עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by fux,

לזה: http://www.######.co.il/product_info.php?cPath=55_140_767&products_id=4410 לאיפה מתחבר החשמל? אותו שאלה לגבי זה : http://www.######.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=4303 אשמח לשמוע חוות דעת עליהם... בתודה fux

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by ActVisioN,

אני מחפש מאורר או כל דבר אחר שיוריד לי את טמפרטורת המחשב בצורה מאסיבית? מישהו מכיר דבר טוב שיוכל לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  3. לא ידעתי אם לפרסם את ההודעה בפורום הזה או בפורום "מעבדים, לוחות אם וזכרונות". -- אני בקרוב הולך לשדרג את המחשב שלי לחלקים הבאים: + IS7-E (865PE) 474.00 ¤ + Antec 1000 AMG P/S not include Case 529.00 ¤ + HEC (Herolchi) 300AR-TF Power Supply 159.00 ¤ אני רוצה להתחיל לעשות קצת אוברקלוק במחשב שלי. יש לי מעבד: P4 (Northwood) 2.4GHz האוברקלוק שאני רוצה לעשות יהיה ל 2.6 - 2.8 (מהירות שלא תדרוש קניית קירור חדש.. בנתיים). כרגע יש לי זכרון 512 ללא שם. אבל על השבבים של הכרטיס כתוב VT. אפשר וכדאי לעשות איתו OC ? CPU-Z אם לא, חשבתי להחליף אותו, אבל אני לא יודע איזה זכרונות כדאי לי לקחת. יש לי 300 ש"ח. עם זכרונות של ADATA ב250 ש"ח (בקיי.אס.פי) אפשר לעשות א…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  4. שלום... בניתי מחשב חדש.... AMD 2800+ אז ככה יש לי volcano 12 על המעבד אבל משום מה הוא לא מקרר לי כמו שצריך הטמפ' של המעבד בזמן מנוחה היא 47-49 מעלות. ובזמן עבודה 51-53+ מעלות משהו כזה.... האם זה נורמלי??? ועוד שאלה... המארז לי יחסית מאוד קטן והכל דחוס בפנים יכול להיות שזה מה שגורם לו להתחמם יתר על המידה?? בתודה רבה אלעד.

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  5. Started by ice2k,

יש לי כרטיס של TWINTECH 8800GT, מהדגמים הקדומים יותר עם קירור רגיל בעל זיכרונות סמסונג 1NS (דגם K4J52324QE-BJ1A). הביוס שלי הוא 62.92.16.00.05. אני מניח שזה ביוס רגיל של NVIDIA. חיפשתי עידכון לכרטיס כזה או בכלל כללי של NVIDIA ולא מצאתי. אצל כרטיסים אחרים למשל של EVGA יש גירסאות חדשות יותר אבל אני לא חושב שבריא לערבב, לכל כרטיס זיכרונות שונים ותזמונים שונים. אני צריך משהו לגירסת הREFERENCE הכללית, אם בכלל יש ואם בכלל יש שיפור כלשהו בתחום כלשהו (סביר להניח שיש אם יש עידכון). אם מישהו מכיר כזה אשמח לדעת (אני רוצה להעלות את המתח ל1.1 אבל חשבתי שעדיף כבר לחפש בדרך ביוס חדש יותר).

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  6. קניתי את המארז CM 690 אתמול, סופ"ש אני אעביר את כל החלקים מהמארז HEC הישן שלי. עכשיו אני חשבתי על כך.. באים עם המארז 3 מאווררים טובים, אחד מקדימה אחד מאחורה ואחד על הדלת. במארז הישן שלי...יש לי שם גם 3 מאווררים. 2 של 12 ( 1 די מעפן והשני די טוב בא עם המארז) ואחד של 8. חשבתי אולי לשלב חלק מהם במארז החדש במיקום מספר 8,6,5 יש את המאווררים שבאים עם המארז . חשבתי לשים 1 של 12 במיקום מספר 1 שיכניס אוויר. חשבתי גם לשים עוד אחד של 12 בגג שיוציא אוויר חם. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  7. כוונתי היא שאני עשיתי OC לפי מדריך וכשאני מגיע לBUS של275 במעבד E6300 הוא עושה מסך כחול. קיצר השאלה שלי אם רק העליתי את ה BUS ולא את המתחים האם המחשב צורך יותר חשמל??

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  8. אם מישהו יודע ויכול להגיד לי מהם ההגדרות שצריכות להיות בביוס של לוח אם של foxconn תודה...

9. איזה מאווררי מארז זולים (מתחת ל50 ש"ח) כרגע הם המקררים ביותר והשקטים ביותר?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  10. Started by EternalDarkness,

שלום לכולם אני טל. יש לי לוח של ASUS P4B266-C וכאשר אני מעלה את המהירות של הfsb מעל 105 מתחיל להיות לי בעיות בתיאום עם ההרד דיסק . האם אפשר לפתור את זה או שהלוח עד כדי כך מסריח שלא???

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  11. Started by massinvallus,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  12. Started by DJPOWER,

יש לי את הלוח הנ"ל + מעבד סלרון 2400 עשיתי אובר עד 2600 דרך התוכנה קלוק גאן עד שהמסך קפא.. האם למישהו יש ביוס פתוח? או אולי תוכנה להעלת מתחים? חיפשתי בכל הפורומים שיש בחול ולא מצאתי תודה יונתן

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  13. Started by Amir c,

טוב כעקרון המחשב כבר המחשב היה על 3200 ופעל והכל היה טוב ויפה.. אחרי כמה זמן המאורר של הציפסט נהרס ושווק חיים אז החלטתי לבטל את הOC אתמול ווטוס לוקוס אמר שזה לא משנה אז העליתי את המהירות ל3200 הכל היה נראה טוב ויפה נכנסתי לשחק ולפתע המחשב קפא ניסיתי להעלות את המתח ל 1.7 ועדיין לא עזר החזרתי ל2500 ועכשיו המחשק זז כמו שצריך A BIT NF7 SL AMD BARTON 2500 מעלות : זה מעלות של המאורר ב LOW...: 50 מנוחה 53 מאמץ הציפסט מסתובב סביב 35

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  14. קיצר חשבתי על הוספת מאורר בגג המארז ,השאלה כמה מעלות זה יוריד בערך ,ואם בכלל שווה לעשות ...

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  15. Started by THE FOX,

מה השימוש העיקרי במחשב למסילה זו? וכיצד ניתן למדוד את המתח הזה עם מד מתח? *מיקומים מסויימים בלוח או בחיבורי הספק כוח?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by tamir2,

אני יחסית חדש בכל התחום הזה של המחשבים.... ואני רוצה לדעת איך בכלל עושים את כל ענין האובר קלוג..... ( עם בכלל אפשאר להסביר את זה) אז כל מי שיכול להסביר לי איך עושים את זה שיכותב לי... תודה לכל מי שעזר לי!!!!!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  17. יש לי מערכת חדשה: 780I XFX MUSHKIM 4GB 1GHZ DDR2 260GTX Q9450 - ללא OC האם זה הגיוני שאני מקבל 20 שניות ב-1MB? קצת נראה לי מוזר... תודה.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  18. Started by Sex$Booster2007,

היי רציתי לדעת למי שיש את הלוח הנ"ל והמעבד הנ"ל מהו התדר המקסימלי של המעבד שהצלחתם להגיע ועד כמה הוא יציב? אצלי הוא 100% יציב על 2.4GHZ אבל ראיתי אנשים שהגיעו ליותר מזה.

19. חוץ מלהחביא אותו

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  20. Started by ZivX,

אני לא מצליח להוציא את המאוורר של המעבד. אין שם ברגים או משהו. זה מאוורר מקורי של אינטל. פנטיום 4. פשוט מתחת למאוורר יש שכבה נדיבה של אבק אני רוצה לנקות. איזה עוד מידע אתם צריכים? יכולים לעזור? תודה. ודרך אגב, מה זה הבלוק ברזל הזה מתחת למאוורר?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  21. אורח Si-Nom

יש לי Radeon 9800 Pro 128 MB של ATI איזה תוכנות אני צריך ומה אני עוד צריך לדעת בישביל לא להרוס אותו כי אין לי אחריות עליו יותר...

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by shlomi8,

שלום לכולם לפני כמה ימים החלטתי לקנות קירור למעבד סוקט 775 של אינטל(אני רוצה לבצע אוברקלוק)...רציתי קירור שלא קשה להרכיב אותו אבל ושלא מתפשר על ביצועים.... אמרו לי פה בפורום לקנות את ארטיק קולר 7....הזמנתי אותו...הכל טוב ויפה....אבל! התקשרו אלי היום ואמרו לי שיהיה אותו במלאי רק עוד חודשיים!!!!!(אני מזמין מנועה דרך אגב..ואתם בטח שואלים למה...כי רק שם יש mx1 יש למישהו הצעה לקירור ברמה שלו? ועדיף גם במחיר...זה דחוף תודה או שאולי אני פשוט יקנה ביג טיפון?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  23. http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10685 יש לי כ.מסך 9550 ואני רוצה לעשות אוברקלוק, האם הצלעות ישבו טוב על הזיכרונות של הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by ady,

שלום לכולם קניתי בשעה טובה מחשב חדש ואני חושב לעשות לו אוברקלוקיקינג (כאילו דה ) המפרט שלו הוא כזה : לוח אם של GIGABYTE GA-965P-DS3P מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 יחידת קרור Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tec אז המחשב צריך להיות יציב אם אפשר אם אתם רוצים עוד פרטים תגידו וגם אם תוכלו להגיד לי איך לעשות את זה אני יודה לכם מאוד בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  25. שלום חברים לקראת הקיץ החלטתי להצטייד בצלעות קירור XP-120 (של Thermalright) עבור המעבד פנטיום 4 3.2גיגה שלי שמתחמם מאוד. אני זקוק להמלצותיכם עבור משחה תרמית טובה, כי לי כולם נראים אותו הדבר. ועוד משהו, בפורום ממליצים על מאוורר של ENERMAX 120mm, האם הוא באמת שווה? תודה על עזרתכם, ארז

• 3 תגובות
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים