמאוור הנתונים ולמרוח משחה תרמית או שעלי לעשות מא…
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 542.02 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 673.71 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1209.68 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 82.29 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case [ ¤ 339.8 ] 1 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - RED [¤ 67.05 ] 1 אני קונה אותה בעוד כמה ימים...האם אני יצטרך להוסיף אלייה קירור או משהו? כדי שאני לא ילך לחנות…
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
התקנתי את הSF, והוא הודיע לי שיש לו יכולות תמיכה חדשות לIT8712F. מישהו יודע מה זה אומר? איך אני יכול להשתמש בזה? אני עובד עם לוח GA-8I945PG ומשום מה יש 2 טמפרטורות שהוא מתעקש לקבוע על (-55) ו(-2) (שניהם מינוס). מישהו יודע איך אני מכייל אותו?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אוקיי, זוהי ההרכבה הראשונה שלי, קיבלתי את ה- Sonic Tower היום, ההתקנה שלו פשוטה מאוד, מה שמונע ממני מלהתקין אותו כרגע זו העובדה שאין לי מושג איך להוריד את את הקירור סטוק של האלטון 64 (Winchester 3200+ + MSI K8N Neo2). מדריך עם תמונות יהיה מעולה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש E2140 וקיבלתי איתו את המאוורר הרגיל של אינטל(שקצת השתנה מימי הP4 אבל לא משנה). לפי מה שראיתי על הגוף קירור בחלק בו הוא נוגע במעבד יש משחה תרמית שאינטל שמה מלכתחילה. שאלתי היא האם המשחה הזאת מספיקה או אם אני צריך להוסיף משחה תרמית ולמרוח? תודה.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי מעבד שעובד על 1700+@2600+, הכל עובד מצויין בטמפרטורות טובות . אבל לפעמים כשאני משאיר את המחשב עובד למשך כמה ימים וממש עובד עליו בלי הפסקה ומריץ עליו דברים , כשאני עושה רסטרט לפעמים הוא עולה כמעבד של 1100 ואז רושם בביוס overclock fail. ואז אני פשוט נכנס לביוס ועושה משם שוב רסטרט ואז זה חוזר לעבוד כרגיל, זה קרה לי פעם או פעמיים רק כשהייתי צריך לעשות רסטרט אחרי התקנה ממש כבדה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר להכניס ל Antec Solo מאוורר 120 מאחורה, ומקדימה 92. תקנו אותי אם אני טועה. אני מחפש מאווררים לקירור המארז וחשוב שהם יהיו כמה שיותר שקטים ! תקציב הוא עד 50 שקלים למאוורר... יענו 100 שקלים לשניהם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
האם הגוף קירור הזה מצדיק תוספת של 70 ש"ח במקום המקורי של אינטל? קרור טוב יותר? שקט יותר כרגע לא מתוכנן OC... תודות
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם מהר .. אז אמרו לי שכדי להוסיף מאווררים ולהחליף משחה .. יש לי קירור ZALMAN על המעבד.. איזה משחה אני צריך בשבילו? ואני צריך מאוורר 12CM ו8CM .. יש המלצות על מאווררים? ואם אפשר גם נימוקים. תודה! עריכה: ורציתי לשאול אם מישהו יודע אולי מה הטמפרטורה המקסימלית והמומלצת של Leadtek 6800GS
-
- 11 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מה זה בדיוק צריבת ביוס אני רואה את המושג הזה די הרבה ולא הצלחתי להין מה זה בעצם? איך עושים את זה (באופן כללי)? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
קניתי היום את ה-DouOrb של Thermalthake והחלטי לשתף אותכם בנעשה!!! הטמפ' צנחו! במאמץ-65 מנוחה-52 (עריכה: במנוחה 50) הנה תמונות מההתקנה:
-
- 6 תגובות
- 500 צפיות
-
-
או קיי הגעתי לגבול של הכרטיס בתוכנה כמעט... עוד טיפה ואין לי מה לעלות , זה עוד לפני הקירור אתם בטח אומרים לעצמכם הוא משתמש בריבה טיונר, אז לא אני משתמש בPOWER STRIP ואני ממש בגבול 750@460 עוד לא שמתי קירור לזכרון ועוד לא מאוורר 120 ליד אז איזה תוכנה אפשר להשתמש בלי הגבלה? תודה
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
על איזה אתם ממליצים? אני רוצה לקנות מאוורים עם לדים בצבע כחול כדי שיצא אור כחול כזה מהמארז לפחות 4 מאווררים :] זה מתאים כמאוורר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2348_2349&products_id=15757 או שזה קשור למשהו אחר במחשב
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אז ככה..דוד שלי הביא לי מערכת קירור גז...ואין לי שמץ של מושג מה לעשות איתו..חשבתי להביא אותו לחבר בעד שהוא יבוא לעזור לי אם מודינג אבל הוא גר רחוק...אז תוכלו להגיד לי איך אני מחבר אותו...ומזה בדיוק.. תודה..
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות oc עם התוכנה סיבות אישיות אני לי כוח להסביר למה(אני יודע שאפשר דרך הביוס וזה מומלץ יותר) יש לי לוח ASUS P5LD2 http://www.cpuid.com/clockgen.php איך להגדיר? אם אפשר תגידו לי את כל השלבים כי אני לא מבין אנגלית טוב. http://img96.imageshack.us/img96/9778/dddddik7.jpg
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום :] אני רוצה לחבר מאוורר לfx5200 שלי, ואני צריך עזרה - באיזה גודל צריך להיות המאוורר? ואיך אני מחבר אותו להיטסינק? והאם אני צריך לדעת עוד דברים מסויימים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הנה המארז שלי יש לי מאוורר מקדימה 120 שמכניס אויר ומאחורה 18 שמוציא, 2 מאוררים חזקים בצד אחד מכניס ואחד מוציא(זה שלמטה יותר) ביגלל שהכרטיס מסך כשהוא מתאמץ הוא מוציא אויר חם והמאורר מולו ככה שהאויר החם לא נכנס למארז ויש לי עוד אחד למעלה פשוט שמוציא. יש לכם איזה הצעה ךשיפור או שככה זה טוב? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי את המארז 6A19 .. אז ככה הכבלים לא ממש מסודרים הם תפוסים עם חווקים לכלוב של הכוננים.. חשבתי להעביר אותם בין "הדלת" הצדדית לבין איפה שהלוח אם יושב.. השאלה עם יש שם מספיק רווח כדי להעביר אותם ועם לא אז איך לסדר ?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
שלום כולם אני ביאוש אני לא יודע מה הולך אז אני יספר הכול מעבד a64 3200 ch 754 epox 8kda3j rev2 with fan on the chep עכשיו ספק tt buterflay מאוור מכניס אוויר מהמארז ומאוור מוציא אוויר מארז גנרי פרטים http://lamir.co.il/product.asp?product=7196 במארז עצמו יש מאורר מקדימה שמכניס אוויר (בהתחלה הוא הוציא אז הפכתי אותו) מהצד עוד אחד שמכנסי אוויר על המעבד (בהתחלה הוא הוציא אז הפכתי אותו) ומאחורה עוד אחד של 80 או 90 מילמטר שהוצאתי מהמארז lan fire tt הקודם שלי עכשיו הטמפ הם מעבד מנוחה 50-45 מאמץ בין 55-62 נבדק על ידי prime95 וכיווץ קובץ זפ של גיגה הלוח תמיד על 34-36 ככה עכשיו על המעבד יש קירור של spire שקיבלית מ ksp עכשיו השאלות הטמפ האלה הם שאין מזגן ובימים החמים האלה האם זה נ…
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, לכבוד הקיץ ,צריך לקנות עוד מאורר. כיום יש לי מארז סגיטה (הראשון לא החדש) עם שלושה מאוררים (אחד 120 מכניס מקדימה,80\90 מהדלת ועוד אחד מוציא מאחורה..כמובן שיש על המעבד AC 64) בכל אופן,הטמפ' הממוצעות הם בין 35-40 ואני חייב מאורר נוסף. חשבתי לשים אותו מתחת לכרטיס מסך. זה כדאי? יש מקום יותר יעיל? (בלי לקדוח חורים.) בכל אופן אני צריך המצלמה למאורר (120) בין 50-60 ש"ח שיעשה את העבודה (ובשקט) . תודה רבה ! נ.ב - זה כבר מוגזם. הלוח אם מגיע ל-47 מעלות לפי אוורסט ! החוטים במארז מסודרים וסירקולוציה נורמאלית לגמרה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אם אני רוצה לשנות את התיזמונים שלי אני פשוט משנה???????? איך אפשר לדעת כמה אני יכול לרדת? כמה זה באמת משפר את המהירות של הזכרון??
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-