אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה מה העניינים ? קניתי לוח אם חדש GIGABITE GA-8IPE1000 v4 למעבד של פרסקוט 2.8 ורציתי לעשות לו אוברקלוק ... לאחר שאני משנה את הנתונים בביוס אני מעלה את המעבד לFSB235 שזה 3.3MHz אך הזיכרונות דווקא להפך יורדים במקום 400MHz (יש לי 4 זכרונות ב 256X4 Dual Channal של קינגסטון. במקום 400MHz הלוח אם הזה מוריד אותם ל392MHz לעומת לוח אם הקודם שלי של ASUS שדווקא אוטומטית היה מעלה את הזכרונות ל460MHz !!! לאחר שניסיתי ידנית להעלות את הזכרונות (יש שם אופציה "פי 2" יחסית למעבד אז זה כן עולה לי 460MHz אבל המחשב עולה ולאחר דקה עושה לעצמו ריסט. ניסיתי להעלות את המתח 0.1+ לDIMM שזה בעמם לזכרונות גם לא עזר ולאחר דקה מסך כחול, ניסיתי להעלות עוד מתח 0.2+ וגם לא עוזר ומיד לאחר שהמחשב …
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אז ככה, הכרטיס הוא ASUS GeForce 8800GTS 320MB אני רוצה להתחיל לעשות OC, ורציתי לדעת מאיפה להתחיל איזו תוכנה כדאי להוריד, באיזה דריברים להשתמש, מה הטמפ' המומלצת ועד לאן אני יכול וכדאי לי להגיע? אז ככה אני משתמש בדריברים האחרונים נראה לי 162 יש לי גם את הבטא החדש (163) אבל לא התקנתי אותו. רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה פשוט לבדוק לבד את ההגדרות המומלצות של המהירויות. כמו שהיה ב CoolBits, פשוט הוא לא עובד בדריבר החדש. למרות שראיתי את ה nTune של Nvidia אבל לא כל כך הסתדרתי איתו. אז מאיפה להתחיל? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
היי, לפני חצי שנה גוף הקירור של ה-DFI שלי מת והחלפתי אותו ב-EVERCOOL VC-RE הידוע לטובה בעיקר מ-DFI STREET... אתמול המאורר שלו התחיל לעשות בעיות, פעם בכמה שניות הוא עושה רעש של טרקטור, שותק לכמה שניות וחוזר חלילה. מה אתם ממליצים לקנות?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי שאלה שעדיין לא מצאתי עליה תשובה מבוססת כמו שצריך. השאלה היא: לדוג' אני רוצה לעשות Oc למעבד לא משנה כרגע איזה דגם לדוג' CPU Speed = CPUM x FSB אוקיי עברתי את הצעד הזה אבל איך אני יודע איך וכמה לעלות את הvolage של המעבד?לצורך העניין שצריך במקרה הזה.התשובה שקיבלתי הייתה:"אתה יודע לפי נסיון". זה ממש לא מבוסס ומסדר לי כמה דברים בראש.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי מערכת קירור מים מובנת שבאה עם המארז שלי (AROMOR LCS) הייתה לי בעיה אחרת במחשב אבל אחר כך גיליתי שחסר לי מים במיכל (הגיע לקו הנמוך LOW) מלאתי מים במיכל והדלקתי את המחשב (הוא בקושי זז לי פתאום) ואז גיליתי שהמשאבה פשוט לא עובדת 1. האם יש משהו שאני צריך לעשות או הייתי צריך לעשות? 2. האם יכול להיות שהיא פשוט מתה? 3. ובכלל האם יש אחריות על משאבות של מערכות קירור מים שבאות עם מארז? תודה לעונים[br]פורסם בתאריך: 16.11.2007 בשעה 16:02:33 מישהו בבקשה PLSSSSSSSSSSSSSSפשוט אני אצל חבר ורואה אצלו מישהוווווו???????
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3422 (שימו לב יש תוספת מאוורר או http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=879 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא IC7, מעבד 2.4C והטמפ' הן בין 40 ל47 במנוחה ובמאמץ 45-50. הרכבתי את הגוף קירור ומרחתי משחה כמה פעמים בשביל לבדוק שלא עשיתי טעות, ועדיין יש את אותן הטמפ'. אולי יש משהו בלוח שמגדיר את הטמפ' ל45+- ושהמעבד מתאמץ עד שהוא בטמפ' האלה בשביל ביצועים טובים ולא חמים מידי? למי שיש את הלוח והיתה לו בעיה דומה, איך פתרת אותה? אם יש את זה בעוד כמה לוחות ופתרתם את הבעיה, איך פתרתם אותה? אגב, לפני שמישהו יגיד לי לחפש בביוס אפשרות שהמעבד לא יעבוד לפי חום, בדקתי ולא מצאתי. אם יש ואתם יודעים בדיוק איך להגיע רק אז תגידו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
כבר פתחתי דיון על זה מזמן אבל אני לא מוצא בחיפוש, יש כל מיני דגמים של אותו הרדיסק (של ווסטרן דיגיטל) שלחלק מהם יש סנסור פיני ולאחרים אין נתנו לי בדיוק את האותיות למי יש ולמי אין, אבל אני לא מוצא בחיפוש.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 לוח GA P35C S3 זיכרון: 2GB Crosair DDR 2 800MHZ CHANNEL KIT משהו אמר לי שצריכים להכנס להגדרות בביוס נכנסתי ואז לSPD לשנות משהו ל2.00 אבל אצלי שאני ניסיתי להיכנס זה אומר לי בכלל משהו עם DVD אין לי לשנות מספריםם.. כנ"ל גם בFSB.. למה ? משהו יודע איך עושים OC בלוח הזה ..
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני צריך גירסה שתאפשר O/C ל R9000 ו R8500 אני מצליח להוריד מהאתר (HW) ...
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחפש ב'דביקים' איזשהו מאמר בסיסי על OC למתחילים, כזה שיסביר הכל ואפילו איך באמת עושים את זה. לא מצאתי. מישהו יכול לזרוק איזה עצם? תודה,
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני חדש בנושא... אפשר לקבל לינקים לחנויות שמוכרותל את כל הדברים היפים שראוים בכתבות...???
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
נראה לי שאני הולך לקנות את הכרטיס מסך HD2900Pro לכרטיס הזה יש פונטציאל OC טוב מאוד אז חשבתי לעשות לו אחד.. חשבתי על הקירור הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=226 מה דעתכם עליו הוא טוב? צריך להוסיף עליו מאוורר או משהו? ועוד שאלה בOC של הכרטיס הזה אני יוכל להסתדר עם הסטוק..? (בלי שיווצר הרבה רעש)
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך Gigabyte Nvidia Geforce 9600GT 512MB ואני לא רוצה לשרוף אותו או משהו אז אתם יכולים לתת לי בבקשה תוכנה לעשיית אוברקלוק ואת כל הנתונים איך לעשות ומה לכתוב איפה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך של ATI, Radeon x1950 Pro הטמפרטורה הרגילה שלו היא 69~72 מעלות עפ"י Catalyst Control Center. הבעייה שלי מתחילה כשאני משחק ב Crysis. המכרטיס מסך מתחם יותר מידי ומכבה את המחשב (הסתכלתי על ה Event Viewer וכתוב שם שהכרטיס מסך כיבה את המחשב). אני רוצה להשקיע בקירור של הכרטיס מסך (אני מעדיף נוזלי) אבל לא יודע איפה להתחיל? מה אתם הייתם עושים במקומי?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לכולם : השבוע אני קונה מעבד : AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX וברור שאני לא ישאר עם הסטוק (לוח של DFI) ורציתי עצות המלצות והערכה של טמפרטורה עם המהאוויר הזה : Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan http://www.zalman.co.kr/product/cooler/7700-754-939-940MBlist_eng.htm עם המאוור הזה אפשר להיות שקט באוברקלוק?
-
- 6 תגובות
- 500 צפיות
-
-
י1. ש לי AMD 3700+, שעובד בקיץ ב 40 מעלות במנוחה ומגיע ל 52 במאמץ, אני מעוניין במאוור שיהיה שקט שיוריד את הטמפ ב5 מעלות לפחות 2. יש לי לוח אם ga-k8n-sli עם nvidia4 במגיע ל 62 מעלות ב CORE במאמץ. האם יש דרך לפרק את צלעות הקירור של הלוח אם, למרוח משחה תרמית ואז להחזיר אותם?ואם כן איך עושים זאת? האם יש דרכים אחרות לקרר את ה chipset ביעילות?. 3.קניתי כרטיס מסך של לאחרונה 86000GT EXTREME של LEADTEK מגיעה דווקא עם קירור די טוב, הבעיה ש הסירקולציה אצלי במחשב לא משהו את זה אני יודע, בקיץ ללא מזגן הוא עומד על 55 מעלות ובמאמץ הוא מגיע אפילו ל 75 . השאלה אם יש תועלת לכרטיס חדש יחסית(כלומר קניתי אותו רק לפני כ חודשיים) לפרק את הצלעות ונמאוור הנתונים ולמרוח משחה תרמית או שעלי לעשות מא…
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 542.02 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 673.71 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1209.68 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 82.29 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case [ ¤ 339.8 ] 1 Thermaltake Thunderblade 120mm LED fan - RED [¤ 67.05 ] 1 אני קונה אותה בעוד כמה ימים...האם אני יצטרך להוסיף אלייה קירור או משהו? כדי שאני לא ילך לחנות…
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
צריך את הביוס GeForce4 MX 440 Leadtek a170 וגם תוכנת צריבה תודה
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
התקנתי את הSF, והוא הודיע לי שיש לו יכולות תמיכה חדשות לIT8712F. מישהו יודע מה זה אומר? איך אני יכול להשתמש בזה? אני עובד עם לוח GA-8I945PG ומשום מה יש 2 טמפרטורות שהוא מתעקש לקבוע על (-55) ו(-2) (שניהם מינוס). מישהו יודע איך אני מכייל אותו?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אוקיי, זוהי ההרכבה הראשונה שלי, קיבלתי את ה- Sonic Tower היום, ההתקנה שלו פשוטה מאוד, מה שמונע ממני מלהתקין אותו כרגע זו העובדה שאין לי מושג איך להוריד את את הקירור סטוק של האלטון 64 (Winchester 3200+ + MSI K8N Neo2). מדריך עם תמונות יהיה מעולה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
המפרט שלי : AMD 64 3000+ EPOX 8KDA3J 80 GB WESTERN DIGITAL SATA ספק כח אם חשוב 480 של THEMRELTAKE GEFORCE 6800GT 768 DDR התוצאה שלי 3DMARK 05 היתה 4460 עשיתי עובר והגעתי למהירויות של ultra שזה 400/1100 אחרי זה עשיתי עוד פעם בדיקה... 3DMARK 05 ויצא 3500 משהו כזה... בינתיים החזרתי את זה כרגיל תעזרו לי למה זה ככה ומה לא עשיתי נכון עשיתי את האוברקלוק דרך CoolBits
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
יש לי מעבד שעובד על 1700+@2600+, הכל עובד מצויין בטמפרטורות טובות . אבל לפעמים כשאני משאיר את המחשב עובד למשך כמה ימים וממש עובד עליו בלי הפסקה ומריץ עליו דברים , כשאני עושה רסטרט לפעמים הוא עולה כמעבד של 1100 ואז רושם בביוס overclock fail. ואז אני פשוט נכנס לביוס ועושה משם שוב רסטרט ואז זה חוזר לעבוד כרגיל, זה קרה לי פעם או פעמיים רק כשהייתי צריך לעשות רסטרט אחרי התקנה ממש כבדה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר להכניס ל Antec Solo מאוורר 120 מאחורה, ומקדימה 92. תקנו אותי אם אני טועה. אני מחפש מאווררים לקירור המארז וחשוב שהם יהיו כמה שיותר שקטים ! תקציב הוא עד 50 שקלים למאוורר... יענו 100 שקלים לשניהם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
האם הגוף קירור הזה מצדיק תוספת של 70 ש"ח במקום המקורי של אינטל? קרור טוב יותר? שקט יותר כרגע לא מתוכנן OC... תודות
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-