אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
סוף-סוף התחלתי לבתר את המארז לחתיכות קטנות,ובקרוב יתחיל שלב הצביעה. להנאתכם ,מצורפת תמונה:
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי p4 והמאורר הדפוק של אינטל עושה רעש זמזום מעצבן השאלה שלי היא אם איזה חומר משמנים את המאורר של המעבד והאים זה יעשה אותו יותר שקט
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מתכוון להחליף את המאורר של הספק, כי הוא ממש חלש. אני לא מצאתי אף מאורר שני פינים ברשת, ואני נואש. אם מישהו מכיר מאורר כזה שהוא חזק הוא יתקבל בברכה, תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
סתם שיעמם לי והחלטתי לעשות משהו לפנל הקידמי של המארז אז.. לקחתי פנל אחד של המפרצי הסידירומים והתחלתי לחתוך אותו מבפנים ולאחר שסיימתי שברתי דיסק כלשהו לחצי ושמתי מאחורי הפנל, התחלתי לחרוט עליו את הצירוף מילים: "AMD Athlon XP" עם סכין יפני , קצת לדים מאחורי הפאנל וזה משיצא.. (התמונות לא הכי משקפות את היופי של הדבר , במיוחד כשהוא דולק..)
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לשייף את המארז של מחשב ההתעללות שלי- שייפתי אותו עד שהוא נהיה חלק ואז צבעתי אותו עם שיכבה דקה של ספרי ישן ודפוק שמצאתי בבית (לא הספיק כדי לכסות צד אחד של המארז). אחרי שהצבע מתייבש שמתי לב שרואים את השריטות על הצבע. אם אני אצבע את המארז עם צבע מיוחד לרכב, בכמה שכבות, זה יסתיר את השריטות? יש שיטה לשייף בלי שריטות?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המחשב הזה: barton2500 abit NF7-LS שלום, אני אקנה מחשב חדש ואני מתלבט איזה גוף קירור לקחת , אני רוצה שיהיה לו מצב שקט, שיקרר טוב ושיהיה זול. אני אולי יעשה OC קטן(מאד) בעתיד(הרחוק). השאלה השניה שלי היא איזה זיכרון לקחת, חילקתי אותה לתת שאלות: הביצועים עם fsb333 יהיו אותו דבר בערך בין זיכרון 333 ל400? אני אוכל לעלות את הבאס ל200 ולהוריד את המכפלה (שתישאר מהירות המעבד המקורית) בלי שום בעיה אם אני אקח זיכרון 3200? מה הפרש הביצועים (לא של הזיכרון, של כלל המעכת) בין fsb200, fsb166 באחוזים (פחות או יותר)? אם אני אקח זיכרון 333, איזה כדאי לקחת (להתחשב במחיר): sumsong-504 geil-428 twinmos-472 ??? כנ"ל ל400: sumsong-556 geil-531 twinmos-547 ??? שאלה אחרונה (…
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
מאיזה ערך ביחידות db ניתן לשמוע באוזן בלתי מזויינת? כמה CFM מינימום צריך מאוורר לזרוק ע"מ שיחשב למאוורר חזק יחסית?
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני רוצה לעצב את המארז . כדי להכין חלון אני חייב דרמל ? כי אני בטוח שזה יצא לי עקום יש לכם המלצות על בעלי מקצוע שיעשו לי את זה ? אם לא - אני אלך על מקדח כוס כדי ליצור חור למאוורר וזה הכל ... זה עוד משהו שאני יכול לעשות לבד . מה כדאי ?
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
חיברתי למקלדת שלי שני לדים (כחולים) ומתג של שני מצבים בעל 3 רגליים הלדים דולקים כמו שצריך אבל יש בעיה אחת: כשהלדים דולקים המקלדת לא יכולה לעבוד.... למה זה קורה? יכול להיות שזה קשור למתג? רק שתיים מ 3 הרגליים שלו מחוברות לחוט כלשהו: האמצע ל ground ואחד הצדדים לחוט שמחוברים ללדים ועוד דבר אחד, יש מתג של שני מצבים בעל רק 2 רגליים במקום 3?? אם אתם רוצים לראות: www.metku.net/index.html?sect=...1&path=mods/nappis-spotti/index_eng חיברתי את לדים בדיוק כמו שמוסבר שם: http://truffula.net/~zymosis/keyboard.html המפסק משמש לסגירת/הפעלת הלדים
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
חבר שלי קנה AXP2500 עם הסטפינג הבא: AXDA2500DKV4D איך הוא ב-OC? מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
היי אנשים, היום קיבלתי את המוצרים שהזמנתי (בכסף של פרסומות אינטרנט - אפשר להגיד חינם ). הזמנתי: קתודה קרה כחולה - 30 ס"מ (בשביל חבר) מאוורר קתודה UV של 80מ"מ גריל בצורת blade של 80מ"מ 2 כבלים מועגלים אדומים זוהרים ב UV של IDE כבל מועגל אדום זוהר ב UV של FLOPPY. הכל ביחד עלה לי איזה 50 דולר כולל משלוח. מכס לא לקחו : לדעתי יצא זול, בהתחשב שקתודה עולה בארץ 130, כבלים - כל אחד איזה 70... למי שזה אכפת, הזמנתי מ jab-tech.com, המשלוח הגיע אחרי שבוע וחצי. ועכשיו התמונות. המצלמה שלי עומדת למות ככה שחלק מהתמונות לא באיכות הכי טובה... המוצרים שקיבלתי: http://d-game.net/modding/pack.jpg המאוורר: http://d-game.net/modding/fan.jpg תמונות של המארז: http://d-game.net/m…
-
- 49 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים המאורר של המארז התחיל לעשות קולות מוזרים וחזקים פתחתי את המחשב וראיתי שכל כמה דקות המאורר משנה את המהירות שלו פעם מהר פעם לאט וכשהוא נהיה איטי הוא עושה רעש מחריד למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה תודה ???
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
המודם היה משעמם ופשוט שיגע אותי , אז לקחתי דרמל והנה: (בהמשך יוספו לדים) לפני: אחרי:
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם החלפתי לוח אם ל-ga 7n400-L1 מי לוח של asusa7v266e ושם המעלות היו 63 מעלות אם מארז סגור ובלוח החדש זה על 37 אם מארז סגור יש לי amd 1800 ומאורר של Tt ולקנו 11+ הנה תמונה קטנה גדולה
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
חיברתי למקלדת שלי שני לדים (כחולים) ומתג של שני מצבים בעל 3 רגליים הלדים דולקים כמו שצריך אבל יש בעיה אחת: כשהלדים דולקים המקלדת לא יכולה לעבוד.... למה זה קורה? ??? יכול להיות שזה קשור למתג? רק שתיים מ 3 הרגליים שלו מחוברות לחוט כלשהו: האמצע ל ground ואחד הצדדים לחוט שמחוברים ללדים ועוד דבר אחד, יש מתג של שני מצבים בעל רק 2 רגליים במקום 3?? אם אתם רוצים לראות: http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/nappis-spotti/index_eng
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
ברשותי מארז מסוג CHIEFTEC DX-01BLD blue Tower Case והארדקנו 5. כאשר ההארדקנו מותקן, הוא בולט מעט החוצה לעומת הצורב והסידי רום. האם יש איזה מדריך כיצד אפשר לעשות להארדקנו מוד כדי "ליישר" אותו כדי שיהיה באותו קו עם הצורב והסידי ???
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
??? ??? המחשב הכי ישן מהמחשבים שלי (סה"כ 4) הוא p3 500mhz עם כ.מסך VOODOO 3 3500 +TV OUT ואני רוצה לעשות לו אוברקלוקינג. דרך איזה שיאה הכי טוב? אם זה דרך תוכנהת איזו? האם לשים עליו מאורר של 50 שח זה יספיק בתודה על העזרה העתידית ;D.
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
WASAPP PPL?? השאלה שלי היא כזאת: בקרוב אני מתכנן לקנות אחד מהמארזים האלה: http://www.pch.co.il/docs/pi1688074037.htm ואני שואל אם כדאי לי (להתאמץ מאוד) להוסיף עוד 130 ש"ח בישביל לקנות XaserII 5000 plus? האם ההשקעה הזאת שווה? האם ההפרש בין המארזים שווה 130 ש"ח? תודה לכל העוזרים! :-*
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 800 כרטיס מסך וודו 3 3000 וזיכרון 128 מגה 133 הרץ יש משהו שאני יכול לעשות כדי להאיץ אותו יש לי מארז פשוט ללא כל מאווררים ואמצעי קירור ואני חדש ולא מבין כמעט כלום נכנסתי לביוס וראיתי שיש שם אפשרות להאיץ את המעבד עשיתי ניסיון לאיזה עשר דקות והכי הרבה שאפר להאיץ זה מ800 ל900 ומשו ככה זה לפחות כותב שהמחשב נדלק.....איך מאיצים את הזיכרון ובכלל את המחשב.....מה לגבי הקירור שאלה מטומטמת אבל בכל זאת: פתחתי את המאר משני צדדיו כדי לתת לא לנשום זה רעיון טוב ונגיד אני יכוון עליו בנתיים מאוורר זה יעשה משהו? (מאוורר רגיל הכוונה גדוללללללל) תודה והצעות וההערות יתקבלו בברכה בתודה מרא
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי לכולם ! http://forums.ort.org.il/files/306/1808645/2097776.rar תורידו את הקובץ מצטער על האיכות אבל היא סבירה... אז אם הוא מקורר מספיק טוב אז אני צריך קישור לVMOD עם העיפרון (מי שמכיר) כי לא מצאתי ואני יודע שאפשר לעשות ... ועוד שאלה היא איך אני יודע שה VMOD אכן פועל ? תודה רבה מראש . 8)
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
כרגע אני עם spire easy strame 3 שעובד על 3900 סל"ד - דיי שקט.. חמוד מאוד, סקסי אבל המעבד שלי כמו שהזכרתי בהודעה הקודמת, סלרון 2.4 במנוחה על 45 מעלות, בעבודה על 55 מעלות. ללא מזגן עם מזגן, 5 מעלות פחות במנוחה וגם בעבודה. הציעו לי על tt spark7 שעובד על 6000 סל"ד השאלה שלי היא, האם הכסף שווה ? (אני לא מיליונר..) האם הוא יראה תוצאות תאחלס?, יתן שיפור מספק? האם ההרכבה שלו קלה?- מה קורה עם משחה טרמית, צריך למרוח לבד? מסופק עם המוצר? על האיזי סטרים 3 היה ריבוע (על הסטיק) של משחה טרמית ככה שלא הייתי צריך למרוח כלום... ובכלל מי שיש לו את הספרק7 או שיצא לו לעבוד, להרכיב אותו. מוזמן לתת עליו ביקורת בכל נושא שהוא ומי שממליץ על קירור אחר, גם כן מוזמן לשפוך ----------------…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-