עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המעבד E6400 התוכנה CORE TEMP הבדלי של 2 מעלות בין ליבה1 לליבה 2 האם זה הגיוני?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  2. שלום החלטתי לעשות קצת oc למחשב הביוס קצת מיושן ולא נותן לי ממש אופציות אפילו לא לשנות מתחים , המקסימום שאני מגיע במעבד זה 2400 הלוח Asus p4s333-m sis645 cipset ddr 333 המעבד p4 2000 northwood, חיפשתי בגוגל ולא מוצא , האתר הזה http://www.unicore.com/global/model.cfm?model=2593 מציע לי עידכון תמורת 30 דולר למישהוא יש פיתרון יותר פשוט? תודה.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  3. Started by Holy,

אני רוצה לקנות מאורר לדים אבל אין שום סיכוי שאני אצליח לישון איתו בגלל האור השאלה שלי אם מישהו פה התנסה בהתקנת מפסק ללדים, כלומר שהמאורר תמיד יפעל אבל את הלדים אפשר יהיה לכבות ולהפעיל לפי דרישה. מישהו נתקל בזה פעם? זה אפשרי? פשוט אף פעם לא החזקתי מאורר לדים אז אין לי מושג איך זה בנוי

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Started by ras81,

שלום רכשתי את המשאבה, ושמתי לב שמלבד חיבור המולקס לחשמל יש גם חוט נוסף (כחול) בשביל מה הוא? האם הוא כדי לחבר ללוח אם ואם כן בשביל מה? תודה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  5. Started by fux,

לזה: http://www.######.co.il/product_info.php?cPath=55_140_767&products_id=4410 לאיפה מתחבר החשמל? אותו שאלה לגבי זה : http://www.######.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=4303 אשמח לשמוע חוות דעת עליהם... בתודה fux

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  6. שלום,יש לי בעיה המחשב שלי ניהיה איטי ברמות,לקח זמן לדברים להפתח בדקתי מעלות. אינה מה שראיתי בspeedfan system:40 cpu:52 HD0:38 כרגע המעלות של המעבד ירדו ל46,אבל זה עולה. המעלות שהיה לי בדרך כלל היו בין 30-38. וזה היה אחרי חיבור לדים שעשיתי של 12V שחיברתי למולקס תמונה של הלדים: אחד על הארד דיסק והשני הבאי מאחורה באיזה חור שמה,בדקתי אותך אם לא מחממים ולא חמים. אבל יוכל להיות בגלל זה? למה המעלות האלה ניהיו לי עכשיו ושמתי לדים אתמול.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  7. Started by ActVisioN,

אני מחפש מאורר או כל דבר אחר שיוריד לי את טמפרטורת המחשב בצורה מאסיבית? מישהו מכיר דבר טוב שיוכל לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  8. יש לי מעבד D805, ועליו גוף הקירור המקורי שמגיע איתו. הרעש שהוא מוציא יכול להוציא אותי מהכלים, ואני לא יכול לסבול את זה יותר מחפש עכשיו גוף קירור הכי שקט למעבד, במחיר סביר עד 150 ש"ח. OC כרגע לא מעניין אותי, העיקר השקט. דרך אגב, אני מקווה שהרעש יוצא באמת מהמאוורר של המעבד, ולא מהמאוורר של הכרטיס מסך. אין לי כוח לפרק ולבדוק :-X

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by giloman,

איך עושים OC רציני לP3(סוקט 370) ? האם יש לוחות P3 עם העלאת FSBוVCORE בביוס ? או האם אפשר בעזרת עידכוני ביוס ? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=40 האם אחד משני הלוחות האלה בעלי אופצויות כמו ששאלתי ?

10. ?? ועוד שאלה עד כמה הספק משפיע על יכולת הOC של המחשב והאם אפשר להעביר בביוס את הFSB למצב התחלתי אחרי OC

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by ice2k,

יש לי כרטיס של TWINTECH 8800GT, מהדגמים הקדומים יותר עם קירור רגיל בעל זיכרונות סמסונג 1NS (דגם K4J52324QE-BJ1A). הביוס שלי הוא 62.92.16.00.05. אני מניח שזה ביוס רגיל של NVIDIA. חיפשתי עידכון לכרטיס כזה או בכלל כללי של NVIDIA ולא מצאתי. אצל כרטיסים אחרים למשל של EVGA יש גירסאות חדשות יותר אבל אני לא חושב שבריא לערבב, לכל כרטיס זיכרונות שונים ותזמונים שונים. אני צריך משהו לגירסת הREFERENCE הכללית, אם בכלל יש ואם בכלל יש שיפור כלשהו בתחום כלשהו (סביר להניח שיש אם יש עידכון). אם מישהו מכיר כזה אשמח לדעת (אני רוצה להעלות את המתח ל1.1 אבל חשבתי שעדיף כבר לחפש בדרך ביוס חדש יותר).

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  12. Started by MATTAN,

היי מה קורה רציתי לדעת עם הביוס אחראי על הנעילה של ה- agp\pci בזמן שעושים אובר קלוק או שזה קשור ללוח פיזית ואם זה קשור לביוס רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד ביוס פרוץ ללוח שלי ואם אפשר בבקשה תתנו לי לינק להורדה הלוח שלי הוא :(MSI 845 Pro4 (MS-6391 תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by moris122,

שלום ההיתי רוצה לעשות OC למחשב (הישן) שלי : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+, 1998 MHz ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890 (Socket AM2) 1GBX2 RAM 800MHz KINGSTON serkale 9600GT 512MB HEC 500W לא כל כך אכפת לי להרס את המחשב כי גם ככה בתקופה הקרוב אני יקנה חדש המטרה בעיקרון לשחק ב-GTA IV ... כרגע המעבד לא מספיק חזק בשביל לסחוב אותו... קראתי את המדריכים אבל לא כל כך הבנתי ההיתי מבקש עם אפשר פשוט לתת לי הוראות מה לעשות תודה.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by Bone-Breaker,

שלום, קניתי וולקנו 9 ויש שם אפשרות לחבר סנסור אבל לא מפרטים שם איך לחבר הם רק אומרים שצריך לחבר אותו לגב המעבד אז רציתי לדעת איך לחבר? אם איזה חומר? ואם זה לא יפריע לסגור את המעבד? תודה

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  15. Started by DJPOWER,

יש לי את הלוח הנ"ל + מעבד סלרון 2400 עשיתי אובר עד 2600 דרך התוכנה קלוק גאן עד שהמסך קפא.. האם למישהו יש ביוס פתוח? או אולי תוכנה להעלת מתחים? חיפשתי בכל הפורומים שיש בחול ולא מצאתי תודה יונתן

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  16. שלום, חבר שלי קונה בימים הקרובים מחשב והוא קונה את הטירמלריט למעבד q9300. אני צריך שתמליצו לי על המאוורר הכי טוב שאפשר לחבר לטרמלריט. תקציב 150-200 שקל... תודה רבה מראש סטס.

17. Started by Fire Rage,

היי ושלום לכולם חברה יש לי שאלה שאני צריך שהמבינים שבכם תעזרו לי PLZZZ אוקיי אז ככה יש לי כרטיס מסך 8800 GT TOP מבית אסוס ומה שקורה זה שהורדתי תוכנת אוברקלוק RIVA TUNER לעשות אוברקלוק לכרטיס מה שקורה זה שאני יכול להגיע לתדרים גבוהים והכל בסדר הכרטיס לא מתחמם אבל ישנם משחקים שפשוט לא עולים אצלי אך הכרטיס עובר את הבדיקות ב3D MARK ובמשחקים ישנם לפעמים בעיה או שהם פשוט לא עולים..................... האם זה משהו שקשור באוברקלוק אולי זה יותר מדי???? אם צריך פרטים אז תגידו אני ארשום את התדרים תודה רבה מראש חברה.......

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  18. Arctic Cooling ATI Silencer 5 Rev.2 או ZALMAN ZM80D-HP + ZM-OP1 או Zalman Vga Cooler VF700-Cu ??? תודות מראש

• 6 תגובות
    • 517 צפיות
  19. אז כך- המעבד שלי הוא AMD Athlon 64 3200+ בסוקט 939 והספק כוח שלי הוא Thermaltake 430W XP550 NP והלוח אם שלי הוא MSI K8N Diamond הקירור שלי הוא סטוק, מה שקיבלתי שקניתי, 2 מאווררים רגילים. האם אפשרי OC למעבד שלי? ואם כן, אפשר קצת הסבר איך? אני יודע בביוס אבל לא יותר מזה.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  20. אני רוצה לדעת בדיוק איזה אוברקלוק אני יכול לעשות ומה אני צריך בשביל להעלות לפחות ב -30% את הביצועים של הכרטיס . אין לי בעייה ממשית של סיכון כי אני מתכנן לקנות 8800 GTS . מפרט : E6300\ 2 GB קינגסטון 667 פועל בדואל צ'אנל . 945-PS3 400 W ספק של HEC

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  21. יש לי 2.4B עשיתי לו OC לבאס של 167, כדי שהזכרונות ינוצלו עד הסוף, והיחס בין המעבד יהיה 1:1. לזכרון לא עשיתי שום OC, יותר נכון OC של מגה הרץ 1, לבאס של 167 במקום 166.5, 334 במקום 333. אחרי שהOC עבר בהצלחה עם טמפ' טובות מאוד בקירור סטוק, הסתכלתי בCPU-Z וראיתי שהתזמוני הזכרון עלו ל2.5-4-4-8, כאשר במצב סטוק הם 2.5-3-3-7. בתחילה חשבתי שזה בגלל המגה הרץ אחד שהוספתי,החזרתי ל166 באס כלומר DDR332 (בדואל 664), אבל עדיין זה נתן 2.5-4-4-8. יש הגיון לשינוי הזה בתזמונים? כי אני יכול בביוס לשנות את התזמונים של הזכרון ידנית. האם זה מסוכן? תודה רבה לכל העונים!

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by razoli,

המחששב הוא HP מבוסס לוח ASUS עם קירור אקטיבי

• 6 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by Drek Boy,

מהו הcase fan הכי שקט ל120 מ"מ?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  24. Started by yambtz,

מפרט בצד. המארז: מארז ג'נרי מידי ATX עם ספק 300W. טמפ הלוח די קבועה על 40-42 מעלות (המזגן לא פועל בדרך כלל וטמפ החדר כמעט תמיד 30 מעלות) וכשאני מוציא את הדלת זה יורד ל 38 מעלות. כל הכבלים מעוגלים, גם של הספק. יש מאוורר 80 מאחורה ממש ליד המעבד. למארז יש למעלה שורה של חורים בכל צד בשביל האוויר החם. אני עשיתי גם למטה שורה של חורים בדלת בשביל כניסה של אוויר. ב IDLE המאוורר מאחורה פולט אוויר בטמפ החדר. בזמן שאני משחק משחקים כבדים הוא קצת חם. המעבד: P2.4B 533 MHZ FSB עם קירור מקורי של אינטל. חודשיים הוא עבד על 67 ב IDLE עד שהתחלתי להתעסק בחומרה וגיליתי את זה. פירקתי אותו ולא הייתה משחה טרמית על המעבד (!) אז הלכתי לחנות מחשבים באיזור וקיבלתי בחינם שקית נייר קטנה עם משחה לבנה וש…

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  25. יש לי מאוורר VOLCANO 6 CU והמעבד על 55 מעלות ב- IDLE !@!!!@!! אני כבר עובד איתו הרבה זמן והכל בסדר איתו,שום דבר לא קרה! אבל אני חושב שזה מוגזם,ורצית לדעת אם יהיה שיפור ניכר בהחלפת הקירור ל- AERO COOL GLACIER גלסיאר שראיתי עליו ביקורת טובה מאוד כאן(ציון 9.5) אז יהיה שיפור גדול??? המעבד הוא AMD ATHLON XP 2000

• 3 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.