עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Guarding angel,

מבקשק חוות דעת טמפרטורות במצב מנוחה C&Q לא פעיל Power schems : Home \ Office Desk CPU FAN 100% (אני עוד צריך להוסיף מאוורר קידמי למארז + דלת עם מאוורר 250mm ) http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19100&catid=878 [attachment deleted by admin]

2. אני רוצה לעשות מודינג למחשב שלי. אני רוצה לעשות למארז חלונות עם אורות וכל הדברים האלה. עכשיו אני לא הכי מבין בזה. אם מישהו מוכן לעזור לי אודה לו מאוד. dr.dre

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  3. אני בקרוב מאוד קונה מחשב חדש עם הכרטיס מסך הנ"ל מה שכן אני יודע שהמאוורר שלו אמור להגיע לRPMים גבוההים כדי לשמור על הכרטיס בטמפרטורה נוחה רציתי לדעת עם שווה לי להשקיע בקירור של טרמלרייט הוא עולה בסביבות ה250 שקל... 1.בגלל המימדים של הכרטיס היא בכלל מתאימה? 2.היא תיהיה יותר אפקטיבית מהקירור סטוק? 3.עיניין הרעש ירד מהפרק עם מערכת כזאת? 4.אני ארגיש הבדל בביצועים? מעכשיו אני מציין שאני רואה סרטי HD ומשחק משחקים כבדים לא עושה OC תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  4. רציתי לדעת אך הקרור הזה אם משהוא יודע ??? וגם איזה קרור הכי חזק ל-6600GT AGP GIGABYTE

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by eyal00,

יש לי GTO2 והטמפ' שלו במאמץ מגיעה ל62 מעלות עוד לפני שהתחלתי לעשות לו OC. מה אפשר לעשות :s05: אני רוצה לעשות לו כבר OC. עריכה:בטעות פירסמתי את האשכול כאן בבקשה להעביר

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by Shumy2,

בשקית הקטנה שבאה עם ההיסטסינק, אמורים למרוח את כל הגריז בשקית ? חצי ?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  7. Started by TheGame,

שלום לכם : אני רוצה שתמליצו לי על מערכת קירור למחשב ... שתהיה טובה ותקרר טוב עכשיו המערכת קירור צריכה להתאים לחלקים של המחשב ? או שמערכת קירור אפשר לחבר לכל מחשב ולא משנה החלקים והיא תתאים ? עפ"י מה בוחרים מערכת קירור ? התקציב הוא 150 ש"ח ... אפשרות לחריגה קלה תודה !

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  8. לפנות בוקר טוב, היום החלטתי לנסות לצאת למסע אוברקלוקינג וניסיונות קל עם המעבד שלי, Athlon TBird 1100 עם סטפינג מוזר ולא מוכר בשם AXIAR משבוע 19. כמובן שפתחתי את המכפלה והורדתי אותה והעלתי לי לאט לאט את ה-FSB, הגעתי עד ל-128FSB ואז החלו בעיות אי יציבות רעות מאוד שלא איפשרו אפילו להריץ 3DMark עד הסוף. החלטתי להוריד עוד קצת את המכפלה אך זה לא עזר ולא משנה איזה מכפלה שמתי לא הצלחתי בשום צורה להשיג יציבות ב-128. מיותר כמובן לציין שהעלתי את המטח עד הסוף (1.85V) והחום לא שיחק פה תפקיד גדול מכיון שפירקתי את המחשב והוא ישב לי על המיטה עם מאוורר מכוון עליו וחדר ממוזג והטמפ' עמדה על 56 ב-Full Load. השאלה שלי היא האם Burn In קטן למעבד יעזור פה להגיע ל-133 ביציבות? בנתיים התחלתי קצת ב…

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by Oranili,

שלום לכולם .. שאני משחק משחק רגיל... לא משנה מה שהטמפרטורה רק 84 המאורר מתחיל לעלות מ30 ל40.... ושהיא 90 המאורר הוא 75 אחוז ככה.. וש95% הוא 100% זה בסדר ככה? תודה

10. Started by xavi,

אני מנסה לבצע OC למעבד ונתקל בבעיה . המעבד - 2.6 לוח - asus p4p800-x , אני מצליח להגיע עד 2.8 +- והטמפרטורה 36+- כאשר אני מנסה לעלות יותר כרטיס הקול מפסיק לעבוד ומערכת ההפעלה לא מזהה שהוא קיים (כרטיס משולב בלוח) . כאשר אני מחזיר אותו ל 2.8 +- כרטיס הקול חוזר לחיים . מה דעתכם ? מה צריך לשנות ? ???

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  11. הקירור הזה מקרר רק את המעבד הגרפי ולא את הזכרונות (GEFORCE 6600GT) האם צריך לנקות את המשחה מהזיכרונות או שעדיף להשאיר אותה עליהם?

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by zivf2,

שלום לכולם :], אני די חדש באוברקלוק ועשיתי קצת פה ושם (במעבד ובכרטיס מסך), עם הכרטיס מסך הפסקתי אך אני מעוניין לעלות את הfsb של המעבד [עכשיו הוא על 220]. ושמעתי פה כמה מושגים כמו: לנעול את ה-AGP וה-PCI, וגם לעלות את המתח של המעבד. עכשיו השאלות שלי: 1. איך אני נועל/בודק שה-AGP/PCI שלי נעול? 2. איך אני מעלה את המתח של המעבד? * אם הפעולות הללו מתבצעות דרך הביוס אז תוכלו לומר לי באיזה לשונית זה אמור להיות? ד"א אם זה עוזר לכם במשהו אז הנה תמונה של הoc שעשיתי למעבד [לא משהו רציני במיוחד] - אם תצטרכו תמונה של לשונית אחרת, רק תגידו ואני אעלה אם זה לא עובד אז זה:

• 8 תגובות
    • 532 צפיות
  13. http://forums.legitreviews.com/viewtopic.php?t=1570 המכפלה נעולה ואי אפשר לשנות מתח בביוס :pissed: . אבל: 1) 28 שניות ב SUPER PI על מתח מקורי זה נחמד בתוספת DUAL DDR ו AGP8 2) אינטל חותכים את מחירי הדותן (אסוס בטח לא ידעו על זה מראש :) 3) מעניין מה זה יעשה עם עדכוני ביוס ו\או V MODS.

14. Started by O.G.D 2k5,

שלום, קראתי את המאמר על מפרט לאובר קלוק ורציתי לשאול אם מעבדים כמו Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb BOX או Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm ומה בכללי עדיף יותר... תודה

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by Dago,

טוב אז ככה רציתי לקנות את ה R9800SEC בגרסת אומגה בסופו של דבר זה לא יצא לפועל ונתנו לי חלופה את ה SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail בפחות הוא יותר אותו מחיר זה שווה ? לכמה זמן הוא יחזיק לי ?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by reuven5,

אני רוצה להריץ MemTest בבוט לפני שהווינדוס עולה כדי לבדוק את כל כל הזיכרון שלי זה אפשרי???

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by eliXir,

אני כמעט בטוח שפתחתי כבר תרד על הנושא הזה, אבל מן הסתם אני פותח שוב מכיוון שלא קיבלתי תשובה. אז ככה, יש לי מארז של RAIDMAX עם מאוורר אחד שמוציא אוויר ו-VOLCANO 10 על המעבד, אפילו אם הגוף קירור הזה לא הכי טוב בעולם, המעלות לא צריכות להגיע ל-70 מעלות קבוע ב-IDLE וכשאני עובד על המחשב זה עולה ב-5 מעלות ומפעיל את ה"אזעקה". הכל יכול להיות, אולי משהו שם לא מוגדר טוב או מחובר טוב אני לא יודע, העובדה שיש לי רק מאוורר אחד במחשב בהחלט קשור ואני מודע למצב, אבל בכל זאת! בכל מקרה, אם זו בעיה טכנית או לא יודע מה תציעו לי הצעות! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by coolmeen,

שלום, עשיתי לחבר שלי OC.. בהעלאה של 10 FREQUANC?Y כל פעם והמהירות עמדה על כ-23 מעלות. בפעם הרביעית שהעלתי ל240 (טוב הקפדה על הסתכלות על המעלות של המעבד) [מעבד AMD ATHLON 3000+) בפעם הרביעית המסך לא עלה לא ראו במסך כלום והוא לא זיהה את המחשב... היות ולא רואים במסך אני לא יודע איך לעשות ריסטרט לביוס... האם יש דרך אחרת לעשות ריסטרט לביוס? מה גרם לבעיה? אם אני לא יצליח חבר שלי יהרוג אותי זה יהיה משהו כזה: אני מפחדדד :'( חבר שלי =

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by -Blaze-,

אני עושה עכשיו שדרוג מאסיבי למחשב, ורציתי לדעת את הBT ייכנס למארז... יש לי בערך 15 סנטימטר גובה בים המעבד לדלת של המארז, ואני לא יכול להגיד מה קורה בצדדים כי אני מחליף לוח אם וספק. מה הגודל שלו? זאת אמורה להיות בעיה?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  20. Started by amit_R,

יש לי את המארז 6A19 .. אז ככה הכבלים לא ממש מסודרים הם תפוסים עם חווקים לכלוב של הכוננים.. חשבתי להעביר אותם בין "הדלת" הצדדית לבין איפה שהלוח אם יושב.. השאלה עם יש שם מספיק רווח כדי להעביר אותם ועם לא אז איך לסדר ?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  21. Started by GHOST,

אני עובד כרגע על הפרוייקט שלי ויש לי כמה שאלות מקווה שתעזרו לי חברה: 1- איך אני מדביק חיישן טמפרוטורה למקום שהוא אמור למדוד? 2- יש לי קתודה קרה ומערכת לשליטה בקול, אני אמור לחבר את המערכת קול לפני האינוורטר או אחריו? 3- אני רוצה לשים היטסינקים לMOFSET יש לי היטסינק מוודו 3 ישן שעשוי אלומיניוםת האם זה יהיה אפקטבתי אם אני יחתוך וישים על המופסט או שאין טעם וצריך מנוחשת? תודה מראש על העזרה! :cwm12:

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  22. עבור מעבד AMD xp 1700+ עם לוח של 8K9A2+ KT400 וכרטיס מסך ATI 9500 pro איזה סוג זיכרון מומלץ לי לקחת : 1. Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz ( מה ה- CAS של הזיכרון הזה ? ) או לקחת: 2. 256MB Corsair CL2 CMX3200 אנא עיזרו לי

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  23. למארז

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by IGk,

אני צריך המלצה לקרור למעבד שקט וטוב פנטיום 4 3 ג'גה פרסקוט סוקט 478 בלי אוברקלוק וגם לא מתוכנן לו לוח אם הוא P4P800E DLUX 150-100 ש"ח תודה לעונים...

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by SwitcH,

זה במצב מנוחה נראה לי..(גלישה של שעה ברשת - נראה לי שזה מצב מנוחה) עשיתי היום OC אבל חזרתי למצב הרגיל.. זה הרבה לא? צריך להתייחס לכל הCPU? או רק לראשי? כי הראשי פסדר של השאר גבוהים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים