עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by freerider,

אני רואה שכולם בודקים יציבות עם אורתוס, SNM, TAT אבל מה עם Prime95 הישנה והטובה ? ניסיתי את גרסא 25.2 והיא מאמצת יפה את 2 הליבות. למה PRIME95 כבר לא פופולרית ?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  2. יש לי שאלה איך אני משנה את הHTT ל-4X כי אני רוצה להגביר את הMHZ ל-210 ואין לי מושג איפה הHTT הזה נמצא בדיוק זה קשור ללוח או למעבד ???

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  3. Started by Area51,

יש לי ATI RADEON 9550 128MB ואני מנסה לעשות אוברקלוקינג. אני משתמש בתוכנה ATI TOOL, אני שם הגדרות קלוק אבל כשאני עושה ריסטרט זה לא נשמר... אז עשיתי 2 פרופילים, אחד רגיל ואחד למשחקים, הגדרתי הוטקייז וכשאני לוחץ על נגיד F12 זה טוען לי את ההגדרות המומהרות. זה נחשב אוברקלוק? גם אם זה לא נשמר לי אחרי ריסטרט? (יש אפשרות שהתוכנה תטען פרופיל מסויים על STARTUP אבל חבר שלי אמר לי שהוא רק עושה SET CLOCK ואחרי ריסטרט זה עדיין נשמר...?)

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  4. Started by gabi_y,

הרכיבים הם לוח אם GA P35 DQ6 מעבד E6400 ספק CORSAIR HX520W זכרונות CORSAIR DDR2, XMS2-6400 2x128Mx64non-ECC 240 DIMM, unbuffered, 4-4-4-12 כרטיס מסך ATI RADEON X1950 GT הצלחתי להגיע עד 450 FSB במכפלה של 8 עשיתי בדיקת מאמץ והכל היה טוב, מעל אני לא מצליח להגיע.ניסיתי 480 העלתי מתחים והכל,זה לא מצליח חשבתי שזה בעיה של הזכרונות נעלתי אותם על 2.2 (כאילו 1:1) אבל זה לא עזר,אחרי זה הורדתי את המכפלה ל 6 וזה שוב עובד טוב, אז זה שולל את זה שהזיכרון מפריע נכון? ומראה כאילו הבעיה היא במעבד. כי זה עדיין רץ על 480 רק במכפלה נמוכה,אני צודק? מה האפשרות שלי להמשיך ? תודה...

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Motherboard: CPU Type: Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) Motherboard Name: Asus P4P800 SE (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) לפי התוכנה Everest Home Edition, טמפרטורת הלוח שלי 45 מעלות ושל המעבד 46 חשוב גם לציין שהמחשב שלי מרעיש בגלל שהמאווררים עובדים חזק. מה לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by iakovl,

האם Sunbeam Rheobus יוכל להחזיק 4 SF2?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  7. שלום רב לכם ידיידי, פורום קירור וOC. יש לי מספר שאלות בבקשה, הנה: 1. ברשותי מעבד ינטל פנטיום 4 3.0 עם ליבת פרסקוט (אני יודע, אני יודע :'( ), לא מזמן רציתי להתנסות בOC למרות שהמעבד שלי במנוחה ב55 מעלות, רציתי את ההרגשה הישראלית ש"אותי לא ידפקו, אני לא משלם על 3.2 , אני קונה 3.0 ועושה בחינם 3.2", אז עשיתי את הOC (בביוס יש אפשרות לעלות 5% וזה עושה לך OC אוטומתי) גיליתי שהוא הוריד לי ת'מהירות של הזכרונות אוטומתי אבל סידרתי את זה. אחרי עשיית הOC שנכנסתי CPUZ וראיתי שכתוב 3200, הרגשתי סיפוק אדיר, אז העלתי 10 אחוז, היה 3300 וז הורדתי ל3200 כי המעבד ממש חם. בקיצור, רציתי לשאול איזה קירור מומלץ שקל להרכיב לליבת פרסקוט שיוריד לי 10 מעלות מהקירור המקורי של ינטל? יש קירור כזה רגיל של…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by Swimmer,

נגיד ואני עובד עם קירור גז(אני יודע שזה נחוץ רק לאוברקלוק) כל כמה זמן אני צריך להחליף את הגז? באיזו תדירות?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Started by Ruya,

אני צריך המלצות לקירורי מעבדים בשביל הQ6600 שיעשה את העבודה הכי טובה שיש עד 150 ש"ח תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  10. Started by superblader,

שלום(: יש לי את הכרטיס Sapphire X1800XT ורציתי לראות מה אפשר לסחוט ממנו, עכשיו כל פעם שאני עושה לו OverClock (לא משנה עם איזה תוכנה בנתיים ניסיתי עם RivaTurner ועם ATI Tool) ברגע שאני בודק בנגיד EVEREST את ההגדרות של ה OC רואים שזה מה שעשיתי והכל סבבה, אחרי שאני מריץ 3Dmark06 אני רואה שהתוצאה לא גבוהה ממה שהייתה לפני ה- "OC" ואז אני בודק את ההגדרות שוב ורואה שהכרטיס נמצא על ההגדרות הרגילות...:\ מישהו יודע למה זה קורה? או איך אפשר לשנות כך שאני אוכל לעשות OC:(

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by X7-007,

?Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB Cache? ASUS P5W DH Deluxe G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK (רציתי את ה G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ) אבל פנדה אמרו שאולי לא יגיע ואם יגיע אז שבועיים או בכלל. EVGA e-Geforce 7900GT CO PCX 256MB DVI Video Card? FSP EPSILON 600W השאלה איזה קירור הכי טוב ? אני חייב שיחזיק לי לא יעבור את ה 40, שיהיה הקירור הכי יקר מבחינת איוורור. ראיתי שיש טובים כמו לדוגמא Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ZALMAN CNPS8000 ZALMAN CNPS 7700 Cu THERMALTAKE BIGTYPHOON Asetek Vapochill micro Ultra Low Noise LGA775 או ( מה ההבדלים בכלל ) Asetek Vapochill micro Xtreme LGA775 עזרה בהקשר…

• 7 תגובות
    • 556 צפיות
  12. Started by AFIK10000,

איפו רואים כמה טמפרטורה יש לי במעבד

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  13. יש לי כל מיני וידאו בבית שמושבתים..חלקם ישנים חלקם יותר חדשים, האם אפשר להתשמש בתצוגות הLCD שלהם? במקום לקנות ב50 שקל, או שלא? תודה. עריכה: מנהלים סליחה, הבלבתי בפורום, התכוונתי לפרסם את זה באלקטרוניקה ומודינג.. נא להעביר, מצטער על אי הנוחות.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  14. פתחתי בתמונות, מקווה שהגודל לא יפריע (אני בלי כרטיס מסך כרגע, והרזולוציה נמוכה מאוד ) איך האובר ? (הגעתי כבר ל- 45% אובר אבל אף פעם לא ניסיתי לעשות אוברקלוק כשהזיכרונות ב- DC אז הפעם ניסיתי את זה.. אז א - זה עוזר והרבה ! זיכרונות תואמים זה מאוד מאוד חשוב לביצוע אוברקלוק מושלם\ מירבי. כמו שאתם רואים אני באובר לזיכרונות ל- 933 !!! ( מ- 667 MHZ ) בכל אופן כמ שניתן לראות בתמונה האחרונה, כתוב Max 3000 - האם זה אומר שהמקסימום אוברקלוק שאני אוכל להגיע אליו יהיה 3 GHZ ?! יש לי שאלה מצחיקה - האם זה שאני עובד רק עם 1 GB זיכרון RAM יהווה בעיה אף ע פי שהגדרתי את ה- PF על 6000 MB ?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  15. ראשית אני מצטער שלפני 3 ימים עברתי על חוקי הפורום ושרשרתי את אותה הודעה בשלוש מקומות.עכשיו קראתי את חוקי הפורום ואני מקווה לא לשגות שוב! לשאלתי: בלוח אם שלי(k8n-sli) יש מקומות ל 4 חיבורים של מאווררים,כדלקמן: sys_fan, pwr_fan, nb_fan, cpu_fan חוץ מNB_FAN שהוא בעל חיבור 2 פינים,לכל השאר יש חיבור בעל 3 פינים. קראתי מה השימוש לשלושת הפינים:אחד לאדמה(בד"כ שחור),אחד למתח(בד"כ אדום) ואחד לחיישן(בד"כ צהוב). לגבי cpu_fan אני כבר הבנתי - הוא גם היחידי שמאויש-המאורר של המעבד AMD מחובר אליו. מהו NB_fan? מישהו יודע היכן עליי למקם כל מאורר שאני מחבר בהתאם לקונקטור? מצורפת תמונת מסך של הלוח אם מהאתר הרישמי של ג'יגה-בייט [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

יש לי שאלה...למה אני לא מצליח להגיע ליותר מ245?? (הצלחתי להגיע ל350 עם מכפלה 4).... הביוס הוא OCWBETA2....אין מודים.... האם צריך?? הטמפרטורות קרירות...

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  17. שלום! יש לי התחבטות בין כמ הקירורים למעבד, אך כמעט כל אח דמהם יות רבעיית תאימות אחרת עם הלוח (עפ"H מה שהבנתי)...: ביג טייפון - צריך איזה מתאם מאחורה שלא מסופק עם החבילה 7700 - יחסום DIMM ראשון ו/או PCIE ראשון? XP120 - כנ"ל... מישהו יכול לאושש או להפריך חלק מהטענות? מישהו יכול להמליץ על קירור שיתאים ללוח ולא יעשה בעיות? הקירור צריך להתאים לOC של הX2 4200 לכ2.6-2.7GHZ על מתח סטוק.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  18. היי לכולם חברי בעל אולפן הקלטות מעוניין לקנות את הרכיבים הבאים: מעבד- E6400 לוח אם-ASUS P5B DELUX זכרונות-KINGSTON 2GB 667MHZ <ד 2 סלוטים של 1GB> הוא מתכנן אוברקלוק של עוד תוספת 15-20% . מספר שאלות לי בעניין: 1-בכמה תוספת אחוזים הוא יכול להוסיף על ידי אוברקלוק עם הרכיבים שציינתי לעיל? 2-האם 15-20% נחשב לאוברקלוק עם מאמץ? 3-בהנחה שהוא ירצה להוסיף עוד אחוזים האם ה-667MHZ יספיקו? 4- האם לא צריך 800MHZ? 5- על איזה מערכת קירור אויר אתם ממליצים? בתודה מראש שי

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. טוב,אז אני כבר שבוע וקצת עם המחשב החדש[מפרט בצד],ואני חייב לציין שהוא סבבה ומאוד שקט לפחות לדעתי. טמפרטורות על משהו כמו 20-23 מעלות בIDLE ׁ(בדיקה עם EVEREST) ובמהלך הרצה של Super PI מגיעות ל31 מעלות בערך. SUPER PI 1M אגב לוקח 21-22 שניות...תלוי בתוכנות אחרות שפועלות באותו זמן חח. בכל מקרה,לשאלה בכותרת ועוד אחת: 1.עם איזה תוכנה אפשר לבדוק את הRPM של הTUNIQ TOWER? 2.מה הטמפרטורה המקסימלית המומלצת במאמץ למעבד הזה(E4400) אם בעתיד ארצה להגדיל את הOC? 3.מאיזה תדר לפי דעתכם יהיה צריך להעלות מתחים מעל המתח סטוק? אה עכשיו אני רואה שיש CPU FAN SPEED בEVEREST אבל כתוב זה נמצא שם על משהו כמו 550RPM כשהTUNIQ אמור להיות מינימום 1000? הבנתי שזה קשור לאיזה אפשרות בביוס ששולטת בRPM של המ…

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  20. Started by DorM,

אני אעשה את זה בעזרת חבר דרך המחשב ועם הקירור סטוק, אני מתכנן להביא תכרטיס מסך מ600 ל700. מה אתם אומרים על זה? אני צריך לחשוש ממשהו? יכול להיות בעיות?

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by tsts,

שלום רב, אני רכשתי מחשב עם מעבד בעל FSB של 133 MHz (לפי מידע שמצאתי ברשת), ולוח אם עם FSB של 800MHz. החברה שרכשתי ממנה את המחשב רשמה במפרט שה FSB של המעבד הוא 533MHz, האם מישהו יוכל להסביר לי את הסיבה שהם מציינים מספר שונה? ושאלה נוספת היא האם זה שכיח שה FSB של לוח האם גדול בהרבה מזה של המעבד? תודה רבה טל

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  22. יש לי מעבד E6750 וקירור Artic colling 7 pro המעבד שלי לפי SPEEDFAN נמצא בערך על 66C אבל לפי התוכנה שמצאתי איפהשהו,שנקראת TEMP משהו(שכחתי ) זה נמצא על 30 כל CORE *המעבד לא במאמץ ! מה נכון? אם זה באמת מתחמם מה לעשות ? תודה[br]פורסם בתאריך: 17.11.2007 בשעה 11:52:13 הנה תמונה מ2 תוכנותSPEEDFAN וSENSORVIEW http://img106.imageshack.us/img106/1707/92191685sk3.png האם זה תקין ? תודה.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by tigery,

איפה אני יכול למצוא מידע ממש מפורט על אובר קלוינג איזה מתחים לעלות איזה טווחים של תדרים לאיזה מעבדים נחשבים לבטוחים. אני קונה מערכת חדשה אז רציתי לדעת במה מדובר על מנת לדעת מה כרוך בזה לא מצאתי בסטיקי שום מידע על איך מבצעים oc אחרי איזה תדר שאתה מעלה כמה צריך לעלות במתח וכל זה.

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  24. אבל שהכל יהיה יציב כמובן

• 5 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים