עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ady,

שלום לכולם קניתי בשעה טובה מחשב חדש ואני חושב לעשות לו אוברקלוקיקינג (כאילו דה ) המפרט שלו הוא כזה : לוח אם של GIGABYTE GA-965P-DS3P מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 יחידת קרור Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tec אז המחשב צריך להיות יציב אם אפשר אם אתם רוצים עוד פרטים תגידו וגם אם תוכלו להגיד לי איך לעשות את זה אני יודה לכם מאוד בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  2. Started by maor-a-,

אני רוצה לחבר מאווררים למארז שלי ורציתי לדעת לאן מתחבר החשמל כלומר לאיפה אני מחבר את המאוורר על מנת שיפעל תודה!

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  3. Started by nila kanta,

שלום רב ברשותי מחשב, שאלה עיקרי המפרט שלו: Q9450 P5K 2x2048 DDR2-800 OCZ ספק איכותי ויציב, קירור - לא סטוק מה הגדרות ה-BIOS להן אני זקוק כדי לייצב את המעבד באופן קבוע במהירות 3.2GHz? תודה

4. Started by sarkise,

שלום יש לי את הגרסא האחרונה של RIVATUNER יש לי גם 8600GTS 256MB 128BIT של ג'יגה בייט ( פאסיבי ) ביצעתי לו OC, כזה : 675/1458/1008@787/1699/1081 ויש לי בעיה, סימנתי V בstartup settings שיפעל כל פעם בעליית החלונות. לפי מה שהבנתי בLOWPOWER לא ניתן לשנות את ההגדרות, אז רוב הזמן הוא בלי OC בכלל. בperformance 3d הוא עם OC ובstandard 2d הוא גם עם OC אני בד"כ משחק במשחקים שבין CS לבין DIRT (שיחקתי לא מזמן בקרייסיס, עד שסיימתי אותו ונמאס לי מה12ג'יגה שתפס לחינם) וכל פעם שאני נכנס למשל לDIRT, בשביל לקבל את הביצועים עם OC אני צריך להכנס לRIVATUNER ולכוון לאותם הגדרות OC שהיו וללחוץ על "החל" ואז הוא עובר למצב OC עד שאני יוצא מהמשחק. הטמפרטורה שלו בסדר גמור (למרבה ההפתעה ע…

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  5. Started by ShoVaLK,

תגידו לי בקשה מה לא טוב... יש לי מארז A-Top Gldiator

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  6. Started by AMS2,

יש לי בעיה רצינית של חום במחשב. הטמפרטורות הם כאלה: אני רוצה להוסיף מאורר למארז שלי מקדימה שיכניס אויר. האם זה מאורר טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2772&CatCode=554 אם הHDD היה הרבה זמן בטמפרטורות האלה כדי לי להחליף אותו? כי יש לי אחריות עליו. האם צריך להוסיף גם גוף קירור למעבד?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  7. Started by gilloze,

שלום היה לי שאלה על הoc שלי וידיין לי עמו לי אז פתחתי חדש כי זה ממש למטה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=212712.0 וזאת השאלה:שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק ל…

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  8. Started by redersh,

אהלן יש לי DS4 וGSKILL HZ בביוס אני לא מצליח להבין איך אני משנה תזמונים.. לא מוצא את האופציה בדרך כלל זה נמצא בADVANCE CHIPSET ואין לי שורה כזאת... תודה יש דרך אחרת אם האופציה אינה קיימת בביוס

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  9. Started by BuNKeR,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם Epox 8 rda+ רציתי לדעת מה אומר הvdd חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי הסבר לגבי הנושא חוץ מדרכים לעשות לו מודינג לצורך OC לכן אני מקווה שתוכלו להסביר מה התפקיד שלו הסיבה לאחרונה בכל פעם שאני מאתחל את המחשב השורה של הVDD נצבעת באדום

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  10. שלום רציתי לדעת איך יכולות האוברקלוק של הלוח אם והמעבד שלי מעבד:AMD athlon64 3800Mhz Winsdor D.C steeping-2 model-1 fameliy-f לוח אם- MSI MS7260 K9N NEO Nforce 550 שאלה נוספת שיש לי היא עד איזה מהירות שעון אני יוכל להגיע עם המעבד שלי עם קירור סטוק?

11. Started by Drek Boy,

טוב אני חדש פה ולא יודע הרבה כל כך קניתי זכרון 512 של A-DATA 400 MHZ ו3 דברים רציתי לדעת: 1.איך ומאיפה עושים אוברקלוק לזכרון? 2.אני רוצה להכין לו היטסינק פשוט רק בשביל האוברקלוק שיהיה עשוי מרדיד נחושת שאני אקפל וארדד בצורות של הצ'יפים והעדק את זה לכרטיס עצמו עם גומיה או אתב. האם זה יעבוד טוב כאילו לא יותר טוב מאחד קנוי כמובן אבל זה יעזור כמפזר חום לOC? ו3. יש לי מהמחשב הישן זכרונות 128*2 133MHZ אם אני יוסיף את זה לזכרון החדש זה יעזור או שזה יהרוס? תודה מראש חברה

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  12. Started by First Squad,

במקום העבודה שלי יש על המכשירים מאווררים של 120מ"מ אבל הם עבים בערך פי 3 ממאוורר 120מ"מ סטנדרטי שבמארז הם מצופים באלומיניום ויש להם גריל משתי הצדדים , (ניראה חזק , זה מיועד לקירור מתכות) יש לו 3 חיבורים לחוטי חשמל עדיין לא התעמקתי בנושא , בכל מיקרה אני חושב על חיבור מאוורר כזה מעל הקירור של המעבד , בדלת האם אתם חושבים שזה רעיון טוב?

13. Started by manticore,

יש לי את המאוורר הזה איך אני מנתק את הכפתור של המהירות מהמלבן ברזל שהוא מחובר עליו?

• 8 תגובות
    • 500 צפיות
  14. Started by roeiw,

תסבירו לי בבקשה אחת ולתמיד על התיזמונים של הזיכרון ועל ה T1 ו T2 ואיך אני בודק יציבות של הזיכרון. תודה.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  15. יש לי מחשב קצת מיושן אבל די חזק (לזמנו). לוח אם IWILL MPX2 עם שני מעבדי XP 1700. הלוח הזה הוא במקור לשרתים ולכן אפשרויות האוברקלוקינג שלו לא מדהימות. אין לו שום דבר ON BOARD ולכן אני משתמש בכרטיסים (כרטיס קול, כרטיס RAID וכ"ו). אני לא מצפה להגיע איתו מאד רחוק מבחינת האוברקלוק אבל להגיע ל 2000MHZ יהיה נחמד. אתמול ניסיתי לעשות לו אוברקלוק קטן ולאכזבתי גיליתי שאין לו נעילה ל PCI ואני לא מצליח להעלות את הבאס מעל 140 (!!!). דיווחים באתרים בחו"ל אומרים שהוא מגיע לאיזור ה 170-180. לאחר מחקר קצר התברר לי שכרטיס ה RAID הוא האשם. יש לי כרטיס ADAPTEC 1210SA ומסתבר שהוא בכלל לא עמיד במהירויות גבוהות. האם מישהו פה מכיר כרטיס אחר שידוע כעמיד יותר ? יש לי אפשרות, כמובן, להישאר עם באס של…

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  16. Started by almog333,

אני מעוניין לרכוש קירור למעבד שאני ארכוש בקרוב.. הבעיה היא שהחוש הטכני שלי הוא אפס ואני לא מעוניין במריחות של משחה טרמית או בכלל לפתוח את המארז. האם יש קרור של מעבד שפשוט מרכיבים לי אותו בחנות ולא צריך להתעסק איתו יותר? אני מאד אודה לתשובה בעניין. תודה.

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  17. Started by Pop3Sail,

אני רוצה לשנות את תזמוני הזכרון שלי... איפה אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  18. אז ככה השבוע אני מביא: Accelero S1 Rev. 2 +2 מאוררים 120 רציתי לדעת איך הסינקים שלהם היה לי את הטווין טורבו ac והסינקים הדבק שלהם לא טוב והחזרתי את זהל חנות.

• 5 תגובות
    • 500 צפיות
  19. אני צריך לשפר את הקירור במארז שלי. עכשיו יש לי קירורו סטוק על המעבד ומאווררים ג'נרים 80 מ"מ מאחורה שמוציא אוויר ו 80מ"מ בחלון שמכניס אוויר. המעבד שלי הוא על 57 מעלות בערך כרגע... יש לי מעבד AMD 2400+ יש לי 300 שקל בערך לשנות ולהחליך מאווררים וכל זה. יש לי דרמ ואני מתכנן מודינג אז אין לי בעייה להכניס מאווררים בכל מקום במארז ע"י קדיחת חור למאוורר אתם יכולים לעזור לי בזה... איזה מאווררים לקחת? איפה לשים אותם? וכל זה... תודה

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  20. יש לי מעבד AXP1700 ולוח דיי פשוט מבוסס KT333 בלי אופציה לאוברקלוק...אני צריך המלצה ללוח טוב ולא יקר לאוברקלוק איכותי וקירור אני חושב SLK800 עם מאוורר טורנאדו 80 מ"מ אבל עם יש משהו יותר איכותי או מאוור יותר גדול שאני יכול לשים עם דחיפת אוויר גדולה אז גם זה טוב ובנוגע לזיכרון אני לא רוצה לעשות יש לי 512 DDR PC2100 מסדר איתם טוב...אז מה בנוגע ללוח אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  21. Started by nizzan7,

האם בין 30 ל40 זאת טמפרטורה נורמלית לHD? אם כן אז מה אמור להיות בכללי הנקודת מקסימום? אם לא א בכמה אני גבוהה מעל?

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  22. Started by yoav1000,

יש לי בעיה אני לא יכול לעשות אובקלוקינג דרך FSB יש לי מחשב 2.8 עם 120 גיגה SATA כל פעם שאני משנה בלוח אם את הFSB יותר מ1 MHz זה כותב שאין לי הרדיסק ??? ??? מישהו יכול לעזור לי

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  23. Started by kobi_af,

שלום יש לי כרטיס מסך 9600xt והמאורר שלו נשרף . השאלה שלי אם מוכרים עוד מאווררים שלו ואיזה הצעות זולות אחרות יש לכם להציע לי בשביל לקרר אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  24. אהלן חבר'ה מה העניינים ? קניתי לוח אם חדש GIGABITE GA-8IPE1000 v4 למעבד של פרסקוט 2.8 ורציתי לעשות לו אוברקלוק ... לאחר שאני משנה את הנתונים בביוס אני מעלה את המעבד לFSB235 שזה 3.3MHz אך הזיכרונות דווקא להפך יורדים במקום 400MHz (יש לי 4 זכרונות ב 256X4 Dual Channal של קינגסטון. במקום 400MHz הלוח אם הזה מוריד אותם ל392MHz לעומת לוח אם הקודם שלי של ASUS שדווקא אוטומטית היה מעלה את הזכרונות ל460MHz !!! לאחר שניסיתי ידנית להעלות את הזכרונות (יש שם אופציה "פי 2" יחסית למעבד אז זה כן עולה לי 460MHz אבל המחשב עולה ולאחר דקה עושה לעצמו ריסט. ניסיתי להעלות את המתח 0.1+ לDIMM שזה בעמם לזכרונות גם לא עזר ולאחר דקה מסך כחול, ניסיתי להעלות עוד מתח 0.2+ וגם לא עוזר ומיד לאחר שהמחשב …

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  25. אז ככה, הכרטיס הוא ASUS GeForce 8800GTS 320MB אני רוצה להתחיל לעשות OC, ורציתי לדעת מאיפה להתחיל איזו תוכנה כדאי להוריד, באיזה דריברים להשתמש, מה הטמפ' המומלצת ועד לאן אני יכול וכדאי לי להגיע? אז ככה אני משתמש בדריברים האחרונים נראה לי 162 יש לי גם את הבטא החדש (163) אבל לא התקנתי אותו. רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה פשוט לבדוק לבד את ההגדרות המומלצות של המהירויות. כמו שהיה ב CoolBits, פשוט הוא לא עובד בדריבר החדש. למרות שראיתי את ה nTune של Nvidia אבל לא כל כך הסתדרתי איתו. אז מאיפה להתחיל? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.