עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ras81,

שלום יש לי מארז HEC 6A19 עם ספק HEC 475W עכשיו הטמפ' של הטמפ של המעבד (AMD 64 3000) שלי הייתה קצת גבוהה אז לקחתי מאוורר 80 מהמארז הישן שלי וחיברתי לפתח הצדדי של המארז, במפנים בעזרת דבק EPOXY כלשהו ולאחר מכן חיברתי את השרוול למאורר עם דבק SUPER GLUE (כי לא היה מספיק שטח פנים למשהו אחר) האם זה שווה משהו ויחזיק מעמד או שכדאי לי להוריד את זה?

2. אני מכווה שזה מראה את הטמפ של הכרטיס > [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  3. שלום לכולם, ברשותי המחשב הבא: P4 2.4 256 ddr @ 266 hz geforce 4 mx 440 128 ddr ספק + מארז ג'נריים (2 מקומות למאוורר 90 מאחורה ואחד מקדימה) לא מזמן התגייסתי לצבא, ולפני שידעתי מה יהיה התפקיד שלי וכמה אני אהיה בבית חשבתי שאני אקנה בקרוב מחשב חדש. לאחרונה נודע לי שהיציאות שלי יהיו 10-4 (שבוע + 3 ימים בצבא, ואז רביעי עד שבת בבית), מה שאומר שכנראה לא שווה לי להשקיע כסף במחשב חדש. אני בכל זאת רוצה מחשב סביר שיריץ משחקים ושיהיה ניתן לעבוד עליו בצורה סבירה. חשבתי לנסות לעשות קצת אוברקלוק, ואולי לקנות כרטיס מסך חדש ועוד 256 ראם. כרטיס חדש - חשבתי לכיוון R9550, כרטיס טוב יחסית למחיר שלו. השאלה בקשר לקנייה היא איפה אפשר לקנות ראם כזה ישן ובאיזה מחיר, והאם ישתלם לי להוציא כ - 550 שח …

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by Flame,

שלום, הבעיה שלי היא שקניתי את המאוורר (מאוורר למעבד כמו שכתוב בתיאור) Thermaltake P.4 SPARK 7+ Xaser edition (פירוט על המאוורר ניתן למצוא כאן: http://thermaltake.com/products/spark/spark7plus.htm ) ואין שינוי בטמפרטורות מהמאוורר הישן של אינטל שהיה לי על המחשב מלפני שנתיים. הוא מגיע עד ל 6000rpm אבל אני משתמש רק ב4600 כי זה מה שכתוב באתר של החברה ועל הקופסה של המוצר. הטמפרטורה של המעבד שלי היא כרגע 44-45 מעלות צלסיוס. אם צריך עוד פרטים תודיעו לי אני מקווה שרשמתי כל מה שצריך. נ.ב. מרחתי שכבה דקה (לא דקה מדיי) של משכה טרמית ונעזרתי במדריך של האתר במריחתה. בתודה רבה.... FLAME

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by Drek Boy,

טוב אני חדש פה ולא יודע הרבה כל כך קניתי זכרון 512 של A-DATA 400 MHZ ו3 דברים רציתי לדעת: 1.איך ומאיפה עושים אוברקלוק לזכרון? 2.אני רוצה להכין לו היטסינק פשוט רק בשביל האוברקלוק שיהיה עשוי מרדיד נחושת שאני אקפל וארדד בצורות של הצ'יפים והעדק את זה לכרטיס עצמו עם גומיה או אתב. האם זה יעבוד טוב כאילו לא יותר טוב מאחד קנוי כמובן אבל זה יעזור כמפזר חום לOC? ו3. יש לי מהמחשב הישן זכרונות 128*2 133MHZ אם אני יוסיף את זה לזכרון החדש זה יעזור או שזה יהרוס? תודה מראש חברה

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  6. אני פשוט לא מבין בזה כלום |: אגב, הכרטיס מסך שלי זה: Asus GeForce FX5200 128MB

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  7. קניתי את הקירור עכשיו קיבלתי אותו עם מתאמים לסוקט של מעבדי אינטל עכשיו רציתי לדעת במה שונה התושבת של מעבדי אינטל משל א.מ.ד מה שאני קיבלתי זה את החלקים האלו ..שמסומנים.. כמו שאתם רואים זה תושבת מאחורי הלוח,תומך כזה לקירור שמתחבר מעל הלוח וברגים עכשיו השאלה שלי זה האם למעבדי א.מ.ד אתם מקבלים בחבילה של הקירור את התומך מאחורי הלוח של הקירור כי בתמונה זה לא מופיע...

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  8. שלום ניסיתי להתעסק קצת עם OC במפרט בצד, עם דגש על קצת כי סה"כ ציוד זוועה (: בכל אופן הגעתי מ-1.8 ב-200*9 ל-2025Mhz ב-225*9 אבל המתח עלה לבד באופן מפחיד ל-1.6V! עברתי על המדריך OC שיש באתר ואין לי את רוב האופציות שאמרו לבטל או להגדיר לפני שמתחילים מצאתי רק את ה-Spread Spectrum ואת הטמפ' כיבוי שהגדרתי ל-60 יכול להיות ש-cpu-z או אוורסט מזייפים בנוגע למתח המעבד ? אם לא- איך לעזאזל להימנע מזה ? תודה מראש, לירן.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  9. Started by sahargt,

שלום יש לי את המארז של Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower במארז יש 7 מאווררים שבאים מהחברה עם המארז רציתי לדעת אם המאווררים האלה טובים אם לא איזה מאווררים כדי לקחת ואיזה סוג מאווררים רגלים או מאווררים חכמים ואיזו חברה במארז יש לי יכולת שליטה על 4 מאווררים מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה סהר

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  10. שלא ישאיר שום זכר? אני לא רוצה שתלך האחריות, אבל בא לי לנסות משהו. אם זה משאיר זכר אז אני אוותר..

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  11. זה שווה את זה?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  12. Started by hugo123,

יש לי בעיה חוזרת בלוח הזה של ABIT. המאוורר הפיצפון שיושב על בקר הזיכרון, נתקע כבר פעם שניה. בחברה הם מחליפים לי כל פעם לוח וזה די נמאס. חוץ מזה שהוא מרעיש כשהוא חדש.. האם יש מישהו שניסה להרכיב לוח צינון בלי מאוורר? האם זה יעבוד טוב?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  13. Started by aero,

שלום לכולם... המפרט של המחשב שלי הוא... amd athlon 64 venice core 3200 DFI Infinty Geil 2X512 cl 2.5 + cooling Gainward 6600GT 256 MB + AC cooling כרגע המחשב ממנוחה מאובר קלוקים...(חוץ מהכרטיס מסך) עד היום הייתי עושה OC בלי להוריד את מהירות הFSB והזיכרון כלומר 2300 CPU 1150 FSB 460 RAM ומכאן לא יכלתי להמשיך יותר כיוון שהמערכת אינה יציבה..... אתמול דיברתי עם חבר קצת שמבין והוא אמר שאם אני מוריד ל3X במקום 5X והמהירות של הזיכרון ל166 אני יוכל להגיע לאובר קלוק רחוק יותר אבל הבעייה היא שאני משנה דרך הביוס המחשב לא עולה לווינדוס.... קיצר השאלה בכללית היא...האם אני יכול לעשות אוברקלוק בלי לעלות את ההרצים של הזיכרון כי רק הוא מקביל אותי בכל הסיפור דרך אגב הטמפ' …

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  14. Started by Ido.K,

חבר הציע לי אותו מה אתם אומרים!?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by idanaz,

שלום לכולם ברשותי מחשב AMD 6400X2 3.2 GHZ AM2 AUS M2A-MVP ATI 4870 1 GIGA ספק כוח של שיפטק 550W H.D 160GIGA מארז של X2 FAN 12' HEC P 619B כעת הטמפ' היא 70 מעלות במנוחה לפי דעתי גבוה מידי אני מעוניין בקירור עד 250 ש"ח על מנת לנסות O.C ' חנות מעודפת KSP ר"ג ליד הבית תודה מראש

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  16. Started by sroolik,

יש לי Northwood 2.4 עם קירור סטוק, סירקולציה לא רעה, מכפלה 18 FSB 133 כרגע אני עובד 1:1 אחרי אוברקלוק ל2800 (156X133) כמה שעות שהמחשב עובד אני מקבל מסכים כחולים הזיכרון שלי הוא 2100, וחשבתי אולי הוא זה שמגביל אותי, כדאי לי לשנות בביוס את הזיכרון שיעבוד קבוע על 133 ולהעלות רק למעבד ? זה יעזור בכלל ? ? זה יהיה אפקטיבי ? תודה ! ! ! ! ועוד משהו: יש למישהו רעיון איך אני יכול לשפר את הקירור בעזרת 2 מאווררי 80 מיותרים שיש לי ??? תודה שוב......

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by SHAY951,

כמה עולה מערכת קירור נורמלית למחשב (לא משהו גדול ומסובך מידי), וכמה באמת היא יכולה לעזור?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. האם שווה לשים מאוורר Led בקדמת האפולו (האם יראו את האור שלו) אני יודע שיש על המארז 2 led כחולים מלמטה אבל האם יש פתחים לאור המאוורר ? אם כן/לא איזה מאוורר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by locke,

צריך להוציא או להכניס אויר? זה משנה בכלל?

20. מכירים את הקרחון הזה שלוקחים לטיולים ובמיוחד לפיקניקים זה שיושב בתוך הציידנית עם כל האוכל והשתייה זה נראה ככה: עכשיו חשבתי על זה הנוזל שנמצא בתוך זה מחזיק הרבה זמן שהוא קופא אולי זה יכול לשמש כנוזל לקירורי מים זה יכול להיות מעולה אבל כאן אני צריך שאתם תגידו מה אתם חושבים שיהיה שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורום 8)

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by AlterEgo,

אוקיי. אין לי ממש מושג איך לעשות אוברקלוק למעבד. יש לי מחשב כזה: AMD Athlon xp2600+ 1.9 ghz ABIT NF7 motherboard 512 RAM עריכה: קירור סטוק. וזהו בערך.. זה מה שאני יודע... עכשיו, רציתי לדעת אם אני יכול ואם כדאי לעשות אוברקלוק למעבד. אם כן, אשמח אם תכוונו אותי למדריך שישים אותי על הדרך הנכונה... תודה מראש =)

22. Started by Lol10k,

שלום,אני מחפש מאורר חדש למעבד שלי,כמה שאני מנקה את המחשב וזרימת האוויר היא טובה המעבד לא יורד מה40 מעלות! והמאורר עושה גם קצת רעש בזמן האחרון. זה המעבד: אני מחפש משהו לא יקר,כמה שיותר זול אבל יעיל ועמיד. יש לכם אולי הצעה לקירור המעבד (לא משחה) במקום לקנות מאורר חדש? תודה

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by ofir38,

יש לי שאלה,אם אני מחליף את הקירור אצלי במחשב מקירור סטוק של אינטל של המעבד e6300 לקירור big typhoon vx האם יש הבדל משמעותי ברעש ביניהם? ששתיהם בסביבות 1500 סל''ד

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  24. אני מחפש גוף קירור יעיל עד 300 שקל שיקרר ושיהיה כמה שיותר שקט חשבתי על ה:tt bigtyp vx חשבתי על:ZALMAN CPU COOLER CNPS9500 וגם ניראה מאוד טוב ומאוד זול ומאוד יפה...העניין האם הוא מקרר טוב זה ה tt blu orb fx או כל איזה אורב הם ניראים מגניב הם רושמים דברים וניראה לי גם טמפרטורה..(מקווה) מה אתם אומרים מה כדאי מאלו?ואולי אתם מכירים גוף שיותר כדאי במחיר כזה? ואיזה מישחה טרמית ליקנות?תקציב 100 שקל תודה רבה מראש! :jump: :jump: :jump:

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  25. Started by OFIRLEVY66,

שלום, רציתי לדעת אם איזה תוכנה כדי לעשות OC ל כ.מסך:ntune,riva tuner, ati tool? (כרטיס מסך 8800GTS 640) אני חושב שכדי אם הNTUNE היא הכי פשוטה, עד כמה כדי לכוון את המהיריות בלי לפגוע באיכות הכרטיס או קיצור חייו? האם כך זה טוב: מהירות ליבה 630, מהירות זיכרונות 1950 ומהירות מאורר 100%. האם זה OC טוב ויציב?

• 5 תגובות
    • 554 צפיות

דיונים חדשים בפורומים