אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
-
תגידו איך המעבד הזה לOC אפשר להגיעה איתו רחוק? מה הסטפינגים המומלצים בשבילו שיש בארץ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היום אני הולך לקנות מאוורר+היטסינק חדש למעבד AMD AthlonXP 2100. ורציתי לדעת מה יותר כדאי, ה SK07 או ה Vantec? אם יש הבדל, אז הוא גדול? כמה מעלות בערך? ועוד משהו, יש הבדל גדול בינהם לבין ה SLK600? כמה מעלות בערך? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כדאי לי לעשות OC למעבד המעפן שלי AMD 2500+ 1800 MHZ יש לי ספק כוח של 300W נראה לי
-
- 7 תגובות
- 532 צפיות
-
-
המחשב שלי מתחמם בצורה רצינית מה אני צריך לעשות כדי לקרר אותו מעבדי AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוחות אם למעבדי AMD Chaintech SK8T800 (S-754) זכרונות DDR 400 512MB A-DATA דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80 GB 7200 ATA-100 כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD CD-ROM LG x52 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 2209 PFC, usb
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OC למעבד שלי, אבל לא מבין בזה כלום. יש לי: AMD Athlon xp 2200+ thoroughbred-a 1800mhz 13.5*133 לוח GigaByte GA-7VAX טמפרטורות בעת כתיבת ההודעה (אני מניח שזה נחשב במנוחה): Motherboard 44° cpu 51° אני מניח שלוח-אם זה הטמפרטורה הכללית של המארז, לא ? טוב, איזה קירור אויר לא יקר כדאי לי לשים, שיהיה די שקט. לאיזה מהירויות אני יכול לצפות להגיע ? תודה אנשים.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
במקום העבודה שלי יש על המכשירים מאווררים של 120מ"מ אבל הם עבים בערך פי 3 ממאוורר 120מ"מ סטנדרטי שבמארז הם מצופים באלומיניום ויש להם גריל משתי הצדדים , (ניראה חזק , זה מיועד לקירור מתכות) יש לו 3 חיבורים לחוטי חשמל עדיין לא התעמקתי בנושא , בכל מיקרה אני חושב על חיבור מאוורר כזה מעל הקירור של המעבד , בדלת האם אתם חושבים שזה רעיון טוב?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קירור שקט ויעיל , מטרות : OC בינוני\גבוה . תקציב: 250 מקסימום . מעבד: AMD 3200+ s939 "WC לוח-אם: MSI K8N Neo2 Platinum חשבתי על Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED , אבל אינני יודע אם הוא מתאים ללוח אם . מישהו יוכל בבקשה לבדוק בשבילי ? המלצות אחרות יתקבלו בברכה . תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עד כמה לדעתכם אני יכול למשוך באוברקלוק את הכרטיס מסך שלי (6800 LEADTEC) עם הקירור סטוק בלי סיכון ממשי.. והאם זה קריטי, אני מתכוון האם זה אני יראה שיפורים שנראים לעין במשחקים כמו HL2 דום 3 וכל אלה.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
http://img351.imageshack.us/my.php?image=wtf9ky.jpg EVEREST מזייף או שזה באמת 44 :s05: בביוס כתוב CPU 32 SYSTEM INSIDE : 30 SYSTEM OUTSIDE : 45 [אותה טמפרטורה כתובה בEVEREST, CPU ] והאים שאר הטמפרטורות טובות,כי רציתי לנסות לעשות OC למעבד ואני פוחד שהטמפרטורה של המעבד גבוהה מידי? מפרט : dfi infinity amd 64 3200+ venice with igloo 7200light evga 7800 GTX twinmoss 512*2 samsung 160 sata 2 enermax 420W sunbeam transformer תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש קירור למעבד שאני ארכוש בקרוב.. הבעיה היא שהחוש הטכני שלי הוא אפס ואני לא מעוניין במריחות של משחה טרמית או בכלל לפתוח את המארז. האם יש קרור של מעבד שפשוט מרכיבים לי אותו בחנות ולא צריך להתעסק איתו יותר? אני מאד אודה לתשובה בעניין. תודה.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
יש ברשותי את המעבד הזה עם לוח ABIT NF7-SL רציתי לדעת עד כמה אפשר לעשות אוברקלוק עם קירור סביר, מתי שיהיה לי.. האם הוא בטוח יצליח? כי יש אומרים ש 2500 יותר טוב לאוברקלוק אבל קניתי כבר אותו ואני לא אוברקלוקר רצחני, עוד לא ניסיתי בכלל ואני יכול לשרוד ב3200? המעבד ישרוד? האם יש הבדל מורגש במהירות ובביצועים?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
בכדי לקרר AMD XP #3000 ובכדי לקרר כרטסי מסך מסוג RAEDON 9800 256MB XT זה בערך מה שקרור מים מקרר נכון? תודה מראש לכל העוזרים מדובר בערכה אין לי כוח להרכיב אלא אם מישהו יגיד לי בדיוק מה לשים ולמה? מודה לכל העוזרים והתקציב הוא לא בעיה.
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האם קיימת? הביוס הוא של AMI, גרסה 2.3, הכי חדשה. פשוט הכרטיס קול לא פועל לי בOC נחמד אפילו (2700) למרות שהמחשב קר לגמרי במצב של 3.0 אפילו - 33/37 במנוחה, גם בקר הקול קר והלוח, נגעתי ביד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחלתי להרגיש שהכרטיס שלי מדרדר(בעקבות משחקים חדשים שיצאו ולא פועלים אצלי ) אז לקנות חדש לא בא בחשבון כי אין כסף לזה כרגע, אבל אני רוצה לעשות אוברקלקוק לכרטיס. אה, זה Geforce 4 MX 440. מצאתי אחד, פה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1348&catcode=176 אבל אני לא יודע כמה זה טוב. אני מחפש באזור הצפון בלבד... תודה!
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יכול לעשות אובקלוקינג דרך FSB יש לי מחשב 2.8 עם 120 גיגה SATA כל פעם שאני משנה בלוח אם את הFSB יותר מ1 MHz זה כותב שאין לי הרדיסק ??? ??? מישהו יכול לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ערב טוב , שאלה בכותרת.. אני יודע שהקירורים הבאים עם הקונקטורים בצורת יתדות , הינם עבור מעבדי אינטל ונכנסים בלחץ ללא צורך לפרק את הלוח עבור ההתקנה (בהנחה שאין גוף קירור קודם מסוג אחר) . השאלה מה לגבי אלו שאין להם יתדות , האם כולם באים עם מתאמים (תושבות) שצריך לפרק את הלוח בשביל "להלביש" תחתית אחיזה בצד השני ? או שחלקם כך (ואפילו אוניברסלים ל-2 סוגי המעבדים) וחלקם מתחברים עם הברגה ללוח ? דוגמא לקירור ללא יתדות עבור 775 : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=50 או זה ל-AMD שבא עם תושבת כפי שנראה בצד: (צריך לפרק לוח בשביל להרכיב כזה) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=499
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא IC7, מעבד 2.4C והטמפ' הן בין 40 ל47 במנוחה ובמאמץ 45-50. הרכבתי את הגוף קירור ומרחתי משחה כמה פעמים בשביל לבדוק שלא עשיתי טעות, ועדיין יש את אותן הטמפ'. אולי יש משהו בלוח שמגדיר את הטמפ' ל45+- ושהמעבד מתאמץ עד שהוא בטמפ' האלה בשביל ביצועים טובים ולא חמים מידי? למי שיש את הלוח והיתה לו בעיה דומה, איך פתרת אותה? אם יש את זה בעוד כמה לוחות ופתרתם את הבעיה, איך פתרתם אותה? אגב, לפני שמישהו יגיד לי לחפש בביוס אפשרות שהמעבד לא יעבוד לפי חום, בדקתי ולא מצאתי. אם יש ואתם יודעים בדיוק איך להגיע רק אז תגידו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כבר פתחתי דיון על זה מזמן אבל אני לא מוצא בחיפוש, יש כל מיני דגמים של אותו הרדיסק (של ווסטרן דיגיטל) שלחלק מהם יש סנסור פיני ולאחרים אין נתנו לי בדיוק את האותיות למי יש ולמי אין, אבל אני לא מוצא בחיפוש.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המפרט הזה: [התמונה המצורפת הראשונה] לא עשיתי שום OC, ולא הוספתי אף מאורר חוץ מה-120mm שבא עם המארז ובכל זאת הטמפ' שלו עומדות על מעבד 47-52 במנוחה וצ'יפסט לא יותר נמוך מ-37, ולרב באיזור ה-39-40 אפילו במאמץ (בקיץ) הוא הגיע לי לאלה: [התמונה המצורפת השניה] האם זה סביר? (מדאיגה אותי במיוחד טמפ' הצ'יפסט) מה הכי כדאי לי לעשות? להוסיף עוד מאוורר קדמי למארז? להחליף את הקיים למהיר יותר? להחליף קירור למעבד לאחד רציני יותר? שילוב של כמה דברים ביחד? לא לגעת בכלום כי זה לא נורא ככה? כמו שאתם רואים אני כבר די מבובל מכל הסיפור וכל האופציות שקראתי עליהן פה בפורום, אז אני אשמח לעזרה אגב אם אתם הולכים להגיד לי דברים באנאליים כמו לנקות אבק ולחדש גריז טרמי אז את הראשון עשיתי…
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ברצוני לעקוב אחרי חום החלקים של המחשב ואחרי ביצועיהם אבל לא על ידי שלוש תוכנות. האם ישנה תוכנה אחת שיכולה לעזור לי ולתת לי תמונה מדויקת ???? :
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה.. ויש לי קירור של ThermalTake למעבד דגם: tr2-m3seהיכן אני יכול להניח אותו כך שיאזור בקירור ולא רק יבזבז חשמל (הוא לא תואם את המעבד שלי) תודה
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין!אני מעלה את ה-OC בRIVA ליותר ממה שהיה לי,ואני מקבל נפילה תהומית ב-05.הכיצד? בדקתי חום 45 במאמץ. בדקתי שלא השתנה לי כלום|(אולי פיספסתי משהו?) לא שיניתי דרייבר ולא כלום,רק העלתי את תדר הזכרונות. מה שאני חייב להגיד זה שאני מרגיש שה-FPS "משקרים",כי אני רואה שזה לא 10FPS..אני מרגיש ומכיר את המצב שזה צ"ל נניח 25-27FPS.כאילו,מה שאני מנסה לומר זה שהטעינה מהירה,הבדיקה "רצה" וכאילו שהתוצאה לא משקפת את המציאות. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-
-
לוח MSI ציפסט ישן 845 אני מעוניין להאט את מהירות המאורר הנמצא על המארז ומחובר ללוח אם האם ניתן?? גל
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-