אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
הוא בא עם 5 מאוורים מורכבים בתוכו או עם 5 מקומות למאווררים ??? לא מצאתי שום פורום לכתוב בו את זה :-\
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה לבצע OC על המעבד (Q6600) שכרגע במהירות Stock. הלוח אם שלי Gigabyte GA-P35-DS3L הזכרונות G Skill F2-6400CL4-2GBPI-B. אני די חדש בעולם האוברקלוקים והייתי רוצה הדרכה פשוטה איך להוציא את המקסימום מהמעבד (בתקווה בלי לקנות קירורים חיצוניים) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדיוק מה שבנושא... תודה. ואם כבר... אז מה עדיף (מעניין אותי לדעת) - Sempron 2400 או AthlonXP 2400?
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
אהלן אהלן לא מזמן הופיע לי החלון הזה: כמובן שבדקתי את הכבל מתח לכרטיס, והספק שלי תעשייתי (כך שהוא מספיק רציני). בגדול, הכרטיס הוריד את עצמו ל 2D, והוא רץ על 100MHZ פחות מהמהירות המקורית. יש לי קירור מים, ולכן אני רוצה להקפיץ אותו בכל זאת ב 2D למהירות הנורמלית (Rivatuner). השאלה היא מה ההשלכות הנגרמות מהקפצה (בהנחה שהטמפ' מנוטרת) כאשר "לא מגיע מספיק מתח לכרטיס" ? (יש שיגידו להתקין מחדש דריברים ולבדוק אם הוא עדיין יורד ל 2D, יש שיגידו לבדוק אם משהו נוגע בכרטיס (וגורם לקצר), יש שיגידו לעבור ל פלייסייטיישיין. אני רוצה לוותר על הרעיונות האלה, כי אני חושב שאני גרמתי לתקלה המצערת הזאת (אני ארחיב אם יידרש), ולכן אני לא חושב שניתן להחזיר אותו ל 3D, אלא רק שואל מה קורה ב 2D…
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב שמגיע עם המעבד Q6600 שיושב על לוח אם GigaByte GA EP 43 DS3L וזכרונות ראם מבית G.Skill 2X2GB 800 MHz DDR2 4-4-4-12. הקירור למעבד שאני קונה יהיה Arctic Cooling Freezer Extreme. רציתי לדעת שני דברים: 1) האם אפשרי בכלל לבצע OC למעבד עם הנתונים הנ"ל או שאתם צריכים לדעת עוד פרטים כדי לענות לי על כך? 2) אם אכן אפשרי, לאיזו מהירות מעבד אני יכול להגיע עם OC בטיחותי אך בכל זאת משמעותי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קניתי מנועה את המאורר למעבד הבא : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3078 זה לא מסוכן למעבד אני ממש רואה אותו מסתובב לאט [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 489 צפיות
-
-
עם איזה חיבור המאורר הזה מגיע? כזה שמתחבר ללוח אם או כזה שמתחבר ישירות לספק כוח?
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
-
-
משתי אלו: ראשונה: Athlon 64 3400+ (S-754) ו- LanParty (S-754) Nforce3 250, GBL, Fwire שעולים ב-KSP ביחד 2020 שח למזומן... שנייה: Athlon 64 3500+ (S-939) ו- AV8 (s939) sata,GBL שעולים גם ב-KSP קצת יותר, 2400 שח למזומן.. מה משתי המערכות האלו יגיע לאוברקלוק גבוה יותר?? ומה משתייהן תציג ביצועים טובים יותר נתו מצד אחד, ויחסית למכיר מצד שני???
-
- 13 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני יודע שהרבה חברה רוצים לדעת "לאן אני יכול להגיע בOC??? ???" אבל אני מזכיר פה לכולם שאין פה אפילו מגדת עתידות אחת!! אנכנו לא יכולים לשפוך קפה על הלוח ולדעת לאן המערכת תגיע. להתיעצויות ראשוניות תבואו חופשי אבל לשאול כל הזמן מחדש לאן אני יכול להגיע זה סתם ספאם. תנסו ותגידו לנו!
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את ה 5200 של ספארקל שנמכר בפנדה אתם יכולים להגיד לי איזה גופי קירור מתאימים לו(אני מתכוון גם לגופים הגדולים ג'יינט,סילנסר זלמן וכו) וגם איזו בחירה הכי עדיפה?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.4 ולוח אם גיגה ביט (יותר פירוט אפשר ליראות במפרט שלי) אני דיי מתחיל בנושא הOC לכן אני לא בטוח אם זה בכלל אפשרי אבל.... השאלה שלי היא כזאת איך אני יכול לפתוח את המכפלה של המעבד ואיך אני יכול לשנות את המכפלה(בהנחה שאני יצליח לפתוח אותה) ואת ה FSB אם אין לי את האופציות לזה בביוס כי הלוח יחסית ישן? ???
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רשימת הלוחות זה אומר שאלה הלוחות שמתאים או שאלה הלוחות הלא מתאימים..? http://www.zalman.co.kr/product/cooler/7700-775MBlist_eng.htm
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
המחשב כל הזמן מרעיש בגלל המאוורר הדבילי, אבל חשבתי על זה שאולי זה בגלל שהמעבד מתחמם יותר מדי אז המאוורר מתאמץ(זה מאוור רגיל של אינטל, ומעבד D) קיצר אם אני אחליף תמעבד לדואל קור 2 ואוסיף זיכרון גי'גה, זה יעזור? או שצריך לקנות גם מאוורר טוב יותר? זה הלוח אם שלי Motherboard Name Gigabyte GA-945GZM-S2 (3 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gig bit LAN) אפשר בכלל להוסיף דואל קור 2 ללוח הזה? האם המעבד הזה:Dual Core E2180 Box Intel יותר טוב מהמעבד הנוכחי שלי : intel Pentium d 925
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיצר אני מתכנן לעשות לו oc יש לי גם צלעות קירור של box של אינטל +מאוורר שאני מתכון לבנות אותם על הכרטיס לאן אני יכול להגיע איתו הלוח שלי זה P4V800-X
-
- 7 תגובות
- 530 צפיות
-
-
היי חבר'ה רציתי לקבל הצעות למאווררים ממש אבל ממש שקטים למארז (מאווררים בגודל 12) אשמח לקבל דגמים אבל באמת חשוב שיהיה שקט מאוד (למרות שיש לי מארז HUSH השקט שמצופה מבפנים) תודה.
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
האם חשוב לקנות קירור לזכרונות או שזה רק לOC? ראיתי שזה עולה 30 שקל ורציתי לדעת אם זה יתן לי שיפור בביצועים או סתם עוד רעש למחשב...
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה מזנון לבית שבו אני אשים את כל האלקטרוניקה. רסיבר, ראוטר וכו'. אני מתכנן לשים מאוורר בכל תא במזון ורציתי להתייעץ לגבי אופן ההרכבה של המאוורר. כל תא יהיה סגור והמאוורר יהיה arctic p9. האם אני צריך לכוון את זרימת האוויר פנימה כך שהמאוורר יכניס אוויר קר או לכוון את זרימת האוויר החוצה כדי שיצא אוויר חם?
-
- 0 תגובות
- 299 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! אני מדבר על GeForce 4 MX 440 שמתי צלע קירור ענקית על הכרטיס מסך ורציתי לראות כמה אני יצליח לסחוט מהליבה !! לפני זה היה על הליבה בלו אורב והצלחתי להגיע ל 325 מגה הרץ כשהכרטיס עובד יציב, אם היתי מעלה עוד הגראפיקה מתחילה להישבר. אבל הפעם תוך כדי שהעליתי מהירות לאט לאט גם בדקתי את הניקוד. (הציון לפני אוברקלוק 3757 ) הנה התוצאות: ליבה זיכרון ניקוד 300 450 3799 310 480 3810 315 490 3813 320 495 3803 320 500 3797 שמתי לב שאחרי 490 מגה הרץ הזיכרון לא מוציא תוצאות טובות ואת הליבה לא ניסיתי להביא לגבול היכולת עדיין אבל אני לא רואה טעם כי הציון מתחיל לרדת והשיפו…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קצת היסטוריה.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451223.0 . אז החלטתי לקנות קירור חדש - arctic cooling accelerator l2 pro. המאוורר הישן שבא עם הכרטיס עבד על 12V, ובמאורר החדש יש 2 חיבורים אחד עם 3 פינים ושני עם 4 פינים. וחיבור לספק שמתפצל ל 07V ול 12V. זו הפעם הראשונה שאני נוגע במחשב לרמה הזאת, אבל אני די בטוח שמספיק ה-12V. תמונות מצורפות: http://img22.imageshack.us/gal.php?g=1207ah.jpg עריכה: "לקחתי סיכון" וחיברתי כפי שחשבתי מלכתחילה. הבדל עצום של 18 מעלות (במנוחה) בין הקירור הישן לחדש!
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
טוב אז ככה , GF6800LE 12x1.6 קירור יחסית טוב של POV 48-53 idle 53-55 load stock clocks : 300/700 drivers 71.22 אני לא מצליח להגיע ליותר מ 325/750 , כלומר אני מצליח אבל ככול שאני מעלה יותר ממהירויות האלו הציון ב 3DMARK05/03 יורד! (כנראה בגלל הפריזים) אין ארטיפיקס או משהו אבל פריזים.. אני יודע שאפשר יותר , אני רוצה להגיע לפחות למהירויות של NU בזכרונות (325/800 ) בצורה יציבה, בהתחלה חשבתי שהדרייברים עוצרים אותי , ניסיתי המון , כולל Omega - לא עזר ממש. יכול להיות שהבעיה היא במתח? הספק מגביל? כי דיי טוב ואמור להחזיק את המערכת בצורה טובה.. ראיתי פה את אקספלוייט נראה לי שהגיע בלי בעיה עם קירור סטוק ממהירות של NU ל מהירויות של כמעט GT , בטוח יש פה משהו מוזר אצל…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ארטיפקטים קטנים מידי פעם כשאני משחק במשחקים כבדים האם העלאת מתח יכול לגרום לפתירת הבעיה כי אני כבר חושב שהורדתי יותר מידי לכרטיס הזה הצלחתי להגיע איתו ל384/976 ותראו(מפרט) עד לאן ירדתי ועדין יש לי מידי פעם... אז חשבתי להעלות לו קצת מתח וזה יסתדר מה אתם אומרים יעבוד? אם כן בכמה להעלות(ואם תוכלו להביא לינק לVMOD)? טפמ מנוחה 33-34 מאמץ 53-56 גג - זה דרך EXEREST המעלות אצלי דרך הדרוויר של NVIDIA זה 5 מעלות יותר בכל דבר(מנוחה/מאמץ)ע
-
- 34 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה עושה סטיק זיכרון לאחד שטוב לאוברקלוק? תדייקו בבקשה ותסבירו כמו שצריך, אני לא הכי חדש אבל הייתי מגדיר עצמי כחדש בתחום.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-