עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Guarding angel,

מבקשק חוות דעת טמפרטורות במצב מנוחה C&Q לא פעיל Power schems : Home \ Office Desk CPU FAN 100% (אני עוד צריך להוסיף מאוורר קידמי למארז + דלת עם מאוורר 250mm ) http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19100&catid=878 [attachment deleted by admin]

2. צריך המלצה למארז וקירור שיחזיקו לי מעבד כפול ליבה. משהו שיהיה יפה וטוב ושיכלול גם ספק עד 1000 שקל אפשרות חריגה אם שווה את זה

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  3. אני רוצה לעשות מודינג למחשב שלי. אני רוצה לעשות למארז חלונות עם אורות וכל הדברים האלה. עכשיו אני לא הכי מבין בזה. אם מישהו מוכן לעזור לי אודה לו מאוד. dr.dre

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  4. שלום. יש לי athlon xp 2000+ והוא הגיע ל70 בפעם הראשונה מזה שנים. החלטתי שarctic silver יהיה הפתרון הכי מהיר וזול אבל אני לא בטוח איך אני מסיר את הPaste ששמתי לפני שלוש שנים עליו. זה פייסט לבן שהגיע עם המאורר שהגיע עם המעבד, אני חושב ששם המאוורר היה green power או משהו כזה אם זה עוזר. לא הורדתי עוד את ההיטסינק מחשש שהורדת הפייסט תהיה בעיה. אגב, אם ארצה להוריד אח"כ את הarctic silver התהליך שונה?

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by Iko89,

דגם המעבד: DualCore Intel Pentium D 805 דגם לוח-אם:MSI P35 דגם זכרונות:CEON 2GB CL4 תדר מעבד : 2667 @ 3511 תדר זכרונות : 800 MHZ ניראה לי .. עשיתי אתמול OC למעבד שלי .. הגעתי לתוצאה נחמדה של 32 אחוז .. עשיתי את הOC עם קירור של AVC שכרגע לא פועל בשיא הכוח שלו (אני בודק למה ..) אני שם בקרוב דיי הרבה כסף על קירור ואני יעשה OC רציני .. בדקתי עם prime95 למשך 20 דק' ועבד מעולה בלי שגיאות .. במנוחה הוא עובד על 43 מעלות וב100 אחוז של פעולה הוא הגיע לי ל-68 מעלות.. תמונה :

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  6. רציתי לדעת אך הקרור הזה אם משהוא יודע ??? וגם איזה קרור הכי חזק ל-6600GT AGP GIGABYTE

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by DJackir,

תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  8. Started by matteo,

שלום כולכם לפני כמה ימים נהרס לוח הבקרה של מכונת הכביסה שלנו אז ככה יש במכונה משאבה מאוד חזקה אם מישהו מעוניין שיכתוב פה כמו כן יש למישהו הצעות לעוד דברים שאני יכול להוציא מהמכונה?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  9. שלום לכולם. כל פעם שאני משחק(ולפעמים באינטרנט)וזה התחיל מאתמול.. המחשב נתקע ואז אי אפשר להזיז עכבר לא מנהל תוכניות לא כלום! בקיצור שעושים ריסט הוא לא מצליח להעלות ווינדוס בגלל החום,הוא אומר שהוא לא מזהה.. אבל כן יש ועובדה עכשיו אני כותב.. ממה זה?ואיך אני פותר את בעית החום?חשוב לציין כי יש לי קירור סטוק,ולא עשיתי אוברקלוק,מעבד פנטיום D 820

10. אני מעריך שהקירור הכי יקר יכול להגיע גג ל-350 ש"ח אז נגיד שזה התקציב שלי (אבל שוב...כעיקרון הוא בלתי מוגבל) מאוד חשוב שאני לא יצטרך לפרק את הלוח בשביל הרכיב את הקירור! אני רוצה לקנות לאח שלי מחשב עם מעבד E2140 או E2160 או E2180 (מה מהמעבדים הכי טוב ל-OC?) בגלל מחסור בתקציב. הלוח אם כניראה יהיה Gigabyte P35-DS3L אבל אולי ABIT P35-E (שוב, איזה מהלוחות עדיף ל-OC?) והזכרונות יהיו G. Skill DDR2 800Mhz CL4 (4-4-3-15) PC6400

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by BoRiS.K,

המפרט שלי : AMD 64 3000+ EPOX 8KDA3J 80 GB WESTERN DIGITAL SATA ספק כח אם חשוב 480 של THEMRELTAKE GEFORCE 6800GT 768 DDR התוצאה שלי 3DMARK 05 היתה 4460 עשיתי עובר והגעתי למהירויות של ultra שזה 400/1100 אחרי זה עשיתי עוד פעם בדיקה... 3DMARK 05 ויצא 3500 משהו כזה... בינתיים החזרתי את זה כרגיל תעזרו לי למה זה ככה ומה לא עשיתי נכון עשיתי את האוברקלוק דרך CoolBits

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  12. Started by kikkler,

במחשב שהזמנתי לאחרונה הלכתי על שני Maxtor Diamondmax Plus 9 Sata HDD's, שיחוברו ככל הנראה ב Raid0. הבנתי ששילוב כזה יכול ליצור הרבה חום, דבר שהייתי מעוניין למנוע - האם קירור מיוחד להארדיסקים (מגירות, עניינים) הוא חובה? אם קונים 2 זה יוצא כבר עסק די יקר. מצד שני, האם case fan 80mm (ואחד שלא קורע את האוזניים) שמכוון על ההארדיסקים יספיק ?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by huhxd,

מפרט בצד.. אוקיי.. כפי שראיתם יש לי מעבד QUAD, הורדתי את התוכנה CPU-Z בגרסא של 1.41 אני מסתכל על ה CORE SPEED בתוכנה ואני רואה 1600.3 MHZ (כפי שאתם יודעים ה QUAD 2.4 GHZ), כאשר כל כמה שניות הוא מתחלף ל 2400.2 MHZואחרי שניה חוזר ל 1600 MHZ. מה הולך פה? האם זה אמור להיות על 1600 MHZ?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  14. Started by idofr,

אחרים שלי הייי אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל אליו אני רגיל אז............ בכול מיקרה קניתי עכשיו מאוררים חדשים ואחד מהם מתחבר ישר לספק אז אין בעיה אבל השני מתחבר ללוח אם ואני לא יודע איפה לחבר אותו יש לי חיבור ליד הpci שניראה לי שזה זה אבל אני לא בטוח (אם אתם רוצים תמונה אני יעלה) טוב אני עפתי תענו לי בבקשה בייייייייייי

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  15. Started by manticore,

האם אני אוכל להגיע לתוצאות מורגשות עם המעבד, לוח והזכרונות האלה?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. חודש טוב לכולם, יש לי מארז פשוט, ומעבד סלרון 1000 טואלטין (.13 מיקרון), עד לפני מס' חודשים היו לי ארבעה מאווררים במארז (אחד מקדימה, אחד מאחורה ושניים בדלת) וניתקתי את כולם , המאוורר היחיד שנשאר לי הוא של המעבד (מקורי של אינטל), וחשבתי לעצמי: האם אני יכול ולכוון עליו (בלי היטסינק) מאוורר 80מ"מ רגיל בלי שזה יפגע במעבד ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by JesusWasHere,

ברשותי 7300LE שך POINT OF VIEW. כרטיס די חרא אבל חיים לאחרונה גילתי את המושג OC ואני רוצה לעשות זאת אך לא מצאתי תוכנה בטוחה ואמינה לעשות את זה. לא חייב להיות שיפור ענק, רק שיפור קטן (פתיחת צינורות אפילו) ד"א, אם אני יעשה את זה, זה אוטומטית מוריד את האחריות?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  18. Started by victory,

ככה עשיתי OC טמפ' מעבד: 31 בשוטף / 45 במאמץ 100% טמפ לוח אם: 29 בשוטף / 33 במאמץ 100% טמפ כרטיס מסך: 43 בשוטף / 49 במאמץ 100% (פרטים ספציפים במפרט מחשב שלי ) המעבד שלי עובד על 2.66 אחרי OC של 16% הוא עובד על 3.1 הטמפ' יציבות אבל יש הפרעות גרפיות בתמונות באיקונים ובסרטים (דוגמאות בתמונות המקושרות) ככה הבעיהברגע שאני מנסה לעבור ל3.2 לOC של 20% (אני לא יכול להתקדם יותר אני חושב כי אני מוגבל בתיזמונים של הזיכרונות ) עד כאן הקדמה ת השאלה שלי היא ??? העם זה הגבול אליו אנייכוללהגיע ??? המערכת יציבה אבל הגרפיקה נדפקת הגרפיקה יציבה עד 3.1 אז איפה הבעיה ??? המחשב בין 5 שנים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  19. אובר קלוק ראשון העלתי מתחים מהביוס והכל והגעתי ל2.8 יציב....עדיין לא ניסיתי יותר.... אני צריך עזרה לגבי הטמפ, תודה רבה ... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  20. Started by MisterL,

איף אני בודק טמפ' למעבד? ניסיתי עם אוורסט אבל אין לי מושג איפה בדיוק... נ.ב יש לי מעבד 2.8Ghz פרסקוט לאן אפשר להגיע איתו עם מאורר הסטוק ??(קיבלתי אותו עם המעבד..)

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by a-gold,

יש לי מאוורר של אינטל על המעבד והוא מסתובב במהירות של 1079 rpm רציתי לדעת אם זה איטי?

• 7 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by talisman,

לפי everest הטמפרטורות אצלי הן: motherboard-28 CPU-27 cpu#1/core #1-37 cpu #1/core#2-32 cpu #1 / core #3-37 cpu#1/core#4-32 GPU-48 GPU Ambient-36 GPU Memory-40 WDC-30 cooling fan:cpu - 0.4 cooling fan:chasis-0.6 cooling fan:GPU-1.6 voltage:cpu core-1.1 המפרט שלי הוא: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case SeaSonic S12II-430 PSU Scythe 120mm S-FLEX …

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  23. Started by reuven5,

אני רוצה להריץ MemTest בבוט לפני שהווינדוס עולה כדי לבדוק את כל כל הזיכרון שלי זה אפשרי???

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  24. שלום עשיתי כבר OC למעבד ולזברונות עכשיו הגיע תורו של הכ.מסך יש לי רדאון 8600 פרו שרץ ב 400/300. הטמפי שלו במנוחה 39C בעבודה אחרי כ 30 דקות 47C. אני צריך עזרה ממש מפורטת איך עושים OC בטוח ל כ.מסך ומה הסכנות שכרוכות בכך. חוץ מזה יש לי כמה שאלות: -איך בודקים יציבות של כ.מסך אחרי ה OC? -מה זה ארטיפקטים ו איך לזהות אותם? -מה ה טמפירטורות המומלצות לעבודה של כ.מסך?

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  25. אורח
    Started by אורח,

אז ככה..דוד שלי הביא לי מערכת קירור גז...ואין לי שמץ של מושג מה לעשות איתו..חשבתי להביא אותו לחבר בעד שהוא יבוא לעזור לי אם מודינג אבל הוא גר רחוק...אז תוכלו להגיד לי איך אני מחבר אותו...ומזה בדיוק.. תודה..

• 2 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים