עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SwitcH,

זה במצב מנוחה נראה לי..(גלישה של שעה ברשת - נראה לי שזה מצב מנוחה) עשיתי היום OC אבל חזרתי למצב הרגיל.. זה הרבה לא? צריך להתייחס לכל הCPU? או רק לראשי? כי הראשי פסדר של השאר גבוהים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  2. צריך המלצה לקירור עד 300 ש"ח

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  3. שלום... בניתי מחשב חדש.... AMD 2800+ אז ככה יש לי volcano 12 על המעבד אבל משום מה הוא לא מקרר לי כמו שצריך הטמפ' של המעבד בזמן מנוחה היא 47-49 מעלות. ובזמן עבודה 51-53+ מעלות משהו כזה.... האם זה נורמלי??? ועוד שאלה... המארז לי יחסית מאוד קטן והכל דחוס בפנים יכול להיות שזה מה שגורם לו להתחמם יתר על המידה?? בתודה רבה אלעד.

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  4. קניתי את המארז CM 690 אתמול, סופ"ש אני אעביר את כל החלקים מהמארז HEC הישן שלי. עכשיו אני חשבתי על כך.. באים עם המארז 3 מאווררים טובים, אחד מקדימה אחד מאחורה ואחד על הדלת. במארז הישן שלי...יש לי שם גם 3 מאווררים. 2 של 12 ( 1 די מעפן והשני די טוב בא עם המארז) ואחד של 8. חשבתי אולי לשלב חלק מהם במארז החדש במיקום מספר 8,6,5 יש את המאווררים שבאים עם המארז . חשבתי לשים 1 של 12 במיקום מספר 1 שיכניס אוויר. חשבתי גם לשים עוד אחד של 12 בגג שיוציא אוויר חם. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by MATTAN,

היי מה קורה רציתי לדעת עם הביוס אחראי על הנעילה של ה- agp\pci בזמן שעושים אובר קלוק או שזה קשור ללוח פיזית ואם זה קשור לביוס רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד ביוס פרוץ ללוח שלי ואם אפשר בבקשה תתנו לי לינק להורדה הלוח שלי הוא :(MSI 845 Pro4 (MS-6391 תודה רבה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  6. איזה מאווררי מארז זולים (מתחת ל50 ש"ח) כרגע הם המקררים ביותר והשקטים ביותר?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  7. Started by DimRah,

היי, יש לי מעבד Intel Core 2 Duo E6400 2M והטמפ' שלו היא בין 53-55 צלס' במצב Idle. הייתי רוצה שהטמפ' שלו תרד מתחת ל50 צלס'. על איזה קירור אתה ממליצים? אקטיבי או פסיבי? אם אקטיבי תמליצו לי מאווררים במחיר סביר בבקשה... תודה לממליצים!

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by EternalDarkness,

שלום לכולם אני טל. יש לי לוח של ASUS P4B266-C וכאשר אני מעלה את המהירות של הfsb מעל 105 מתחיל להיות לי בעיות בתיאום עם ההרד דיסק . האם אפשר לפתור את זה או שהלוח עד כדי כך מסריח שלא???

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  9. Started by Ran B,

אוקי תראו.., בגלל שהעברתי את התצוגה לגג המארז והיו כמה בעיות וקצרים, והלחמות נהרסו והכל.., אז תקנתי הכל, ועכשיו התצוגה עובדת מצויין והמחשב על הריצפה, לכן שמתי את התצוגה בגג, ממש מעל הסי די רום.., ואז יש לי עוד מקום גם למאוורר בגג שיהיה בקרוב.., אז בקיצור.., אחרי שרשפתי על הלוח של התצוגה את הקו חשמל של הפלוס של התאורה האחורית.., אז חברתי את הפלוס של החשמל למקום אחד.., כי היה עוד מקום שהייתי יכול לחבר.., והתצוגה פועלת מושלם.., עכשיו גם קרה מקרים לפעמים שההלחמות נגעו אחד בשני בהתחלה, אז הצג היה פתאום כהה ממש ורשום שטויות, אז תקנתי את ההלחמות, והוא מציג הכל טוב ויפה, והתאורה הכל טוב ויפה, הבעיה היחידה שבתצוגת איתחול, יש לי שורה אחת עם ריבועים, שורה אחת בלי, ושורה אחת ע…

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  10. אוקיי אז לצערי התקשרתי לפנדה להזמין מהם את שני המוצרים הבאים: Fatality FC-ZV9 Thermaltake EXTREME SPIRIT II והמחירים שלהם היו: הפטליטי עלה 207 ש"ח והטרמלטק עלה 103 ש"ח. עכשיו כשאני מתקשר ובא להזמין הם אומרים לי שאין להם את הזלמן במלאי ויכול לקחת חודשיים עד שיגיע קיצור סתם שיקרו נראה לי.. ואז כבר אמרתי שאין לי מה לקחת מהם רק את הטרמלטק.. אז ירדתי מהם.. עכשיו מצאתי את המחירים האלו: זלמן 279 ש"ח. טרמלטק 99 ש"ח. עכשיו בעיקר זה הזלמן שמחירו כעת הוא ב 72 שקל יותר! שזה ממש לא צחוק! וזה הכי זול שמצאתי.. =\ מישהו מכיר אולי חנות אחרת עם מחירים יותר טובים למוצרים האלה? אבל שתהיה חנות שאפשר גם להזמין ממנה ולא אחת כמו פנדה שסתם שרפו לי מלא זמן על כלום!! אלו המוצרים בגולדט…

• 7 תגובות
    • 519 צפיות
  11. קיצר חשבתי על הוספת מאורר בגג המארז ,השאלה כמה מעלות זה יוריד בערך ,ואם בכלל שווה לעשות ...

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  12. שלום התחלתי לעשות אוברקלוק. עכשיו אני לא מבין רשום במדריכים למשל פסים ומשולשים מראים את הטופ של הזכרונות עיגולים וכדוריים מראים את הטופ של הליבה בחיים לא ראיתי עיגולים וכדורים! שאני עושה סריקה ב 3DMark06 יש לי רק פסים ומשולשים בחיים לא יצא לי ליראות עיגולים וכדורים. יש מצב מישו מביא לי בבקשה תמונה להראות מה זה מראה עד לטופ בזיכרון ועד לטופ במעבד? ראיתי הרבה תמונות בקשר לזה ואחת מהם אפילו לא ראיתי באוברקלוק שאני עושה במחשב שלי. תמיד יש לי פסים ומשולשים שחורים בהרצה הריאשונה אין הרבה יש קצת אבל בהרצה השנייה שיש את 2 הזוהרים האלה שמטיילים ביער אז שם אני רואה הרבה פסים שחורים. ועוד משו זה בסדר שאני עושה רק את ההרצה הריאשונה והשניה? רק את אלה אני רוצה רק ליבדוק את הכרט…

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  13. Started by gal_il50,

יש לי מארז Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case הוספתי גם וולקנו 7 אבל אני רוצה להוסיף עוד מאוורר\ים,איזה אפשרויות יש לי? כמה זה עולה? מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  14. Started by ido-nava,

שלום אני חדש בעסק ואני מנסה לעשות אובר קלוק למעבד שלי כי האו קצת מקרטע בזמן האחרון ... AMD 3500+ 939 עם Gigabyte K8N Pro SLI ומקורר עם TT BIG TYPHOON. הזכורנות Corsair VALVE 1024MB (512X2) CL2.5 . אוקי ... התחלתי לעבוד ע"פ המדריך שבאתר ... ביטלתי את כל האפשרויות בלוח אם שיכולות להפריע במהלך בציוע האובר קלוק, נעלתי PCI-EXP ל 100MHZ, הורדתי את המחלק של הזכרונות ל 2/1.5 ולאחר מכן העלתי את התדר של המעבד עד שנתקעתי ב 215 ... הורדתי את המחלק של הזכרונות ל 2/1 וראיתי שהבעיה לא בהם ... לאחר מכן העליתי מתח למעבד ל 1.5 והמחשב עדין מאבד יציבות .. למישהו יש מושג מה הבעיה פה ? אני לא מצליח לעלות יותר מיזה ... תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 518 צפיות
  15. חוץ מלהחביא אותו

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  16. Started by Drek Boy,

מהו הcase fan הכי שקט ל120 מ"מ?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  17. Started by yambtz,

מפרט בצד. המארז: מארז ג'נרי מידי ATX עם ספק 300W. טמפ הלוח די קבועה על 40-42 מעלות (המזגן לא פועל בדרך כלל וטמפ החדר כמעט תמיד 30 מעלות) וכשאני מוציא את הדלת זה יורד ל 38 מעלות. כל הכבלים מעוגלים, גם של הספק. יש מאוורר 80 מאחורה ממש ליד המעבד. למארז יש למעלה שורה של חורים בכל צד בשביל האוויר החם. אני עשיתי גם למטה שורה של חורים בדלת בשביל כניסה של אוויר. ב IDLE המאוורר מאחורה פולט אוויר בטמפ החדר. בזמן שאני משחק משחקים כבדים הוא קצת חם. המעבד: P2.4B 533 MHZ FSB עם קירור מקורי של אינטל. חודשיים הוא עבד על 67 ב IDLE עד שהתחלתי להתעסק בחומרה וגיליתי את זה. פירקתי אותו ולא הייתה משחה טרמית על המעבד (!) אז הלכתי לחנות מחשבים באיזור וקיבלתי בחינם שקית נייר קטנה עם משחה לבנה וש…

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  18. הגעתי למסקנה שהפיתרון הכי טוב עבורי לגבי זה שהמחשב יהיה פתוח ויהיה שקט, זה בקרי מאוורים (FAN BAS) או ראובאס. אז כמה שאלות: 1. לגבי הכנה לבד - תוכלו להפנות אותי למדריכים עדכניים שמסבירים כיצד לעשות זאת? היחיד שמצאתי היה בתחרות המודינג של הפורום שלהם, ושם ביטלו את התמונות או משהו, לא ממש הבנתי, אז אם תוכלו להפנות אותי למדריך עם תמונות.. ממה שהבנתי צריך לקנות הרבה מאוד רכיבים, שהופכים את העסק לדי יקר (במיוחד בגלל המליון חיבורי מולקס שצריך לקנות), אז מה לדעתם תהיה העלות של כל העסק הזה? זה לא מתקרב כבר לעלות של מכשיר רגיל? 2. לגבי רכישה של אחד - עשיתי די הרבה חיפושים, ולא מצאתי הרבה שהם אפקטיביים כל כך. אני אצטרך כנראה חיבורים ללפחות 4-5 מאווררים, והתקציב עומד על בערך 300 ש…

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  19. Started by ZivX,

אני לא מצליח להוציא את המאוורר של המעבד. אין שם ברגים או משהו. זה מאוורר מקורי של אינטל. פנטיום 4. פשוט מתחת למאוורר יש שכבה נדיבה של אבק אני רוצה לנקות. איזה עוד מידע אתם צריכים? יכולים לעזור? תודה. ודרך אגב, מה זה הבלוק ברזל הזה מתחת למאוורר?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  20. אורח Si-Nom

יש לי Radeon 9800 Pro 128 MB של ATI איזה תוכנות אני צריך ומה אני עוד צריך לדעת בישביל לא להרוס אותו כי אין לי אחריות עליו יותר...

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  21. Started by uzana2004,

שלום לכולם...יש לי 2 זכרונות של 512 של ADATA ובCPU-Z זה מופיע לי כסינגל... כמו כן הזכרונות יושבים אחד ליד השני(צמודים)... האם אני יכול להפוך את זה לדואל(מצורף המפרט)? והנה תמונה:

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by Yuvky,

היי, בקשר ללוח אם שלי (מפרט בצד) , אם במקרה שהOC לא יציב והלוח לא מגיע לPOST , איפה הג'מפר של ה Clear CMOS ? אם אין, איך אני מחזיר את הלוח למצב default? תודה , יובל.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  23. Started by shlomi8,

שלום לכולם לפני כמה ימים החלטתי לקנות קירור למעבד סוקט 775 של אינטל(אני רוצה לבצע אוברקלוק)...רציתי קירור שלא קשה להרכיב אותו אבל ושלא מתפשר על ביצועים.... אמרו לי פה בפורום לקנות את ארטיק קולר 7....הזמנתי אותו...הכל טוב ויפה....אבל! התקשרו אלי היום ואמרו לי שיהיה אותו במלאי רק עוד חודשיים!!!!!(אני מזמין מנועה דרך אגב..ואתם בטח שואלים למה...כי רק שם יש mx1 יש למישהו הצעה לקירור ברמה שלו? ועדיף גם במחיר...זה דחוף תודה או שאולי אני פשוט יקנה ביג טיפון?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  24. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10685 יש לי כ.מסך 9550 ואני רוצה לעשות אוברקלוק, האם הצלעות ישבו טוב על הזיכרונות של הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  25. Started by ady,

שלום לכולם קניתי בשעה טובה מחשב חדש ואני חושב לעשות לו אוברקלוקיקינג (כאילו דה ) המפרט שלו הוא כזה : לוח אם של GIGABYTE GA-965P-DS3P מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 יחידת קרור Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tec אז המחשב צריך להיות יציב אם אפשר אם אתם רוצים עוד פרטים תגידו וגם אם תוכלו להגיד לי איך לעשות את זה אני יודה לכם מאוד בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.