עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by eshel107,

אני מעונין לדעת אם איזה משחקים מומלץ לבדוק את כ.המסך וגם אלו עוד תוכנות בדיקה טובות יש חוץ מ3DMARK03,05

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by huhxd,

מפרט בצד.. אוקיי.. כפי שראיתם יש לי מעבד QUAD, הורדתי את התוכנה CPU-Z בגרסא של 1.41 אני מסתכל על ה CORE SPEED בתוכנה ואני רואה 1600.3 MHZ (כפי שאתם יודעים ה QUAD 2.4 GHZ), כאשר כל כמה שניות הוא מתחלף ל 2400.2 MHZואחרי שניה חוזר ל 1600 MHZ. מה הולך פה? האם זה אמור להיות על 1600 MHZ?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  3. Started by kobibo,

בצעתי אוברקלוקינג לכרטיס בעזרת התוכנה Nvidia Tweak או משהו דומה ( הורדתי מההורדות באתר ) . בעזרת התוכנה AquaMark 3 בצעתי בהתחלה בדיקה והתוצאה היתה : ליבה : 175Mhz זיכרונות : 400Mhz תוצאה לפי AquaMark הייתה : 7,483 לאחר כמה שעות של ניסיונות של העלאת קצב ליבה ל- 210Mhz וקצב זיכרון ל- 458Mhz הגעתי לתוצאה של 10,180( שהיתה יציבה ) . האם בכלל היתה שווה ההשקעה ?, האם אני אוכל לראות איזשהו הבדל במשחקים ? או שכידי להחזיר הכל למצבו הקודם ? . אודה לתגובתכם .

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  4. Started by Oranili,

שלום לכולם .. שאני משחק משחק רגיל... לא משנה מה שהטמפרטורה רק 84 המאורר מתחיל לעלות מ30 ל40.... ושהיא 90 המאורר הוא 75 אחוז ככה.. וש95% הוא 100% זה בסדר ככה? תודה

5. אם לא מה הקירור הכי שקט שאני יכול להשיג, עד 200 ש"ח

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  6. Started by MisterL,

איף אני בודק טמפ' למעבד? ניסיתי עם אוורסט אבל אין לי מושג איפה בדיוק... נ.ב יש לי מעבד 2.8Ghz פרסקוט לאן אפשר להגיע איתו עם מאורר הסטוק ??(קיבלתי אותו עם המעבד..)

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  7. Started by a-gold,

יש לי מאוורר של אינטל על המעבד והוא מסתובב במהירות של 1079 rpm רציתי לדעת אם זה איטי?

• 7 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by yotam360,

לאיזה רמה אפשר להגיע עם x800gt????

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by -Blaze-,

יש לי מארז סופרטלנט (שאני מאוד מרוצה ממנו ד"א) והוא עם 5 מאווררי 80MM ג'נריים לחלוטין. אז אלו השאלות שלי 1) כמה רעש בערך עושה מאוורר 80MM ג'נרי? (בדציבלים) 2) אם אני אחליף את כל המאווררים האלה במאווררי AC של 80MM שהם 20-21 דציבל, יהיה הבדל ניכר ברעש? 3) המאוורר הזה, אמרו לי שהוא רק מוציא/מכניס ואני לא זוכר איזה מהם. הוא רק מוציא או רק מכניס? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4900 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 519 צפיות
  10. שלום רב לכם ידיידי, פורום קירור וOC. יש לי מספר שאלות בבקשה, הנה: 1. ברשותי מעבד ינטל פנטיום 4 3.0 עם ליבת פרסקוט (אני יודע, אני יודע :'( ), לא מזמן רציתי להתנסות בOC למרות שהמעבד שלי במנוחה ב55 מעלות, רציתי את ההרגשה הישראלית ש"אותי לא ידפקו, אני לא משלם על 3.2 , אני קונה 3.0 ועושה בחינם 3.2", אז עשיתי את הOC (בביוס יש אפשרות לעלות 5% וזה עושה לך OC אוטומתי) גיליתי שהוא הוריד לי ת'מהירות של הזכרונות אוטומתי אבל סידרתי את זה. אחרי עשיית הOC שנכנסתי CPUZ וראיתי שכתוב 3200, הרגשתי סיפוק אדיר, אז העלתי 10 אחוז, היה 3300 וז הורדתי ל3200 כי המעבד ממש חם. בקיצור, רציתי לשאול איזה קירור מומלץ שקל להרכיב לליבת פרסקוט שיוריד לי 10 מעלות מהקירור המקורי של ינטל? יש קירור כזה רגיל של…

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by guy_intel,

לא מצאתי בחיפוש אז אני נאלץ לשאול כאן שאלה למתחילים: האם יש איזשהו חיסרון באוברקלוקינג למעבד (מלבד הסכנה בזמן האוברקלוקינג עצמו) ? האם אורך החיים של המעבד יפגע ?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by reuven5,

אני רוצה להריץ MemTest בבוט לפני שהווינדוס עולה כדי לבדוק את כל כל הזיכרון שלי זה אפשרי???

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  13. אם זה משנה, הלוח הוא מדגם GA-7VAX תודה.

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  14. Started by UNDERDOG,

http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0401/cl-p0401.asp http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/Cl-P0369/cl-p0369.asp שני קירורים מפלצתיים וממש מגניבים

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by זאק,

האם v1 ax יכול לשבת על q6600?? כרגע יש לי e2200...

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  16. אורח kobi3290
    Started by אורח kobi3290,

שלום לכולם... אני קובי החלטתי לעשות OC למחשב שלי... קראתי הרבה מדריכים, נכנסתי לביוס והעלתי כל פעם בקצת את ה Fsb ו בהתחלה בביוס הוא היה על 200 mhz והנה למה שהגעתי... אני יכול להמשיך לעלות אך רציתי לשאול אם מה שאני עושה זה בדרך נכונה ואם זה משתלם לי. תמונה: http://img253.imageshack.us/img253/9904/zxcll9.jpg אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי עצות להמשך אוברקלוקינג תקין. תודה בברכה קובי.

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  17. Started by coolmeen,

שלום, עשיתי לחבר שלי OC.. בהעלאה של 10 FREQUANC?Y כל פעם והמהירות עמדה על כ-23 מעלות. בפעם הרביעית שהעלתי ל240 (טוב הקפדה על הסתכלות על המעלות של המעבד) [מעבד AMD ATHLON 3000+) בפעם הרביעית המסך לא עלה לא ראו במסך כלום והוא לא זיהה את המחשב... היות ולא רואים במסך אני לא יודע איך לעשות ריסטרט לביוס... האם יש דרך אחרת לעשות ריסטרט לביוס? מה גרם לבעיה? אם אני לא יצליח חבר שלי יהרוג אותי זה יהיה משהו כזה: אני מפחדדד :'( חבר שלי =

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by -Blaze-,

אני עושה עכשיו שדרוג מאסיבי למחשב, ורציתי לדעת את הBT ייכנס למארז... יש לי בערך 15 סנטימטר גובה בים המעבד לדלת של המארז, ואני לא יכול להגיד מה קורה בצדדים כי אני מחליף לוח אם וספק. מה הגודל שלו? זאת אמורה להיות בעיה?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  19. Started by amit_R,

יש לי את המארז 6A19 .. אז ככה הכבלים לא ממש מסודרים הם תפוסים עם חווקים לכלוב של הכוננים.. חשבתי להעביר אותם בין "הדלת" הצדדית לבין איפה שהלוח אם יושב.. השאלה עם יש שם מספיק רווח כדי להעביר אותם ועם לא אז איך לסדר ?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  20. Started by Ran B,

שלום לכולם. בהמשך לדיון הקודם שלי שעזרו לי הרבה בקשר לההמרה שהתחלתי ונתקעתי בבאס של 160, גם עם מערכת לא משו יציבה כל כך. היום הורדתי את התוכנה memtest, אשר כתוב אליה בפורום 'תמיכה טכנית'. יצרתי דיסקט לתוכנה, ועשיתי ריסט. התוכנה פעלה כמובן ישר עם הבוט מהדיסקט והתחילה את הסריקה. (הרצתי את התוכנית על מנת לבדוק אם יש בעיה בזכרונות שאולי זה יוצר לי את המסך הכחול שאני מגיע להמרה של 160mhz FSB) התוכנה הריצה PASS אחד שלם של סריקה שלקח כ~17 דקות בערך ולא מצאה שום תקלה או משו דומה. מה שהופתעתי מאוד מאוד לראות בפרטים של המחשב זה שהמידע שהיה רשום לי על הזכרונות היה : RAM : 166 MHZ (DDR333) / 2.5-3-3-7 / Dual Channel והזכרונות שלי, שלפחות קניתי אותם וככה היו באתר הם : (ק…

• 8 תגובות
    • 519 צפיות
  21. Started by jhonnyquan,

PENTIUM 4B 2400 256MB SAMSUNG 2700 DDR 333 256MB GEIL 2700 DDR 333 BOARD INTEL D845PESV כל הקירור הוא סטוק!!! יש מצב לעשות אוברקלוק למעבד ולזכרונות עם הלוח הזה מבלי להוסיף קירור ומבלי לפגוע ברכיבים כמובן? אם כן איך (אין לי מושג מאיפה להתחיל). תודה רבה אנשים דרך אגב נכנסתי אצלי לביוס ואין לי גישה למתחים של הרכיבים אני יכול לראות אותם אבל לא לשנות!!

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  22. אהלן יש לי גוף קירור ומאוורר על הלוח אם... אני רוצה להחליף אותו בקירור פאסיבי בלבד מה אני יכול לשים במקום זה? באיזה גודל הגוף קירור צריך להיות בשביל שהלוח לא ישרף לי? אני יכול לקחת את הגוף קירור של K8NF9 939 שמבוסס על NF4 והוא יספיק לי? אני לא עושה OC. מצד שני... המחשב יכול להיות דלוק הרבה זמן רצוף... יניב

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by boxer555,

קיבלתי ב3DMARK 2001 SE 36,186 נקודות. אני עוד מעט יוריד 2006 וניראה כמה אני מקבל. יש לי E6600 2.4 GHZ עשיתי לו OC לא משהו רציני אני עובד כרגע עם סטוק ומתח של 1.24V המעבד שלי במנוחה עומד על 33 מעלות וכרגע הוא על 3.00GHZ בסטוק. כאשר הרצתי SUPERPI על 1M קיבלתי 18.360S. עכשיו גם עשיתי OC לכרטיס מסך שלי 7600 GT של GIGABYTE עם קירור סטוק פסיבי הגעתי מ- 560.0/700.0 ל- 631.0/755.0 . במנוחה הכרטיס עומד על 39 מעלות במאמץ הוא מגיע ל54 מעלות ניסיתי לעלות עוד קצת בליבה של הכרטיס ובזיכרון אבל הכרטיס לא היה יציב אז השארתי אותו ככה כלומר במצב שהוא כן היה יציב. האם התוצאות סבירות או טובות עם מה שהגעתי לאן שהגעתי? האם אני יכול להמשיך? עוד דבר אני כרגע ביחס של 1:1 והזיכרונות שלי הם 800 MHZ…

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  24. אורח
    Started by אורח,

המפרט שלי: Pentium 4 2.4 GHZ 800FBS Intel original ht Gigabyte Ga-8IPE 1000 L (Intel 865) Sata, Lan, 6 ch so Gigabyte Ati Radeon 9600 Pro DDR 256*2MB 400MHZ PC3200 GeIL With Cooling Westeran Digital 80GB 8 MB Cache הטמפרטורות: מעבד - 20 -29 לוח אמ - 25 איך בדיוק אני עושה OC? איפה בדיוק בBIOS? כדאי לי לעשות OC?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  25. Started by fux,

לזה: http://www.######.co.il/product_info.php?cPath=55_140_767&products_id=4410 לאיפה מתחבר החשמל? אותו שאלה לגבי זה : http://www.######.co.il/product_info.php?cPath=55_140_634&products_id=4303 אשמח לשמוע חוות דעת עליהם... בתודה fux

• 2 תגובות
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.