אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר מאווררים למארז שלי ורציתי לדעת לאן מתחבר החשמל כלומר לאיפה אני מחבר את המאוורר על מנת שיפעל תודה!
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
לפני מספר שנים רכשתי geforce 5900XT. מספר חודשים אחרי הרכישה, מסיבה מוזרה, החלטתי לרכוש גוף קירור חדש הנקרא Thermaltake Giant III. הרכבתי אותו, אך מעולם לא עשיתי OC. היום, אחרי שנתיים, החלטתי לעשות זאת. מהירות מעבד - מקורי 390MHZ; הצלחתי להביא אותו ל-483MHZ זיכרון - 700MHZ מקורי; הצלחתי להביא אותו ל-929MHZ תוצאה ב-3DMARK 2001: מקורי: 12893 נקודות אחרי OC קיבלתי: 15203 נקודות מרשים, נכון?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מצטער על פתיחת הת'רדים הגדולה שלי, אך היום הגיע ל-XOXIDE היטסינק חדש-Cooler Master Vortex Dream. רציתי לשמוע אודות הביצועים שלו, לא הצלחתי למצוא שום ביקורות בגוגל.. תודה. בחו"ל הוא עולה 32 דולר.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אוקי, רכשתי לפני כמה ימים כרטיס חדש של לדטק ועכשיו כמובן הגיע הזמן להתעלל בו קצת. רציתי לשאול כמה שאלות. 1. מה הכרטיס עושה כשאני בוחר ב"הגברת יתר אוטומטית של מהירויות השעון"? 2. וכאשר אני מבצע OC ידני, ישנן 2 תוויות. אחת "ביצוע רגיל (2D)" והשניה "ביצוע משופר (3D)", האם הכוונה בזה היא שהOC יכנס לתוקף רק כשאני משחק? (בהנחה ושיניתי את ה3D) 3. כשאני לוחץ על "הבחן בתדירויות מיטביות" הוא קובע את הערכים ל450 ול 1.40, אלו ערכים שעוברים את האולטרה בהרבה, זה לא מוזר? ורביעית ואחרונה, מה הכוונה ב"מאוורר פועל תמיד"? מצטער אם אני נשמע כמו נוב, פשוט לא רגיל לNVIDIA ולא בא לי לשרוף כרטיס חדש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
כדאי לי לעשות OC למעבד המעפן שלי AMD 2500+ 1800 MHZ יש לי ספק כוח של 300W נראה לי
-
- 7 תגובות
- 525 צפיות
-
-
ניסיתי עם מספר תוכנות כגון speefan וכו' יתכן ובלוח אם אין אפשרות שכזו לשליטה באמצעות תוכנה אלא דרך הביוס בלבד???
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המחשב הבא: P4 2.4 256 ddr @ 266 hz geforce 4 mx 440 128 ddr ספק + מארז ג'נריים (2 מקומות למאוורר 90 מאחורה ואחד מקדימה) לא מזמן התגייסתי לצבא, ולפני שידעתי מה יהיה התפקיד שלי וכמה אני אהיה בבית חשבתי שאני אקנה בקרוב מחשב חדש. לאחרונה נודע לי שהיציאות שלי יהיו 10-4 (שבוע + 3 ימים בצבא, ואז רביעי עד שבת בבית), מה שאומר שכנראה לא שווה לי להשקיע כסף במחשב חדש. אני בכל זאת רוצה מחשב סביר שיריץ משחקים ושיהיה ניתן לעבוד עליו בצורה סבירה. חשבתי לנסות לעשות קצת אוברקלוק, ואולי לקנות כרטיס מסך חדש ועוד 256 ראם. כרטיס חדש - חשבתי לכיוון R9550, כרטיס טוב יחסית למחיר שלו. השאלה בקשר לקנייה היא איפה אפשר לקנות ראם כזה ישן ובאיזה מחיר, והאם ישתלם לי להוציא כ - 550 שח …
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הי אני מעוניין להשקיט את המאוורר שנמצא על ההיטסינק שלי בעזרת נקסוס. עכשיו הבעיה שמתעוררת היא שאני צריך את האפשרות של ניטור המהירות בלוח האם כדי לוודא שהעבד לא בסכנת השרפות. פה אני צריך את עזרתכם האם יש דרך פשוטה לקבל ניטור מהירות וגם לחבר את המאוורר לנקסוס? חשוב לציין שאני לא מבין גדול בחיתוך חוטים וכו
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי את ההיטסינק סטוק של המעבד, והמאורר של הכרטיס מסך עושה לי חור בראש, אז חשבתי אולי פשוט לשים את ההיטסינק הזה שגדול בערך פי 10 מההיטסינק של הכרטיס מסך(עם תמיכה כמובן...) ובלי מאוורר. יש משהו שיכול להגביל אותי עם זה ?
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OC למעבד שלי, אבל לא מבין בזה כלום. יש לי: AMD Athlon xp 2200+ thoroughbred-a 1800mhz 13.5*133 לוח GigaByte GA-7VAX טמפרטורות בעת כתיבת ההודעה (אני מניח שזה נחשב במנוחה): Motherboard 44° cpu 51° אני מניח שלוח-אם זה הטמפרטורה הכללית של המארז, לא ? טוב, איזה קירור אויר לא יקר כדאי לי לשים, שיהיה די שקט. לאיזה מהירויות אני יכול לצפות להגיע ? תודה אנשים.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי מחשב קצת מיושן אבל די חזק (לזמנו). לוח אם IWILL MPX2 עם שני מעבדי XP 1700. הלוח הזה הוא במקור לשרתים ולכן אפשרויות האוברקלוקינג שלו לא מדהימות. אין לו שום דבר ON BOARD ולכן אני משתמש בכרטיסים (כרטיס קול, כרטיס RAID וכ"ו). אני לא מצפה להגיע איתו מאד רחוק מבחינת האוברקלוק אבל להגיע ל 2000MHZ יהיה נחמד. אתמול ניסיתי לעשות לו אוברקלוק קטן ולאכזבתי גיליתי שאין לו נעילה ל PCI ואני לא מצליח להעלות את הבאס מעל 140 (!!!). דיווחים באתרים בחו"ל אומרים שהוא מגיע לאיזור ה 170-180. לאחר מחקר קצר התברר לי שכרטיס ה RAID הוא האשם. יש לי כרטיס ADAPTEC 1210SA ומסתבר שהוא בכלל לא עמיד במהירויות גבוהות. האם מישהו פה מכיר כרטיס אחר שידוע כעמיד יותר ? יש לי אפשרות, כמובן, להישאר עם באס של…
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
קודם כל, במידה ואני לא עושה שום OC, האם המאורר שמגיע עם המעבד מספיק? או שעדיף להתקין קירור נוסף? מדובר על E6600 שהולך לשמש למשחקים כבדים ולעבוד שעות רצופות... כמו כן, נגיד ואני קונה קירור למעבד לדוגמא ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU אז זה מחליף את הקירור שמגיע עם המעבד או שזה מותקן בנוסף? תשובות מאנשים שיודעים ב100% את התשובות! תודה
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות נורמליות למפרט: AXP 1900+ tt volcano 8s+ y.s tech 92mm asus a7n8x 512 ddr gfx 5200u case open [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
בהמשך לנושא הקודם החלטתי להמשיך את ה-OC.. אבל קורים דברים די מוזרים. העלתי את ה-BUS ל-355 (אחרי שב-344 הכל יציב).. על 1.4V.. גשר צפוני קיבל עוד 0.1 וכך גם ה-FSB.. זכרונות ב-2V.. המחשב אפילו לא עלה.. נתתי עוד 0.05V.. זאת אומרת המעבד על 1.45V, ושאר הנתונים זהים.. הכל עולה.. מריץ OCCT.. 10 דקות עוברות והוא נותן שגיאה, החלטתי לבדוק איפה, וגיליתי משהו די מעניין, המעבד בכלל לא מקבל את המתח שאני נותן לו.. הוא עובד רק על 1.38V.. ויכול להיות שזה מה שגורם לקריסות הללו.. צירפתי תמונה.. שאני אעלה עוד V ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
טוב אז יש לי P4 2.4 הטמפרטורה של המעבד שלי היא 46 לפעמים גם 50 כשחם עכשיו אני לא רוצה כזאת טמפרטורה אני רוצה שיגיע ל - 40 ככה ואם אפשר אז פחות השאלה שלי אם אני ישים את המאוור הזה ZALMAN CNPS6500B-Cu FOR PEN 4 אז הוא יכול להגיע לטמ' הרצויה תודה לכולםםםםםםםם ;D
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המאוורר הזה : http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1992&cat=&page=1 רק רציתי לשאול בקשר להתקנה, האם חייבים להשתמש במתאם שהם כותבים שם? אחרת זה יעשה נזק ללוח אם.....לא הבנתי במה בדיוק זה פוגע.....מה זה headers? והאם הוא מתאים לcpu או שזה case fan?
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אממ קניתי מחשב לפני בערך חודשים ויש פה את המאורר למעבד הזה: GIGABYTE NEON COOLER PRO 775 והמעבד הזה: 2.66G 2x1M BOX 805 DUAL CORE 533 הטמפ' שלו במנוחה עומדת על 43 ככה אני יודע ששווה לי לעשות OC אבל איך עושים וכמה כדאי לי לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום אין לי שום נסיון קודם ב-OC, אבל קראתי את המדריכים, והחלטתי שאני רוצה להמהיר את המערכת (מפרט בצד). עכשיו, אני לא בטוח עד כמה אני רוצה להתעסק בהגדרות ב-BIOS וכאלה, אז השאלה שלי היא האם -tuning האוטומטי של nTune מספיק אמין? מישהו ניסה אותו?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
צריך המלצה למאוורר חדש למעבד, כרגע אני על קירור סטוק, חשבתי שאני אוכל לעבור איתו את הקיץ אבל המחשב קרס הרגע בגלל התחממות יתר... בקיצור אני צריך מאוורר חדש ואני צריך שהוא יהיה שקט (וכמובן יותר יעיל מהסטוק). אהה דרך אגב המעבד הוא PD915 סוקט 775 הטוניק טוואר לא בשבילי (גם גדול וגם יקר) אז אני אשמח לקבל המלצה על משהו יותר זול (וקטן). תקציב 120 ש"ח (זה מה יש....)
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני צריך קירור למארז בשביל שהמחשב יהיה שקט לגמרי? אם כן, איזה? הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤598 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤413 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe ¤1607 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37388 צורב SAMSUNG SH-S183L X18 DVD ¤185 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S183L מארז ללא ספק HEC 6A19 ¤202 http://skypc.co.il/pro…
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כבר פתחתי דיון על זה מזמן אבל אני לא מוצא בחיפוש, יש כל מיני דגמים של אותו הרדיסק (של ווסטרן דיגיטל) שלחלק מהם יש סנסור פיני ולאחרים אין נתנו לי בדיוק את האותיות למי יש ולמי אין, אבל אני לא מוצא בחיפוש.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
עשיתי OC לכרטיס מסך 9800 PRO ATI קירור STOCK והעלתי בכמעט 600 נקודות ב3D MARK צירפתי תמונה עם המידע [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
1. מה זה HSF ?? 2. מה זה OC ?? 3. איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה של המחשב שלי או של כל חלק אחר אם זה הצ'יפסט או הכרטיס מסך 4. איך אני יכול לדעת איזה BIOS יש לי ואיך אני מעדכן אותו בלי שיהרס לי המחשב 5. ואם יש איזה תוכנה קטנה כזאת שמראה לי את כל הנותונים של המחשב כמו איזה לוח אם יש לי או איזה מעבד (למרות שאם לוחצים קליק ימני על המחשב שלי אפשר לדעת) את הכל בקיצור שתראה לי את הנתונים של החלקים שלי שמעתי משהו כמו OCZ אבל לא יודע תעזרו לי... 6. מה המשחה הזאתי שאומרים שהיא מורידה טמפרטורה היא באמת עוזרת ?!?!?!? 7. ואיך אני עושה אוברקלוק למחשב אם אני צריך ?? אם זה יהרוס לי את המחשב ?? בקיצור יש לי מחשב וזה המפרט פחות או יותר : Intel Pentum 4 2.4 Ghz Graphic Card GeForce…
-
- 5 תגובות
- 525 צפיות
-