עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הטמפרטורות של הCORE2 6400 שלי הם משהו כמו 50 באידל עם קירור סטוק. כדאי להחליף קירור למעבד ? כדאי לשים מאוור בצד ?(יש לי אחד מאחורה ) ? איזה מאורר לקנות ? הטמפ' של הכרטיס מסך 7900GT XFX היא 50 באידל.. כדאי להחליף לו גם קירור.. ?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  2. Started by Fighter,

איך בנאדם יכול לדעת מה המתח המקסימלי שמותר לתת למעבד או לזכרון ואם צריך לתת עוד מתח או לא?

3. Started by yosi-m,

אני עד עכשיו לא מבין מה אומרת טמפרטורת הלוח זה הטמפרטורה הכללית של הלוח? הטמפרטורה של ה CHIPSET ? או הטמפרטורה של הזיכרנות ?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  4. אני מניח שעל הליבה יהיה בסדר והזכרונות ישרפו אך איני יודע ולכן אני שואל .

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  5. Started by ras81,

שלום רכשתי את המשאבה, ושמתי לב שמלבד חיבור המולקס לחשמל יש גם חוט נוסף (כחול) בשביל מה הוא? האם הוא כדי לחבר ללוח אם ואם כן בשביל מה? תודה

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  6. Started by LinkTree,

שלום ושוב, אולי אני סתם יוצא דביל - ואולי זה אוטומטי - אבל אם לא אז : איך אני נועל את ה PCI וה AGP על הלוח - והאם העובדה שכרגע אני משתמש בכרטיס מסך GEFORCE4 MX שהוא ONBOARD יכולה לעשות בעיות ב OC ?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  7. ?? ועוד שאלה עד כמה הספק משפיע על יכולת הOC של המחשב והאם אפשר להעביר בביוס את הFSB למצב התחלתי אחרי OC

• 5 תגובות
    • 501 צפיות
  8. היי אנשים, עשיתי OC לכרטיס מסך שלי : Sapphire 2600xt ddr3 256mb לתדרים: 860/760 http://www.techpowerup.com/gpuz/kyz9n/ הטמפ' היא 55/56 מעלות במנוחה, בעומס 57/58 מעלות. לא הצלחתי להגיע ליותר, ניסיתי 870/770 המסך כזה ניהייה בצבע אחיד או נתקע .. אני מחליף שבוע הבא ל88GT עם קירור הS1 או S3 .. עם מאוורר 120 .. אבל בינתיים החלטתי להשתעשע עם מה שיש לי בנוסף העלתי את המעבד ל3.2 סתם .. אני עכישו בודק במשחקים. עכשיו, אם יש אפשרות להגיע ליותר ממה שאני הגעתי בכרטיס מסך ? ואם כן, אז איך ? והטמפ' הנוכחית בסדר?

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  9. Started by omerha,

לקחתי את המאוורר וחתכתי את הפינות שלו להוסיף כניסת אויר כמו ה SILENT CAT (מקווה שאני מובן) ומבחינת רעש לא כול כך השתנה משהו , אבל מה שכן הסיבובים לשניה ירדו שהוא נמצא ב 100 % כמעט ב 200 RPM יש עצות לשיפור

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  10. Started by moris122,

שלום ההיתי רוצה לעשות OC למחשב (הישן) שלי : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+, 1998 MHz ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890 (Socket AM2) 1GBX2 RAM 800MHz KINGSTON serkale 9600GT 512MB HEC 500W לא כל כך אכפת לי להרס את המחשב כי גם ככה בתקופה הקרוב אני יקנה חדש המטרה בעיקרון לשחק ב-GTA IV ... כרגע המעבד לא מספיק חזק בשביל לסחוב אותו... קראתי את המדריכים אבל לא כל כך הבנתי ההיתי מבקש עם אפשר פשוט לתת לי הוראות מה לעשות תודה.

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  11. Started by צחיבר,

שלום רב, יש ברשותי מחשב פנטיום 3, 800HZ של אינטל וברצוני לבצע המהרה. רציתי לדעת אם יש קישור או מצגת שעל פיה אוכל לעבוד. תודה.

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  12. אוקיי אז לצערי התקשרתי לפנדה להזמין מהם את שני המוצרים הבאים: Fatality FC-ZV9 Thermaltake EXTREME SPIRIT II והמחירים שלהם היו: הפטליטי עלה 207 ש"ח והטרמלטק עלה 103 ש"ח. עכשיו כשאני מתקשר ובא להזמין הם אומרים לי שאין להם את הזלמן במלאי ויכול לקחת חודשיים עד שיגיע קיצור סתם שיקרו נראה לי.. ואז כבר אמרתי שאין לי מה לקחת מהם רק את הטרמלטק.. אז ירדתי מהם.. עכשיו מצאתי את המחירים האלו: זלמן 279 ש"ח. טרמלטק 99 ש"ח. עכשיו בעיקר זה הזלמן שמחירו כעת הוא ב 72 שקל יותר! שזה ממש לא צחוק! וזה הכי זול שמצאתי.. =\ מישהו מכיר אולי חנות אחרת עם מחירים יותר טובים למוצרים האלה? אבל שתהיה חנות שאפשר גם להזמין ממנה ולא אחת כמו פנדה שסתם שרפו לי מלא זמן על כלום!! אלו המוצרים בגולדט…

• 7 תגובות
    • 501 צפיות
  13. Started by Fire Rage,

היי ושלום לכולם חברה יש לי שאלה שאני צריך שהמבינים שבכם תעזרו לי PLZZZ אוקיי אז ככה יש לי כרטיס מסך 8800 GT TOP מבית אסוס ומה שקורה זה שהורדתי תוכנת אוברקלוק RIVA TUNER לעשות אוברקלוק לכרטיס מה שקורה זה שאני יכול להגיע לתדרים גבוהים והכל בסדר הכרטיס לא מתחמם אבל ישנם משחקים שפשוט לא עולים אצלי אך הכרטיס עובר את הבדיקות ב3D MARK ובמשחקים ישנם לפעמים בעיה או שהם פשוט לא עולים..................... האם זה משהו שקשור באוברקלוק אולי זה יותר מדי???? אם צריך פרטים אז תגידו אני ארשום את התדרים תודה רבה מראש חברה.......

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  14. פרסמתי בפורום לוחות-מעבדים-זכרונות בקשה להמלצה על לוח אם שיאפשר לי OC סולידי אבל אפקטיבי ל-E6400 ולא יהיה יקר מדי (כי אז כבר יהיה שווה לי פשוט לשדרג את המעבד). העניינים קצת הסתבכו כשהתחלנו לדון במכפלות ו-FSB. פתאום הבנתי שגם הזיכרון יכול להגביל את ה-OC של המעבד. הנה הציטוט של ההודעה האחרונה (הסבר מצויין שיכול לסייע לרבים כאן בפורום): ציטוט של: smalul ב אתמול בשעה 18:28:35 הזיכרון הבסיסי שמתאים למעבדי הקונרו הוא זיכרון שעובד ביחס 1:1 מול ה BUS. ה BUS במעבדי הקונרו הוא 266MHz, ולכן זיכרון כזה יהיה DDR2 בתדר של 533MHz (התדר האמיתי של הזיכרון הוא 266MHz, והתדר האפקטיבי הוא 533MHz כי מדובר בזיכרון DDR) הזיכרון המקסימלי שיכול לעבוד בלוחות האלו הוא זיכרון שעובד ביחס 1:2 מול ה BU…

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  15. Started by psycho,

הגעתי לבאס 215 אבל כרגע אני תקוע על מכפלה של 9.5 ברגע שאני מעלה אותה ל10 המחשב לא עולה בכלל או שעולה רק אחרי משהו כמו 20 שנית ועם מהירויות דיפולט (הגדרות הביוס נשארות אותו דבר). ניסיתי להעלות מתח למעבד ל1.85 - לא עזר. העליתי מתח לצ'יפסט ל1.8 (1.6 בדיפולט) - לא עזר. אני מקווה שהבעיה לא בזיכרון כי החלפתי אותו ממש לא מזמן. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  16. Started by matvey99,

אוקי , אחרי כמה סיבות אישיות אני מחליט למכור את ה טוניק שלי ולקנות קירור אחר ובינתיים שמתי עין על הביג טייפון... הוא פחות טוב מהטוניק TOWER?אם כן , בכמה מעלות בערך? לפי מה שאני יודע הוא גם אחד הקירורים הכי שקטים שיש , זה נכון?

• 8 תגובות
    • 500 צפיות
  17. Started by OuTsIDe,

צריך קירור לסוקט 478 משהו עד 55 שקל...פשוט הסטוק שלי כזה רועש שכבר אני לא יכול כבר...אים אפשר בבקשה מTMS וגם בבשה מישחה טרמית זולה אגב יש לי P4 3.0GHZ אבל שיתאים גם לסוקט 775 ועתיד כי עוד מעט אני קונה מחשב חדש... פשוט המעבד שלי עובד בחום הזה על 75 והקירור ממש רועש... מה אתם אומרים על זה?Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  18. אני רוצה לדעת בדיוק איזה אוברקלוק אני יכול לעשות ומה אני צריך בשביל להעלות לפחות ב -30% את הביצועים של הכרטיס . אין לי בעייה ממשית של סיכון כי אני מתכנן לקנות 8800 GTS . מפרט : E6300\ 2 GB קינגסטון 667 פועל בדואל צ'אנל . 945-PS3 400 W ספק של HEC

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  19. Started by razoli,

המחששב הוא HP מבוסס לוח ASUS עם קירור אקטיבי

• 6 תגובות
    • 500 צפיות
  20. Started by picolo,

שלום, פרטי המחשב שלי הם- Intel Pentium 4A, 2666 MHz (20 x 133 Asus P4S800D -של אלברטון NVIDIA GeForce 6600 GT שני סטיקים של זיכרון(כל אחד 256 mb ) DIMM1: Xerox MALABS DIMM2: Kingston K עכשיו אני צריך קירור לכ.מ שלא יעלה על ה-200 ש.ח,ואני רוצה שהוא יהיה שקט. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 500 צפיות
  21. שלום אני קונה את המשאבה הזאת: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9203{33}146 ויש לי את המערכת של TT אקואריס 2, אני רוצה גם להחליף צינורות , איזה מתאמים ואיזה צינורות אני צריך, שיהיה כמה שיותר טוב, וכמה שיותר זול, תודה אלי.

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  22. Started by POD,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בדיוק מבין השניים, ומה השימוש של כל אחד מהם (מעבדים, זכרונות...)? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  23. 1) על הכרטיס מסך : מאיפה אני משיג צלעות קירור לזכרונות ומאוורר חדש לליבה ואיך אני מדביק את הצלעות לזיכרונות ואיך אני עושה OC לכרטיס מסך בעזרת התוכנה :POWERstrip 2) למעבד: יש לי זיכרון SD RAM 133 MHZ 128 MB וה FSB של המעבד הוא 133 MHZ ..... א)מה הבאס של המעבד ?????? ב) מה המהירות המקורית של הזיכרון ????

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  24. Started by shlomi8,

שלום לכולם לפני כמה ימים החלטתי לקנות קירור למעבד סוקט 775 של אינטל(אני רוצה לבצע אוברקלוק)...רציתי קירור שלא קשה להרכיב אותו אבל ושלא מתפשר על ביצועים.... אמרו לי פה בפורום לקנות את ארטיק קולר 7....הזמנתי אותו...הכל טוב ויפה....אבל! התקשרו אלי היום ואמרו לי שיהיה אותו במלאי רק עוד חודשיים!!!!!(אני מזמין מנועה דרך אגב..ואתם בטח שואלים למה...כי רק שם יש mx1 יש למישהו הצעה לקירור ברמה שלו? ועדיף גם במחיר...זה דחוף תודה או שאולי אני פשוט יקנה ביג טיפון?

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  25. Started by Nikiller,

שלום! היה לי אטלון 4400 (מ-2300 ל-2750 ) אבל הוא היווה לי צוואר בקבוק ל8800GT.. החלפתי ל6400 ועשיתי לו OC (מ-3200 ל-3450) את הזיכרונות הורדתי בתיזמונים ואת הHT הורדתי לX3 מה שנתן לי את הנתונים הבאים: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=343445 ברגע שאני מנסה לעלות FSB המחשב נהייה בלתי יציב וקורס..=\ האם זהו ה-MAX שהמעבד הזה יכול או שאני לא עושה משהו נכון?? המשך ערב נעים... NIKILLER

• 1 תגובה
    • 500 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.