עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by pain,

אני מחפש תוכנה שעושה OC למעבד אבל!!!! ללוחות מקוריים של אינטל .... תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by TipX-Bomb,

wwwaaazzaapp? יש לי שתי שאלות בקשר ל-AMD ו-OC. בבקשה תענו לי עליהם 1. איזה מעבד של AMD הכי טוב ל-OC החל מה +2500? 2. איך ה-2500 בישביל OC?

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by neil4,

איזה מעלות מומלצות?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  4. כי אני רוצה מעבד עם ל-OC כבד,לוח אם (כמובן שיתאים ושיהיה טוב ל-OC). זכרונות-על איזה אתם ממליצים,תקציב יש אבל אני גם רוצה לדעת מה עדיף,מהירות,חברה מסוימת וכו'. קירור-ל-OC עצבני. מקווה שלא שכחתי כלום. :

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  5. אני רוצה לדעת להאיץ את המעבד כרטיס מסך ועוד כל מיני רכיבים במחשב.... אני לא יודע איך אם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם מאוד. אני די בור בקטע הזה וחבל.

• 6 תגובות
    • 487 צפיות
  6. Started by Dj_Gal,

שלום אני רוצה לקנות כמה מוצרי מודינג באתר jab-tech.com רציתי לשאול אם החנות הזו טובה ולא עושה בעיות ולשמוע דעות של אנשים שרכשו שם כבר ... תודה..

• 59 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by locke,

מה דעתכם?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by ohad_intel,

אז ככה חתכתי חלון, שמתי קטודה כחולה, צבעתי מאורר וחרטתי על החלון! תמונות: http://www.pbase.com/moding/modding http://www.pbase.com/modding זהו!

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  9. שלום לכולם לפני כשבועיים קיבלתי את המחשב החדש שלי ובו יש מעבד Athlon XP 2500+ Barton. סה"כ הביצועים מצוינים והכל טוב, אבל מהרגע שקיבלתי אותו הטמפ' ממש גבוהות... אני חושב חריגות... במנוחה הוא מגיע ל- 50 מעלות, ואם אני משאיר את המחשב דלוק יותר מיום אחד הוא מגיע ל-54 מעלות במנוחה!!! אני רק מדליק את המחשב והוא מתחיל מ-45... פשוט מדהים! לא קרו לי היתקעויות או משהו כזה, אבל הבחנתי תמיד בטמפ' החריגות. היום, לאחר שהמחשב דלוק יומיים רצוף, שיחקתי לי להנאתי ב- NFSHP2. לאחר שעה של משחק בערך, המחשב נכבה אוטומטית ונשמעו קולות אזעקה מה-Bios..!! רק ניתוק הספק מהחשמל עזר להפסיק את האזעקה המעצבנת :-\ חיברתי את המחשב מחדש והפעלתי אותו. ישר הטמפ' היו 45 בערך, ככה שזה לא נראה משה…

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Crash5,

שלום לכולם. רציתי להזמין אתכם לצפות בתמונות של הפרויקט שלי, שעלה לאתר לפני זמן קצר. זהו הפרויקט הראשון שלי, ככה שאני עוד חדש בתחום ;D אשמח לשמוע הערות והארות, הצעות וכל תגובה אחרת. http://www.hwzone.co.il/gallery/album81 תהנו 8)

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by captaincaveman,

איפה אפשר להשיג כאלה בארץ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dsane,

אני רוצה לצייר על המארז לי אך חושש שזה יגביר את החימום שלו אם כן איזה צבעים יגדילו את החימום הכי פחות?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  13. Started by amisha,

המדריך באתר מתייחס רק ל AMD ולי יש מעבד אינטל כיצד מורחים בשיטה הכי נכונה וטובה ? כמה עובי משחה טרמית צריך שיהי על המעבד\ סינק ? אני משתמש בסינק שאינטל סמפקת נ.ב אני משתמש בננוטרם בלו 2 יש לכם איזשהן עצות למריחה נכונה מניסיון?

• 13 תגובות
    • 997 צפיות
  14. Started by Skunkmaster,

שלום לכולם אני מעוניין להתקין מאוורר צדדי במארץ שלי אבל חישבתי את זה וראיתי שאם אני שם אותו בדיוק מול המעבד הוא יוצר בדיוק זווית 90 עם המאוורר האחורי ששואב את האוויר החוצה והם ממש צמודים מן הסתם נראה לי שזה יוריד לו את כל האפקט, בנוסף לספק כח שלי יש רק מאוורר אחד מאוד חלש אז לא כדי לי לנתק את האחורי ולהסתמך עליו, למישהו יש הצעות? ודרך אגב עוד לא התקנתי אותו אני צריך לקדוח בשביל זה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by bunin,

שלום לכולם! יש לי כרגע מפרט הבאה: P4 2.4C ASUS P4P800 (2x512 Kingston HyperX pc3200 (DDR400 הסטיקים הם לא קיט מתאים, לא היה ב-pch. בכל מקרה, הם עובדים ב-dual ב clock 200Mhz. DDR400 עם תזמונים 2-2-2-5 עוברים את כל הטסטים, memtest, prime95 אני לא מצפה להאיץ את הזכרון, לכן שמתי יחס 4/5 ו- clock 250 כך שזכרון יהיה ב 200Mhz, DDR400 והמחשב לא עובר memtest, prime95. ניסיתי גם ב-clock 240 Mhz , שעבור הזכרון יוצה אפילו פחות מ- DDR400 ואני יודע בוודאות שהמעבד עובד ב-240, כי היה לי זכרון זמני מ-pch, שהיה Geil DDR320 אז שמתי יחס 2/3, בלי לעלות מתח על cpu והכל עבד חלק, על 240, מעבד הגיע ל-2.9Ghz ניסיתי עכשיו לעלות תזמונים, אפילו עד 3-4-4-8, לעלות מתח על זכרון, עד 2.8 --- פשות לא עובר…

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  16. יש לי כרגע amd axp 1800 palomino ו gigabyte 7vrxp ... עכשיו תהיתי לגבי יכולות הOC של הלוח אם ושל המעבד... אם נגיד אני אחליף למארז ENERMAX עם ספק 350W של אותה חברה ואני אחליף את הHSF של המעבד לvolcano 7 או משהו, האם אני אהיה מסוגל להעלות את הבאס של הלוח ל166? :

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by Arik.G,

עשיתי קצת לאפינג לסינקים שלי . במיוחד לבסיס של ה SLK-600 שהיה באמת נורא. זה לפני: וזה אחרי: וזה הסינק של P3 שיושב על ה Chip Set : והנה מבט על הקירור שעל הלוח, יש גם סינקים קטנים על המוספטים:

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by aaabb,

1)החלטתי לעשות OC למעבד p3 333mhz העלתי את הבאס לרמה אחת יותר בביוס למהירות 513mhz. אחרי 25 דק' עבודה טמפ' המעבד עלתה ל-63 מע' זה גבוה??? ואם כן מה לעשות?? ------------------ 2)אם כבר אז: מהי מהירות הבאס (אופטימלית והרגילה) של מעבדי p4

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  19. קיבלתי מאוורר כנראה של פנטיום 3 ואני רוצה לחבר אותו לכרטיס המסך שלי(geforcefx5200 albatron). אני רוצה לעשות זאת בגלל שהכרטיס מקורר פסיבית וההיסטינג שלו פשוט לוהט!!!! וגם כדי שתיהיה לי אופציה לOC עתידי (כרגע אני לא צריך). אבל יש לי כמה שאלות ובעיות. 1. האם מאוורר של פנטיום 3 עדיף על הקירור הפסיבי 2.איך אני יכול לחבר את המאוורר אל כרטיס המסך? 3.האם כדאי לי להלביש את המאוורר על ההיסטינג המקורי שבה עם הכרטיס כרטיס המסך

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  20. Started by fux,

http://www.######.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=2880 בתודה מראש fux

• 14 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by gshhar,

http://www.pchardware.co.il/docs/pd318468362.htm האם הוא ילך עם ה-Thermalright SK-7 שיש לי? או עדיף את ה-SF2 ?

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by fitch,

אז ככה, יש לי עכבר לא אופטי (עם הגולה הזאת מלמטה) של Maxxtro שקוף, כתום לבן שקוף כזה...ורציתי להוסיף לו איזה לד כחול או משהו, אז קודם כל אני שואל אם זה אפשרי בעכבר שהוא לא אופטי?? ואם כן, אז מישהו יכול להסביר לי מה עושים? *ביקשתי מאמא שתביא לי 2 לדים כחולים של 3 מ"מ ו2 נגדים של 1 קילו אוהם, זה הרכיבים,נכון? תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by 911,

שווה להשקיע בזיכרון טוב ולוח טוב? או שזה סטפינג על הפנים? תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  24. Started by locke,

צריך להוציא או להכניס אויר? זה משנה בכלל?

דיונים חדשים בפורומים