עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Or ei,

ראיתי מדריך בVR-ZONE איך פורצים נראה פשוט למדי אבל צריך חומרים הבנתי שצריך משחה לא מוליכה ומשחה מוליכה האם נאנוט'רמ בלו 2 מתאימה כמשחה לא מוליכה ? ואיפה אני יוכל למצוא משחה מוליכה? ראיתי שהם השתמשו (במדריך) במשחה כזאת CircuitWorks Silver Conductive Grease יש אפשרות למצוא אותה בארץ ?

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by Madboy,

יש לי רעיון מגניב ומטורף למן סוג של מודינג אני לא אחשוף אותו עכשיו אבל יש לי כמה שאלות המודינג קשור בסלוט של pci ומאורר יש לי תרשים של סלוט pci: http://www.pci-card.com/pci_bus.pdf לפי זה רואים שיש שם פין של 12v אם אני אחבר לשם מאורר הוא יעבוד? השאלה השנייה קשורה יותר למתכנתים שביננו : יש אפשרות לשלוט על הוולטים שהוא מקבל דרך תוכנה? כלומר יש אפשרות לשלוט דרך הלוח על הוולטים שהסלוט מקבל לחיבור? אתם בטח עכשיו חושבים שאתם יודעים מה אני מנסה לעשות אז לא זה לא זה מחכה לתשובות תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Krazy-Hawk,

שלום, קודם כל חושב לציין כי אני לא אוברקלוקר, אולי רק בקטנה לכרטיס מסך אבל זהו. הכוונה לקדמת המארז - מאורר שיכניס אוויר... אחד שמוציא יש כבר בסטוק. רציתי לדעת אם יש צורך בהוספת מאורר 120 מ"מ למארז CI-6a21 של קומפוקייס. אז ככה: במידה וכן כדאי להוסיף א. תמליצו לי על אחד הכי שקט שיש, לא רוצה ולא צריך עם אורות ושטויות, אחד עם תוחלת חיים ארוכה. ב. האם המסנני אבק שיש במארז זה ימנעו לגמרי כניס של אבק ? ג. בשביל מה בכלל צריך מאורר מקדימה ?? תודה.

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  4. ועל מה הם צריכים להיות מכוונים בשביל OC אופטימאלי?

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  5. :s05:

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by ophir555,

הרכבתי מחשב חדש 2.8 dc כולל מאוורר גדול ואיכותי על המעבד .למארז termalthek יש 2 מאוררים נוספים של 12 ס"מ בבדיקת הטמפרטורה של המעבד ללא עומס - 52 עד 63 מעלות לוח האםasus p5ld2 45 מעלות נראה לי מוגזם לכל הדעות מה יכולה להיות הסיבה. המארז גדול וחופשי יחסית מהפרעות זרימת אויר בהמשך לשאלה, הספקenermax שלו שני מאוררים משלו אשר אינם עובדים כלל ובנגיעה בו הוא קר למדי. אני מניח שהם נכנסים לפעולה רק שיש עליו עומס גדול מה שלא קיים במחשב שלי

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by Blackbird,

אני חדש בתחום..........ואני צריך שמישהו יעזור לי.............. איך אני מתקין מאוורר נוסף..... בבקשה תעזרו לי...

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  8. Started by lazygecko,

יש לי P4 מרעיש. מה הדרך הכי זולה ופשוטה להשקיט אותו ? לא מעניין אותי אובר-קלוק אני רק רוצה שיהיה שקט כמעט לחלוטין. קירור מים יותר שקט מקירור רגיל ? יש לי אפשרות לקנות קיט קירור מים בארה"ב, שווה להתעסק עם זה ? תודה לכולם. שחר.

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  9. פנטיום 4 3.0 ליבת פרסקוט X1950 PRO קירור סטוק להכל הדבר היחיד שמקרר הכל זה העובדה שאני גר על הגג של סבא שלי ואין לי חלונות או דלת D= [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by d-undertaker,

יש בבעלותי מעבד מסוג סלרון 2800 מג"הצ כמו כן מותקן עליו קירור מסוג ביג טייפון. התחלתי באובר קלוק קטן ואני עומד כרגע על מהירות של 3144 מג"הצ. יש לי כרטיס זיכרון אחד של 256 מגה-בייט 400 DDR שעכשיו נמצא על 450 בערך. עד כמה אני יכול להגיע? ושאלה קטנה על טמפרטורה שיותר חשובה בתוכנה easy tune 5 שקיבלתי בדיסק של הלוח אם מופיע 45 מעלות במנוחה ואילו בביוס 50 במנוחה,מי צודק? עד איזה טמפ' אפשר להגיע?

• 11 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by chenrp,

שלום, ניסיתי לעשות Undervolting עם תוכנת rmclock יש לי מעבד של אינטל E6600. המעבד אמור לעבוד במתח רגיל במכפלה X6 של 1.3250V המעבד אמור לעבוד במתח רגיל במכפלה X9 של 1.3250V שיניתי את המתחים עם עבור מכפלה של X6 וגם עבור המכפלה של X9. הורדתי בהדרגה עד שהגעתי למינימום! כמובן שבכל הורדה הרצתי orthos לבדיקת מאמץ. בקיצור הגעתי למתחים כאלה: המעבד עובד במכפלה X6 במתח של 1.1625V המעבד עובד במכפלה X6 במתח של 1.1625V הכל עובד מצויין. השוואת טמפרטורות לפני ואחרי: בדקתי עם EVEREST ועם CPUID במאמץ: 59 מעלות במתחים הקודמים 49 מעלות במתחים החדשים במנוחה: 43 מעלות במתחים הקודמים 38 מעלות במתחים החדשים האם זה יתכן או שאני עושה כאן משהו לא טוב? יש קירור משמעותי והורדת מתח משמעותית. ד.א. אני …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי זכרון MUSHKIN 256MB DDR333 CAS 2 ו אני תמיד בOC של 167MHZ. לאור ירידת המחירים אני רוצה ליקנות עוד 256MB אבל אני לא יודע איזה, לזכרון שלי יש לוחות קירור ו זה נירא שכל זכרון DDR333 שמוכרים היום הוא בלי לוחות אלה. אני ב OC רציני ואני רוצה ששני הסטיקים יעמדו בזה ושאני יעמוד במחיר אז בבקשה איזרו לי ליבחור זכרון טוב ליחסית לא יקר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  13. Started by Lol10k,

לא ממש הבנתי את הפוענטה.. ממה שהבנתי יש פילטר עם מאוררים שמקררים את המים שעובדים בצינורות,עכשיו,איך הם מקררים? הצינור עובד בצמוד לזיכרון נגיד וזה מספיק לקרר אותו? :-\

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי מעבד של INTEL P 4 3 GHZ רציתי לדעת מה הטמפרטורה הרצויה של המעבד במנוחה ומהיא הטמפ' הרצויה שלו בעבודה.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  15. Started by Sheirf,

חברה יש לי תוכנה שנקראת speedfan עכשיו הטמפ שהיא מראה ממש לא קרובה לטמפ שהביוס מראה משו כמו 10 מעלות הבדל עכשיו השאלה אם יש תוכנה אחרת שמודדת טמפ ושתיהיה אמינה... ד"א אם זה קשור יש לי לוח אם מדגם: P4SGX-MX-UAYZ של ASUS אז אם אפשר שם של תוכנה שמודדת טמפ של המעבד והלוח אם תודה מראש :]

• 6 תגובות
    • 500 צפיות
  16. Started by RPMaster,

יש לי לוח ASUS P4S533-VM ומעבד p4 2400mhz 533bus B עכשיו שאני נכנס לביוםהוא לא נותן לי לשנות את הוולטים וה באס והמכפלה... זה אפור כזה... ועוד שאלה אמרו לי שאולי יצרו את המעבד בפס יצור של 3 גיגה ורק צרבו אותו על 2.4 מה שאומר שאני יכול להעלות אותו ל 3 בקלות בלי התחממות גדולה עכשיו אמרו לי שצריך להזיז גאמפר על הלוח כדי שאני יוכל לשנות בביוס הבעיה היא שאני לא מוצא תספר למישהו יש כזה לוח אולי או יודע בערך איפה ולמה לשנות ודרך אגב אני לא משתמש בקירור מיוחד.... הסטנדרט של המחשב האם זה יכול לשרוף משהו?

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  17. יש לי מאוורר חדש ישן (פירקטי ספק של מחשב עם פנטיום 3) למחשב. כתוב עליו DC 12V 0.15A יש לו חוט אדום וחוט שחור (שניהם חסופים בקצה בלי חיבור). לאן אני צריך לחבר אותו (ואיך אני יודע איפה זה במחשב)? ועוד שאלה- לקחתי גם את הקירור של הP3 שפירקתי ושמתי אותו על הHD שלי. זה באמת מקרר אותו, אפילו די הרבה. השאלה שלי היא למה זה טוב? זה יכל לשפר את הביצועים או אורך החיים? ד"א הוא מסתובב ב3500RPM שזה 1000~RPM יותר ממה שהקירור ל P4 שלי יכול . תודה

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  18. Started by eyaffe,

יש לי לוח של ASUS 925X וה NORTHBRIDGE שלו בוער. כשאני נוגע בו הוא ממש לוהט והוא יושב ממש ליד ה BT שלי וכנראה שבגלל זה הוא לא מקרר את המעבד כ"כ טוב. איך אני מוריד לו את הטמפ ? מה גורם לחום הרב ? תודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by go_go,

OCZ הודיעו על פיתוח הזכרון המהיר ביותר כיום 722MHZ בתזמונים של 3,4,4, לידיעה http://www.ocztechnology.com/aboutocz/press/2005/124 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  20. הוא מראה לי טמפרטורה של AUX...מה זה?..(של החיבור למערכת??..מה זה??)

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  21. ברשותי מחשב גרוטאה שמרעיש (מצ"ב מפרט) לפני זמן מה רכשתי קירור למעבד AC Freezer 64 Pro, הרעש מהמאוורר איום ונורא. ברשותי מארז ג'נרי שלא סופג את הרעש ובקדמתו מאוורר אחד שלא מרעיש כלל וספק חדש (לא זוכר איזה) 12cm שקט מאוד. פליטת החום מהמעבד היא רק 62Watts והשימושים במחשב הם אינטרנט ואופיס בלבד, כלומר בקושי יש עומס על המעבד. חשבתי להוריד את המאוורר של המעבד כי ה heatsink די גדול ונראה לי שהוא לבד יכול לעמוד בעומס. עשיתי בדיקה (עם מאוורר) ב OCCT במשך שעה והטמפ' לא עלתה על 41 מעלות, עפ"י ה spec של AMD הטמפ' המקסימלית היא 55-69 מעלות - http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=151&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10=&f…

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by koodkid,

שלום האם מישהו יודע איך עושים overclocking עם הלוח הזה הביוס נותן לי לשחק עם הכופל ועם המהירות של ה fsb אבל המחשב לא עולה עד שאני לא מחזיר את כל מה ששיניתי למקור! אפילו אם נניח אני רק מוריד את הכופל בלי לגעת במהירות של ה fsb גם אז אני לא מצליח !!! שום דבר לא מצליח חוץ מאיך שזה היה במקור האם למישהו יש מושג? יש לי מעבד amd athlon xp 2000+ ולוח אם asus a7v8x כמו שציינתי בנושא 512 זכרון 333 של ספקטק icq:98669531 shaniam@013.net.il

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  23. שלום לכולכם ונעים מאוד אני תמיר , לפני כמה ימים החלפתי מחשב והתחלתי להתעניין בOC והנושא מאוד מעניין אותי,קראתי כמעט את כל האשכולות שלכם ולמדתי המון, המפרט שלי בקצרה: P-4 2.6 800 MHZ WD 40 GB 7200 8 BUFER RADEON 9500 PRO ABIT IC7 SAMSUNG 256 X2 400MHZ PC3200 עכשיו אני יודע שרובכם יגידו שמחשב כזה לא ממש צריך OC אבל אני מתעקש ללכת איתו קדימה ולראות עד לאן אני יכול לסחוט את המערכת ולהיות חלק מהקהילה של הOC אמרתי לכם אני נעול לעשות ואני אכן אעשה,העניין הוא שאני קורא המון על מכפלות מתחים FSB ועוד ועוד... אבל אין לי מושג מה ואיך לעשות נכון,אציין לכל המעוינינים לדעת שאני לא ילד כמו שכמה שאלו אותי בפרטי,יש לי שניים משלי ואני חולה מחשבים מיום שגיליתי אותם לפני כשבע שנים…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by maphisto324,

שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל (zalman vf900-cu)- עבור ה6600GT שלי ב-PCIE. עשיתי חיפוש קטן כאן בפורום, והתגובות שראיתי דוקא הפתיעו אותי.. מכמה תגובות שקראתי כאן המסקנות שהיסקתי: 1. הVF900 והSILENCER בערך באותה רמה? 2. הוא פולט אויר חם אל תוך המארז? 3. מומלץ להשתמש במשחה תרמית כמו MX-1 או AS5 במקום המשחה שמגיעה עם הכרטיס? אם למישהו יש אותו הייתי מאוד מעוניין אם מישהו היה יכול לכתוב עליו קצת, ועל השיפור שהוא עשה עבורו. מישהו ציין גם שיש ביקורת עליו כאן באתר? איפה היא ?לא מצאתי.. האם החיבורי מתח של הכרטיס הם כמו ב VF700? האם אתם יודעים על חנויות באיזור המרכז (איזור ראשון) מוכרות את הקירור? KSP מוכרת? תודה לכם על כל תשובה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.