עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dazzler,

אני רוצה לקנות את המאוורר הזה : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1992&cat=&page=1 רק רציתי לשאול בקשר להתקנה, האם חייבים להשתמש במתאם שהם כותבים שם? אחרת זה יעשה נזק ללוח אם.....לא הבנתי במה בדיוק זה פוגע.....מה זה headers? והאם הוא מתאים לcpu או שזה case fan?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by madcatz,

שלום לכל מי שרלוונטי לגביו וגם לכל מי שלא שי לי Intel Pentium D 940 3200 MHz על לוח Gigabyte GA-8N SLI QUAD ROYAL מכיוון שאני די מתחיל בכל הקשור ל OC שאלתי היא האם אפשר בכלל להמהיר? ואם כן אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית בעניין בכיצד להמהיר או אם ישנו מדריך שמסביר איך. הכרטיס מסך שישנו במחשב כרגע הוא 7600GT שעובד על 45% מאוורר במנוחה בסביבות 55C+, בעיקרון המטרה שלי היא להחליף את הכרטיס מסך למשהו יותר חזק ולהמהיר את המערכת לכך שיהיה כמה שפחות צוואר בקבוק. אשמח לכל עצה ותודה על הסבלנות!

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by X1000P,

יש לי מעבד AMD 2500 אני רוצה לעשות לו OC מי 333MHZ ל400MHZ 1) עם אני עושה OC למעבד מי 333 ל400 אז זה OC כבד?OCקל? OC קל ביותר? 2) זה אבדל גדול בין 333MHZ ל400MHZ ?

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by kaki356,

נראה לי שאני הולך לקנות את הכרטיס מסך HD2900Pro לכרטיס הזה יש פונטציאל OC טוב מאוד אז חשבתי לעשות לו אחד.. חשבתי על הקירור הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=226 מה דעתכם עליו הוא טוב? צריך להוסיף עליו מאוורר או משהו? ועוד שאלה בOC של הכרטיס הזה אני יוכל להסתדר עם הסטוק..? (בלי שיווצר הרבה רעש)

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by Alroit,

שלום לכולם אשמח לפתוח דיון על הנושא - האם יש בכלל מערכות כגון : Asetek VapoChill LightSpeed http://www.frozencpu.com/cat/l1/g41/Phase_Change.html בארץ? והאם בכלל זה שווה את ההוצאה? האם יש מערכות מתחרות ל - Asetek?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by integral,

אז רק בשביל לבדוק שהמערכת הורכבה בסדר (לא ממש מערכת ל OC, קרור שקט ולא מתאים וכו'...) נחמד מאוד (לדעתי חיישן הטמפרטורה מזייף). [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by Iko89,

דגם המעבד: DualCore Intel Pentium D 805 דגם לוח-אם:MSI P35 דגם זכרונות:CEON 2GB CL4 תדר מעבד : 2667 @ 3511 תדר זכרונות : 800 MHZ ניראה לי .. עשיתי אתמול OC למעבד שלי .. הגעתי לתוצאה נחמדה של 32 אחוז .. עשיתי את הOC עם קירור של AVC שכרגע לא פועל בשיא הכוח שלו (אני בודק למה ..) אני שם בקרוב דיי הרבה כסף על קירור ואני יעשה OC רציני .. בדקתי עם prime95 למשך 20 דק' ועבד מעולה בלי שגיאות .. במנוחה הוא עובד על 43 מעלות וב100 אחוז של פעולה הוא הגיע לי ל-68 מעלות.. תמונה :

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  8. Started by redti,

יש לי לוח אם של gigabyte והתקנתי easy tuner 6 יש לי בתוכנה הזאת אפשרות לעשות OC לזכרונות ולמעבד , רציתי לדעת במידה ואני אעלה את המהירות של הזכרונות וישנה להם את ההספק voltage זה יכול לפגוע ברכיבים אחרים משום שלא נעלתי את המתח על הזיכרון בלבד או שהלוח אם/תוכנה עושים את הנעילה עבור כל רכיב מהתחלה ? ודבר נוסף..כשמעלים את הvoltage המהירות עולה במקביל או שזה 2 דברים שצריך לעלות בנפרד עד שמגיעים ליציבות ? יש לי זכרונות ocz reaper ddr 2 800 ואני מת לנצל אותם..

9. Started by Snufkin,

1. איך אני משנה את המכפלה במחשב בעל לוח אם ECS L7VMM3??? 2. מה זה DRAM CAS# Latency??? 3. מה זה DRAM Bank Interleave???

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  10. שלום לכולם. כל פעם שאני משחק(ולפעמים באינטרנט)וזה התחיל מאתמול.. המחשב נתקע ואז אי אפשר להזיז עכבר לא מנהל תוכניות לא כלום! בקיצור שעושים ריסט הוא לא מצליח להעלות ווינדוס בגלל החום,הוא אומר שהוא לא מזהה.. אבל כן יש ועובדה עכשיו אני כותב.. ממה זה?ואיך אני פותר את בעית החום?חשוב לציין כי יש לי קירור סטוק,ולא עשיתי אוברקלוק,מעבד פנטיום D 820

11. Started by kritikal,

ובכן, לפני כ-7 חודשים רכשתי k8n MSI neo2 nforce3 לוח אם ומעבד Amd64-3000 עכשיו המעבד שלי רץ על מהירות: 1-AMD Athlon 64 Processor 3000+, 1808MHz (0% Load) 1808? זה ניראה לי איטי מדי, אתם חושבים שאני צריך לעשות לזה overclock ל 2000? ואם כן, אני יוכל לקבל מדריך? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by kikkler,

יש למישהו מושג איפה אני מוצא - 118w peltier cooler cold-plate simple thermometer

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  13. Started by moshez1,

חבר שלי רוצה לעשות oc ל6600gt agp ורציתי לדעת מהי הטמפ המקסימלית שהוא יכול להגיע בנוסף מה נותן פתיחת צינורות והאם זה באמת הכרחי אם כן איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  14. Started by eshel107,

אני מעונין לדעת אם איזה משחקים מומלץ לבדוק את כ.המסך וגם אלו עוד תוכנות בדיקה טובות יש חוץ מ3DMARK03,05

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by huhxd,

מפרט בצד.. אוקיי.. כפי שראיתם יש לי מעבד QUAD, הורדתי את התוכנה CPU-Z בגרסא של 1.41 אני מסתכל על ה CORE SPEED בתוכנה ואני רואה 1600.3 MHZ (כפי שאתם יודעים ה QUAD 2.4 GHZ), כאשר כל כמה שניות הוא מתחלף ל 2400.2 MHZואחרי שניה חוזר ל 1600 MHZ. מה הולך פה? האם זה אמור להיות על 1600 MHZ?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by idofr,

אחרים שלי הייי אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל אליו אני רגיל אז............ בכול מיקרה קניתי עכשיו מאוררים חדשים ואחד מהם מתחבר ישר לספק אז אין בעיה אבל השני מתחבר ללוח אם ואני לא יודע איפה לחבר אותו יש לי חיבור ליד הpci שניראה לי שזה זה אבל אני לא בטוח (אם אתם רוצים תמונה אני יעלה) טוב אני עפתי תענו לי בבקשה בייייייייייי

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by Lupos,

כרגע לא מתוכנן OC אבל אולי בעתיד...

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by MisterL,

רציתי לקנות מערכת קירור מים לא ממש יקרה ורציתי לשאול אם זאת מערכת קירור מים טובה.. http://pccool.co.il/html/index.asp?p=anxin בעיקרון אני מחפש מערכת קירור מים כדי שיהיה לי קצת שקט....(יש לי P4 2.8Ghz socket 478)

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  19. אם לא מה הקירור הכי שקט שאני יכול להשיג, עד 200 ש"ח

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  20. Started by yotam360,

לאיזה רמה אפשר להגיע עם x800gt????

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by nimrodim,

טוב, אני עושה OC קל ל P4C 3 GHZ. כרגע מחזיק ב24\7 על 3450 שזה FSB של 230 עם מתח של 1.675 עם HYPERTHREADING. נבדק עם HYPERTHREADING ב DUAL PRIME למשך 7 שעות יציב. דברים ששמתי לב אליהם: עם HYPERTHREADING המתח הממוצע על המעבד יותר גבוה אבל הטמפרטורה במנוחה יותר נמוכה!!!? יציבות ב PRIME - אבל לא במשחקים - כאשר HYPERTHREADING מופעל....-הבעיה נפתרת כאשר מבטלים את ה HYPERTHREADING. יציב ללא HYPERTHREADING - בדקתי עד 3600 (240 FSB) - אבל המתח הנדרש גבוה מידי. - לא ניסיתי מעבר. רציתי קצת יותר הערות\מידע על השפעות ה HYPERTHREADING על OC, איתו ובלעדיו.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  22. שלום רב לכם ידיידי, פורום קירור וOC. יש לי מספר שאלות בבקשה, הנה: 1. ברשותי מעבד ינטל פנטיום 4 3.0 עם ליבת פרסקוט (אני יודע, אני יודע :'( ), לא מזמן רציתי להתנסות בOC למרות שהמעבד שלי במנוחה ב55 מעלות, רציתי את ההרגשה הישראלית ש"אותי לא ידפקו, אני לא משלם על 3.2 , אני קונה 3.0 ועושה בחינם 3.2", אז עשיתי את הOC (בביוס יש אפשרות לעלות 5% וזה עושה לך OC אוטומתי) גיליתי שהוא הוריד לי ת'מהירות של הזכרונות אוטומתי אבל סידרתי את זה. אחרי עשיית הOC שנכנסתי CPUZ וראיתי שכתוב 3200, הרגשתי סיפוק אדיר, אז העלתי 10 אחוז, היה 3300 וז הורדתי ל3200 כי המעבד ממש חם. בקיצור, רציתי לשאול איזה קירור מומלץ שקל להרכיב לליבת פרסקוט שיוריד לי 10 מעלות מהקירור המקורי של ינטל? יש קירור כזה רגיל של…

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  23. שלום עשיתי כבר OC למעבד ולזברונות עכשיו הגיע תורו של הכ.מסך יש לי רדאון 8600 פרו שרץ ב 400/300. הטמפי שלו במנוחה 39C בעבודה אחרי כ 30 דקות 47C. אני צריך עזרה ממש מפורטת איך עושים OC בטוח ל כ.מסך ומה הסכנות שכרוכות בכך. חוץ מזה יש לי כמה שאלות: -איך בודקים יציבות של כ.מסך אחרי ה OC? -מה זה ארטיפקטים ו איך לזהות אותם? -מה ה טמפירטורות המומלצות לעבודה של כ.מסך?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  24. על איזה אתם ממליצים? אני רוצה לקנות מאוורים עם לדים בצבע כחול כדי שיצא אור כחול כזה מהמארז לפחות 4 מאווררים :] זה מתאים כמאוורר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2348_2349&products_id=15757 או שזה קשור למשהו אחר במחשב

• 1 תגובה
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים