עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הוצאתי את ההיטסינק מהפנטיום 2 שלי, לקחתי אותו , אני רוצה להרכיב אותו על ה GeForce 2 GTS 64MB Pro שלי, ולא מצליח להוציא את ההיטסינק של הכרטיס מסך, זה כאילו הרגליים שלו הם חלק מהכרטיס עזרה?

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  2. רציתי לדעת איזה חיבור יש למאווררי generic . חיבור 3 פינים או חיבור 4 פינים ?

• 7 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by WaRez.,

אוקי ייש לי מספר בעיות בOC למעבד + לכרטיס מסך. מפרט- Intel 805 2.66Mhz@3.4Mhz Gigabyte 8i945p-g Kingmax 512X2 533Mhz nVidia Geforce 7600GT leadtek Antec 400W אוקיי אז OC למעבד- העלתי מ133 ל166, החלפתי מחלקים ל3.33. מעלות בסדר, תוכנת מאמץ בלי בעיות. [קירור סטוק ] הבעיה - אחרי כל ריסאט המחשב מבטל לעצמו את הOC והופך את האפשרות ENABLED CONTROL CLOCKS לDISABLED... [ וכן אני לוחץ F10 ושמירה שאני יוצא מהביוס ] עכשיו למה זה עושה את זה? למה המחשב מבטל לעצמו את הOC ? OC לכרטיס מסך- העלתי את הליבה ל600 את הזכרונות ל740 מעלות בסדר גמור, No errors בATI TOOLS זאת לא ממש בעיה, אני רק שואל כמה מעלות במנוחה זה טוב, וכמה במאמץ זה טוב. עד כמה אני יכול להגיע עם הכרטיס [ ליבה + זכרון. ] …

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  4. היי, האם לכל מאורר/מקרר מעבד יש גודל סטנדרטי;והוא נכנס לכל מארז? בתודה רבה מאוד מראש... יוסי.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך של ספיר x1950pro (לא הדגם שמגיע עם מאוורר טוב של זלמן) (הוא נקי וחדש בערך חודש) והוא מתחמם עד ל80 מעלות במעבד, ה-VRM מגיע לטמפרטורה של 126 מעלות (בדקתי וזה אמיתי) ואפילו אחרי ששידרגתי את המארז הספת מאווררים וגם אחרי ניקיון (והכל לפי המדריכים שיש באתר) הכל נשאר אותו דבר. אז אני צריך קירור חזק מאוד לכרטיס מסך הזה ולא משנה לי הרעש (רק שלא יהיה רעש של מטוס קרב). מישהו יכול להמליץ? הסכומים הם עד 200 שקל. תודה

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by -Cobra,

טוב בקיצור אני רוצה לעשות עובק קלןק למעבד שלי- 2.4C יש לי לוח אם- msi neo2 865 ויש לי זיכרונות- pc3200 512Mb dual עד עכשיו הגעתי איתו ל- (Intel Pentium 4HT, 2600 MHz (3 x 867 עד כמה אני יכול להמשיך? ומה הדרך הכי טובה לעשות אוברקלוק למעבד(עם יש עוד דרכים)?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by gns,

אני צריך עזרה בבקשה , קניתי לפני כחודשיים מחשב חדש במפרטהנ"ל: לוח אם ASUS P5P800 מעבד P4 3G 775 זיכרון 512 קינגסטון כרטיס מסך 6800GT 256M כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 5.1 צורב דיוידי פיוניר כונן דיוידי טיאק ודיסק קשיח מקסטור 160 SATA כול אלה בתוך מארז מאושר של אינטל עם שרוולקירור למעבד ויש לי בעיה קטנה לאחרונה ככול שמתחמם המזג האויר הטמפרטורות בתוך המארז עולות והמאוורוים מרעישים הטמפ של הכרטיס מסך 73 מעלות בעבודה רגילה על הדריור החדש כמו כן הטמפרטורות של הלוח אם 34 מעלות המעבד 54-7 מעלות לפי הביוס המארז כרגע פתוח. הרעש משגע אותי ניקיתי את גוף קירור של המעבד מאבק שהצטבר עליו במשך הזמן עבודה מה צריך לעשות כדי להשתיק אותו ולקבל קירור טוב יותר בימי הקיץ נ.ב יש מאוורר נוסף עם …

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by DDgeva,

קניתי את ערכת ה4 מאוורים של TT [A2003], ומאוורר לכרטיס מסך Zlaman VF900 Cu. כמה פה הפחידו אותי שהמאווררים ירעישו וכו'.. קיצור, קניתי התקנתי שני מאווררים במארז (אחד 80מ"מ מאחורה שמכניס אוויר, אחד 120מ"מ מהצד שמוציא), אכניס עוד 80מ"מ בקרוב, והתקנתי 120מ"מ מחוץ למחשב (על השולחן שלי), ל"קירור עצמי".. חחח יצא שווה ביותר. אני לא שומע שום רעש. נקודה. אפילו לא מהמאוורר שליד יד ימין שלי (זה שבחוץ). אגב, אני מכין לו מעמד בקרוב.. שלא יפול.. יש המלצות\עצות? הכרטיס, במקום מה שהוא היה קודם (48-55 במצב רגיל, 55-60 בשימוש "גרפי" בווינדווס, 75-85 בזמן משחק כבד), רץ עכשיו על טמפרטורות שמדהימות אותי. 39-42 במצב רגיל, 40-45 בשימוש גרפי בווינדווס, ולא עובר את הפאקינג 55 בTES4: Oblivion, המשחק…

• 32 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. http://www.facebook.com/album.php?aid=252955&id=587817925&l=bdda17d1fa הדף פתוח לכולם. זה הקירור הראשון של גליד לכרטיסי מסך ואני חייב לציין שנכון לעכשיו הוא עושה עבודה מעולה. בד"כ הכרטיס היה באיזור ב75 מעלות במנוחה עכשיו הוא לא עובר את ה45. בקרוב אתן באנצ'ים ומספרים.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by taotao,

עכשיו היא אומרת לי שהטמפרטורה בלוח היא 25 מעלות וזה לא זז ושהמעבד הוא 32 מעלות וגם לאא זז עכשיו אוורסט בכלל מזייפת ברמות של קופצת מ50 ל100 וכו עכשיו אני שואל אם זה הגיוני וסבבה או שיש לישהו תוכנה שבאמת יודעת תתוצאות ולא מזיפת או מחליטה לעצמה תטמפרטורות? אני רוצה לעשות OC אבל בגלל אשני לא יודע תטמפרטורות אני לא רוצה להיסתכן סתם

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by moshel7,

שלום לכולם!!!!!! האים גוף קרור זה מתאים ל- SOCKET AM2 והאים הוא ממולץ וטוב יותר מה-ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 ומה חוות-דעתכם לגביו האים שווה וכדאי לירכוש אותו ( 155 ש"ח) האים יעשה את עבודתו כמו ה-"אח-הגדול"

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by avimw,

טוב לא מזמן הורדתי מאורר כי הוא נדפק לי סתם עושה רעשים ושהוא פועל הוא לא זז... עשיתי פורמט ועכשיו כשאני משחק בבאטלפילד המשחק נתקע לי באמצע אותו דבר כשאני רואה בכרטיס טלוויזיה אחרי כמה זמן הוא נתקע.. איך אני יכול לדעת מה טמפ.. בזמן שאני משחק איך קוראים לתוכנה הזו ומה אני יכול לעשות בשביל לשפר את המצב אם זה בכלל הטמפ..

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. בזמן האחרון המעבד והמארז מתחממים לי קצת יותר מהרגיל בקיץ. טמפרטורת מעבד: 40-42 במנוחה, במאמץ המקסימום שהגעתי הוא 50 מעלות. טמפרטורת מארז או יותר נכון system zone: 39-42 במנוחה, 44-47 במאמץ. יש לי מעבד 2.4B עם מאוורר של אינטל שקיבלתי כמובן עם המעבד לא החלפתי כלום. יש לי עוד מאוורר בגב המארז שמוציא אוויר ומשום מה שהוספתי עוד מאוורר שיכניס אוויר הטמפרטורות עלו. מישהו יכול להגיד לי אם זה נורמלי, יש סיבה לחשוש ? בתודה מראש, דודי.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברים, לאחר שנתיים וחצי של שכרון חושים נפח את נשמתו המאוורר הסטנדרטי והרועש שהגיע עם ה-x800 GTO2 שלי. בחיפושי אחרי קירור חלופי נתקלתי בשתי אופציות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1613 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1621 הלינק השני הוא קירור פסיבי כך שלא ברור לי איך הוא יחזיק את הכרטיס תחת עומס. אבקש את חוות דעתם של אלו שיש/היה להם את הכרטיס הזה עם 16 צינורות פתוחים ו-OC ולשמוע הצעות נוספות או על חנויות זולות יותר. תודה

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  15. הטמפ' הנוכחית למעבד הזה: http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADO5000IAA6CZ מנוחה- 46 מעלות מאמץ - 52 מעלות 1.האם הטמפ' נורמליות ,הפריזר לא אמור להפוך את המעבד לקריר יותר? המעבד חדש+משחה טרמית של זלמן. 2.האם יש אפשרות להעלות את ה RPM והאם זה בכלל יועיל? 3.מתכוון לעשות OC בקרוב ,כמה אני מוגבל ? החדר לא ממוזג כרגע (עם מיזוג הטמפ' צונחות ל 39 ) תודה למשיבים

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  16. לאחרונה החליפו לי לוח אם וכשהפעלתי את המחשב גיליתי טמפרטורות בשמיים. גם MBM5 וגם speedfan מראות ערכים של 125, 83 ו 64 מעלות. כשאני נכנס ל Bios אני רואה את ב CPU ב 41 אבל אני לא יכול לבדוק טמפרטורה ביומי. האם מישהו יודע איך לסדר את זה? יכול להיות שהתוכנות מתבלבלות בין C ל F ? נ.ב כרטיס המסך 6600GT שלי נמצא ב 48C כבר כשאני פותח את המחשב ללא עבודה מאומצת זה תקין? או שאולי גם על הטמפרטורה הזו אי אפשר לסמוך?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by ToMeRv32,

יש לי 2 חיבורי 4 פינים בלוח האם עם אפשרות לחבר אליהם מאוורר 3 פינים. חיברתי לשניהם מאווררים עם חיבור 3 פינים, אבל הם לא מופיעים בHWMonitor ובSpeedFan.. האם הם פשוט פועלים על 100% במקום זה שהלוח אמ שולט עליהם?

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  18. האם יש כלי לכרטיסי מסך של NVIDIA (כמו ATITOOL לכרטיסי מסך של ATI) שבעזרתו ניתן לשחק עם מהירות המאוורר של הכרטיס? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  19. עשיתי כבלים מעוגלים לצורב (שאותו כבל מתחבר גם לסידירום), עכשיו אני שם לב (כיום אחר כך) שלא הצורב ולא הסידירום נפתחים ובסידירום יש עכשיו אור דולק תמידי שלא נכבה שלא היה בו לפני זה .... ממה יכולה היתה להיווצר התקלה הזו ???

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Bam65,

בשביל ש ה E4300 יגיע למהירות של E6600 יש צורך בלבצע OC ממש עצבני? אני שואל בגלל שההפרש מחירים ביניהם הוא פי 2 ואם בעזרת OC שלא יסכן משמעותית את הרכיבים במחשב, אני יכול להגיע לאותם מהירויות של ה E6600 אז באמת חבל להשקיע עוד כסף. המפרט ל-OC: ספק:Enermax Liberty - 400W מעבד:E4300 לוח אם: Gigabyte DS3 REV3.3 זכרונות:G.SKILL 2GB DDR2 800MHZ כרגע לא חשבתי על להוסיף קירור נוסף למעבד, אבל אם זה יהיה קריטי ל-OC אני חושב שאני יזמין את ה-TUNIQ. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  21. קראתי את הכתבה ב- HEXUS לא הבנתי משהו, ואשמח אם מישהו ישפוך אור על הנושא. ואני אסביר: במעבד את'לון "רגיל" אם המכפלה של המעבד נעולה, אזי צריך להעלות את מהירות הזיכרונות, לצורך העניין - את הבאס, עד לכמה שהמעבד\זיכרונות יכולים. כלומר, אם המכפלה שלו נעולה על 10, ואני רוצה להשיג 2500 מגה הרץ אני צריך להעלות את הבאס, ואפקטיבית גם את מהירות הזיכרונות ל 250 מה"צ . ואת זה ניתן להשיג בשתי דרכים: 1. לקחת זיכרון שמראש יצא לשוק כ DDR500 2. לקחת DDR400 עם תיזמונים הדוקים, ולשחרר אותם תוך כדי העלאת המהירות עד ל DDR500 כלומר 250 מגה הרץ. עכשיו, קראתי את הכתבה על ה OC של ליבת הוניס, ולא הבנתי, הנה ציטוט: External clock (HTT link) overclocking was undertaken by dropping the HT frequency t…

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by KF,

שלום, מחיפוש קצר על הלוח שלי (gigabyte ds3r) ראיתי שקיימים 2 פינים של (ה clr cmos) ועליהם 2 ג'אמפרים או אחד שבעצם נראה כמו 2. שאלתי היא מה אני עושה במצב שאני רוצה לאפס את הביוס עם האפשרות של הclr cmos ? האם אפשר לעשות זאת דרך הוצאת הסוללה ולהחזירה אחרי מס' דקות ? תודה.

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by OmerNeu,

הכותרת האומרת הכל^.

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  24. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הHSF שלי הוא ספארק 7+, כרגע עם הטרמי שמגיע איתו (יש לי גם בלו 2, אבל אני עוד לא רוצה לשים אותו) במאמץ לפעמים אני יכול להגיע ל70 מעלות (אחר כך המחשב מצפצץ ובלי ברירה אני מוריד מהעומס), בIDLE ניסיתי שני תנאים, הראשון: מארז סגור, טמפרטורת החדר 25 מעלות, טמפרטורה בערך 43 מעלות. השני: מארז פתוח, טמפרטורת החדר 25 מעלות, טמפרטורה יכולה להגיע ל33 מעלות. גם כשמארז פתוח הטמפרטורה יכולה לטפל בקלות ל70 מעלות, המאורר על מקסימום כמעט כל הזמן (חוץ מבלילות) הכבלים במארז יחסית מסודרים. (אני מחליף בקרוב את הכבלים לכבלים מעוגלים) יש לי SF2 בקידמת המארז והוא מכניס אוויר, גם מאחורה (קצת מעל לכרטיס מסך) שמכניס אוויר. מאורר 60 מ"מ בצד הימני של המארז, בחלק העליון (מקביל ללוח אם) ועוד מאורר …

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  25. Started by amirsource,

תיראו,אני העלתי את התדר של הכרטיס שלי CORE clock מ625 ל660 זאת קפיצה יותר מדיי גדולה?. ואחר כך אני עשיתי בדיקה בatitool ס scan for artifacts וזה הציג לי הרבה נקודות צהובות כאלה,זה אומר שזה לא טוב נכון? שצריך להוריד את התדר?.

• 14 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.