עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gil_sh,

שלום, האם מישהו יכול לומר לי האם זה תקין שרשום +12V ובצד רשום שהערך שיש למחשב שלי הוא רק 2.05V ? מה זה אומר ומה זה מייצג? תודה למשיבים.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  2. הבנתי שיש תוכנות שאפשר איתם לשנות את הביוס של הכרטיס מסך ככה שהוא יקבל יותר מתח אז למה בעצם לעשות V-mod ולהרוס את האחריות???? בכל אופן ניסיתי עם איזו תוכנה להעתיק את הביוס של הכרטיס שלי 8600gt leadtek אבל זה לא זיהה את הכרטיס מישהו יכול להמליץ על תוכנה כזו ומדריך לאיך בדיוק לעשות את זה כמו שצריך

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  3. שלום =] ראיתי שאתה בונים תוכניות לאנשים פה, אם אפשר תבנו לי גם D: < המפרט בצד ימין. והאם יש למפרט פונטציאל? אני יודע הלוח קצת מגביל וכך הזכרונות בכך שהם פשוטים של 667 המעבד יש לו פונטציאל גדול והאמת אני לא רוצה OC לGPU..

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by chenrp,

פרטי המע' מופיעים בפרטים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מחפש לקנות מאוורר למארז של חברת Thermaltake דגם A1214 אני לא מצליח למצוא את המאוורר הנ"ל בשום חנות. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות אותו ? (חוץ מ"פנדה" כי אין להם אותו במלאי ולא יהיה בזמן הקרוב). תודה !

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by sagi_10,

אני עשיתי אובר מעל למצופה בלוח שלי(ראה מפרט..) אבל אמרו שעם אני אעלה את המתח של ה-ht משהו בביוס אז אני אוכל להמשיך את האובר ?זה נכון?? והאם יגרם נזקללוח עם אני אעשה את זה?? עוד שאלה אבל לא קשורה: איך אני בודק מהטמפרטורה של הציפסט שלי??

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  7. היי.. מתחיל בנייה של מחשב חדש, NZXT H9 ELITE, המארז מגיע עם שלושה מאווררי RGB מדגם NZXT F120, מתכוון להוסיף עוד. בחלקו העליון של המארז יתפקדו או שאחליף אותם, מאווררי ASUS שמגיעים עם הקירור שהזמנתי ASUS reyujin iii 360. איך ואם בכלל אפשר לגרום למאווררים מחברות שונות להציג את אותם הצבעים/פולסים? אגב, קיימת במארז רכזת למאווררי RGB ורגילים... תודה מרש

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by g15,

כאשר ביצעתי למעבד oc היה כתוב בביוס בתוך ה cpu clock : min:200 max:232 אני כרגע עומד על 228 ועם קירור למעבד של ‏Ruby Orb Silent CL-P0391 ‎ thermaltake מה יקרה אם אני יעבור את ה232 ? יבוצע oc ללוח אם ולזכרונות ? המפרט של המחשב : intel p4 531 300@3.41 לוח אם p5vd2-mx של asus כרטיס מסך : expertvisin 8600 gt super 512 mb זכרון : spectek 512x2 mb

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  9. Started by michael_brosh,

חבר'ה יש לי בעיה! אין לי שמץ של מושג איך לעשות OC ל GeForce 2 Ti שלי - משהו יכול לעזור לי? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by Esparco,

למי שיש פנטיום 920D בבקשה שיפרסם את הטמפרטורה שלו במנוחה ובמאמץ מלא במצב סטוק.. ואם איזה לוח אם הוא משתמש כי אצלי הלוח עושה בעיות עם הקריאה של החיישן והוא מזייף לפחות ב 10-15 מעלות כלפי מטה.. אסוס והלוחות שלהם אלק לוח אקסטרים!!! אז למי שיש שיפרסם פה בבקשה זה יעזור לי מאוד כי אני כבר 3 שעות מודד את הטמפ' עם מד-חום תודה רבההההההה SPARCO!!!

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  11. שניהם מכניסים לבפנים אוויר או אחד מכניס אחד מוציא? מי מהם ? למבינים תודה.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by gryffin,

OK, כפי שאתם יודעים לפני כמה זמן קניתי את ה Vantec AeroFlow AMD. לקחתי את המחשב שלי לפנדה כדי שירכיבו אותו שם, ורציתי שהם יראו את הטמפרטורה של המעבד, הטמפ' הייתה על 27 מעלות. כהגעתי הביתה מיד אחרי זה בדקתי והטמפ הייתה בסדר, 30 מעלות. מאז בדקתי כל כמה זמן את הטמפרטורה וראיתי שכל כמה ימים היא עולה ב 2-3 מעלות, וזה מאוד מוזר. היום הטמפרטורה על 45 מעלות, מה שממש לא מוצא חן בעייני ואני הולך לדבר עם פנדה בקשר לזה. אני חושב שהבעיה היא שהם לא שמו מספיק גריז טרמי... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  13. איך הקירור הזה לכרטיס מסך ? האם משפר יכולת OC של הכרטיס? - למישהו יש נסיון?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by AVL,

מישהו פה הצליח לעשות OC מוצלח עם לוח אם של אינטל? ואם כן אז כמה?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  15. השאלה בכותרת תודה לכל העוזרים אלי

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by Jack_g,

תגידו איך המעבד הזה לOC אפשר להגיעה איתו רחוק? מה הסטפינגים המומלצים בשבילו שיש בארץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by Night_Fox,

כדאי לי לעשות OC למעבד המעפן שלי AMD 2500+ 1800 MHZ יש לי ספק כוח של 300W נראה לי

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  18. המאוורר של הכרטיס מסך שלי התחיל ביום בהיר אחד לעשות רעשים של נגמ"ש מסתער! לא חוויה נעימה. (ד"א הכרטיס הוא Expertvision 7600 GT ) התקשרתי לחנות ומה שנאמר לי זה שאין אחריות על מאוורר, גם עם הוא בן חודש וחצי. אז דבר ראשון חשוב לפי דעתי שכולם ידעו את זה, אולי לחלק זה מובן מאוד אבל אני בטוח שחצי מדיירי הפורום לא יודעים את זה. דבר שני הוא מה עושים מכאן הלאה?? אין לי שום נסיון בהחלפת מאוורר לכ.מסך, יש דברים כאלו לכרטיס הזה? מישהו ניסה פעם? או שאולי יש פיתרון קסמים אחר שלא חשבתי עליו?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  19. המחשב שלי מתחמם בצורה רצינית מה אני צריך לעשות כדי לקרר אותו מעבדי AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי AMD Chaintech SK8T800 (S-754) זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD CD-ROM LG x52 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 2209 PFC, usb

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  20. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=6682 לא הבנתי כמה מאווררים מקבלים מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  21. אז ככה חברה בדקתי בביוס ואיפה שצריך להיות בדרך כלל 3.3V זה 2.3V ומופיע סימן אדום בביוס לוח אם P5P של Asus אם הדבר הדבר הזה משפיע על משו זה לא טוב שזה ככה תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  22. Started by tidan,

בדקתי את הטמפרטורה של המחשב שלי עם אוורסט מה אתם אומרים: Temperatures Motherboard 48 °C (118 °F) CPU 30 °C (86 °F) CPU #1 / Core #1 54 °C (129 °F) CPU #1 / Core #2 52 °C (126 °F) CPU #1 / Core #3 47 °C (117 °F) CPU #1 / Core #4 51 °C (124 °F) GPU 55 °C (131 °F) GPU Diode 61 °C (142 °F) GPU Memory 55 °C (131 °F) GPU Ambient 52 °C (126 °F) Cooling Fans CPU 1415 RPM Fan #4 1075 RPM GPU 1580 RPM Voltage Values CPU Core 1.12 V +3.3 V 3.22 V +5 V 4.92 V +12 V 11.58 V +5 V Standby 4.87 V VBAT Battery 3.04 V FSB VTT 1.25 V North Bridge Core 1.42 V South Bridge Core 1.52 V HyperTransport 1.50 V DIMM 2.14 V DIMM VTT 1.09 V GPU Vcc 3.25 V ???

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  23. עד לפני כמה דקות הייתי נעול על ה-Fatal1ty FS-C77 של זלמן בגלל הגובה שלו (מיועד למחשב HTPC) ובגלל המחיר שאני יכול להשיג אותו. אבל בנתונים שלו רשום שהוא 42db ואני לא יודע אם זה רועש מדי או שזה סביר. אז אם הוא רועש מדי אני צריך המלצה לקירור חדש שלא יעבוד את ה9 ס"מ גובה (אם יש כאלה). אם אין כאלה אז יש אפשרות להחליף את המאוורר של הזלמן ? * סוקט 775

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by Polonian,

מישהו אמר לי שאורך החיים של כל רכיב במחשב (בעיקר דיברנו על מעבדים וכרטיסי מסך) יתקצר אם מעלים את המתח שלו, אפילו אם הקירור מספיק טוב בשביל לשמור עליו בטווח הטמפ' המומלצות שלו... כלומר שאם עושים וולטמוד לכרטיס מסך למשל ושומרים על טמפ' נמוכה של הליבה והזכרונות, הוא בכל זאת ישבק חיים הרבה יותר מהר מאשר ללא וולטמוד. אתם מאשרים או מבטלים את מה שהוא אמר?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  25. שלום, אני מחפש היטסינק חדש, הכי פשוט שיש (של אינטל כזה), אבל שיתאים לסוקט 423pin. זה מעבד 1.5ghz מישהו יודע איפה לקנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים