אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
http://www.cpudatabase.com/CPUdb/Showamd.cfm יש פה 1700+ DLT3C שעבר OC ל4712MHZ זה הגיוני? ואיזה קירור זה Kryotech G2?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך הקירור הזה עובד והאם מומלץ לשים אותו רק אם אני עושה OC? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1060880211.htm
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
הורדתי אתמול את התוכנהPCMark2002 כשניכנסתי לsystem info ראיתי את הדבר הבא: תקנו אותי אם אני טועה האם אני יכול להגיע ל3.91Hz?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
טוב, כל מי שיש לו צ'פיטק/אנרמקס/אנטק לא משנה איזה גודל בטח יש לו שניים/שלושה מאוורררים קדמים שמכניסים אויר. הגודל שלהם הוא בערך בגובה של בקבוק 1.5 ליטר. כשמהחשב שלי היום התחיל לפלוט חום כמו איזה טבון אפיה החוצה החלטתי לנסות משהו מקורי, אבל הוא הוריד את הטמפ' רק בשתי מעלות: לשים בקבוק מים קפואים של 1.5 ליטר מול המאוררים הקדמים(לא להצמיד) - זה כבר יעשה את העבודה, ולא אין הצטברות של לחות על החלקים החמים בעקבות שקע ברומטרי כי האוויר לא עד כדי כך כשהוא מגיע כבר לחלקים. אבל מה? זה עובד!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בעקבות עצה שקיבלתי כאן, בקשר למאוורר חדש למעבד AMD 1800 XP (המקורי בדרך להתקלקל) הוצע לי לרכוש את glacier של aerocool, הזמנתי כזה מהחנות אבל אחרי שיצאתי הם התקשרו והודיעו לי שאין להם כזה אלא רק phantom של אותה חברה וזה בתוספת של 10 שקלים. האם כדאי לי לקחת את הפנטום או לחפש חנות אחרת ולדבוק בגלישר ? בנוסף שמתי לב שה- glacier בא ב-2 צורות, ראשונה מושתק והשנייה לא. איזה מהם להזמין אם בכלל ? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני קונה בארטון שרץ כמובן על באס של 333, עכשיו אני לא יודע האם לקחת זיכרונות של 400 או 333? קראתי פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=44161 שאם הבאס של המעבד והזיכרון אותו דבר אז נותן ביצועים יותר טובים, ואם הוא 400 ולא 333 זה אפילו מוריד. זה נכון?? כדאי לי לשנות ת'הזמנה לזיכרונות של 333 במקום 400??? *אנא לא למחוק או להעביר לפורום מעבדים, כי בכל זאת זה קשור לOC. ואם זה עוזר אז אני כן מתכנן OC.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ברשותי לוח- ecs k7s5a זיכרון -sdram 133mhz 256mb מעבד -athlon xp 2000+ כ.מסך -ecs xabre 400 64mb מאוורר וולקנו 8+ הבעיה היא שכשאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט לדעתי הבעיה היא לא של המעבד מפני שהחום של המעבד לא עולה על 55 עם מארז פתוח והבעיה מסתדרת רק כשאני שם עליו מאוורר ביתי קטן רגיל שנושף בתוך המארז ואז המחשב לא נתקעבכל אופן הבעיה לא נראית לי של המעבד גם מפני שכשאני מפעיל 20 דפי אינטרנט ,עם מירק ,עם אימיול וצריבה מהצד הכל סבבה -לא נתקע ברגע שאני עושה משהו בקשר לכרטיס מסך כמו להפעיל משחק הוא נתקע לכן חשבתי שאולי הבעיה היא של הכרטיס או של הזיכרון אולי מפני שגם לפעמים על אוברקלוקינג וfsb עולה הרבה יותר מ133 עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי לכולם, יש כ.מסך GF 4 440MX, כעקרון, הוא בא בתדיריות של 270\405 . התקנתי לו מאוורר ממש טוב שמסתובב כל הזמן ב6400RPM מאחר ואין לי חיישן טמפרטורה עליו..... עשיתי אובר למעבד עד ל310 שם הוא נעשה לא יציב ולעומת זאת לזכרונות לא הרגשתי צורך לעשות אובר מאחר וזה קונטרולר אחד ל64 מגה שזה אומר שכל ה64 מגה מקבל 405 מגה הרץ שזאת מהירות מאוד גבוהה יחסית שאפילו מתקרבת לFX. המעבד במהיריות ששמתי אותו עליו דיי קריר מה שמביא אותי לחשוב שבעיית חוסר היצובות אינה נובעת מחום אלא פשוט ממגבלות הPCB עצמו להעביר כל כך הרבה מידע. שאלתי היא: איך אני עולה באובר?? , לא יתכן שאפר לעלות רק ב40 מגה הרץ.... האים אני צריך להוסיף עוד מהירות לזכרונות? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אם עושים לAMD XP 1700+ אוברקלוק נגיד ל-2000, אז הוא יעבור בביצועים את ה-BARTON 2500+? ומה עם ה-2100 וה-2200 הם גם טובים לoc? ולכמה אפשר להגיע איתם? עשיתי חיפוש ולא מצאתי.. תודה רבה מראש! 8)
-
- 15 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני ראתי את המדריך על צג הLCD ואני חושב על לעשות את זה. הבעיה היחידה היא שהמדפסת שלי לוקחת את חיבור פררלי. האם יש מדריך או דרך לעשות את זה בחיבור אחר? אולי להשתמש במתאם (בין חיבור אחר לכבל פררלי) ולחבר את הLCD בדרך של הפררלי רק דרך מתאם. אבל האם התוכנה תתמוך בזה? עצות, תגובות,מדריכים,הסברים וסירטוטים יתקבלו בברכה.
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
טוב אז ככה הפרויקט רץ כבר 3 חודשים ובעוד כמה זמן שיהיה לי דרמל ועוד כמה דברים הוא יהיה כבר בשלבי סוף בשביל לראות תתמונות כנסו ללינק תסמנו את השורת כתובת ותלחצו אנטר. http://photos.walla.co.il/carter2 אז ככה כמו שאתם יכולים לראות קניתי וולקנו 7 ספארק שעובד פצצה ואני מאד מרוצה ממנו ב 3500 סל"ד והוא לא רועש במהירות זו חוצמזה יש גם מאוור לדים של זיגזאג מתחת לספק אשר מוסיף לאווירה :} יש גם קטודה כחולה שמשתלבת יפה עם החלון שעשיתי. הציפ הצפוני שלי היה ממש רותח לכן שמתי מאוור 40 מ"מ עליו שמקרר אותו קצת וגם על הכרטיס מסך הוספתי מאוור 60 מ"מ והוא ממש עושה תעבודה שלו. המאוור שבגג נצבע ללבן והמאוור ששוכב על ההרדדסיק נצבע לצבע אדום ובקרוב ישמש למטרה נעלה יותר עיגלתי כבר פעם כבל שאני …
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי נתקלתי בחנות של הדובים במעבד 1700+ מהסטפינג הבא שלא ראיתי בעבר בשום מקום : AXDA1700DUT3C KIUHB 0325WPMW נשמע סטפינג ממש חדש לפי השבוע ייצור שלו. חיפשתי מידע ברשת על הסטפינג בעזרת חיפש בסיסי והאיזכור היחידי שמצאתי הוא : http://www.nethands.de/pys/show.php4?user=SpitFire http://www.docmicro-fr.com/_configs/configs_familial.php3 מתח מקורי של 1.525 ? נראה קצת מוזר (הוא בטח טעה שם כי לפי הU זה אמור להיות 1.6) בכל מקרה מה בדיוק האות K אומרת (שמחלפיה את הJ שהיתה עד עכשיו) ? ולמישהו יש מושג איך הוא באוברקלוק או סתם מידע ? עידכון - במחשבה שנייה האות K צמודה במקלדת לאות J אז אולי זאת טעות הקלדה , אבל כיוון שגם בלינק של החנות באירופה מצויין שבוע 25 אז זה דווקא כן נשמע הגיוני, …
-
- 41 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נתקלתי בזה בטעות אבל מי שעשה את הפרויקטים הבאים הוא גאון במיוחד ה LANPC הוא עשה פשוט הכל http://www.zapwizard.com/main.html אני מעריץ אותו
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
כי יש לי בעיה להגיע לקיסריה לפנדה, ורק שם ראיתי אותם ועוד במחיר זול. הבעיה שהמשלוח שלהם עולה כמו מאוורר אחד כזה אשמח אם מישהו מכיר חנות באיזור המרכז +- שיש לה את המאוורר הזה בצבעיו השונים, ובמחיר סביר. עכשיו שמתי לב שב-PCH יש אותו אבל הם נורא יקרים! (בין 70 ל-90 ש"ח תלוי בצבע! אני חושב שזאת הגזמה לעומת המחיר בפנדה..)
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שאני אעשה אוברקלוק עם המחשב החדש שלי, אבל בעיה אחת: אין לי מושג איך! מישהו יכול להסביר לי או להביא לינק המסביר איך עושים אוברקלוק? ועוד שאלה, האם זה בטוח!? מכיוון שכולם אומרים כל הזמן שאם משהו מתפקשש אז אין אחראיות, למה שמשהו יתפקשש!? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לעשות OC עם הרכיבים הבאים: בארטון 2500 אסוס A7N8X דלוקס V2 ג'ייל גולדן דרגון 512MB 3200 XASER 3 כשהחלפתי את כל 7 המאווררים לSF2 גוף קירור Thermalright SK-7 1 מה אתם אומרים על הפוטנציאל OC של המערכת הזאת ומה יש\צריך לשפר עלמנת שיהיה טוב יותר 2 איך הקירור שלי (כל המאווררים וכו')
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
איזה לוח הכי מומלץ היום? abit ic7? מה ההבדל בינו לבין ic7-g? איזה זכרונות כדאי לקנות? האם תזמונים משפיעים במערכות P4? או שעדיף לוותר על תזמונים נמוכים וללכת על זכרון כמה שיותר מהיר? לגבי מעבד, איזה STEPPING טוב ב-P4 2.4C? איזה שבוע? זה די דחוף כי בן-דוד שלי רוצה לקנות לעצמו מחשב ולא נשאר לו הרבה זמן בארה"ב... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי ביוס של phoenix ואין לי שום אפשרות לאובקלוק שם ומכיוון שזה פנטיום 2 300 מה"צ אין לי שום מושג אין להמהיר אותו עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לעבוד עם מעבדי HYPER THREDING של אינטל והטמפרטורות לא נראות לי הגיוניות..... לאחר מאמץ (רב מאוד יש לציין) עם מארז בעל קירור מעולה והיט סינק מקורי עם מאוורר מקורי (אינטל) על לוח אינטל 865PE אני מקבל תוצאות גבוהות מאוד! 66c !!!!! מעולם לא הגעתי לכאלו תוצאות עם מעבדי אינטל גם לאחר המהרה רצחנית על לוחות אחרים.... אין לי מושג מה קורה פה ואשמח לשמוע דעות אבקש תשובה רצינית בבקשה ולא גיבוב של ניחושים ...תודה
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Elitegroup K7SOM SIS 730S Motherboard Bundle w/CPU Duron 1600XP+ האם ניתן לעשות למעבד שבא עם הלוח OC ולהגיע לתוצאות טובות? (כמובן לאחר החלפת הקירור לקירור טוב יותר..)
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
לאוברקלוק רצחני עד 50db בערך
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי חברים היום הגעתי למסקנה שהרעש של המחשב מעצבן!! ושאני צריך מאוורר חדש ושקט אני מעדיף להזמין אותו מ)*^&$^@ או ^$@%@^$^ אז אם אתם יכולים להמליץ לי על המאוורר הכי שקט שקיים (80 מ"מ) ושנמצא באחת החנויות באינטרנט בארץ. נ.ב רמת הקירור לא כל כך משנה לי העיקר שיהיה שקט ודי זול (מקסימום 70 ש"ח עדיף פחות) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היה לי משעמם מאוד... ואז עלה במוחי רעיון: 1. היי יש לי מאורר מקולקל! הפרדתי את החלק שמסתובב עם הלהבים מהמנוע והדבקתי אותו כמו שתראו בתמונות למנוע שלקחתי מצעצוע ישן ו-וואלה יש לי מאורר 50מ"מ שדוחף יותר אויר מSF2 ;D במקרה השני הייתי הרבה יותר משועמם-רציתי לעשות עוד מאורר אבל יותר מקורי. אז..... לקחתי דיסק שרוט וחתכתי ממנו עם קאטר 5 חתיכות בצורת להבים של מאורר (בערך :-\ ) והדבקתי אותם למנוע של פלופי ישן בזוית של איזה 15 מעלות. ו-ואללה יש לי מאורר מאולתר לגמרי (מידות בערך כמו של 50מ"מ) שדוחף די הרבה אויר ;D ההדבקות נעשו עם גרם (!) של superglue חזק במיוחד! אם תרצו לעשות כמוני רק תזכרו-לא לבדוק אם המאורר פועל לפני שהדבק מתייבש! אני עשיתי את זה ועפה לי חתיכה מהדיסק על המסך וע…
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שמתי לב בזמן האחרון שהגשר הדרומי מאוד חם ואין עליו שום קירור לעומת הגשר הצפוני ושאני שם את האצבע עליו אני לא יכול להשאיר אותה יותר מ3 שניות אז חשבתי שאולי צריך לקנות לו איזה גוף קירור או משהו אז איזה גוף קירור כדאי לקחת?
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
אני קונה מחשב AMD 2500+...ואני מתלבט בין שני הקירורים הללו: Zalman's CNPS6000-Cu או ?Thermaltake Volcano 11+ אני מכיר את הVANTEC הטוב, אבל אין אותו בחנות שממנה אני קונה :-\
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-